Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
FK szakértői szerint magasan a legrosszabb OT párosunk van, 4 pontot kaptunk tőlük. A második legrosszabb csapat 13 pontot kapott. Nice
Willie Parker
Nem ismerem a többi 31 párost név szerint, de papíron szerintem jogos a lehúzás. Chucks finoman szólva sem váltotta meg a világot RT-ben, Banner meg 0,5db RT kezdéssel várja a szezont. És ők a zászlóshajók.

Az edzőnkben bízhatunk és abban, hogy Chucks tényleg alkalmasabb LT-nek mint RT-nek. A többi meg még kevesebb mögöttük. De ez azért tényleg elég nagy kérdőjel így.
Spy
Csak aztána végén nehogy kiegyenesedjen az a kérdőjel és a leg dominánsab falunk legyen megint egy 4-5 évig 😀
polamalu
Elkerülhetetlen lesz. A kérdés csak az oda vezető út kacskaringóssága és hossza.

De lássuk be ez most még így sovánnak látszik. OT-ban, de az OL-ben mindenhol új a kezdő. De jók az edzőpartnereik.

Remélem, a DL keményen tolja a TC-ben és hamar helyreteszik az OL-t. Ha a sajátjainkkal bírnak edzésen full speed-ben, akkor nagy bajuk nem eshet a szezonban.

Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
FK szakértői szerint magasan a legrosszabb OT párosunk van, 4 pontot kaptunk tőlük. A második legrosszabb csapat 13 pontot kapott. Nice
Willie Parker
Nem ismerem a többi 31 párost név szerint, de papíron szerintem jogos a lehúzás. Chucks finoman szólva sem váltotta meg a világot RT-ben, Banner meg 0,5db RT kezdéssel várja a szezont. És ők a zászlóshajók.

Az edzőnkben bízhatunk és abban, hogy Chucks tényleg alkalmasabb LT-nek mint RT-nek. A többi meg még kevesebb mögöttük. De ez azért tényleg elég nagy kérdőjel így.
Spy
Csak aztána végén nehogy kiegyenesedjen az a kérdőjel és a leg dominánsab falunk legyen megint egy 4-5 évig 😀
több mint 3 éve
Willie Parker

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
FK? Az a hazai Fűzővel Kifelé?? Hát ők nálam a PFF szintjét sem ütik meg, és az sincs magasan 😀 Bár az igaz, hogy gyenge, nevekben, a fal, de nevek még sosem blokkoltak. A Katona amikor jött Őt sem annyira dícsérték a szakértők. Aztán rácáfolt és nagyon is elit közeli volt.
polamalu
Ezitte:

fuzovelkifele.com/2021/07/rangsoroljuk-a-csapatokat-tackle-ok-szerint/
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
FK? Az a hazai Fűzővel Kifelé?? Hát ők nálam a PFF szintjét sem ütik meg, és az sincs magasan 😀 Bár az igaz, hogy gyenge, nevekben, a fal, de nevek még sosem blokkoltak. A Katona amikor jött Őt sem annyira dícsérték a szakértők. Aztán rácáfolt és nagyon is elit közeli volt. Sőt ugyebár Ő DE-ként volt az Eaglesnél is.

Szerkesztette: polamalu
több mint 3 éve
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
valamiért nem kapok emaileket a forumrol. leiratkoztam, feliratkoztam akkor sem.
fura
xtaki
Hetek óta rossz nekem is, jeleztem már én is, de gondolom nem nagyon van, aki megcsinálja
Wyatt
mondjuk ezert iratkoztam le a patreonrol is, mert nagyon keves uj es reszletes anyag volt. egyszeri hireket angolul is el tudok olvasni.
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
valamiért nem kapok emaileket a forumrol. leiratkoztam, feliratkoztam akkor sem.
fura
xtaki
Hetek óta rossz nekem is, jeleztem már én is, de gondolom nem nagyon van, aki megcsinálja

több mint 3 éve
fura
több mint 3 éve
Én FS cserét nem látok még rosteren, egy 3sz. S-t még várnék. Ha Brooks be is válik Hiltonként, akkor is vékonnak érzem a DB állományt. Egy csere FS-t még hozhatnánk. Ha Sutton elő is lép CB2-be, kiesik a svájcibicska szerepből.

Biztosan megnézzük Shakur brown-t, az UDFA-kat és jött egy FA is a Jetsből, de én itt érzem a camp legnagyobb kérdését az OL mellett.

