Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Szezonban?Kik lesznek a kezdők safety pozban?holnap?
steelwolf
Allen meg Kelly
sutianap
több mint 6 éve
Kik lesznek a kezdők safety pozban?holnap?
steelwolf
Allen meg Kelly

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Kik lesznek a kezdők safety pozban?
több mint 6 éve
Haden tegnap megsérült....twitteren szerencsére azt írta nincs nagy gond...remélem tényleg nincsmég ott van Bözsi 😀
Klaci79

több mint 6 éve
Haden tegnap megsérült....twitteren szerencsére azt írta nincs nagy gond...remélem tényleg nincs
több mint 6 éve
Hun van Röszti? 🤣
több mint 6 éve
Az nem is buzsi. Hanem Buksi. 😊sitt aúj kornerünk Bizsu, mekkergeti JuJut mintállatMilyen Bizsu? Oda Buzsi van írva! 😉
twitter.com/TeamJuJu/status/1158514780719550464?s=19
sutianap
Sobri Jóska
több mint 6 éve
nemérc a fonetikkáhósitt aúj kornerünk Bizsu, mekkergeti JuJut mintállatMilyen Bizsu? Oda Buzsi van írva! 😉
sutianap
Sobri Jóska
a Bözsi külömbenahejes, csak nagyonreggelvolt
Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
sitt aúj kornerünk Bizsu, mekkergeti JuJut mintállatMilyen Bizsu? Oda Buzsi van írva! 😉
sutianap
több mint 6 éve
sitt aúj kornerünk Bizsu, mekkergeti JuJut mintállattwitter.com/TeamJuJu/status/1158514780719550464?s=19

több mint 6 éve
...Egyfelől, ugye TC-ben még mindenki future HoF, csak amikor élesedik a helyzet, akkor jönnek a kisebb malőrök.
ésbusegyállat
twitter.com/Steelersdepot/status/1157682507757699072?s=19
sutianap
Másrészt meg ha ekkora talent a srác hogy feltrédeltünk érte a csillagos égbe, akkor azért az elég alap elvárás, hogy egy rookie RB-t megverjen... de nincs ezzel semmi gond, nemsokára jön a Pecc, és ha az OL-t is így borogatja a Tombrédire, akkor nagy haverok leszünk -egyoldalúan. 😊
több mint 6 éve
én imádom ezt a csókát, de aszondom ne akarjon pályára menni, !e nagyon kacska az a ballábtwitter.com/TimotRice/status/1157735123057553408?s=19
ésbusegyállat
twitter.com/Steelersdepot/status/1157682507757699072?s=19

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Jött is új receiver a klubba (Moncrief, Holton és most Switzer) Brandon Reilly -Nebraska 6016 202lbs 4.47-et futott 2017-ben. Holton alkatú, Switzer színű.Más erénye nem ismert.
Alexander Myres CB-t távozott, akinek még nem sikerült edzésen részt vennie TC-n. UDFA-ként érkezett draft után.
több mint 6 éve
twitter.com/Steelersdepot/status/1156680575920439296?s=19ezmialőszösz miaz hogy fáratt takaroggyonapöxbe

