Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
no
7 302
A ketelu kard. Ok nem vagytok egy CB gyar, de cserebe lett volna helye ha megugorja a lecet. Ellenben a WR-kkel akiknek mit kell itt teljesiteni hogy egyaltalan beszeljenek roluk.Őket vágtuk ki....ez a S. Brown project is szépen besültJó hát kevés csapat annyira szar corner fejlesztésben, mint mi. Szerencsétlen nem is tudom miért ide jött.
TE Marcus Baugh
RB Tony Brooks-James
WR Mathew Sexton
WR Anthony Johnson
CB Shakur Brown
CB Lafayette Pitts
S Lamont Wade
DT T.J. Carter
G Malcolm Pridgeon
Klaci79
tenorx
több mint 3 éve
Eközben az internetten valóban...Lacinek se higgy el mindent 😀 Azt ígérte, hogy szombaton hamburgert süt nekünk, ahogy szokott, erre valami szülinapra ment 😀 Bocs Laci, de ezt hallgatod majd egy darabig 😀 És csak barátságból 😀
Bár nem ismerem az úriember szavahihetőségét... (Klaciét azonban igen 😊)
Spy
több mint 3 éve
Spy
2 337
Eközben az internetten valóban...Bár nem ismerem az úriember szavahihetőségét... (Klaciét azonban igen 😊)
több mint 3 éve
Spy
2 337
Akkor popcorn bekészít, jöhet a keretformálás inhouse és outdoor verzió...CB2-t mindenképp léccilécci
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Madarak azt csiripelik, hogy Callahan-ért próbálunk trédelni Denverből.
több mint 3 éve
Őket vágtuk ki....ez a S. Brown project is szépen besültJó hát kevés csapat annyira szar corner fejlesztésben, mint mi. Szerencsétlen nem is tudom miért ide jött.
TE Marcus Baugh
RB Tony Brooks-James
WR Mathew Sexton
WR Anthony Johnson
CB Shakur Brown
CB Lafayette Pitts
S Lamont Wade
DT T.J. Carter
G Malcolm Pridgeon
Klaci79
több mint 3 éve
Klemó
5 667
A WR oldalt nem nagyon értem. Washington a negyedik helyen így is azért adott be panaszt, hogy nem nagyon van a pályán. Ez a liga inkább a TE heavy felállások felé megy ráadásul és remélem is, hogy többször lesz a pályán nálunk 2TE. Harris ezen felül egy többlet WR lesz minden playben, így pedig teljesen felesleges 6WR-t "cipelnünk" szerintem. 5 RB egyébként sem lesz szerintem rosteren. Nem itt fogunk több embert vinni.No akkor keddig 53 lesz.ha öt WRrel meg 5CBve megyünk a szezonnak tökönlövön magam
Azok a hírek, hogy Tomlin egyik kedvence Snell (nem véletlen volt az a reach.....) és habár nem váltotta meg a világot rosteren maradhat. Én nagyon remélem, hogy ez nem azt jelenti, hogy Balage kikerül, mert nekem egyértelműen ő Harris mellett az, akinek rosteren és az aktívok között kell lennie. Itt is az is kérdés, hogy 4 RB-vel, hogy 3-mal megyünk. Szerintem itt Snell lesz a 4. és Samuels esik ki.
DL oldalon jó lenne találni csapatot a Buggs/Davis kettősből valakinek, mert azt gondolon, hogy máshol simán beférnének az 53-ba, de nálunk nem nagyon. Hangostej egyértelműen bejátszotta magát az 53-ba nekem és Worlmey is azt gondolom, így a fentiekből egy kiesik.
OLB poszton viszont megint van egy ember, aki mindent megtett, de volt már ilyen korábban is mégsem vittük be az 53-ba. Jamir Jones minden csapatrészben jól teljesített, ahol pályán volt, és nekem egyértelműen Marsh előtt van, de utóbbi már bizonyított Tomlinnak és ez szokott jó pont lenni.
Punter oldal is érdekes idén. Harvinban szerintem nagy az upside, még jobb lehet, de Berry nagyon odatette magát és az egyik legklasszabb verseny itt alakult ki. Mondjuk lehet Berryt egy 7. körért el lehetne sózni, de jönnek olyan hangok is, hogy Berry megvédte a poziját. Mindenesetre nem hiszem, hogy egy picket áldoztunk valakiért, aki bizonyít is, de kivágjuk.
Holnap már többet tudunk szerintem, mert ahogy érzem Tomlin az utolsó meccs után elkezdte az "aprítást".
