Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 3 éve
Aki a pff-nek ezt a randomgenerator altal kidobott ertekeleset komolyan veszi az meg is erdemli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Myles Garrett Career T.J. Watt68 Games Played 77
0 Interceptions 4
9 Pass Deflections 32
11 Forced Fumbles 22
59 Sacks 72.0
203 Total Tackles 294
140 Solo Tackles 216
63 Assisted Tackles 78
59 Tackles for Loss 80
Crosby: 49 meccs, 0 INT, 12 PD, 4 FF, 25 sck, 141 tckl, 92 solo, 43 TFL
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
A PFF fiúk ismét szívtak valamit. Nem TJ a legjobb passzsiettető a ligában. Garett (CLE) és Crosby (LVR) is jobbCrosbyt megértem 101 pressure-je volt összesen (sack+hit+hurry), Watt összesen 62-t.
polamalu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
az ember örüljön ha van valami harmadosztályú szarja, meglett nekik a Bronws superból?A PFF fiúk ismét szívtak valamit. Nem TJ a legjobb passzsiettető a ligában. Garett (CLE) és Crosby (LVR) is jobbA PFF érték teljesen rendben van ott figyelmbe veszik a teljes játékot. Watt-ot gyakran küldik kárvridzsba ott meg nem túl eredményes, ezek (is) csökkentik a PFF értéket. A helyén kell kezelni a számokat.
polamalu
astroid

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
A PFF fiúk ismét szívtak valamit. Nem TJ a legjobb passzsiettető a ligában. Garett (CLE) és Crosby (LVR) is jobbA PFF érték teljesen rendben van ott figyelmbe veszik a teljes játékot. Watt-ot gyakran küldik kárvridzsba ott meg nem túl eredményes, ezek (is) csökkentik a PFF értéket. A helyén kell kezelni a számokat.
polamalu
több mint 3 éve
Az offenz kimenőn van a héten. Csak Boz és a Def edz. Fake puntokkal és fake FG-kal fogunk haladni. Meg offside+ térgyelés. De azok mennek edzés nélkül.A fumble recoveryből még nem lesz automatikus touchdown vagy field goal ☹"Mike Tomlin says the Steelers may make "subtle" but "significant" changes in their rematch versus the Chiefs." by Steelersdepot. Vagyis minden marad és halálra szopatnak majd.Nem értem ezt a negatív hozzáállást, csak 3 sack és 3 fumble recovery kell TJ Watt által és ott a W.
polamalu
Pozitívabban. 😉
KeyG
JoeyPorterNem kell mindenbe belekötni, csak bízni kell a Wattenseben. 😃De ha az ellenfél 20 yardosán szerzed meg? Akkor mivel First down úgysem lesz Bos bevágja 😀A fumble recoveryből még nem lesz automatikus touchdown vagy field goal ☹"Mike Tomlin says the Steelers may make "subtle" but "significant" changes in their rematch versus the Chiefs." by Steelersdepot. Vagyis minden marad és halálra szopatnak majd.Nem értem ezt a negatív hozzáállást, csak 3 sack és 3 fumble recovery kell TJ Watt által és ott a W.
polamalu
Pozitívabban. 😉
KeyG
JoeyPorter
polamalu
KeyG
több mint 3 éve
A PFF fiúk ismét szívtak valamit. Nem TJ a legjobb passzsiettető a ligában. Garett (CLE) és Crosby (LVR) is jobb
több mint 3 éve
A fumble recoveryből még nem lesz automatikus touchdown vagy field goal ☹"Mike Tomlin says the Steelers may make "subtle" but "significant" changes in their rematch versus the Chiefs." by Steelersdepot. Vagyis minden marad és halálra szopatnak majd.Nem értem ezt a negatív hozzáállást, csak 3 sack és 3 fumble recovery kell TJ Watt által és ott a W.
polamalu
Pozitívabban. 😉
KeyG
JoeyPorter
Nem kell mindenbe belekötni, csak bízni kell a Wattenseben. 😃De ha az ellenfél 20 yardosán szerzed meg? Akkor mivel First down úgysem lesz Bos bevágja 😀A fumble recoveryből még nem lesz automatikus touchdown vagy field goal ☹"Mike Tomlin says the Steelers may make "subtle" but "significant" changes in their rematch versus the Chiefs." by Steelersdepot. Vagyis minden marad és halálra szopatnak majd.Nem értem ezt a negatív hozzáállást, csak 3 sack és 3 fumble recovery kell TJ Watt által és ott a W.
