Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez a csapat két éve a Kacsával és a Rénszarvassal nyert 8 meccset. Tavaly egy lekonyuló Lőccsel nyert 12-t. Idén egy impotens Lőccsel 9-et. Mindhárom évben rájátszásban voltunk. Tiszta a cap.Rogerst most kellene megszereznunk. Hogy legalabb elvezetes legyen a jovo evi meccseket nezni. Es meg tudnank, mi hianyzik pontosan. Hogy nyero csapat legyunk.Mi az istenért jönne Rodgers az utolsó éveiben egy olyan csapatba, ahol gyengébb év lesz, de legalább a QB poszt le van tudva?
Ha mar a qb kerdes le lenne tudva. Es nem haskins vagy rudi szakertelmevel, vagy hogy most mar mennyire at tudnak venni a stafeta botot. Stb.
Inkabb neznek vegig egy gyengebb evet ugy, hogy legalabb a qb poszt le lenne tudva. Mint meg egyet ugy, ahogy kellett ben nelkul, vagy bennel iden.
gabor25
tenorx
Akkor miért lenne jövőre gyengébb év és miért ne lenne jó a Steelers Rodgersnek?
több mint 3 éve
Mert kacsintott Tomlinra ,azért 😉Rogerst most kellene megszereznunk. Hogy legalabb elvezetes legyen a jovo evi meccseket nezni. Es meg tudnank, mi hianyzik pontosan. Hogy nyero csapat legyunk.Mi az istenért jönne Rodgers az utolsó éveiben egy olyan csapatba, ahol gyengébb év lesz, de legalább a QB poszt le van tudva?
Ha mar a qb kerdes le lenne tudva. Es nem haskins vagy rudi szakertelmevel, vagy hogy most mar mennyire at tudnak venni a stafeta botot. Stb.
Inkabb neznek vegig egy gyengebb evet ugy, hogy legalabb a qb poszt le lenne tudva. Mint meg egyet ugy, ahogy kellett ben nelkul, vagy bennel iden.
gabor25
tenorx
több mint 3 éve
Ezt itt tanulta! 🙂Nem fizettünk neki 6 milliót, inkább odaadtuk Bannernek 4,5-et...persze utólag könnyen okos az ember.
steelwolf
több mint 3 éve
Ezt itt tanulta! 🙂több mint 3 éve
Rogerst most kellene megszereznunk. Hogy legalabb elvezetes legyen a jovo evi meccseket nezni. Es meg tudnank, mi hianyzik pontosan. Hogy nyero csapat legyunk.Mi az istenért jönne Rodgers az utolsó éveiben egy olyan csapatba, ahol gyengébb év lesz, de legalább a QB poszt le van tudva?
gabor25
több mint 3 éve
ja, ű tartja a +500 bekapott yard 3 egymást követő meccsen rekordot - idén is láccik a munka ebbe az iránybaAustin amúgy remek DC volt.Na de ki jöhet a helyére?Austin, Tomlin mellett azért nehezen tudnék elképzeni egy karateres DC-t, pedig jó lenne
Fangio, Zimmer már kifelé mennek vagy vmi fiatal szaki?
steelwolf
astroid
Az egyik kedvenc Lions D#-em volt.
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
steelersdepot.com/2022/01/keith-butler-confirms-mike-tomlin-handled-defensive-playcalling/Ha ez marad lehetnék én is a DC kb mint egy karácsonyfa dísz. Akkor elmondható, hogy Butlerből akit eddig mindenki szídott semmit sem láttunk.
gabor25
több mint 3 éve
A nyilatkozatokbol is lejon, hogy ez egy tudott visszavonulas volt mar Butlertol. Azert is jott Austin, hogy lassa mizu es atvegye iden es ne nullarol induljon.En egyebkent nem.gondolom, hogy Tomlin nagyon D playaket akart, vagy akarna hivni. O olyan edzo, akinek pont kell a.labda mindket oldalan karakteres arc, aki vezet. En azt is el tudom kepzelni, hogy mar Butler kerte, hogy ne neki kelljem, mert az oregre nezve azt sem tartom kizartnak, hogy van valami betegsege.
több mint 3 éve
Austin amúgy remek DC volt.Na de ki jöhet a helyére?Austin, Tomlin mellett azért nehezen tudnék elképzeni egy karateres DC-t, pedig jó lenne
steelwolf
astroid
Az egyik kedvenc Lions D#-em volt.
több mint 3 éve
Rogerst most kellene megszereznunk. Hogy legalabb elvezetes legyen a jovo evi meccseket nezni. Es meg tudnank, mi hianyzik pontosan. Hogy nyero csapat legyunk.Rájátszásban egy meccset az öreg torony is elkaristolt 😂😂😂😂
gabor25
Packers drukkerek eszik a kefét az fix.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Rogerst most kellene megszereznunk. Hogy legalabb elvezetes legyen a jovo evi meccseket nezni. Es meg tudnank, mi hianyzik pontosan. Hogy nyero csapat legyunk.Ha mar a qb kerdes le lenne tudva. Es nem haskins vagy rudi szakertelmevel, vagy hogy most mar mennyire at tudnak venni a stafeta botot. Stb.
