Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Butler nem aggodik, hogy tuit hogy es mikor er vissza, de ellenben aggodik, hogy watt milyen lesz az elso heten igy, hogy nem teljeset edzett. fura
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Haskins kezd pénteken. Bár nem hiszem, hogy no2 QB lesz idén, de most sokat tehet a jövőjéért. Dobbs lesz a csere QB.
Harris nem játszik majd.
Klaci79
Én egy picit ezt most másképpen látom. Azzal, hogy a backup teamet vezeti backup team ellen sokat nem tud tenni azért, hogy QB2 lehessen, ellenben egy pocsék teljesítménnyel megkérdőjelezheti, hogy ő-e a QB3 idén már. Főleg, ha Dobbs mögötte nagyon nagyot alakít. Ez neki egy tipikus trap game, alacsony nyereséggel, ellenben nagy veszteségi lehetőséggel, de kétségtelen viszont, hogy QB2 irányba így vezet az út.

Én kicsit azért reménykedem Dobbs nagy játékában és mondjuk egy 6. körös ellenértékben valakitől.. 😀
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Haskins kezd pénteken. Bár nem hiszem, hogy no2 QB lesz idén, de most sokat tehet a jövőjéért. Dobbs lesz a csere QB.
Harris nem játszik majd.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
IR-re került S: Antoine Brooks Jr. így eldőlt szerintem ez a Sutton slot CB dolog. Sajnos a szélre alkalmatlannak tűnik.
Elköszöntünk tőlük:
OL: Aviante Collins
WR: Tyler Simmons
RB: Pete Guerriero
LB: Calvin Bundage
Klaci79
Brooks-t sajnálom, komolyan azt gondoltam, ő lesz az idei Hiltonunk, persze ez a sérülése óta kevéssé volt valószínű. Sutton passz ellen jó lehet, de futás ellen megeszik és blitzelni sem láttam olyan hatékonyan. oda a egy LB mentalitású DB kell, Sutton nem az.
Így továbbra is két lyuk van a Sec-ben. Én egyikre sem látom a megoldást a rosteren.
Spy
Marcus Allen akit Te keresel. Safetyből lett egy mokány hibrid LB/SS playa és úgy néz ki be is fogja verekedni magát a csapatba. A 3-4 base D alig áll fál manapság az ellenféllel szemben, mert így az empty setekkel az O-k folyamatosan szedik szét a belső részeinket az LB-kre állított WR-ekkel. Ilyen olyan csomagban tehát nem önmagában Sutton lesz a kérdés, hanem ezek a playák. Egy Hilton sem állította meg egyedül a felé futó RB-t, de akár a TE-t se, a falemberekről pedig ne beszéljünk. Ne misztifikáljuk szerintem a slot CB-k szerepét ebben, mert legfeljebb a WR-ek blokkjainak semlegesítése az amit számon lehet kérni tőlük.

Egyébként Brooks, ha felgyógyul simán adunk még neki esélyt és akár még idén is. De ez így megy az NFL-ben. Aki augusztus végén sérül, de nincs lockolva a helye a rosteren, azt kíméletlenül kivágják.....
Klemó
Ő egy érdekes játékos, de nézem immáron 3éve és még nem mutatott semmit, ami alapján azt gondolnám, hogy ő lenne a passz vagy akár futás ellen a megoldás lesz.
Hilton abban volt jó, hogy nem döngölték földbe futás ellen, az alley nem a S-re várt.
Mellesleg ő védekezett legjobban TE-ken a DB-ink közül passz ellen is, hiába minion. Agresszív volt passz, futás ellen és blitzben. Nem mondom, hogy pótolhatatlan, mindhárom elemre van/lehet játékosunk, de nem egyben.

Marcus Allen most megéri a rostert Brooks kiesésével, de enélkül nem fogadtam volna rá nagy tétben. S-kért érkezett, nem vált be, lett ILB Ulisszével, most tanul lejönni blokkokról, még nem láttam tőle azt a játékot, amire szükség lenne slot-ban, ahol pont ez lenne a dolga.

