Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 3 éve
Nagy nevet nem hoztunk, jobbara kukaztunk megin'
több mint 3 éve
ezt mekkő szavazni, nem lehet csakúgy ripszropsz áttendálni Steelersre2 év 14.25 Trub száma...ez ösztönzőkkel 27 millió is lehet...legyen annyiegész jól belöttem akkor tegnap. Ennyit megér szerintem. Megnézek majd pár Steelers meccset, ha tényleg ö lesz a kezdö.
Cole 15.75 a 3 évre, ebből 11-et kap az első két évében.
Klaci79
Sok sikert vele. 😊
Toto21

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
2 év 14.25 Trub száma...ez ösztönzőkkel 27 millió is lehet...legyen annyiegész jól belöttem akkor tegnap. Ennyit megér szerintem. Megnézek majd pár Steelers meccset, ha tényleg ö lesz a kezdö.
Cole 15.75 a 3 évre, ebből 11-et kap az első két évében.
Klaci79
Sok sikert vele. 😊
több mint 3 éve
Szerintem Trubiban simán lehet egy Tannehill-féle feltámadás, de több nem. Viszont ami nektek fontos hogy elméletileg sokkal kevesebbszer fogja eladni/elvesziteni a labdát, ezzel a Dvel ő jó választás volt a jelenlegi trade/FA/draft mezőnyhöz viszonyítva. Sok sikert, szerintem jól jártatok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Spillány tenderelve

több mint 3 éve
Majd figyeld meg a fiút, hogy blokkolja a futást. Tény, hogy passzblokkban gyengébb, de ninja Najee szeretni fogja!Gondolom akkor Turner viszont megy máshova pénzt keresni...Former Cardinals and Vikings’ center Mason Cole intends to sign a three-year deal with the Pittsburgh SteelersNem-nem, ez a fiú barátunk lesz, majd figyeld csak meg! Szerintem ő egy kifejezetten jó választás!
Remélem Cole baromi olcsó lesz, mert vele aztán nem leszünk kint a vízből...honnan akasztunk le ilyen alakokat? (Költői kérdés volt...tudom, hogy tavaly a Vikes egyik gyengéje volt)
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 3 éve
Gondolom akkor Turner viszont megy máshova pénzt keresni...Former Cardinals and Vikings’ center Mason Cole intends to sign a three-year deal with the Pittsburgh SteelersNem-nem, ez a fiú barátunk lesz, majd figyeld csak meg! Szerintem ő egy kifejezetten jó választás!
Remélem Cole baromi olcsó lesz, mert vele aztán nem leszünk kint a vízből...honnan akasztunk le ilyen alakokat? (Költői kérdés volt...tudom, hogy tavaly a Vikes egyik gyengéje volt)
Klaci79
Szokol
több mint 3 éve
Former Cardinals and Vikings’ center Mason Cole intends to sign a three-year deal with the Pittsburgh SteelersNem-nem, ez a fiú barátunk lesz, majd figyeld csak meg! Szerintem ő egy kifejezetten jó választás!
Klaci79
több mint 3 éve
Former Cardinals and Vikings’ center Mason Cole intends to sign a three-year deal with the Pittsburgh SteelersRemélem Cole baromi olcsó lesz, mert vele aztán nem leszünk kint a vízből...honnan akasztunk le ilyen alakokat? (Költői kérdés volt...tudom, hogy tavaly a Vikes egyik gyengéje volt)
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Okafor 3 év 29.5öt kapott bazdmeg.Erre....hogy az elején keveset keressen...valakire még mindig tartalékolunk:
Mi az istenre adtunk neki évi 10 milliót.
tenorx
több mint 3 éve
twitter.com/Steelersdepot/status/1503499243490738177?t=TESjxUTaVYuDIm3B7rNDYg&s=19😊 😊 😊
sutianap
több mint 3 éve
twitter.com/Steelersdepot/status/1503499243490738177?t=TESjxUTaVYuDIm3B7rNDYg&s=19

