Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Butler nyilatkozott, hogy nem Bush-al elegedetlenek, hanem Norbit akarjat minel gyorsabban megtanitani a defensere, hogy legyen 3 ILB, aki tudja hivni a jatekot es teljesen komfortos benne.Ezen felröhögtem....persze kellett kis idő míg leesett.... 😀
xtaki
Én tartom, hogy az üzenet Bush felé is, de Én azt gondolom ezzel nincsen semmi baj. Egy 1/10 LB-nek el kell bírnia a súlyokat és bizonyítania kell. Ráadásul ilyen játékossal párban jobban is fog majd tudni játszani.
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Butler nyilatkozott, hogy nem Bush-al elegedetlenek, hanem Norbit akarjat minel gyorsabban megtanitani a defensere, hogy legyen 3 ILB, aki tudja hivni a jatekot es teljesen komfortos benne.
több mint 3 éve
xtaki
3 443
egyebkent nem is nez ki rosszul a dolog, ahhoz kepest, hogy -20 milla volt a CAP es visszavonult egy rakas kezdo.
polamalu
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Hat van egy camp heronk eppen WR oldalon. Anthony Johnsonnak megnottek az 53as eselyei. A srax sgyebkent tetszik nekem es meg STben is is.
több mint 3 éve
Early diagnosis is that Steelers WR Chase Claypool suffered a “minor ankle sprain” today and “should be fine”, per source.Claypool megsérült...csak segítséggel tudott bemenni az orvosi szobába...Lehet tobbet tudni?
Klaci79
Ezert kell Washington is
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Claypool megsérült...csak segítséggel tudott bemenni az orvosi szobába...Lehet tobbet tudni?
Klaci79
Ezert kell Washington is
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Ők mentek a mai keretszűkítés során:WR Isaiah McKoy
T Brandon Walton
K Sam Sloman
DT Abdullah Anderson
DB Stephen Denmark
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
4 év 70 millió, 38 garantált J. Adams....felkészül Minkah
több mint 3 éve
Spy
2 337
Csak a pirosatEgyébként nehéz döntés ez, főleg a miszékünkből. Lehet, hogy Haskins jobb QB2 mint a márványlábú Rudolph, lehet, hogy nem. De hogy Dobbs jobb QB3 mindkettőnél, az tutter.szeded te a gyógyszereid?
Spy
sutianap
több mint 3 éve
Egyébként nehéz döntés ez, főleg a miszékünkből. Lehet, hogy Haskins jobb QB2 mint a márványlábú Rudolph, lehet, hogy nem. De hogy Dobbs jobb QB3 mindkettőnél, az tutter.szeded te a gyógyszereid?
Spy
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Spy
2 337
Egyébként nehéz döntés ez, főleg a miszékünkből. Lehet, hogy Haskins jobb QB2 mint a márványlábú Rudolph, lehet, hogy nem. De hogy Dobbs jobb QB3 mindkettőnél, az tutter.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Én is azt tartanám optimálisnak, hogy elvigye valaki és maradjunk a Haskins, Dobbs QB backup csapattal, de a realitás az, hogy Rudinak nincs csereértéke (volt már kezdő és akkor láttuk, hogy egyébként tartósan nem alkalmas), de azért azt látni kell, hogy per ma ő a No2 QB nálunk. Hasonló a stílusa Benéhez, ami gyakorlásnál és akár ott is, ha hirtelen be kell állnia egyébként egy pozitívum. Ráadásul az előszezonban eddig nem verte meg egyértelműen egyik QB sem. Kivágni nem fogjuk. Dobbs érezhetően Haskins jövetele után a "felesleg", látványosan kevesebb lehetőséget kap és mivel Haskins fejlődik, így egyértelmű, hogy a végén Dobbsot vágjuk ki, így utóbbinak sincs reális csereértéke jelenleg.Tebow újra elérhető, tönkreteszi a QB piacot, hiába.
