Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 4 éve
melyik drafton? A félszeműek, féllábúak kategóriában????most mi van, a legjobb qb a draftonNem tudom mit tolsz de adj belőle😊6. kihúzzátok mayfieldet egy 4. körért5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
gedam
Razi
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 507
most mi van, a legjobb qb a draftonNem tudom mit tolsz de adj belőle😊6. kihúzzátok mayfieldet egy 4. körért5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
gedam
Razi
több mint 4 éve
Nem tudom mit tolsz de adj belőle😊6. kihúzzátok mayfieldet egy 4. körért5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 507
6. kihúzzátok mayfieldet egy 4. körért5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
több mint 4 éve
Vigyék ki az alajén, még mielőtt a szerelem fellángolna és mindent elemésztene a tűz 😀
több mint 4 éve
Carroll draftjai kapcsán én már letettem az előzetes jóslásról.Szerintem Carroll nem fog egy ilyen fejlesztendő kalibert behúzni, hanem v Pickettet szedi ki, mint azonnal berakható gyereket, v Howellt, mint a legbiztosabbat.5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szerintem Carroll nem fog egy ilyen fejlesztendő kalibert behúzni, hanem v Pickettet szedi ki, mint azonnal berakható gyereket, v Howellt, mint a legbiztosabbat.5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap
empty taxi
több mint 4 éve
5, Seattle4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker
sutianap

Madden hates me.
több mint 4 éve
Akkor drága a felcsere az irányítóért, ha nem válik be. Ne írjunk le mindenkit a classból, azért ez nem egy 2013 évinek néz ki. Én inkább a Tomlin féle szerelemgyerektől félek, poszttól függetlenül.Számomra ez pont 2013asnak tűnik. Akkor volt hasonló, hogy talán kimegy top10ben irányító. Minden más évben gyakorlatilag 2-3 top10.
Szokol
több mint 4 éve
Akkor drága a felcsere az irányítóért, ha nem válik be. Ne írjunk le mindenkit a classból, azért ez nem egy 2013 évinek néz ki. Én inkább a Tomlin féle szerelemgyerektől félek, poszttól függetlenül.
több mint 4 éve
4, atalantaHa kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Ha kicsúszik a 10-ből, akkor menni fogunk érte, ebben biztos vagyok. Három reményünk van: Detroit, Carolina és a New Orleans.Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
Klemó
több mint 4 éve
Én nagyon félek azért, hogy ebben a gyengének tűnő classban felmegyünk QB-ért.Amúgy egyetértek, de jövőre azért kutyakemény dolgunk lesz QB fronton, mert kutyába nem fogunk lemenni, szóval majdhogynem esélytelen, hogy 10-ben húzzunk majd a jövő évi drafton.
Truby már így is upgrade lesz a tavalyi Benhez képest, tele vagyunk lyukakkal, Tomlin nem az állásáért megy, kurvára remélem, hogy nem megyünk fel senkiért.
tenorx
FA-n meg nem nagyon látok mozdítható irányítót: max. Tua-ból szállhat ki majd a Miami, akivel ebben az esetben megint nem vagy előbbre. Carr lehet még érdekes, az ő sorsa leginkább a mostani szezontól függ (szintén), de ha ő is bukik JMD-vel, akkor kb minek.
több mint 4 éve
Én azt írtam, hogy mi van, ha Willis kiesik a top10-ből. Azt Én sem gondolom, hogy feljönnénk a top10-be, mert annak óriási ára lenne. Én pont attól tartok most, hogy rárepülünk ekkor, mert látok akkora szerelmet, hogy 5-10 helyet simán felmegyünk érte.Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
Willie Parker
több mint 4 éve
Én nagyon félek azért, hogy ebben a gyengének tűnő classban felmegyünk QB-ért.Truby már így is upgrade lesz a tavalyi Benhez képest, tele vagyunk lyukakkal, Tomlin nem az állásáért megy, kurvára remélem, hogy nem megyünk fel senkiért.
több mint 4 éve
Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.Leírja a cikk, hogy melyik módszer alapján mi az ára és kb a teljes draftot fel kell adni, ami idiótaság lenne, szóval kb smokesreen.
Razi
több mint 4 éve
Jézusom. A 1/7 ára mi lehet? 22 első-második, 23 első-második? Ér nekünk ennyit valaki? Remélem nem.
több mint 4 éve
www.cbssports.com/nfl/news/steelers-gm-kevin-colbert-says-hes-open-to-moving-up-or-down-draft-board-mentions-two-specific-scenarios/

Madden hates me.
több mint 4 éve
Hát most rossz érzésem van. Azt rebesgetik, hogy sehol nincs magasan QB a draft boardon. Ez persze nem meglepetés, de ha így van, akkor ez megint egy szerelemgyerek lesz Willis személyében, mert szinte bizti, hogy ha kicsúszik a 10-ből, akkor elindul érte a mi edzőnk......Remélem nem lesz igazam és nem fogunk ebben az építkezésben egy ilyen csávóért inget és gatyát adni, mert akkor baj van........
több mint 4 éve
Tuitt kapcsán nincs semmi update, de jól van-Tomlin
több mint 4 éve
Remelem nem tradelunk fel, elso korben cb vagy s, masodikban ol, harmadikban dl, ol.
több mint 4 éve
Haden szerintem gyűrű esélyes csapatot keres, ahova olcsón aláír, vagy fizura maxolja a maradek 1-2 évét. Csodálkoznék, ha nálunk írna alá..Tulajdonképp jó döntés:Adjunk még Ebronnak egy 5 millás szerződést és boldog is leszek.
The #Steelers have signed Terrell Edmunds to a one year deal
Klaci79
Más: Hadenről nagy a csend, akár alá is írhatna vagy kèt évre még ide..
Szokol
több mint 4 éve
Tulajdonképp jó döntés:Egyetértek. Ez win-win. Edmunds hajthat egy nagyobb szerződésre,.mi pedig a drafton nagyobb szabadsággal mozoghatunk.
Klaci79
De ettől még simán lehet safety draft első körben. Ahogy tavaly nagyon Harris felé mutatott minden, úgy most azt gondolom a BPA felé megyünk. Persze nálunk soha nem lehet tudni kit hogyan értékelünk...főleg CB oldalon.
több mint 4 éve
A stratégia sztem megvan. Nem elfelejtettek hokizni. Egyszerűen nem mennek a lábak, és puhák vagyunk. Egy közel azonos szinten úgy tudsz felülkerekedni, ha szétkorizod vagy szétütközöd. Mi a mi szintünkön idehaza szétkorizni tudtuk volna az ellent, ütközni nálunk nem lehet. OBIVC. Viszont idén még az sem ment. 😀 Azért a rutin csak meghozta a címet. Sztem ez most egy pihenős szakasz volt. A PO kvázi megvolt már, minek állsz a gázon? Picit kiengedsz. Aztán újra rá tudsz lépni....
több mint 4 éve
Tulajdonképp jó döntés:Adjunk még Ebronnak egy 5 millás szerződést és boldog is leszek.
Klaci79
Más: Hadenről nagy a csend, akár alá is írhatna vagy kèt évre még ide..