Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha akkor tudtuk volna, amit most, nyilván senki nem mondta volna, hogy Brown az etalon.Egy kicsit túltoljátok, szerintem.Csak ha esetleg déli mezőgazdasági munkás lenne...de ebben az esetben nem így van 😉 😀A gyapotszedő patkányt itt kellene tartani labdaszedőnek, akár a maradék fizujáért is. Aztán ha anullálja az edzéseket, no fizu. Nem tudom a szerződés miket tesz lehetővé, de szívesen előírnám neki, hogy a 2. és 3. qb - által kerítésen kívülre dobott labdákat hozza vissza, valamint ő cipelje ki a pályafelszerelést és az üdítőket. Ekkora hálátlan férget még életemben nem láttam.Azért hiába egy magyar fórum, hiába valószínűleg mindenki europid itt, a gyapotszedő szót mellőzzük, ha kérhetem.
no flacco
fcancellara
Amúgy a patkány maradhat 😊
Klaci79
Év elején, mikor Bell volt 1G, akkor még AB volt a példakép ,aki munkamorál, teljesítmény, steelers-arc megatöbbi.
Egy olyan játékost patkányoztok, aki éveken át abszolút elit teljesítményt nyújtott sárga-feketében, sokat tett ezért a csapatért, és nem egyszer volt ő az, aki megmentette a seggünket azzal, hogy elkapott 1-1 olyan passzt, amit az NFL WR-ek 99%-a nem tudott volna elkapni...
Most valamiért elsz.ródtak a dolgok, és tök egyszerű azt mondani, hogy mindenért ő a hibás. Csak az a nagy helyzet, hogy se én, se ti nem tudjátok hogy mi történik/történt valójában a háttérben, és mi vezetett idáig.
| Ne legyen igazam, de szvsz ez csak az előzetes, az igazi műsor akkor jön majd, ha találunk valakit Ben helyére, de ő még nem akar visszavonulni. Na akkor lesz az igazi hacacáré. Akkor majd ő is patkány lesz, vagy mi az elképzelés? |
Én a gyalázkodás helyett inkább azon gondolkodnék, hogy miért nem sikerült a két legjobb skill playerünkkel rendezni a dolgokat? Hogy fajulhatott odáig a helyzet, hogy Bell és AB is kb a karrierje csúcsán azt mondja hogy inkább nem játszik, mint hogy nálunk lépjen pályára?
Jan
De nem tudtuk.
Most tudjuk.
És ki-ki vérmérséklete, szimpátiája, világnézete szerint reagál a történtekre.
Elismerve az évek alatt lerakott teljesítményét, a véleményem az, hogy Steelers akkor is lesz, amikor AB-ra már csak kevesen fognak emlékezni.
És soha nem tudtam tolerálni, a nagyhangú, egoista emberkéket, akik kárt okoznak a nagy pofájukkal egy közösségnek, ahová én is tartozom.
Ez meghatározza róla a véleményem.
több mint 6 éve
Egy kicsit túltoljátok, szerintem.Csak ha esetleg déli mezőgazdasági munkás lenne...de ebben az esetben nem így van 😉 😀A gyapotszedő patkányt itt kellene tartani labdaszedőnek, akár a maradék fizujáért is. Aztán ha anullálja az edzéseket, no fizu. Nem tudom a szerződés miket tesz lehetővé, de szívesen előírnám neki, hogy a 2. és 3. qb - által kerítésen kívülre dobott labdákat hozza vissza, valamint ő cipelje ki a pályafelszerelést és az üdítőket. Ekkora hálátlan férget még életemben nem láttam.Azért hiába egy magyar fórum, hiába valószínűleg mindenki europid itt, a gyapotszedő szót mellőzzük, ha kérhetem.
no flacco
fcancellara
Klaci79
Év elején, mikor Bell volt 1G, akkor még AB volt a példakép ,aki munkamorál, teljesítmény, steelers-arc megatöbbi.
Egy olyan játékost patkányoztok, aki éveken át abszolút elit teljesítményt nyújtott sárga-feketében, sokat tett ezért a csapatért, és nem egyszer volt ő az, aki megmentette a seggünket azzal, hogy elkapott 1-1 olyan passzt, amit az NFL WR-ek 99%-a nem tudott volna elkapni...
