Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 3 éve
xtaki
3 443
akkor ujra kell neznem, kozben dolgoztam.egyebkent ti lattatok sok canada fele mozgast? en alig alig lattam, vagy csak nem volt feltunoIgen, rengeteget. Foleg Haskins tamadasainal es Dobbnal....
xtaki
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
egyebkent ti lattatok sok canada fele mozgast? en alig alig lattam, vagy csak nem volt feltunoIgen, rengeteget. Foleg Haskins tamadasainal es Dobbnal....
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
egyebkent ti lattatok sok canada fele mozgast? en alig alig lattam, vagy csak nem volt feltuno
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Amúgy állítólag Big Ben kezd a Lions ellen...ez érdekes, nem nagyon szokott ilyenkor még labdát fogni a kezébe, de számomra örömteli, talán a rozsdát is hamarabb lerázza.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Az OL-ben igazad van, de a sec-ben sem könnyű, ilyenkor még nagyon sok a kommunikációs hiba...de ahogy leírtam, nem Sutton lesz szerintem az emberünk a szélen...illetve egy hátsó körös újonc, Norwood volt akit égettek 😕Össze-vissza keverik az OL-t, ezt is bele kell számolni, a hajnali meccsen is több olyan pillanat volt, amikor nem az volt, hogy elnyomták a falat, hanem ők cseszték el, mert hirtelen nem tudták, kit kell blokkolniuk és simán elszaladtak mellettük. Ezek - remélem - kijavíthatók, én most inkább a secondary miatt kezdtem aggódni, mert ez elképesztően nulla volt, Suttont meg a többieket úgy pörkölték, hogy csak fogtam a fejem.Igen igen, az OL ahogy számítottunk is rá finoman fogalmazva sem az erősségünk. Viszont azért nekem Moore játéka Okorafor után azért tetszett.Leginkabb az OL tunt gyengenek. Az elakpok es Harris odatette magat.nekem is, de lehet azert, mert az elso felidoben szinte semmi nem jott ossze. sem O sem D oldalon. csunya volt.Jó kis meccs volt, az első 3 negyedbe érdemes volt belenézni. A 4.ről már tudtam, hogy ott lehet aludni 😛Én a gamepass 40 perces összefoglalót tekertem át....és azért nekem a második félidő jobban tetszett... 😀
dande
Klemó
xtaki
Toto21
Nem véletlen írom, hogy lehet, hogy miután Bent szétvágják Haskins lesz a befutó, aki képes lesz "elszaladni".. 😀
Klemó
badsco
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Na nekem sikerült végignézni mostanra....nincs sok időm, de pár megállapítás:Haskins egyértelműen jobb, mint Rudi, de nem elég konstans egyelőre, hogy erre építeni lehessen, ahogy egy első körös esetében kellene. PErsze ő már túl van egy-két dolgon, ha sikerül felépíteni kellemes meglepetés lehet egy ingyen jött QB.
Rudi sem vészes, csak a szokásos és nem fejlődik, ergó a maximumát hozza ezzel az az első számú cserével.
Nem Cam Sutton lesz a megoldás cb2-re, mint ahogy Layne biztosan nem. Pedig ahhoz a sráchoz ragad a labda, kár, hogy egyébként ő viszont képtelen ragadni a WR-ekre.
Cam Sutton viszont tökéletes megoldás lehet slot CB-be, így a kapu leginkább Pierre előtt nyitva.
Spillane nem megoldás sajnos, ő egy jobb rotációs játékos. Schobert viszont Bush-al az lehet.
Nem vagyunk képesek a TE-eket kivenni passzjátékból továbbra sem. Ez megint döntő faktor lehet. Ok Ertz/DG átlagon bőven felüli páros, de aggasztó ez a része a védekezésnek. Másba nem nagyon tudok belekötni, elég jól fogtuk amit kellett ahhoz képest, hogy a kezdőből a 3 legjobb legjobb védő hiányzott.
Viszont rotációban voltak kellemes percei a Dl-nek. Hangostejet is kiemelhetném, de összességében sem volt ez rossz.
Jamir Jones játszott egyébként nagyot a végén. A srác nagyon el akar érni valamit...helyes! 😊
A kutyafáját, Berry nem akarja könnyen adni a helyét. Ha így játszott volna tavaly, nem jön PHIII, de így még érdekes csata lesz a punterek között.
