NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
551
58
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Annyi arconpörgetés után igazán megjárna ennyi diszkont.Az bebaszna, má bocsánatSzerintem egy hátsó körösért odaadnák, 3. körös volt azt hiszem...Az a hír járja, Judon érkezése után áruba bocsátaná Chase Winovich-ot. őt nagyon bírtam, amikor Bush-t húztuk. Úgy rémlik Tomlinék is elvitték vacsorázni. Most lehet, jól jönne 3sz.-nak.Nagyon nem lenne olcsó...nem hiszem, hogy Highsmith első éve után annyit fektetnénk OLB-be
Spy
Klaci79
Spy
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Az bebaszna, má bocsánatSzerintem egy hátsó körösért odaadnák, 3. körös volt azt hiszem...Az a hír járja, Judon érkezése után áruba bocsátaná Chase Winovich-ot. őt nagyon bírtam, amikor Bush-t húztuk. Úgy rémlik Tomlinék is elvitték vacsorázni. Most lehet, jól jönne 3sz.-nak.Nagyon nem lenne olcsó...nem hiszem, hogy Highsmith első éve után annyit fektetnénk OLB-be
Spy
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Szerintem egy hátsó körösért odaadnák, 3. körös volt azt hiszem...Az a hír járja, Judon érkezése után áruba bocsátaná Chase Winovich-ot. őt nagyon bírtam, amikor Bush-t húztuk. Úgy rémlik Tomlinék is elvitték vacsorázni. Most lehet, jól jönne 3sz.-nak.Nagyon nem lenne olcsó...nem hiszem, hogy Highsmith első éve után annyit fektetnénk OLB-be
Spy
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Az a hír járja, Judon érkezése után áruba bocsátaná Chase Winovich-ot. őt nagyon bírtam, amikor Bush-t húztuk. Úgy rémlik Tomlinék is elvitték vacsorázni. Most lehet, jól jönne 3sz.-nak.Nagyon nem lenne olcsó...nem hiszem, hogy Highsmith első éve után annyit fektetnénk OLB-be
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Az a hír járja, Judon érkezése után áruba bocsátaná Chase Winovich-ot. őt nagyon bírtam, amikor Bush-t húztuk. Úgy rémlik Tomlinék is elvitték vacsorázni. Most lehet, jól jönne 3sz.-nak.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Az látszik, hogy Juju nem egy "must have" kategória a GM-ek szemében. Legalábbis nem az első pár napos árfekvésen.
több mint 3 éve
Lehet, az elmúlt évek tendenciáját figyelve, az egyetemekről szinte kész WR-ek és RB-k érkeznek, nem kis számban. Így már nem is ér olyan sokat egy újraszerződés.....
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem úgy tűnik, hogy idén a WR-ek bankot tudnak robbantani a offseason alatt. Most éppen 11,5-es átlaggal váltott csapatot Samuel....nem sok
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jaylen Twyman PITT DL 40-et nyomott a padon. Nyáron még első-második körbe írták, azóta esett a boardokon.Egészen biztos lehetsz benne...a főmukk nem voltak, de helyi srác kiemelt figyelmet kap...
Vajh lehet ott valaki tőlünk? 😊
Spy
Közben LJ Fort lesz szabadügynök...egy próbát megérne kicsit mélyíteni az ILB állományt nálunk
több mint 3 éve
Spy
2 337
Jaylen Twyman PITT DL 40-et nyomott a padon. Nyáron még első-második körbe írták, azóta esett a boardokon. Vajh lehet ott valaki tőlünk? 😊
több mint 3 éve
badsco
356
Azeez Ojulari-t néztük Georgia pro Mayen...hát elég csalódott lennék...Georgia EDGE-ktől fázom 😀Dupree is kapott majd' három évet. Nekem nagyon tetszett Highsmith, elsőévesként számomra biztató dolgokat csinált! Ott inkább depth kellene, mert nagyon vékony az a csapatrész, de persze most kábé mindegyik az...
Meg Highsmith igazán megérdemelne egy esélyt...
Klaci79
több mint 3 éve
Azeez Ojulari-t néztük Georgia pro Mayen...hát elég csalódott lennék...Georgia EDGE-ktől fázom 😀Nem zárom ki h Opuláréból off-ball LB lesz a profiknál.
Meg Highsmith igazán megérdemelne egy esélyt...
Klaci79
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Azeez Ojulari-t néztük Georgia pro Mayen...hát elég csalódott lennék...Georgia EDGE-ktől fázom 😀Meg Highsmith igazán megérdemelne egy esélyt...
több mint 3 éve
Spy
2 337
Jó a beszélgetés! Megtudtam belőle, hogy azért nem kelt el még többek között Golladay, Higgins, Watkins, Samuel, Fuller, Snead, mert Dzsudzsu tiktok-táncikál a kezdőkörben! 😀Óllig WR mind egyforma! És nem a kezdőkörben.