polamalu
Pozitívabban. 😉
KeyG
JoeyPorter
polamalu
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
én már akkor is örültem a draftolásának. teljesen rendben van a teljesítménye. mi lesz ha véletlenül lesz egy jobb falunk előtte a következő szezonban?"szakértők", így a helyes. Ő az a fegyver amivel felszerelkezve a Predator elleni si nyugodtan mész. A liga egyik legkomplexebb O fegyvere....Az megvan h Najee Harrisnek 0 fumblija lett (307att)!?Egyes szakértők szerint szar húzás volt az első körben, plusz volt olyan aki azt mondta, hogy a draft előtt csapatunk jobb volt mint a draft utáni.
steelwolf
pfefe8
polamalu
Steelers fan
több mint 3 éve
De ha az ellenfél 20 yardosán szerzed meg? Akkor mivel First down úgysem lesz Bos bevágja 😀A fumble recoveryből még nem lesz automatikus touchdown vagy field goal ☹"Mike Tomlin says the Steelers may make "subtle" but "significant" changes in their rematch versus the Chiefs." by Steelersdepot. Vagyis minden marad és halálra szopatnak majd.Nem értem ezt a negatív hozzáállást, csak 3 sack és 3 fumble recovery kell TJ Watt által és ott a W.
polamalu
Pozitívabban. 😉
KeyG
JoeyPorter
több mint 3 éve
"szakértők", így a helyes. Ő az a fegyver amivel felszerelkezve a Predator elleni si nyugodtan mész. A liga egyik legkomplexebb O fegyvere....Az megvan h Najee Harrisnek 0 fumblija lett (307att)!?Egyes szakértők szerint szar húzás volt az első körben, plusz volt olyan aki azt mondta, hogy a draft előtt csapatunk jobb volt mint a draft utáni.
steelwolf
pfefe8
több mint 3 éve
A fumble recoveryből még nem lesz automatikus touchdown vagy field goal ☹"Mike Tomlin says the Steelers may make "subtle" but "significant" changes in their rematch versus the Chiefs." by Steelersdepot. Vagyis minden marad és halálra szopatnak majd.Nem értem ezt a negatív hozzáállást, csak 3 sack és 3 fumble recovery kell TJ Watt által és ott a W.
polamalu
Pozitívabban. 😉
KeyG
több mint 3 éve
Az megvan h Najee Harrisnek 0 fumblija lett (307att)!?Egyes szakértők szerint szar húzás volt az első körben, plusz volt olyan aki azt mondta, hogy a draft előtt csapatunk jobb volt mint a draft utáni.
steelwolf
Steelers fan
több mint 3 éve
"Mike Tomlin says the Steelers may make "subtle" but "significant" changes in their rematch versus the Chiefs." by Steelersdepot. Vagyis minden marad és halálra szopatnak majd.Nem értem ezt a negatív hozzáállást, csak 3 sack és 3 fumble recovery kell TJ Watt által és ott a W.
polamalu
Pozitívabban. 😉
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
"Mike Tomlin says the Steelers may make "subtle" but "significant" changes in their rematch versus the Chiefs." by Steelersdepot. Vagyis minden marad és halálra szopatnak majd.
több mint 3 éve
Egyzser volt a csiliben kutyavásár, illetve olyan SB amikor megítéltük 😀Az megvan h Najee Harrisnek 0 fumblija lett (307att)!?azé jár otómatikktácsdán?
steelwolf
sutianap
több mint 3 éve
Az megvan h Najee Harrisnek 0 fumblija lett (307att)!?azé jár otómatikktácsdán?
steelwolf

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Az megvan h Najee Harrisnek 0 fumblija lett (307att)!?
több mint 3 éve
Hozzatok egy jó OL kócsot meg adjatok oda amit kell Pickettèrt ès a kövi 15 èvre is megvagytok :😛😜🥳
több mint 3 éve
Ti is örültök ugye, hogy kb hétszáz éve kimaradunk az edzőkeringőből!Utoljára kb az volt kérdés, hogy Dick bácsi után Tomlin lesz-e a DC is vagy Tomlin egy olyan bábja, aki hagyja Tomlint alkotni.
Anno Haley kinevezésén kicsit meglepődtem, de mondjuk egy félig lecsúszott alkeszért - mert ezt pletykálták akkortájt- nem volt nagy küzdés másokkal.
Utána meg - kirepültek a darazsak közül az őrültek - ugye jött egy Házinyúl, aztán meg ugye egy egész orszàg szaktudását kellett igénybe vennünk EHHEZ a produktumhoz.
