Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 3 éve
Igazad van, így precíz - de secko jedno, hogymost balról vagy jobbról nézve láccik szarnak - legalább olcsó buli volt, 24 misi, picsafüst, érdekes Bradynek ( ezt itt le lehet írni? ) meg pucsít, hívja le akis incentívjeit. All-time rec.yard/game top5 - instant HOF, és még tuttukis kezelni míg el nem jött a Hattyúhalála, a kis elektromos ösztökével, az addig baszta míg meg nem vadult. De hát az igazságot nem lehet rejtegetni, valaki szar, mindig valaki más....Csak egy pötty kiigazítás az egyébként helyes meglátáshoz: Tonyo Brownra nem azt mondta hogy nem tud elkapni, hanem hogy nem jól fut route-ot. 😊Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!hát ugyvan baszki hogy Rudolf sose kapta meg a csapatot, az egész ofenz meg már a csapat feje fölött is egy elburjánzott rákos daganatként trónol Rotlisberger - igy sose tuggyuk me ki hol miben mer meg lett mondva hogy feleslegesen húztuk Rudit, Washington semmire se jó, Brown nem tud elkapni meg minden más is ja Dijonté világbajnok csak nem értékelik, a jó emberek a MACból jönnek - na és őnagysága tett is róla, hogy úgylegyen
Razi
sanyi
sutianap
Jan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Csak egy pötty kiigazítás az egyébként helyes meglátáshoz: Tonyo Brownra nem azt mondta hogy nem tud elkapni, hanem hogy nem jól fut route-ot. 😊Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!hát ugyvan baszki hogy Rudolf sose kapta meg a csapatot, az egész ofenz meg már a csapat feje fölött is egy elburjánzott rákos daganatként trónol Rotlisberger - igy sose tuggyuk me ki hol miben mer meg lett mondva hogy feleslegesen húztuk Rudit, Washington semmire se jó, Brown nem tud elkapni meg minden más is ja Dijonté világbajnok csak nem értékelik, a jó emberek a MACból jönnek - na és őnagysága tett is róla, hogy úgylegyen
Razi
sanyi
sutianap
több mint 3 éve
Ward nemhogy most nem lett finalista. Szerintem sosem kapja meg, sajnos, de egyre távolodik neki 😕
több mint 3 éve
Támadó- és védőfal megerősödésben gazdag Boldog Új évet kívánok Minden Acélosistának! ☺️
több mint 3 éve
Nézzétek meg ki van benne a szerződéssel bíró keretünkben, ami alapján "extrém" cap space-nek nézünk elébe az offseason-ban.. 1db Safety
3db CB, kezdő 0db
3db OLB
3db idén kezdő OL (2 rookie) +2db csere +1db OT, aki két évet kihagyott
3db ILB
3db elkapó
Ha itt valaki azt látja, hogy egy QB-ra vagyunk az újabb sikerektől, szóljon.
Itt jelenleg mindegy ki játszik QB-t.
@https://www.spotrac.com/nfl/pittsburgh-steelers/cap/2022/
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Oh, hát jönnek a pompás hírek….Wormley visszatérhetett volna, de Covidos lett. A múlt héten Bush, most Schobert lett Covidos, úgyhogy két kezdő megint out 🤣Ezen már tényleg csak röhögni tudok
több mint 3 éve
Norbi és Krisz a listán!
