Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Nos, mégis úgy néz ki, hogy belead a Jags a 2021-be 50%-ot. Nem szoktak ezek a hírek ilyen össze-vissza jönni...Mindenesetre kissé azért bevallom kissé lekonyult a szám arra a hírre, hogy ha fullban mi vállaltunk mindent, szóval ez azért sokkal jobban tetszene így.
Klemó
Így valamivel érthetőbb, bár jómagam JOK-ot képzeltem el Bush mellé a draftról a ND-ről, ma is odaadnám Freiermuth-t érte, bár őt is bírom, de majd Hangostej kárpótol.vagy Jamir Jones. Megtanultam #44nevét, ez jó jel. Bye Ulisszé, Marcus.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Nos, mégis úgy néz ki, hogy belead a Jags a 2021-be 50%-ot. Nem szoktak ezek a hírek ilyen össze-vissza jönni...Mindenesetre kissé azért bevallom kissé lekonyult a szám arra a hírre, hogy ha fullban mi vállaltunk mindent, szóval ez azért sokkal jobban tetszene így.
több mint 3 éve
Tuitt-ról tudni valamit, miért nem edzett még?
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
És most már szánhatnának némi időt Watt-ra is.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Közben megjött Schobert:
Joe Schobert is taking in his first #Steelers practice today. He spent time with Defensive Coordinator Keith Butler and is now chatting with his new teammates. #SteelersCamp

Fitzpatrick pedig levadászta Big Ben passzát 11-11 elleni edzésen.

A védelemben egyébként James Pierre a cb2!

Johnson-t egyébként nagyon sokat keresi Big Ben. Az egyik TD passzát sajnos el is droppolta...már-már szokásos formában 😕

Aztán Claypool is droppol egy TD passzt...mi van ezekkel

Big Ben 3 picket dobott ma...ne egy jó nap.
Fitz után Arthur Maulet is szerzett egy labdát. A 3. James Pierre volt.
Klaci79
Jó, hogy ez azért edzés....még azért ne boruljunk a kardunkba.... 😀

James Pierrre kiváncsi leszek nagyon.
több mint 3 éve
Nem ez így nekünk közelebb van a 10 millához átlagban, mint a 9-hez. Csak idén 7 M a fizu.

De már szóltak a hírek róla, hogy biztosan restruktúrálunk majd. Az első hírek egy avoidble évről szóltak, amivel le tudjuk venni 7 millára az átlagot, de Én el tudnék képzelni olyat is mint Bennél, hogy ráteszünk egy évet egy kisebb összeggel és így a tényleges és átlagos fizu csökkenhet (amúgy csak a CAPHIT).

A lényeg, hogy az idei 7 millán kívül semmilyen garantált rész nincs, így tulképpen ez egy egyéves szerződés jelenleg. Folytatása következik még.
több mint 3 éve
Kozben kiderult, hogy a 7 millas garantalt reszt is atvallaltuk.....no iigy mar ertem a Jagsnek is miert erte meg...
Klemó
Remélem, akkor upgrade lesz, mert úgy tűnik egy 7MM-s ILB-t lecseréltünk egy 7MM-s ILB-re. Lehet strukturálunk vele persze, és úgy olvastam bármikor kivágható DM nélkül. Bince nem volt atletikus, cserébe jól blitzelt, Spillane elég jól mozgott tavaly a fal pálya közepén coverben is, a TE védekezésünket meg -lássuk be- eddig egyedül Mike the Hilton tudta javítani esetenként.

A Draft tőke is fogy 2022-re, bár még lehet 7pickünk, ha Haeg nem játsz 25%-ban minimum, de ha PO elején kizuhanunk, új QB nem lesz, lehet Ben kap még egy szerződést, egyre több lengetett választ olvasok a kérdésben. Az Colbert-nek adhatna egy évet, Canada-tól meg elvenne egyet.

Mindenesetre hálásak lehetünk minden beilleszkedés alatt álló új HC-nak, sok jó játékost sikerült már hoznunk az ilyen őrségváltások alkalmával. Reméljük most is így lesz.

Szerkesztette: Spy
több mint 3 éve
Kozben kiderult, hogy a 7 millas garantalt reszt is atvallaltuk.....no iigy mar ertem a Jagsnek is miert erte meg...
több mint 3 éve
Közben megjött Schobert:
Joe Schobert is taking in his first #Steelers practice today. He spent time with Defensive Coordinator Keith Butler and is now chatting with his new teammates. #SteelersCamp

Fitzpatrick pedig levadászta Big Ben passzát 11-11 elleni edzésen.

A védelemben egyébként James Pierre a cb2!