Nos ami az OL-t illeti.
Hát elég gyenge, de! azért vannak bíztató jelek, csak nagyon keresni kell őket.
Dotson azonnal kezdőbe, ne hülyéskedjünk már. Amikor játszott a 2. egységben, magasan kilógott fölfelé.
Trei Turner viszont magasan kilógott lefelé sajnos, ez nagyon nem fasza. Ugyanakkor Haeg helyett Banner-t kellene nézni, talán jövő héten már játszik.
Green középen OK, Okorafor viszont, háááát...megnézném Dan Moore-t a kezdőben, ő jól játszott tegnap.
Ja még valami...elképesztő, ahogy ezeket a WR-eket megtaláljuk. Zseniális volt egyik másik UDFA gyerek, tényleg van itt érzék ehhez. Aztán majd mi lesz belőlük, az más kérdés, ilyen kezdő és csereemberanyag mellett.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
badsco
356
Össze-vissza keverik az OL-t, ezt is bele kell számolni, a hajnali meccsen is több olyan pillanat volt, amikor nem az volt, hogy elnyomták a falat, hanem ők cseszték el, mert hirtelen nem tudták, kit kell blokkolniuk és simán elszaladtak mellettük. Ezek - remélem - kijavíthatók, én most inkább a secondary miatt kezdtem aggódni, mert ez elképesztően nulla volt, Suttont meg a többieket úgy pörkölték, hogy csak fogtam a fejem.Igen igen, az OL ahogy számítottunk is rá finoman fogalmazva sem az erősségünk. Viszont azért nekem Moore játéka Okorafor után azért tetszett.Leginkabb az OL tunt gyengenek. Az elakpok es Harris odatette magat.nekem is, de lehet azert, mert az elso felidoben szinte semmi nem jott ossze. sem O sem D oldalon. csunya volt.Jó kis meccs volt, az első 3 negyedbe érdemes volt belenézni. A 4.ről már tudtam, hogy ott lehet aludni 😛Én a gamepass 40 perces összefoglalót tekertem át....és azért nekem a második félidő jobban tetszett... 😀
dande
Klemó
xtaki
Toto21
Nem véletlen írom, hogy lehet, hogy miután Bent szétvágják Haskins lesz a befutó, aki képes lesz "elszaladni".. 😀
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Igen igen, az OL ahogy számítottunk is rá finoman fogalmazva sem az erősségünk. Viszont azért nekem Moore játéka Okorafor után azért tetszett.Leginkabb az OL tunt gyengenek. Az elakpok es Harris odatette magat.nekem is, de lehet azert, mert az elso felidoben szinte semmi nem jott ossze. sem O sem D oldalon. csunya volt.Jó kis meccs volt, az első 3 negyedbe érdemes volt belenézni. A 4.ről már tudtam, hogy ott lehet aludni 😛Én a gamepass 40 perces összefoglalót tekertem át....és azért nekem a második félidő jobban tetszett... 😀
dande
Klemó
xtaki
Toto21
több mint 3 éve
xtaki
3 443
az OL maximum kozepes lesz egesz evben, annal jobbat felesleges lenne varni toluk, szoval az edzoknek ezzel kell szamolni.Leginkabb az OL tunt gyengenek. Az elakpok es Harris odatette magat.nekem is, de lehet azert, mert az elso felidoben szinte semmi nem jott ossze. sem O sem D oldalon. csunya volt.Jó kis meccs volt, az első 3 negyedbe érdemes volt belenézni. A 4.ről már tudtam, hogy ott lehet aludni 😛Én a gamepass 40 perces összefoglalót tekertem át....és azért nekem a második félidő jobban tetszett... 😀
dande
Klemó
xtaki
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Leginkabb az OL tunt gyengenek. Az elakpok es Harris odatette magat.nekem is, de lehet azert, mert az elso felidoben szinte semmi nem jott ossze. sem O sem D oldalon. csunya volt.Jó kis meccs volt, az első 3 negyedbe érdemes volt belenézni. A 4.ről már tudtam, hogy ott lehet aludni 😛Én a gamepass 40 perces összefoglalót tekertem át....és azért nekem a második félidő jobban tetszett... 😀
dande
Klemó
xtaki
több mint 3 éve
xtaki
3 443
