Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Hát ha ezek a hírek igazak, akkor ez nagyon vissszavonulás gyanús.....persze Én nagyon szurkolok neki és ha nem vonul vissza az egyértelmű, hogy nálunk még 1-1 évet lenyomhat utána.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Vissza-visszatérő csontkinövés okoz gondot és fájdalmat a bokájában. A szezon során volt egy műtétje, de visszatért a szezon során, gyakorlatilag végig keserítette a sorsát egész szezonban.Reddit threaden olvastam, hogy a harmadik műtét egy dupla beavatkozás lesz valószìnűleg, egy feltáró és egy reparáló műtét.
Valószínűleg a szezon végén is volt egy második műtétje, ami miatt nem volt ott az eddigi programokon.
Most ugye elengedtük, a 3. műtét sikerétől teszi függővé, hogy akar-e még játszani a ligában, a liga csapatai pedig eldöntik, hogy milyen szerződéssel kínálják, ha akar és tud.
Ha nem állnak öszse a dolgok akár a műtéttel, akár az elé tett szerződéssel kapcsolatosan, nem lenne problámája azzal, ha úgy hozná az élet, hogy visszavonuljon.
Spy
A csontdarabok kipucolása mellett a gyulladást kell lehúzni a csonthártyáról, ami hosszabb folyamat, ráadásul vmi idegi érintettséget is rebesgettek, amitől DDC nem érezze terhelésre a lábfejét😔
Lesz ez egy 6 hónapos rehab is, vagy ha sietteti, akkor game over is lehet!
Remélem felgyógyul!
több mint 3 éve
Spy
2 337
Vissza-visszatérő csontkinövés okoz gondot és fájdalmat a bokájában. A szezon során volt egy műtétje, de visszatért a szezon során, gyakorlatilag végig keserítette a sorsát egész szezonban. Valószínűleg a szezon végén is volt egy második műtétje, ami miatt nem volt ott az eddigi programokon.
Most ugye elengedtük, a 3. műtét sikerétől teszi függővé, hogy akar-e még játszani a ligában, a liga csapatai pedig eldöntik, hogy milyen szerződéssel kínálják, ha akar és tud.
Ha nem állnak össze a dolgok akár a műtéttel, akár az elé tett szerződéssel kapcsolatosan, nem lenne problámája azzal, ha úgy hozná az élet, hogy visszavonuljon.
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Turner 1 evre jon, felhozo szerzodes. Elvileg tavaly a serulesebol visszajove nem volt 100as. Most az.....kivancsi leszek....
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Ez azert sokkolo......de no, ez (is) az NFL....nagy valoszinuseggel a bokaja lesz es az, hogy lehet ez seasom ending es kehet carrier ending.....nekunk meg lepni kellett.Az egyetlen biztos pont lehetett volna, a folyamatossag ebben az OLben....igy ez egy ementali es maris megnott az eselye, hogy NEM Rudi, hanem egy mozgekonyabb QB lesz Ben mogott masodiknak.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Attól, hogy amiatt érdeklődünk Turner iránt, amiért DeCastro hiányzott eddig a programról. Azazhogy valami ilyesmi van a háttérben. Szerintem Decastro-val rendben lettünk volna, ha egészéges és jobb éve lesz mint tavaly, de nélküle már valóban sován az OG. Turner nekem sötét ló.Ettől féltem...Attól, hogy leigazoljuk Turnert vagy hogy nem fogja bírni DeCastro bokája?
Spy
Reggio1914
Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Ettől féltem...Attól, hogy leigazoljuk Turnert vagy hogy nem fogja bírni DeCastro bokája?
Spy
több mint 3 éve
Le is igazoltuk Turnert.
több mint 3 éve
Trai Turnert viszont be tuggyuk szuszakolni 8,5be, ami főszabadult
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Hogy legyen egy jó hír is a csapat 85+ százaléka be van oltva.
több mint 3 éve
Bokája műtét után sem lett jobb. Nem bírja a terhelést.Ittas vezetést, fegyveres balhét nem nézek ki belőle, esetleg egy jó kis molesztálós, kurvázós sztori még jöhet! 😀Állítólag vissza akar vonulni....vagyis gondolom valóban lehet valami emögött, mert csak úgy nem basszuk ki a legjobb falembert pletykáraDeCastro-t elküldtük....opszMivel az OL volt eddig is a legerősebb csapatrészünk, teljesen logikus döntéd így elsőre...