Johnson-t egyébként nagyon sokat keresi Big Ben. Az egyik TD passzát sajnos el is droppolta...már-már szokásos formában 😕

Aztán Claypool is droppol egy TD passzt...mi van ezekkel

Big Ben 3 picket dobott ma...ne egy jó nap.
Fitz után Arthur Maulet is szerzett egy labdát. A 3. James Pierre volt.

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Schobertről mit kell tudni? Amolyan szürke eminenciás ő amolyan Spillane skillset-el, több tapasztalattal. Vince-t nem egy 7MM-s fizu miatt vágtuk ki? Ennyivel jobb ő? Mert a fizetése az lesz.

Meglepett ez a csere megvallom.

Nem zártam ki az ILB erősítést, de nem kwzdőt vártam, inkább OL,DB poszton vártam erősítést. Egyedül voltam ezzel?
Spy
Nem egy elit játékos, de nem rossz ILB. Bush mellett, Spillane képességeit mindenképp túlszárnyalja. Világ életében kezdő volt, bár talán egy igazán jó éve volt az 5-ből, mondjuk azzal nem vádolható, hogy jó csapatokba került volna, mert pont mire a Cleveland jó lett, elvitte a Jax ezzel a komolyabb szerződéssel.
Ráadásul Spillane mögött senki nem volt, aki hasznos lett volna eddig, így muszáj volt igazolni valakit és egy 6.körért bőven jó választás. Főleg a mi DL-ünk mögé.
Klaci79
Egy kiegészítés ehhez. A Brownsban a 2019-es éve volt az elit, nem véletlen, hogy jó szerződést kapott. De a Jags pont arra használta amiben teljesen átlagos, vagyis run stopping volt a feladata. Így is lehúzott egy 3 INT-et ebben az idényben is. Én pont ezért bízom benne, hogy nálunk a 2019-es évét ismétli meg majd. Akkor viszont óriásit nyernénk...
több mint 3 éve
Schobertről mit kell tudni? Amolyan szürke eminenciás ő amolyan Spillane skillset-el, több tapasztalattal. Vince-t nem egy 7MM-s fizu miatt vágtuk ki? Ennyivel jobb ő? Mert a fizetése az lesz.

Nem zártam ki az ILB erősítést, de nem kwzdőt vártam, inkább OL,DB poszton vártam erősítést. Egyedül voltam ezzel?
Spy
Nagyon nem Vince és Spillane, amit Schobert tud. Spillane és Vince is old-school ILB-k, amolyan tackle mashine box ILB-k, ha lehet ilyen képzavarral élnem. Ő pont fordítva. Coverage az, ami őt kiemeli, jó érzéke van hozzá és nem véletlen, hogy az elmúlt szezonban 7 INT van a neve mellett az elmúlt 2 évben. Emellett a futás sem gyengesége. Gyengesége, hogy nem éppen atletikus és pont ezért mondtam, hogy jü kiegészítő lehet Bush mellett, mert amíg Bush Side-to-side pöröghet, ő addig középen tud "rendet tenni".

Persze meglátjuk majd mit hoz, de az mindenképp bíztató, hogy az INT-eket nem az első pár évében, hanem már rutinos éveiben szedte össze, vagyis azért itt is számíthatunk arra, hogy lesz ilyen alkalom egy-egy.

A TE védekezésünk lássunk be tragédia volt és ebben igazán Vince sem tudott volna sokat lendíteni. Persze nem fog ő sem hosszú utvónalakat futni velük, de rutinjával sokat segíthet, hogy ne tudjon minden csapat bennünket ezzel szétszedni.
több mint 3 éve

Spy
Nem egy elit játékos, de nem rossz ILB. Bush mellett, Spillane képességeit mindenképp túlszárnyalja. Világ életében kezdő volt, bár talán egy igazán jó éve volt az 5-ből, mondjuk azzal nem vádolható, hogy jó csapatokba került volna, mert pont mire a Cleveland jó lett, elvitte a Jax ezzel a komolyabb szerződéssel.
Ráadásul Spillane mögött senki nem volt, aki hasznos lett volna eddig, így muszáj volt igazolni valakit és egy 6.körért bőven jó választás. Főleg a mi DL-ünk mögé.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Spy
Atletikus coverage LB (akit a Jags tavaly run stoppernek használt...). Pass rushban is használható.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Amúgy, bár nem sípom a pff statisztikáit, de a legjobb játékosunk Dotson volt, 94,5, kimagasló értékkel. Úgyhogy ha Tomlin célja az volt, hogy bizonyítson, akkor ez eddig bejött. Persze épp nem a legjobbak ellen kellett blokkolnia, de azért ez szép teljesítmény. Rudolph és Haskins is átlag feletti teljesítményt nyújtott, eddig csak az tűnik valószínűnek, hogy Dobbs lemarad az 53-as keretről...de nála sosem lehet tudni.
A kezdő OL-ből egyébként ahogy a meccsen is tisztán kirajzolódott, Okorafor és Turner volt baromi gyenge...

