NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
Végre vége!!!
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
BREAKING: The Pittsburgh Steelers are trading WR Antonio Brown to The Oakland Raiders in exchange for a 3rd & 5th round pick in the 2019 NFL Draft.

(via Ian Rapoport)

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 206
aztán tényleg mindent a munkavállaló diktál, ami elmezavar, mert egy iparágban sincs így.
Fast Willie
Dehogynincs.
A teljes szórakoztatóiparban.
Filmsztárok, énekesek, tévés celebek, előadók mind diktálnak összeget, feltételeket, még az ásványvíz márkáját és pontos hőmérsékletét is.
És az NFL is szórakoztatóipar, csak mondom...
Sobri Jóska
ezek nagyon ritkán dolgoznak munkavállalóként, de amúgy minden stimmel.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
aztán tényleg mindent a munkavállaló diktál, ami elmezavar, mert egy iparágban sincs így.
Fast Willie
Dehogynincs.
A teljes szórakoztatóiparban.
Filmsztárok, énekesek, tévés celebek, előadók mind diktálnak összeget, feltételeket, még az ásványvíz márkáját és pontos hőmérsékletét is.
És az NFL is szórakoztatóipar, csak mondom...

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
És közben már elég tutinak tűnik, hogy Dupree 5. éves opcióval játszik....9 milláért...na ezt mondjuk nagy baromságnak tartom, de nagyon kívánom, hogy jöjjön be...de most mondom, hogy tuti nem fog...Dupree idén is szar lesz...jegyezzétek meg én mondtam, SZAR LESZ 😉

Többet tényleg nem tehetek 😀
Klaci79
Telón nem látom.
kittli
Na jó....de ez már tényleg legyen elég 😀
több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
És közben már elég tutinak tűnik, hogy Dupree 5. éves opcióval játszik....9 milláért...na ezt mondjuk nagy baromságnak tartom, de nagyon kívánom, hogy jöjjön be...de most mondom, hogy tuti nem fog...Dupree idén is szar lesz...jegyezzétek meg én mondtam, SZAR LESZ 😉

Klaci79
Telón nem látom.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
OFF

Folyamatosan tanulok....mondjuk párcsúsztatást, félinformációt és ezekből való következtetést tudományos köntösben is rég olvastam pár hozzászóláson, de múltkor megfogadtam, hogy ilyen adok kapokba nem megyek bele, most se teszem.

Mindenesetre eltettem magamnak infóként, hogy mi bizony cap hellben vagyunk. Köszönöm, ezt most már jó tudnom.

ON

Jó lenne most már zárni a Brown ügyet, mert Bell után már nagyon unom, hogy a sajtó velünk van tele....
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 394 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ki ért el egyébként eredményt olyan csapattal, ahol nem volt vagy nem lett cap hell? A Rams, Jax, KC triónál is fájdalmas döntéseket kell majd hozni, ne aggódj! A Hawks és Broncos féle korszakos védelmekből sem lett dinasztia, mert a fizetési sapka nem bírta el őket. Azóta mennyivel is értek el többet, mint mi? A Ramsre térjünk vissza két év múlva, hogy mi lesz a mostani csapat helyén, de nézheted az Eagles-t is, hogy lépten nyomon nyírbálnak és kényszerülnek elengedni alapembereket, pedig Goff és Wentz még olcsó. Rodgers fizuja mellé milyen csapatot tettek oda? Vagy most akkor őt is ki kellett volna rakni?Fast Willie
A cap hell, és az, hogy egy sikeres, elit franchise-ból eltávoznak sztárok, azért két különböző dolog. Cap hell kevés csapatnál szokott lenni, az egyik ilyen a Steelers. A Broncos pl. amióta Elway irányít (10 év most már), soha nem volt cap hell-ben. Még a közelében sem. Se Manning előtt, se alatta, se azóta. A cap hell ugye az, hogy rá van kényszerítve a csapat, hogy varázsoljon a számokkal, átstruktúrálgasson, hogy beszorítsa a játékosai pénzét a cap alá. A Denvernek sosem volt ilyesmire szüksége. Nem kellett átstruktúrálni, nem lógtak évekre túl a kifizetések lekönyvelései.

Az más tészta, hogy egy SB környékén járkáló, jól draftoló csapat óhatatlanul el kell, hogy engedjen néhány jó játékosát, mert mindet nem tudja megfizetni. A Denver is elengedett egy sor játékost (Julius Thomas, Eric Decker, Malik Jackson, stb. just to name a few), ez természetes. De soha nem kellett pl. Demaryus Thomas szerződését átstruktúrálni azért, hogy helyet csináljanak mondjuk Demarcus Ware érkezésének. Most is pl. elég szoros a helyzet, de még a Flacco trade, Keenum sokba kerülése ellenére is csak DT-t kellett elengedni, akinek a teljesítménye már nem volt párban a fizetésével. És esetleg Paradist nem tartják meg, bár ha nagyon akarnák, átstruktúrálgatás nélkül is meg tudnák.