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Én is azt tartanám optimálisnak, hogy elvigye valaki és maradjunk a Haskins, Dobbs QB backup csapattal, de a realitás az, hogy Rudinak nincs csereértéke (volt már kezdő és akkor láttuk, hogy egyébként tartósan nem alkalmas), de azért azt látni kell, hogy per ma ő a No2 QB nálunk. Hasonló a stílusa Benéhez, ami gyakorlásnál és akár ott is, ha hirtelen be kell állnia egyébként egy pozitívum. Ráadásul az előszezonban eddig nem verte meg egyértelműen egyik QB sem. Kivágni nem fogjuk. Dobbs érezhetően Haskins jövetele után a "felesleg", látványosan kevesebb lehetőséget kap és mivel Haskins fejlődik, így egyértelmű, hogy a végén Dobbsot vágjuk ki, így utóbbinak sincs reális csereértéke jelenleg.
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Én mindenképp Haskinst raknám #2-nek, és Ben visszavonulása után meg is próbálnék vele egy szezont.en is igy gondolom, viszont harmadiknak Dobbs tokeletesen megfelel, gyors mozgassal a hollokat tudja a defense gyarkolasnal 'utanozni'.
Szerintem nála sima maturity problémák voltak, amit meg pont tudunk kezelni. A tehetsége megvan ahhoz, hogy kezdő NFL irányító legyen.
tenorx
viszont igy rudi felesleges.
több mint 3 éve
Én mindenképp Haskinst raknám #2-nek, és Ben visszavonulása után meg is próbálnék vele egy szezont.Szerintem nála sima maturity problémák voltak, amit meg pont tudunk kezelni. A tehetsége megvan ahhoz, hogy kezdő NFL irányító legyen.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Szerintem, ha a Jags szurkolóknak eszébe jut a Dobbs trade kirázza őket a hideg.Ahhoz - mint Laci is írja - sérülések kellene máshol, hogy Rudi, vagy Dobbs értéket érjen. Haskinst biztosan nem adjuk most oda, ez szinte biztos.
Talán Washington lehet még egy hátsó körös érték egy-egy WR szegény csapatnak, de ezt is nehezen látom most megtörténni.
Hát, no a CAP helyzet kapcsán eszembe jutott Nelson....hát úgy nagyjából egy Nelsonra vagyunk, hogy kezdhessük a szezont.
Persze azt is tudjuk, hogy a keretszűkítések kapcsán mindig van egy-ey veterán, aki "leesik"...persze nem most az első 5 ember kivágásánál, hanem a végén. Jó lenne addig lezárni a Watt hosszabbítást.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Mindkettő van, de szerintem nem Rudival képzelik el. Talán lehetne olyan mákunk, mint a Jax anno Dobbs-al, de igazából ez nem realitás. Most legalábbis nem. Még van két forduló, ha sérülés van, akkor lehet gondolkodni ezen, de szerintem nem kapunk érte értéket. Nem is fogjuk kivágni. Marad 2.számú QB, de BB reméljük nem lesz sérült. Természetesen ha Haskins így nyomja, akkor lehet 3.számú is.van csapat ahol nagy a qb need?El tudnank cserelni Masont egy jo CBre?😀
xtaki
Nem, bár egy jobb és csapatával megegyezni nem tudó CB-re lenne pénzünk, de nem hiszem, hogy Rudiért értéket tudnánk kapni.
Klaci79
illetve ahol backup qb need a nagy...
mert rudi kezdonek eros tulzas lenne
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
van csapat ahol nagy a qb need?El tudnank cserelni Masont egy jo CBre?😀
xtaki
Nem, bár egy jobb és csapatával megegyezni nem tudó CB-re lenne pénzünk, de nem hiszem, hogy Rudiért értéket tudnánk kapni.