Most valamiért elsz.ródtak a dolgok, és tök egyszerű azt mondani, hogy mindenért ő a hibás. Csak az a nagy helyzet, hogy se én, se ti nem tudjátok hogy mi történik/történt valójában a háttérben, és mi vezetett idáig.
| Ne legyen igazam, de szvsz ez csak az előzetes, az igazi műsor akkor jön majd, ha találunk valakit Ben helyére, de ő még nem akar visszavonulni. Na akkor lesz az igazi hacacáré. Akkor majd ő is patkány lesz, vagy mi az elképzelés? |
Én a gyalázkodás helyett inkább azon gondolkodnék, hogy miért nem sikerült a két legjobb skill playerünkkel rendezni a dolgokat? Hogy fajulhatott odáig a helyzet, hogy Bell és AB is kb a karrierje csúcsán azt mondja hogy inkább nem játszik, mint hogy nálunk lépjen pályára?
több mint 6 éve
A gyapotszedő patkányt itt kellene tartani labdaszedőnek, akár a maradék fizujáért is. Aztán ha anullálja az edzéseket, no fizu. Nem tudom a szerződés miket tesz lehetővé, de szívesen előírnám neki, hogy a 2. és 3. qb - által kerítésen kívülre dobott labdákat hozza vissza, valamint ő cipelje ki a pályafelszerelést és az üdítőket. Ekkora hálátlan férget még életemben nem láttam.ja én szivesen nézem mikor Tomlin beáll LBnek, Art az irányító, és Kolbert húzogatjable a labdákat.Szóval ez hogy ki a patkány egy kicsit nyúlós téma idén hogy Kolbert fija a scoutin team vezetője, Tomlin is inkább azzal volt elfoglalva, hogy a kicsi Dínót melyik zsíros pennsylvaniai vagy ohioi programba nyomja be. Szóval ha az egyik patkány a másik meg ingyenélő féreg aki az urambátyám nfl rendszer fostengerén élősködik úgy hogy ő az aki semmit nem rakott le az asztalra
no flacco
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
twitter.com/AronYohannes/status/1103881597764268033?s=19kár, hogy nem valósul meg a valóságban.
több mint 6 éve
Belegondolva Munchak után az fontos volt, hogy az OL maradjon egyben, az új edzőnek ne kelljen fontos részeket beépítenie. Ez nagyon jó döntés és okos.Elvileg elkezdtük árulni. Szinte alig kerülne idén valamibe, ez is extra vonzó lehet más csapatnak. Sok egészséget kívánok neki. Nagyon jó kis RT, kar hogy sérülékeny volt.
Gilbert pedig papirforma. Nem tudtunk vele számolni vele az utolsó 2-3 évben már. Feilert és Okorafor is ott van, akik mindannyian egész szépen megoldották tavaly a posztot. Finney-Foster kapcsán megvan a G-C oldalon a biztonságunk, papírforma alapján így 4-5. körökben hozunk majd nevelendőt.
Szeretnék Én is trade-et, de szerintem elengedtük inkább, hogy tesztelje a piacot (én szerintem az is benne van, hogy visszahozzuk, ha nem talál piacot, bár az árakat és az idei gyengébb OL felhozatalt látva ez nem valószínű)
Klemó
több mint 6 éve
Belegondolva Munchak után az fontos volt, hogy az OL maradjon egyben, az új edzőnek ne kelljen fontos részeket beépítenie. Ez nagyon jó döntés és okos.Gilbert pedig papirforma. Nem tudtunk vele számolni vele az utolsó 2-3 évben már. Feilert és Okorafor is ott van, akik mindannyian egész szépen megoldották tavaly a posztot. Finney-Foster kapcsán megvan a G-C oldalon a biztonságunk, papírforma alapján így 4-5. körökben hozunk majd nevelendőt.
Szeretnék Én is trade-et, de szerintem elengedtük inkább, hogy tesztelje a piacot (én szerintem az is benne van, hogy visszahozzuk, ha nem talál piacot, bár az árakat és az idei gyengébb OL felhozatalt látva ez nem valószínű)
több mint 6 éve
Csak ha esetleg déli mezőgazdasági munkás lenne...de ebben az esetben nem így van 😉 😀A gyapotszedő patkányt itt kellene tartani labdaszedőnek, akár a maradék fizujáért is. Aztán ha anullálja az edzéseket, no fizu. Nem tudom a szerződés miket tesz lehetővé, de szívesen előírnám neki, hogy a 2. és 3. qb - által kerítésen kívülre dobott labdákat hozza vissza, valamint ő cipelje ki a pályafelszerelést és az üdítőket. Ekkora hálátlan férget még életemben nem láttam.Azért hiába egy magyar fórum, hiába valószínűleg mindenki europid itt, a gyapotszedő szót mellőzzük, ha kérhetem.
no flacco
fcancellara
több mint 6 éve
A gyapotszedő patkányt itt kellene tartani labdaszedőnek, akár a maradék fizujáért is. Aztán ha anullálja az edzéseket, no fizu. Nem tudom a szerződés miket tesz lehetővé, de szívesen előírnám neki, hogy a 2. és 3. qb - által kerítésen kívülre dobott labdákat hozza vissza, valamint ő cipelje ki a pályafelszerelést és az üdítőket. Ekkora hálátlan férget még életemben nem láttam.Azért hiába egy magyar fórum, hiába valószínűleg mindenki europid itt, a gyapotszedő szót mellőzzük, ha kérhetem.
no flacco
több mint 6 éve
Marcus Gilbert délben:ez miez?