több mint 3 éve
Klemónak van igaza, ő jól olvasta a dolgot.Ha így van akkor sry😕 De bennem zsigeri ellenérzések vannak kőmíves úrral szemben😕 És itt azért bízom Mr. Nincsennegatívszezonom edzőúrban.Várj szerintem félreérted az írást. Nem arról volt stó, hogy Rudival mennénk tovább, hanem arról, hogy jövőre semmilyen invesztálás ne jöjjön QB posztra majd 2023ra célozzunk QBt.Többek között rád is... meg úgy mindenkire aki azt gondolja Rudival kéne Ben után továbbmenni... Minek? Nem tudom ki hogyvan van vele de a meccseinket leginkább már felvételről nézem vagy úgy sem és ez nem jó. Fanként nem szeretnék még egy ilyen szar szezont. És Rudi csak el fokkal jobb mint a tokától bokáig a cipőfűzőét sem bekötni tudó Big Ben.Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!Kire gondolsz? Mert én még nem láttam olyan embert életben, aki Rudi szerelmese lett volna, kivéve a családja 🙄🤣
Razi
Nehéz lesz így válaszolni a kérdésre…
Klaci79
steelersdepot.com/2021/12/ray-ray-mccloud-tells-story-of-ben-roethlisbergers-toughness-from-unable-to-tie-his-shoe-to-playing-on-sundays/
Razi
Klemó
Razi
Kéne a fenéket Rudival bármit is kezdeni, de én azt gondolom, meg sokan itt a fórumon és a Steelers szurkolók között, hogy nem 1 jó QB-ra vagyunk egy jó csapattól. Kell minimum 2 jó ember a falba, lejár Washington és JuJu szerződése, vagyis invesztálni kell WR-be, DL nagy kérdőjel Tuitt miatt és nincs mélység, nincs ILB, Edmunds helye, Haden is elmegy, stb.
Idén nincs kihagyhatatlan QB a drafton, az pedig , hogy a másodvonalas Trubisky, vagy Bridgewater és hasonló QB-k megoldást jelentenének e, abban én nem bízom.
Ha felépítenénk egy jó támadófalat és a védelembe is tudnánk értéket invesztálni, akkor egy erős futójáték mellett már szinte mindegy ki irányítana.
Aki megoldást jelentene jövőre: Rogers, RW, DW különböző okok miatt nem lennénk nekik jó opciók és nem is tudnánk mellettük nagy erősítést az ementáli sajtunkba.
Aztán jövőre jöhet a frencsájz arca...
Bár mint a képből láthatod én nem bánnám, ha Pickett jönne, csak feltrédelni nem biztos, hogy kellene érte.
több mint 3 éve
Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!hát ugyvan baszki hogy Rudolf sose kapta meg a csapatot, az egész ofenz meg már a csapat feje fölött is egy elburjánzott rákos daganatként trónol Rotlisberger - igy sose tuggyuk me ki hol miben mer meg lett mondva hogy feleslegesen húztuk Rudit, Washington semmire se jó, Brown nem tud elkapni meg minden más is ja Dijonté világbajnok csak nem értékelik, a jó emberek a MACból jönnek - na és őnagysága tett is róla, hogy úgylegyen
Razi
sanyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Rudi ne legyen stabil kezdő, legalább vetélytársa legyen már, az a minimum!Boldog Új Évet Mindenkinek! Legyen jobb, mind egyénileg, mind csapatszempontból, mint a mostani!
