NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
296
28
23:00, MATCH4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Egy ötlet:Azt én sem látom, hogy 10 playa-t húzunk idén a Drafton.
1., adjunk szerződést BB-nek, amivel spórolunk idén, és vágjuk ki Burnettet
2. Hozzuk el John Brown, Tyrel Williams vagy Golden Tate hármasból valakit, az se baj, ha pickért beruházunk
3., egy jó LB kellene FA-ról
4., Draftoljunk CB-t és WR-t az elején...
Klaci79
több mint 6 éve
Kicsi AB tényleg megtesz mindent, hogy utálják Pittsburgh-ben.CTE
Antonio Brown is unfollowing Steelers players. James Conner is another. Yet Samuels and Edmunds are running on a beach riding his coattails
Antonio Brown has unfollowed Ju Ju! 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Egy ötlet:1., adjunk szerződést BB-nek, amivel spórolunk idén, és vágjuk ki Burnettet
2. Hozzuk el John Brown, Tyrel Williams vagy Golden Tate hármasból valakit, az se baj, ha pickért beruházunk
3., egy jó LB kellene FA-ról
4., Draftoljunk CB-t és WR-t az elején...
több mint 6 éve
Csak két dologra reagálnék. Én nem az idei, hanem a tavalyi WR sorunkra gondoltam. Az AB/JuJu/Eli/Washington/stb nem volt azért rossz ide kellett Big Ben.Szia,Te ennyire leírtad már Big Bent? Hogy vele "halódunk"? Szerinted jobb lenne az offense, ha megadtuk volna Bellnek amit kért, pluszban Brownnak az új szerződést? (Nem kötözködésképpen kérdezem, csupán kíváncsi vagyok a véleményedre.)Lehet okoskodni, de nem mi ülünk ott döntéshelyzetben.Nem az volt a választás, hogy kirakjuk Bent, hanemhogy idén lejár a szerződése, azt kakukk. Lett volna lehetőségünk egy installált ofenzbe plugint QBt rakni, álá Rudi akár. De ehelyett azt választottuk, hogy együtt halunk Ródliburgerrel, nammindegy. Ez nem tetszet nekem, szerintem szar döntés. Végülis a suckforluckban az Indi kibaszta Manninget, és jól tette. S az Payton Manning vót nemkismacska.
Annak se lett volna jó üzenete, ha riválishoz "engedjük" tradelni. Húú, mi menne itt....
Mindenkinek ez volt a legjobb, a magánszámmal csak csökkent AB értéke. Nyilvánvaló volt, hogy nem ad érte első kört senki (Bills lehet megadta volna). Olyan biztos nem, aki Tóninak is megfelel.
Csapdába kerültünk, amiből Bell esetén még kimásztunk viszonylag kármentesen, most már nem. Mondjuk nekem ezután 84 már nem kellett volna.
Colberték azt nem fogják bevállalni, hogy fr QB-t kiraknak, senki nem tett ilyet, ha egészséges volt és nem volt utódja.
Ligaszerte nem is volt ilyen nagyon, h két fr arc balhézzon össze (Dez Bryant esete messze volt ettől pl)
Fast Willie
sutianap
teletubby7878
Süti-féle járt az én fejemben is, hogy egy új QB-val lehet megérte volna a 2FR skill játékos. Nyilván Vet FR QB-val nem adsz ennyit egy ilyen futónak. Nem volt ez kérdés sosem-túltárgyaltuk, mielőtt vki újra leoltja a témát 😊. De egy újonc QB mellé lehet megér kicsit többet a két sztár.
A FO és Tomlin sorsa azonban BB-vel fonódik össze, amíg ő van, ők is maradnak, akárhogy sül is el. Ha elkezdődik egy új fejezet BB után, lehet hogy több változást hoz a staff-ban is. Szóval evidens, hogy ők a BB-Juju-Conner triplet-el mennek.
Ez a kérdés csak néhány szurkoló fejében motoszkál.Elméleti kérdés csupán, a FO-ban ilyesmi sztem fel sem vetődött az előbbiek miatt. A történések után pedig méginkább elmélet6i a kérdés.
