Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 3 éve
Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel abban a tekintetben, hogy mérhetetlenül csalódott leszek, ha a következő szezonban a mostani irányítók közül egy darab is a csapatban lesz. Hozhatunk tőlem szabad ügynököt is, de az igazi az lenne, ha a helyünkön találnánk valakit a drafton. Nem ördögtől való az sem ha valakibe beleszeretünk, akkor akár Bush mintára pár helyet felmozogni. Annak semmi értelmét nem látom, hogy nekivágjunk a teljesen fogalmatlan rudival a szezonnak.
Steelers fan
több mint 3 éve
Nyilván ott volt szerencsénk is bőven, de valószínűleg tudta mit keres egy jó O line játékosban ls nem vakította el a csillogás a combine-on....Igen, igen ezert mondom, hogy kezdjuk itt, legyen egy jo OL coach, aki nem delibabokat kerget es jol epjtkezik. Persze azért egy DeCastro-Punci pro bowler parost is megtalalhatnank jovore a drafton...😀Azért a fal kapcsán amikor "seggel blokkoló" volt itt nálunk kezdő ugyanígy pesszimisták voltunk mindannyian. Aki emlékszik emlékszik. Ezután jött Punci, DeCastro és hozzá Foster, Gilbert és megtaláltuk Beachumot a hátsó körökből, majd pedig jött Villa Beachum helyett. Ez a fal megkockáztatom, hogy benne volt majd mindig a top5 OL falban a ligában és ehhez pedig 2 első kör egy második kör kellett, de igazából mindegyik első kör totál végéről jött, így klasszikus módon ezeket sem sorolom a prémium pickek sorába.Ott is az igazi változás az edző hozta. Amint Munchak megjött az első szezonjára kb 200%-al javult mindenki. Megtalálta azt az ütemet, azt a sémát ami jól állt mindenkinek
Találjunk egy jó OL coachot, aki az alapokat lerakja és jó playákat képes kiválasztani. Állítom, hogy akár egy év alatt drasztikusan tudunk majd javulni egy-egy jó playa jövetelével is egy veterán mellett. Dotson, és Moore is azt gondolom sokkal jobb lesz egy olyan falban, ahol nem minden lyukas, ahogy szerintem Green is egy OG poszton, de a kulcs az edző lesz...
Klemó
polamalu
Klemó
több mint 3 éve
Igen, igen ezert mondom, hogy kezdjuk itt, legyen egy jo OL coach, aki nem delibabokat kerget es jol epjtkezik. Persze azért egy DeCastro-Punci pro bowler parost is megtalalhatnank jovore a drafton...😀Azért a fal kapcsán amikor "seggel blokkoló" volt itt nálunk kezdő ugyanígy pesszimisták voltunk mindannyian. Aki emlékszik emlékszik. Ezután jött Punci, DeCastro és hozzá Foster, Gilbert és megtaláltuk Beachumot a hátsó körökből, majd pedig jött Villa Beachum helyett. Ez a fal megkockáztatom, hogy benne volt majd mindig a top5 OL falban a ligában és ehhez pedig 2 első kör egy második kör kellett, de igazából mindegyik első kör totál végéről jött, így klasszikus módon ezeket sem sorolom a prémium pickek sorába.Ott is az igazi változás az edző hozta. Amint Munchak megjött az első szezonjára kb 200%-al javult mindenki. Megtalálta azt az ütemet, azt a sémát ami jól állt mindenkinek
Találjunk egy jó OL coachot, aki az alapokat lerakja és jó playákat képes kiválasztani. Állítom, hogy akár egy év alatt drasztikusan tudunk majd javulni egy-egy jó playa jövetelével is egy veterán mellett. Dotson, és Moore is azt gondolom sokkal jobb lesz egy olyan falban, ahol nem minden lyukas, ahogy szerintem Green is egy OG poszton, de a kulcs az edző lesz...