A Seahawksnál sem volt cap hell, ott nem a cap hell robbantotta fel a társaságot, hanem a társaság balhézott össze, csak részben a pénzek miatt. De mindenkit simán el tudtak engedni, nem voltak beragadt nem könyvelt kifizetések. A Chiefsnél viszont lehet majd baj, mert ők is részben (ők csak részben, de csinálják) azt az old school cap menedzsmentet művelik, amit a Steelers (meg a Jags, meg pár évvel ezelőttig a Saints, ugyancsak 1-2 évvel ezelőttig Dallas, Sachi előttig a Browns, azelőtt meg kb. mindenki). Azaz, például aláírási pénzekkel backloadolnak szerződéseket, és utána átstruktúrálgatnak. De a liga franchise-ai az új CBA óta fokozatosan áttértek egy menedzselhetőbb technikára, máshogy adva és könyvelve a garantáltakat (sokszor backloadoltak azok is, de DM nincs utánuk már gyakran az első év után sem, mert más a technia a backloadra.) A csapatok fele már tisztán így dolgozik, egy másik harmad félúton van, köt ilyent is meg olyant is. És néhány maradt, aki még teljesen az old school gyakorlatot műveli. Az agyik a Steelers. Érdemes összehasonlítani pl. azt, hogy a Rams hogyan költi a pénzét, mi a különbség azok között a szerződések között amiket ők adnak a capra nézve ahhoz képest, amiket a Steelers ad. Alaposan, részletekbe menően, lebontva és megértve, hogy ki mikorra ütemezi adott pénzek könyvelését, és melyik eredményez futást az események után, és melyik eredményez "megelőző" gondolkodást. Könnyen látható lesz, higy miért is nem fog cap hellbe kerülni a Rams. (Nem arról van szó, hogy a Ramsnek nem kell majd esetleg elengednie 1-2 év múlva néhány sztárját, mert nyilván el kell majd, ha jók maradnak. De ők ezt úgy tudják majd megoldani, hogy egyszerűen nem tartják meg Suh-t, nem hosszabbítanak X-el vagy Y-al, esetleg kiraknak egy alul teljesítő, sokat kereső Z-t. Számottevő DM nélkül.)

Röviden: Brown egy marha, sok mindent a szemére lehet vetni, de azért a cap helyzetért ami van, ő nulla százalékban felelős. Ő az eddigi pályafutása minden évében teljesítette amit a szerződése rá rótt, és pontosan annyit, és csak annyit kapott meg, amennyi ezért a teljesítményért eddig a pontig járt neki. A szerződés a 2019 március 9. pillanatban "nullás", azaz mindenki annyit rakott be, amennyit neki be kellett, egy centtel sem kevesebbet, vagy többet. A szerződés minden hátralevő tétele a jövőbeli teljesítményről szólna, ha folytatódna. Ha a Steelers másfajta (pl. a Niners, Colts, Texans, Hawks, és még tucatnyi) csapat cap menedzselési technikáját követné, akkor most a capben is állhatna a szerződés nullán (vagy csak minimális DM-n). Nem Brown miatt nem áll úgy.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Nekem a full garantált szerződésekkel az a bajom leginkább, hogy abba az irányba hatnak, hogy a ballasztot cipeld évekig, a teljesítménytől függetlenül. Mondjuk QB fronton pl ilyen Bortles, Flacco féléket csak azért játszass, mert nem éri meg kirakni. A fiatal meg ücsörög szintén nagy garival a padon? Vagy nem mindenki kapna nagy garit? Akkor a depth player aláír máshova. A sérülésekről nem beszélve. A sérülés-klauzulát meg majd megint nem engedik contractba venni, aztán tényleg mindent a munkavállaló diktál, ami elmezavar, mert egy iparágban sincs így.

Persze a szakszervezet abba nem menne bele, hogy a játékos kompenzáljon, ha élő szerződést holdoutol pl. Vagy az kiegyenlít vmit, ha eltiltás alatt nemhogy pénzt nem kap emberünk, de kártérít (önhibából távolmarad a melótól)? Mondjuk a hátralévő gari elvesztése?

Kell persze a nagyobb bevételhányad átengedése, de az arányokat meg kell tartani.
Fast Willie
mi a redvás répaföld lenne, ha az FO dolgozna a pénzéért. Érdekes módon tizenvalahány vezetőedzőt menesztettet , azt ehhez képest egy general managert, mer olyan faszán áll minden. Csapatok vannak teljesen szétcseszve, s ennek egyetlen oka a játékosok pénzéhsége, nem pedig az hogy annyi a pénz, hogy nem is kell hozzá érteni majd egykettőt iderakunk azt ha baj van majd ráfogjuk a bazári majmokra.