Next chapter 🙏🏾😎
Spy

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 6 éve
A gyapotszedő patkányt itt kellene tartani labdaszedőnek, akár a maradék fizujáért is. Aztán ha anullálja az edzéseket, no fizu. Nem tudom a szerződés miket tesz lehetővé, de szívesen előírnám neki, hogy a 2. és 3. qb - által kerítésen kívülre dobott labdákat hozza vissza, valamint ő cipelje ki a pályafelszerelést és az üdítőket. Ekkora hálátlan férget még életemben nem láttam.
több mint 6 éve
Kurva anyját már. Ez már konkrétan zsarolás.Bellnek már vége van, nem figyeltél ? 😀
Legyen már vége ennek a Bell meg AB hisztinek, mert kurvára unom már.
tenorx
több mint 6 éve
Kurva anyját már. Ez már konkrétan zsarolás.Legyen már vége ennek a Bell meg AB hisztinek, mert kurvára unom már.
több mint 6 éve
Biztos vagyok benne, hogy valami olyan helyre fog elmenni vmi lófasz pickért, ami eddig fel se merült.Vagy a tulajok bekeményítenek és jobban odacsapnak az asztalra.
Amúgy az új CBA tárgyalás mókás lesz ezek után, sztem be fog jönni a full garantált szerződés és az is, hogy a játékos beleegyezése nélkül nem lehet cserélni.
gabokocka
Steelers fan
több mint 6 éve
Biztos vagyok benne, hogy valami olyan helyre fog elmenni vmi lófasz pickért, ami eddig fel se merült.Amúgy az új CBA tárgyalás mókás lesz ezek után, sztem be fog jönni a full garantált szerződés és az is, hogy a játékos beleegyezése nélkül nem lehet cserélni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Egyébként az érdeklődő csapatok közül ennek fényében a Titanshez és a Redskinshez se fog elmenni. Szerintem itt az Oakland lehet az esélyes, mert Vegas elég nagy brand, de Gruden aligha ha akar olyan játékost, akit előbb kezdenek el vakuzni a kamerák, mint őfelségét. Szóval nagyon érdekes... (a 49ers meg sehol)
több mint 6 éve
Én meg remélem, hogy nem engedünk neki abban, hogy gombokért menjen oda ahova ő akar. Vonuljon vissza, vagy ülje ki a 3 éves szerződését. Nem engedhetünk a zsarolásnak.Bills’ GM Brandon Beane: “We inquired about Antonio Brown on Tuesday, and kept talks open with the Steelers. We had positive discussions, but ultimately it didn’t make sense for either side. As great a player as Antonio Brown is, we have moved on and our focus is on free agency.”Nekem most az az érzésem, hogy elcseréljük oda, ahova akarja, de utána kibasszuk a bránert az ablakon és balhét csinálunk, mert azért ez nem járja....
Klaci79
Klemó
Steelers fan
több mint 6 éve
Bills’ GM Brandon Beane: “We inquired about Antonio Brown on Tuesday, and kept talks open with the Steelers. We had positive discussions, but ultimately it didn’t make sense for either side. As great a player as Antonio Brown is, we have moved on and our focus is on free agency.”Nekem most az az érzésem, hogy elcseréljük oda, ahova akarja, de utána kibasszuk a bránert az ablakon és balhét csinálunk, mert azért ez nem járja....
Klaci79
több mint 6 éve
Amúgy ezt a fajta zsarolósdit nem nagyon értem. Az NHL-ben nincs ilyen. Ott úgy elcserélik a toszba, hogy annyit se tud mondani: fapapucs.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kicsit olyan már, mint a tumor. Beletörődés szakasz, mindegy hova, mennyiért, csak takarodjon már a redvás pitsába.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Sejteni lehetett, AB csúcséveiben nem fog egy kispiacú újjáépulő csapatban játszani, fix odacsörgött, hogy szét lesz baszva az öltöző ha nem lépnek vissza.
több mint 6 éve
Hát én rohadtul ki lennék akadva. Oké barátom, hogy nem akarsz itt játszani, de hogy még a legjobb ajánlatot amit kapnék érted is megtorpedózod!? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ha mondjuk a Bills első körös ajánlata helyett a vége pl egy Jets 3. kör lesz, akkor nem lehet károkozásért beperelni AB-t?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.