Van aki már elkezdené az új fejezetet, van aki még a window-ban bízik. De el fog kezdődni Pouncey szerződésének végén.
KLACI: A prominens WR sorunk jelenleg Juju. A többi inkonzisztens. Sztem egy késő pick-ért hozunk veteránt FA-ról. Parker komolyan kijön a piacra?
Azért a Mémgyáraknak sok melót hozott ez a story, én jól mulattam némelyiken.
Spy
Szerintem most a Dolphins simán odaadna bárkit az újjáépítés reményében. Rudiban nincs az benne, mint Mahomes-ban vagy az első körös QB-kben volt/van...nem adtam volna oda a karmesteri pálcát. Sokkal esélyesebb volt ez a SB run a csapattól, de sajnos az egyéni hibák és a védelem megingása ezt hozta.
Ha lehetne, újra ezt választanám, mint a bizonytalanba beugrani egy 15 milliós 4 éves garantált Bell szerződéssel. Főleg mert Conner és a rookie is bizonyított idén.
több mint 6 éve
lépjünk hátra kettőt és nézzük meg úgyTe ennyire leírtad már Big Bent? Hogy vele "halódunk"? Szerinted jobb lenne az offense, ha megadtuk volna Bellnek amit kért, pluszban Brownnak az új szerződést? (Nem kötözködésképpen kérdezem, csupán kíváncsi vagyok a véleményedre.)Lehet okoskodni, de nem mi ülünk ott döntéshelyzetben.Nem az volt a választás, hogy kirakjuk Bent, hanemhogy idén lejár a szerződése, azt kakukk. Lett volna lehetőségünk egy installált ofenzbe plugint QBt rakni, álá Rudi akár. De ehelyett azt választottuk, hogy együtt halunk Ródliburgerrel, nammindegy. Ez nem tetszet nekem, szerintem szar döntés. Végülis a suckforluckban az Indi kibaszta Manninget, és jól tette. S az Payton Manning vót nemkismacska.
Annak se lett volna jó üzenete, ha riválishoz "engedjük" tradelni. Húú, mi menne itt....
Mindenkinek ez volt a legjobb, a magánszámmal csak csökkent AB értéke. Nyilvánvaló volt, hogy nem ad érte első kört senki (Bills lehet megadta volna). Olyan biztos nem, aki Tóninak is megfelel.
Csapdába kerültünk, amiből Bell esetén még kimásztunk viszonylag kármentesen, most már nem. Mondjuk nekem ezután 84 már nem kellett volna.
Colberték azt nem fogják bevállalni, hogy fr QB-t kiraknak, senki nem tett ilyet, ha egészséges volt és nem volt utódja.
Ligaszerte nem is volt ilyen nagyon, h két fr arc balhézzon össze (Dez Bryant esete messze volt ettől pl)
Fast Willie
sutianap
teletubby7878
van egy öregedő qbnk aki tulajdonosnak képzeli magát
kirugatja az o kordinátort
vastagon benn van a wr1 kiutálásában
s mint többször nyilatkozta rb1 is személyi kérdés volt nála
namost csak egy patkány van a balettben
azt várjuk, hogy mi lesz, én veszett szkeptikus vagyok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Es mit ert el Luck nelkul, lattad-e?Tényleg?! Mit is ért el az Indy Luck-al?Lehet okoskodni, de nem mi ülünk ott döntéshelyzetben.Nem az volt a választás, hogy kirakjuk Bent, hanemhogy idén lejár a szerződése, azt kakukk. Lett volna lehetőségünk egy installált ofenzbe plugint QBt rakni, álá Rudi akár. De ehelyett azt választottuk, hogy együtt halunk Ródliburgerrel, nammindegy. Ez nem tetszet nekem, szerintem szar döntés. Végülis a suckforluckban az Indi kibaszta Manninget, és jól tette. S az Payton Manning vót nemkismacska.
Fast Willie
sutianap
bcsarli
Akkor nincs tobb kerdesem. A Colts kivalo dontest hozott akkor, meg ugy is, hogy egy olyan kube kirakasarol beszelunk, akihoz hasonlo valoszinuleg nem is nagyon lesz mar.
