NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Hát..nagyon is az első-második körös húzásoknál dőlnek el ügyek. Ha ott ugyanis gebasz van, azt általában csak nagy szerencsével húzza vissza valamelyik hátsó körös. Ugyanez fordítva is igaz. Ha ezek a húzások sikerülnek, vagyis stabil kezdőkké válnak az emberek és egy-egy frencsi playa lesz, akkor előbb utóbb odaér a csapat a PO-ba és tovább...(persze ehhez minőségi QB is kell ugye)

Olyan pedig, hogy húzunk egy AB-t a 6. körben olyan 10 évente van...ha van....
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Pont az a helyzet, hogy sosem szerencsés, ha ennyire le vagyunk vetkőztetve, de mindenki látja, hogy az RB Pick első vagy második körben jönni fog.
Nekünk ugyanis olyan 3 down-os játékos kell most és ilyenből biztosan 3 van az idei drafton, ami jó, mert első körben biztosan marad, de rossz, mert második körben tuti nem lesz már.
Minden következő opció teljesen bizonytalan.
Lehet jó nekünk Carter vagy Sermon, de ők azért már nem annyira biztos pickek, hogy várjuk a 3. kört akár.
Mindenesetre idén több opciónak is tudnék örülni. Nehezen tudják majd Colberték elrontani az első éjszakámat 😀
Klaci79
Igen, mi tisztán látjuk a needeket, posztokat és ennyi. De nem felelünk értük. Kolberr és Tomlin teljesen másképp gondolkodnak, ez már többször lejött. Csodálkoznék, ha simán behúznánk valahol a következő 10év centerét és ennyi. Vagy kihúzzuk a RB1-t osztjóvan. Unorthodox húzást várok az első körben, ami általában meh=wtf.

Első körben nem kell ILB, jobb ha nem jön OLB, nincs OC, Jobb ha nem jön DB, DL, QB nem fog, szerintem egyik RB sem ér első kört, WR onnan nem kell, OL ordas nagy need, de OT-t kettőt húztunk 50 év alatt és egy so-so egy bukó. TE nem lesz első körös, Pat-et is inkább 2. körbe írják már.

Szóval mi marad? A Bármi poszt, ez már csak azon fog múlni, hogy néz ki a Steelers board, ki a BPA. 2. körtől azonban a need posztok lutrik felmozgás nélkül nem biztos, hogy lesz bent valaki,aki tetszik a FO-nak.

Én egyedül az OL kérdés megoldását várom a darfttól, az hozza a többit. Amúgy csak Canada-ban bízom 😊

Amúgymegy a 2-3-4körökben dől el minden.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Pont az a helyzet, hogy sosem szerencsés, ha ennyire le vagyunk vetkőztetve, de mindenki látja, hogy az RB Pick első vagy második körben jönni fog.
Nekünk ugyanis olyan 3 down-os játékos kell most és ilyenből biztosan 3 van az idei drafton, ami jó, mert első körben biztosan marad, de rossz, mert második körben tuti nem lesz már.
Minden következő opció teljesen bizonytalan.
Lehet jó nekünk Carter vagy Sermon, de ők azért már nem annyira biztos pickek, hogy várjuk a 3. kört akár.
Mindenesetre idén több opciónak is tudnék örülni. Nehezen tudják majd Colberték elrontani az első éjszakámat 😀
több mint 3 éve
PFT:Steelers eager to draft a running back in the first or second round
Razi
Hülyét is kapok, ha az első körben futót húzunk.
pfefe8
Hát pedig ez jelenleg 60% körül van...úgyhogy csak óvatosan 😀
Klaci79
hozunk Bush mellé valakit középre és 10 évre meg lesz oldva az ILB poszt😊
pfefe8
A védelmen egy újonc ILB nem tud annyit javítani. Már így sem rossz, ha Bush egészséges.
Mindenképp OL kell vagy RB, mert láttuk tavaly, hogy futójáték nélkül szar volt az egész....
Klaci79
Egyetértek luxuspick lenne egy ILB, amikor nincs kezdő center és back...
több mint 3 éve
Az a szitu, hogy Én sem szeretnék klasszikus futót az első körben. DE....Harris egy elképesztő dual threat. Ha nézem a videóit ő nem egy futó, aki tud elkapni is, hanem kifejezetten lehet rá írni WR útvonalakt (is). No és ha van valami ami egy Canada O-ban lehet(ne) félelmetes, az pont ő. Emellett nekünk igazán C needünk van nagy, ami igazán nincs az első körben mulaszthatatlan. Én pont azt sajnálnám, ha itt reachelnénk. Így ha Harrist húzzuk, akkor nekem ez teljesen rendben van.