OL oldalon Finney és Coward lehet a kérdés, de no, lássuk be, hogy itt (is) annyira gyengék vagyunk mélységben, hogy nem fogunk siránkozni melyik marad, mert nem oszt és nem szoroz.
Ugyanez igaz CB posztra is sajnos. Justin Layne szerintem bejátszotta magát az 53-ba, már amennyire ez bejátszás. Ez nagyjából csak annyit tesz, hogy Gilbert fog PS-be menni és nem ő. No és egy Maulet majd biztosan rosteren lesz. (who?)
TE poszton Én azt gondolom eldőlt a dolog azzal, hogy Gentry erősödött sokat és blokkolásban már tud segíteni, ahogy QB oldalon Dobbs nem tudta kérdésessé tenni a versenyt. Marcus Allen kiesésével pedig az, hogy Buddy rosterhelyet kap szintén nem kérdés. No és a WR oldalon sem volt sokszor olyan, hogy az 5. "rajtkocka" nem szoros, sőt. Ray-Ray lesz a befutó, de nem azért, mert már a 4. helyért kapkodott volna.
Klemó
ezen majrézunk, hogy 5RBt vigyünk, mikor a kedvenc felállásunk az empty backfield - meghogy melik világtalan backupOLlel tömjük meg az 53 alját?
aszittem ez az a liga, ahun a passhappy versalityvel főzni lehet, erre az összes writer beír 5WRt meg 5CBt magnifix
sutianap
CB oldalon fogunk 6-at vinni szerintem, de a 6. playa a piacról fog jönni a kivágások után.
több mint 3 éve
No akkor keddig 53 lesz.ha öt WRrel meg 5CBve megyünk a szezonnak tökönlövön magam
Azok a hírek, hogy Tomlin egyik kedvence Snell (nem véletlen volt az a reach.....) és habár nem váltotta meg a világot rosteren maradhat. Én nagyon remélem, hogy ez nem azt jelenti, hogy Balage kikerül, mert nekem egyértelműen ő Harris mellett az, akinek rosteren és az aktívok között kell lennie. Itt is az is kérdés, hogy 4 RB-vel, hogy 3-mal megyünk. Szerintem itt Snell lesz a 4. és Samuels esik ki.
DL oldalon jó lenne találni csapatot a Buggs/Davis kettősből valakinek, mert azt gondolon, hogy máshol simán beférnének az 53-ba, de nálunk nem nagyon. Hangostej egyértelműen bejátszotta magát az 53-ba nekem és Worlmey is azt gondolom, így a fentiekből egy kiesik.
OLB poszton viszont megint van egy ember, aki mindent megtett, de volt már ilyen korábban is mégsem vittük be az 53-ba. Jamir Jones minden csapatrészben jól teljesített, ahol pályán volt, és nekem egyértelműen Marsh előtt van, de utóbbi már bizonyított Tomlinnak és ez szokott jó pont lenni.
Punter oldal is érdekes idén. Harvinban szerintem nagy az upside, még jobb lehet, de Berry nagyon odatette magát és az egyik legklasszabb verseny itt alakult ki. Mondjuk lehet Berryt egy 7. körért el lehetne sózni, de jönnek olyan hangok is, hogy Berry megvédte a poziját. Mindenesetre nem hiszem, hogy egy picket áldoztunk valakiért, aki bizonyít is, de kivágjuk.
Holnap már többet tudunk szerintem, mert ahogy érzem Tomlin az utolsó meccs után elkezdte az "aprítást".
OL oldalon Finney és Coward lehet a kérdés, de no, lássuk be, hogy itt (is) annyira gyengék vagyunk mélységben, hogy nem fogunk siránkozni melyik marad, mert nem oszt és nem szoroz.
Ugyanez igaz CB posztra is sajnos. Justin Layne szerintem bejátszotta magát az 53-ba, már amennyire ez bejátszás. Ez nagyjából csak annyit tesz, hogy Gilbert fog PS-be menni és nem ő. No és egy Maulet majd biztosan rosteren lesz. (who?)
TE poszton Én azt gondolom eldőlt a dolog azzal, hogy Gentry erősödött sokat és blokkolásban már tud segíteni, ahogy QB oldalon Dobbs nem tudta kérdésessé tenni a versenyt. Marcus Allen kiesésével pedig az, hogy Buddy rosterhelyet kap szintén nem kérdés. No és a WR oldalon sem volt sokszor olyan, hogy az 5. "rajtkocka" nem szoros, sőt. Ray-Ray lesz a befutó, de nem azért, mert már a 4. helyért kapkodott volna.