Klemó
polamalu
több mint 3 éve
Azért a fal kapcsán amikor "seggel blokkoló" volt itt nálunk kezdő ugyanígy pesszimisták voltunk mindannyian. Aki emlékszik emlékszik. Ezután jött Punci, DeCastro és hozzá Foster, Gilbert és megtaláltuk Beachumot a hátsó körökből, majd pedig jött Villa Beachum helyett. Ez a fal megkockáztatom, hogy benne volt majd mindig a top5 OL falban a ligában és ehhez pedig 2 első kör egy második kör kellett, de igazából mindegyik első kör totál végéről jött, így klasszikus módon ezeket sem sorolom a prémium pickek sorába.Ott is az igazi változás az edző hozta. Amint Munchak megjött az első szezonjára kb 200%-al javult mindenki. Megtalálta azt az ütemet, azt a sémát ami jól állt mindenkinek
Klemó
több mint 3 éve
Azért a fal kapcsán amikor "seggel blokkoló" volt itt nálunk kezdő ugyanígy pesszimisták voltunk mindannyian. Aki emlékszik emlékszik. Ezután jött Punci, DeCastro és hozzá Foster, Gilbert és megtaláltuk Beachumot a hátsó körökből, majd pedig jött Villa Beachum helyett. Ez a fal megkockáztatom, hogy benne volt majd mindig a top5 OL falban a ligában és ehhez pedig 2 első kör egy második kör kellett, de igazából mindegyik első kör totál végéről jött, így klasszikus módon ezeket sem sorolom a prémium pickek sorába.Találjunk egy jó OL coachot, aki az alapokat lerakja és jó playákat képes kiválasztani. Állítom, hogy akár egy év alatt drasztikusan tudunk majd javulni egy-egy jó playa jövetelével is egy veterán mellett. Dotson, és Moore is azt gondolom sokkal jobb lesz egy olyan falban, ahol nem minden lyukas, ahogy szerintem Green is egy OG poszton, de a kulcs az edző lesz...
több mint 3 éve
Meg mi csak reménykedünk (kb. minden évben) a két fal felbitangolásában, de sosem fog bekövetkezni. Ha OC-t húznánk, azzal beismernénk, hogy elcsesztük a tavalyi évet. OT-t meg kettőt húztunk az utóbbi évtizedekben, az egyik bust lett, a másik is csak so-so.Ki az aki latta a Green bay vs Vikes meccset? Aki nem latta az megnezheti mennyit tudott szegeny vikes qb a csapatert tenni.Nem akarom fényezni Rudit, de ennél a srácnál lényegesen jobb.
Na most az ilyen jellegu gyenge qbk es nezhetetlen meccsek miatt nem szeretnem, ha nekunk rudi/dobb vagy valami ilyen c kategorias qbnk lenne. Es szenvedhetnenk meg jobban.
Szoval remelem hogy hoznak valami epkezlab qbt vagy drafton, akar piacrol. De ne jarjunk ugy, ahogy ben nelkuli szezonban voltunk. Mert abbol lehet a vedelem es off fal is verzik ezer helyrol.
De a legjobb vedelem a tamadas. Szoval ha lenne tamadasunk ertelmes, akkor a def is tobbet pihenhetne es vagy kevesbe kellene csak rajuk epiteni szamitani. Mert kb ez megy 2 eve es latjuk hogy epkezlab off nelkul a def unk sem tud mit csinalni.
gabor25
Az egy dolog, hogy a szurkoló mit akar, de jelenleg nem realitás semmi épkézláb QB. Meg lehet próbálni draftról egy tehetséget, de az sem biztosít semmit.
A védelemben van egy Heyward-Watt-Highsmith-Fitzpatrick-Sutton aki biztos és szerződés vagy opció alatt van és kész. Az O-ban van egy fiatal fal, akik ráadásul messze nem is magas szinten játszanak, egy jó RB-TE páros és 2 WR, senki több....erre aztán próbálhatsz QB-kat.,
Csak mielőtt beleéled magad, Rogers szerződés alatt lesz jövőre. Ha valahova el is passzolják, el fogják kérni érte azokat a draft cetliket, amiket mi nem tudunk odaadni az említett okok miatt.
Úgyhogy csak szépen nyugodtan figyeljük ahogy 1-2 évig szenvedünk, hogy aztán valami elinduljon...
Klaci79
Tomlin kb. újra beleszeret valami athletic freak agyhalottba, WVU vagy Maryland játékosba illetve valamelyik futó QB-ba a drafton. Anno Wick-et is idehozta QB2-nek balkezesként, fel is kellett orgatni az egész Offense-t mikor be kellett állnia, de őt ez sem zavarta. Futó QB-t akar, ezt mantrázza régóta, Canada is ezért van itt. Nézegetjük is Howell-t szinte minden meccsén.
