NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
astroid
572
Dunbar volt az utóbbi idő legnagyobb húzása a GM-től. Watt a helyére került, működik a DL, végül Dupree is szintet lépett. A játékosok is kedvelik, remélem sokáig marad még a stábnál.“Crazy backstory: Tyson Alualu was going to sign with the #Jaguars, but couldn’t make the trip after testing positive for COVID, per sources. He’d built his dream home in Pittsburgh, has kids in school, and with 10 days to think, he decided to stay.”Karl Dunbar workinprogress, nem az asszny
twitter.com/TomPelissero/status/1375953736028319755?s=20
tenorx
sutianap
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ez nagyon jó! A DL marad, csak Highsmith új, reméljük szintet tud lepni és akkor a futás megvan. Én azért egy ILB-t nagyon elfogadnék, aki gyors mint Bush, utána már Nelsont sem bánom, mert Sutton megoldja. Azért persze a CB pickre kiváncsi leszek, mert óriási tehetségek lesznek a drafton.
több mint 3 éve
“Crazy backstory: Tyson Alualu was going to sign with the #Jaguars, but couldn’t make the trip after testing positive for COVID, per sources. He’d built his dream home in Pittsburgh, has kids in school, and with 10 days to think, he decided to stay.”Karl Dunbar workinprogress, nem az asszny
twitter.com/TomPelissero/status/1375953736028319755?s=20
tenorx
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Hát ez az előszezon legjobb híre. Mit hoz a COVID....gondolom a gyerekek rágták a fülét....és szerintem már meg is bánta kicsit ezt az aláírást.....így a DL teljes, ide mélységet sem kell húznunk. Ez nagyon jó hír.
több mint 3 éve
“Crazy backstory: Tyson Alualu was going to sign with the #Jaguars, but couldn’t make the trip after testing positive for COVID, per sources. He’d built his dream home in Pittsburgh, has kids in school, and with 10 days to think, he decided to stay.”twitter.com/TomPelissero/status/1375953736028319755?s=20
több mint 3 éve
Lol Alualu mégis visszaigazolt hozzánk.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Sztem Shanny és Lynch tudja Saleh-éktól, h a Jets kit húz és ennek tudatában mentek fel 3-ra, szóval a 3. is jó nekik, mert franchise matériának látják, mindegy melyikük az.Ráadásul szerintem azt a Jets fogja eldönteni....szóval a "maradék" jön majd nekik.Shanahan-nek szvsz mindegy, hogy Wilson v Fields lesz.Az ellenérték szvsz nem gáz, fr. QB-nál nincs olyan hogy drága. Én inkább azon gondolkodom, hogy mire terveznek, ki marad bent harmadiknak? És ha a Jets megkeveri a dolgot, és nem az marad bent akire a 49-ers számít, akkor mi van?Jó, hát náluk egy Kyle Shanahan próbálja a QB-t faragni, amit még el is tudok hinni, hogy sikeres lesz. Sztem Fields lesz a választott, és egy zónákkal teli O-ban, sok mozgással jó is lesz.Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Ha arról lenne szó, hogy be tudjuk húzni a következő BigBen szintű QB-t, aki 10+ évre megoldja a posztot, sokallnál érte két első meg egy 3. kört? Én nem.
Jan
Mert Jimmy Garoppolo-val egy helyben ácsorogsz, másra nem jó.
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
De nyilván ők sokkal többet tudnak nálam.
A két elsőt minden további nélkül adnám egy QB-ért, idén nyilván túl sok csapatnak kell QB, ezért ez most drága...ettől még egyébként sokat nem vesztenek, csak ha kiderül, hogy 1-2 év múlva újra lehet próbálkozni.
Klaci79
Nálunk sem Tomlinról, se Fichtnerről, de még Canadáról sem tudom elképzelni, h ért az irányítóképzéshez. Ha mi tradeltünk volna így fel, akkor vakarnám a fejem, mert itt annyi lenne, hogy plug in, azt működtessed öcsi!
Willie Parker
Vagy azt gondolják, hogy tökmindegy, az első háromból bármelyik jobb lesz mint Jimmy G?
Jan
Willie Parker
Klemó
Watsonért én sem adta volna ida 3 első kört és még Bosát.
több mint 3 éve
De ugye most az a hír, hogy Mac Jonest favorizálja Kyle....ami azért lenne fura, mert ekkorát nem kellett volna ugrani érte....Szvsz ez csak a ködösítés. Wilson vagy Fields kell nekik.
Klemó
több mint 3 éve
Hope
138
De ugye most az a hír, hogy Mac Jonest favorizálja Kyle....ami azért lenne fura, mert ekkorát nem kellett volna ugrani érte....Decemberi beszelgetés volt. Konkrét nevekről nem volt szó, csak puszta találgatás,ami 1 hónapig fog még tartani.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
De ugye most az a hír, hogy Mac Jonest favorizálja Kyle....ami azért lenne fura, mert ekkorát nem kellett volna ugrani érte....
