Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 696
Turner elment egy évre 3 milliót keresni Washingtonba
És Bush 5.éves opcióját nem hívjuk le.
Klaci79
Mondtam anno, h Bush nem.lesz jó
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 298 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klaci79
Pedig hogy irigyeltem mikor kihúztátok Busht...
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
The Ravens wanted Calvin Austin III. The Steelers took him one pick before they could. Someone in the Ravens draft room shouted, “You gotta be kidding me,” when the Steelers took him.
Klaci79
Hát ennél jobb hír nem is jöhetett volna. Mondjuk azt nem értem, hogy a Ravens WR stratégiája mégis micsoda, így azután, hogy Boykint elküldték és Brownt elcserélték. 3 pályát látott játékosa van elkapó poszton. Hárman együtt szereztek ezer yardot....gondolták felesleges, Lamar úgyis Andrewst fogja keresni?
Klemó
én is örülök neki, mert úgyis csak elkallódott volna nálunk. majd ti kinevelitek nekünk, idén meg gyün vmi sokat látott veterány.
gedam
Vihetitek DJ-t majd év végén máris, ha beválik az idei class....azért mondjuk vicces, hogy a GM azt mondja, hogy nem jó a WR class, erre UDFA-ként nagy túlzással majdnem csak WR-t hoztatok..... 😀
Klemó
Hat ha elfogadjuk hogy nem jo, akkor eppenseggel logikus, hogy nem pazarolsz ra cetlit es jojjon udfa. 😄

Persze en ezt nem fogadom el, azt viszont adom hogy az elejen mind BPA alapon mind needre nekunk nagyobb erteku kartyak es jobb user fun experiences pokemonok kellettek a paklibol. De a csapatepites se nem tegnap, se nem most, es szeptemberben se er veget, csak idonkent sebesseget valt. ☺

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
The Ravens wanted Calvin Austin III. The Steelers took him one pick before they could. Someone in the Ravens draft room shouted, “You gotta be kidding me,” when the Steelers took him.
Klaci79
Hát ennél jobb hír nem is jöhetett volna. Mondjuk azt nem értem, hogy a Ravens WR stratégiája mégis micsoda, így azután, hogy Boykint elküldték és Brownt elcserélték. 3 pályát látott játékosa van elkapó poszton. Hárman együtt szereztek ezer yardot....gondolták felesleges, Lamar úgyis Andrewst fogja keresni?
Klemó
én is örülök neki, mert úgyis csak elkallódott volna nálunk. majd ti kinevelitek nekünk, idén meg gyün vmi sokat látott veterány.
gedam
Vihetitek DJ-t majd év végén máris, ha beválik az idei class....azért mondjuk vicces, hogy a GM azt mondja, hogy nem jó a WR class, erre UDFA-ként nagy túlzással majdnem csak WR-t hoztatok..... 😀
több mint 4 éve
gedam 6 508
Klaci79
Klemó
több mint 4 éve
Klaci79
több mint 4 éve
több mint 4 éve
tenorx 14 198 — fő libsi

A steelers sub már ezt mémeli egy napja 😀

több mint 4 éve
Egyébként azon röhögök, hogy a PFF Picket kapcsán azt mondja, hogy kockázatos lesz a transition Picketnek....persze azt nem teszi hozzá, hogy a saját listáján nem ő, hanem Willis volt az első QB. Azt pedig Én teszem hozzá, hogy utóbbi kapcsán lenne igaz a megállapítás. Picket kapcsán nem félek, hogy felveszi a ritmust, de attól inkább igen, hogy mennyire lesz képes kinőni a legjobbak közé...
Klemó
Igazából őt az elején Trubihoz kell mérni, ha azt megugorja, akkor jön az, hogy hol a plafon... de inkább a 2. 3. évében fog ez eldőlni, nem idén.

Azt remélem elkerüljük, hogy erőltetik a kezdőbe, csak azért mert 1 körös.
Jan
Egyetértek ezzel. Mind a ketten meg fogják kapni az esélyt viszont mivel Trubynak a szerződése olyan, hogy évente 4 milla múlik azon mennyit játszik, ezért Truby oldalán lesz a nyomás, hogy mutassa, hogy sokkal jobb. De ebből következően az is valószínű, hogy, ha egyenlőt hoznak, akkor Picket fogja kapni a snap-eket egy idő után.

