Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Hearing the #Steelers are at least close to 100% vaccinated.

Would be #NFL’s first team.
több mint 3 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Nem az volt, hogy csak simán kiakartuk vágni, mert nem volt elég pénzünk?
tenorx
Sörmen kapott 3 évre 27et, ne bohóckodjunk má, hogy bárki is aszitte, hogy ennyi lovettával végigmegy ez a szerződés, apropó s csak egy évvel fiatalabb mister Adderallnál, valamin CB2.....
sutianap
Nem kereste senki fizucsökkentési igénnyel, nem volt esélye visszautasítania azt. Anno ezt fájlalta is, hogy ajánlat nélkül vakoldalról elküldtük.

Szerintem visszahoztuk volna DecCastro után ennyiért, de ez innentől kezdve #veszettfejszevoltjogosan
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
tenorx
Sörmen kapott 3 évre 27et, ne bohóckodjunk má, hogy bárki is aszitte, hogy ennyi lovettával végigmegy ez a szerződés, apropó s csak egy évvel fiatalabb mister Adderallnál, valamin CB2.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 3 éve
Nelson nagyon alulértékelt és remek dealt csinált az Eagles....többet nyertünk a kivágásánál ennél a deal összegnél és az nekem kérdés, de ha DeCastro-t tudjuk aligha vágjuk ki.....mert a legjobb CB volt a csapatban.....node ez most már történelem...
Klemó
Amit nálunk kapott azért cirkuszoly, aztán aláírt 4,1-ért? Ott azért érik egy manager csere...
Klaci79
Nálunk nem kapott ajánlatot. Nem tárgyaltak vele csökkentésről sem.
Spy
Persze, maradt volna az eredeti szerződésében, nyilván a manager tömhette a fejét, hogy mennyivel többet kapna máshol...erre gondoltam.
több mint 3 éve
Nelson nagyon alulértékelt és remek dealt csinált az Eagles....többet nyertünk a kivágásánál ennél a deal összegnél és az nekem kérdés, de ha DeCastro-t tudjuk aligha vágjuk ki.....mert a legjobb CB volt a csapatban.....node ez most már történelem...
Klemó
Amit nálunk kapott azért cirkuszoly, aztán aláírt 4,1-ért? Ott azért érik egy manager csere...
Klaci79
Nálunk nem kapott ajánlatot. Nem tárgyaltak vele csökkentésről sem.
több mint 3 éve
Klemó
Amit nálunk kapott azért cirkuszolt, aztán aláírt 4,1-ért? Ott azért érik egy manager csere...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
több mint 3 éve
Eagles are giving former Steelers’ CB Steve Nelson a one-year deal worth up to $4.1 million with incentives, per source.
tenorx
Kár...
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Eagles are giving former Steelers’ CB Steve Nelson a one-year deal worth up to $4.1 million with incentives, per source.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Nem hiszek a csodákban, de ha Haskins bejönne, az sokat segítene abban, hogy pozitívan lássam a csapat elkövetkező pár évét.
több mint 3 éve
A számok azt mutatják, hogy Ingram szerződése csupán 810K USD-t von el a cap-ből, mert mint kiderült, 4 voidable year van beépítve. (Ben szerződése után lehet ismerős, a szerződés lehetővé teszi a cap hit kiteregetését arra az időszakra is, amikor a játékos már nem áll szerződés alatt)
1.66MM az idei sapkahelye, nyilván kiszorít valakit a roster végéből pénzügyileg, azzal nettózva 810K USD az ár a sapkában. Érdekes vonulat. Ez elég all-in-t sejtet (amit szerintem tavaly kellett volna bemondani a tavalyi falemberekkel-nem a teljesítményük, hanem az érdemeik miatt)

Szóval, lehet, hogy még nem végeztünk a csapatépítéssel

BTW: Chucks limitált, Dotson szintén, Banner szintén, Tomlin szerint azért, mert az újakról szeretne képet kapni a HOF game-en, így őket próbálja képbe hozni a meccs előtt aka Haskins QB poszton. Azt súgják, lehet Harris sem játszik túl sokat.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
És kezdetnek ha a falmizéria nem elég Kevin Dotson hagy ki edzéseket majd sérülés miatt.