Hozzáteszem rögtön, hogy nekünk most pont egy letrade lehetne a megoldás, mondjuk az első kör aljára. Nem tudom van-e aki ott fel akarna jönni valakiért, ennyire nem figyelem, de ha így tudnánk egy többlet 3. kört szerezni, no az megoldaná a need problémákat is.
több mint 3 éve
Razi
pfefe8
Klaci79
pfefe8
A védelmen egy újonc ILB nem tud annyit javítani. Már így sem rossz, ha Bush egészséges.
Mindenképp OL kell vagy RB, mert láttuk tavaly, hogy futójáték nélkül szar volt az egész....
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Razi
pfefe8
Klaci79

Steelers fan
több mint 3 éve
Razi
pfefe8
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Razi

Steelers fan
több mint 3 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 563 — kheanton@gmail.com
több mint 3 éve
A Depot szerint Ők azok akiknek a PRODAY-én részt vettünk, és első kört érhetnek, szóval nagy valószínűséggel belőlük lesz 1. pick, vagy jön valami szokásos ordasreach:
dcbbebf3d3887c03ff267f0d432ad095.jpg
kriSTEELan

Arra tud bárki valami magyarázatot, hogy Mac Jonest miért várják első körbe?
Jan
egyrészt mert sok az eszkimó és kevés a fóka...
másrészt magas. fehér. immobilis, pocket qb, aki ráadásul végig versenyben volt a Heisman-ért és remekelt a bajnokkal (aki a SEC legerősebb csapata is)...hol élsz Te, hogy ezt megkérdőjelezed? 😀
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
A Depot szerint Ők azok akiknek a PRODAY-én részt vettünk, és első kört érhetnek, szóval nagy valószínűséggel belőlük lesz 1. pick, vagy jön valami szokásos ordasreach:
kriSTEELan

Arra tud bárki valami magyarázatot, hogy Mac Jonest miért várják első körbe?
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 305
A pp sokkal fontosabb egy C-nel foleg ha nem csak o kepes egyenileg jol kivitelezni hanem erti is es tud segiteni a QB-nak. A futasnal meg ha nem is jo labon akkor o blokkolja a DT-ket de egy LB-t altalaban konnyeden eltakaritanak hiaba nem a legmobilisabbak. Ereje es esze legyen es akkor konnyeden atlepik a nem mobilis tulajdonsagat futasnal.
no
Persze értem Én ezt, ezért is mondtam. Egy birkózó a csávó és egy állat, nagy ereje van, és a számok azt mutatnák (RAS), hogy ezzel nem lehet gond, de nem látok benne halálos ösztönt második szinten. Ennyi az érzésem, nem is a bajom, mert ki vagyok, hogy értsek hozzá.
Klemó
En nem vitatkozom a megerzeseiddel, csak annyit hogy a masodik szinten nem kell halalos oszton mert sokkal erosebb es ha oda sem er mikor fellep akkor is tud olyan szoget valasztani hogy a LB sem fer a RB-hez. Es ha egy olomlabu akkor majd egy masik OL lep fel, ha kell.
több mint 3 éve
A pp sokkal fontosabb egy C-nel foleg ha nem csak o kepes egyenileg jol kivitelezni hanem erti is es tud segiteni a QB-nak. A futasnal meg ha nem is jo labon akkor o blokkolja a DT-ket de egy LB-t altalaban konnyeden eltakaritanak hiaba nem a legmobilisabbak. Ereje es esze legyen es akkor konnyeden atlepik a nem mobilis tulajdonsagat futasnal.
no
Persze értem Én ezt, ezért is mondtam. Egy birkózó a csávó és egy állat, nagy ereje van, és a számok azt mutatnák (RAS), hogy ezzel nem lehet gond, de nem látok benne halálos ösztönt második szinten. Ennyi az érzésem, nem is a bajom, mert ki vagyok, hogy értsek hozzá.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 305
több mint 3 éve
Ok. Olvasom a többi elemzést és látom. A depo.com-on a második szinten levő atletikusságát hiányolták a felvételeken. Kétségtelen, hogy a pro Day után tökéletes RAS pontot hozott....