Nem tudta Kolbert hogy 2019re kialakult kaphelyzetben, ha virágosrét minden akkoris a 190 milliós cap 40 mondom NEGYVEN százalékát 3 játékos vinné el? Ki felelős azért, ki nem tudja managelni a helyzetet? Hogy nincs mára pénzünk az 53as keretre, sőt jövőre húsz élő szerződésű játékosunk van? Ki szarja a dead moneyt, aki folyamatosn tologatja hátra ezeket az összegeket, úgy hogy már megfulladunk bele? Ha gázos AB mér struktúráltuk át tavaly, a büdös nyavalyáér akarunk BigBenek mék 70et odaadni, ezért? Mér hívtuk le Düpri opcióját, ha nincs pénzünk és szar?
Ez egy elmanagelt csapat és Brown a felelős, hogy nyomogatja a vészcsengőt bazzeg nem szabad Bennek 70et odaadni me megrogy az egész. S mi van ha az összevissza nyilatkozásból a kölkök azt várták, hogy végre megshabadul a ballaszttól a csapat. Ehelyett a prémium embereinket veszítjük.
sutianap
Azé van, mert mi draftról nyomatjuk, sok a prémium emberünk, akit meg kellett fizetni. Egy teljes OL-t fenn kell tartani, amiben a LT a legolcsóbb. S azt sem mondhatjuk, hogy nincsen utánpótlás, mert Finney, Feiler és Chucks is ott toporog a kezdő határán. Beachumot, Gilbertet így is kiraktuk, mert nem bírta el őket a cap, de volt pótlásuk, akik olcsóbbak.

Az, hogy egy franchise QB-t megfizetsz, azt nem kell magyarázni. Bennek én sem adnék új szerződést, ahogy Bellnek sem szabadott nagy garantált tartalmú hosszútávút adni. A franchise tag egy ligaelső RB-ért meg ajándék, még kétszer is.

Brown már korábban is beszólogatott, hogy aluljátssza a fizuját, ezért neki előrehoztuk a hosszabbítást, különben az elmúlt 5 év legdominánsabb elkapója már rég máshol kattogna, pedig nem prémium pick volt. Most az, hogy meghülyül, egy GM sem kalibrálja évekkel előre az egyenletbe, valószínűleg tavaly ilyenkor ezt senki nem sejtette, ezért vállatuk be vele a struktúrálását (alapvetően durva magatartásgondok nem voltak vele, talán számítottunk rá, hogy megszolgálja) .

A def-ben a DL-t megint csak nyomni kell, mert domináns DE nélkül semmit sem érsz, főleg 3-4ben, ergo Heyward és Tuitt is drága mulatság, de megszolgálják. Shazier sérülése az évtized pechje kb, de marketing és loyality miatt őt nem rakod ki.

Dupree opció szerintem is baromság, de még levehetjük, plusz nem valószínű, hogy az új passrusher olcsóbb lesz. Watt is kurva drága lesz majd, kb jövőre el kell vele kezdeni tárgyalni, mert negyedik évben ő is bemutathatja a fuckot, ha a CBA tárgyalások eldurvulnak. Amúgy is blue chip. Haden kifejezetten olcsó CB-nek és hozza is amit vártunk, szóval nem tudom, hogy mi a kénköves poklot kellett volna tennünk és kit kellett volna szerinted utcára tenni, mert a többiek kb számottevő fizu nélkül vannak jelen.

Rendben, elfogadom, hogy a Bell taget megspórolhattuk volna, de mivel kiülte, így a zsé a csapatnál maradt. Nekem ne mondja senki, hogy top WR-t és jól teljesítő OL embereket (DeCastrum és Foster) nem fizetne meg, mert ledobom a lantot. Punci más kérdés, de tudjuk, hogy ő Bentől függ. Most az, hogy a QB-dat nem cseréled le még élő szerződése alatt, az egy dolog. Skill player utánpótlásunk is van Juju, Conner és Samu.

Félremenedzselték a védelmet, félrement a cap. Szarul kell draftolni és akkor nincs megadeal. Nyugodj meg, hogy Dupree nem kap 15+ millát évente, és Edmundsnak vagy Davisnek sem kell odadni 10+-okat. Valamit valamiért.

Persze tudom, hogy Beli papa megoldaná UDFA-kkal.

Ki ért el egyébként eredményt olyan csapattal, ahol nem volt vagy nem lett cap hell? A Rams, Jax, KC triónál is fájdalmas döntéseket kell majd hozni, ne aggódj! A Hawks és Broncos féle korszakos védelmekből sem lett dinasztia, mert a fizetési sapka nem bírta el őket. Azóta mennyivel is értek el többet, mint mi? A Ramsre térjünk vissza két év múlva, hogy mi lesz a mostani csapat helyén, de nézheted az Eagles-t is, hogy lépten nyomon nyírbálnak és kényszerülnek elengedni alapembereket, pedig Goff és Wentz még olcsó. Rodgers fizuja mellé milyen csapatot tettek oda? Vagy most akkor őt is ki kellett volna rakni?

Ilyen ez a cap biznisz, manőverezni kell folyton. Ezt szolgálják a strukturálások. Én Colbert hibájának - ha az - azt látom, hogy túlzottan megbízott Brownban és rossz emberre tett.