Szokol
több mint 3 éve
Jó a beszélgetés! Megtudtam belőle, hogy azért nem kelt el még többek között Golladay, Higgins, Watkins, Samuel, Fuller, Snead, mert Dzsudzsu tiktok-táncikál a kezdőkörben! 😀
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Emlékezetes egy régebbi eset a TT megalázása egy bizonyos csapat által. Annak is meg lett a böjtje. ott a mieink is elmondták, hogy extra motivációt jelentett és bizonyítási vágyat az az eset. Aki csapat sportolt az tudja hogy ezek valós dolgok és számítanak. Nem azt mondom ,hogy e miatt történtek a dolgok, de hozzájárultak.Értem, tehát nincs elég motivációja ezeknek a csávóknak, ezzel lehet extrázni...ne haragudj, de számomra ez megmosolyogtató.Fociztam és ott pont ugyan ilyen dolgok ritkán előfordultak, és igen is extra motivációt jelent az ilyen idióták szájhősködése. Ráadásul az nfl-ben tabu az ellenfél logóján táncikálás és hasonló dolgok. Meg is büntették érte az egyik meccsen. Minden ellenfél kiemelte, hogy az ilyenfajta tiszteletlenség felpaprikázta őket, szétalázták a meccsek után és még előtte is azt a bohócot.Ugyan...JuJu tuti, hogy el fog kelni komoly pénzért...a tiktok videókat meg leszarja mindenki...már eleve tele vannak adrenalinnal a játékosok, vicces lenne, ha egy ilyennel, hogy a lógón táncol majd extra motivációt teremtene...a szar játékunk, az teremtett extra motivációt...max a szurkolóknak nem tetszik az ilyesmi, ha kiszopunk utána, mert minden faszságra rákenik, csak arra nem, hogy amúgy szar a csapat, mert azt nem szereti a szurkoló.A szurkolóknak semmiképpen. kérdés , a GM-ek mennyire hallgatnak majd rájuk.Juju szerintem beárazta magát a tiktokozással, azért ,nem kell senkinek' !Egyértelmű. kinek kell egy olyan játékos aki annyira hülye hogy a kezdőkörben táncikálva provokálja és paprikázza fel az ellenfelet. Ráadásul ha jól emlékszem elbeszélgettek vele erről a dologról , majd utána ugyanezeket a marhaságait csinálta. Egy ilyen játékos nem kell nekünk és még sok mindenkinek sem fog kelleni. remélem nem igazoljuk újra, mert az óriási csalódás lenne.
steelwolf
pfefe8
Spy
Én bizony örülnék ha maradna, nagyon hasznos tagja az O-nak, de nem fog minket megmenteni ő sem, ha továbbra sem foglalkozunk eléggé a támadófallal és a futójátékkal.
Klaci79
pfefe8
Ha ezeken a meccseken egy kicsit legalább jó lett volna az OL, vagy Ben, esetleg nem droppolunk annyit...nekem ez az egész inkább kifogásnak tűnik, akármit is mondanak a játékosok, ami csak a médiának szól, meg a szurkolóknak minden esetben.
Jó példa a Browns meccs....nem volt tánc, de szarrá vertek...és Clevelandben sem táncolt előtte...szar volt a csapatunk...ennyi
Klaci79
Steelers fan
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Értem, tehát nincs elég motivációja ezeknek a csávóknak, ezzel lehet extrázni...ne haragudj, de számomra ez megmosolyogtató.Fociztam és ott pont ugyan ilyen dolgok ritkán előfordultak, és igen is extra motivációt jelent az ilyen idióták szájhősködése. Ráadásul az nfl-ben tabu az ellenfél logóján táncikálás és hasonló dolgok. Meg is büntették érte az egyik meccsen. Minden ellenfél kiemelte, hogy az ilyenfajta tiszteletlenség felpaprikázta őket, szétalázták a meccsek után és még előtte is azt a bohócot.Ugyan...JuJu tuti, hogy el fog kelni komoly pénzért...a tiktok videókat meg leszarja mindenki...már eleve tele vannak adrenalinnal a játékosok, vicces lenne, ha egy ilyennel, hogy a lógón táncol majd extra motivációt teremtene...a szar játékunk, az teremtett extra motivációt...max a szurkolóknak nem tetszik az ilyesmi, ha kiszopunk utána, mert minden faszságra rákenik, csak arra nem, hogy amúgy szar a csapat, mert azt nem szereti a szurkoló.A szurkolóknak semmiképpen. kérdés , a GM-ek mennyire hallgatnak majd rájuk.Juju szerintem beárazta magát a tiktokozással, azért ,nem kell senkinek' !Egyértelmű. kinek kell egy olyan játékos aki annyira hülye hogy a kezdőkörben táncikálva provokálja és paprikázza fel az ellenfelet. Ráadásul ha jól emlékszem elbeszélgettek vele erről a dologról , majd utána ugyanezeket a marhaságait csinálta. Egy ilyen játékos nem kell nekünk és még sok mindenkinek sem fog kelleni. remélem nem igazoljuk újra, mert az óriási csalódás lenne.