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Szia,Te ennyire leírtad már Big Bent? Hogy vele "halódunk"? Szerinted jobb lenne az offense, ha megadtuk volna Bellnek amit kért, pluszban Brownnak az új szerződést? (Nem kötözködésképpen kérdezem, csupán kíváncsi vagyok a véleményedre.)Lehet okoskodni, de nem mi ülünk ott döntéshelyzetben.Nem az volt a választás, hogy kirakjuk Bent, hanemhogy idén lejár a szerződése, azt kakukk. Lett volna lehetőségünk egy installált ofenzbe plugint QBt rakni, álá Rudi akár. De ehelyett azt választottuk, hogy együtt halunk Ródliburgerrel, nammindegy. Ez nem tetszet nekem, szerintem szar döntés. Végülis a suckforluckban az Indi kibaszta Manninget, és jól tette. S az Payton Manning vót nemkismacska.
Fast Willie
sutianap
teletubby7878
Süti-féle járt az én fejemben is, hogy egy új QB-val lehet megérte volna a 2FR skill játékos. Nyilván Vet FR QB-val nem adsz ennyit egy ilyen futónak. Nem volt ez kérdés sosem-túltárgyaltuk, mielőtt vki újra leoltja a témát 😊. De egy újonc QB mellé lehet megér kicsit többet a két sztár.
A FO és Tomlin sorsa azonban BB-vel fonódik össze, amíg ő van, ők is maradnak, akárhogy sül is el. Ha elkezdődik egy új fejezet BB után, lehet hogy több változást hoz a staff-ban is. Szóval evidens, hogy ők a BB-Juju-Conner triplet-el mennek.
Ez a kérdés csak néhány szurkoló fejében motoszkál.Elméleti kérdés csupán, a FO-ban ilyesmi sztem fel sem vetődött az előbbiek miatt. A történések után pedig méginkább elmélet6i a kérdés.
Van aki már elkezdené az új fejezetet, van aki még a window-ban bízik. De el fog kezdődni Pouncey szerződésének végén.
KLACI: A prominens WR sorunk jelenleg Juju. A többi inkonzisztens. Sztem egy késő pick-ért hozunk veteránt FA-ról. Parker komolyan kijön a piacra?
Azért a Mémgyáraknak sok melót hozott ez a story, én jól mulattam némelyiken.
több mint 6 éve
Te ennyire leírtad már Big Bent? Hogy vele "halódunk"? Szerinted jobb lenne az offense, ha megadtuk volna Bellnek amit kért, pluszban Brownnak az új szerződést? (Nem kötözködésképpen kérdezem, csupán kíváncsi vagyok a véleményedre.)Lehet okoskodni, de nem mi ülünk ott döntéshelyzetben.Nem az volt a választás, hogy kirakjuk Bent, hanemhogy idén lejár a szerződése, azt kakukk. Lett volna lehetőségünk egy installált ofenzbe plugint QBt rakni, álá Rudi akár. De ehelyett azt választottuk, hogy együtt halunk Ródliburgerrel, nammindegy. Ez nem tetszet nekem, szerintem szar döntés. Végülis a suckforluckban az Indi kibaszta Manninget, és jól tette. S az Payton Manning vót nemkismacska.
Fast Willie
sutianap
több mint 6 éve
Tényleg?! Mit is ért el az Indy Luck-al?Lehet okoskodni, de nem mi ülünk ott döntéshelyzetben.Nem az volt a választás, hogy kirakjuk Bent, hanemhogy idén lejár a szerződése, azt kakukk. Lett volna lehetőségünk egy installált ofenzbe plugint QBt rakni, álá Rudi akár. De ehelyett azt választottuk, hogy együtt halunk Ródliburgerrel, nammindegy. Ez nem tetszet nekem, szerintem szar döntés. Végülis a suckforluckban az Indi kibaszta Manninget, és jól tette. S az Payton Manning vót nemkismacska.