nekem is, de lehet azert, mert az elso felidoben szinte semmi nem jott ossze. sem O sem D oldalon. csunya volt.Jó kis meccs volt, az első 3 negyedbe érdemes volt belenézni. A 4.ről már tudtam, hogy ott lehet aludni 😛Én a gamepass 40 perces összefoglalót tekertem át....és azért nekem a második félidő jobban tetszett... 😀
dande
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Jó kis meccs volt, az első 3 negyedbe érdemes volt belenézni. A 4.ről már tudtam, hogy ott lehet aludni 😛Én a gamepass 40 perces összefoglalót tekertem át....és azért nekem a második félidő jobban tetszett... 😀
dande
több mint 3 éve
Jó kis meccs volt, az első 3 negyedbe érdemes volt belenézni. A 4.ről már tudtam, hogy ott lehet aludni 😛
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Más. A QB backup csatát tegnap nekem egyértelműen Haskins nyerte. Nekem az ő mozgása tetszik leginkább a zsebben és az a kézerő, ami benne van az tényleg impresszív. (főleg a rövid mozdulattal indított lézer passzok) Backupok ellen játszott, de backupokkal és ami tetszett, hogy nem kedvenc célpontot keresett, hanem kialakuló playeket. Rudi hozta megint az átlagot, de az a sack, amit begyűjtött az borzalmas olvasásról és érzékről árulkodott továbbra is. (a nyomás jött, ő egy helyben állt, sehova nem mozdult ki, várta, hogy kialakuljon a play....ami a közelben sem volt.....és jött is a gyorsvonat)
Dobbs pedig ezt egyértelműen túlizgulta, láthatóan frusztrálttá vált, hogy ő a 4. számú és nagyjából esélye sincs (playtime alapján) a keretbe kerülésre.
Harris újra bizonyította, hogy 2-3 yard mindig lesz benne....persze, ha az OL és a TE-k megtanulják, hogy ehhez feleslegesek a tisztázatlan játékok. (két szép futása volt, amit visszafújtak holdinggal) Freimuth rögtön az elején meg is tanulta milyenek itt az áltagos veterán DE-k....úgy elnyomták, mint a bélyeget....és ráadásul rá is nyúlt az ellenfelére....nem volt jó nézni na....ahogy nem volt jó nézni a DB és ILB játékot sem....nem véletlen, hogy rányomtunk az enter gombra Schobert kapcsán. No és a DB kapcsán, hogy mire nyomunk rá azt nem tudom.
Az RB backup kérdés viszont érdekes lesz. McFarland nekem most nagyon tetszett. Agilis volt, ahogy egyébként Samuels sem volt rossz. Balage kihagyta a tegnapit és éltek is vele a srácok.
No és nem akarom elkiabálni, de Hangostej mozgása és játéka nekem nagyon bejön eddig. Nyilván most, hogy nincs a kezdő hármas könnyebb virgonckodni, de az tény, hogy akik játszottak elöl azok közül kinőtt. No és egy új fiú, egy OLB Jamir Jones most már a második meccsén mutatta, hogy közel sem lesz olyan egyértelmű ki lesz az a 4 aki rosteren lesz.
több mint 3 éve
xtaki
3 443
az iLB megvan, akkor mar csak egy CB meg egy OL kellene, hogy tobbe kevesbe indulhasson a szezon.
több mint 3 éve
Klemó
5 667
Bush sérülésből jön és szinte senki nincs mellette aki nagy tapasztalattal bírna (no és ő is másodéves), így logikus döntésnek tűnik ez és lehet ezért is vártunk eddig a Watt hosszabbítással.Idén a Jags 7 millát bukik rajta. A base és az egyéb apró kicsi incentivek összesen így néznek ki:
2021: 0,3k (roster bóni)
2022: 9,250
2023: 10,750
2024: 11,250
A Jags azért trade-eli most el, mert így van trade ellenérték CSAK. Jövőre nincs már garantált rész, csak base és egyéb aprópénzek és minden 10 környékén, vagy felette, így akkor lenne ellenérték, ha pro bowler formát mutatna. Ha csak ezeket az éveket, amik fent vannak optimalizáljuk, akkor egy 7 milla/év szerződés jöhet ki, de állítólag még egy évvel megtoltanánk (avoidible year) a szerződést, ahogy Ben esetében is, így pedig 5 milla környékére menne le az éves caphit, ami azért nagyon baráti. Persze azt se felejtsük el, hogy a srác idén novemberben fordul át a 30-on. Kiváncsi leszek az ellenértékre.