steelwolf
pfefe8
Spy
Én bizony örülnék ha maradna, nagyon hasznos tagja az O-nak, de nem fog minket megmenteni ő sem, ha továbbra sem foglalkozunk eléggé a támadófallal és a futójátékkal.
Klaci79
pfefe8
Ha ezeken a meccseken egy kicsit legalább jó lett volna az OL, vagy Ben, esetleg nem droppolunk annyit...nekem ez az egész inkább kifogásnak tűnik, akármit is mondanak a játékosok, ami csak a médiának szól, meg a szurkolóknak minden esetben.
Jó példa a Browns meccs....nem volt tánc, de szarrá vertek...és Clevelandben sem táncolt előtte...szar volt a csapatunk...ennyi
több mint 3 éve
aztán? leszarják, ű egy wr1 fr.receiver - ez nem egy pszichés megoldhatatlan feloldhatatlan dolog - de még ha az is majd nézd meg AB idei szerződésétFociztam és ott pont ugyan ilyen dolgok ritkán előfordultak, és igen is extra motivációt jelent az ilyen idióták szájhősködése. Ráadásul az nfl-ben tabu az ellenfél logóján táncikálás és hasonló dolgok. Meg is büntették érte az egyik meccsen. Minden ellenfél kiemelte, hogy az ilyenfajta tiszteletlenség felpaprikázta őket, szétalázták a meccsek után és még előtte is azt a bohócot.Ugyan...JuJu tuti, hogy el fog kelni komoly pénzért...a tiktok videókat meg leszarja mindenki...már eleve tele vannak adrenalinnal a játékosok, vicces lenne, ha egy ilyennel, hogy a lógón táncol majd extra motivációt teremtene...a szar játékunk, az teremtett extra motivációt...max a szurkolóknak nem tetszik az ilyesmi, ha kiszopunk utána, mert minden faszságra rákenik, csak arra nem, hogy amúgy szar a csapat, mert azt nem szereti a szurkoló.A szurkolóknak semmiképpen. kérdés , a GM-ek mennyire hallgatnak majd rájuk.Juju szerintem beárazta magát a tiktokozással, azért ,nem kell senkinek' !Egyértelmű. kinek kell egy olyan játékos aki annyira hülye hogy a kezdőkörben táncikálva provokálja és paprikázza fel az ellenfelet. Ráadásul ha jól emlékszem elbeszélgettek vele erről a dologról , majd utána ugyanezeket a marhaságait csinálta. Egy ilyen játékos nem kell nekünk és még sok mindenkinek sem fog kelleni. remélem nem igazoljuk újra, mert az óriási csalódás lenne.
steelwolf
pfefe8
Spy
Klaci79
pfefe8
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Fociztam és ott pont ugyan ilyen dolgok ritkán előfordultak, és igen is extra motivációt jelent az ilyen idióták szájhősködése. Ráadásul az nfl-ben tabu az ellenfél logóján táncikálás és hasonló dolgok. Meg is büntették érte az egyik meccsen. Minden ellenfél kiemelte, hogy az ilyenfajta tiszteletlenség felpaprikázta őket, szétalázták a meccsek után és még előtte is azt a bohócot.Ugyan...JuJu tuti, hogy el fog kelni komoly pénzért...a tiktok videókat meg leszarja mindenki...már eleve tele vannak adrenalinnal a játékosok, vicces lenne, ha egy ilyennel, hogy a lógón táncol majd extra motivációt teremtene...a szar játékunk, az teremtett extra motivációt...max a szurkolóknak nem tetszik az ilyesmi, ha kiszopunk utána, mert minden faszságra rákenik, csak arra nem, hogy amúgy szar a csapat, mert azt nem szereti a szurkoló.A szurkolóknak semmiképpen. kérdés , a GM-ek mennyire hallgatnak majd rájuk.Juju szerintem beárazta magát a tiktokozással, azért ,nem kell senkinek' !Egyértelmű. kinek kell egy olyan játékos aki annyira hülye hogy a kezdőkörben táncikálva provokálja és paprikázza fel az ellenfelet. Ráadásul ha jól emlékszem elbeszélgettek vele erről a dologról , majd utána ugyanezeket a marhaságait csinálta. Egy ilyen játékos nem kell nekünk és még sok mindenkinek sem fog kelleni. remélem nem igazoljuk újra, mert az óriási csalódás lenne.
