Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Egyszeruen nezopont kerdese. Ugy jon le nekem lehet tevesen hogy az OL rossz volt es ezert nem tudtatok futni es a passzjateknal se tudtak BB-t megvedeni es ezert jott gyorsan a labda ki a kezebol. Ennek resze volt Villa.két dolog van
Nalam a futasotok evek ota esetleges es igen a falra sem mondom, hogy sose volt jobb, de nalam Fichtner/BB nem is kello akarattal alltak a futashoz es ennyi. Utana viszont az egysiku jatekkal az egyik aranyszabalyt szegte meg a csapat. Ne csinald mindig ugyanazt. Ebben az esetben tokeletesen kell vegrehajtani mert egy nyilt jatekban ki vegzi el a dolgat versenyre hivtatok a D-ket, ahogy teltek a hetek. Tokeletes volt barki? Nem volt az BB, az elkapok sem es jott a lefele tarto spiral. A Vasas D ellen kepzeljetek el az OL-tek ellen, ugy hogy dobni fognak. Karrier rekordok doltek volna meg.
A jovore nezve nem igazoltatok 5 szuper OL playat, de mivel fogtok akarni es fogjatok gyakorolni ezert fogtok majd tudni is futni. Ezzel jobb lesz a jatek es jobban fog mutatni az OL is. Persze lett annyi valtozas benne hogy aki akarja azt mondja majd ok jobbak annyival mint a tavalyiak. | A legnagyobb csalodas lesz ha nem indul be rogton es megint elhagyjatok teljesen, mert most mar tenyleg itt az ido amit ket eve ragok itt hogy legyen "barmilyen" jatek vegre es arra kell hozni az embereket |
Villa eseteben viszont egyszeruen eldol ev vegere hogy lefott a kave vagy sem. A Ravens nem tudta Thuney-t elhozni ahogy a bivaly C-t sem, sot Zeuszt se tudtuk itt tartani es a lehetosegeinkhez kepest erosodott a falunk mert annal sokkal jobb lesz Villa/Zeitler is mint a tavalyi 3 fos kezdonk. Azert a rookie LG be kell jonnie ahogy el vannak a draftot ismerok ajulva tole. Hiszek nekik amig ki nem futnak a gyepre.
no
az egyhogy nincs lóvénk - ezér nem tudjuk megtartani csapatriválishoz elmenni midig zrika
másmeg a ravens rögeszmés kompezatory pikk stratégiája, amin buktunk egy negyedik kört
az hogy vicceskednek a beköszönő interjún, nagy ügy, úgyis megy a szúrkapiszka, de az indulat onnat van a nésönba, hogy Orlando ménni után deCosta lépéskényszerbe volt egy kezdő RT felmutatására, s a drafton is fosott rá, tehát totálbiztos volt Villába, legalább egy denveri repülő vagy valami...
tehát szar RT, az azért mert veszett egy negyedik kör, tehát azt kívánjuk legyer szar
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Váó ilyen jók leszünk? Ennyit arról, hogy Rózsi egyszer bedől és világvége lesz minden 😀Nem akarok hangulatrombolo lenni, de már rég bedoltetek
dande
több mint 3 éve
no
7 304
Egyszeruen nezopont kerdese. Ugy jon le nekem lehet tevesen hogy az OL rossz volt es ezert nem tudtatok futni es a passzjateknal se tudtak BB-t megvedeni es ezert jott gyorsan a labda ki a kezebol. Ennek resze volt Villa. Nalam a futasotok evek ota esetleges es igen a falra sem mondom, hogy sose volt jobb, de nalam Fichtner/BB nem is kello akarattal alltak a futashoz es ennyi. Utana viszont az egysiku jatekkal az egyik aranyszabalyt szegte meg a csapat. Ne csinald mindig ugyanazt. Ebben az esetben tokeletesen kell vegrehajtani mert egy nyilt jatekban ki vegzi el a dolgat versenyre hivtatok a D-ket, ahogy teltek a hetek. Tokeletes volt barki? Nem volt az BB, az elkapok sem es jott a lefele tarto spiral. A Vasas D ellen kepzeljetek el az OL-tek ellen, ugy hogy dobni fognak. Karrier rekordok doltek volna meg.
A jovore nezve nem igazoltatok 5 szuper OL playat, de mivel fogtok akarni es fogjatok gyakorolni ezert fogtok majd tudni is futni. Ezzel jobb lesz a jatek es jobban fog mutatni az OL is. Persze lett annyi valtozas benne hogy aki akarja azt mondja majd ok jobbak annyival mint a tavalyiak. | A legnagyobb csalodas lesz ha nem indul be rogton es megint elhagyjatok teljesen, mert most mar tenyleg itt az ido amit ket eve ragok itt hogy legyen "barmilyen" jatek vegre es arra kell hozni az embereket |
Villa eseteben viszont egyszeruen eldol ev vegere hogy lefott a kave vagy sem. A Ravens nem tudta Thuney-t elhozni ahogy a bivaly C-t sem, sot Zeuszt se tudtuk itt tartani es a lehetosegeinkhez kepest erosodott a falunk mert annal sokkal jobb lesz Villa/Zeitler is mint a tavalyi 3 fos kezdonk. Azert a rookie LG be kell jonnie ahogy el vannak a draftot ismerok ajulva tole. Hiszek nekik amig ki nem futnak a gyepre.
