Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Hörinél a mi pickünk lett a legszarabb, rosszabb, mint Leatherwood 😕mindenhol a legrosszabbak között vagyunk...ESPN is...de őszintén, ki nem szarja le. Egyik sem tudja, hogy milyen játékosok lesznek és egy rakás olyan csávó kap ilyenkor A-kat, akik majd a pálya közelébe sem jutnak. a harmadik nap tényleg kb egy rakás szar volt...de nem ilyenkor kell jónak lenni, hanem szeptemberben és nekem spec az első 3 pick mindenképp tetszik...
www.youtube.com/watch?v=2QbODtuK0YY&ab_channel=%C3%81d%C3%A1mHerczeg
tenorx
több mint 3 éve
Hörinél a mi pickünk lett a legszarabb, rosszabb, mint Leatherwood 😕Nekem nem hiteles arc, kb mint a PFF Lacinak...
www.youtube.com/watch?v=2QbODtuK0YY&ab_channel=%C3%81d%C3%A1mHerczeg
tenorx
több mint 3 éve
Hörinél a mi pickünk lett a legszarabb, rosszabb, mint Leatherwood 😕www.youtube.com/watch?v=2QbODtuK0YY&ab_channel=%C3%81d%C3%A1mHerczeg
több mint 3 éve
A kövérek nevében mondhatom, nincs 😀Azon a megjelenésen még mindig nem tudom túltenni magam. Most már nem, de 36-38 évesen még különben néztem ki, mint az a gyerek.Ha a Pats draftolhat egy dagit irányítónak, mi is draftolhatunk egyet punternek! 😁120 kila, OT-nek hoztuk!Jamarcus Russell rafinált trükkje, hogy visszakerüljön az NFL-be 😀
Szokol
Wester
Szokol
Értem hogy QB poszthoz nem kell, de akkor civilben nincs benne annyi igényesség, hogy ha lemegy a strandra, kicsit sportosabban nézzen ki? Huszonévesen?
Jan
több mint 3 éve
Azon a megjelenésen még mindig nem tudom túltenni magam. Most már nem, de 36-38 évesen még különben néztem ki, mint az a gyerek.Ha a Pats draftolhat egy dagit irányítónak, mi is draftolhatunk egyet punternek! 😁120 kila, OT-nek hoztuk!Jamarcus Russell rafinált trükkje, hogy visszakerüljön az NFL-be 😀
Szokol
Wester
Szokol
Értem hogy QB poszthoz nem kell, de akkor civilben nincs benne annyi igényesség, hogy ha lemegy a strandra, kicsit sportosabban nézzen ki? Huszonévesen?
több mint 3 éve
Ha a Pats draftolhat egy dagit irányítónak, mi is draftolhatunk egyet punternek! 😁Jamarcus Russell rafinált trükkje, hogy visszakerüljön az NFL-be 😀120 kila, OT-nek hoztuk!Van humorunk na. Egy punter a vége. Kész a csapat. 😀Én már most imádom, hát mekkora állat már! 😀 Sosem dobnak majd rá roughing-ot, de hát ez van... 😛
Pressley Harvin III. Simán meglehet a roster neki, ha ügyes.
Klemó
badsco
Szokol
Wester
több mint 3 éve
Jamarcus Russell rafinált trükkje, hogy visszakerüljön az NFL-be 😀120 kila, OT-nek hoztuk!Van humorunk na. Egy punter a vége. Kész a csapat. 😀Én már most imádom, hát mekkora állat már! 😀 Sosem dobnak majd rá roughing-ot, de hát ez van... 😛
Klemó
badsco
Szokol
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Az első 3 pick rendben van. Vannak luxusnak tűnő posztok, de nagyon nem ártott már oda is minőség (RB, TE) Viszont utána elég nagy a kutyavasz nem is posztokban (bár a punter még viccnek is rossz) hanem a személyek.
Idő mondja meg milyen lesz a draft, de így elsőre max egy gyenge B az osztályzat.
több mint 3 éve
120 kila, OT-nek hoztuk!Van humorunk na. Egy punter a vége. Kész a csapat. 😀Én már most imádom, hát mekkora állat már! 😀 Sosem dobnak majd rá roughing-ot, de hát ez van... 😛
Klemó
badsco
több mint 3 éve
badsco
356
Van humorunk na. Egy punter a vége. Kész a csapat. 😀Én már most imádom, hát mekkora állat már! 😀 Sosem dobnak majd rá roughing-ot, de hát ez van... 😛
Klemó
több mint 3 éve
Shakur Brown, CB, Michigan StateVan még egy Mark Gilbert CB a DUKE-TÓL. akinek az uncsutesója egy bizonyos Darrelle Revis.... Aki ugyebár nem a futottak még kategória volt a ligában. Ha az uncsitesó is besegít kicsit a képzésbe, lehet a srácból lehet valami.