Klaci79
Mi a faszt csinálhatott vajon??? Esetleg egy jó kis családon belüli?
Szokol
Klaci79
Amúgy bassza meg..
Szokol
több mint 3 éve
Ittas vezetést, fegyveres balhét nem nézek ki belőle, esetleg egy jó kis molesztálós, kurvázós sztori még jöhet! 😀Állítólag vissza akar vonulni....vagyis gondolom valóban lehet valami emögött, mert csak úgy nem basszuk ki a legjobb falembert pletykáraDeCastro-t elküldtük....opszMivel az OL volt eddig is a legerősebb csapatrészünk, teljesen logikus döntéd így elsőre...
Klaci79
Szokol
Klaci79
Amúgy bassza meg..
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Steelers 2021 projected offensive line:LT - Chukwuma Okorafor
LG - Kevin Dotson (probably?)
C - Kendrick Green (maybe?)
RG - ??? (Dotson/Finney/Coward/Turner/other FA?)
RT - Zach Banner
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Állítólag vissza akar vonulni....vagyis gondolom valóban lehet valami emögött, mert csak úgy nem basszuk ki a legjobb falembert pletykáraDeCastro-t elküldtük....opszMivel az OL volt eddig is a legerősebb csapatrészünk, teljesen logikus döntéd így elsőre...
Klaci79
Szokol
több mint 3 éve
DeCastro-t elküldtük....opszMivel az OL volt eddig is a legerősebb csapatrészünk, teljesen logikus döntéd így elsőre...
Klaci79
több mint 3 éve
Liga utolsó falunk lesz kb. borítékolhatóan
több mint 3 éve
Basszus
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
DeCastro-t elküldtük....opsz
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
1967 után ha jól értem először nem megy a csapat Latrobe-ba táborozni. Szomorú... :/tavaly sem volt
badsco
több mint 3 éve
badsco
356
1967 után ha jól értem először nem megy a csapat Latrobe-ba táborozni. Szomorú... :/
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nem írtam ilyent, hogy Coward stabil kezdő lenne. Sőt. Ő csere OG OT potenciállal. A kezdőket pedig -elnézést ha félreérthető voltam- a fiatalokra értettem, bennük van még potenciál, meg kell becsülni őket, még bármi lehet belőlük. Ahogy erősödnek, (a kezdők is) úgy erősödik az egész egység.Coward, mint stabil kezdő? A maciknál volt egy átlagos 2019-es szezonja és egy gyenge 2020-as, ahol már nem is volt annyit a pályán. Hassenauer, akinek érdemi tapasztalata nincs. Finney, akinek lássuk be a Hawks kirándulás, ahol kezdő lehetett volna nem jött be? Moore, mint újonc, aki egyébként full tackle és még az is kérdés idén, hogy pályán lesz-e, tekintve, hogy nem egy és nem kettő javítandó tétel van a technikájában? Haeg, aki igazából extra blokkoló lineman volt majdnem mindig a TB-nél és a fal szélén szintén? Chuck egy az egyben LT és nem guard. Egyedül Banner az, akit odasorolnék, hogy be tud segíteni, de ugye ő lenne a kezdő RT-nk, vagy LT-nk idén. Dotson egész jó volt tavaly, de nem, engem még nem győzött meg arról, hogy stabil kezdő tudna lenni. Szóval, ha nem nagyon értem a lenti levezetést. Persze emberek vannak, de pont az a lényeg, hogy stabil biztos kezdő szinte nem és ez a lényeg. Igen, lehet bennük sok, de az az NFL és nagyon, de nagyon elférne nálunk még legalább egy stabil kezdő kaliber. Hozzáteszem rögtön, hogy Turner tavaly minden volt, csak jó nem, messze volt a pro bowl formától, így még 1 éves felhozó szerződést is el tudnék képzelni nála. (win-win lenne talán)Legyen igazad, csak furcsa egybeesés, hogy Decastro az egyetlen, akiről nem tudunk semmit, miért maradt távol. (Tuitt a másik, de ott ugye tudjuk a hátteret).Én meg nem gondolom. Nézd meg az IOL depth chartot....csakis DeCastronak van érdemi és minőségi NFL tapasztalata. Dotson, Hassenauer, Finney mellett Green jött friss erőként ide (a többi camp body). Nem véletlen azért az a sok kritika, amit kaptunk ennek kapcsán és azt Én biztosra vettem, hogy környékezni és igazolni fogunk még veteránokat majd. Persze ettől még előfordulhat bármi, de jelenleg az OL-ünk kapcsán az "építkezünk" és nem egy év alatt mondás volt az, amivel nagyjából mindenki egyetértett.Trai Turner vizitel: www.cbssports.com/nfl/news/pittsburgh-steelers-host-five-time-pro-bowl-guard-trai-turner-for-a-visit-per-report/Remélem, nincs nagy baj DeCastro-val. Ez nem jó jel.