Ha Burgerrel hosszabbít, akkor nem leszek én sem boldog - kivéve, ha okos deal-t rak elé, amiből két éven belül kiszállhatunk. Addig lehet barátkozni a gondolattal, hogy Tomlin is marad. Szerintem még utána is, ha Rudiban lesz potenciál.
Fast Willie
 archive.triblive.com/sports/steelers/steelers-change-pattern-abstain-from-restructuring-contracts-this-offseason/
szóval ez az állandó restruktúrálás, ebben az adatban Kolbert 24 ijen manővert hajtott végre 5 év alatt összesen 84 milliót talicskázott át következő évekre. Ami ha osztok szorzok totálban a 790 millának több mint tíz szàzalékát görgetjük át a semmire, ami évenkéntiben ugyi olya húsz szàzalékban köti a capet. S az átsruktúráltak közül egy csomót kivágunk, ami money for nothing, mer sokkal olcsóbban szabadulnánk, ha nem ez lenne a mechanizmus.
de kontkétan
2016 DM 12M kivágva Miller, Zsuzsám, Allen
2015 DM 20M kivágva Pola, Woodley, Scooby
2014 DM 13M kivágva Kolonc, Blount
2013 DM 11M kivágva Harrison, Redman
2012 DM 10M kivágva Kemo, Stark, Ward, Farrior
Tehát abszolút hatékonyságban a summa 790ből 84 áttolcskázva, amiből a tiszta veszteség 65 milla a kukába be.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Raiders vagy Eagles....jó lenne ha már eldőlne, mert uncsi a dolog.
Klaci79
Kösz nem, eddig inkább Bellt emlegették, rá nagyobb szükségünk is van. De ahogy mondtam már, pénzünk az nincs, úgy hogy meglepődnék bármelyiken.
dande
Nekem aztán tök mindegy lenne:
 www.rotoworld.com/football/nfl/player/11415/antonio-brown
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
Nekem a full garantált szerződésekkel az a bajom leginkább, hogy abba az irányba hatnak, hogy a ballasztot cipeld évekig, a teljesítménytől függetlenül. Mondjuk QB fronton pl ilyen Bortles, Flacco féléket csak azért játszass, mert nem éri meg kirakni. A fiatal meg ücsörög szintén nagy garival a padon? Vagy nem mindenki kapna nagy garit? Akkor a depth player aláír máshova. A sérülésekről nem beszélve. A sérülés-klauzulát meg majd megint nem engedik contractba venni, aztán tényleg mindent a munkavállaló diktál, ami elmezavar, mert egy iparágban sincs így.

Persze a szakszervezet abba nem menne bele, hogy a játékos kompenzáljon, ha élő szerződést holdoutol pl. Vagy az kiegyenlít vmit, ha eltiltás alatt nemhogy pénzt nem kap emberünk, de kártérít (önhibából távolmarad a melótól)? Mondjuk a hátralévő gari elvesztése?

Kell persze a nagyobb bevételhányad átengedése, de az arányokat meg kell tartani.
Fast Willie
mi a redvás répaföld lenne, ha az FO dolgozna a pénzéért. Érdekes módon tizenvalahány vezetőedzőt menesztettet , azt ehhez képest egy general managert, mer olyan faszán áll minden. Csapatok vannak teljesen szétcseszve, s ennek egyetlen oka a játékosok pénzéhsége, nem pedig az hogy annyi a pénz, hogy nem is kell hozzá érteni majd egykettőt iderakunk azt ha baj van majd ráfogjuk a bazári majmokra.

Nem tudta Kolbert hogy 2019re kialakult kaphelyzetben, ha virágosrét minden akkoris a 190 milliós cap 40 mondom NEGYVEN százalékát 3 játékos vinné el? Ki felelős azért, ki nem tudja managelni a helyzetet? Hogy nincs mára pénzünk az 53as keretre, sőt jövőre húsz élő szerződésű játékosunk van? Ki szarja a dead moneyt, aki folyamatosn tologatja hátra ezeket az összegeket, úgy hogy már megfulladunk bele? Ha gázos AB mér struktúráltuk át tavaly, a büdös nyavalyáér akarunk BigBenek mék 70et odaadni, ezért? Mér hívtuk le Düpri opcióját, ha nincs pénzünk és szar?
Ez egy elmanagelt csapat és Brown a felelős, hogy nyomogatja a vészcsengőt bazzeg nem szabad Bennek 70et odaadni me megrogy az egész. S mi van ha az összevissza nyilatkozásból a kölkök azt várták, hogy végre megshabadul a ballaszttól a csapat. Ehelyett a prémium embereinket veszítjük.
sutianap
Azé van, mert mi draftról nyomatjuk, sok a prémium emberünk, akit meg kellett fizetni. Egy teljes OL-t fenn kell tartani, amiben a LT a legolcsóbb. S azt sem mondhatjuk, hogy nincsen utánpótlás, mert Finney, Feiler és Chucks is ott toporog a kezdő határán. Beachumot, Gilbertet így is kiraktuk, mert nem bírta el őket a cap, de volt pótlásuk, akik olcsóbbak.

Az, hogy egy franchise QB-t megfizetsz, azt nem kell magyarázni. Bennek én sem adnék új szerződést, ahogy Bellnek sem szabadott nagy garantált tartalmú hosszútávút adni. A franchise tag egy ligaelső RB-ért meg ajándék, még kétszer is.