több mint 6 éve
Tuitt átsrukturált, 3,896MM-t takarítottunk meg ebben az évben. Kell a tarcsi az évre, de még kell valakitől a nyárvégi kukázáshoz is...,,4,881MM a helyünk jelenleg.
több mint 6 éve
Nézegetem a videókat, olvasom a beszámolókat és csak egy dolgot hiányolok nagyon:Azért emlegetik őket is pozitívan. Pl. sokat és egész jól szerelnek. Sok a szélre menő futás, tavaly és tavalyelőtt is folymatosan tesztelték a DB-inket szélső futásokkal. Dobbs pl. egész jól passzol nekik. Cameron Kelly és Tuzar Skipper (Olaf almamatere) az ide tábori alvós fekete lovak lehetnek, nagyon dícsérik őket. Olaf hozza idén is amit tud, Snell-el és Hawkins-al is komolyat nyomtak, szinte alig tudják feltartani. Cam Sutton minden labda közelében ott van, igaz-tavaly is ott volt. Burns jó tábort nyom, Haden helyett kezd az elsőkkel. (bruhh) Nelsont valóban hiányolom kicsit, Brain Allen is pihen az leső napi Intje után. Bush minden playt hív, mikor fent van. Azért azt tudni kell, hogy sok az új arc, és itt idő kell míg összeszokik a hátsó szekció, mert itt nagyon fontos a jó kommunikáció. A QB-k azt csinálnak, amit akarnak, mert a nyomást csak az egymással backfield-en pacsizó OLB-k (ezt szó szerint így olvastam egy beszámolóban 😊) jelentik rájuk, meg az edzőik.
Valami pozitívat a védelemtől. Úgy tűnik, hogy még a passrush úgy ahogy...de a sec borzalmasan szenved az edzéseken. JuJu szinte azt csinál amit akar, mindent elkap ami megy felé. De a többi WR, TE és RB-k is jól teljesítenek...de a DB-k...hát talán még Layne esetében nem látom, hogy minden elkapás lesz mellette.
Klaci79
több mint 6 éve
Nézegetem a videókat, olvasom a beszámolókat és csak egy dolgot hiányolok nagyon:Valami pozitívat a védelemtől. Úgy tűnik, hogy még a passrush úgy ahogy...de a sec borzalmasan szenved az edzéseken. JuJu szinte azt csinál amit akar, mindent elkap ami megy felé. De a többi WR, TE és RB-k is jól teljesítenek...de a DB-k...hát talán még Layne esetében nem látom, hogy minden elkapás lesz mellette.
több mint 6 éve
Nah de itt a másik nagy kérdés ha Mike off akkor kit látnátok a helyén? (Aki talán valóban mozdítható is.)Annyira korai ez még, totál felesleges itt tippelgetni. Lemegy addig még bőven 1-2 szezon. Rengeteg új edzőt ismerünk majd meg, új pozíciókban, új infókkal...stb. szóval annyi víz lefolyik, hogy teljesen más lesz az edzői "piac" is.
Razi
több mint 6 éve
McDonald is megmondta, hogy idén mindent is megnyerünk. McFarrior Kapitány pedig tvitterelte, hogy "No Brown, no Bell, we should win it all this year"Szóval ennyi. Nem kell kételkedni. Frencsip van, meg biznisz-like átmoszfear book it most.
Egébként meg nagyon úgy néz, ki, hogy mindenki BB-re vár, meddig bírja, addig próbálják kitámasztani az ablakot. Tomlin is egy évet kapott, Colbert is azt mondja, hogy innentől kezdve már year to year, mert elérte azt a pontot az életében (ami mifelénk amúgyis bevett szokás lásd Lebeau, Mann, és most Daniels is short leash-en tartja a szerződését-de sztem Mitchell is így van/volt vele egy ideje). Mindenki élvezi, szeretné is meg nem is, mérlegel, értékel és nem szeretne lemaradni, ha esetleg még kinézne egy vagy két feszesebb szezon. Ennek BB a kulcsa, ezt mindenki tudja. Utána sokakban változhat az értékrend és kereshet újabb kihívásokat.
Újdonság nincs benne, régóta beszélünk róla mi is, csak most látjuk a jeleit is, ennyi.
több mint 6 éve
Itt Mike nak azt kell villantania, hogy ilyen kerettel is tud erőn felül teljesíteni. Ehhez szerintem a PO is elég lehet de lehet, hogy csak AFC döntő (kitudja mennyire van/volt vérszomjas hangulat a tulajdonosi megbeszélésen). Szerintem minden ennél kevesebb és borulhat a bili. Nah de itt a másik nagy kérdés ha Mike off akkor kit látnátok a helyén? (Aki talán valóban mozdítható is.)profootballtalk.nbcsports.com/2019/07/29/report-some-steelers-minority-owners-didnt-want-to-extend-mike-tomlin/Mit értünk nagy virítás alatt? Sb győzelem? Sb részvétel? AFC champ?
Várható volt sajnos. Ha Mike nem virít nagyot idén (ami ezzel a kerettel benne van) akkor szerintem elbúcsúzunk.
Razi
Szerintem ha már konferencia döntőt játszanánk már az nagy szó lenne, mert reálisan nézve ennél kevesebb van a keretben szerintem.
laby
több mint 6 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/07/29/report-some-steelers-minority-owners-didnt-want-to-extend-mike-tomlin/Mit értünk nagy virítás alatt? Sb győzelem? Sb részvétel? AFC champ?
Várható volt sajnos. Ha Mike nem virít nagyot idén (ami ezzel a kerettel benne van) akkor szerintem elbúcsúzunk.
Razi
Szerintem ha már konferencia döntőt játszanánk már az nagy szó lenne, mert reálisan nézve ennél kevesebb van a keretben szerintem.
több mint 6 éve
Nem, úgy gondolom ha idén nincsen PO minimum akkor Tomlin repül mert az ownerek ezt nem fogják tovább hagyni. Amennyiben ez a hír igaz és nem valami kacsa vagy túlfújt valami.profootballtalk.nbcsports.com/2019/07/29/report-some-steelers-minority-owners-didnt-want-to-extend-mike-tomlin/Én úgy gondolom, hogy Tomlin Benhez van kötve. Ameddig BigBen játszik (2021?), addig nem lesz új HC, de még OC cserében sem nagyon hiszek. Függetlenül attól, hogy a következő két évben lesz-e PO vagy sem. Persze 0-16-nál mindenki repül
Razi
Fast Willie
több mint 6 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/07/29/report-some-steelers-minority-owners-didnt-want-to-extend-mike-tomlin/Én úgy gondolom, hogy Tomlin Benhez van kötve. Ameddig BigBen játszik (2021?), addig nem lesz új HC, de még OC cserében sem nagyon hiszek. Függetlenül attól, hogy a következő két évben lesz-e PO vagy sem. Persze 0-16-nál mindenki repül
Razi