Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem túlértékelitek még Highsmitht, én meglepödnék, ha nem Ingram lenne TJ másik oldalán.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Tökéletes igazolás. Nekünk nagyon kellett ide egy tapasztalt figura, aki a rutinjával mind az öltözőben, mind a pályán tudhat segíteni 10-20 snap erejéig. Watt és Highsmith mögött lesz a depth charton, de pont ez a lényeg, hogy Rosé és Marsé előtt legyen, mert a két kezdőnk után szinte nulla a tapasztalat. Utóbbiak egyébként így még harcolni is fognak az 53-ért mivel nem egyszer mentünk már 4 OLB-vel az idényre. (bár mindkettő jó ST playa, így van esély, hogy rosteren lesznek)
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jött is egy évre Ingram!
több mint 3 éve
Melvin Ingram érkezik próbára. Veterán OLB posztra, ahol nagyon szűken vagyunk jelenleg.Veteránnak aki az öltözőben tud segíteni, olcsón jöhet, de nem Ő fogja már megváltani az OLB sorunkat. Aztán lehet magára talál még egy szezonra, bejön neki az Ohio folyó levegője és oda..sz egy komolyat.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Melvin Ingram érkezik próbára. Veterán OLB posztra, ahol nagyon szűken vagyunk jelenleg.
több mint 3 éve
Idén is lesz aug 28-án Steelers családi nap és pilnik Budakeszin. Tudom nem mindenki van facen, ezért jelzem itt is. Aki szeretne azt várjuk szeretettel. Itt üzenetben a létszámot meg tudjuk beszélni. Menü: K.Laci autentikus hamburgere. Inni mindenki magánal, süti és sós szintén. A hambit önköltségi áron kell fizetni, tavaly is talán még 500 /db körül voltunk. Idén picit lehet drágulunk, mert minden ára megy fel.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Közben Heyward leoltotta Bush-t, bírja már ki ezt a pár napot TC-ig...Már nem sokat kell kibírnia a fiúnak, a játékosok július 22-én jelentkeznek szolgalatra TC-re.
Calm your ass down
— Cam Heyward (@CamHeyward) July 14, 2021
Spy
Az első szerkós nyilvános edzés 28-án lesz, HOF game pedig 5-én.
több mint 3 éve
Mondjuk komoly önuralom kell ahhoz, hogy egy ilyenből után ne legyen további verekedés/verés még ha viccesnek is tűnik, hogy lever neki az asszony egyet.Téged is ver az asszony? KImentsünk 😀
Ha ez valóban csak ennyi, akkor le a kalappal, tényleg meg akar változni. A szerelem meg sajnos ilyen....😀
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Mondjuk komoly önuralom kell ahhoz, hogy egy ilyenből után ne legyen további verekedés/verés még ha viccesnek is tűnik, hogy lever neki az asszony egyet.Ha ez valóban csak ennyi, akkor le a kalappal, tényleg meg akar változni. A szerelem meg sajnos ilyen....😀
több mint 3 éve
Spy
2 337
Közben Heyward leoltotta Bush-t, bírja már ki ezt a pár napot TC-ig...Calm your ass down
— Cam Heyward (@CamHeyward) July 14, 2021
több mint 3 éve
Szó nem lehet róla. Bár védő, az egyik, de a jégen. A másik kapus 😀 Blokkoljon csak meg ütközzön. Jó nagyokat, had törjön a plexi 😀Nem árt, ha az ember ki tud nevelni a fiából egy profi vakoldali Tackle-t védelmezőnek...Hajaj, én már olyan jól hajlok el a fülesek elől, hogy a bokszolókon csak röhögök, már az is megy amikor vakoldalról hátulról próbál. Ja kérem a 21 év az 21 év 😀Nem Ő balhézott, hazament a teremből a nő meg kiverte a cirkuszt, hogy nincs elmosogatva, helyette a vasakat emelgette? Majd kapott 1-2 jól elhelyezett öklöst. Szegény áldozat 😀Veszélyes sport ez a házasság...
polamalu
Spy
polamalu
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nem árt, ha az ember ki tud nevelni a fiából egy profi vakoldali Tackle-t védelmezőnek...Hajaj, én már olyan jól hajlok el a fülesek elől, hogy a bokszolókon csak röhögök, már az is megy amikor vakoldalról hátulról próbál. Ja kérem a 21 év az 21 év 😀Nem Ő balhézott, hazament a teremből a nő meg kiverte a cirkuszt, hogy nincs elmosogatva, helyette a vasakat emelgette? Majd kapott 1-2 jól elhelyezett öklöst. Szegény áldozat 😀Veszélyes sport ez a házasság...