A hétvégi meccsen meglepően agresszíven játszott, meg is lepődtem, ha történt vele valami idén, amit még nem mutatott meg, akkor lehet benne fantázia, de én eddig rosterre sem vártam Schobert igazolása után ILB poszton, csodálkoznék, ha ő lenne a megoldás. De meglátjuk, kit igazol a szezon.
több mint 3 éve
IR-re került S: Antoine Brooks Jr. így eldőlt szerintem ez a Sutton slot CB dolog. Sajnos a szélre alkalmatlannak tűnik.
Elköszöntünk tőlük:
Klaci79
Brooks-t sajnálom, komolyan azt gondoltam, ő lesz az idei Hiltonunk, persze ez a sérülése óta kevéssé volt valószínű. Sutton passz ellen jó lehet, de futás ellen megeszik és blitzelni sem láttam olyan hatékonyan. oda a egy LB mentalitású DB kell, Sutton nem az.
Így továbbra is két lyuk van a Sec-ben. Én egyikre sem látom a megoldást a rosteren.
Spy
Marcus Allen akit Te keresel. Safetyből lett egy mokány hibrid LB/SS playa és úgy néz ki be is fogja verekedni magát a csapatba. A 3-4 base D alig áll fál manapság az ellenféllel szemben, mert így az empty setekkel az O-k folyamatosan szedik szét a belső részeinket az LB-kre állított WR-ekkel. Ilyen olyan csomagban tehát nem önmagában Sutton lesz a kérdés, hanem ezek a playák. Egy Hilton sem állította meg egyedül a felé futó RB-t, de akár a TE-t se, a falemberekről pedig ne beszéljünk. Ne misztifikáljuk szerintem a slot CB-k szerepét ebben, mert legfeljebb a WR-ek blokkjainak semlegesítése az amit számon lehet kérni tőlük.

Egyébként Brooks, ha felgyógyul simán adunk még neki esélyt és akár még idén is. De ez így megy az NFL-ben. Aki augusztus végén sérül, de nincs lockolva a helye a rosteren, azt kíméletlenül kivágják.....
több mint 3 éve
Etienne egy all round fegyver és nem klasszikus futó. Az már megítélés kérdése, hogy ő, vagy Harris a jobb (számomra egyértelműen az NFL-re utóbbi), de ilyen játékos mindig egy extra lehetőség bármilyen OC-nak. Így azért Én azzal vitatkozom, hogy biztos tuti ő lenne a backup RB.

Az már persze más kérdés, hogy a Jags helyében egy tavaly draftolt és jól teljesítő rookie mellé miért őt húzták be, de érezhető volt, hogy Lawrence dolgát akarták megkönnyíteni.
több mint 3 éve
Elköszöntünk tőlük:
Klaci79
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Csóri Etienne szezonjának vége, mielőtt elkezdődött volna. Nagyon sajnálom, mert érdekes lett volna, hogy ő vagy Harris lesz jobb újoncévében...
Klaci79
Etienne második számú futó lett volna Robinson mögött, sokan ezért is nem értették a Drafton , hogy miért őt kellett.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Elköszöntünk tőlük:
több mint 3 éve
Csóri Etienne szezonjának vége, mielőtt elkezdődött volna. Nagyon sajnálom, mert érdekes lett volna, hogy ő vagy Harris lesz jobb újoncévében...
több mint 3 éve
James, a Pierre Lamar Jackson uncsitesója, szóval senki ne csodálkozzon, ha ma kirakjuk😉
Spy
azért meglepne...vannak még gyengébb CB-k nála 😊
De nagyon kellene valami normális...mert a Bills szétpasszol minket ha így marad
több mint 3 éve
James, a Pierre Lamar Jackson uncsitesója, szóval senki ne csodálkozzon, ha ma kirakjuk😉
több mint 3 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Nagyon örülök a hírnek, hogy végre úgy néz ki zárjuk a megbeszéléseket. Nem volt ez jó tovább húzni.

Tuitt kapcsán nem szerződéses tárgyalás van (sajnos), hanem az, hogy sérüléséből jön vissza. Heyward optimistán nyilatkozott róla, de tény, hogy hivatalos info semmi nincs egyelőre. Összeszokottak ők már a DL-ben, így nem érzem akkora drámának, hogy kihagyta a Camp-et, és az, hogy a szerződését is strukturáltuk talán jó jel, hogy hamarosan csatlakozik a csapathoz.
Klemó
Tuittnak van sérülése? Én azt olvastam (Heywardot kérdezték), hogy a testvére elvesztése (cserbenhagyásos gázolás) miatt nem edz, szóval ilyen lelki problémák, amit mindenki megért, és adnak neki időt, hogy feldolgozza.

több mint 3 éve
Nagyon örülök a hírnek, hogy végre úgy néz ki zárjuk a megbeszéléseket. Nem volt ez jó tovább húzni.