Bince ellovagolt, akkor most üdvözöljük a Spillane-Bush párost? Az újonc ultimate csere? Hirtelen itt sem lettünk vastagok. (Ulisszét és Killebrew-t sub LB-nak nézném inkább, dömper cserénk csak az újonc)
több mint 3 éve
A Steelers játékosok szolgálatra jelentkeztek a telephelyen. Tuitt a képeken monstrumnak tűnik. Persze lehet, csal a fotó, de inkább emlékeztet egy NT-re mint DE-re.
Amúgy szépek a papucsaik.
Spy
kibújt a zsákbul a lábfetisiszta
sutianap
Nem is engedek zsákot. Inkább kidobom oldalra...
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.thescore.com/nfl/news/2188150/steelers-vince-williams-retires-after-8-seasons
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
A Steelers játékosok szolgálatra jelentkeztek a telephelyen. Tuitt a képeken monstrumnak tűnik. Persze lehet, csal a fotó, de inkább emlékeztet egy NT-re mint DE-re.
Spy
kibújt a zsákbul a lábfetisiszta

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve

Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Szerintem túlértékelitek még Highsmitht, én meglepödnék, ha nem Ingram lenne TJ másik oldalán.
tenorx
CB posztra azért még várok valakit.
Klaci79
CB-t es OT-t is varok. Kik vannak meg a piacon? Mekkora Ingram utan a maradek CAP?
xtaki
Jött is, bár gondolom nem ő volt a Te gondolatod 😊
Chaz Green jött, ő inkább töltelék, az sem lepne meg, ha nem lenne 53.
13 millió körül volt a cap, Ingram meg olyan 4 körül kap meg.
9 lehet a szabad pénz.
Nelson még a piacon, mellettel Poole és Sherman (😀) még a jobb CB-k. Robey-Coleman, Conley(!), Amukamara...akad 1-2 érdekes játékos.

OT-ban Schwartz, Okung, Wagner...kb ennyi az érdekesebb
Klaci79
Ő az aki bizonyos Adrian Claybornnak engedett Romon 6 sacket anno. Illik a sémába... 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Szerintem túlértékelitek még Highsmitht, én meglepödnék, ha nem Ingram lenne TJ másik oldalán.
tenorx
Klaci79
CB-t es OT-t is varok. Kik vannak meg a piacon? Mekkora Ingram utan a maradek CAP?
xtaki
9 lehet a szabad pénz.
Nelson még a piacon, mellettel Poole és Sherman (😀) még a jobb CB-k. Robey-Coleman, Conley(!), Amukamara...akad 1-2 érdekes játékos.

Klaci79
mindenki temeti a steelerst, de szerintem ha meg kiosztunk 4-4 millat egy CB-nek es egy OT-nek,akkor kb rendben leszunk.
xtaki
Tavaly pl azért temették a Steelerst, mert egy kupac Heisman győztes irányító a csoportban, nálunk meg az öreg rozoga Ben, oszt megmondták hogy 3. helyért fogunk véresveritékkel harcolni a bengálikkal.
több mint 3 éve
tenorx
Klaci79
xtaki
9 lehet a szabad pénz.

Klaci79
mindenki temeti a steelerst, de szerintem ha meg kiosztunk 4-4 millat egy CB-nek es egy OT-nek,akkor kb rendben leszunk.
több mint 3 éve
tenorx
Klaci79
xtaki
9 lehet a szabad pénz.

több mint 3 éve
tenorx
Klaci79
több mint 3 éve
tenorx
Szerintem az, hogy mindenki örül ennek az igazolásnak azt mutatja, hogy nem értékeljük túl 😊
Egy nagyon jó újoncéve volt, főleg ahhoz képest, hogy Dupree sérüléséig nem igazán kapott szerepet. A front 7 többi része nagyon erős, sokat segít az újoncnak is, meg Ingram-nek is, akinek a képességei megvannak hozzá, hogy magára találjon.
Ugyanakkor tavaly nagyon sokszor láttam, hogy hosszú támadássorozat végén a seggünkön vettük a levegőt, ezért örülök minden olyan segítségnek, aki minőségi erősítést jelenthet, aki mellett Watt-ék tudnak fújni egyet.
Klaci79
Visszahozzuk Nelsont :Ö
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
én mennék, de még vagy 85fontot le kell adnom
sutianap
Tótvázsonyban nincs pénzváltó? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
tenorx
Szerintem az, hogy mindenki örül ennek az igazolásnak azt mutatja, hogy nem értékeljük túl 😊
Egy nagyon jó újoncéve volt, főleg ahhoz képest, hogy Dupree sérüléséig nem igazán kapott szerepet. A front 7 többi része nagyon erős, sokat segít az újoncnak is, meg Ingram-nek is, akinek a képességei megvannak hozzá, hogy magára találjon.
Ugyanakkor tavaly nagyon sokszor láttam, hogy hosszú támadássorozat végén a seggünkön vettük a levegőt, ezért örülök minden olyan segítségnek, aki minőségi erősítést jelenthet, aki mellett Watt-ék tudnak fújni egyet.
Klaci79
én mennék, de még vagy 85fontot le kell adnom

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
tenorx
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
tenorx
A 2019-es Ingram kapcsán ez igaz lenne, de a tavalyi sérüléssel küzködő, egyetlen sacket nem jegyző játékos sem a pro bowl playa lesz, aki volt anno. A Camp-ben sok mindent el tudok képzelni, de azt nem, hogy Higshmith előtt indulna alapból. Legyen egészséges először, ez a legfontosabb, de nagyon csodálkoznék, ha 20 snapnél többet lenne fent egy meccsen.