Egyre többet trécselnek róla, hogy Nelson mégis visszatérne a Steelershez...
Klaci79
Szinte biztos vagyok benne, hogy kerestük, hiszen egyértelműen CAP áldozatról beszélünk, akit ha tudjuk DeCastro-t szinte biztosan nem vágjuk ki...
több mint 3 éve
Szerintem tök mindegy, hogy milyen a fal. Mármint abból a szempontból, hogy úgy is Rőtlisburger formájától függ a szezon. Ha a Dákó rendben lesz, akkor összejöhet a PO és a one and done. Ha nem, akkor meg a jóisten sem menti meg Tomlint az első negatív szezonjától.
Szokol
De Ben állapota/kedve/hangulatja urambocsá hatékonysága nagy mértékben összefügg a támadófal teljesítményével.
Spy
Egy igazán jó Big Ben-nek nem kell fal 😀
bcsarli
Valóban. De az idei Big Bennek igen 😊.
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
T.J. elég jól kipattintotta magát az edzőtáborra😊 Remélem csak a házi kajától nőtt meg ennyire😊

Steelers fan
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szerintem tök mindegy, hogy milyen a fal. Mármint abból a szempontból, hogy úgy is Rőtlisburger formájától függ a szezon. Ha a Dákó rendben lesz, akkor összejöhet a PO és a one and done. Ha nem, akkor meg a jóisten sem menti meg Tomlint az első negatív szezonjától.
Szokol
De Ben állapota/kedve/hangulatja urambocsá hatékonysága nagy mértékben összefügg a támadófal teljesítményével.
Spy
Egy igazán jó Big Ben-nek nem kell fal 😀

több mint 3 éve
Szokol
több mint 3 éve
És kezdetnek ha a falmizéria nem elég Kevin Dotson hagy ki edzéseket majd sérülés miatt.

Egyre többet trécselnek róla, hogy Nelson mégis visszatérne a Steelershez...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
több mint 3 éve
Antoine Brooks lehúzta az első Int-jét Hilton posztján Bentől. Ő és Kendrick Green (aki szintén aláírt) is kezdők lesznek posztjukon NCB &OC a Dallas ellen.

Melvin ingram a 8-as, Trai Turner az 51-es számot kapta egyelőre. (51-es sárgát visel Buddy Johnson is, szóval utóbbi még nem biztos, hogy így marad)

Valamint az a hír járja, hogy tegnapig a csapat sem tudott Vince terveiről.
Spy
Mindenkit alaposan meglepett ezzel...pedig már rendben voltunk ezen a poszton. Mondjuk Spillane inkább Vince helyén lehet jó, Bush sebessége nagyon hiányzott tavaly...de hogy most kit akasztunk le első cserének vagy Spillane helyére azt baromira nem tudom...
több mint 3 éve
Antoine Brooks lehúzta az első Int-jét Hilton posztján Bentől. Ő és Kendrick Green (aki szintén aláírt) is kezdők lesznek posztjukon NCB &OC a Dallas ellen.

Melvin ingram a 8-as, Trai Turner az 51-es számot kapta egyelőre. (51-es sárgát visel Buddy Johnson is, szóval utóbbi még nem biztos, hogy így marad)