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Ráadásul szerintem azt a Jets fogja eldönteni....szóval a "maradék" jön majd nekik.Shanahan-nek szvsz mindegy, hogy Wilson v Fields lesz.Az ellenérték szvsz nem gáz, fr. QB-nál nincs olyan hogy drága. Én inkább azon gondolkodom, hogy mire terveznek, ki marad bent harmadiknak? És ha a Jets megkeveri a dolgot, és nem az marad bent akire a 49-ers számít, akkor mi van?Jó, hát náluk egy Kyle Shanahan próbálja a QB-t faragni, amit még el is tudok hinni, hogy sikeres lesz. Sztem Fields lesz a választott, és egy zónákkal teli O-ban, sok mozgással jó is lesz.Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Ha arról lenne szó, hogy be tudjuk húzni a következő BigBen szintű QB-t, aki 10+ évre megoldja a posztot, sokallnál érte két első meg egy 3. kört? Én nem.
Jan
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
A két elsőt minden további nélkül adnám egy QB-ért, idén nyilván túl sok csapatnak kell QB, ezért ez most drága...ettől még egyébként sokat nem vesztenek, csak ha kiderül, hogy 1-2 év múlva újra lehet próbálkozni.
Klaci79
Nálunk sem Tomlinról, se Fichtnerről, de még Canadáról sem tudom elképzelni, h ért az irányítóképzéshez. Ha mi tradeltünk volna így fel, akkor vakarnám a fejem, mert itt annyi lenne, hogy plug in, azt működtessed öcsi!
Willie Parker
Vagy azt gondolják, hogy tökmindegy, az első háromból bármelyik jobb lesz mint Jimmy G?
Jan
Willie Parker
több mint 3 éve
Aszongyák okosék, hogy Suttont ki lehet tenni szélre, biztosítéknak ott van Layne meg Pierre velük építünk. Trevor Williams lenne a bubi a nikkel poszton.Namost ha mindez igaz, akkor is ezen kívül marad egy Denmarkunk,
Ezígy akkor is sovány, ha élősújban számolunk, plusz Haden nem mai csirke - ezé én nem egy hanem 2 CBt várok a drafton, egy magasan hűzott matériát meg soltra egy harmadik napos csibét, a felhozatal jó.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Végeztem egy kis kutatást annak kapcsán, hogy mennyire nem szeretjük, ha a FO egy CB-t draftol, mondván, hogy nem tudjuk megadni neki azt, amit máshol talán igen, hogy igazán NFL szintű CB lehessen.Hogy elég nagy legyen a merítés 2007-ig megyek vissza, az 13 évnyi Draft:
eső körös CB
Artie Burns-lehet van olyan párhuzamos univerzum, ahol belőle jó játékost faragtak volna, de itt már a neve kimondásának pillanatában komoly fejvakarás volt. Nem fogom most visszakeresni azokat a beszélgetéseket, de a többség kb a 3. körbe várta akkoriban Burns és még az a néhány kezdés is kellemes meglepetés volt tőle. Aztán persze a Bears is alkalmazta volna, de jött a sérülés menetrend szerint.
Egyébként Edmunds, mint safety is hasonló kategória volt, vagyis két olyan DB jött első körben az elmúlt 13 évben, akinél inkább kellemesen meglepődtünk volna, ha magabiztosan hozza a szintet.
második körös CB
Sean Davis-csatlakozva Burns húzáshoz szintén kissé fejvakarós volt, bár 2. körben messze nem annyira. Nem volt nagy húzás, gyenge átlagos pali, aki talán abban az időszakban volt a Steelersben, amikor az egész védelem újjáépült és nem ilyen palikra lett volna szükség.
Senquez Golson-sérülés, sérülés hátán, sosem tudta felvenni a fordulatot, pedig az Ol Miss-ben nem volt rossz slot CB. Inkább pechelhúzás, de a szintén Ole Misses Mike Hilton mint UDFA kárpótolt minket.
harmadik kör
Keenen Lewis-nagyon jó kis CB volt pár évig, aztán a NO-ban is...utána megsérült sajnos és vége lett a pályafutásának.
Curtis Brown-melléfogásnak bizonyult
Cam Sutton-itt van és új szerződést kapott!!
Justin Layne- meglátjuk majd, sokat eddig nem láttuk, valamiért ezeket a 3. körös CB-ket mi a jövőnek draftoljuk
Szóval én nem látom olyan borúsan a helyzetet, akár egy első körös Horn, Samuel Jr, akár egy 2. körös Newsome, Stokes, stb esetében se szomorkodnék.
