Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Látványosan leálltunk a futójátékokkal is...arra sem volt igazán magyarázat.Valahol tutira olvastam, hogy nem szereti a sok presnap mozgást.Lehet a kulcs az állítólag! Fogalmunk nincs, hogy miért hagytak fel vele...azt sem tudjuk, hogy szereti e, mert sosem mondta sem pozitív, sem negatív irányba.Hát igen, sok motion, sok option play. Ez utóbbi lesz a nagy kérdés számomra.Tavaly állítólag azért hagytunk fel vele, mert Beni nem szereti (a sok motiont). Akkor idén erre építjük az O-t, és Beni szeretni fogja?
Klemó
Az nem megoldás, hogy mondjuk option playekre bejön Dobbs. A 4. fordulóra mindenki tudni fogja, hogy melyik QB van fent, akkor milyen playek várhatók.
Jan
Egyébként nem tudom, hogy mit nem szeretne rajta, neki csak az ellenfél mozgását kell olvasni, amit a motion könnyít ráadásul.
Klaci79
Csak tippelni tudok, de talán azért, mert a motionre a D is reagál valamit, és ilyenkor újra kell olvasnia, de már rövid idő alatt. Vagy mittudomén...
Tavaly eleinte csináltuk, aztán látványosan leálltunk vele.
Jan
Talán egy győztes Browns meccs volt, ahol nagyon elrontottunk dolgokat és könnyen olvasták a játékot. Annak sok értelme nincs, ha a motiont megcsinálod, aztán a playhívás meg teljesen kiszámítható.
több mint 3 éve
Okoskodás, nem lehet, hogy egyszerűen valami fájt és jobb volt nélküle? Valóban látványosan álltunk meg, de én sem emlékszem Ben kirohanásra. Azt meg nem mondanám rá, hogy nem képes olvasni a D-t, azért annál "picit" jobb QB. Még ha öreg is. Jó lehet a szemüveget nem találta meg mindig, vagy a kontaktlencse kiesett. Azért nem szerette 😀
több mint 3 éve
Valahol tutira olvastam, hogy nem szereti a sok presnap mozgást.Lehet a kulcs az állítólag! Fogalmunk nincs, hogy miért hagytak fel vele...azt sem tudjuk, hogy szereti e, mert sosem mondta sem pozitív, sem negatív irányba.Hát igen, sok motion, sok option play. Ez utóbbi lesz a nagy kérdés számomra.Tavaly állítólag azért hagytunk fel vele, mert Beni nem szereti (a sok motiont). Akkor idén erre építjük az O-t, és Beni szeretni fogja?
Klemó
Az nem megoldás, hogy mondjuk option playekre bejön Dobbs. A 4. fordulóra mindenki tudni fogja, hogy melyik QB van fent, akkor milyen playek várhatók.
Jan
Egyébként nem tudom, hogy mit nem szeretne rajta, neki csak az ellenfél mozgását kell olvasni, amit a motion könnyít ráadásul.
Klaci79
Csak tippelni tudok, de talán azért, mert a motionre a D is reagál valamit, és ilyenkor újra kell olvasnia, de már rövid idő alatt. Vagy mittudomén...
Tavaly eleinte csináltuk, aztán látványosan leálltunk vele.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Lehet a kulcs az állítólag! Fogalmunk nincs, hogy miért hagytak fel vele...azt sem tudjuk, hogy szereti e, mert sosem mondta sem pozitív, sem negatív irányba.Hát igen, sok motion, sok option play. Ez utóbbi lesz a nagy kérdés számomra.Tavaly állítólag azért hagytunk fel vele, mert Beni nem szereti (a sok motiont). Akkor idén erre építjük az O-t, és Beni szeretni fogja?
Klemó
Jan
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Hát igen, sok motion, sok option play. Ez utóbbi lesz a nagy kérdés számomra.Tavaly állítólag azért hagytunk fel vele, mert Beni nem szereti (a sok motiont). Akkor idén erre építjük az O-t, és Beni szeretni fogja?
Klemó
több mint 3 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de idén tetszik Rötyi hozzáállása. Mintha vékonyabb lenne, eltökéltebb és Én azt érzem, mint ha tetszene neki ez az átmenet levezénylési téma is, mármint az, hogy mentorként neki feladata van az új OL és az itt levő QB-k kapcsán is. A QB-k kapcsán különösen az az érzésem, hogy fontos szerepet szán neki a csapat abban, hogy a jövő miatt (is) ki maradjon rosteren maga mellett.Tavaly is viszonylag csinos volt nyáron
A paycut javaslat téma mondjuk aranyos, de ugye azt is tudjuk, hogy a csapat előre megmondta, hogy az eredeti fizuval és annak konstrukciójával főleg nem lesz szerződése 2021-ben... 😀
Klemó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Hát igen, sok motion, sok option play. Ez utóbbi lesz a nagy kérdés számomra.Az Dobbs lesz 😊
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Hát igen, sok motion, sok option play. Ez utóbbi lesz a nagy kérdés számomra.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ben Roethlisberger was forced to do a lot of playcalling/game designing on the fly last season. Now he has a new OC, whose system is very different than what he's run lately. The 39-year old QB says, "I'm just trying to do everything I can to be open to the new challenge."
