Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Dotson back in team sessions
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Nagy futók sérülnek sorra, cserébe mignonokat hozunk sorra, imént Brooks, most ez a bonyinevű. Lehet, nem csak en nem értem a McFarland picket?Én már előtte ugye a Snell picket sem értettem. De azt ugye már többször kiköhögtem ide. McFarland is ugyanez pepitában, csak kicsit gyorsabb változatban, de mindeközben kiderült, hogy nincs nagyon az a szituáció, amikor ők igazán használhatóak.
Spy
Az eredményt tudjuk, tök ucsók lettünk tavaly futásban, amiben persze a fal jócskán benne volt, de ha csak megnézitek azt, hogy Harris a rontott blokkoknál (volt bőven a HOF meccsen) mit csinált, akkor láthatjuk mennyire hiányzott egy all round back.
T.J kiülése ugyan nem holdout, de azért lássuk be nem jó jel, vagyis szinte biztos, hogy az első ajánlatunk nem az volt, mint amire számítottak. Én nem gondolom, hogy ez már CAP probléma lenne, mert ahogy Laci is írja még idénre akár egy 20 körüli számot is be lehet foglalni. Sokkal inkább a mi "garantáltat minimalizáló" politikánk lehet a háttérben. Ugyanakkor sok választásunk nincs és hiszem, hogy meeg fogunk tudni egyezni.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Nagy futók sérülnek sorra, cserébe mignonokat hozunk sorra, imént Brooks, most ez a bonyinevű. Lehet, nem csak en nem értem a McFarland picket?
több mint 3 éve
Megvan a válasz Jets volt PS-ben
több mint 3 éve
Igazoltunk egy új futót: Pete Guerriero a Monmouth University-ben edződött...kemény 😀Career Snapshot
Az FCS-ben 2019-ben 1,995 yard 20 touchdown!!
Klaci79
Declared for the NFL Draft after completing third season of eligibility
Finished his career at Monmouth as the second leading rusher in school history (3,974)
Named FCS Running Back of the Year in 2019
NCAA FCS leading rusher in the country as a junior (1,995 yards)
Consensus All-American in 2019
Finished third in the voting for the Walter Payton Award - the highest finish for a Monmouth player ever
Finished with over 4,800 all-purpose yards
239 points scored is third most in the Monmouth history
Found the endzone 39 times in his career
Had 20 career 100+ yard rushing games
Appeared in 34 career games for the Blue & White
A Walter Payton szavazás 3-ik helye sem rossz. Hol volt tavaly? Illetve gondolom nem focizott hivatalosan
Szerkesztette: polamalu
több mint 3 éve
badsco
356
Jelzem egyáltalán nem esélytelen a hosszabbítás. Most 10 milliót már elvisz, van még 12 a bankban. Egy 5/150 körüli megállapodás alapjának ez is már elég. Jövőre sok pénz lesz, csak a könyvelést kell megoldani, amit szerintem meg is fognak. Kell is nekünk, van is pénz, úton van az a megállapodás.Az nem is kérdés, hogy kell! A könyvelési részébe nem nagyon latok bele, de ha befér idén, akkor legyen.
Klaci79
Szerkesztette: badsco
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Jelzem egyáltalán nem esélytelen a hosszabbítás. Most 10 milliót már elvisz, van még 12 a bankban. Egy 5/150 körüli megállapodás alapjának ez is már elég. Jövőre sok pénz lesz, csak a könyvelést kell megoldani, amit szerintem meg is fognak. Kell is nekünk, van is pénz, úton van az a megállapodás.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Én nem nevezném Holdoutnak, hogy úgy döntött, az edzésnek csak az individuális gyakorlatain vesz részt, a csapat edzésen nem, nehogy lesérüljön a lóvé kapujában -egyébként a edzői teljes támogatása mellett.TJ Watt holdoutÉn még nem kezdenék pánikolni, nem akar megsérülni edzésen, ez érthető. De ő is tudja szerintem, hogy idén esélytelen a contract. Felőlem novemberig pihenhet, addig valahogy megoldjuk. 😊
KeyG
badsco
Jelen van a táborban, részt vesz a gyakorlatokban, csak live tackling és 11 vs 11 gyakorlásban nem vesz részt. Eddig ráadásul mi extra hetet vittünk, sok kezdőnk pihente az első hetet, még az OL is, ahol pedig van mit összerakni.
Egy héttel hoszabb a preseasonunk, egy héttel hosszabb a szezon, van mire spórolni szerintem, nem gondolom, hogy őt akarjuk TC-ben próbálgatni, tudjuk mit várjunk tőle, ehhez mért szerződést is fog kapni. Van mit tesztelni mögötte OLB-ben.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Tomlin cáfolta a hírt egyelőre, nem tudom, hallunk-e magától a játékostól valamit, de egyelőre nem tennék erre a kérdésre túl nagy hangsúlyt. De amilyen hosszú karjai vannak, még jó DB is lehetne belőle 😊Az, hogy JuJu-val 1 évet írtunk alá, nyilvánvalóvá vált, hogy vele nem fogunk hosszabbítani. Szeretne olyan helyre menni, ahol többet mutathat magából, ez szerintem ennyi csupán. Nálunk egyértelmű 4. elkapó és máshol lehet 3. is lehetne, de azért eddig sokat nem mutatott, igaz nem sok lehetőséget kapott.Lejár az újonc szerződése, nem kapunk érte sokat és főleg alulhasználtuk, nincs mögötte igazolható teljesítményAz a hír járja, James Washington trade-et kért a csapattól alulhasználtság miatt. Sokat nem érnénk vele, márciusban mindenképp menne.vajon CB-t, ILB-t, OT-t tudnank-e erte hozni...