Brown már korábban is beszólogatott, hogy aluljátssza a fizuját, ezért neki előrehoztuk a hosszabbítást, különben az elmúlt 5 év legdominánsabb elkapója már rég máshol kattogna, pedig nem prémium pick volt. Most az, hogy meghülyül, egy GM sem kalibrálja évekkel előre az egyenletbe, valószínűleg tavaly ilyenkor ezt senki nem sejtette, ezért vállatuk be vele a struktúrálását (alapvetően durva magatartásgondok nem voltak vele, talán számítottunk rá, hogy megszolgálja) .

A def-ben a DL-t megint csak nyomni kell, mert domináns DE nélkül semmit sem érsz, főleg 3-4ben, ergo Heyward és Tuitt is drága mulatság, de megszolgálják. Shazier sérülése az évtized pechje kb, de marketing és loyality miatt őt nem rakod ki.

Dupree opció szerintem is baromság, de még levehetjük, plusz nem valószínű, hogy az új passrusher olcsóbb lesz. Watt is kurva drága lesz majd, kb jövőre el kell vele kezdeni tárgyalni, mert negyedik évben ő is bemutathatja a fuckot, ha a CBA tárgyalások eldurvulnak. Amúgy is blue chip. Haden kifejezetten olcsó CB-nek és hozza is amit vártunk, szóval nem tudom, hogy mi a kénköves poklot kellett volna tennünk és kit kellett volna szerinted utcára tenni, mert a többiek kb számottevő fizu nélkül vannak jelen.

Rendben, elfogadom, hogy a Bell taget megspórolhattuk volna, de mivel kiülte, így a zsé a csapatnál maradt. Nekem ne mondja senki, hogy top WR-t és jól teljesítő OL embereket (DeCastrum és Foster) nem fizetne meg, mert ledobom a lantot. Punci más kérdés, de tudjuk, hogy ő Bentől függ. Most az, hogy a QB-dat nem cseréled le még élő szerződése alatt, az egy dolog. Skill player utánpótlásunk is van Juju, Conner és Samu.

Félremenedzselték a védelmet, félrement a cap. Szarul kell draftolni és akkor nincs megadeal. Nyugodj meg, hogy Dupree nem kap 15+ millát évente, és Edmundsnak vagy Davisnek sem kell odadni 10+-okat. Valamit valamiért.

Ki ért el egyébként eredményt olyan csapattal, ahol nem volt vagy nem lett cap hell? A Rams, Jax, KC triónál is fájdalmas döntéseket kell majd hozni, ne aggódj! A Hawks és Broncos féle korszakos védelmekből sem lett dinasztia, mert a fizetési sapka nem bírta el őket. Azóta mennyivel is értek el többet, mint mi? A Ramsre térjünk vissza két év múlva, hogy mi lesz a mostani csapat helyén, de nézheted az Eagles-t is, hogy lépten nyomon nyírbálnak és kényszerülnek elengedni alapembereket, pedig Goff és Wentz még olcsó. Rodgers fizuja mellé milyen csapatot tettek oda? Vagy most akkor őt is ki kellett volna rakni?

Ilyen ez a cap biznisz, manőverezni kell folyton. Ezt szolgálják a strukturálások. Én Colbert hibájának - ha az - azt látom, hogy túlzottan megbízott Brownban és rossz emberre tett.

Ha Burgerrel hosszabbít, akkor nem leszek én sem boldog - kivéve, ha okos deal-t rak elé, amiből két éven belül kiszállhatunk. Addig lehet barátkozni a gondolattal, hogy Tomlin is marad. Szerintem még utána is, ha Rudiban lesz potenciál.
Fast Willie
Meg sz@r DB-ket hoz a draftról.

Ha már DL, tudom luxuspick, de Jerry Tillery ND Fighting Irish DT. Van aki első körbe emlegette már, de megműtötték a vállát, bár TC-re helyrejön. 6.6 295lb. Ismerős történet ez egy műtét miatt csúszó első körös ND DT kapcsán, ugye? Mindezt azért mert anno T'evon Coney ILB- ról néztrm videót, írtam is róla. Ott tűnt ki az ILB videójában. Namost az mindig jó jel, ha valaki egy játékostársa highlight video-jában tűnik ki.
Gondolatropi...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klaci79
Kösz nem, eddig inkább Bellt emlegették, rá nagyobb szükségünk is van. De ahogy mondtam már, pénzünk az nincs, úgy hogy meglepődnék bármelyiken.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940

Fast Willie

sutianap

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 394 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem a full garantált szerződésekkel az a bajom leginkább, hogy abba az irányba hatnak, hogy a ballasztot cipeld évekig, a teljesítménytől függetlenül.Fast Willie
Nem lesz ballaszt. Legalábbis nem úgy, ahogy most. Ha az új CBA átalakítja a rendszert, akkor a cap system is változni fog. Nem feltétlenül soft cap - azért én sem lelkendezem, bár ez egy biznisz, az esélykiegyenlítés csak addig számít, amíg pénzt nem bukunk rajta, szóval nincs kétségem, hogy ha az ownereknek úgy convenient, simán megszavazzák -, de én el tudom képzelni továbbra is hard cappel.