De gyanítom mindezek ellenére nem fog korai CB jönni, ugyanakkor cáfolom, hogy nagyon szarul draftolnánl DB-t, mert ugyanúgy draftolunk Dri Archert, meg Sammie Coates-okat is.
több mint 3 éve
de Sanyihán tuggya, Saleh a Jecc HC, onnan nem kap tréfátShanahan-nek szvsz mindegy, hogy Wilson v Fields lesz.Az ellenérték szvsz nem gáz, fr. QB-nál nincs olyan hogy drága. Én inkább azon gondolkodom, hogy mire terveznek, ki marad bent harmadiknak? És ha a Jets megkeveri a dolgot, és nem az marad bent akire a 49-ers számít, akkor mi van?Jó, hát náluk egy Kyle Shanahan próbálja a QB-t faragni, amit még el is tudok hinni, hogy sikeres lesz. Sztem Fields lesz a választott, és egy zónákkal teli O-ban, sok mozgással jó is lesz.Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
Jan
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Shanahan-nek szvsz mindegy, hogy Wilson v Fields lesz.Az ellenérték szvsz nem gáz, fr. QB-nál nincs olyan hogy drága. Én inkább azon gondolkodom, hogy mire terveznek, ki marad bent harmadiknak? És ha a Jets megkeveri a dolgot, és nem az marad bent akire a 49-ers számít, akkor mi van?Jó, hát náluk egy Kyle Shanahan próbálja a QB-t faragni, amit még el is tudok hinni, hogy sikeres lesz. Sztem Fields lesz a választott, és egy zónákkal teli O-ban, sok mozgással jó is lesz.Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
Jan
több mint 3 éve
Az ellenérték szvsz nem gáz, fr. QB-nál nincs olyan hogy drága. Én inkább azon gondolkodom, hogy mire terveznek, ki marad bent harmadiknak? És ha a Jets megkeveri a dolgot, és nem az marad bent akire a 49-ers számít, akkor mi van?Jó, hát náluk egy Kyle Shanahan próbálja a QB-t faragni, amit még el is tudok hinni, hogy sikeres lesz. Sztem Fields lesz a választott, és egy zónákkal teli O-ban, sok mozgással jó is lesz.Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
több mint 3 éve
no
7 305
Tuti FR QB evente ha van egy ketto akkor az jo ev. Azt elviszi az 1/1-es vagy egy tankolo csapat aki elotte letolta a gatyat ezert. Mese nincs, a tobbieknek probalkozni kell mint a kutya.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Jó, hát náluk egy Kyle Shanahan próbálja a QB-t faragni, amit még el is tudok hinni, hogy sikeres lesz. Sztem Fields lesz a választott, és egy zónákkal teli O-ban, sok mozgással jó is lesz.Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Egy tuti fr QB ér is annyit...nekem sem Wilson, sem Fields nem az eddig.A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
A Miami a Tunsil trade-ből kapott pickekből pl Noah Igbinoghene-t és Solomon Kindley-t húzta, szóval nem biztos, hogy akkora jövőfecsérlés. Ráadásul egy fr QB mindent megér és még egy LT-nél is ezerszer fontosabb. Sokadrészt 2023 messze van, pl akármikor pickké tehetnek egy jó játékost, mint pl Bucknert.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
több mint 3 éve
Úgy adnak 3 első kört, hogy egyet kapnak is. Ezért számoltam kettőnek.😊Nem 3 első kör az? (21, 22, 23)Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
bcsarli
több mint 3 éve
no
7 305
Watson nem is ennyibe kerulne/ kerult volna.Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker
Klemó
Egy picit mint a Vasas. Van egy jo csapatod es a QB-d jobb annal hogy remenytelenul szarok legyetek, de rosszabb hogy nagyon sikeresek. A kovetkezo ket ev huszon-xedik huzasabol hogy talalod meg a FR QB-dat ( akar a 3. legjobbat )? Vagy hogy raksz annyi hozzaadott erteket a ket hatso elsokorossel hogy elorebb tudjatok lepni?
A 49-nek az elet ugy hozta hogy kozelebbrol cserelhetett, picit olcsobb is lett. Ettol az egy helyben toporgasbol kiszabadulni akarva kockaztat, de kozel sem egyforma a sulya lesz a dontes ket vegletenek. Sokkal nagyobbat nyerhettek, mint bukhattak es 2 elso kor nem veti vissza magaban a csapatot foleg nem ilyen hosszu idore.
több mint 3 éve
Nem 3 első kör az? (21, 22, 23)Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
bcsarli
49ers acquire the No. 3 overall pick in the 2021 @NFLDraft from the Dolphins. (via @rapsheetpic.twitter.com/UwAhQLhbQS
— NFL (@NFL) March 26, 2021
több mint 3 éve
Nem 3 első kör az? (21, 22, 23)Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Watson teljesen más sztori, mint a draft....itt 2 első választást adni NEM a legjobb és kockázatot tartalmazó QB-ért szerintem kutya vacsorája. Ha pedig nem jön be a projekt, akkor 4-5 évre visszaveted a frencsit. Persze, ha bejön, akkor SB contender vagy, vagyis lehetsz valóban.A helyükben én is all int mentem volna, akár így a draft-on, akár Watsonért. Szerintem Lynch ment is volna Deshaunért, ha nem szivárog ki az ügye, így más módon kellett megoldani az esélyt, a lehetőséget.Jó vagy nem jó, én örülök, hogy mi az ilyen őrültségekből kimaradunk, mint amit a 49ers csinált most épp. 9 helyért eldobni a jövőd, hát, gratulálok...A keretük nagyjából megvan, ha sikerül szerezni egy fr QB-t, azonnal contenderek lesznek.
badsco
Jan
Willie Parker