Valamint az a hír járja, hogy tegnapig a csapat sem tudott Vince terveiről.
több mint 3 éve
FK? Az a hazai Fűzővel Kifelé?? Hát ők nálam a PFF szintjét sem ütik meg, és az sincs magasan 😀 Bár az igaz, hogy gyenge, nevekben, a fal, de nevek még sosem blokkoltak. A Katona amikor jött Őt sem annyira dícsérték a szakértők. Aztán rácáfolt és nagyon is elit közeli volt. Sőt ugyebár Ő DE-ként volt az Eaglesnél is.
polamalu
Csak a szokásos Steelers lehúzás. Ettől még egyelőre nem jó a falunk, de akár lehet jó is. Onnan jött az az értékelés is ,hogy óriásit vesztettünk a Katona távozásával. Futás ellen konkrétan nulla és már a passz ellen sem a régi volt a tavalyi szezonban. Volt olyan szakértői értékelés is, ahol a mostani draft előtti csapatunk jobb volt mint a draft utáni😊 én azt mondom, hogy nézzük meg mi lesz. Az előző szezonban is telibe találta minden szakértő a csapatunk erejét😊
pfefe8

Klaci79
Draft után, szezon előtt még a rossz egységek is erősítést kapva új reményekkel állnak, minden csapat próbálja javítani az egységeit, ilyenkor még mindenki bajnok. A mi OL-nk nem rossz, csak kezdő.

Biztosan vannak még rossz egységek a ligában, de reményeik szerint ezek is javultak a tavasz során. Nálunk minden újra van gondolva, mindenki új, vagy ezért vagy azért. Becsüld meg a kezdőt, belőle még bármi lehet. A szezon végén visszamenőleg rangsorolni az egységeket teljesítmény alapján több értelme van, mint draft és FA után egy együtt lejátszott snap nélkül.
De az már nem "papíron" kategória.
Valamiről meg írni kell mindég...

Új Ol, új OL edző, új OC..nem rossz ez csak új. mi tudjuk. De tecciknemteccik az OT posztunk jelenleg papíron így néz ki. Bár én Bannertől sokat várok most is (ahogy tavaly is 😊 )
több mint 3 éve
FK? Az a hazai Fűzővel Kifelé?? Hát ők nálam a PFF szintjét sem ütik meg, és az sincs magasan 😀 Bár az igaz, hogy gyenge, nevekben, a fal, de nevek még sosem blokkoltak. A Katona amikor jött Őt sem annyira dícsérték a szakértők. Aztán rácáfolt és nagyon is elit közeli volt. Sőt ugyebár Ő DE-ként volt az Eaglesnél is.
polamalu
Csak a szokásos Steelers lehúzás. Ettől még egyelőre nem jó a falunk, de akár lehet jó is. Onnan jött az az értékelés is ,hogy óriásit vesztettünk a Katona távozásával. Futás ellen konkrétan nulla és már a passz ellen sem a régi volt a tavalyi szezonban. Volt olyan szakértői értékelés is, ahol a mostani draft előtti csapatunk jobb volt mint a draft utáni😊 én azt mondom, hogy nézzük meg mi lesz. Az előző szezonban is telibe találta minden szakértő a csapatunk erejét😊
pfefe8
több mint 3 éve
FK szakértői szerint magasan a legrosszabb OT párosunk van, 4 pontot kaptunk tőlük. A második legrosszabb csapat 13 pontot kapott. Nice
Willie Parker
Nem ismerem a többi 31 párost név szerint, de papíron szerintem jogos a lehúzás. Chucks finoman szólva sem váltotta meg a világot RT-ben, Banner meg 0,5db RT kezdéssel várja a szezont. És ők a zászlóshajók.

Az edzőnkben bízhatunk és abban, hogy Chucks tényleg alkalmasabb LT-nek mint RT-nek. A többi meg még kevesebb mögöttük. De ez azért tényleg elég nagy kérdőjel így.
Spy
Csak látják az edzők, hogy mit tud Watt edzésen csinálni vagy tudott Dupree Okorafor ellen. Előre azért nem könnyű egy ilyet megjósolni, de a szakértők versenyében az fk-nak én is kb ennyi pontot adnék. Sőt...még az fk és a szakértő sem illik egy mondatba, de legalább lelkesek és tudnak fordítani.
több mint 3 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
polamalu

Steelers fan