— Aditi Kinkhabwala (@AKinkhabwala) June 1, 2021
Ez lesz itt a kuccs. Kíváncsi leszek, hogyan megy majd a közös Ben-Matt munka.
Remélem, menni fog...
Ben Roethlisberger said he thinks the Steelers offense will look completely different this year and it won't be predictable.
— Teresa Varley (@Teresa_Varley) June 1, 2021
— Stiller Buzz (@Stiller_Buzz) June 1, 2021
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de idén tetszik Rötyi hozzáállása. Mintha vékonyabb lenne, eltökéltebb és Én azt érzem, mint ha tetszene neki ez az átmenet levezénylési téma is, mármint az, hogy mentorként neki feladata van az új OL és az itt levő QB-k kapcsán is. A QB-k kapcsán különösen az az érzésem, hogy fontos szerepet szán neki a csapat abban, hogy a jövő miatt (is) ki maradjon rosteren maga mellett.A paycut javaslat téma mondjuk aranyos, de ugye azt is tudjuk, hogy a csapat előre megmondta, hogy az eredeti fizuval és annak konstrukciójával főleg nem lesz szerződése 2021-ben... 😀
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Spy
2 337
Csak megtörtük a csendet, legépeltünk pár hszt. 😊
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nem értem ezeket az ILB híreszteléseket., Spillane jól szállt be tavaly, Williams visszajött, Bush felépült, drafton is hoztunk ILB-t, minek kellene ide még LvE is?Mert egy lehetőség és Én annak örülök, ha ezért elejtünk egy telefont. Ez szerintem a jó csapatok titka, függetlenül attól, hogy nagyon nagy need van-e itt.
Ez szvsz hasonló mint a JJ Watt sztori volt. Elérhető jó játékos olyan posztra, ahol egyébként megvagyunk. Értelme semmi, de jól hangzik. 😊
Jan
Ne tagadjuk, azért need az van. Bush ACL szakadásból jön, Spillane jó volt ugyan, de sem ő, sem Buddy és pláne Vince nem erős covarage-ban és egyébként nem vagyunk erős strong safety-vel sem megáldva Edmunds személyében enyhén szólva sem. (mögötte pedig ki is a depth?)
Szokták a DC-k mondani, hogy középső LB-ből soha nem elég, mert a legtöbbet ütköző posztról beszélünk, ahol nagyon gyakoriak a sérülések és majd mindegyik játékos az ST-ben is kulcsember.
De igen, mindettől függetlenül az igazi need nem itt van, azzal egyetértek, de mondjuk a lentebb említett Vinovich kapcsán nem 4. kört kellene adnunk, ha meg akarnánk szerezni, hanem jóval többet.
több mint 3 éve
Nem értem ezeket az ILB híreszteléseket., Spillane jól szállt be tavaly, Williams visszajött, Bush felépült, drafton is hoztunk ILB-t, minek kellene ide még LvE is? Ez szvsz hasonló mint a JJ Watt sztori volt. Elérhető jó játékos olyan posztra, ahol egyébként megvagyunk. Értelme semmi, de jól hangzik. 😊
több mint 3 éve
Veled örülünk 😊
Hát akkor ez megvan 😀
Irigykedtek, mi? 😀 😀
Klaci79
több mint 3 éve
Spy
2 337
Továbbra is úgy kezeljétek, hogy nem annyira megbízható források 😀Uborkaszezonban egy gumicsont halálos a fogakra...
Nekem amúgy az nem tetszene benne, hogy kb 1 éves rental lenne.
tenorx
több mint 3 éve
sokszor a sérülések lelki eredetűek is lehetnek, az izmok, a test nem úgy dolgozik. Láttunk már számtalan olyat a sporttörténelemben, hogy egy sérülékenynek elkönyvelt játékos egy új helyen, más légkörben szárnyra kapott és nem jöttek a sérülések. Persze az ellenkezőjét is, hogy maradt ugyanolyan.Ő másik légkörben is ugyan ilyen durability -vel rendelkezett. Már drafton is olyan orvosi dossziéja volt mint másnak 70 éves korára nyilván túlzással..