Meg húzunk WR-t a MAC-ből osztjóvan.
Nem könnyű elcseszni ezt a draftot, szinte mindenhova húzhatunk meghatározó játékost, akár QB, akár nem. Nyilván RB első körben kiesik, de kb. bármi más jöhet, ha csúszik valaki speciális játékos.
több mint 3 éve
Ki az aki latta a Green bay vs Vikes meccset? Aki nem latta az megnezheti mennyit tudott szegeny vikes qb a csapatert tenni.Nem akarom fényezni Rudit, de ennél a srácnál lényegesen jobb.
Na most az ilyen jellegu gyenge qbk es nezhetetlen meccsek miatt nem szeretnem, ha nekunk rudi/dobb vagy valami ilyen c kategorias qbnk lenne. Es szenvedhetnenk meg jobban.
Szoval remelem hogy hoznak valami epkezlab qbt vagy drafton, akar piacrol. De ne jarjunk ugy, ahogy ben nelkuli szezonban voltunk. Mert abbol lehet a vedelem es off fal is verzik ezer helyrol.
De a legjobb vedelem a tamadas. Szoval ha lenne tamadasunk ertelmes, akkor a def is tobbet pihenhetne es vagy kevesbe kellene csak rajuk epiteni szamitani. Mert kb ez megy 2 eve es latjuk hogy epkezlab off nelkul a def unk sem tud mit csinalni.
gabor25
Az egy dolog, hogy a szurkoló mit akar, de jelenleg nem realitás semmi épkézláb QB. Meg lehet próbálni draftról egy tehetséget, de az sem biztosít semmit.
A védelemben van egy Heyward-Watt-Highsmith-Fitzpatrick-Sutton aki biztos és szerződés vagy opció alatt van és kész. Az O-ban van egy fiatal fal, akik ráadásul messze nem is magas szinten játszanak, egy jó RB-TE páros és 2 WR, senki több....erre aztán próbálhatsz QB-kat.,
Csak mielőtt beleéled magad, Rogers szerződés alatt lesz jövőre. Ha valahova el is passzolják, el fogják kérni érte azokat a draft cetliket, amiket mi nem tudunk odaadni az említett okok miatt.
Úgyhogy csak szépen nyugodtan figyeljük ahogy 1-2 évig szenvedünk, hogy aztán valami elinduljon...
több mint 3 éve
Ki az aki latta a Green bay vs Vikes meccset? Aki nem latta az megnezheti mennyit tudott szegeny vikes qb a csapatert tenni. Na most az ilyen jellegu gyenge qbk es nezhetetlen meccsek miatt nem szeretnem, ha nekunk rudi/dobb vagy valami ilyen c kategorias qbnk lenne. Es szenvedhetnenk meg jobban.
több mint 3 éve
En elhiszem, hogy itt kezdodott az egesz. Az egeszsegugyben dolgozo rokonoktol tudom. Hogy nem egy ember valtozik meg szo szerint egy komolyabb eses, fej bevagas eseten.Kb itt kezdődött a vég...Most mondja valaki, hogy ez a pali normális?Az utóbbi 15 év legtehetségesebb O játékosa volt nálunk. Kár hogy így lesz vége, a gyűrű meg minden sikere ellenére azt mondom, több volt benne.
Here is the video from #Bucs WR Antonio Brown... leaving the field and saying goodbye. pic.twitter.com/EaR0jRqcs3
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 2, 2022
Sajnálom, de szerintem pár éve van hátra és nagyon komoly CTE jön 😕
Klaci79
Jan
This was the hit that many of Yinz think changed Antonio Brown. #Steelers #NFL pic.twitter.com/nXqfbBia7u
— Blitzburgh 7️⃣ (@BlitzVideos) January 3, 2022
Klaci79
Bar altalaban azok idosebbek mint ab volt. De olyan dolgokat mondanak vagy csinalnak joparan utana. Ami 180 fokos fordulat a korabbi szemelyisegukhoz kepest.
De ha ezt nem is hinnem el, akkor annyi eleg lenne, hogy ab rajott ott. Hogy oppa az egeszsegem teszem kockara, szembe jott a realitas neki is, szoval hogy siman fejet veszik vehetik.