Ami a nonszensz, hogy itt nem háromműszakos, nyócórázós munkavállalókról van szó, akiknek tényleg kevés a munkavállalói leverage-e, hanem top menedzserekhez mérhető hatást gyakorló alkalmazottról, akiket a cégekhez is fejvadászok keresnek, és magánrepülőgépről részesedésig mindent bevetnek értük a normál bizniszben is. Egy NFL QB képes egy város, sőt egy állam gazdaságára kedvező hatással lenni. Peyton Manning sokkal nagyobb boom-ot adott a tizenpár év indianapolisi regnálása alatt a régió gazdaságának, mint az Indy 500 meg a többi autóverseny együttesen, pedig Indy autóversenyben kb. Daytona mellett külön kaszt. És mégis.

Másrészt amikor a garantált szóba jön, akkor - főleg, ha éppen ilyen AB féle hisztéria ürügyén jön elő -, akkor jellemzően az az oldal van kidomborítva, hogy mi van, ha a játékos teljesítménye visszaesik? Ergó túl lesz fizetve, ha a pénze garantált. Az valahogy elsiklik, hogy mindenki négy évig úgy kezdi, hogy alul van fizetve. A Bell, Brown félék a legrudvábbban, legpofátlanabbul, hiszen annak a pár százezernek, esetleg 1-2 milliónak a tízszeresét, húszszorosát éri a teljesítményük (legalább). És ezt négy évig lehet csinálni (minimum). Ez valahogy kimarad a képből.

A garantáltra pedig ne úgy tekints, mint a kedvenc csapatod esetleges cap szituját veszélyeztető valamire, mert ez a szempont csak egy nagyon remote következmény, amit bármikor módosítani is lehet. Ez a vita nem a capről szól, hanem arról, hogy van két fél, akiknek mindegyike nagyon nagy hatással van a bevételekre, ezért a bevételekből is részesedni akar. És egy Alex Smith nem akarja amiatt elbukni a 84 milliójának felét, mert első évében pechjére lesérült. Nem akarja, mert csak a szerződés aláírása utáni mercsendájzingból jóval több bevételt termelt az ownernek, mint 84 millió. Ergó ha lesérül, ha nem, a bevételt bőven megtermelte. A pénzt joggal akarja. De jelenleg baszhatja a fizetése felét, csak azért, mert lesérült. (Nem teljesen, mert a játékosok maguk is biztosítják magukat, Smith is biztosan megtette, de akkor sem fogja messze sem megkapni a teljes pénzét. De ha megkapná is, akkor sem az ownertől, akinek a bevételt megtermelte.)

Szóval ez egy gazdasági vita. Ezt kell rendezni, aztán a cap szabályokat majd alakítsák például át úgy, hogy ha Smith lesérül, és ki kell neki pengetni mind a 84 milliót, akkor a maradék amit úgy kell kifizetni neki, hogy nem játszik, ne számítson bele a Redskins capjébe. Ennyi, és máris nem lesz gond a cap menedzsmenttel, nem kell aggódni, hogy beragadnak pénzek. Legalábbis ilyen peches szituációkban.

A teljesítmény romlás már más tészta. Az legyen csak közös felelősség. Nincs abban semmi, hogy közös a kockázat, és időnként az owner jön ki jobban, időnként a játékos. Ezt vállalják be előre.

A cap okok miatti cut viszont aztán végleg ne a játékoson csattanjon. Teljesen nonszensz, hogy pl. Tashaun Gipson-t simán kikúrhatják csak azért, mert a csapata elbaszta a cap menedzsmentet, adott egy bolond 3 éves contractot Bortlesnek, és most vagdosni kell. És Gipsonon csattan az ostor, mert őt lehet a legnagyobb spórolással kirakni, holott ő egyébként jól játszott, minden fillért megszolgált. Ezeket bizony nyelje be csak a klub, mert ő baszta el, nem a játékos.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

Fast Willie

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Ha bevezetik a soft capet ott megy tönkre az NFL esélykiegyenlítési mechanizmusa.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Szimplán megoldanám azzal, hogy megszűntetném a variálgatást, tologatást, struktúrálgatást, ide-oda könyvelgetést.
Aláír, azzonal megkapja az aláírási pénzt.
Azután a szerződés időtartalma alatt havi fix pénzért játszik.
Persze ez csak a zanzásított véleményem, nyilván sok apróbetűs résszel lenne tarkítva a szerződés, jogokra és kötelezettségekre való tekintetettel.
Vagy csak naív vagyok, hogy lehetne ezt egyszerűbben is?
zidane99
A havi fix profiknál kivitelezhetetlen, jönne ugyanez a balhé, hogy túljátszottam a fizum, emeljünk rajta. A capnek se lenne sok értelme.

Esetleg tolódunk a soft cap felé, játékosopciókkal
Fast Willie
Nem egyforma összegre gondoltam, hanem amibem megegyeznek az adott játékossal.
Ha később kevesli, akkor mint más sportokban eligazolhat olyan csapatba, ahol megkapja.
Persze megfelelő ellenértékért, ha élő szerződése van még.
Hogy a cap-ra ez hogyan hatna, azt sajnos mem tudom.
Ez a számolgatás a mai napig kínai nekem.
több mint 6 éve
Szimplán megoldanám azzal, hogy megszűntetném a variálgatást, tologatást, struktúrálgatást, ide-oda könyvelgetést.
Persze ez csak a zanzásított véleményem, nyilván sok apróbetűs résszel lenne tarkítva a szerződés, jogokra és kötelezettségekre való tekintetettel.
zidane99
A havi fix profiknál kivitelezhetetlen, jönne ugyanez a balhé, hogy túljátszottam a fizum, emeljünk rajta. A capnek se lenne sok értelme.