több mint 3 éve
Nincs semmi gond a rénszarvassal. Ő egy csereirányító. Ne akarja senki állandó kezdőnek és akkor sokáig maradhat állományban. Razi: ez még közel sem a mélypont, masszív középmezőny vagyunk. Tessék nézni szépen a meccseket és velünk szenvedni! 😁
több mint 3 éve
Ha így van akkor sry😕 De bennem zsigeri ellenérzések vannak kőmíves úrral szemben😕 És itt azért bízom Mr. Nincsennegatívszezonom edzőúrban.Várj szerintem félreérted az írást. Nem arról volt stó, hogy Rudival mennénk tovább, hanem arról, hogy jövőre semmilyen invesztálás ne jöjjön QB posztra majd 2023ra célozzunk QBt.Többek között rád is... meg úgy mindenkire aki azt gondolja Rudival kéne Ben után továbbmenni... Minek? Nem tudom ki hogyvan van vele de a meccseinket leginkább már felvételről nézem vagy úgy sem és ez nem jó. Fanként nem szeretnék még egy ilyen szar szezont. És Rudi csak el fokkal jobb mint a tokától bokáig a cipőfűzőét sem bekötni tudó Big Ben.Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!Kire gondolsz? Mert én még nem láttam olyan embert életben, aki Rudi szerelmese lett volna, kivéve a családja 🙄🤣
Razi
Klaci79
steelersdepot.com/2021/12/ray-ray-mccloud-tells-story-of-ben-roethlisbergers-toughness-from-unable-to-tie-his-shoe-to-playing-on-sundays/
Razi
Klemó
Szerkesztette: Razi
több mint 3 éve
Őszintén szólva én látom valahol azt a forgatókönyvet, hogy jövőre nekivágunk Rudival, egy megerősített támadófallal és védelemmel, hogy aztán 2 év múlva kerítsünk inkább irányítót.Kicsit félek ettől a forgatókönyvtől és van esélye hogy így lesz, de bárminek jobban örülnék, mint hogy Dolffal menjünk neki a következő idénynek. Legyen az akár egy hátsó körös rookie QB vagy egy tapasztalt manager QB (mondjuk pl. Mariotta vagy bárki más - csak ne Rudi 🙂).
Mint korábban is írtam, nem elsősorban irányítóprobléma van most, hanem OL, ILB és sec probléma. Irányíthatna itt Mahomes is, de vele sem lennénk sokkal előrébb.
Center kell első körben és ILB vagy CB a 2.ban.
Erőltetni kell a futójátékot a védelem képes lehet kevés ponton tartani az ellenfelet, persze ha van benne némi extra, de főleg mélység a jelenlegihez képest.
Ha ezt sikerülne, akár még Ben újabb évét sem zárnám annyira ki.
Klaci79
több mint 3 éve
Várj szerintem félreérted az írást. Nem arról volt stó, hogy Rudival mennénk tovább, hanem arról, hogy jövőre semmilyen invesztálás ne jöjjön QB posztra majd 2023ra célozzunk QBt.Többek között rád is... meg úgy mindenkire aki azt gondolja Rudival kéne Ben után továbbmenni... Minek? Nem tudom ki hogyvan van vele de a meccseinket leginkább már felvételről nézem vagy úgy sem és ez nem jó. Fanként nem szeretnék még egy ilyen szar szezont. És Rudi csak el fokkal jobb mint a tokától bokáig a cipőfűzőét sem bekötni tudó Big Ben.Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!Kire gondolsz? Mert én még nem láttam olyan embert életben, aki Rudi szerelmese lett volna, kivéve a családja 🙄🤣
Razi
Klaci79
Razi
több mint 3 éve
Nyilván nem.mi döntünk ebben, és ez hitvita is lesz lassan, de egy átlagos fal nélkül egy irányító hiába jó, ha keves az ideje. Ilyenkor vagy check down passzok jonnek, vagy a playbookot kell roviditeni es/vagy olyan playak kellenek, akik kepesek 2-3 masodperc alatg szeparalodni. Nyilvan jobb lenne a jatek mar most egy jovb QB-val de ez egy komolyabb match up esetében (Chiefs) sokkal tobbet nem er, mint amit iden hoztunk. Egesz egyszeruen azert, mert a vedelmeknek sokkal.konnyebb dolguk van egy ilyen helyzetben. Amint egy OL kepes akar 4-5 mspet is tartani egy 4 emberes rusht maris kinyilik a vilag, foleg ha egy mobilis iranyitonk van.Őszintén szólva én látom valahol azt a forgatókönyvet, hogy jövőre nekivágunk Rudival, egy megerősített támadófallal és védelemmel, hogy aztán 2 év múlva kerítsünk inkább irányítót.Nem, szerintem ez téves gondolatmenet. Van egy szar falunk, amin az irányítónk nem hogy nem segít, hanem ront. Egyszerűen annyira lelassult Lőcs, hogy nincs üteme se a futásnak, se a passzjátéknak és ez jövőre csak még rosszabb lenne. Mahomesszal vagy bármelyik másik random jó irányítóval rendben lenne a támadójátékunk, mindez pedig segítene a vedelmen is.
