NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Szóval szerinted csak egy évre marad, Big Ben számára?Juju ahogy nézem egy fél zsák szotyiba meg egy köszönömbe fog kerülni idénre. Azigen. Szóva ha el is mennek a kornerek, akkor nem miatta lesz. 😀Bazíroznak a rookie QB fizetésére, ahol majd lehet sapkát takarítani, fájdalom nélkül.
Amúgy mi a jó ebben? Ha jó lesz, akkor meg tudjátok majd tartani az új szerződésével + a hat milla halott pénzivel úgy, hogy jon Watt meg Minka is?
Vagy csak arról szól, hogy legyen itt még Bennek egy évet és így fér bele?
peterk2005
Szokol
Amúgy ezt most olvastam. Wow.
And, btw, JuJu re-signing in Pittsburgh wasn't just a longshot because of the Steelers cap situation for 2021. He's only the THIRD Steelers WR in the modern era of the organization to get a second contract. Joins Hines Ward and AB.
— Brooke Pryor (@bepryor) March 19, 2021
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ha idén is hoztunk volna egy WR-t a 2-3. körben, akkor miért ne OL-t hoznánk mondjuk abban a körben, vagy éppen LB-t?Megmondom az összefüggést, 😊 WR poszton megvagyunk. D.Johnson, Claypool, Wash, McCloud, ezeket nagyrészt 2.3. körökben hoztuk. (Jujut is). Idén is hozunk egy WR-t a 2.-3. körben és jónapot. Jujura nincs szükségünk.Ez nagyon faja, csak Hilton elment, Nelson elmegy, ha Hadennel nem tudunk megegyezni, és ő is lekoccol, akkor mi lesz? Beküldjük Jujut passz ellen védekezni, vagy mi a mesterterv?Meg Troy is miatta vonult vissza! 😀
Jan
Nem látok összefüggést, megmondom neked őszintén. A FO úgy döntött, hogy Sutton marad ennyiért és nem Hilton hat milláért. Nelsonnak szerintem a hosszabbítás paraméterei nem tetszettek, Dzsudzsu közben egy másik tárgyalóasztalnál adott egy nagy kedvezményt, ezért az ár-érték alapján Ő maradt. Figyeld meg, még Conner is marad 2 milláért.
Hogy állunk most a hiányposztokkal? Center, O-fal mélység, CB2, RB1, TE, DL mélység, OLB mélység, ILB mélység. Valamit kihagytam? Tehát igazából négy kezdőd hiányzik, visszajön Conner és Dzsémsz olcsóért, első kör egy nagysikerü cb (bust), második kör center és meg is vagyunk.
Szokol
Ennek örömére kifizetünk neki annyit, amennyiért meg lehetett volna tartani olyan játékost, akire viszont szükségünk van. Mindegy hogy kit, CB, OL depth, LB depth, tökmindegy, lényeg hogy olyat, aki tényleg kell.
Jan
Ezt az összefüggést most én se értem. Jön egy ILB, OC, RB első 3 körben és megvagyunk. Lenne pénzünk egyébként CB-re is, de ott van Sutton RCB-nek, nincs lehetősége egy csapatnak sem 30 millió dollárt elkölteni két kezdő CB-re.
JuJu ráadásul a froncsi arca, lehet látni a többi WR twitterén, hogy mennyire örülnek.
Ez egy nagyszerű húzás volt a FO-tól és a szerződése miatt nem vesztettünk semmit, Nelson teljesen JuJu-tól függetlenül megy el, Haden mellett döntött a FO és ott van Sutton/Pierre RCB-nek. Jönni fog még ILB depth és mehetünk a draftra.
