Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 3 éve
tenorx 14 099 — fő libsi

steelwolf
nemá igyis hányingerem van
sutianap
Ez most komoly? Ez Bears szerencsétlen választottja, ez most mire fel? Hát ez most mi a túró ez a QB? Ja, hogy nem akar nyerni a csapat, akkor jó.
prérifarkas
Láttuk, hogy Nagy rendszerében mindenki szenved - szóval Trubiban még bőven lehet bármi, tök fiatal még.
Emellett McDermott alatt volt most egy évet úgy, hogy tudjuk, hogy Tomlinnal nagyon jóban vannak még a William & Mary időkből, szóval valószínűleg van insider info, hogy milyen volt tavaly.

Szerintem továbbra is ez a best case scenario.
több mint 3 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Tökéletes, irányító akiben még lehet potenciál, cserébe nem adtunk draft pickeket.
Jöhet a rebuild.
tenorx
Te mit ittál? Kellene nekem is 🤣
Klaci79
Én őt szerettem volna competitionnek, másban nem láttam potenciált/megérést.
Kurvára örülök, hogy nem vágtunk ki draftpickeket Jimmyért, hogy ugyanúgy ne jussunk sehova.

Próbálkozzunk Trubival, nézzük meg van-e benne bármi, építsük a rostert, jövőre húzunk QBt ha kell.
több mint 3 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636

steelwolf
sutianap
Ez most komoly? Ez Bears szerencsétlen választottja, ez most mire fel? Hát ez most mi a túró ez a QB? Ja, hogy nem akar nyerni a csapat, akkor jó.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
Tökéletes, irányító akiben még lehet potenciál, cserébe nem adtunk draft pickeket.
Jöhet a rebuild.
tenorx
Te mit ittál? Kellene nekem is 🤣
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487

steelwolf

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Jöhet a rebuild.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 562 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 558 — Kinek mit intézett a kormánya
Hell yes
Kezdődik a Trubi show.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
basszus, akkor most 3 ev vegetalas.
2 ev amig kiderul, hogy nem jo semmire, 1 ev mire az uj beletanul.
addig talan toltunk egyeb posztokon. de TJ prime evei elmennek.
több mint 3 éve
Na eldőlt…az iskolai kapcsolatok nálunk sokat érnek…😀
Mondjuk lehet a legjobb a jó draft helyhez jövőre

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
The #Steelers have reached agreement on a two-year deal with QB Mitchell Trubisky
Beki
Oh.

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Steelers have reached agreement on a two-year deal with QB Mitchell Trubisky
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
Watson nekünk túl sok 3 elsőért...Jimmy G-ért meg sajnálom azt a 2. kört is, amit állítólag adhatunk érte és ami első lenne, ha 15 meccset játszik...ugyanakkor valamit csinálni fogunk, ismerjük már annyira a csapatot.
Trubisky 10 millióját is sajnálnám mondjuk és az első körben sem trédelnék fel senkiért 😀
Klaci79
Ez elég dulifulisan hangzik. De ki lesz akkor végül a porszívó, akit a róka meg kell ....szon?
Spy
Megy Watson NO ide meg Winston 😉
Klaci79
inkább ne igyál...

több mint 3 éve
Állítólag Witherspoon újraigazolásával kezdünk majd
Klaci79
Lássuk be, a poszt igényli a töródést.
Spy
Nem is kicsit…
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Klaci79
Lássuk be, a poszt igényli a töródést.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Watson nekünk túl sok 3 elsőért...Jimmy G-ért meg sajnálom azt a 2. kört is, amit állítólag adhatunk érte és ami első lenne, ha 15 meccset játszik...ugyanakkor valamit csinálni fogunk, ismerjük már annyira a csapatot.
Trubisky 10 millióját is sajnálnám mondjuk és az első körben sem trédelnék fel senkiért 😀
Klaci79
Ez elég dulifulisan hangzik. De ki lesz akkor végül a porszívó, akit a róka meg kell ....szon?
Spy
Klaci79
Rendben, QB ügyben kompromisszumkész vagyok. Én Trub-ot próbálnám, mióta olvastam, hogy Ben középiskolai edzője tőle látott Ben-hez hasonlót, belátom azonban, ez gyenge konneksön, szóval felőlem bárki jöhet, még a draftról is. Nem ebben látom az X faktort 2022-re.
több mint 3 éve
Klaci79
Spy
több mint 3 éve
Klaci79
több mint 3 éve
több mint 3 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 131 — Steelers fan
Brady a nagy példakép visszatért....ha értitek mire gondolok 😀
Klaci79
Hát persze, csak míg nála a két hónap 2 kiló, addig Bennél 15....😀
Klemó
Ráadásul TommyBoy a mínusz 2 kilót hajvágással iámeg tudja oldani, Bennek meg 3 hét szigorúszauna. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 3 éve
suti pinnelt posztja kezd sok lenni. 3 honapja nem volt tobb like, ideje lenne visszavonultatni. sokat kell gorgetni, ha megnyitom a forumot 😊
xtaki
meghótakirály éjjenakirály
JimmyG welkom be van készítve....
sutianap
oh ne kelljen...
több mint 3 éve
suti pinnelt posztja kezd sok lenni. 3 honapja nem volt tobb like, ideje lenne visszavonultatni. sokat kell gorgetni, ha megnyitom a forumot 😊
xtaki
meghótakirály éjjenakirály
JimmyG welkom be van készítve....

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Brady a nagy példakép visszatért....ha értitek mire gondolok 😀
Klaci79
Eddig is tudtam, hogy csak irigyelte a rivaldafényt Ben-től januárban.

Ezzel Jensen is kiesett a piacról, bár mi úgysem voltunk rá esélyesek.
Spy
3 év 39 millió…nem is kell ennyiert