Én sajnalom, belőle nem hoztuk ki ami benne van.
Spy
xtaki
Spy
Klemó
több mint 3 éve
badsco
356
TJ Watt holdoutÉn még nem kezdenék pánikolni, nem akar megsérülni edzésen, ez érthető. De ő is tudja szerintem, hogy idén esélytelen a contract. Felőlem novemberig pihenhet, addig valahogy megoldjuk. 😊
KeyG
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ma már ott lesz, elmondja a beszédét Shell után közvetlenülHa jól tudom covidos.polemalu hol volt?
steelwolf
xtaki
steelwolf
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Egyébként Én nem csodálkoznék rajta, hogy ha már az első előszezon meccsen Ben egy negyedet a pályán lenne. Bár többen nem játszottak, de az látszott, hogy azért ez a Canada O brutálisan új és ahhoz, hogy ez jól működjön tapasztalat kell.Roche egyébként még aki nekem tetszett tegnap. Harrison type és ugye mi tudjuk hogy használjuk az ilyen típusokat... 😀
több mint 3 éve
Ha jól tudom covidos.polemalu hol volt?
steelwolf
xtaki
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Az, hogy JuJu-val 1 évet írtunk alá, nyilvánvalóvá vált, hogy vele nem fogunk hosszabbítani. Szeretne olyan helyre menni, ahol többet mutathat magából, ez szerintem ennyi csupán. Nálunk egyértelmű 4. elkapó és máshol lehet 3. is lehetne, de azért eddig sokat nem mutatott, igaz nem sok lehetőséget kapott.Lejár az újonc szerződése, nem kapunk érte sokat és főleg alulhasználtuk, nincs mögötte igazolható teljesítményAz a hír járja, James Washington trade-et kért a csapattól alulhasználtság miatt. Sokat nem érnénk vele, márciusban mindenképp menne.vajon CB-t, ILB-t, OT-t tudnank-e erte hozni...
Spy
xtaki
Spy
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Másképp állunk RB fronton ez látszik, Harris mozgását nagyon jó volt nézni, extra 2-3 yard mindig benne lesz, ami nagyon hiányzott nálunk. Balage jól mozgott, de ez az első előszezon meccs volt, ami semmit nem jelent.Van egy punterünk is úgy néz ki és Én egyébként nagyon hiszem, hogy ez nagyon fontos még a mai NFL-ben is. Baromira nem mindegy, hogy egy egy támadást 25-30 yardról, vagy 10 yardról (esetleg safety veszélyből) kezd az ellenfél.
Highsmith is jól mozgott, ahogy DB oldalon is voltak szép megmozdulások, de itt, ahogy az első sorban is írtam semmire nem lehet következtetni. Ezek jó jelek csupán, de semmi más.
Majd a második (nekünk harmadik) meccsen lehet talán többet látni, tudni.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Lejár az újonc szerződése, nem kapunk érte sokat és főleg alulhasználtuk, nincs mögötte igazolható teljesítményAz a hír járja, James Washington trade-et kért a csapattól alulhasználtság miatt. Sokat nem érnénk vele, márciusban mindenképp menne.vajon CB-t, ILB-t, OT-t tudnank-e erte hozni...
Spy
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Az a hír járja, James Washington trade-et kért a csapattól alulhasználtság miatt. Sokat nem érnénk vele, márciusban mindenképp menne.vajon CB-t, ILB-t, OT-t tudnank-e erte hozni...
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Az a hír járja, James Washington trade-et kért a csapattól alulhasználtság miatt. Sokat nem érnénk vele, márciusban mindenképp menne.Én sajnalom, belőle nem hoztuk ki ami benne van.
több mint 3 éve
Ballage : nem ismerem, de valoban jol mozgott. honnan akasztottuk?Anno Dolphins draftolta 2018-ban a 4. körben. Tavaly augusztusban cserélt érte a Jets, de nem ment át a fizikain, így waivelte a Phins, utána végül tényleg leigazolta a Jets, de kb. 20 napot volt csak a csapatnál, utána kivágták, irány a Chargers practice squad, ott Ekeler sérülése miatt végül egész sok játéklehetőséget kapott. Erőfutó, ha működik az OL, akk tud segíteni Harris tehermentesítésében.
xtaki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Ballage : nem ismerem, de valoban jol mozgott. honnan akasztottuk?hat, nem tudom ki mit latott ebbol a meccsbol...jo lesz az uj punter 😊Az OL-től, Ruditól semmit. Trey Edmuncc rengeteget játszott, FB is back! A McFarland picket továbbra sem értem. Ballage jáccni jött, kemény lesz a harc a RB roomban.
xtaki
Haskins hozott pár rossz döntést, Dobbs is, de alapvetően jól néztek ki protection ellenére.
Abdullah nagyot ment, Davis két lasztit is felszedett, igaz egyik sem lett TO végül, de van orra hozzá.
Van pár ígéretes DB-nk, Layne nincs köztük. Roche sack szép volt, #44, Marsh is jól mozgott, Anthony Johnson pedig gunnerben.
Boznak nem kell aggódnia, Berry-nek igen. Az a punt az 1yardosra gyönyörűség volt (kár, hogy a Def elk@rta utana), és egy hosszút szépen az oldalvonal mellé ragasztott. A kickoff coverage jó volt, punt coverage is, a fehér PR sracban meg van kraft.
Spy
Rudi : szerintem jol dobalt, amig fent volt, de nem vittek ugye tulzasba
OL : kb kozepszintu semmi, itt a sema lesz a kerdes, hogy az egesz O koncepcio ulni fog-e
Haskins : o volt fent a legtobbet, nyilvan kivancsiak voltunk ra, de rendre aluldobta az elkapokat.