Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Remélem ez egy régi kép, mert ennél még énis jobb formában vagyok.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
édesjézus
ez mattpatrisha vagy a falugondnok?
ezaform?
 twitter.com/Steelersdepot/status/1406554054189223937?s=19

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Trai Turner vizitel:  www.cbssports.com/nfl/news/pittsburgh-steelers-host-five-time-pro-bowl-guard-trai-turner-for-a-visit-per-report/
empty taxi
Remélem, nincs nagy baj DeCastro-val. Ez nem jó jel.
Spy
Én meg nem gondolom. Nézd meg az IOL depth chartot....csakis DeCastronak van érdemi és minőségi NFL tapasztalata. Dotson, Hassenauer, Finney mellett Green jött friss erőként ide (a többi camp body). Nem véletlen azért az a sok kritika, amit kaptunk ennek kapcsán és azt Én biztosra vettem, hogy környékezni és igazolni fogunk még veteránokat majd. Persze ettől még előfordulhat bármi, de jelenleg az OL-ünk kapcsán az "építkezünk" és nem egy év alatt mondás volt az, amivel nagyjából mindenki egyetértett.
Klemó
Legyen igazad, csak furcsa egybeesés, hogy Decastro az egyetlen, akiről nem tudunk semmit, miért maradt távol. (Tuitt a másik, de ott ugye tudjuk a hátteret).

Egyébként én nem vagyok kétségbeesve a Depth-ünket tekintve, ha van Decastro. Ha nincs akkor, igen. A Dotson-DeCastro-Banner, Chucks kezdő+ a 3 Center/guard-capable, + Coward és Moore aki OT/OG capable szerintem megteszi. A kezdőkből bármi lehet. Ott van Haeg, aki sztem luxus, bár ő is több sisakot képes hordani,lehet esélye, de egyikben sem igazán jó.

Turner szerintem pont az a típus, akit akkor keresel, ha kiesik egy kezdőd, cserének ha egészéges, túl drága, ha meg nem egészséges akkor mindegy mire képes
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Trai Turner vizitel:  www.cbssports.com/nfl/news/pittsburgh-steelers-host-five-time-pro-bowl-guard-trai-turner-for-a-visit-per-report/
empty taxi
Spy
Én meg nem gondolom. Nézd meg az IOL depth chartot....csakis DeCastronak van érdemi és minőségi NFL tapasztalata. Dotson, Hassenauer, Finney mellett Green jött friss erőként ide (a többi camp body). Nem véletlen azért az a sok kritika, amit kaptunk ennek kapcsán és azt Én biztosra vettem, hogy környékezni és igazolni fogunk még veteránokat majd. Persze ettől még előfordulhat bármi, de jelenleg az OL-ünk kapcsán az "építkezünk" és nem egy év alatt mondás volt az, amivel nagyjából mindenki egyetértett.
több mint 3 éve
empty taxi
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Azért lesznek itt remélhetőleg finomságok

Spy
BB lassu lessz ehhez es ez parasszt vakitass, de mindenkeppen jo nezni a hajlandosagot es fognak talalni option jatekokat ami jobban fekszik neki.
no
Tavaly is toltunk shovel passzt, bár az szerintem designed volt, nem read based.

Ha már nem csak egy db futó lesz mozgásban post-snap a fal mögött alkalmankint én már boldog leszek...erre azért van esély. Bennek csak olvasnia kell, nem futni, bár azt sem szeret.
Spy
sok mindent lehet es fogtok csinalni, de jobb ha BB-nek nem kell hozza mozogni. Egyszeruen lassu es igy lelassitja NH-t es a tobbieket is. Ez egy RPO gyakorlatilag es a falnak olyan szinten kell felvennie BB ritmusat ( ami meg konnyen lehet hogy tul lassu lesz a D-ek szempontjabol ) es egyszerre letezniuk hogy ha a LT-t elkezdi szappanozni magat az RT-nek is habzania kell.
no
eszondod? mikor mi főtaláltuk a PPO-t?
passpassoption
sutianap
legalabb azt
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487

Spy
BB lassu lessz ehhez es ez parasszt vakitass, de mindenkeppen jo nezni a hajlandosagot es fognak talalni option jatekokat ami jobban fekszik neki.
no
Tavaly is toltunk shovel passzt, bár az szerintem designed volt, nem read based.