Es/vagy o is tesz annyit az elkapasaival kulonlegeset a csapatnak, mint big ben/qb tesz. Marmint, hogy qb nak is nehez jonak lenni es passzolni, de ab elkapasait mas wr nek vagy barki masnak is nehez lenne olyan szinten csinalnia. Stb.
több mint 3 éve
Kb itt kezdődött a vég...Most mondja valaki, hogy ez a pali normális?Az utóbbi 15 év legtehetségesebb O játékosa volt nálunk. Kár hogy így lesz vége, a gyűrű meg minden sikere ellenére azt mondom, több volt benne.
Here is the video from #Bucs WR Antonio Brown... leaving the field and saying goodbye. pic.twitter.com/EaR0jRqcs3
Klaci79
Jan
This was the hit that many of Yinz think changed Antonio Brown. #Steelers #NFL pic.twitter.com/nXqfbBia7u
— Blitzburgh 7️⃣ (@BlitzVideos) January 3, 2022
több mint 3 éve
Ok legyen. Johet az oc, de csak akkor ha mar tudjuk hogy rogers nalunk jatszik qbt. Deal?Ha jön egy tuti OC és Pouncey is az volt akkor 10+évre megvagyunk, ráadásul Green OG-ben jó lehet. Jöhet persze LT is, ha Moore tud játszani RT-t, akkor Okorafor lapát, de a C még mindig bizonytalan lenne. Nekem az Iowa-i srác nagyon tetszik, de persze van még 1-2 jó OC talán, annyira őket nem néztem.Még változhat 1-2 dolgot, de kb 1/14-en fogunk draftolni.Én úgy vagyok ezzel, hogy C/G csak akkor jöjjön első körben, ha tényleg kiemelkedő prospect, Linderbaumot nem gondolnám annak - de lehet tévedek.
Én Tyler Linderbaum-nak nagyon tudnék örülni.
Klaci79
Szerintem LT-t kell húznunk, de minimum RT-t, és később menni belső falemberekre.
Ez a QB class nem tűnik kihagyhatatlannak (ezért fogunk tuti QBt húzni), én hátsóbb körökben hoznék egy flyert, oszt hátha Dak/RW, ha nem akkor nem került semmibe.
Annyi lyuk van, hogy nehéz lenne elbaszni ezt a draftot - de most nem fog beleférni a hülye reachelés.
tenorx
Klaci79
több mint 3 éve
Ha jön egy tuti OC és Pouncey is az volt akkor 10+évre megvagyunk, ráadásul Green OG-ben jó lehet. Jöhet persze LT is, ha Moore tud játszani RT-t, akkor Okorafor lapát, de a C még mindig bizonytalan lenne. Nekem az Iowa-i srác nagyon tetszik, de persze van még 1-2 jó OC talán, annyira őket nem néztem.Még változhat 1-2 dolgot, de kb 1/14-en fogunk draftolni.Én úgy vagyok ezzel, hogy C/G csak akkor jöjjön első körben, ha tényleg kiemelkedő prospect, Linderbaumot nem gondolnám annak - de lehet tévedek.
Klaci79
Szerintem LT-t kell húznunk, de minimum RT-t, és később menni belső falemberekre.
Ez a QB class nem tűnik kihagyhatatlannak (ezért fogunk tuti QBt húzni), én hátsóbb körökben hoznék egy flyert, oszt hátha Dak/RW, ha nem akkor nem került semmibe.
Annyi lyuk van, hogy nehéz lenne elbaszni ezt a draftot - de most nem fog beleférni a hülye reachelés.
tenorx
több mint 3 éve
Még változhat 1-2 dolgot, de kb 1/14-en fogunk draftolni.Én úgy vagyok ezzel, hogy C/G csak akkor jöjjön első körben, ha tényleg kiemelkedő prospect, Linderbaumot nem gondolnám annak - de lehet tévedek.
Klaci79
több mint 3 éve
Még változhat 1-2 dolgot, de kb 1/14-en fogunk draftolni. Én Tyler Linderbaum-nak nagyon tudnék örülni.
több mint 3 éve
Most mondja valaki, hogy ez a pali normális?Az utóbbi 15 év legtehetségesebb O játékosa volt nálunk. Kár hogy így lesz vége, a gyűrű meg minden sikere ellenére azt mondom, több volt benne.