több mint 3 éve
Ne viccelj már.. Mint már írtam, szerintem egyik elkapónk sem tudja azt, mint Dzsudzsu, másfelől pedig nem azért buksz egy játekost sem, mert az FA-piac második legjobb elkapója aláír hozzád 8 milláért. Ennyiért ajándék, pedig értem és egyetértek az érveiddel.Megmondom az összefüggést, 😊 WR poszton megvagyunk. D.Johnson, Claypool, Wash, McCloud, ezeket nagyrészt 2.3. körökben hoztuk. (Jujut is). Idén is hozunk egy WR-t a 2.-3. körben és jónapot. Jujura nincs szükségünk.Ez nagyon faja, csak Hilton elment, Nelson elmegy, ha Hadennel nem tudunk megegyezni, és ő is lekoccol, akkor mi lesz? Beküldjük Jujut passz ellen védekezni, vagy mi a mesterterv?Meg Troy is miatta vonult vissza! 😀
Jan
Nem látok összefüggést, megmondom neked őszintén. A FO úgy döntött, hogy Sutton marad ennyiért és nem Hilton hat milláért. Nelsonnak szerintem a hosszabbítás paraméterei nem tetszettek, Dzsudzsu közben egy másik tárgyalóasztalnál adott egy nagy kedvezményt, ezért az ár-érték alapján Ő maradt. Figyeld meg, még Conner is marad 2 milláért.
Hogy állunk most a hiányposztokkal? Center, O-fal mélység, CB2, RB1, TE, DL mélység, OLB mélység, ILB mélység. Valamit kihagytam? Tehát igazából négy kezdőd hiányzik, visszajön Conner és Dzsémsz olcsóért, első kör egy nagysikerü cb (bust), második kör center és meg is vagyunk.
Szokol
Ennek örömére kifizetünk neki annyit, amennyiért meg lehetett volna tartani olyan játékost, akire viszont szükségünk van. Mindegy hogy kit, CB, OL depth, LB depth, tökmindegy, lényeg hogy olyat, aki tényleg kell.
Jan
több mint 3 éve
Megmondom az összefüggést, 😊 WR poszton megvagyunk. D.Johnson, Claypool, Wash, McCloud, ezeket nagyrészt 2.3. körökben hoztuk. (Jujut is). Idén is hozunk egy WR-t a 2.-3. körben és jónapot. Jujura nincs szükségünk.Ez nagyon faja, csak Hilton elment, Nelson elmegy, ha Hadennel nem tudunk megegyezni, és ő is lekoccol, akkor mi lesz? Beküldjük Jujut passz ellen védekezni, vagy mi a mesterterv?Meg Troy is miatta vonult vissza! 😀
Jan
Szokol
több mint 3 éve
Minkah is beíndítja a számlálót jövőreSzerintem a terv: BB jövőre nyugdíj, itt hagy egy nagyobb adag dead moneyt, majdnem annyit, mint cap emelkedés.
astroid
Húzunk egy rookie QB-t, aki négy évig szart sem keres, a nagy szerződéseket meg 2023-tól kezdve súlyozzuk a capbe. Így gyakorlatilag bárki belefér, akit meg akarunk majd tartani. Így caphell nélkül szabadulunk BB-től, az eredményesség meg úgy is majd az új iranyítótól függ majd.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Én az első körös CB-t kizárom...hacsak nem reachelünk valakit, ami persze nem kizárt, de nem nagyon néztünk eddig első körös CB-t.Meg Troy is miatta vonult vissza! 😀Ez nagyon faja, csak Hilton elment, Nelson elmegy, ha Hadennel nem tudunk megegyezni, és ő is lekoccol, akkor mi lesz? Beküldjük Jujut passz ellen védekezni, vagy mi a mesterterv?Valszeg látta, hogy az előzetesen várt 14+ (de akár 16M) sehogy sem jön össze, és akkor észszerűbb itt maradnia, mint elmenni olyan csapathoz, ahol no2 WR lenne, vagy olyanhoz ahol nincs komoly passzjáték.nah azé ne guríjjuk el a gojót annyira
De a 8M elég nagy engedmény. Az biztos hogy ennél bárhol többet kaphatott volna, de hosszabb távon lehet hogy ez a jó döntés- az ő szempontjából.
A csapat szempontjából az elég problémás, hogy szélnek eresztjük a fél D-t, hogy maradhasson egy WR, akire amúgy nincs feltétlenül szükségünk.
Jan
juju=nelson cut
ami egy 2cb, s nem annyira fényes, s kifejezetten fos éve volt, szóva ő kapott volna 14et, juju meg ennyiér máshol aláírt volna, de kaptunk 6m home discontot, ammá több mint amit Bentől jött
sutianap
Jan
Szokol
ILB-t OC-t OT-t is el tudok képzelni első körben, CB-t nem.
több mint 3 éve
astroid
572
Minkah is beíndítja a számlálót jövőre
több mint 3 éve
Juju ahogy nézem egy fél zsák szotyiba meg egy köszönömbe fog kerülni idénre. Azigen. Szóva ha el is mennek a kornerek, akkor nem miatta lesz. 😀Bazíroznak a rookie QB fizetésére, ahol majd lehet sapkát takarítani, fájdalom nélkül.