Klemó
ezen majrézunk, hogy 5RBt vigyünk, mikor a kedvenc felállásunk az empty backfield - meghogy melik világtalan backupOLlel tömjük meg az 53 alját?
aszittem ez az a liga, ahun a passhappy versalityvel főzni lehet, erre az összes writer beír 5WRt meg 5CBt magnifix
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Klemó
5 667
No akkor keddig 53 lesz.Azok a hírek, hogy Tomlin egyik kedvence Snell (nem véletlen volt az a reach.....) és habár nem váltotta meg a világot rosteren maradhat. Én nagyon remélem, hogy ez nem azt jelenti, hogy Balage kikerül, mert nekem egyértelműen ő Harris mellett az, akinek rosteren és az aktívok között kell lennie. Itt is az is kérdés, hogy 4 RB-vel, hogy 3-mal megyünk. Szerintem itt Snell lesz a 4. és Samuels esik ki.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Itt azert Sexton is rendesen kijatszotta magat az utolso meccsen a keretbol. Ugy volt, hogy megadjuk neki az eselyt hogy bizonyitson. Mint ha jol emlekszem stefan logan nek. Akivel be is sultunk.IR-re került S: Antoine Brooks Jr. így eldőlt szerintem ez a Sutton slot CB dolog. Sajnos a szélre alkalmatlannak tűnik.Brooks-t sajnálom, komolyan azt gondoltam, ő lesz az idei Hiltonunk, persze ez a sérülése óta kevéssé volt valószínű. Sutton passz ellen jó lehet, de futás ellen megeszik és blitzelni sem láttam olyan hatékonyan. oda a egy LB mentalitású DB kell, Sutton nem az.
Elköszöntünk tőlük:
OL: Aviante Collins
WR: Tyler Simmons
RB: Pete Guerriero
LB: Calvin Bundage
Klaci79
Így továbbra is két lyuk van a Sec-ben. Én egyikre sem látom a megoldást a rosteren.
Spy
De Sextont spec teambe vartuk. Aztan a fumble es a tobbi gyenge teljesitmeny miatt is cut. Pedig igeretes visszahordonak tunt. Csak talan masra nem tudtuk volna hasznalni.
Szoval most neki visszanyalt a fagyi. Es a tulzott bizonyitani akaras. Kar erte.
Mas Tj Wattol azt varjak, vagy azt gondoljak rola hogy "rozsdas" lesz a szezon kezdetere es hogy addig viszont megkaphatja a szerzodeset. Es joe haden es mikah fitzpatrick lenne a kovetkezo a sorban, akik ugyanigy szeretnenek zsirosabb szerzodest. Es akar innen visszavonulni.
Szerkesztette: gabor25
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Az mindenesetre eldőlt, hogy Pierre megelőzi Layne-t a CB2-ért folyó versenyben. Ha nem hozunk senkit...akkor ő kezd Haden mellett, nem érdemtelenül, de nem is annyira megnyugtatva engem.Nagyon meglepődnék, ha nem hoznánk. Gyakorlatilag igazi kezdőnk sincs, nemhogy mélység ezen a poszton.
Klaci79
Aki viszont nagy csalódás nekem az Spillane. Tavaly szépen mozgott és azért Bush kiesését tudta feledtetni kicsit. Idén, kis túlzással még törött kézzel is elkapnak mellette és szinte egyetlen jó megoldását nem láttam Coverage-ban. No és ez azért fájó, mert ha ő azt hozza csak, amit tavaly a camp-ben, lehet nem hozunk ILB-t, hanem CB pótlásra hajtunk rá.
Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Az mindenesetre eldőlt, hogy Pierre megelőzi Layne-t a CB2-ért folyó versenyben. Ha nem hozunk senkit...akkor ő kezd Haden mellett, nem érdemtelenül, de nem is annyira megnyugtatva engem.Slotban jobban bejön a fizikális stílusa, csak az a baj, hogy Sutton kint elég elveszett.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Az mindenesetre eldőlt, hogy Pierre megelőzi Layne-t a CB2-ért folyó versenyben. Ha nem hozunk senkit...akkor ő kezd Haden mellett, nem érdemtelenül, de nem is annyira megnyugtatva engem.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Őket vágtuk ki....ez a S. Brown project is szépen besültTE Marcus Baugh
RB Tony Brooks-James
WR Mathew Sexton
WR Anthony Johnson
CB Shakur Brown
CB Lafayette Pitts
S Lamont Wade
DT T.J. Carter
G Malcolm Pridgeon
több mint 3 éve
Spy
2 337
Megnéztem másfélszer. Tremble jó lesz.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Haskins mindenképp rosszabb volt, mint amire számítottam. Még akkor is ha az OL nem volt komplett, de azért Okorafor is játszott, nem is annyira tetszett
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Fura volt ez az egesz eloszezon. Most volt eloszor csak 3 meccs, igy mindenki masra hasznalta a harmadikat. Mivel nekunk a HOF miatt ez a megyedik volt, nagyon aok kezdo ult, ez egy backup valogatot volt. A Panthers ezt maskeppen kezdte, sok kezdo jatszott es ez latszott is.Ettol.meg lehettek volna momentumok tobb embernel, de ezt nagyitoval kellett keresni.
