Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
El tudnank cserelni Masont egy jo CBre?
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Tuitt viszont más tészta, mert vele emberi számítás szerint hosszabbítani fogunk/készülünk, vagyis az amit most struktáltunk az majd beépül a fizuba.

A másik tényező, amit viszont figyelni kell az az, hogy nálunk évi 30-40 milla éves fizut NEM fog megenni egy QB a következő 2-3 évben. Így pedig ide optimalizálni pont ezért teljesen logikus lépés.

No persze az viszont teljesen jogos, hogy ezeket azért kell most meglépni, mert ugye Bennél (is) toltuk azt a bizonyost. Node no, a másik dolog, hogy nem toljuk, nem hozunk senkit, feladunk egy-egy szezont.....nem tudom az élet rövid, így szeretek mindig szurkolni, így ezt én nagyon csípem nálunk. (hogy mindig próbálunk kompetetívek lenni)
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
6,34 millió dollárt szabadított fel a csapat Tuitt szerződésének átdolgozásával
Klaci79
Értsd, szokásos módon toljuk magunk elött a szart.
tenorx
Tuitt szar lenne? És mióta?
badsco
Csak arra gondol, hogy a pénzét toljuk magunk előtt.
Mindig csináljuk az átalakítást és ezért a játékosok utolsó évére egy nagyobb összeg marad, amit már nem tudsz átalakítani, ezért ilyenkor szarbab lesz az éppen aktuális caphelyzet. Kb, mint tavaly BB szerződésével.
Nem Tuitt-ra gondolt személyesen az egészen biztos 😊
több mint 3 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Klaci79
tenorx
Tuitt szar lenne? És mióta?
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 304
17,5 millió van most szabadon. Valamire tuti készülünk...a Watt hosszabbításhoz ennyi nem is kell, hacsak nem akarunk egy orrnehéz szerződést adni neki. Amit kétlek...
Klaci79
Attol fugg kiben gondolkodnak QB fronton.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Klaci79
több mint 3 éve
17,5 millió van most szabadon. Valamire tuti készülünk...a Watt hosszabbításhoz ennyi nem is kell, hacsak nem akarunk egy orrnehéz szerződést adni neki. Amit kétlek...
több mint 3 éve
Klaci79
Vagy Wattnak, vagy hozunk meg mindent felrakva
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Hozzátennem, hogy White valami brutálisat javult a playoffra, addig valóban nem kellett tőle hasraesni, de ott tényleg elit volt
Wyatt
Ezzel egyetértek igen. De azt is hozzáteszem, hogy ott a D-ből szinte mindenki szignifikánsat javult.
Klemó
a szignifikanciát valyon nem okoztaée az, hogy a Vea kölök visszatért a sérülésből? ja a NT nemposzttudom....
sutianap
Vitán kívül adott egy kis vitalitást a védelemnek!
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Hozzátennem, hogy White valami brutálisat javult a playoffra, addig valóban nem kellett tőle hasraesni, de ott tényleg elit volt
Wyatt
Ezzel egyetértek igen. De azt is hozzáteszem, hogy ott a D-ből szinte mindenki szignifikánsat javult.
Klemó
a szignifikanciát valyon nem okoztaée az, hogy a Vea kölök visszatért a sérülésből? ja a NT nemposzttudom....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Szerintem én ligaelit LB-t írtam, nem ILB-t 😊
tenorx
Jogos, jogos, de no nekem a ligaelit LB egy Garrett, egy T.J Watt, Bosa ,vagy anno egy Kuechly, vagy a 3 évvel ezelőtti J.J Watt. Ő nekem több ponttal lejjebb van ezektől az LB kvalitásoktól (is), de akár Leonard "all in" teljesítményétől is.

Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 3 éve
Szerintem én ligaelit LB-t írtam, nem ILB-t 😊
több mint 3 éve
Hát ja, ez nem Schobertet minősíti, hanem inkább Busht. Ami elég szomorú, mert a hozzá nagyon közeli prospectnek tartott Devin White meg a liga legjobb LB-i között van már emlegetve (ugye ő 1/5 volt, még Bush 1/10)
tenorx
Azért neeeee. Devin White mint ligalit belső LB? Egy folyamatosan blitzre futtatott, a futásvédekezésben is erős LB-ről beszélgetünk, akinek a pass rush az erőssége. De ez ILB-ként nekem az utóbbi egy kiegészítő tulajdonság, de nem véletlen, hogy egyetlen INT-et sem jegyzett tavaly és karrierjében is összesen 1-et. Coverage-ban egyedül az elmúlt 2 évben sem bizonyított, őt a Bucs többi játékosa "tehermentesíti" ettől. Nem mondom, egy fontos láncszeme a Bucsnak, de hogy top ILB lenne az barokkos túlzás és egyértelműen nekem nem érte meg az 1/5 cetlit.