A legbizsergőbb érzés akkor fogott el, amikor Dunbar bácsi érkezett, de akkor is csak azért, mert a profilképétől féltem.
A távozók közül Munchak és Austin fájt, Mann bácsit szerettem, Joey Porter erősre itta magát, a többiek nem osztottak
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Akkor a helyszín se stimmel 😊😀El lett írva a dátum! Február 13. a pontos 😁
Klaci79
steelwolf
több mint 3 éve
😀El lett írva a dátum! Február 13. a pontos 😁
Klaci79
több mint 3 éve
Azt a betyár mindenségit, ez nem semmi.
Klaci79
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Hagyjuk már a hülyeséget. Jöttök itt az okosságokkal, meg egyetemi esettel.Köszi, nekem már nem is kell mondanom semmit.www.youtube.com/watch?v=vR7s2m5Z5GAMondjuk mert Staley még sem annyira akart döntetlenre játszani?Nem, egyik sem. Nem bánt egyáltalán, sőt mivel dgyik unokatesóm steelers drukker ezért szurkoltam hogy ne ez legyen. A probléma az volt hogy a logikus ott már az volt hogy nem kockáztatnak hanem elfogadják az Xet. Az hogy nem így döntöttek, annak a miértjére keressük a választ, ami nem az hogy "mert ez sportszerű". Ha ott fél perccel a vége előtt nem csinálnak semmit senki sem mondhatta volna (pláne ahogy a meccs alakult) hogy nem álltak a meccshez sportszerűen.Ment a tipszmix vagy ilyen sok gurulósat nézel(ott szokás manipulálni az eredményeket),hogy ennyire bánt ez az eredmény csikánó fanként?Egyik csapat sem fog jó eséllyel ellenetek játszani ugyh arra bazírozni hogy majd ti gyengébbek lssztek mint a chargers sztem elég hülyeseg. Vagy raiders-steelers főcsoport döntőt szeretnének? Sok sikert hozzá...Nyilván azért, mert nem is akartak X-et, mint a példa mutatja. Nehéz ebben a sport-ban úgy döntetlent játszani, hogy ne látszódjon a szándék.Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....Annyira nem hogy ott már felelőtlensèg volt kb hogy rúgtak. Brutál jó meccs volt, úgy lehetett volna x hogy senki egy szót sem szólhatott volna rájuk.
polamalu
davemayer
Amúgy egyik csapat sem akarta a másikat a PO-ba és inkább a nyilván gyengébb Steelers-et szerették volna ellenfélnek, ha lehet választani.
Én bármelyik csapat helyébe a Steelers-t választanám egyébként.
Persze nyilván ez PO lesz, nekünk már ajándék csak, de a tény az tény, hogy a szezon meglepetése lett ez így nekünk.
Klaci79
davemayer
JoeyPorter
davemayer
3&4-nél kikérte az időt az utolsó first down előtt hát ha punt lesz és vissza kapják a labdát fél perccel a vége előtt.Vagy mert a hosszabbításban, sima fg távban 3& hosszúra rámentek a TD-re..
Másrészt meg mondjuk érthető,hogy a Raiders nem feltétlen szeretett volna a Chiefssel játszani az előző két meccsükből kiindulva.
Az meg,hogy kockáztatás egy fg,nem hinném.Most így hirtelen nem jut eszembe egy olyan eset sem aminél úgy kapott ki egy csapat,hogy a győzelmet érő mezőnygólt blokkolták és vissza vitték TD-re.De akinek jobb a memóriája az majd kijavít ezzel kapcsolatban.
JoeyPorter
a legkklasszikusabb
elefanni
De mégis:
Amúgy az eszébe jutott bárkinek hogy a chargers azért kért időt hogy átalakítsa a felállását azt látva ahogy a raiders felállt ahhoz a fontos 3rd downhoz? Ez sokkal ésszerűbb magyarázat mint arra számítani hogy majd punt után 15-20 mp a 0 időkéréssel (a saját 10esem körül jó eséllyel) megpróbàlok nyerni egy olyan meccsen ahol a döntetlennel is PO van? Tényleg elhiszi bárki hogy ott a chargers a győzelem gondolata miatt kért időt és nem a vereség elkerülése miatt?
És a másik: tényleg annyival jobb a mostani bengalshoz menni mint a chiefshez? Szvsz az egyiktől kb 85%-os valószínűséggel kapsz ki, a másiktól meg 90.
davemayer
Baromság. Egy csapat, egy sportoló győzni akar.
GYŐZNI!
Nem kell túlgondolni a dolgokat, arra ott a vers elemzés.
Harcra Fel Győzni Kell!!