több mint 3 éve
Norbi180
676
Köszönöm a választ,Mert nem a pff-et kell nézni, hanem a mérkőzést...A pff szerint 17.dik tackle volt tavaly Villa,magyarázd már el nekem hogy miért volt gyenge? Pasz blokk 13 , futás blokk 45 pozíció.Én inkább a tackle felhozataltól tartok, nem egy acélos.Igazából nagy változás nincsen. Villa elment, de tavaly már tényleg gyenge volt.
GombiÁdám
Bannert jó lett volna látni néhány mérkőzésen, de az edzőtáborban Okorafort kiszorította. Ő pedig kb olyan gyenge volt, mint Villa, most kérdés, hogy a vakoldalon mit tud majd.
Klaci79
Norbi180
BB dobta el talán legrövidebb idő alatt a labdát az egész ligában, annyira kevés ideje volt a zsebben. Természetesen ezt nem tudja a pff számmal kifejezni, de ha már van pff előfizetésed, akkor láthatod, hogy az 5. legtöbb 43 nyomást engedte. Ráadásul úgy, hogy a futásblokkolás eleve sosem volt jó nála. Ezt meg is éreztük sajnos tavaly.
Nyilván már lilában fog játszani, ezért megszépülnek az emlékeitek róla, de fogadd el, hogy bármennyire is jó lesz jövőre Villa, tavaly nagyon gyenge volt, önmagához képest is.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Mert nem a pff-et kell nézni, hanem a mérkőzést...A pff szerint 17.dik tackle volt tavaly Villa,magyarázd már el nekem hogy miért volt gyenge? Pasz blokk 13 , futás blokk 45 pozíció.Én inkább a tackle felhozataltól tartok, nem egy acélos.Igazából nagy változás nincsen. Villa elment, de tavaly már tényleg gyenge volt.
GombiÁdám
Bannert jó lett volna látni néhány mérkőzésen, de az edzőtáborban Okorafort kiszorította. Ő pedig kb olyan gyenge volt, mint Villa, most kérdés, hogy a vakoldalon mit tud majd.
Klaci79
Norbi180
BB dobta el talán legrövidebb idő alatt a labdát az egész ligában, annyira kevés ideje volt a zsebben. Természetesen ezt nem tudja a pff számmal kifejezni, de ha már van pff előfizetésed, akkor láthatod, hogy az 5. legtöbb 43 nyomást engedte. Ráadásul úgy, hogy a futásblokkolás eleve sosem volt jó nála. Ezt meg is éreztük sajnos tavaly.
Nyilván már lilában fog játszani, ezért megszépülnek az emlékeitek róla, de fogadd el, hogy bármennyire is jó lesz jövőre Villa, tavaly nagyon gyenge volt, önmagához képest is.
több mint 3 éve
Norbi180
676
A pff szerint 17.dik tackle volt tavaly Villa,magyarázd már el nekem hogy miért volt gyenge? Pasz blokk 13 , futás blokk 45 pozíció.Én inkább a tackle felhozataltól tartok, nem egy acélos.Igazából nagy változás nincsen. Villa elment, de tavaly már tényleg gyenge volt.
GombiÁdám
Klaci79
több mint 3 éve
Váó ilyen jók leszünk? Ennyit arról, hogy Rózsi egyszer bedől és világvége lesz minden 😀
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ez igaz? Lesz itt habzsidőzsi 😛 ...vagyis Tj és Fitzpatrick lájkolja eztHát én nem is emlékszem hasonlóra....TJ 29 millió lesz évente, az biztos...Fitz meg még ki tudja...
kriSTEELan
több mint 3 éve
kriSTEELan
307
Ez igaz? Lesz itt habzsidőzsi 😛 ...vagyis Tj és Fitzpatrick lájkolja ezttöbb mint 3 éve
Klemó
5 667
Akinek Harris reciever skill-jei kapcsán kérdései vannak, javaslom nézze meg a videókat és az elemzést. Főleg az első videó az, ami elképesztő, mert mutatja, hogy olyan képességei vannak, amelyek ritkák még WR-ektől is.steelersdepot.com/2021/05/film-room-najee-harris-receiving-ability-similar-to-leveon-bells/
A film Bellnél is finomabb technikát és képességet mutat, vagyis annál, aki a leginkább az elmúlt időszakban ilyen skilleket mutatott. Harrist Mixon és Bell közé teszik képességek terén, azzal, hogy Mixonnak a "home running" képességei kétségtelenül jobbak, mint Harrisnak, de összességében egy finomabb képességekkel rendelkező és atletikusabb Bellt kapunk....
több mint 3 éve
no
7 304
Azért Villa passzvédekezése nem volt gyenge tavaly, de nem volt elit, vagyis olyan, amit 2019-ig tolt. Futástámogatásban volt mindig is átlagos, vagy az alatti és ez az ami nagyon beesett már tavaly, vagyis nagyjából olyan volt, hogy nem volt.Szerintem kar megitelni Fichtner alatt a falat, Conner-t a TE-ket ( ahogy nalunk a WR-ket ) es szepen sorban mindenkinek nehezebb dolga volt igy.