polamalu
Spy
polamalu
több mint 3 éve
Hajaj, én már olyan jól hajlok el a fülesek elől, hogy a bokszolókon csak röhögök, már az is megy amikor vakoldalról hátulról próbál. Ja kérem a 21 év az 21 év 😀Nem Ő balhézott, hazament a teremből a nő meg kiverte a cirkuszt, hogy nincs elmosogatva, helyette a vasakat emelgette? Majd kapott 1-2 jól elhelyezett öklöst. Szegény áldozat 😀Veszélyes sport ez a házasság...
polamalu
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nem Ő balhézott, hazament a teremből a nő meg kiverte a cirkuszt, hogy nincs elmosogatva, helyette a vasakat emelgette? Majd kapott 1-2 jól elhelyezett öklöst. Szegény áldozat 😀Veszélyes sport ez a házasság...
polamalu
több mint 3 éve
Nem Ő balhézott, hazament a teremből a nő meg kiverte a cirkuszt, hogy nincs elmosogatva, helyette a vasakat emelgette? Majd kapott 1-2 jól elhelyezett öklöst. Szegény áldozat 😀
több mint 3 éve
badsco
356
Kíváncsi leszek, hogy így maradhat-e, a hírek szerint Tomlinék zéró toleranciát hirdettek ki vele szemben, abban elvileg ez sem férne bele.profootballtalk.nbcsports.com/2021/07/15/reports-dwayne-haskins-injured-in-domestic-violence-incident-by-wife/Kemény csáva, ha az asszony kiveri a fogát 😀 Jó a neje sem az a törékeny alkat. Kosarazik az NBA női ligájába draftolták 😀
Razi
polamalu
több mint 3 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2021/07/15/reports-dwayne-haskins-injured-in-domestic-violence-incident-by-wife/Kemény csáva, ha az asszony kiveri a fogát 😀 Jó a neje sem az a törékeny alkat. Kosarazik az NBA női ligájába draftolták 😀
Razi
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nem lesz extra padding elesik és összetörik a végén😕Legalább Rudi megkapja az esélyét, jövőre meg kihúzzuk őt:
Nem lesz extra padding elesik és összetörik a végén😕Big Ben a hírek szerint durván lefogyott, kíváncsi leszek, milyen változást idéz majd ez elő nála.Jobban bírgyák majd a térgyei.
www.msn.com/en-us/sports/nfl/report-steelers-qb-ben-roethlisberger-obsessed-weight-loss-diet/ar-AAM7kmx?ocid=ob-tw-enus-1508523114409
badsco
Spy
😀
Razi
@https://www.espn.com/college-football/player/_/id/4372768/phil-jurkovec
több mint 3 éve
Nem lesz extra padding elesik és összetörik a végén😕Nem lesz extra padding elesik és összetörik a végén😕Big Ben a hírek szerint durván lefogyott, kíváncsi leszek, milyen változást idéz majd ez elő nála.Jobban bírgyák majd a térgyei.
www.msn.com/en-us/sports/nfl/report-steelers-qb-ben-roethlisberger-obsessed-weight-loss-diet/ar-AAM7kmx?ocid=ob-tw-enus-1508523114409
badsco
Spy
😀
több mint 3 éve
Spy
2 337
Big Ben a hírek szerint durván lefogyott, kíváncsi leszek, milyen változást idéz majd ez elő nála.Jobban bírgyák majd a térgyei.
badsco
több mint 3 éve
badsco
356
Big Ben a hírek szerint durván lefogyott, kíváncsi leszek, milyen változást idéz majd ez elő nála. www.msn.com/en-us/sports/nfl/report-steelers-qb-ben-roethlisberger-obsessed-weight-loss-diet/ar-AAM7kmx?ocid=ob-tw-enus-1508523114409
Szerkesztette: badsco
több mint 3 éve
Olvastam, a PFF is azt hiszem visszanézte és tényleg 😀
több mint 3 éve
xtaki
3 443
megvolt a videjo, ahol egy kiskolyok megmondja hogy futas, vagy passz lesz a snap elott csupancsak BB labtartasabol? 😊monjduk tavaly en is megmondtam volna...99% pontossaggal anelkul hogy raneztem volna barmire is...passz 😊