Tuitt kapcsán nem szerződéses tárgyalás van (sajnos), hanem az, hogy sérüléséből jön vissza. Heyward optimistán nyilatkozott róla, de tény, hogy hivatalos info semmi nincs egyelőre. Összeszokottak ők már a DL-ben, így nem érzem akkora drámának, hogy kihagyta a Camp-et, és az, hogy a szerződését is strukturáltuk talán jó jel, hogy hamarosan csatlakozik a csapathoz.
több mint 3 éve
A Panthers meccs után egyes hírek szerint aláírjuk a MEGA dealt Wattal.
Bosa 27 milliójánál biztosan többet fog keresni, de állítólag 30 lesz évente.

Klaci79
Hát az jobb kedvre hangolja majd a gárdát. Mégiscsak a védelem vezére és motorja.
polamalu
És remélem, Tuittról is hallunk valami jó hírt végre...
több mint 3 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ

Klaci79
Hát az jobb kedvre hangolja majd a gárdát. Mégiscsak a védelem vezére és motorja.
több mint 3 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
The Rams have waived QB Duck Hodges.
😕
Klaci79
Kiprobaltuk, nem ment neki, bar ha van futo es TE, ki tudja
több mint 3 éve
The Rams have waived QB Duck Hodges.
😕
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én nagyon örülnék Shermannak, ha már CB gondok vannak, persze ez nem kívánságműsor!
steelwolf
Szerintem is meg tudna Pittsburgh-ben újulni, kérdés mit kívánna a tárcája. Mi meg ezen a téren elég racionálisak szoktunk maradni (ami persze nagyon nem baj).
Reggio1914
Ellene épp valami eljárás folyik, nem?
Spy
Fogalmam sincs, de ha igen, akkor nem játszik még a gondolat se.
Reggio1914
Igen, és valószínűleg el is fogják ítélni.
több mint 3 éve
Ebronnak olyan szerződése van, ami későbbre viszi a dm-et.
Vagyis, ha marad a szerződése, ami jövőre lejár, 4.596.000$-t foglal a cap-ből, kivágás esetén viszont a jövő évi(ket) is oda kell adni, vagyis 7.380.000$ lenne.
Nincs különösebb bajom a palival, jó csapatember és nekem kifejezetten tetszik, hogy két olyan TE van, akit be lehet vonni. Pocsékul blokkol és 4-ből 1 labdát el is ejt, nyilván ez nem jó, de ha most hirtelen Freiermuth egyedül maradna, vagy esetleg futottak még kaliberű TE-el, akkor túl nagy figyelem összpontosulna rá, ami még szerintem korai. Legyenek csak bent ketten, előbb-utóbb a jobb védő majd Pat-el tart és Ebronnak lesz több lehetősége. Azért még nem írnám le és főleg jelentős spórolás nélkül nem vágnám ki/cserélném el.
Jövőre lejár Ebron és Pat még 3 évig olcsón lehet egyre jobb társa a jövő irányítójának (Big Bennek 😊 )
több mint 3 éve
Ezek az előszezon meccsek arra feltétlenül jók, hogy újra feltegyem a kérdést: mekkora dead moneyval járna Ebron kirúgása?

Vagy esetleg nem lehetne ezt a bengát meg valami aprót odaadni egy CB2-ért? A Jagsnek pl TE hiánya van és lelépne a tavalyi első körös CB-jük. Tukmáljuk rájuk, azok úgy is hülyék! 😀
Szokol
Ennyire még Ők sem 😀
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Ezek az előszezon meccsek arra feltétlenül jók, hogy újra feltegyem a kérdést: mekkora dead moneyval járna Ebron kirúgása?

Vagy esetleg nem lehetne ezt a bengát meg valami aprót odaadni egy CB2-ért? A Jagsnek pl TE hiánya van és lelépne a tavalyi első körös CB-jük. Tukmáljuk rájuk, azok úgy is hülyék! 😀
több mint 3 éve
Aki esetleg szombaton jönne és a facen nem jelentkezett az itt egy privát üzenetet írjon pls. a részletek miatt. Köszi
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Én nagyon örülnék Shermannak, ha már CB gondok vannak, persze ez nem kívánságműsor!
steelwolf
Szerintem is meg tudna Pittsburgh-ben újulni, kérdés mit kívánna a tárcája. Mi meg ezen a téren elég racionálisak szoktunk maradni (ami persze nagyon nem baj).
Reggio1914
Ellene épp valami eljárás folyik, nem?
Spy
Fogalmam sincs, de ha igen, akkor nem játszik még a gondolat se.