Én azért is örülök ennek a WR heavy draftnak, mert ennek a két irányítónak sokkal inkább jó WR-ek (gyors és possession egyarán) kellenek, mint elit fal (persze igen, az is jó volna, sőt). Mind a kettő szeret balra jobbra kimozogni, ráadásul a Canada O is nagyban épít erre és itt tesztelődhet végre az is, hogy az amilyen irányban a fal kapcsán elindultunk tényleg totális csőd, vagy van remény.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 963 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 691 — Steelers fan
Egyébként azon röhögök, hogy a PFF Picket kapcsán azt mondja, hogy kockázatos lesz a transition Picketnek....persze azt nem teszi hozzá, hogy a saját listáján nem ő, hanem Willis volt az első QB. Azt pedig Én teszem hozzá, hogy utóbbi kapcsán lenne igaz a megállapítás. Picket kapcsán nem félek, hogy felveszi a ritmust, de attól inkább igen, hogy mennyire lesz képes kinőni a legjobbak közé...
Klemó
Igazából őt az elején Trubihoz kell mérni, ha azt megugorja, akkor jön az, hogy hol a plafon... de inkább a 2. 3. évében fog ez eldőlni, nem idén.

Azt remélem elkerüljük, hogy erőltetik a kezdőbe, csak azért mert 1 körös.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 892 — capitaine du château de Vienne 1487
Klemó
mindig jobb mint az 50 sack, azt sose magyarázzák...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Remélem jó lesz a 4. körös wr srác, bár én inkább elvittem volna Howellt ugyanott. Sokan mondták, hogy qb duplázni fogunk, a végén igazuk lett. Howell még csak 21 éves és qrva jól dobálja a hosszúkat is. Remélem Pickettel nem sülünk be, de alternatívának ilyen áron marha jó lett volna.
no flacco
Ha Pickett nem lesz jó, inkább menjünk jövőre QB-ért...jobb class ígérkezik
Klaci79
igen?
mesélly
bama vagy okájó...
sutianap
Részemről a Bama srácot választanám...
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 892 — capitaine du château de Vienne 1487
Remélem jó lesz a 4. körös wr srác, bár én inkább elvittem volna Howellt ugyanott. Sokan mondták, hogy qb duplázni fogunk, a végén igazuk lett. Howell még csak 21 éves és qrva jól dobálja a hosszúkat is. Remélem Pickettel nem sülünk be, de alternatívának ilyen áron marha jó lett volna.
no flacco
Klaci79
igen?
mesélly
bama vagy okájó...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 317 — NFL bracket champion '26
Kazee nagy labdamágnes, viszont fegyelmezetlen, ezért nem lett belőle sem Atlantában sem Dallasban kezdő.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Gyors összefoglaló részemről:

1. Pickett: Lehet most gondolkozni, hogy elérhető-e lett volna később, és van rá esély, hogy igen persze - de ezt soha nem fogjuk megtudni. Állítólag a Panthers vitte volna ha nincs bent Ekwonu - de ez is sokat elmond, hogy annyira azért nem bírták, hogy mindenképp őt vigyék.

2. Pickens: Balhés, de tudás szempontjából top 5 WR lehetne idén. Bízok Tomlinban meg a veteránokban, hogy megnevelik. Tökéletes pickup nekünk.

3. Leal: Volt ő régebben top10ben is mockokban, tehetség ott van, van mit tanulnia, de a legjobb helyre jött, Heywardtól mindent meglehet tanulni.

4. Austin: Konkrétan egy ilyen játékos hiányzott a WR-ek közül. Hogyha Pickens és Austin is jól fog teljesíteni rookieként, akkor nem hiszem, hogy DJ kap szerződést.

6. Connor Heyward: Hát ez kicsit fejvakarós, de egyrészt TE-t próbálunk meg csinálni belőle, másrészt meg Camnek is egy gesztus ez szerintem. Márpedig ha valaki, akkor ő megérdemli. Azon gondolkoztam, hogy számomra ő teljesíti meg a modern Steelert, minden megmozdulása, on és off the field példaértékű. Neki is bizotsan jól esett, hogy a tesója is átélheti a ledraftolás élményét.

7. Robinson: 7. kör, kicsit már mindegy, lássuk lesz-e belőle vmi.

7. Oladukon: Ez fejvakarós volt, de azt hiszem ennek annyi értelme van, hogy amikor gyakorlunk Watson/Lamar ellen, ő fogja őket alakítani, hasonló stílus.
több mint 4 éve
Nünüke Los Angeles Rams 558
Hát ez a 7. kör valóban inkább olyan az "alkotó megpihen"....
Klemó
😁😁

http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 4 éve
Első 3 kör rendben, bár a WR személye nekem kicsit kérdőjel Sky Moore-nak örültem volna jobban.
Onnan viszont vicc, hogy a meglévő hiány posztokat nem is akartuk betölteni.
2 WR FA-kent jött és erre még kettő a drafton, ne már.
FB/TE hibrid...... Oké Heyward tesó persze
LB-ből sokkal jobbat lehetett volna akár előbb is.
7. körös QB draft meg vicc.... Oké, hogy ott már nehéz jót találni, de ott kb bármely más poszt jobb opció lett volna.
GombiÁdám
Amikor jó a WR class, és közben elszállnak a fizetések ezen a poszton, (10 milla ma egy átlagos fizetés és az elitek 20 milla alatt fel se veszik a telefont) ÉS mellette még need is van, akkor az, hogy double pick van semmi baj nincs, főleg, hogy NEM SB run a cél.