Mai edzésen így áll fel az OL:
1st team OL. Okorafor-Dotson-Hassenauer-Finney-Banner.

2nd team OL. Haeg-Coward-Leglue-Pridgeon-Moore.

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Teljesen rendben van ez nekünk. Ez a 10 milla per éves szerződés valóban sok lehet, de nekünk 5-7 milla per év egy tapasztalt és főleg coverage-ban erős játékosért nagyon, de nagyon megéri, megérte. Főleg, ha azt nézem, hogy Bush-sal párban pont jól kiegészítik egymást. Ez a front7 azért nagyon rendben lehet.

Visszanézve újra a meccset, az OL kapcsán második csapattal jövő Moore és Dotson jelezte, hogy alkalmasak lehetnek nagyobb feladatokra is. Ez utóbbiról ugye ezt tudtuk, de Moore kapcsán csak reménykedtünk benne. Kiváncsi leszek a Lions meccsre milyen lesz a kezdő OL, de talán ez összeállhat.

Bár tudtuk, de kijött, hogy CB fronton lesz lyuk Nelson kiválása után. Schobert segíteni fog majd és az is, ha a komplett front7 radíroz majd elöl, de itt se a kezdőszettet, se a mélységet nem látom.
Klemó
ezert varok en meg CB kukazast. van meg valami a CAP alatt?
xtaki
Van az a Sherman gyerek még az asszonyt is leütné annyira túlbuzgo h játszon! 😄
több mint 3 éve
Teljesen rendben van ez nekünk. Ez a 10 milla per éves szerződés valóban sok lehet, de nekünk 5-7 milla per év egy tapasztalt és főleg coverage-ban erős játékosért nagyon, de nagyon megéri, megérte. Főleg, ha azt nézem, hogy Bush-sal párban pont jól kiegészítik egymást. Ez a front7 azért nagyon rendben lehet.

Visszanézve újra a meccset, az OL kapcsán második csapattal jövő Moore és Dotson jelezte, hogy alkalmasak lehetnek nagyobb feladatokra is. Ez utóbbiról ugye ezt tudtuk, de Moore kapcsán csak reménykedtünk benne. Kiváncsi leszek a Lions meccsre milyen lesz a kezdő OL, de talán ez összeállhat.

Bár tudtuk, de kijött, hogy CB fronton lesz lyuk Nelson kiválása után. Schobert segíteni fog majd és az is, ha a komplett front7 radíroz majd elöl, de itt se a kezdőszettet, se a mélységet nem látom.
Klemó
xtaki
Nincs már jelentősége a cap-nek, mert hozhatsz úgy játékost, hogy elviszik a fizetését, meg viheted jövőre az idei cap-et is jó szerződéssel. De szerintem nem törekszünk nagy CB igazolásra.
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443

Klemó
több mint 3 éve

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Update: Hivatalos 2022/6. kör jön hozzánk Schobertért cserébe.
több mint 3 éve
Mivel ha jól tudom, nincs jövő évi 4. vagy 5. körösötök, akkor jövő évi pick esetén max 6. körbe, vagy 2023-as pick esetén esetleg 5.-be került Schobert ez alapján.
több mint 3 éve
Amúgy állítólag Big Ben kezd a Lions ellen...ez érdekes, nem nagyon szokott ilyenkor még labdát fogni a kezébe, de számomra örömteli, talán a rozsdát is hamarabb lerázza.
Klaci79
Laci, szerintem te meg a 4 meccses eloszezonban gondolkodsz. A kovetkezo lesz a kezdok 1 negyedes "felvonulasa" mindenhol es az utolso.meccs pedig a depth szortirozas....
Klemó
Oh, valóban! 🤣
több mint 3 éve
egyebkent ti lattatok sok canada fele mozgast? en alig alig lattam, vagy csak nem volt feltuno
xtaki
A TE-ek le-fel szaladgáltak!
több mint 3 éve
Amúgy állítólag Big Ben kezd a Lions ellen...ez érdekes, nem nagyon szokott ilyenkor még labdát fogni a kezébe, de számomra örömteli, talán a rozsdát is hamarabb lerázza.
Klaci79
Laci, szerintem te meg a 4 meccses eloszezonban gondolkodsz. A kovetkezo lesz a kezdok 1 negyedes "felvonulasa" mindenhol es az utolso.meccs pedig a depth szortirozas....