Amúgy mi a jó ebben? Ha jó lesz, akkor meg tudjátok majd tartani az új szerződésével + a hat milla halott pénzivel úgy, hogy jon Watt meg Minka is?
peterk2005
több mint 3 éve
Meg Troy is miatta vonult vissza! 😀Ez nagyon faja, csak Hilton elment, Nelson elmegy, ha Hadennel nem tudunk megegyezni, és ő is lekoccol, akkor mi lesz? Beküldjük Jujut passz ellen védekezni, vagy mi a mesterterv?Valszeg látta, hogy az előzetesen várt 14+ (de akár 16M) sehogy sem jön össze, és akkor észszerűbb itt maradnia, mint elmenni olyan csapathoz, ahol no2 WR lenne, vagy olyanhoz ahol nincs komoly passzjáték.nah azé ne guríjjuk el a gojót annyira
De a 8M elég nagy engedmény. Az biztos hogy ennél bárhol többet kaphatott volna, de hosszabb távon lehet hogy ez a jó döntés- az ő szempontjából.
A csapat szempontjából az elég problémás, hogy szélnek eresztjük a fél D-t, hogy maradhasson egy WR, akire amúgy nincs feltétlenül szükségünk.
Jan
juju=nelson cut
ami egy 2cb, s nem annyira fényes, s kifejezetten fos éve volt, szóva ő kapott volna 14et, juju meg ennyiér máshol aláírt volna, de kaptunk 6m home discontot, ammá több mint amit Bentől jött
sutianap
Jan
több mint 3 éve
Juju ahogy nézem egy fél zsák szotyiba meg egy köszönömbe fog kerülni idénre. Azigen. Szóva ha el is mennek a kornerek, akkor nem miatta lesz. 😀 Amúgy mi a jó ebben? Ha jó lesz, akkor meg tudjátok majd tartani az új szerződésével + a hat milla halott pénzivel úgy, hogy jon Watt meg Minka is?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Majd draftolunk három CB-t, egy csak beváli....oh waitEz nagyon faja, csak Hilton elment, Nelson elmegy, ha Hadennel nem tudunk megegyezni, és ő is lekoccol, akkor mi lesz? Beküldjük Jujut passz ellen védekezni, vagy mi a mesterterv?Valszeg látta, hogy az előzetesen várt 14+ (de akár 16M) sehogy sem jön össze, és akkor észszerűbb itt maradnia, mint elmenni olyan csapathoz, ahol no2 WR lenne, vagy olyanhoz ahol nincs komoly passzjáték.nah azé ne guríjjuk el a gojót annyira
Jan
juju=nelson cut
sutianap
Jan
több mint 3 éve
Ez nagyon faja, csak Hilton elment, Nelson elmegy, ha Hadennel nem tudunk megegyezni, és ő is lekoccol, akkor mi lesz? Beküldjük Jujut passz ellen védekezni, vagy mi a mesterterv?Valszeg látta, hogy az előzetesen várt 14+ (de akár 16M) sehogy sem jön össze, és akkor észszerűbb itt maradnia, mint elmenni olyan csapathoz, ahol no2 WR lenne, vagy olyanhoz ahol nincs komoly passzjáték.nah azé ne guríjjuk el a gojót annyira
Jan
juju=nelson cut
sutianap
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Tudom sajnos...már a 100-asokat készítem is, hátha be kell segíteni a csapatnak 😀Garrett 125öt kapott 5 évre, Bosa 135öt. A kettő közt lesz valahol Watt is.Gondolom hosszabbítani szerettünk volna alacsonyabb bérezéssel Nelsonnal és ez nem esett jól neki. Gondolom emellett Hadennel hosszabbítunk egy évet és elosztjuk a pénzét......vagy nem tudom.Márpedig Watt mocskodul drága lesz, de akit meg kell fizetni bármennyiért, az ő...évekig sok Watt mez fog elmenni...