steelwolf
pfefe8
Spy
Klaci79
Steelers fan
több mint 3 éve
Spy
2 337
Egy no-dance klauzula megoldja a szerződésben 😊 Főleg ha nő tőle az összeg a papíron.Ugyan...JuJu tuti, hogy el fog kelni komoly pénzért...a tiktok videókat meg leszarja mindenki...már eleve tele vannak adrenalinnal a játékosok, vicces lenne, ha egy ilyennel, hogy a lógón táncol majd extra motivációt teremtene...a szar játékunk, az teremtett extra motivációt...max a szurkolóknak nem tetszik az ilyesmi, ha kiszopunk utána, mert minden faszságra rákenik, csak arra nem, hogy amúgy szar a csapat, mert azt nem szereti a szurkoló.A szurkolóknak semmiképpen. kérdés , a GM-ek mennyire hallgatnak majd rájuk.Juju szerintem beárazta magát a tiktokozással, azért ,nem kell senkinek' !Egyértelmű. kinek kell egy olyan játékos aki annyira hülye hogy a kezdőkörben táncikálva provokálja és paprikázza fel az ellenfelet. Ráadásul ha jól emlékszem elbeszélgettek vele erről a dologról , majd utána ugyanezeket a marhaságait csinálta. Egy ilyen játékos nem kell nekünk és még sok mindenkinek sem fog kelleni. remélem nem igazoljuk újra, mert az óriási csalódás lenne.
steelwolf
pfefe8
Spy
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jelenleg a tapasztalatok szerint így állnánk:Bud Dupree - Titans - 3rd
Matt Feiler - Chargers - 5th
Mike Hilton - Bengals 5th or 6th
Tyson Alualu - Jaguars - 6th
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ugyan...JuJu tuti, hogy el fog kelni komoly pénzért...a tiktok videókat meg leszarja mindenki...már eleve tele vannak adrenalinnal a játékosok, vicces lenne, ha egy ilyennel, hogy a lógón táncol majd extra motivációt teremtene...a szar játékunk, az teremtett extra motivációt...max a szurkolóknak nem tetszik az ilyesmi, ha kiszopunk utána, mert minden faszságra rákenik, csak arra nem, hogy amúgy szar a csapat, mert azt nem szereti a szurkoló.A szurkolóknak semmiképpen. kérdés , a GM-ek mennyire hallgatnak majd rájuk.Juju szerintem beárazta magát a tiktokozással, azért ,nem kell senkinek' !Egyértelmű. kinek kell egy olyan játékos aki annyira hülye hogy a kezdőkörben táncikálva provokálja és paprikázza fel az ellenfelet. Ráadásul ha jól emlékszem elbeszélgettek vele erről a dologról , majd utána ugyanezeket a marhaságait csinálta. Egy ilyen játékos nem kell nekünk és még sok mindenkinek sem fog kelleni. remélem nem igazoljuk újra, mert az óriási csalódás lenne.
steelwolf
pfefe8
Spy
több mint 3 éve
Hope
138
Azért ezt még ne jelentsük ki. Nem sok WR kelt el eddig
több mint 3 éve
Spy
2 337
A szurkolóknak semmiképpen. kérdés , a GM-ek mennyire hallgatnak majd rájuk.Juju szerintem beárazta magát a tiktokozással, azért ,nem kell senkinek' !Egyértelmű. kinek kell egy olyan játékos aki annyira hülye hogy a kezdőkörben táncikálva provokálja és paprikázza fel az ellenfelet. Ráadásul ha jól emlékszem elbeszélgettek vele erről a dologról , majd utána ugyanezeket a marhaságait csinálta. Egy ilyen játékos nem kell nekünk és még sok mindenkinek sem fog kelleni. remélem nem igazoljuk újra, mert az óriási csalódás lenne.
steelwolf
pfefe8
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Juju szerintem beárazta magát a tiktokozással, azért ,nem kell senkinek' !Egyértelmű. kinek kell egy olyan játékos aki annyira hülye hogy a kezdőkörben táncikálva provokálja és paprikázza fel az ellenfelet. Ráadásul ha jól emlékszem elbeszélgettek vele erről a dologról , majd utána ugyanezeket a marhaságait csinálta. Egy ilyen játékos nem kell nekünk és még sok mindenkinek sem fog kelleni. remélem nem igazoljuk újra, mert az óriási csalódás lenne.
steelwolf
Steelers fan