NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
402
53
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
több mint 3 éve
több mint 3 éve
kriSTEELan
307
Steelers salary cap space heading into free agency: Approximately $6 million
Ray-Ray McCloud: Reported $1 million salary; After displacement: -$0.34 million
B.J. Finney: Reported $987,500; After displacement: -$0.3275 million
Cam Sutton: New report of $1.7 million; After displacement: -$1.04 million
Zach Banner: Reported $2.875 million; After displacement: -$2.215 million
Vince Williams: Saved $4 million salary; After displacement: +$3.34 million
Chris Wormley: Reported $1.6 million; After displacement: -$0.94 million
JuJu Smith-Schuster: Reported $2.4 million; After displacement: -$1.74 million
Tyler Simmons: Reported $660k; not in the top 51: -$0
Joe Haeg: Reported $1.5 million; After displacement: -$0.84 million
Miles Killebrew: Reported $987,500; After displacement: -$0.3275 million
Steven Nelson: Saved $8.25 million salary; After displacement: +$7.59 million
Cassius Marsh: Reported $950,000; After displacement: -$0.17 million
Eric Ebron: Reportedly saved $3.904; No roster displacement: +$3.904
Tyson Alualu: No exact report
Jordan Berry: Reported $950,000; After displacement: -$0.17 million
Kalen Ballage: Reported $920,000; After displacement: -$0.14 million
Rashaard Coward: No report
Matthew Sexton: Not expected to be in the top 51
Approximate salary cap space: Approximately $12.5 million
Note: Miles Killebrew was the final contract displace a $660k salary. From Cassius Marsh on the displacement is a $780k salary.
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Steelers salary cap space heading into free agency: Approximately $6 millionRay-Ray McCloud: Reported $1 million salary; After displacement: -$0.34 million
B.J. Finney: Reported $987,500; After displacement: -$0.3275 million
Cam Sutton: New report of $1.7 million; After displacement: -$1.04 million
Zach Banner: Reported $2.875 million; After displacement: -$2.215 million
Vince Williams: Saved $4 million salary; After displacement: +$3.34 million
Chris Wormley: Reported $1.6 million; After displacement: -$0.94 million
JuJu Smith-Schuster: Reported $2.4 million; After displacement: -$1.74 million
Tyler Simmons: Reported $660k; not in the top 51: -$0
Joe Haeg: Reported $1.5 million; After displacement: -$0.84 million
Miles Killebrew: Reported $987,500; After displacement: -$0.3275 million
Steven Nelson: Saved $8.25 million salary; After displacement: +$7.59 million
Cassius Marsh: Reported $950,000; After displacement: -$0.17 million
Eric Ebron: Reportedly saved $3.904; No roster displacement: +$3.904
Tyson Alualu: No exact report
Jordan Berry: Reported $950,000; After displacement: -$0.17 million
Kalen Ballage: Reported $920,000; After displacement: -$0.14 million
Rashaard Coward: No report
Matthew Sexton: Not expected to be in the top 51
Approximate salary cap space: Approximately $12.5 million
Note: Miles Killebrew was the final contract displace a $660k salary. From Cassius Marsh on the displacement is a $780k salary.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Csakkirugattya Kanadát és átveszi a helyét, hogy utolsó évében OC-ként SB-t nyerjen vele.előtte meghal BigBen, aztkihagytákBREAKING: Antonio Brown is closing in on a one-year deal with the Steelers. #SteelersYeahhh, Ja April fools 😀
Klaci79
polamalu
sutianap
több mint 3 éve
előtte meghal BigBen, aztkihagytákBREAKING: Antonio Brown is closing in on a one-year deal with the Steelers. #SteelersYeahhh, Ja April fools 😀
Klaci79
polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