empty taxi
Spy
Klemó
Egyébként én nem vagyok kétségbeesve a Depth-ünket tekintve, ha van Decastro. Ha nincs akkor, igen. A Dotson-DeCastro-Banner, Chucks kezdő+ a 3 Center/guard-capable, + Coward és Moore aki OT/OG capable szerintem megteszi. A kezdőkből bármi lehet. Ott van Haeg, aki sztem luxus, bár ő is több sisakot képes hordani,lehet esélye, de egyikben sem igazán jó.
Turner szerintem pont az a típus, akit akkor keresel, ha kiesik egy kezdőd, cserének ha egészéges, túl drága, ha meg nem egészséges akkor mindegy mire képes
Spy
Félreértés ne essék Én nem elégedettlen vagyok. Már mondtam korábban is, hogy nekem ez az év egy átmeneti év, ahol tudjuk, hogy vannak lyukak, de nem akartunk, akarunk mindenáron 1 év alatt rossz és drága döntéseket hozni és ez nekem szimpatikus, de azért azt lássuk be, hogy az OL egy totális kockázat idén. Green jöjjön be és Banner hozza ki végre magából azt ami benne van és Én már elégedett leszek.
Klemó
DeCastro-nak nem volt jó éve, Dotson volt a legjobb falemberünk tavaly. Szerintem Banner is jobb lett volna, mint Chucks, remélem, idén ezt látjuk is tőle. Szeretném, ha Green kezdene OC-ben, de nyilván egy 3. körösnél ez nem feltétlen elvárás, Finney amúgy is jobb Center, mint Guard, megoldhatja a szezon elejét, addig Green lehet a csere OG Coward-al.
Én OT-ban nem látom a lehetőséget annyira, Chucks elég rossz volt jobb oldalon, azt mondják LOT-ban jobb lehet, kiderül, én itt vagyok szkeptikus. Bannerben hiszek, ő fejben összerakta ez már tavaly látszott, de jó lenne a testje is bírná. Moore meg Rookie, de alkatilag akár belül is megállja a helyét, ha nagyon muszáj.
Esetleg felhízlaljuk Gentry-t LOT-nak 😊 6'8-as magassága megvan hozzá.
3 OC-t sztem viszünk most is, Hassenauer-t nem látom, ki szorítja ki, Coward-ot lehetne upgrade-elni, de egyelőre még semmit nem láttunk tőle. Ha szenvednek TC-ben, akkor jöhet upgrade.
Nálam a kérdés most is Chucks és DD. Ha ők javulnak, akkor rendben leszünk.