Klaci79
illetve ahol backup qb need a nagy...
mert rudi kezdonek eros tulzas lenne
több mint 3 éve
Spy
2 337
Szerintem a CB2= CB1, legalábbis együtt vannak a pályán. Ha nagy a különbség köztük, annak az egész D kárát látja.Azért nem csináljuk ezt rosszul. Ez mindenképp a fizetése lenne, csak nem idén adjuk oda, hanem elosztjuk technikailag egyenlő évekre.Így így. Ez ilyen Steelers módi, ezért van az mindig, hogy semmi pénzünk nincs, mert mindig ilyen "majd a jövő Steelers megoldja" alapon tologatjuk előre a pénzeket, hogy a jelenben valahogy túléljünk.Csak arra gondol, hogy a pénzét toljuk magunk előtt.Tuitt szar lenne? És mióta?6,34 millió dollárt szabadított fel a csapat Tuitt szerződésének átdolgozásávalÉrtsd, szokásos módon toljuk magunk elött a szart.
Klaci79
tenorx
badsco
Mindig csináljuk az átalakítást és ezért a játékosok utolsó évére egy nagyobb összeg marad, amit már nem tudsz átalakítani, ezért ilyenkor szarbab lesz az éppen aktuális caphelyzet. Kb, mint tavaly BB szerződésével.
Nem Tuitt-ra gondolt személyesen az egészen biztos 😊
Klaci79
tenorx
Most hogy mindenki csinálja ezeket a kiegészítő éveket, könnyű lett a cap-el babrálni. Lásd a Szentek is milyen szépen csinálták. Ahhoz képest, hogy mínuszban voltunk, most 20 Milla van szabadon és Watt 10 milliója is benne van, hogy nem a 0-ról keljen vele szerződni. Szerintem valakit még fogunk hozni a falba, esetleg CB-t, bár olyat mi ritkán teszünk, ha nem no1 CB kell.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Azért nem csináljuk ezt rosszul. Ez mindenképp a fizetése lenne, csak nem idén adjuk oda, hanem elosztjuk technikailag egyenlő évekre.Így így. Ez ilyen Steelers módi, ezért van az mindig, hogy semmi pénzünk nincs, mert mindig ilyen "majd a jövő Steelers megoldja" alapon tologatjuk előre a pénzeket, hogy a jelenben valahogy túléljünk.Csak arra gondol, hogy a pénzét toljuk magunk előtt.Tuitt szar lenne? És mióta?6,34 millió dollárt szabadított fel a csapat Tuitt szerződésének átdolgozásávalÉrtsd, szokásos módon toljuk magunk elött a szart.
Klaci79
tenorx
badsco
Mindig csináljuk az átalakítást és ezért a játékosok utolsó évére egy nagyobb összeg marad, amit már nem tudsz átalakítani, ezért ilyenkor szarbab lesz az éppen aktuális caphelyzet. Kb, mint tavaly BB szerződésével.
Klaci79
tenorx
Most hogy mindenki csinálja ezeket a kiegészítő éveket, könnyű lett a cap-el babrálni. Lásd a Szentek is milyen szépen csinálták. Ahhoz képest, hogy mínuszban voltunk, most 20 Milla van szabadon és Watt 10 milliója is benne van, hogy nem a 0-ról keljen vele szerződni. Szerintem valakit még fogunk hozni a falba, esetleg CB-t, bár olyat mi ritkán teszünk, ha nem no1 CB kell.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
El tudnank cserelni Masont egy jo CBre?😀
xtaki
több mint 3 éve
Így így. Ez ilyen Steelers módi, ezért van az mindig, hogy semmi pénzünk nincs, mert mindig ilyen "majd a jövő Steelers megoldja" alapon tologatjuk előre a pénzeket, hogy a jelenben valahogy túléljünk.Csak arra gondol, hogy a pénzét toljuk magunk előtt.Tuitt szar lenne? És mióta?6,34 millió dollárt szabadított fel a csapat Tuitt szerződésének átdolgozásávalÉrtsd, szokásos módon toljuk magunk elött a szart.
Klaci79
tenorx
badsco
Klaci79
több mint 3 éve
xtaki
3 443
El tudnank cserelni Masont egy jo CBre?