Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ellene épp valami eljárás folyik, nem?Én nagyon örülnék Shermannak, ha már CB gondok vannak, persze ez nem kívánságműsor!Szerintem is meg tudna Pittsburgh-ben újulni, kérdés mit kívánna a tárcája. Mi meg ezen a téren elég racionálisak szoktunk maradni (ami persze nagyon nem baj).
steelwolf
Reggio1914
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Én nagyon örülnék Shermannak, ha már CB gondok vannak, persze ez nem kívánságműsor!Szerintem is meg tudna Pittsburgh-ben újulni, kérdés mit kívánna a tárcája. Mi meg ezen a téren elég racionálisak szoktunk maradni (ami persze nagyon nem baj).
steelwolf
több mint 3 éve
Én nagyon örülnék Shermannak, ha már CB gondok vannak, persze ez nem kívánságműsor!
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Az a kemeny, hogy Freimuthnak tovabbra sincs RZ droppja a collage sorozatot folytatva...
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Harris nagyjából a snappek 70-80%-át el fogja vinni per meccs, ugyanúgy, mint anno Bell. Így kell nézni ezt az RB groupot. Pont ezért Balage egyébként nálam az, aki többet fog játszani, mivel a kifejezett rövid yardokra ő sokkal jobban illeni fog. Így Harrist sem kell ezekbe a darálókba mindig beletolni. Lesz olyan is, hogy Harris WR-ként fog felállni és ilyenkor McFarland lehet hátul. Ebben sok potenciál lesz, ezért tetszik ez a group, ami nyilván és egyértelműen Harris miatt ilyen "fenszi"... 😊
több mint 3 éve
Spy
2 337
Megnéztem másodszor, de McFarlandot most sem értem. Nálam nagyon keveset mutatott eddig. 2 2yardos, 2 mínusz yardos majd egy 10yardos elkapás. Erre mit lehet építeni? Értem, hogy van második sebessége, de nem ér ki a boxból, hogy bekapcsolja. Vagy mi használjuk rosszul, én nem láttam légüres térbe futni. Egyszerűen nem lát a pályán, és az irányváltásai sem gyilkosak, el fog venni egy roster helyet valaki elől. Nálam Ballage a RB2 egyelőre. Nem érzem olyan vastagnak ezt a group-ot. Az OL számomra meglepően jól nézett ki, mégha egy incomplete Lions DL ellen is játszottak. Nekünk nagy előny a 4 meccs, teljesen más ritmusan vagyunk, mint a 3meccsesek. Ettől még sok a meló, LT-ben bajok lesznek.
Van 4db WR2-nk, ez ritka érték egy pozícióban, nehéz lesz a döntés Cody White nagyot blokkolt McCloud-nak, összességében az offense jó ritmusban dolgozott.
CB2-nk nincs. Suttont szétszivatták múlt héten kívül, belül nem elég fizikális,ha így maradunk, minden QB tudni fogja meccs előtt, hova fog passzolni (non-Haden oldalra) Antoine Brook, nagyon hiányzik slot-ból, ez az ő éve kellett volna, hogy legyen.
A LB posztokat nagyon szépen rendbetettük az offseason elejéhez képest, itt nem látok gondot, játékidő kell.DL pipa, Hangostej remélem, jövőre már nem a negyedik negyedben játszik.
Összességében szántam védő legényeinket a 3-4 negyedben, nem tudtak lejöni a pályáról, a fülükön vették a levegőt Bugs, Hangostej, Spillane,Davis stb. és még az onside kick is...ide hiányzott Abdullah most a végén, nem volt kit beküldeni, Buddy Johnson meg nem kapott lehetőséget, se Bundage
Ben jól érezte magát, OL nem volt rossz, ez most így elég, de a CB és a LT poszt valóban season killer lehet.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Legalábbis nem most. Pár társát megpróbálta azért kinyiratni a blokkjaival. Egy nagyra nőtt elkapó, Claypool többet blokkolna, a többit meg tudjuk.Utána volt azért 1-2 szép megmozdulása...sajnos ez az ő játékában mindig benne van. Bosszantó, de azért még nem fogják idén lecserélni...Régi szép idők újra 😀Es ebron eldroppolta a vegen. Hihetetlen merges voltam.
Klaci79
xtaki
Klaci79
Jövőre azért készülni kell egy megbízható TE2 opciijóval.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Utána volt azért 1-2 szép megmozdulása...sajnos ez az ő játékában mindig benne van. Bosszantó, de azért még nem fogják idén lecserélni...Régi szép idők újra 😀Es ebron eldroppolta a vegen. Hihetetlen merges voltam.
Klaci79
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Régi szép idők újra 😀Es ebron eldroppolta a vegen. Hihetetlen merges voltam.
Maybe that diet wasn’t cap after all pic.twitter.com/3UcFkIFvWQ
— Nick (very depressed steelers fan) (@sadsteelersguy) August 21, 2021
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Régi szép idők újra 😀Maybe that diet wasn’t cap after all pic.twitter.com/3UcFkIFvWQ
— Nick (very depressed steelers fan) (@sadsteelersguy) August 21, 2021
több mint 3 éve
tamaske (doki)
132
BB pump faket még a kamera sem tudta követni, elszoktak tőle. 😀
több mint 3 éve
xtaki
3 443
A menekulo ember...amikor meglattam a kifordulasait, akkor 10 evet fiatalodtam 😊Highsmith jo lesz,
az uj TE elkepeszto, erre evek ota nagy szukseg volt. Ebron masodik szamu lesz, mert botranyosan rosszul blokkol, illetve droppol rendszeresen. Amikor elkapja az ok, csakhat.