Node Bush felöl sem igazságos a megközelítés és nem csak a tavalyi sérülése miatt. A 2019-es évében Bush jobb évet futott egyértelműen nekem, már csak a statisztika is ezt mutatja. Persze nem volt ő sem kiemelkedő, ahogy Leonard a Coltsnál, de solid teljesítményt produkált. A 2020-as évben pedig 5 meccs jutott neki a sérülése előtt, de ez alatt is 3 levédekezett paszt produkált, ami szinte ugyanannyi, mint White 15 meccsen.

A 9 sack viszont White oldalán kétségtelenül kiemelkedő és combos, ez vitathatatlan, de nézzük meg a 2021-es évet is majd kettejük összehasonlításában. (remélem egyik sem sérül meg)
több mint 3 éve
Hát ja, ez nem Schobertet minősíti, hanem inkább Busht. Ami elég szomorú, mert a hozzá nagyon közeli prospectnek tartott Devin White meg a liga legjobb LB-i között van már emlegetve (ugye ő 1/5 volt, még Bush 1/10)
több mint 3 éve
es tovabbra sem latom, hogy mennyi della maradt a CAP-ben egy esetleges CB, OL tradre.
xtaki
Ha 7 millát visz el Schobert és nem restruktúrálunk, akkor pozitív nulla van a CAP-ben. No és innentől az 50% már könnyen visszaszámolható és az esetleges restruktúrálási hatás is.

Én a Watt szerződést szeretném minél előbb tető alatt tudni, mert az látható, hogy itt feszültség van. Ez pedig nem CAP kérdés idénre, ahogy Laci is korábban jelezte, mert már így is van egy combos CAP charge idénre nála és egy 5 éves szerződést bőven lehet 2021-re még jobban is kikönnyíteni.
több mint 3 éve
rogton megkapta a radijot. Tavaly nem Bush hivta a playeket? most hirtelen valaki olyan, aki meg sosem latta a playbookot?
xtaki
Laci kicsi sietett....nem kapta még meg a rádiót, de ha megtanulja a playbookot, akkor az a terv, hogy rajta lesz. Igazából ez nem is igazából felé mondás, hanem Bush felé, vagyis utóbbi nem győzött még meg senkit, hogy igazi leader lehet. Nem volt még erről szó, de a twitterkirály miatt is azt gondolom ez a trade nekünk nagyon kellett.
több mint 3 éve
es tovabbra sem latom, hogy mennyi della maradt a CAP-ben egy esetleges CB, OL tradre.
több mint 3 éve
rogton megkapta a radijot. Tavaly nem Bush hivta a playeket? most hirtelen valaki olyan, aki meg sosem latta a playbookot?
több mint 3 éve
Schobert annyira kellett ennek a csapatnak, hogy rögtön meg is kapja a rádiót a védelmi hívásoknak. Na igen...ez mondjuk így pláne sokat ér.
Klaci79
De ha ez ennyire nagy need volt akkor mi a picsáért nem kezeltük ezt drafton??? Komolyan nem értem.
Razi
Schobert vagy Bush kaliberű LB nem nagyon volt ott első kör vége felé, Harrist kár lett volna dobni ezért. Meg gondolom Vinnie visszavonulása akkor még nem volt ismert.

Parsons ugye 12-ön ment ki, Jamin Davisért fel kellett volna tradelni, ami nekünk luxus lett volna.

Én JOK-ot bírtam egyetemen, de ő azért nem pure ILB, van kockázat benne bőven, hogy hogyan bírja a profi terhelést, mennyire lesz más szint a méretének az NFL és szerintem lesz gondja majd a blokkról leválással, RB ütközések felvételével.

Nick Bolton és Jabril Cox volt még érdekesebb prospect, helyettük egy Buddy Johnson jött, nem olyan nagy különbség, bár Bolton sztem jó játékos lesz majd.
Willie Parker
És hol találsz a drafton rutinos ILB-t aki playeket tud hívni...főleg már első évében.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Schobert annyira kellett ennek a csapatnak, hogy rögtön meg is kapja a rádiót a védelmi hívásoknak. Na igen...ez mondjuk így pláne sokat ér.
Klaci79
De ha ez ennyire nagy need volt akkor mi a picsáért nem kezeltük ezt drafton??? Komolyan nem értem.
Razi
Schobert vagy Bush kaliberű LB nem nagyon volt ott első kör vége felé, Harrist kár lett volna dobni ezért. Meg gondolom Vinnie visszavonulása akkor még nem volt ismert.

Parsons ugye 12-ön ment ki, Jamin Davisért fel kellett volna tradelni, ami nekünk luxus lett volna.

Én JOK-ot bírtam egyetemen, de ő azért nem pure ILB, van kockázat benne bőven, hogy hogyan bírja a profi terhelést, mennyire lesz más szint a méretének az NFL és szerintem lesz gondja majd a blokkról leválással, RB ütközések felvételével.

Nick Bolton és Jabril Cox volt még érdekesebb prospect, helyettük egy Buddy Johnson jött, nem olyan nagy különbség, bár Bolton sztem jó játékos lesz majd.
több mint 3 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
Klaci79
több mint 3 éve