Fast Willie
sutianap
több mint 6 éve
Köszi az üdvözlést!😊 Azért nem valakinek válaszban küldöm a gondolataim, mert több fórumtársnak szólnának. Persze, nem tudhatjuk, hogy egy-egy döntés mögött mi állhat, ki kinek a kijét dughatja😊 (ha ilyenről van szó, akkor tuti Big Ben a "tettes" - haha😊) De komolyra fordítva a szót. Nem hinném, hogy együtt halódnánk Big Bennel. Persze volt egy-két mocsok szar meccse, de szerintem az is látszódott, hogy nagyon tud még a pali, ha akar. (Az viszont jó kérdés, hogy mitől tud valaki ennyire inkonzisztens lenni egyik meccsről a másikra, vagy akár egy meccsen belül is....) Viszont ha az FO látná bármelyik mögötte lévő QB-ban a lehetőséget, akkor nem gondolom, hogy hosszabbítanánk vele.
több mint 6 éve
Lehet okoskodni, de nem mi ülünk ott döntéshelyzetben.Nem az volt a választás, hogy kirakjuk Bent, hanemhogy idén lejár a szerződése, azt kakukk. Lett volna lehetőségünk egy installált ofenzbe plugint QBt rakni, álá Rudi akár. De ehelyett azt választottuk, hogy együtt halunk Ródliburgerrel, nammindegy. Ez nem tetszet nekem, szerintem szar döntés. Végülis a suckforluckban az Indi kibaszta Manninget, és jól tette. S az Payton Manning vót nemkismacska.
Fast Willie

több mint 6 éve
Lehet okoskodni, de nem mi ülünk ott döntéshelyzetben. Annak se lett volna jó üzenete, ha riválishoz "engedjük" tradelni. Húú, mi menne itt....
több mint 6 éve
de pont Kolbert futott a kamerákba, hogy értéken kompenzálják a Steelerst s hogy pénteken minden elrendeződik. Pont a Steelers kompenzáció az, ami nagyon lukas, s pont pénteken sikerült kivitelezni a Bills fiaskót.aszonta totálgarantáltat akarUgye nem arra gondolsz, hogy a Steelers csinált segget a szájából?!
aszonta ő mondja meg hova megy
s még azt is mondta péntek éjjel hogy 24 órán belül megelsz
akkor kk csinált segget a szájából?
sutianap
Csak mert eddig úgy éreztem a kommentjeidből, hogy a FO-t hibáztatod, meg BB-t a kialakult helyzetért. De pont amiket felsorolsz azok alapján Brown adta lejjebb (csinált segget a szájából) minden pontban.
bcsarli
Én megértem, hogy valakinek szurkolóként habzik a szája, meg mezt éget meg megbántották. De az FOban ez megengedhetetlen, ülnek a milliárdos bizniszen és nem egyeztetnek Brownnal, nem egyeztetnek Rosenhaussal ez ugyanúgy politika, a Steelers megpróbálta erőből, pofára esett és nehiggyük, hogy a Raiders jópofi volt, mer Mayock vastag tollal számolta be a tavalyi Martavis boltot. Másrészt meg jó fejek voltak, mert senki másnak nem tudtuk volna eladni. De hangsújozom megint, ez a mi attitűdünknek köszönhető, ami nem volt profi, finoman se. S ennél csak dörzsöltebb pacákok jönnek, mer Koner se most jött le a falvédőről és JuJu is szép brandet épített, szóval az agarakat kéne visszafogni, s előszedni a vicsorogva mosolygunk pofát.

több mint 6 éve
Sziasztok! Már évek óta olvasom a fórumot, de gondoltam, most már be is jelentkezem, hogy ne csak olvasója, de résztvevője is legyek.😊 Üdv mindenkinek!😊 Azt hiszem, hogy amilyen helyzetben vagyunk, senki nem ragaszthatja rám, hogy divatszurkoló lennék.😊 Előre bocsátom, hogy nem vagyok "szaki", de megmondom őszintén, nekem nagyon furcsa, hogy egyes szurkoló-társak kb. csak Big Benben látják az akadályozó tényezőt, aki mindenért hibás... Már lassan azért is ő a hibás, mert Bell-nek nem adtunk nagy garis szerződést....És ez majd milyen gyakori lesz 😀
teletubby7878
Csak tudd, itt mindenki ért az amerikai focihoz....is 😉
több mint 6 éve
Sziasztok! Már évek óta olvasom a fórumot, de gondoltam, most már be is jelentkezem, hogy ne csak olvasója, de résztvevője is legyek.😊 Üdv mindenkinek!😊 Azt hiszem, hogy amilyen helyzetben vagyunk, senki nem ragaszthatja rám, hogy divatszurkoló lennék.😊 Előre bocsátom, hogy nem vagyok "szaki", de megmondom őszintén, nekem nagyon furcsa, hogy egyes szurkoló-társak kb. csak Big Benben látják az akadályozó tényezőt, aki mindenért hibás... Már lassan azért is ő a hibás, mert Bell-nek nem adtunk nagy garis szerződést....Szia!