BREAKING: Antonio Brown is closing in on a one-year deal with the Steelers. #SteelersYeahhh, Ja April fools 😀
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
BREAKING: Antonio Brown is closing in on a one-year deal with the Steelers. #Steelers
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nem hinném, hogy az első körben ILB-ben gondolkodnánk. Őrület luxus lenne, ahhoz képest mekkora needünk van a többi poszton. Baron Browninggal viszont komolyan szemezünk, és a második körben már elképzelhetőnek tartom.űKözben Karl Joseph hamarosan vizitál nálunk....mindezek szerint Minkah-t sokkal inkább próbáljuk a boxhoz közelebb hozni majd,
több mint 3 éve
Spy
2 337
+ egy gyémánt a Gators Pro Day-ről: Marco Wilson CB 6'0, 200lbs, 26 bencs press, 4.37 40yd
több mint 3 éve
Spy
2 337
Sztem Tomlin látja Timmons II-t JOK-erben. Illetve azért akad ott OT, OG, OC is, ill. WR És kedvenc TE-em Tommy TrembleÁh, aztán nehogy az utolsó pillanatban jöjjön egy kémiás videó valahonnan 😀Mer amúgy esélylett volna rá 😀 majd jönk a Könyv(es) fijú 😊Tomlinék Notre Dame Pro Day-en Florida Gators és LSU helyett.Most akartam leírni...😀
Spy
Így gondolom Chase vagy Pitts nem lesz Steelers játékos 😉
Klaci79
dande
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Áh, aztán nehogy az utolsó pillanatban jöjjön egy kémiás videó valahonnan 😀Mer amúgy esélylett volna rá 😀 majd jönk a Könyv(es) fijú 😊Tomlinék Notre Dame Pro Day-en Florida Gators és LSU helyett.Most akartam leírni...😀
Spy
Klaci79
dande
több mint 3 éve
Mer amúgy esélylett volna rá 😀 majd jönk a Könyv(es) fijú 😊Tomlinék Notre Dame Pro Day-en Florida Gators és LSU helyett.Most akartam leírni...😀
Spy
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Tomlinék Notre Dame Pro Day-en Florida Gators és LSU helyett.Most akartam leírni...😀
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Tomlinék Notre Dame Pro Day-en Florida Gators és LSU helyett.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Nekem ami csalódás lenne az első körben az futó, elkapó, safety és védőfalba húzás. Máshova jöhet az első körös játékos.Futók közül én is nagyon maximum Harrisre áldoznék, ha nincs jobb falember vagy CB.
pfefe8
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Nekem ami csalódás lenne az első körben az futó, elkapó, safety és védőfalba húzás. Máshova jöhet az első körös játékos.
Steelers fan
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
A kedvedért a LB-ek (szerintem csak hátsó köröset húzunk):Belső falemberek közül tőlem jöhet: Vera-Tucker, Wyatt Davis, Dickerson, Myers, akitől fázok, az Creed Humphrey és Banks. Meinerz tőlem 3. körtől már jöhet.A LB-t kihagytad 😊
OT közül tetszik: Slater, Darrisaw, Mayfield és Radunz, akit nem szeretek, az Jenkins, hátulról Cosmi-t behúzhatjuk tőlem.
TE: Kizárólag Freiermuth, de James hazahozatala esetén felesleges.
WR: Waddle a kedvencem, de ő nekünk nem lesz értéken. Hátrébbról Bateman, Marshall, még hátrébb Rondale Moore és Collins.
RB: Harris és Etienne egyértelmű (bár nálam az OL fontosabb), hátrébbról - 2. körtől - Sermon és Jefferson, leghátsó körökben talán Hubbard, Hawkins és Huntley.
EDGE: Phillips, hátrébbról Tryon, Pat Jones és Ossai. Akit nem szeretek, az Rousseau és Ojulari. 5. körtől már bármelyik kb (Basham, Roche, Perkins)
IDL: Mindenképp csak 4. kör után - Shelvin és McNeill. Twyman-en elgondolkodnék, ha nagyon csúszik.
CB: Farley, Surtain és Horn kiemelkednek, előttünk sztem viszik őket, utána nekem Stokes, Newsome és Samuel Jr. tetszik, bármelyiket lehet 2. körben akár. Hátulról már nem nagyon ismerem az embereket, de Aaron Robinsontól, Ambry Thomastól és keith Taylortól láttam jó dolgokat.