Szerkesztette: Klemó
több mint 3 éve
Egy szóval nem mondtam hogy nem érte meg, mint mondtam én őt nagyon csíptem. Azt hogy ére évi 10 millát az meg nem az én tisztem megítélni, egy jó tackle gyáros LB az biztos. Amúgy a jags átvállalta az idei fizuja nagy részét idénre szal kb ingyé van.Mondjuk az a szerzodes a legkisebb mertekig sem kover, egyebkent sem, de ha meg megnezem, hogy az uj trend szerint mar az LB-k is 17-19 milliokat kaszalnak, a Clevelandben egyebkent kifejezetten jo Schobert fizetese elkepesztoen barati jelenleg. Meg aztan ha nem, szabadulni is siman lehet majd tole.Mivel egy elég kövér szerződése van amit átvesz a vasas nem valószínű hogy sok az ellen érték.úgy látszik Spillane nem elég jó. Érkezik Schobert a Jags-bőlIsmeri a divíziót, azt biztos. Remélem elég visszautasíthatatlan volt az ajánlat.
Toto21
iktriad
Amúgy jó játékos én sajnáltam anno amikor elment tőlünk.
P@trik
Gondolom valami late round pick vagy kondicios cetli volt az ara, siman megerte szerintem.
Stez
Én örültem volna annó ha megtartjuk csak nem akart a vezetőség neki 5 évre 50+ adni, ezt a jags viszont megadta.
több mint 3 éve
Mondjuk az a szerzodes a legkisebb mertekig sem kover, egyebkent sem, de ha meg megnezem, hogy az uj trend szerint mar az LB-k is 17-19 milliokat kaszalnak, a Clevelandben egyebkent kifejezetten jo Schobert fizetese elkepesztoen barati jelenleg. Meg aztan ha nem, szabadulni is siman lehet majd tole.Mivel egy elég kövér szerződése van amit átvesz a vasas nem valószínű hogy sok az ellen érték.úgy látszik Spillane nem elég jó. Érkezik Schobert a Jags-bőlIsmeri a divíziót, azt biztos. Remélem elég visszautasíthatatlan volt az ajánlat.
Toto21
iktriad
P@trik
Gondolom valami late round pick vagy kondicios cetli volt az ara, siman megerte szerintem.
több mint 3 éve
En meg amugy eleinte sajnaltam hogy nem hozzank jott at Toletek. Kesobb mar nem annyira... Ettol fuggetlenul sztem is jobb az atlagnal de talan nem annyira mint amilyen fizut kiharcolt maganak.Mivel egy elég kövér szerződése van amit átvesz a vasas nem valószínű hogy sok az ellen érték.úgy látszik Spillane nem elég jó. Érkezik Schobert a Jags-bőlIsmeri a divíziót, azt biztos. Remélem elég visszautasíthatatlan volt az ajánlat.
Toto21
iktriad
P@trik
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Mivel egy elég kövér szerződése van amit átvesz a vasas nem valószínű hogy sok az ellen érték.úgy látszik Spillane nem elég jó. Érkezik Schobert a Jags-bőlIsmeri a divíziót, azt biztos. Remélem elég visszautasíthatatlan volt az ajánlat.
Toto21
iktriad
több mint 3 éve
triblive.com/sports/dwayne-haskins-makes-statement-as-steelers-rally-to-beat-eagles/
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Check out the Pittsburgh & Philadelphia on Yahoo Sportssports.yahoo.com/nfl/pittsburgh-steelers-philadelphia-eagles-20210812021/
több mint 3 éve
úgy látszik Spillane nem elég jó. Érkezik Schobert a Jags-bőlIsmeri a divíziót, azt biztos. Remélem elég visszautasíthatatlan volt az ajánlat.
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 961
úgy látszik Spillane nem elég jó. Érkezik Schobert a Jags-ből