Klaci79
több mint 3 éve
Én most amúgy három ok miatt is mosolygok:1: ha nem lenne az asszonyverő Mixon, kifejezetten szimpatikusak lennének a Cicuskák. Nem olyan jók ők még, mint amilyennek kinéznek, de PO-csapat határozottan.
2: mióta megjelent Baker, azóta futtatják a Barnákat. Erre idén összefossák magukat a Varjak és mi is, hát nem a Cicuskák futnak be a "semmiből" ? 😁
3: szezon előtt a North negyedik helyére raktam a Cicuskákat, hát jó tipp volt..
Így kell csoportot nyerni!
több mint 3 éve
Na a Bengals behúzta a csoportot...ha a Chargers is nyer, akkor kezdhetünk végre foglalkozni a drafttal.És ha nyer a Chargers, akkor a Browns már most búcsúzik....nekünk még annyi matematikai esélyünk lenne, hogy ha mindkét meccset behúzzuk és a Jax megveri a Colts-ot...de csak mert szeretem a matekot 😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Hat akkor vege a szezonnak, mar csak a szep bucsu maradt, legyenek meg a barnak meg a ravens oda-vissza most mar...
több mint 3 éve
Most mondja valaki, hogy ez a pali normális?Here is the video from #Bucs WR Antonio Brown... leaving the field and saying goodbye. pic.twitter.com/EaR0jRqcs3
több mint 3 éve
nezem a chiefs bengals meccset, erre a szintre kell fejlodnunk ha megint SB-t akarunk jatszani
több mint 3 éve
Élvezzük a hátralévő két meccset a szezonból, Ben két utolsó meccsét (remélem).Hosszú lesz az offseason idén is. Nem kell aggódnunk szerintem ezeken a jövőben, mindig a frencsájz QB-nak van igaza, WR-el, OC-val szemben, nyilvánvaló melyik megy. Előreláthatólag jóideig nem lesz ilyen gondunk.
Rodgers-Wilson kérdésről,válaszoljátok meg mit kellene feladnunk, hogy 2-3évre nevezett úriemberek itt fogadjanak snap-eket és szerintem lapozhatunk.
Stopgap-nek megteszi egy fiatal Trubisky, vagy Carr, Tua ha elérhetőek lesznek. Mentornak meg valami értelmesebb csere veterán.
De int korábban írám, annyi lukunk van, mindegy ki irányít itt jövőre, nem rajta fog múlni.
A DL-t alább nem is említettem, ahol ugyan van 7db játékosunk, de kinéz egy ideihez hasonló év -fal 2/3-a off- hacsak Hangostej nem ugrik hyper.
Nálam, a csapat gerince továbbra is a front 7, és így a nézhető meccsek kulcsa is. Az ILB poszt ilyen. A DL ami kell, különben kiveszik Watt-ot a futással, dupla-triplázással, játszunk hátrányből mint idén, és a csapat nucleus-a veszik el. 1st down-t kell megnyerni, hogy aztán a passrush nyerhesse a 3rd downokat.
Persze, ha Tomlint leváltja valaki Def Cord. szerepben új sémával, az más kérdés, bár az akkor megint többéves project.