S: Moehrig sztem magasan a legjobb, én max Richie Grant-re lőnék picket, Nasirildeen még érdekes prospect.
Willie Parker
Creed már nem lesz bent második húzásunknál, hacsak nem lesz nagy run valamire az elsőben (egyébként lehet, a sok QB és OT miatt)
De ha ő kimegy addig, akkor Meinerz sem lesz bent a 3. húzásunkig, pedig ott lenne értéken, igen.
OT-t én hátrább húznék, BigAl lehet visszajön, de ha nem, akkor is látom Bannerben a kezdőt akár LT-ben is, nem hiába emlegeti neki Tomlin állandóan.Egy Spencer Brown-szerűt el tudnék képzelni, azt hallottam, igazi nasty a srác. De Radunz-t nem bánnám én sem, ha nem várunk. Mayfield nálam inkább OG.
TE igen, Pat jó overall, nekem Tommy Tremble a kedvencem, nagyon erős futásblokkoló, alulhasznált elkapó ND.
WR-eket nem ismerem, inkább a hátsókat, Dazz Newsome-ról olvastam és láttam, hogy komolyan blokkol, erős, akár Juju, akár Washington helyett jó lehet.
Newsome-ot és Samuelt is jól megnézte a stáb, kedveljük mindkettőt. Csak ne első körben.
S-t én nem néztem, de csere FS-ben gyengék vagyunk. Én ide kapcsolom a Hilton utódot is, aki nem Sutton a szememben, mert kell a blitz lehetősége slot-ba és a szélső futás megállítása. Dangerfield-et lehet visszahoznám ST-be, úgy jelentene igazán erősítést Killebrew.
EDGE: Perksins előbb jön ki a board-ok szerint, Phillips nekem is jobban tetszik a többinél, de nincs igazán lieblingem, pedig ide kell egy erős 3sz. Nekem is Perkins tetszik talán ide. De sztem ide duplázhatunk is.
IDL-t nem húznék, de van kedvencem. Togiai az OSU-ról, ill. Twyman nálam is befutók.
OG-meg jöhet bárki, a Guard-okat imádom.
ILB: Zaven Collins nálam BPA 1kör, Nick Bolton, De Baron Browning OSU-t udvarolta körbe Tomlin, Olsawsky Derrick Barnes-t, KJ Britt-t Auburn-nél nézte mindenki, Nekem meg Stuard Grant a kedvenc ST/Hybridem. De Spillane-t sajnálnám, ha nem kapna esélyt.
QB-ból meg Davis Mills. Jobban nézett ki az esőben, mint tegnap Jones az Alabama csarnokban.
Spy
A nagy kedvenceim Owusu-Koramoah és Zaven Collins. Nick Bolton nekem kicsit Bush-klón, de jó játékos. Browningot és Surratt-et is bírom, hátulról nagy kincs lehet Monty Rice és Wallow, ha hibridet akarnánk.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Kimaradt valóban az LB, de azt már megbeszéltük kettővel ezelőtt, de nehogy már RB-nél kimaradjon Javonte Williams és Kenneth Gainwell neve. Utóbbit főleg esélyesnek nevezném. És Michael Carter szintén szerepel az elképzelések között.Egy Canada O-ban Harris elképesztő atomfegyver lenne. Tipikus kettősfegyver, képes akár vertikáls útra is. Ahogy Bell anno feljavított mindent, úgy előbbi is. Williams nekem egy elit futó (jobb, mint Harris) és bármilyen fura Én éppen ezért nem adnék érte első kört.