Azon lehet vitázni, hogy ki lehet majd jobb WR Pickens, vagy Moore, de azt azért tudomásul kell venni, hogy a gyorsaság versus magasság kombi minden poszton előrébb helyezi a játékosokat. Egyre élesebb a verseny, egyre atletikusabb mindenki, de az érvényes, hogy aki meg tudja nyerni az 50-50 labdák többségét, az nagy érték. Claypool nálunk az sem biztos, hogy megéri a rostert (komolyan beszélek), ha úgy folytatja, ahogy tavaly játszott. Boykinról egyelőre csak reméljük, hogy nálunk kivirágzik, így jelenleg a mi rosterünkön nincs ilyen playa, akire bizton számíthatunk.

Ha pedig megnézed a senior bowl practice videókat, ahol Austin konkrétan MINDENKIBŐL hülyét csinál, akkor talán egyértelmű lesz a válasz, hogy a 4. kör értéke is érendben van. (Én az ő játékát várom a leginkább by the way)

Mindig mosolygok továbbá, mikor nagyokat állítunk 6. kör végétől, vagyis mi lett volna jó, vagy jobb. Én is sokszor beleesem, de egyet azért látni kell. Ott több stratégia van de legtöbbször olyan információk alapján is döntenek a csapatok, amiket mi nem látunk. Mi, mármint a steelers sokszor csinálunk olyat, hogy position switch csávókat keresünk és nézzük milyen volt az első/második évük, vagy olyanokat, akik ezt tervezik és máshol berobbanhatnak így, vagy úgy. Nincsenek bent a fő boardokon az ilyenek, de ha beletalálunk, akkor az big win. A másik irány kifejezetten a tuti backup playa, akik jó töltő emberek lehetnek. Ezekből is bejöhet kezdőbe egy-egy, így ez a stratégia sem elvetendő, de az elsőben sokkal inkább benne lehet egy AB, vagy egy Beachum.
több mint 4 éve
Valahogy engem ez a QB pick nem győzőtt meg. Tényleg akkora különbség volt köztük, hogy 1/20 az utána következő meg 3/74?

Van egy olyan érzésem mint az Edmundsnál, hogy mindenki más benézte, de mi megláttuk benne az első köröst - aztán kiderült hogy nem mindenki más a hülye, tényleg nagyon korán húztuk.

Annyiban azért védhető, hogy ha QB need van, és olyan szituba kerülsz, hogy nem abból válogathatsz, amit mások bennhagytak, hanem a class legjobb prospectjét húzhatod, akkor nyilvánvalóan nem túlzás az 1/20, a poszt értékét nézve.

Lehet az is bejátszott, hogy a tavalyi nagyon erősnek gondolt QB class részben besült, és emiatt óvatosabbak voltak a csapatok. De akárhogy is, csak mi gondoltuk, hogy van olyan QB akit 3. kör előtt érdemes kihúzni, ettől nem vagyok teljesen nyugodt.
Jan
Az várható volt, hogy Pickett az egyetlen, aki gyakorlatilag NFL ready. Lehet őt más is vitte volna, mondjuk 2. elején. A többivel azért dolgozni kell bőven.
Az ismert háttér miatt egyébként is várható volt a húzás, nem is véletlen az a sokescreen amit csináltunk Willissel, meg a végén Ridderrel is.
Ettől még nem látom benne a Marinot, de ha tényleg nem jó, jövőre akár jöhet egy vesztes szezon és egy jobb opció.
Idén nem volt olyan QB, akiért ennél többet adtam volna...még az 1/15-öt se értettem, de Pickett nagyon a csőben volt...
több mint 4 éve
no flacco
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 691 — Steelers fan
Valahogy engem ez a QB pick nem győzőtt meg. Tényleg akkora különbség volt köztük, hogy 1/20 az utána következő meg 3/74?

Van egy olyan érzésem mint az Edmundsnál, hogy mindenki más benézte, de mi megláttuk benne az első köröst - aztán kiderült hogy nem mindenki más a hülye, tényleg nagyon korán húztuk.

Annyiban azért védhető, hogy ha QB need van, és olyan szituba kerülsz, hogy nem abból válogathatsz, amit mások bennhagytak, hanem a class legjobb prospectjét húzhatod, akkor nyilvánvalóan nem túlzás az 1/20, a poszt értékét nézve.

Lehet az is bejátszott, hogy a tavalyi nagyon erősnek gondolt QB class részben besült, és emiatt óvatosabbak voltak a csapatok. De akárhogy is, csak mi gondoltuk, hogy van olyan QB akit 3. kör előtt érdemes kihúzni, ettől nem vagyok teljesen nyugodt.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317