Offense oldalon kevsebb esélyt látok, hosszabb project-et várok. (Bár a DL rotáción tudnak segíteni nyilván nem keveset)
több mint 3 éve
Azért ha már Ben ucsó meccsét játsza legyünk igazságosak. Szó nem volt arról, hogy általánosságban mondta volna ezt az egyik legjobb route runnerről, hanem EGY PLAY kapcsán nyilatkozta ezt. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy ekkor már a kémia bomlott elég erősen, és azt persze adom, hogy ez már Ben miatt, de gondoltam akkor egész pontosan emlékezzünk vissza.Csak egy pötty kiigazítás az egyébként helyes meglátáshoz: Tonyo Brownra nem azt mondta hogy nem tud elkapni, hanem hogy nem jól fut route-ot. 😊Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!hát ugyvan baszki hogy Rudolf sose kapta meg a csapatot, az egész ofenz meg már a csapat feje fölött is egy elburjánzott rákos daganatként trónol Rotlisberger - igy sose tuggyuk me ki hol miben mer meg lett mondva hogy feleslegesen húztuk Rudit, Washington semmire se jó, Brown nem tud elkapni meg minden más is ja Dijonté világbajnok csak nem értékelik, a jó emberek a MACból jönnek - na és őnagysága tett is róla, hogy úgylegyen
Razi
sanyi
sutianap
Jan
több mint 3 éve
De az is milyen volt mar? Addig jol tudott futni? Es amikor a meccsek nagy reszeben szabadra jatsza magat es ben is meg tudta jatszani addig jo volt brown. Meg ha ennyire gaz lett volna brown addig hogyhogy megvolt a kemia kettojuk kozott. Es eleg jol is jatszottak mind a ketten. Csak neme eljott az a kerdes, hogy brown is felnott es rajott hogy van ugyanolyan fontos omaga az elkapasokban, mint onagysaga ben. De ezt onagysaga ben nem akarta elismerni. Vagy hasonlo es hat nehogy mar o jo legyen, esetleg jobb...Csak egy pötty kiigazítás az egyébként helyes meglátáshoz: Tonyo Brownra nem azt mondta hogy nem tud elkapni, hanem hogy nem jól fut route-ot. 😊Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!hát ugyvan baszki hogy Rudolf sose kapta meg a csapatot, az egész ofenz meg már a csapat feje fölött is egy elburjánzott rákos daganatként trónol Rotlisberger - igy sose tuggyuk me ki hol miben mer meg lett mondva hogy feleslegesen húztuk Rudit, Washington semmire se jó, Brown nem tud elkapni meg minden más is ja Dijonté világbajnok csak nem értékelik, a jó emberek a MACból jönnek - na és őnagysága tett is róla, hogy úgylegyen
Razi
sanyi
sutianap
Jan
Hat nezd mar megint nincsen rajta sapka...kotekedes tipikus esete. Nem veletlen volt az sem, hogy juju fele is ment, hogy ok jok a szamai, de ki miatt is? Nem e azert jok a szamai, mert ab viszi a ket embert, safety t es o az ellenfel defjenek az elso szamu celpontja, hogy levegyek? Hat de es ez ki is derult, miutan brown elment. Vele egyutt juju szamai is.
Ott f.szmeregetesi verseny volt. Es ben nyert. Szerintem. Mi meg vesztettunk egy azota is hianyzo elso szamu legmegbizhatobb wrt. Akit azota sem tudtunk potolni. De legalabb ben maradt. Ez mindig elojon/elojohet idovel csapatsportban is, csak ugy mint a zeneszeknel. Eloszor jo hogy befutnak negyen. De aztan az extra par ember mind feleslegesse valik idovel. Es mindegyikuk megprobalja egyedul csinalni a zenelest szolokent...Tobbnyire....
több mint 3 éve
Amikor ben serult volt megkapta rudi az eselyt. Es duck qb is. Nekem annyi eleg is volt beloluk. Neha meg duckrol is azt hittem, hogy jobb lesz. Aki akkor kerult a csapathoz, abban az evben. Es akkor is ugy volt hogy meg csak aktiv sem lesz. Ps be max.Rudi "szerelmesei" mondjátok már kérlek Ti mit láttok benne? Pláne egy ilyen fal mögött?! Pláne, hogy Tomlin is megmondta, hogy a mobilitás meghatározó egy QB nál?! Egyszerűen nem értem?!hát ugyvan baszki hogy Rudolf sose kapta meg a csapatot, az egész ofenz meg már a csapat feje fölött is egy elburjánzott rákos daganatként trónol Rotlisberger - igy sose tuggyuk me ki hol miben mer meg lett mondva hogy feleslegesen húztuk Rudit, Washington semmire se jó, Brown nem tud elkapni meg minden más is ja Dijonté világbajnok csak nem értékelik, a jó emberek a MACból jönnek - na és őnagysága tett is róla, hogy úgylegyen
Razi
sanyi
sutianap
Ehhez kepest Rudi kezdett. Aztan bedolt aztan duck kezdett. Aztan megint rudi. Koszonom abbol az evbol, meg az idei szenvedesbol eleg volt. Kellene mostmar egy passzolni is tudo qb. Es tamadni is tudo offense. Anelkul nezhetjuk ezt tovabb.