És ezek a nevek a 2. kör végéig tuti eltűnnek
Klaci79
Carter érdekes prospect, egy "mérges gombóc", nem beszéltünk róla, de ő is jó lehet itt nálunk valóban, ahogy Gainwell is tipikusan jó Canada fegyver lenne, de Én őt nem tartom annyira jó és klasszikus futónak viszont, ami Carterben benne lenne. Hiányérzetem lenne Gainwell kapcsán futó poszton. Én egy 3. körös Serman húzásnak is örülnék, sőt neki örülnék jobban a fenti kettőből akkor már, első kettőben meg jöhet az OL erősítése.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Kimaradt valóban az LB, de azt már megbeszéltük kettővel ezelőtt, de nehogy már RB-nél kimaradjon Javonte Williams és Kenneth Gainwell neve. Utóbbit főleg esélyesnek nevezném. És Michael Carter szintén szerepel az elképzelések között.És ezek a nevek a 2. kör végéig tuti eltűnnek
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nekem van két fogadásom. Az egyik, hogy, ha Harris bent lesz, akkor őt húzzuk. A másik az, hogy az egyik 4. köröst be fogjuk áldozni trade-re. Az első 4 pick lesz a kritikus, és ezért Én azt is gondolom, hogy akár a második, akár a harmadik körben fogunk felmenni egy-egy kiszemeltért.És volt vérvonala, ami nálunk fontos.
Mi "egyszerűen" működünk egyébként, majdhogynem robotikusan. Ha azt mondjuk adott emberre, hogy adott kört megér és az adott prioritási listán előrébb van (több ember esetén), akkor behúzzuk. Ugyanígy, ha prio az adott ember és fel lehet menni érte, akkor felmegyünk. Nem foglalkozunk azzal, hogy adott prospectet a "piac" hogyan értékeli. Ezt lehet jónak és rossznak is ítélni, de így vittük anno el Burnst, de ne feledjük, hogy T.J Watt is így került a zsákba és ha visszaemlékeztek nem volt annyira ő konszenzusos első körös prospect. (2 év EDGE tapasztalata volt, előtte TE-ként játszott....) No és ezért nincs nálunk letrade, mert mindig megvan az adott prio emberünk, nem nagyon van ebben a rendszerben olyan, hogy nincs húzható ember.
Klemó
Én sem értem egyébként a value pick-et, meg a draft értékelést 2nappal a húzások után. Számomra az a lényeg, hogy 1körben olyan játékos jöjjön, aki kezdővé válik és hosszú távon gondolkodom benne, nem utolsó sorban meg is akarom fizetni ha beválik. Ha hiszel a játékosban, behúzod, míg ott van és úgy gondolod, hogy a következő körben már nem lesz ott ahol húzni tudhatsz.
Így húztuk Edmuncc-ot is kb. 1-2körrel hamarabb, mint szerette volna a nagyközönség. Ha a 6 szakértőnkből min 3 szereti a prospectet, az már felhúzza annyira az overall steelers grade-et, hogy előkelő helyen lesz a boardunkon. Mindenki a saját boardja alapján húz. Kb. 6 staff member külön értékeli magában a játékost és ennek a 6 értékelésnek az overall grade-je adja a sorrendet.
+ A döntséhozók szerelme/tulaj (pl. Art 2012-ben, amikor felülírta Tomlin-t és azt mondta a-a, nem ILB, nem D'onta Hightower, Offensive Line kell: DeCastro-t húzzuk 1/24-en) Akit mindenki szeret, az körtől függetlenül a lista elején lesz.
Az első körös RB érdekes kérdés. De gondolhatja úgy a staff, hogy megéri 4+1évre hozni valakit, akit mindenki speiálisnak lát. Ha beválik, megfizetni úgysem fogjuk tudni 5év múlva, (a'la Bell) ha nem válik be, akkor pedig nem akarjuk majd.