Lamont Wade, DB, Penn State
Calvin Bundage, LB, Oklahoma State
Mac McCain, CB, North Carolina A&T
Donovan Stiner, S, Florida
Rico Bussey Jr., WR, Hawaii
Jamar Watson, LB, Kentucky
Isaiah McCoy, WR, Kent State
DeMarkus Acy, CB, Missouri
Roland Rivers III, QB, Slippery Rock
Klaci79
Shakurt egyes szakértők egyébként a 4-5-ik körbe várták
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Shakur Brown, CB, Michigan StateLamont Wade, DB, Penn State
Calvin Bundage, LB, Oklahoma State
Mac McCain, CB, North Carolina A&T
Donovan Stiner, S, Florida
Rico Bussey Jr., WR, Hawaii
Jamar Watson, LB, Kentucky
Isaiah McCoy, WR, Kent State
DeMarkus Acy, CB, Missouri
Roland Rivers III, QB, Slippery Rock
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Van humorunk na. Egy punter a vége. Kész a csapat. 😀Pressley Harvin III. Simán meglehet a roster neki, ha ügyes.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Egy slot corner/FS projekt. 2.7-es RAS score-ral.....labdaérzéke jó...volt ilyen pickünk korábban is...esélye nem volt az 53-ra.....egy biztos, slot cornernek esélytelen....FS-ként talán....
több mint 3 éve
Első 7. körös pickünkkel jött Tre Norwood, CB (Oklahoma).
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Hangostejet Dunbar nézte ki, azért eddig nem csalódtunk a tudásában. Ez a jövő évi befektetés, szerintem akkor értékeljük.Hát no. Abban nem csalódtam, hogy mit hoz ki az emberekből, remek edző és Alualu és részben ezért maradt itt. Az viszont nagyon nem igaz, hogy jó szeme lenne a drafton....bár igaz, hogy neki Heyward-Tuitt és Alualu miatt mindig hátulról kellett szemezgetnie....de no....finoman fogalmazva sem jött még be egyik sem. Pedig volt már nem egy és nem kettő próbálkozás is. Nem bántom félreértés ne essék, de azért no, amikor kérdezték, hogy miért Hangostej....hát nagyon azon kívül, hogy jó felépítésű és, hogy játszott mindhárom DL poszton nem jött más...
astroid
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Érdekes ez. Szemben a párja Philips a legelső edge pick volt és maradt is Miamiban. Ezzel szemben Roche aki ugyancsak solid teljesítményt tett le, csak 6. körös....no meglátjuk mi lesz ebből. Mindenesetre Roche kapcsán nem értem hogy tudott eddig csúszni. Ez most jó BPA pick volt és még need is volt. No. CB oldalon egyébként Mumuami és Kary Vincent is bent van. Egyik lehet bent lesz még a 7. köreink egyikén. Ez is jó value lenne itt.
több mint 3 éve
astroid
572
Hangostejet Dunbar nézte ki, azért eddig nem csalódtunk a tudásában. Ez a jövő évi befektetés, szerintem akkor értékeljük.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ne szopass 😀Steelers select Quincy Roche, EDGE, MiamiBezony. Ez erős steal itt. No. Egy jó hír.
Ezt a 4. körben is simán adtam volna 😊
Klaci79
Közben azért nézem Hangostej videóit is....kétségtelen, hogy tiszta Tutit, Heyward felépítés és amit néztem ott végig duplázták....lehet tényleg gem-et találtunk? 😀
Klemó
A szokásos elbaszott DL pickünk megvolt...a PS-be jó lesz...de Roche nagyon tetszetős pick...végre...ha így megy tovább, még lehetne legalább egy jó ember a 7. körben is.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Dehogy hagytam ki, csak mivel 2 TE kell egy csapatba, így gondoltam őt nem írom.....látod fair is voltam, hogy nagy kedvenced még jónak is ítéltem... 😀No....Banner-Okorafor az egy szar akkor....Snell -McFarlaland pedig átlagos....Gentry egy átlagos.....Sutton-Pierre szar....ok...mindent értek....nem is folytatom....nincs értelme...Hát ferdítesz a nevekkel, mert pl a kedvencemet kihagytad, de valszeg neked lesz igazad, mert Tomlinék is így gondolkodtak., ahogy Te.
www.youtube.com/watch?v=OQyryRpHkco
Node. Itt beszél Dunbar....hát sok konkrétum nincs, de benne bízom, mert jó edző. Viszont azért nem sok ember talált be az elmúlt időszakban drafton, de kétségtelen, hogy inkább nagyobb testű csávók voltak ezek. A srác egyébként nagyon intelligens és értelmes. Hát utóbbi a legnagyobb erénye eddig, amit kiderítettem... 😀
Klemó
Szokol
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Steelers select Quincy Roche, EDGE, MiamiBezony. Ez erős steal itt. No. Egy jó hír.
Ezt a 4. körben is simán adtam volna 😊
Klaci79
Közben azért nézem Hangostej videóit is....kétségtelen, hogy tiszta Tutit, Heyward felépítés és amit néztem ott végig duplázták....lehet tényleg gem-et találtunk? 😀
több mint 3 éve
No....Banner-Okorafor az egy szar akkor....Snell -McFarlaland pedig átlagos....Gentry egy átlagos.....Sutton-Pierre szar....ok...mindent értek....nem is folytatom....nincs értelme...Hát ferdítesz a nevekkel, mert pl a kedvencemet kihagytad, de valszeg neked lesz igazad, mert Tomlinék is így gondolkodtak., ahogy Te.
www.youtube.com/watch?v=OQyryRpHkco
Node. Itt beszél Dunbar....hát sok konkrétum nincs, de benne bízom, mert jó edző. Viszont azért nem sok ember talált be az elmúlt időszakban drafton, de kétségtelen, hogy inkább nagyobb testű csávók voltak ezek. A srác egyébként nagyon intelligens és értelmes. Hát utóbbi a legnagyobb erénye eddig, amit kiderítettem... 😀
Klemó