Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
 www.profootballnetwork.com/isaiahh-loudermilk-nfl-draft-player-profile-wisconsin-defensive-tackle/
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Feltradeltetek hello, ti vagytok az oran!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na kit szeretünk ennyire hogy feltradeltünk?
Egy DE, Isaiahh Lodermilk
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Kit küldtünk megfigyelőnek a Texans a&m prodayre?
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Bush mellé egy tipikus tackle machine Vince utód...amire mindig szükség van. egy gondom van. Coverage-ban a srác gyengébb.....és az egész Steelers D itt gyenge....meglátjuk.

Azt gondolom mind ő, mind Moore itt a 4. végén értéken van, főleg, hogy nincs 5. körünk. No akkor pihi és jöjjön akkor a vége majd a 6-7. körökkel.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Hát ez ki....
Buddy Johnson...valamit nagyon megnéztünk ezen a Texas A&M pro dayen
Klaci79
A D kapitánya volt tavaly, ahogy az idény végén, ahogy olvastam Moore meg a másik oldalon.
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Tudom össze lehet vágni, de nem ügyetlen és lassú :  www.youtube.com/watch?v=ZSYGr-o10Ik
több mint 3 éve
Legalább tud szimulálni...
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Hát ez ki....
Buddy Johnson...valamit nagyon megnéztünk ezen a Texas A&M pro dayen
több mint 3 éve
Csak CB ne jöjjön....isten tudja mióta nem volt ebben a körökben húzott és bevállt pickünk. 😀

Snowdent szerettük...LB/OLB kombi.....talán ezért nem ment ki eddig és mi szeretjük az ilyeneket.....

Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
OT rush (is) van, ahogy látom, így valszinű ezt tudtuk is, ezért (sem) kockáztattuk meg, hogy nem lesz bent.

Nos, ami biztos. Megvan a Center és a tackle pickünk is. Klemm pedig dolgozhat az ügyön. Nincs könnyű dolga azért, azt lássuk be.
több mint 3 éve
Én nem bánom ha még mindig OL jön, de gyanúsan CB vagy LB jön I guess.
tenorx
Azért már neeee 😀
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572
Az Alabama ellen 450 yardot toltak....az első három meccsen egy sacket nem engedett. Az egész szezonban 0,7 sack per meccs volt a statisztika. Moor volt az egyik kulcsa ennek állítólag. Tapasztalata ott van, futásblokk és passvédekezés is megvan. Igazán az erő és csiszolás kell még, amit talán le tudunk tenni. Így utólag azt mondom nem reach a csávó. Talán a második pickünknél is bent lett volna még és így Rochell is jöhetett volna, de ugye mi nem így gondolkodunk és úgy is néz ki, hogy őt akartuk.
Klemó
Volt olyan big board ahol Green előtt volt. Nem a zsebirányítók álma, ha egy magas edge támadja, de nehezen jönnek le róla a védők, még ha be is nyomják a zsebbe.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én nem bánom ha még mindig OL jön, de gyanúsan CB vagy LB jön I guess.
több mint 3 éve
Az Alabama ellen 450 yardot toltak....az első három meccsen egy sacket nem engedett. Az egész szezonban 0,7 sack per meccs volt a statisztika. Moor volt az egyik kulcsa ennek állítólag. Tapasztalata ott van, futásblokk és passvédekezés is megvan. Igazán az erő és csiszolás kell még, amit talán le tudunk tenni. Így utólag azt mondom nem reach a csávó. Talán a második pickünknél is bent lett volna még és így Rochell is jöhetett volna, de ugye mi nem így gondolkodunk és úgy is néz ki, hogy őt akartuk.

Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Ja, hát mondjuk én a reach fogalmát sose értettem. Van jó játékos, meg van rossz játékos.

Sokat játszott az egyetemen kezdőként, nem volt sérült, a többit meg majd látjuk.

Nekem végül is mindegy kit szidok! 😁
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jöhetne Shaun Wade!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
hol nézitek?
bcsarli
 bfst.to/watch/nfl?streamerName=buffstream&origin=nflbite.com
steelwolf
Köcc

több mint 3 éve
hol nézitek?
bcsarli
 bfst.to/watch/nfl?streamerName=buffstream&origin=nflbite.com
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572
Többen kiemelték, hogy jó a lábmunkája, technikája, viszonylag gyors és robbanékony csak erősödnie kellene. Volt néhány videó amit láttam, ahol a futásblokkolásnál is elég jó sebessége volt, úgy mozgott mint egy jobb RT. Meglássuk
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
hol nézitek?

több mint 3 éve
Talán az nyomott a latban, hogy Moore nagyon jó évet zárt és LT-ként. Kellen Mond-ot védte vak oldalon és az egész egység nagyon jó átlagot hozott. A senior bowlon is jól szerepelt.

Az, hogy az NFL.com hova várja teljesen mindegy. Nyilván sok mindent nézünk. Alapvetően, ahogy írják egy worhaholic csávó szintén és amit kiemelnek az az, hogy soha nem adja fel egy playen belül sem. Hát meglátjuk.

A következő pick minden bizonnyal a D-be jön.
több mint 3 éve
Jöhetnek a vélemények! 🙂