De ha az 5év hire megéri a FO szemében, akkor meglesz az első körös RB akár. Megtettük már 2008-ban 1/23-ra.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nekem van két fogadásom. Az egyik, hogy, ha Harris bent lesz, akkor őt húzzuk. A másik az, hogy az egyik 4. köröst be fogjuk áldozni trade-re. Az első 4 pick lesz a kritikus, és ezért Én azt is gondolom, hogy akár a második, akár a harmadik körben fogunk felmenni egy-egy kiszemeltért.Mi "egyszerűen" működünk egyébként, majdhogynem robotikusan. Ha azt mondjuk adott emberre, hogy adott kört megér és az adott prioritási listán előrébb van (több ember esetén), akkor behúzzuk. Ugyanígy, ha prio az adott ember és fel lehet menni érte, akkor felmegyünk. Nem foglalkozunk azzal, hogy adott prospectet a "piac" hogyan értékeli. Ezt lehet jónak és rossznak is ítélni, de így vittük anno el Burnst, de ne feledjük, hogy T.J Watt is így került a zsákba és ha visszaemlékeztek nem volt annyira ő konszenzusos első körös prospect. (2 év EDGE tapasztalata volt, előtte TE-ként játszott....) No és ezért nincs nálunk letrade, mert mindig megvan az adott prio emberünk, nem nagyon van ebben a rendszerben olyan, hogy nincs húzható ember.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Fejvarakarós első kör lesz ebből...attól tartok.Minap olvastam egy interjút Colbertel, ahol az OC fontosságáról szólt minden. Azóta nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot, hogy akkor is első körben centert húzunk majd, ha esetleg reach-nek érezzük mi. Nyilván ennek az az oka, hogy 23 olyan húzás lesz, ahol már egy első körös húzáson túl vannak, a legnagyobb needeken, és akkor simán jöhet a top centerek közül valaki.😊Úgy látom veled nem lesznek nagy vitáim 😀Minden board-ról kiment 2-3. körben, akárhány mock-ot futtattam.Én a pff-re nem apellálok ami a draftot illeti.Klaci79Nekem máris kedvencem lett a Dickerson gyerek. 😀
(mondjuk megnéztem a PFF-et és 5. körre várják.....vicces, hogy lecsúszol, ha nem fizetsz eleget...és még sérült is voltál 😀)
Klemó
Másban sem, de csinálj egy pff-es mock-ot...olyan f@szságok vannak benne, hogy hajjaj....
Klaci79
TOP3 OC volt eddig mindenhol, most kezd feljönni Josh Myers (egyébként őt is sasolhattuk OSU-n) Utánuk Meinerz majd esik a szint.
Persze a csapatok board-ja számít, az is Ápr 28-án. De láttam pl. CHI-nak Humphrey-t első körben mostanában.
Bírom egyébként Dickerson-t is de engem riaszt ez a sok komoly sérülése nem játszott le full szezont még. A Mentalitását mindenesetre bírom.
Nálam ez a poszt a Nr 1 need. Ha ezt megynugtatóan tudjuk rendezni, OK vagyok a BPA-val elsőben, szinte minden jöhet 2körtől.
Spy
Klaci79
Azért bevallom, egy DB szerelemgyerektől első körben azért fázom.
(Főleg mióta megláttam, hogy Farley Virginia-i, bár ő kicsúszhat vmi sérülés miatt)
De a hátsóbb körökről vitázhatunk 😊
Amúgy meg nekem Meinerz a szívem csücske. De már nagyon sok szívem csücske lett a Senior Bowl óta. Sok poszton.
Egyébként azt sem zárom ki, hogy ha lecsúszunk a tetszetős OC-król, akkor egy évet kihúzunk és jövőre próbáljuk kihúzni a következő 10év kezdő Centerét. Nálam ez kb. ua. mint a QB szitu. Én ott is húznék egyet idén, aki verekedhet Rudival jövőre.
Spy
Azt amúgy megértem, hogy az OC poszt nálunk nagy prioritás (nyilván máshol is) és ezért nem akarnak kockáztatni, megpróbálják a lehető legjobbat elvinni, mert első körben erre azért van is lehetőség. Dick térde viszont 3 ACL szakadáson van túl 2/1 arányban, nálam ez hatalmas red flag első körben, de még másodikban is.
Klaci79
több mint 3 éve
Spy
2 337
Belső falemberek közül tőlem jöhet: Vera-Tucker, Wyatt Davis, Dickerson, Myers, akitől fázok, az Creed Humphrey és Banks. Meinerz tőlem 3. körtől már jöhet.A LB-t kihagytad 😊
OT közül tetszik: Slater, Darrisaw, Mayfield és Radunz, akit nem szeretek, az Jenkins, hátulról Cosmi-t behúzhatjuk tőlem.