Ha már nem csak egy db futó lesz mozgásban post-snap a fal mögött alkalmankint én már boldog leszek...erre azért van esély. Bennek csak olvasnia kell, nem futni, bár azt sem szeret.
Spy
sok mindent lehet es fogtok csinalni, de jobb ha BB-nek nem kell hozza mozogni. Egyszeruen lassu es igy lelassitja NH-t es a tobbieket is. Ez egy RPO gyakorlatilag es a falnak olyan szinten kell felvennie BB ritmusat ( ami meg konnyen lehet hogy tul lassu lesz a D-ek szempontjabol ) es egyszerre letezniuk hogy ha a LT-t elkezdi szappanozni magat az RT-nek is habzania kell.
no
eszondod? mikor mi főtaláltuk a PPO-t?
passpassoption

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve

Spy
no

Spy
több mint 3 éve
Gabor81 803
Kedvenc defense es jatekosok. Valamint Polamalu 😁

Timmons, Casey Hampton. Aaron Smith alairas. Visszavonulasa elott.

Es meg Ben ...

photos.app.goo.gl/ssnH9aQBu1rcNvyo9
több mint 3 éve

Spy
no

több mint 3 éve

Spy
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
2 minicamp INT és a QB már ratyi? 😀 Nemáááá 😀

Semmit nem tudunk még és nem is fogunk, legfeljebb a camp végén valamicskét, de igazán a szezon az, ami megmutatja majd hol vagyunk. Ne feledjük, hogy mennyiszer történik egy-egy csapat esetében, hogy előszezonban SB sanszot emlegetnek, majd a szezonban alig lesz győzelem....de fordítva is...
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Remélem nektek lesz igazatok. 😊
badsco
de ha nem is...egy minicamp alatt kezdjünk búslakodni? Arra ott az egész szezon majd...most örülni kell a két szerzett labdának, ráadásul CB poszton nagy a harc Layne és Pierre között és még az sem dőlt el, hogy Sutton végül egy az egybe Nelson helyét veszi e át.
Klaci79
Jó, jó, leálltam 😊
több mint 3 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan

polamalu
Ez csak engem keserít el teljesen? Ha egy Pierre így lekapkodja Rötyi labdáit, akkor mi lesz értelmesebb Defek ellen? Aggasztóan, orbitális nagy földbeállás lesz részéről ez az év én attól tartok... :/
badsco
igen... június van
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
badsco
de ha nem is...egy minicamp alatt kezdjünk búslakodni? Arra ott az egész szezon majd...most örülni kell a két szerzett labdának, ráadásul CB poszton nagy a harc Layne és Pierre között és még az sem dőlt el, hogy Sutton végül egy az egybe Nelson helyét veszi e át.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
BigBen egy veterán zseni. Ráadásul Team Captain, aki SB-ba akarja vezetni a csapatát. Mindig teszteli az elkapói határait hogy mocsoxar labdálkat dobál nekik lássa, melyiknek hol van a catch radius-határa. (És ezt ő maga mondta 😊)
Annyi történt, hogy két legyet ütött egy csapásra, tudja, hogy ha lukas az egyik oldalon a sec. akkor sehova nem megy a csapat, max Tönk nevű településre.

Tesztelte a WR-jeit és építette a fiatal CB önbizalmát. Ennyike. Egyébként oda is ment utána és meggratulálta érte. Úgy épít, hogy észre sem veszed.
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Ilyen hírekből én semmiféle következtetést nem vonnék le. Messze még a szeptember.
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Miért nem a jó oldalát nézzük? A srác olyan ügyes, hogy egy jövőbeli HoF labdáit le tudja kapni, így lesz egy szuper ügyes CB-k 😉 Tele a pohár vagy üres.....
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443

polamalu
Ez csak engem keserít el teljesen? Ha egy Pierre így lekapkodja Rötyi labdáit, akkor mi lesz értelmesebb Defek ellen? Aggasztóan, orbitális nagy földbeállás lesz részéről ez az év én attól tartok... :/
badsco
Engem nem. Egyreszt ez meg minicamp, van 2 honapuk a kezdesig, aztan meg ket honap a szezon komolyodasaig.es ha beleallunk a foldbe? Akkor jovore qb es ofal draft es mehetunk elore.
több mint 3 éve

polamalu
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
több mint 3 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
Azt hitte Ben, hogy a Browns ellen így kikapni lesz csúnya búcsú nah majd ez a szezon megmutatja milyen mély a nyúl ürege😊