Canada és Klemm esküsznek, hogy a fal agresszióját nem csak sulykolással kívánják növelni, hanem a sémával is, kevsebbet kelljen gondolkodni, sémázni, technikázni, lehessen menni és csinálni, ez barátibb megoldás lehet a fiataloknak és tetszetősebb a veteránoknak is. Reméljük látjuk ezt majd a pályán is és halljuk majd a játékosok szájából is visszaköszönni a TC-n.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Coward, mint stabil kezdő? A maciknál volt egy átlagos 2019-es szezonja és egy gyenge 2020-as, ahol már nem is volt annyit a pályán. Hassenauer, akinek érdemi tapasztalata nincs. Finney, akinek lássuk be a Hawks kirándulás, ahol kezdő lehetett volna nem jött be? Moore, mint újonc, aki egyébként full tackle és még az is kérdés idén, hogy pályán lesz-e, tekintve, hogy nem egy és nem kettő javítandó tétel van a technikájában? Haeg, aki igazából extra blokkoló lineman volt majdnem mindig a TB-nél és a fal szélén szintén? Chuck egy az egyben LT és nem guard. Egyedül Banner az, akit odasorolnék, hogy be tud segíteni, de ugye ő lenne a kezdő RT-nk, vagy LT-nk idén. Dotson egész jó volt tavaly, de nem, engem még nem győzött meg arról, hogy stabil kezdő tudna lenni. Szóval, ha nem nagyon értem a lenti levezetést. Persze emberek vannak, de pont az a lényeg, hogy stabil biztos kezdő szinte nem és ez a lényeg. Igen, lehet bennük sok, de az az NFL és nagyon, de nagyon elférne nálunk még legalább egy stabil kezdő kaliber. Hozzáteszem rögtön, hogy Turner tavaly minden volt, csak jó nem, messze volt a pro bowl formától, így még 1 éves felhozó szerződést is el tudnék képzelni nála. (win-win lenne talán)Legyen igazad, csak furcsa egybeesés, hogy Decastro az egyetlen, akiről nem tudunk semmit, miért maradt távol. (Tuitt a másik, de ott ugye tudjuk a hátteret).Én meg nem gondolom. Nézd meg az IOL depth chartot....csakis DeCastronak van érdemi és minőségi NFL tapasztalata. Dotson, Hassenauer, Finney mellett Green jött friss erőként ide (a többi camp body). Nem véletlen azért az a sok kritika, amit kaptunk ennek kapcsán és azt Én biztosra vettem, hogy környékezni és igazolni fogunk még veteránokat majd. Persze ettől még előfordulhat bármi, de jelenleg az OL-ünk kapcsán az "építkezünk" és nem egy év alatt mondás volt az, amivel nagyjából mindenki egyetértett.Trai Turner vizitel: www.cbssports.com/nfl/news/pittsburgh-steelers-host-five-time-pro-bowl-guard-trai-turner-for-a-visit-per-report/Remélem, nincs nagy baj DeCastro-val. Ez nem jó jel.
empty taxi
Spy
Klemó
Egyébként én nem vagyok kétségbeesve a Depth-ünket tekintve, ha van Decastro. Ha nincs akkor, igen. A Dotson-DeCastro-Banner, Chucks kezdő+ a 3 Center/guard-capable, + Coward és Moore aki OT/OG capable szerintem megteszi. A kezdőkből bármi lehet. Ott van Haeg, aki sztem luxus, bár ő is több sisakot képes hordani,lehet esélye, de egyikben sem igazán jó.
Turner szerintem pont az a típus, akit akkor keresel, ha kiesik egy kezdőd, cserének ha egészéges, túl drága, ha meg nem egészséges akkor mindegy mire képes
Spy
Félreértés ne essék Én nem elégedettlen vagyok. Már mondtam korábban is, hogy nekem ez az év egy átmeneti év, ahol tudjuk, hogy vannak lyukak, de nem akartunk, akarunk mindenáron 1 év alatt rossz és drága döntéseket hozni és ez nekem szimpatikus, de azért azt lássuk be, hogy az OL egy totális kockázat idén. Green jöjjön be és Banner hozza ki végre magából azt ami benne van és Én már elégedett leszek.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Remélem ez egy régi kép, mert ennél még énis jobb formában vagyok."He does NOT have a personal page" Ez van a twitter oldalon Írva, ahonnan a kép jön.
tenorx
De ha csak a minicamp fotókat nézégetitek, amelyek pár nappal ezelőtt készültek, ott egy erős borosta van, nyoma sincs a szakállnak. Ezek szerintem az 1 évvel ezelőtti nagy szakállas képek....mielőtt igazán edzésbe állt volna....
több mint 3 éve
Spy
2 337
édesjézusAz a delfin. Meg egy turristacsalád.
ez mattpatrisha vagy a falugondnok?
ezaform?
twitter.com/Steelersdepot/status/1406554054189223937?s=19
sutianap