teletubby7878
Én az ilyen elmélkedések közben azért meg szoktam jegyezni, hogy csak információ morzsák jutnak el hozzánk. Nem tudhatjuk hogy egy sör mellett ki kinek mit mondott, vagy hogy ki kinek kijét dugja. Így lehet hogy mi csak csodálkozunk egy döntést látva, közben az érintetteknek egyértelmű hogy mi mért történik- csak az nem kerül nyilvánosságra. 😊
több mint 6 éve
Sziasztok! Már évek óta olvasom a fórumot, de gondoltam, most már be is jelentkezem, hogy ne csak olvasója, de résztvevője is legyek.😊 Üdv mindenkinek!😊 Azt hiszem, hogy amilyen helyzetben vagyunk, senki nem ragaszthatja rám, hogy divatszurkoló lennék.😊 Előre bocsátom, hogy nem vagyok "szaki", de megmondom őszintén, nekem nagyon furcsa, hogy egyes szurkoló-társak kb. csak Big Benben látják az akadályozó tényezőt, aki mindenért hibás... Már lassan azért is ő a hibás, mert Bell-nek nem adtunk nagy garis szerződést....Üdv a csapatban 😊
teletubby7878
több mint 6 éve
Sziasztok! Már évek óta olvasom a fórumot, de gondoltam, most már be is jelentkezem, hogy ne csak olvasója, de résztvevője is legyek.😊 Üdv mindenkinek!😊 Azt hiszem, hogy amilyen helyzetben vagyunk, senki nem ragaszthatja rám, hogy divatszurkoló lennék.😊 Előre bocsátom, hogy nem vagyok "szaki", de megmondom őszintén, nekem nagyon furcsa, hogy egyes szurkoló-társak kb. csak Big Benben látják az akadályozó tényezőt, aki mindenért hibás... Már lassan azért is ő a hibás, mert Bell-nek nem adtunk nagy garis szerződést....
több mint 6 éve
Ez egy tipikus win-win deal(nek tűnik).A Steelers kb. kimaxolta AB kibaszását, a Raiders meg egy top WR-t fogott technikailag egy 2.körért.
AB is elégedettnek tűnik.
Mindenki jól jött ki a szituból.
több mint 6 éve
Akkor is kettő, nem egy 😊átlagban igen. 😊).4.kör Brown értéke, mi?
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
átlagban igen. 😊).4.kör Brown értéke, mi?
Amadeus
Sobri Jóska
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
aszonta totálgarantáltat akarUgye nem arra gondolsz, hogy a Steelers csinált segget a szájából?!
aszonta ő mondja meg hova megy
s még azt is mondta péntek éjjel hogy 24 órán belül megelsz
akkor kk csinált segget a szájából?
sutianap
Csak mert eddig úgy éreztem a kommentjeidből, hogy a FO-t hibáztatod, meg BB-t a kialakult helyzetért. De pont amiket felsorolsz azok alapján Brown adta lejjebb (csinált segget a szájából) minden pontban.
több mint 6 éve
KejDzsinek igaza vagyon, sajnos most jött ki a PFTn, Floriotól, hogy Ben megpróbált belepofázni a Brown dealbe is, valszeg a Bills füles onnan jött. Ha ez igaz elkeserító helyzetben vagyunk legalább idén míg a Lőcs odanem piszkít tényleg a Rooneyk orra alá.És ugye mint tudjuk ami onnan jön, az minden hír igaz 😀
sutianap