Esetleg tolódunk a soft cap felé, játékosopciókkal
több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Csak ha esetleg déli mezőgazdasági munkás lenne...de ebben az esetben nem így van 😉 😀
Amúgy a patkány maradhat 😊
Klaci79
Egy kicsit túltoljátok, szerintem.

Év elején, mikor Bell volt 1G, akkor még AB volt a példakép ,aki munkamorál, teljesítmény, steelers-arc megatöbbi.
Egy olyan játékost patkányoztok, aki éveken át abszolút elit teljesítményt nyújtott sárga-feketében, sokat tett ezért a csapatért, és nem egyszer volt ő az, aki megmentette a seggünket azzal, hogy elkapott 1-1 olyan passzt, amit az NFL WR-ek 99%-a nem tudott volna elkapni...

Most valamiért elsz.ródtak a dolgok, és tök egyszerű azt mondani, hogy mindenért ő a hibás. Csak az a nagy helyzet, hogy se én, se ti nem tudjátok hogy mi történik/történt valójában a háttérben, és mi vezetett idáig.

| Ne legyen igazam, de szvsz ez csak az előzetes, az igazi műsor akkor jön majd, ha találunk valakit Ben helyére, de ő még nem akar visszavonulni. Na akkor lesz az igazi hacacáré. Akkor majd ő is patkány lesz, vagy mi az elképzelés? |

Én a gyalázkodás helyett inkább azon gondolkodnék, hogy miért nem sikerült a két legjobb skill playerünkkel rendezni a dolgokat? Hogy fajulhatott odáig a helyzet, hogy Bell és AB is kb a karrierje csúcsán azt mondja hogy inkább nem játszik, mint hogy nálunk lépjen pályára?
Jan
Kiolvasom, hogy mi a válaszod! Mindenről a FO tehet. Tomlin takaroggy, Colbert taktoggy....😟
Klaci79
Nem feltétlenül.
Amikor meccs van, úgy nézem, hogy a kedvenc csapatom, és csak az érdekel hogy nyerjünk.
Amikor nincs meccs, úgy nézem, hogy egy cég. És nagyon érdekel, hogy egy ilyen cégnél, ami -a hazai viszonyokkal ellentétben- nem átpolitizált, viszont nyilvánvalóan és számszerűsíthetően teljesítményorientált, és sikeres is, hogy mennek a dolgok. Kiemelten a személyi döntések.

Egészen biztos, hogy egy ilyen cégnél, ahol ennyi különböző hátterű munkavállaló van, előfordulnak feszültségek. Ez normális. Ezért abban is biztos vagyok, hogy megvannak a különböző szinteken azok az emberek, akiknek feladatuk ezeknek a kezelése. Nem tudom hogy pontosan kik azok, poziciós edzők, koordinátorok, Tomlin, Colbert, vagy van külön HR-es, fogalmam sincs. De az biztos hogy akinek ez lett volna a feladata, az nagyon sz.rul végezte a munkáját.

Az egyéb személyi döntések közül számomra a leginkább érthetetlen a Haley elküldése és ezzel egyidőben Butler megtartása. Külön-külön is érthetetlen lenne, de így együtt, wtf? Csak akkor azt gondoltam, hogy valami van a háttérben, amit nem tudunk. Aztán a szezont, és a végeredményt látva világos lett hogy nem, nincs semmi titok a háttérben, ez egyszerűen egy sz.r döntés volt. Azóta ugye mondogatják, hogy Haley Ben miatt lett elküldve, most meg arról van szó, hogy AB is Bennel kapcsolatos problémája miatt megy el. Nem tudom mennyi igaz ebből, de ha tényleg így van, és ezt hagyták, akkor nyilván úgy értékelték, hogy Ben jövőbeni teljesítménye megér ennyit.

Én már csak ilyen szempontból is nagyon várom a szezont, mert akárhogy alakul, mindenképp tanulságos lesz. Egy ilyen kiélezett versenyhelyzetben a sorozatos jó, és a sorozatos rossz döntéseknek is elég hamar és elég direkten meglátszik az eredménye.

És hogy a felvetésedre is válaszoljak: nem tudom megmondani hogy konkrétan ebben az esetben ki hibázott. De ha elmondod nekem a pontos folyamatot, hogy mi volt a kiváltó ok, utána ki kivel egyeztetett az ügyben, ki hozta meg a végső döntést, esetleg kik milyen tanácsot adtak a döntéshozónak, akkor pontosan meg fogom neked mondani, hogy kiknek a hibája ez az egész sz.rság.
Jan
én egyébként BigBent is elzavarnám, aztán 0-ról elkezdeném újrahúzni az offenset.
Amadeus
Sokan ezt tennénk szurkolóként, csak egy vállalat számára ez gazdasági öngyilkosság a sok dead money cipelése miatt. Ben, Brown és Shazier sokat vinne együtt sajnos.
több mint 6 éve
Save your Buffalo / Bills jokes. Buffalo is an amazing, passionate NFL city. Great fans. Great place to play. Josh Allen is going to be great. Bills moving in right direction and are closer to playoffs than Steelers. Shame on AB. Not surprising but shameful.
Klaci79
mameg megvették Clarkot, kanadában előrehozták az április elsejét...