Egyebekben pedig. Sem Colbert, sem Tomlin és még Klemm sem volt ott a pro Day-én. Olyan még nem nagyon volt, hogy egy első körös prospect kapcsán asszisztenst küldünk.....
Klemó
Mintha már a Senior bowl-on interjúztunk volna vele...
Klaci79
Nem tudom. Egyik klasszikus center sem nyűgözött le, hogy első kört adjunk érte. Néztem most több felvételt Humphrey kapcsán és amiben jó, az a PP. Ez nem elhanyagolható, de ha már futás van, akkor nem látom azt a dinamikát, amit a RAS pontjai kapcsán látnom kellene. Egy Puncit azért imádtam, mert egy futás közben néha gyorsabb volt a futónál is a második szinten. Tört előre elit korában, mint egy faltörő kos DeCastroval együtt. Én továbbra is állítom, hogy ennek a Canada O-nak nem egy ilyen C-vel akarunk nekivágni.
Klemó
Ejhemberget centernek nézzük, azt beszélik
sutianap
Mármint Liam Eichenberg-et egy minta LT/RT prospectet nézünk centernek? Ezt hol olvastad süti?

Ő egyébként az egyike annak, aki 24-en elérhető lehet és nagyon jó LT prospect. Ráadásul egy mobilis futást nagyon haatékonyan segíteni képes csávó, vagyis a Canada O-ba kifejezetten illik/illene. De no...centerben?
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Ok. Olvasom a többi elemzést és látom. A depo.com-on a második szinten levő atletikusságát hiányolták a felvételeken. Kétségtelen, hogy a pro Day után tökéletes RAS pontot hozott....

Egyebekben pedig. Sem Colbert, sem Tomlin és még Klemm sem volt ott a pro Day-én. Olyan még nem nagyon volt, hogy egy első körös prospect kapcsán asszisztenst küldünk.....
Klemó
Klaci79
Nem tudom. Egyik klasszikus center sem nyűgözött le, hogy első kört adjunk érte. Néztem most több felvételt Humphrey kapcsán és amiben jó, az a PP. Ez nem elhanyagolható, de ha már futás van, akkor nem látom azt a dinamikát, amit a RAS pontjai kapcsán látnom kellene. Egy Puncit azért imádtam, mert egy futás közben néha gyorsabb volt a futónál is a második szinten. Tört előre elit korában, mint egy faltörő kos DeCastroval együtt. Én továbbra is állítom, hogy ennek a Canada O-nak nem egy ilyen C-vel akarunk nekivágni.
Klemó
Ejhemberget centernek nézzük, azt beszélik

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve

Klemó
Klaci79
több mint 3 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307

több mint 3 éve

Klemó
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Én 10-12 éve tartom a tippem: 1. kör TE, 2. kör: NT. Egyszer csak bejön.. 😀

Szerintem amúgy futót húzunk elsőre, amibe csak egy csúszó QB vagy CB kavarhat be. Az OT túl logikus lenne.

Szóval szerintem Ninja Harris lesz az első körösünk. Nem lesz őszinte a mosolyom, főleg ha helyette a franciát választjuk..
több mint 3 éve

Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Humphrey kapcsán nekem meg az a bajom, hogy alapvetően egy őserő birkózó, de egy Canada O-ban furcsálnám, ha őt választanánk, rövid kezekkel, minimális atletikussággal. Nincs olyan C class most sajnos, amiből válogathatnánk. Dickserson óriási concern a 3 ACL sérüléssel. Slater még aki elöl van, de őt is vagy szeretik, vagy nem....mind-mind lehet bust nagyon simán ilyen olyan okokból.
Klemó
Jah, Empty megelőzött, nincs sok kérdésem Humphrey kapcsán, különösen atlétikai nincs...szerintem a legesélyesebb 1/24-re nálunk.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Humphrey kapcsán nekem meg az a bajom, hogy alapvetően egy őserő birkózó, de egy Canada O-ban furcsálnám, ha őt választanánk, rövid kezekkel, minimális atletikussággal. Nincs olyan C class most sajnos, amiből válogathatnánk. Dickserson óriási concern a 3 ACL sérüléssel. Slater még aki elöl van, de őt is vagy szeretik, vagy nem....mind-mind lehet bust nagyon simán ilyen olyan okokból.
Klemó
Humphrey brutál atléta:  relativeathleticscores.com/2021/01/23/2021-draft-class-ras/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Állítólag jöhet a 28 milliós hosszabbítás Watt-al...ha alatta megússzuk, akkor az kedvezményes lesz
Klaci79
KIvárunk ezzel jövőre szerintem, de gyűjtjük a CAP-et helyesen. Mivel Bosa 27 millió-t kapott évente, így Watt esetében a nagyobb CAP miatt örülhetünk, ha ennyivel megússzuk valóban.