Rudi ne legyen kezdo, mert nem volt jo eddig sem. Dobbs se, mert o is kapott mar eselyt. Hozzunk vegre egy egeszseges es olyan qbt aki megoldas lehet, game manager veteran is jo lenne. De ne valami 2. szamu falabu fakezut. Hanem akiben talan meg lehet az esely hogy jo legyen. De erre kb lehet ugyan annyi az esely, hogy bejojjon, mintha hozunk valakit korai korben qbt.
Mert akit elengednek mashonnan, az alapbol nem nagyon szokott fr qb ve valni. Vagy nem mutatta azt. Akit meg valasztanank drafton, azt meg fogalmunk sincs hogy van e eselye arra, hogy bevallik qb nak.
Igy kerdeztem mar korabban, ki miben latna a jo megoldast, vagy melyiknek lenne nagyobb eselye arra, hogy jo qb legyen. En nem tudom. Mind a ketto rizikos.
De kell qb. Avagy a csapat moral is szeteshet meg jobban. Kb mint iden mar el is kezdodott.
En szeretnem latni Rogerset itt nalunk. Es akkor legalabb epiteni lehetne vele a csapatot. Es akkor mar legalabb tenyleg tudnank mi kell a csapathoz, hogy nyerni tudjunk es jok legyunk. Mert latnank minden meccsen.
Ha valami kamu qbk jonnek, addig menne a szenvedes es az hogy most ez meg az utan biztos hogy jok leszunk. De nem lennenk. Minek halasztanank egy evet a qb kerdes megoldasara? Ha mar iden is meg lehet probalni?
Mert ugye csapat sport es ki menne ki jovore meccseket nezni mezeket venni, ha teljes leszalloagba kerul a csapat? Kevesebb ember kevesebb penz kiadas. Kevesebb beveltel. Es ezek mellett nem igaz szerintem, hogy egy jo qb nem tudna valtoztatni. Mert hany meccsunkon volt iden is, hogy nezhetetlen volt az offense?
Nekem mar az, hogy vallalhatoak lennenek, lenne eselyuk eleg lenne. De az, hogy nem hoznak qbt, azt erne el mint sokaknal, hogy ok nezze az aki akarja, mert mar igy sem erdekel elegge. Ez jo lenne a csapatnak, hogy meg sokkal tobb ember legyen igy? Nem hinnem. Ezert is mondhatta tomlin, hogy nem akar kezdo qbt. De lehet az is csak altatas is lehet. Hogy kevesbe tudjak hogy mi all in el megyunk qb k ert.
Szoval egy rogers pl igen is sokat tudna segiteni es ertekelhetobb offenset tudna csinalni. Es ha o kezdo jovore, akkor lathatnak, hogy mi hianyzik meg melle, hogy eselyes legyen a csapat. Nekem ez jobban tetszik, mint az hogy ertelmes qb nelkul szenvedjunk egy teljes evet es meg se probaljunk erositeni.
Ez kiverne a biztositekot nalam es szerintem sok masik embernel is es az utolso szog lenne a meccsnezesi koporsoba...
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Nalunk igen. De lehet, hogy meg mindig ugy erzi mashol tudna jatszani. Es talan ezert is megy ez a steelersbe nem jonne vissza a nyugdigbol. De mashova azt nem mondta hogy nem.Az lehet, hogy ő nem jelenti ki, de valszeg Rooney vagy Colbert már kijelentette, és innentől nem nagyon van olyan forgatókönyv, amiben jövőre ő a kezdő QB.Még most sem jelenti ki egyértelműen ez van slussz passz, nem most is a maszatolás megy. Érthetetlen.Mennyivel szebb lett volna ha mondjuk legkésőbb októberben dönt, egy last dance hátha extra motivációt adott volna a csapatnak. Nevezzük inkább valamilyen motivációnak mert a csapat döntő többségén csak az látszik hogy szaladgálnak mint fing a gatyában ész nélkül. Rémes látni, ehhez képest a 2000es évek run-run-pass mágiája boszorkányos varázslat volt.te leszel a szagértőm ezentúl
The terrible towel
sutianap
prérifarkas
Jan
Es nem konnyu lenyelni egyik legendanak sem, hogy eljart felette az ido. Es ezert lehet, de keves eselyt latok ra, ha nagyon berag. Tol meg egy evet mashol. Mint favre, brady stb. Csak meg most nem mondja.