Klemó
Villa jo lesz nalunk, ahogy nalatok is varhatoan sokkal jobb lesz Canada miatt ( es Villa is jobb lenne ). De egyikunknek sem volt penze igazi szexi jatekosokra es viszonyitas kerdese, de mindketto csapat boldog lehet a lehetosegeihez kepest ( ami nem volt tulsagosan oriasi ).
több mint 3 éve
Arthur Maulet CB érkezett a Jets ből.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Azért Villa passzvédekezése nem volt gyenge tavaly, de nem volt elit, vagyis olyan, amit 2019-ig tolt. Futástámogatásban volt mindig is átlagos, vagy az alatti és ez az ami nagyon beesett már tavaly, vagyis nagyjából olyan volt, hogy nem volt.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Én inkább a tackle felhozataltól tartok, nem egy acélos.Igazából nagy változás nincsen. Villa elment, de tavaly már tényleg gyenge volt.
GombiÁdám
több mint 3 éve
Én inkább a tackle felhozataltól tartok, nem egy acélos.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Amennyire fixnek látom a WR corpot, annyira nem az RB corpot.Azok a futó srácok lesznek majd rosteren Harris mögött, aki képesek azok a "macik" mögött futni, akik itt vannak/lesznek. Csakis Harris van biztonságban, de senki más. Talán még Snell lehet olyan, akit nem fogunk kivágni, de még őt is elengedjük szerintem, ha nagyon ergya lesz a camp-ben és/vagy valaki nagyon jól érzi magát az új rendszerben és így helyet követel magának. Persze azért ennek kevésbé látom valószínűségét, mármint annak, hogy valaki hirtelen a semmiből "kilő".
Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Azért azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy ez egy projected lista, gyakorlatilag tipp. Az edzőtáborban meg alakulhatnak egész máshogy is a dolgok.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Én Ballage helyére visszatenném Samuels-t. Canada ismeri, szereti és szerintem tudni fogja használni is. SWR, TE, RB. Ha 5 RB. De szerintem 4nél több nem lesz.
több mint 3 éve
hát ahhoz ki kell jáccni a spec.teamből, előszörEzek szerint Henry Mondeaux helyére hoztuk Loundermilket?majdnem jó
polamalu
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
3 g + 2 dt az öngyilkosság
sutianap
altoreg79
több mint 3 éve
Nana, nem kell ide Dorogra sem 😀a fantázia határtalanFeltámad mint Phoenix madár hamvaiból és SB win lesz a vége. 😊 Na jó, megyek iszok még egy pálinkát.nem fogja megérni az 53atSzerintem faszság lenne.majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
thebeke
Ha Ben megsérül, akkor Haskinst kell beállítani, hogy lássuk, van-e benne bármi, egyébként felesleges, hogy itt van.
tenorx
thebeke
Gyurci77
tüllem a dorogi hulladékégető kabalája is lehet Dumbledore, csakhát....
sutianap
több mint 3 éve
Spy
2 337
Vagy Wormley helyére jövőre. Őt csak azért tartottuk meg, mert Alualu-t elveszteni készültünk. Nőnie, tanulnia kell még. Aztán meg ki tudja.Ezek szerint Henry Mondeaux helyére hoztuk Loundermilket?majdnem jó
polamalu
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
altoreg79
több mint 3 éve
altoreg79
64
Ezek szerint Henry Mondeaux helyére hoztuk Loundermilket?majdnem jó
polamalu
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
több mint 3 éve
a fantázia határtalanFeltámad mint Phoenix madár hamvaiból és SB win lesz a vége. 😊 Na jó, megyek iszok még egy pálinkát.nem fogja megérni az 53atSzerintem faszság lenne.majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
thebeke
Ha Ben megsérül, akkor Haskinst kell beállítani, hogy lássuk, van-e benne bármi, egyébként felesleges, hogy itt van.
tenorx
thebeke
Gyurci77
tüllem a dorogi hulladékégető kabalája is lehet Dumbledore, csakhát....
több mint 3 éve
Gyurci77
127
Feltámad mint Phoenix madár hamvaiból és SB win lesz a vége. 😊 Na jó, megyek iszok még egy pálinkát.nem fogja megérni az 53atSzerintem faszság lenne.majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
thebeke
tenorx
thebeke
több mint 3 éve
ámennem fogja megérni az 53atSzerintem faszság lenne.majdnem jó+meglepne ha Dobbs nem szorítaná ki Haskinst
5 rb sok, kurvasok
5 s is reteksok
sutianap
thebeke
tenorx
thebeke