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 206
Csak ha esetleg déli mezőgazdasági munkás lenne...de ebben az esetben nem így van 😉 😀
Amúgy a patkány maradhat 😊
Klaci79
Egy kicsit túltoljátok, szerintem.

Év elején, mikor Bell volt 1G, akkor még AB volt a példakép ,aki munkamorál, teljesítmény, steelers-arc megatöbbi.
Egy olyan játékost patkányoztok, aki éveken át abszolút elit teljesítményt nyújtott sárga-feketében, sokat tett ezért a csapatért, és nem egyszer volt ő az, aki megmentette a seggünket azzal, hogy elkapott 1-1 olyan passzt, amit az NFL WR-ek 99%-a nem tudott volna elkapni...

Most valamiért elsz.ródtak a dolgok, és tök egyszerű azt mondani, hogy mindenért ő a hibás. Csak az a nagy helyzet, hogy se én, se ti nem tudjátok hogy mi történik/történt valójában a háttérben, és mi vezetett idáig.

| Ne legyen igazam, de szvsz ez csak az előzetes, az igazi műsor akkor jön majd, ha találunk valakit Ben helyére, de ő még nem akar visszavonulni. Na akkor lesz az igazi hacacáré. Akkor majd ő is patkány lesz, vagy mi az elképzelés? |

Én a gyalázkodás helyett inkább azon gondolkodnék, hogy miért nem sikerült a két legjobb skill playerünkkel rendezni a dolgokat? Hogy fajulhatott odáig a helyzet, hogy Bell és AB is kb a karrierje csúcsán azt mondja hogy inkább nem játszik, mint hogy nálunk lépjen pályára?
Jan
Kiolvasom, hogy mi a válaszod! Mindenről a FO tehet. Tomlin takaroggy, Colbert taktoggy....😟
Klaci79
Nem feltétlenül.
Amikor meccs van, úgy nézem, hogy a kedvenc csapatom, és csak az érdekel hogy nyerjünk.
Amikor nincs meccs, úgy nézem, hogy egy cég. És nagyon érdekel, hogy egy ilyen cégnél, ami -a hazai viszonyokkal ellentétben- nem átpolitizált, viszont nyilvánvalóan és számszerűsíthetően teljesítményorientált, és sikeres is, hogy mennek a dolgok. Kiemelten a személyi döntések.

Egészen biztos, hogy egy ilyen cégnél, ahol ennyi különböző hátterű munkavállaló van, előfordulnak feszültségek. Ez normális. Ezért abban is biztos vagyok, hogy megvannak a különböző szinteken azok az emberek, akiknek feladatuk ezeknek a kezelése. Nem tudom hogy pontosan kik azok, poziciós edzők, koordinátorok, Tomlin, Colbert, vagy van külön HR-es, fogalmam sincs. De az biztos hogy akinek ez lett volna a feladata, az nagyon sz.rul végezte a munkáját.

Az egyéb személyi döntések közül számomra a leginkább érthetetlen a Haley elküldése és ezzel egyidőben Butler megtartása. Külön-külön is érthetetlen lenne, de így együtt, wtf? Csak akkor azt gondoltam, hogy valami van a háttérben, amit nem tudunk. Aztán a szezont, és a végeredményt látva világos lett hogy nem, nincs semmi titok a háttérben, ez egyszerűen egy sz.r döntés volt. Azóta ugye mondogatják, hogy Haley Ben miatt lett elküldve, most meg arról van szó, hogy AB is Bennel kapcsolatos problémája miatt megy el. Nem tudom mennyi igaz ebből, de ha tényleg így van, és ezt hagyták, akkor nyilván úgy értékelték, hogy Ben jövőbeni teljesítménye megér ennyit.

Én már csak ilyen szempontból is nagyon várom a szezont, mert akárhogy alakul, mindenképp tanulságos lesz. Egy ilyen kiélezett versenyhelyzetben a sorozatos jó, és a sorozatos rossz döntéseknek is elég hamar és elég direkten meglátszik az eredménye.

És hogy a felvetésedre is válaszoljak: nem tudom megmondani hogy konkrétan ebben az esetben ki hibázott. De ha elmondod nekem a pontos folyamatot, hogy mi volt a kiváltó ok, utána ki kivel egyeztetett az ügyben, ki hozta meg a végső döntést, esetleg kik milyen tanácsot adtak a döntéshozónak, akkor pontosan meg fogom neked mondani, hogy kiknek a hibája ez az egész sz.rság.
Jan
én egyébként BigBent is elzavarnám, aztán 0-ról elkezdeném újrahúzni az offenset.