több mint 3 éve
És Dulac-nak nyilatkozott arról, hogy a D playhívás Tomliné volt. Ezt még mindig nem értem, mert ott áll a pali a pálya szélén papírok és látványos irányítás nélkül, tehát vagy képes Tomlin valami 3.típusú kommunikációra vagy előre látja milyen hogyan alakul a mérkőzés.Ez esetben viszont komoly gond, hogy továbbra is ezt a szar védekezést láthatjuk (nem a passrush-ra gondolok, hanem a zóna/emberfogás dilemmára). Még mindig azt tartom a legnagyobb gondnak, hogy nincs megfelelő személyzet erre a zónázásra, mert olyan embereket draftolunk, akik emberezésben lennének jók.
Úgyhogy Teryl Austin lesz a befutó, vagyis sok változást nem látok, csak talán annyi lehet, hogy ő jobban képviseli majd a secondary érdekeket, míg Butlernél inkább a LB sor lehetett a fontos. Igaz ez nem jött sajnos be túlzottan, de azért reméljük Bush visszatalál a helyes útra, különben azonnal megint korán kell egy ILB-t draftolni.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Stílusosan egy Bengals meccs közben kell. Hiába Lynch pèldája ragadós 😛
több mint 3 éve
Na de ki jöhet a helyére?Austin, Tomlin mellett azért nehezen tudnék elképzeni egy karateres DC-t, pedig jó lenne
steelwolf
több mint 3 éve
Na de ki jöhet a helyére?Dann Quinn 😀
steelwolf
több mint 3 éve
Na de ki jöhet a helyére? Fangio, Zimmer már kifelé mennek vagy vmi fiatal szaki?
több mint 3 éve
359 sack Butler alatt (ez rekord), voltak szép pillanatok az érthetetlen hívások mellett, de azt fogjuk Tomilnra 😀
több mint 3 éve
Közben Butler bejelentette a FO-nak visszavonulását!
több mint 3 éve
youtu.be/oTpu9tU1ElUBen eletutja, hogy ne csak tul elfogultak legyunk. Persze negativak se.
Es olyan aprosagok elofordulnak, mint hogy a sajat feleseged feljelent hogy akar megeroszakoltad. Es akkor nem beszelhetunk meg arrol, hogy a hiressegeknel ugyanez konnyu es gyors hirnevet es penzt is erhet.
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
A zsenik 😀A kétbalkezesek? 😀Mindenki jobbkezesnek születik, és ezen csak a legnagyobb egyéniségek képesek változtatni.😀Persze, hogy jobbos, a takkernénik fogják fordítva. 😀Warrior QR edge pro. Egy válogatott hokisé volt az egyik, Egy légiósé a másik. 😀 De van Sherwood is, de az jobbos. Azt valami Tokaji Viktor nevű játékos használta az utolsó meccsén. Szülinapomra kaptam tőle a 40-re. Mondjuk az jobbkezes....XD Egen , van aki asziszi vapor XXX 1,5x jobb az XX-nélHáááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
polamalu
kishaszi
😀
polamalu
kishaszi
polamalu
😊
bcsarli
Reggio1914
több mint 3 éve
A kétbalkezesek? 😀Mindenki jobbkezesnek születik, és ezen csak a legnagyobb egyéniségek képesek változtatni.😀Persze, hogy jobbos, a takkernénik fogják fordítva. 😀Warrior QR edge pro. Egy válogatott hokisé volt az egyik, Egy légiósé a másik. 😀 De van Sherwood is, de az jobbos. Azt valami Tokaji Viktor nevű játékos használta az utolsó meccsén. Szülinapomra kaptam tőle a 40-re. Mondjuk az jobbkezes....XD Egen , van aki asziszi vapor XXX 1,5x jobb az XX-nélHáááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
polamalu
kishaszi
😀
polamalu
kishaszi
polamalu
😊
bcsarli
több mint 3 éve
Mindenki jobbkezesnek születik, és ezen csak a legnagyobb egyéniségek képesek változtatni.😀Persze, hogy jobbos, a takkernénik fogják fordítva. 😀Warrior QR edge pro. Egy válogatott hokisé volt az egyik, Egy légiósé a másik. 😀 De van Sherwood is, de az jobbos. Azt valami Tokaji Viktor nevű játékos használta az utolsó meccsén. Szülinapomra kaptam tőle a 40-re. Mondjuk az jobbkezes....XD Egen , van aki asziszi vapor XXX 1,5x jobb az XX-nélHáááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
polamalu
kishaszi
😀
polamalu
kishaszi
polamalu
😊