CB-t es/vagy OT-t tovabbra is hozni kell.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Ezt a Bent Én már nagyon régóta nem láttam. Jól mozgott a zsebben, érzékelhetően más dinamikával mozgott, a labdák szépen szálltak és az a pump fake még mindig.....látszott, hogy nagyon akar a pályán lenni. No és amikor a második TD-nél bekérte Freimuth-ot a pályára az nagyon jó jel volt. Neki Miller óta nem volt ilyen pajtija és az ő stílusához ez illik, ezt most látjuk/láttuk.Az OL nekem kellemes meglepetés volt az első play után. Én sokkal több problémát vártam és sok Ben menekülést. Persze ez a Lions volt, de akkor is.
Najee Harrist élmény nézni. Abban az óriási playben már érződik, hogy őt így otthagyni nem lehet, mert abból ilyen nagy játék lehet. Ez pedig szépen megnyitja majd a középső/távoli routeokat. Harris mögött viszont alakul szépen a depth. McFarland lehet az all round váltó és Balage pedig a fal törő kos. Ez így most nekem szépen néz ki. Samuels lehet a negyedik befutó, főleg, mert láthatóan Snell lehetőséget sem kap.
Találtunk egy punt és kick returnert Sexton személyében, de sajna nem fog felférni a rosterre...legalábbis Én nagyon nem látom hogy férhetne fel, mert közben Mccloud sem rossz, sőt, láthatóan ő is jól érzi magát a Canada O-ban.
A D kapcsán megérkezett Ingram, ami jó jel és ha itt lesz még Watt és Tuitt is, akkor elképesztően kemény lesz ez a front7. Schobertnek volt egy csúnya játéka, amikor is nem tudta megtartani a TE-t, de azért saját bevallása szerint is még tanul és még lassan mozgott.
No és igen, ami kellemetlen az az, hogy CB oldalon valóban nem jutottunk közelebb. Sajnos senkit nem láttam kiemelkedni....James Pierre lehet így a kezdő, és mögötte meg az óriás lyuk, ami szerintem nonszensz......ide biztosan kell valaki, mert meg fognak enni bennünket a pass heavy csapatok....
több mint 3 éve
Reggio1914
1 389
Ebront el lehet felejteni 😉Ne mondj ilyet, Szokol kitér a ... Ja, nem. 🙂
steelwolf
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem volt ez rossz...összességében még két problémát érzek, Okorafor megbízhatatlan még mindig, illetve a no2 CB-hez nem jutottunk közelebb. Az biztos, hogy nem Shakur Brown lesz. Nálam egyelőre Pierre a befutó, de ő sem győzött meg. BB viszont nagyon jól nézett ki...
több mint 3 éve
Ebront el lehet felejteni 😉
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Sutton számára a slot corner pozi sokkal természetesebb, mint a szélén lenni....én nagyon optimistának gondoltam ezt a feltételezést. Nyilvánvaló az is, hogy James Pierre oda kezdőként nem megoldás, vagyis kell hoznunk veteránt. Schobert szerződését látva erre bőven meg is van a keret. Persze az, hogy kit hoznánk az nagy kérdés cserélni való draft tőke híján is vagyunk....
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Cam Suttonslot CB volt ma már edzésen. Jó döntés, bár a no2 CB személye igencsak érdekes lesz így. Gondolom Pierre kap első körön lehetőséget.
több mint 3 éve
xtaki
3 443
Dan Moore Jr. could be the Steelers’ swing tackle, but he appears to be much more than that
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Egy dolgot még nem emeltünk ki. Egész pofás Harris mögött a backup harc. McFarland kapcsán mondtam rosszakat, de kigyúrta magát érezhetően idénre, ahogy Samuels türelmes stílusa a zóna blokkoknál sem rossz. Snell, most nekem az, akinél nálam inog a szék. Persze ehhez az is kellene, hogy Balage visszatérjen és ugyanazt hozza, mint az első meccsen.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Enyhe bokarándulás/ficam. Ilyen egy szezonban sok van, de azért akinek volt az tudja, hogy egy-egy rossz mozdulattól még fél évig "érzed" a helyét......
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Claypoolról van vmi friss?Csak annyi, hogy szerencsére nem olyan súlyos. De ez volt már, ahhoz képest majd meglátjuk melyik edzésen tűnik fel legközelebb.
steelwolf
Gondolom majd este ha lesz sajtótájékoztató, mondanak róla pár szót.
több mint 3 éve
Claypoolról van vmi friss?
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Butler nyilatkozott, hogy nem Bush-al elegedetlenek, hanem Norbit akarjat minel gyorsabban megtanitani a defensere, hogy legyen 3 ILB, aki tudja hivni a jatekot es teljesen komfortos benne.Ezen felröhögtem....persze kellett kis idő míg leesett.... 😀
xtaki
Én tartom, hogy az üzenet Bush felé is, de Én azt gondolom ezzel nincsen semmi baj. Egy 1/10 LB-nek el kell bírnia a súlyokat és bizonyítania kell. Ráadásul ilyen játékossal párban jobban is fog majd tudni játszani.