Mint korábban is írtam, nem elsősorban irányítóprobléma van most, hanem OL, ILB és sec probléma. Irányíthatna itt Mahomes is, de vele sem lennénk sokkal előrébb.
Erőltetni kell a futójátékot a védelem képes lehet kevés ponton tartani az ellenfelet, persze ha van benne némi extra, de főleg mélység a jelenlegihez képest.
Klaci79
Irányitó kell, bármi áron!
Szokol
De mondom ez hitvita..
több mint 3 éve
Többek között rád is... meg úgy mindenkire aki azt gondolja Rudival kéne Ben után továbbmenni... Minek? Nem tudom ki hogyvan van vele de a meccseinket leginkább már felvételről nézem vagy úgy sem és ez nem jó. Fanként nem szeretnék még egy ilyen szar szezont. És Rudi csak el fokkal jobb mint a tokától bokáig a cipőfűzőét sem bekötni tudó Big Ben.Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!Kire gondolsz? Mert én még nem láttam olyan embert életben, aki Rudi szerelmese lett volna, kivéve a családja 🙄🤣
Razi
Klaci79
több mint 3 éve
Gondolom sok emocio fog majd elojonni, de ugyanigy a Varjak ellen is. Amiota en az NFL irant erdeklodom az pont a Maddox era vege volt es a Ben era kezdete, igy fura lesz azert nelkule.
több mint 3 éve
Őszintén szólva én látom valahol azt a forgatókönyvet, hogy jövőre nekivágunk Rudival, egy megerősített támadófallal és védelemmel, hogy aztán 2 év múlva kerítsünk inkább irányítót.Nem, szerintem ez téves gondolatmenet. Van egy szar falunk, amin az irányítónk nem hogy nem segít, hanem ront. Egyszerűen annyira lelassult Lőcs, hogy nincs üteme se a futásnak, se a passzjátéknak és ez jövőre csak még rosszabb lenne. Mahomesszal vagy bármelyik másik random jó irányítóval rendben lenne a támadójátékunk, mindez pedig segítene a vedelmen is.
Klaci79
Irányitó kell, bármi áron!
több mint 3 éve
Hétvégén remélem Color Rushba nyomjuk.
több mint 3 éve
Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!Kire gondolsz? Mert én még nem láttam olyan embert életben, aki Rudi szerelmese lett volna, kivéve a családja 🙄🤣
Razi
több mint 3 éve
Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!
több mint 3 éve
Őszintén szólva én látom valahol azt a forgatókönyvet, hogy jövőre nekivágunk Rudival, egy megerősített támadófallal és védelemmel, hogy aztán 2 év múlva kerítsünk inkább irányítót.Én ezt kzártnak tartom. Azt persze nem, hogy Rudi benne legyen a mixben, de azt igen, hogy ne hozzunk senkit. Rudi az elmúlt 5 éve alatt amikor játszott egyetlen meccsen sem mutatta meg, hogy benne lehet a szikra. Egy- egy jo pasz, egy solid mecs, egy jó beszállás, de semmi több. Errw nincs csapat, amely épít.
Klaci79
több mint 3 éve
Hines Ward nem lesz idén aranyzakós...itt van a 15 jelölt:Csak Boselli kerüljön be Iktriad is megnyugodjon vègre 😉😏😛
- DeMarcus Ware
- Andre Johnson
- Devin Hester
- Patrick Willis
- Sam Mills
- Zach Thomas
- Jared Allen
- Richard Seymour
- Bryant Young
- Leroy Butler
- Reggie Wayne
- Torry Holt