több mint 3 éve
Okafor 3 év 29.5öt kapott bazdmeg.Mi az istenre adtunk neki évi 10 milliót.
több mint 3 éve
Nehéz ügy...sok büntetést kapott, de tavaly mindössze 2 sack-et engedett....tudom, hogy Ben gyorsan szabadult, de másról több jött a falban.Hát...sok jó hír nem volt...most folytassuk is hasonlóval:Mert biztosan meg voltak vele elégedve... Mondjuk a vezérkaron kívül nem tudom, ki volt hasonló véleményen széles e világban, de ők ezek szerint nagyon...
Steelers are bringing back OT Chukwuma Okorafor
állítólag 3 év 24 millió
Klaci79
Reggio1914
Meg igazából fiatal, van benne potenciál. Sokkal drágább lett volna egy hasonló képességű RT, ahogy az árakat elnézem.
Sőt:
Steelers are giving their right tackle Chukwuma Okorafor a three-year, $29.25 million deal, including $20.5 million in first two years, per source. Na mondjuk a 8 million event jobban tetszett...a 8. legjobban fizetett RT lett.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Hát...sok jó hír nem volt...most folytassuk is hasonlóval:Mert biztosan meg voltak vele elégedve... Mondjuk a vezérkaron kívül nem tudom, ki volt hasonló véleményen széles e világban, de ők ezek szerint nagyon...
Steelers are bringing back OT Chukwuma Okorafor
állítólag 3 év 24 millió
Klaci79
több mint 3 éve
Van más előnye is: jól lehet becézni. Egyelőre a Traubi vezet. Pár meccs után meg majd Trabi lesz...Ja és még valami. Canada most kap egy olyan QBt akinek elvileg való a rendszere. Mondjuk persze annyi szépséghiba van, hogy D-t olvasni is tudni kellene, ami Trubynak nem ment igazán, de most ez végképp kiderül...Legalább QB futásokat lehet hívni bátran..mást nem nagyon...😊
Klemó
Klaci79
több mint 3 éve
Ja és még valami. Canada most kap egy olyan QBt akinek elvileg való a rendszere. Mondjuk persze annyi szépséghiba van, hogy D-t olvasni is tudni kellene, ami Trubynak nem ment igazán, de most ez végképp kiderül...Legalább QB futásokat lehet hívni bátran..mást nem nagyon...😊
Klemó
több mint 3 éve
Ja és még valami. Canada most kap egy olyan QBt akinek elvileg való a rendszere. Mondjuk persze annyi szépséghiba van, hogy D-t olvasni is tudni kellene, ami Trubynak nem ment igazán, de most ez végképp kiderül...
több mint 3 éve
Nem vált ketté a májam az örömtől, de legalább nem csináltunk nagy hülyeséget. A mozdítható, értelmes irányítókért egy valag picket kellett volna kidobni, a feltradeért is a drafton, ebben az árkategóriában meg már ízlés kérdése, hogy ki kit szeretett volna. Mondjuk ha jól emlékszem balkezes a fiú, ennek nem örülök.Csak a 2.ban...max ha nagyon csúszik mindeni az elsőben, de nem fog.
Dobbsból viszont csináljunk edzőt vagy Haskinst vágjuk ki és mqradjon QB3 a kis zseni.
Na és akkor topkérdés: első két körben hoznátok irányítót? Én igen!
Szokol
több mint 3 éve
Nem vált ketté a májam az örömtől, de legalább nem csináltunk nagy hülyeséget. A mozdítható, értelmes irányítókért egy valag picket kellett volna kidobni, a feltradeért is a drafton, ebben az árkategóriában meg már ízlés kérdése, hogy ki kit szeretett volna. Mondjuk ha jól emlékszem balkezes a fiú, ennek nem örülök.Dobbsból viszont csináljunk edzőt vagy Haskinst vágjuk ki és mqradjon QB3 a kis zseni.
Na és akkor topkérdés: első két körben hoznátok irányítót? Én igen!
több mint 3 éve
16,5 milla per annum és fele garantált....Persze vazze, csak engem.meg hirtelen levert a viz, hogy tenyleg trade....😀Akkor Trubi move...a lényeget értjük...😊Laci, ha Truby, akkor nincs trade. A Bills 1 éves 2,5 millás szerződést kötött vele.Chargers are giving former Patriots’ CB JC Jackson a five-year, $82.5 million deal that invoices $40 million guaranteed, per source.Én is pont ezt néztem...de mi megszokásból nem megyünk rá a nagy nevekre...úgy látszik ezt a Trubi trédet is csak azért csináltuk, mert ezzel nem lehetett húzni az időt...
Hát ezt mi is megadhattuk volna neki am 😕
tenorx
mondjuk a szerződést még nem tudom.
Klaci79
Klemó
Klaci79
több mint 3 éve
Carlton Davis se fog jönni, mert ő meg marad a Tampában...
több mint 3 éve
Szerintem valahol 6 es 10 misi között lesz evente.Chargers are giving former Patriots’ CB JC Jackson a five-year, $82.5 million deal that invoices $40 million guaranteed, per source.Én is pont ezt néztem...de mi megszokásból nem megyünk rá a nagy nevekre...úgy látszik ezt a Trubi trédet is csak azért csináltuk, mert ezzel nem lehetett húzni az időt...
Hát ezt mi is megadhattuk volna neki am 😕
tenorx
mondjuk a szerződést még nem tudom.
Klaci79