Haskins inkonzisztens tovabbra is. Ala, fole melle dobalgat es persze Rudi olomlabu, de utobbi dobasai sokkal kozelebb vannak egy NFL iranyitohoz. Nekem ebbol a 4 meccsbol tetszik, ha nem siman Rudi a backup.
Remelem Marcus Allen seeulese nem sulyos
több mint 3 éve
Sziasztok! Még új vagyok, csak azt akarom kerdezni, hogy miért hagytuk nyerni a Pantherst? Ettől még megnyerhetjük a Super Bowlt, ugye?
több mint 3 éve
Csak az eredményt, de ahogy néztem egy kezdő sem igen öltözött. Esetleg a fal..
több mint 3 éve
xtaki
3 443
vegignezte valaki?ket negyed utan feladtam, annyira borzalmas szenvedes volt
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ha jól kijön belőle Haskins, -vagy nem veszít vele- akkor szerintem simán sokoldalúbb backup lenne mint az ólomlábú Rudolph, legalábbis ebbe a rendszerbe alkalmasabb Backup lenne nála. Ráadásul 3sz. QB-ként semmit nem fejlődne, ami nem érdekünk. Könnyebben sütjük el Rudolph-ot egy pickért, mint Dobbs-t még egyszer. Ráadásul Rudolph-al van szerződésünk, a másik kettőből bárkit kivághatunk, szóval trade értéke nincs.Haskins kezd pénteken. Bár nem hiszem, hogy no2 QB lesz idén, de most sokat tehet a jövőjéért. Dobbs lesz a csere QB.Én egy picit ezt most másképpen látom. Azzal, hogy a backup teamet vezeti backup team ellen sokat nem tud tenni azért, hogy QB2 lehessen, ellenben egy pocsék teljesítménnyel megkérdőjelezheti, hogy ő-e a QB3 idén már. Főleg, ha Dobbs mögötte nagyon nagyot alakít. Ez neki egy tipikus trap game, alacsony nyereséggel, ellenben nagy veszteségi lehetőséggel, de kétségtelen viszont, hogy QB2 irányba így vezet az út.
Harris nem játszik majd.
Klaci79
Én kicsit azért reménykedem Dobbs nagy játékában és mondjuk egy 6. körös ellenértékben valakitől.. 😀
Klemó
Én bírom Rudit, de egyre nehezebb neki szurkolni látva a cölöpségét a mai NFL-ben, főleg a Canada offense-t tekintve.
Egy Haskins-Dobbs páros nálam jobb kiindulópont lenne jövő évre, de egy Draft pick -ami szerintem nem fog jönni- mindent felülírhat.
De a Steelers nem szokott váratlanokat húzni a poszton, szóval..húnóz.
több mint 3 éve
xtaki
3 443
az OL szamomra szinte biztos, ez igy fog maradni, kiveve ha okafor sokkal rosszabb nem lesz. viszont a CB kerdes meg mindig nagyon gaz.a holnapi meccs utan szerintem keresni fogunk valakit. csak nem latok ertelmes CB-t a piacon. A pecc epp most hozott egyet holloktol. mondjuk nekunk biztos nem adtak volna.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Butler nem aggodik, hogy tuit hogy es mikor er vissza, de ellenben aggodik, hogy watt milyen lesz az elso heten igy, hogy nem teljeset edzett. furaÉn úgy értelmezem, hogy a két srác más eset és másról is beszélt Butler. Tuitt kapcsán is természetesen gond, hogy nem edzett, de nála az volt a kérdés, hogy a sérülés után vissza tud-e kapcsolódni a teljes munkába és gyorsan. Erre mondta azt Butler, hogy ebben nem lát gondot. Watt kapcsán a "hitting shape" nekem inkább a csúcsformát jelenti és arról beszél, hogy ezt igazán azzal lehet pallérozni, hogy teljes edzést tolsz és/vagy játszol. Butler tehát némi rozsdától tart Watt esetében, ami valljuk meg valós félelem. De ugye láttuk Lawson esetében is a másik oldalát, vagyis egy-egy csúcsra járt edzésen a sérülést, ami neki a szerződéses tárgyalások alatt "életveszélyes".
xtaki