TE: Kizárólag Freiermuth, de James hazahozatala esetén felesleges.
WR: Waddle a kedvencem, de ő nekünk nem lesz értéken. Hátrébbról Bateman, Marshall, még hátrébb Rondale Moore és Collins.
RB: Harris és Etienne egyértelmű (bár nálam az OL fontosabb), hátrébbról - 2. körtől - Sermon és Jefferson, leghátsó körökben talán Hubbard, Hawkins és Huntley.
EDGE: Phillips, hátrébbról Tryon, Pat Jones és Ossai. Akit nem szeretek, az Rousseau és Ojulari. 5. körtől már bármelyik kb (Basham, Roche, Perkins)
IDL: Mindenképp csak 4. kör után - Shelvin és McNeill. Twyman-en elgondolkodnék, ha nagyon csúszik.
CB: Farley, Surtain és Horn kiemelkednek, előttünk sztem viszik őket, utána nekem Stokes, Newsome és Samuel Jr. tetszik, bármelyiket lehet 2. körben akár. Hátulról már nem nagyon ismerem az embereket, de Aaron Robinsontól, Ambry Thomastól és keith Taylortól láttam jó dolgokat.
S: Moehrig sztem magasan a legjobb, én max Richie Grant-re lőnék picket, Nasirildeen még érdekes prospect.
Willie Parker
Creed már nem lesz bent második húzásunknál, hacsak nem lesz nagy run valamire az elsőben (egyébként lehet, a sok QB és OT miatt)
De ha ő kimegy addig, akkor Meinerz sem lesz bent a 3. húzásunkig, pedig ott lenne értéken, igen.
OT-t én hátrább húznék, BigAl lehet visszajön, de ha nem, akkor is látom Bannerben a kezdőt akár LT-ben is, nem hiába emlegeti neki Tomlin állandóan.Egy Spencer Brown-szerűt el tudnék képzelni, azt hallottam, igazi nasty a srác. De Radunz-t nem bánnám én sem, ha nem várunk. Mayfield nálam inkább OG.
TE igen, Pat jó overall, nekem Tommy Tremble a kedvencem, nagyon erős futásblokkoló, alulhasznált elkapó ND.
WR-eket nem ismerem, inkább a hátsókat, Dazz Newsome-ról olvastam és láttam, hogy komolyan blokkol, erős, akár Juju, akár Washington helyett jó lehet.
Newsome-ot és Samuelt is jól megnézte a stáb, kedveljük mindkettőt. Csak ne első körben.
S-t én nem néztem, de csere FS-ben gyengék vagyunk. Én ide kapcsolom a Hilton utódot is, aki nem Sutton a szememben, mert kell a blitz lehetősége slot-ba és a szélső futás megállítása. Dangerfield-et lehet visszahoznám ST-be, úgy jelentene igazán erősítést Killebrew.
EDGE: Perksins előbb jön ki a board-ok szerint, Phillips nekem is jobban tetszik a többinél, de nincs igazán lieblingem, pedig ide kell egy erős 3sz. Nekem is Perkins tetszik talán ide. De sztem ide duplázhatunk is.
IDL-t nem húznék, de van kedvencem. Togiai az OSU-ról, ill. Twyman nálam is befutók.
OG-meg jöhet bárki, a Guard-okat imádom.
ILB: Zaven Collins nálam BPA 1kör, Nick Bolton, De Baron Browning OSU-t udvarolta körbe Tomlin, Olsawsky Derrick Barnes-t, KJ Britt-t Auburn-nél nézte mindenki, Nekem meg Stuard Grant a kedvenc ST/Hybridem. De Spillane-t sajnálnám, ha nem kapna esélyt.
QB-ból meg Davis Mills. Jobban nézett ki az esőben, mint tegnap Jones az Alabama csarnokban.