Olcsón megéri.
polamalu
több mint 3 éve
Spy
2 337
sokszor a sérülések lelki eredetűek is lehetnek, az izmok, a test nem úgy dolgozik. Láttunk már számtalan olyat a sporttörténelemben, hogy egy sérülékenynek elkönyvelt játékos egy új helyen, más légkörben szárnyra kapott és nem jöttek a sérülések. Persze az ellenkezőjét is, hogy maradt ugyanolyan.Igen, erre gondoltam én is. De én mégis inkább Winovich-ot látnám szívesebben.
Olcsón megéri.
polamalu
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Továbbra is úgy kezeljétek, hogy nem annyira megbízható források 😀Nekem amúgy az nem tetszene benne, hogy kb 1 éves rental lenne.
több mint 3 éve
Nem leszek népszerű de nagyon nem örülnék ennek😕 Luxus igazolás lenne. Jelenleg a liga alsó negyedében vagyunk CB állománnyal nem kell nekünk ILB.
több mint 3 éve
sokszor a sérülések lelki eredetűek is lehetnek, az izmok, a test nem úgy dolgozik. Láttunk már számtalan olyat a sporttörténelemben, hogy egy sérülékenynek elkönyvelt játékos egy új helyen, más légkörben szárnyra kapott és nem jöttek a sérülések. Persze az ellenkezőjét is, hogy maradt ugyanolyan. Olcsón megéri.
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Nekem tetszene az érkezése, ha be tudják szorítani a cap-be, akkor megér egy próbát.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Igen, nagyon szerettem volna őt anno hozzánk, és a szívem most is szeretné. Az eszem mást súg. (De ehhez a játékhoz mindkettő kell 😊 )Nekem is ez jutott eszembe rögtön, hogy inkább CB és OLB oldalra "költenék", de ilyen esélyek nem esnek mindig le az asztalra....Újonc szerződés alatt fut, 2 millió körül lenne idén, jövőre nem lehívott opcióval.Nem gondolnám, ez csak papíron nézne ki nagyon jól (De nem pénzügyi papíron). De kíváncsi vagyok, hozunk-e valakit OLB, CB poszton, a Jun 1 pénzügyileg igencsak fontos dátum.
Minőségben talán a liga legjobb ILB párosa lenne nálunk!
| Azon a 3-4 meccsen, amin tud játszani egy adott évben. |
Sajnos nagyon sérülékeny, de nyilván ha nem lenne valami difi, a Cowboys nem hozta volna helyette Micah Parsons-t az első körben.
Ergo ha megér nekünk kb 500ezret meccsenként, hogy legyen egy kurvadurva ILB párosunk, akkor jöjjön.
Klaci79
Most lesz megint kis mozgás ligaszerte, de nem állunk jól jövő évi draftcetlikben, szóval nagy muníció nincs pl. trade-hez. (1,2,3,(3comp),(5comp),6,7,7 +1 6. esetleg ha Haeg nem éri meg a rostert) Pénzünk szintén.
Nálam az ILB nem need to fix, viszont kezdő CB2-t én nem látok rosteren (Bocs Sutton, Pierre cáfoljon rám) SCB-t szintén nem (Brooks, Lamont, Shakur cáfoljon rám) és OLB-n nálam a Roche&March kettős nem életbiztosítás.
Spy
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nekem is ez jutott eszembe rögtön, hogy inkább CB és OLB oldalra "költenék", de ilyen esélyek nem esnek mindig le az asztalra....Újonc szerződés alatt fut, 2 millió körül lenne idén, jövőre nem lehívott opcióval.Nem gondolnám, ez csak papíron nézne ki nagyon jól (De nem pénzügyi papíron). De kíváncsi vagyok, hozunk-e valakit OLB, CB poszton, a Jun 1 pénzügyileg igencsak fontos dátum.
Minőségben talán a liga legjobb ILB párosa lenne nálunk!
| Azon a 3-4 meccsen, amin tud játszani egy adott évben. |
Sajnos nagyon sérülékeny, de nyilván ha nem lenne valami difi, a Cowboys nem hozta volna helyette Micah Parsons-t az első körben.
Ergo ha megér nekünk kb 500ezret meccsenként, hogy legyen egy kurvadurva ILB párosunk, akkor jöjjön.
Klaci79
Most lesz megint kis mozgás ligaszerte, de nem állunk jól jövő évi draftcetlikben, szóval nagy muníció nincs pl. trade-hez. (1,2,3,(3comp),(5comp),6,7,7 +1 6. esetleg ha Haeg nem éri meg a rostert) Pénzünk szintén.
Nálam az ILB nem need to fix, viszont kezdő CB2-t én nem látok rosteren (Bocs Sutton, Pierre cáfoljon rám) SCB-t szintén nem (Brooks, Lamont, Shakur cáfoljon rám) és OLB-n nálam a Roche&March kettős nem életbiztosítás.
Spy