Mert hát totálisan irracionális a döntés. Ben kedvenc célpontja nem megy el, ez idáig rendben van....de ha szar lesz, nem akarunk hosszabbítani, ha pedig jó, akkor az emelkedő CAP helyzetben Watt mellett szinte biztosan nem tudjuk megtartani....szóval "win now".....node no de egy full passz orientált ligában megint potens CB játék nélkül maradunk....ez hogy lesz "win now".... ?
Klemó
Klaci79
P@trik
több mint 3 éve
Garrett 125öt kapott 5 évre, Bosa 135öt. A kettő közt lesz valahol Watt is.Gondolom hosszabbítani szerettünk volna alacsonyabb bérezéssel Nelsonnal és ez nem esett jól neki. Gondolom emellett Hadennel hosszabbítunk egy évet és elosztjuk a pénzét......vagy nem tudom.Márpedig Watt mocskodul drága lesz, de akit meg kell fizetni bármennyiért, az ő...évekig sok Watt mez fog elmenni...
Mert hát totálisan irracionális a döntés. Ben kedvenc célpontja nem megy el, ez idáig rendben van....de ha szar lesz, nem akarunk hosszabbítani, ha pedig jó, akkor az emelkedő CAP helyzetben Watt mellett szinte biztosan nem tudjuk megtartani....szóval "win now".....node no de egy full passz orientált ligában megint potens CB játék nélkül maradunk....ez hogy lesz "win now".... ?
Klemó
Klaci79
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=5Ov-YpywRfM
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Gondolom hosszabbítani szerettünk volna alacsonyabb bérezéssel Nelsonnal és ez nem esett jól neki. Gondolom emellett Hadennel hosszabbítunk egy évet és elosztjuk a pénzét......vagy nem tudom.Márpedig Watt mocskodul drága lesz, de akit meg kell fizetni bármennyiért, az ő...évekig sok Watt mez fog elmenni...
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Gondolom hosszabbítani szerettünk volna alacsonyabb bérezéssel Nelsonnal és ez nem esett jól neki. Gondolom emellett Hadennel hosszabbítunk egy évet és elosztjuk a pénzét......vagy nem tudom.Mert hát totálisan irracionális a döntés. Ben kedvenc célpontja nem megy el, ez idáig rendben van....de ha szar lesz, nem akarunk hosszabbítani, ha pedig jó, akkor az emelkedő CAP helyzetben Watt mellett szinte biztosan nem tudjuk megtartani....szóval "win now".....node no de egy full passz orientált ligában megint potens CB játék nélkül maradunk....ez hogy lesz "win now".... ?
több mint 3 éve
prérifarkas
598
Maradhatunk a tovább képzésig? 😊 😉Valszeg látta, hogy az előzetesen várt 14+ (de akár 16M) sehogy sem jön össze, és akkor észszerűbb itt maradnia, mint elmenni olyan csapathoz, ahol no2 WR lenne, vagy olyanhoz ahol nincs komoly passzjáték.nah azé ne guríjjuk el a gojót annyira
Jan
juju=nelson cut
sutianap
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Nekem most jó kedvem lett, hiába irracionális a döntés! 😁youtu.be/4ZEmxGay6qs
Legyen tánc, ávribádi dánsz náó!
több mint 3 éve
Valszeg látta, hogy az előzetesen várt 14+ (de akár 16M) sehogy sem jön össze, és akkor észszerűbb itt maradnia, mint elmenni olyan csapathoz, ahol no2 WR lenne, vagy olyanhoz ahol nincs komoly passzjáték.nah azé ne guríjjuk el a gojót annyira
Jan
juju=nelson cut
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
mánpedig a derpedő egy zabriskie point, hogy lehettek steelerek derpedés nélkül, a vér is megderpedt bennem, azonnal mennyetek továbbképzésre!Nyugi én is 😊Én rákerestem, 0 találat 😀kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon derpedő szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékosAz honnan jön az as szó "derpedő"? Mi a túró az?
Cruyffista
prérifarkas
astroid
prérifarkas
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Spy
2 337
A bíróság elnapolta a tárgyalást. Szerintem sok ilyen van a csökkenés miatt.
Még készülünk valamire....ez megint elnyújtott szerződés....
Klaci79
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Ehh, nem lesz ez jó