Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Nah, szóval a Steelers QB és WR rekordok igen tetemes hányadát a Vodelmort ikrek fogják tartani.

Gratulálok mindenkinek, aki ezt összehozta. Mintha kitépnének 10+ évet.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Inkább küldtük volna el Dupree-t és a pénzen hoznánk Houstont 😕
Klaci79
Justin Houston a kórházi számlánkat gyarapítaná, sztem a sérülékeny fazonokat el kell felejteni.

Amúgy sokan, sok mindent leírtak itt az elmúlt napokban. Én mindenkivel egyet tudok érteni, mindenki érveit el tudom fogadni, de annak örülök a legjobban, hogy ez a buziskodás végetért vééégre!!! Komolyan kezdett elmenni a kedvem a saját csapatomtól az elmúlt évben🙄

Remélem mostantól a csapatnál MINDENKI a dolgát teszi.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Inkább küldtük volna el Dupree-t és a pénzen hoznánk Houstont 😕
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Hát majd a Carral szárnyalni fog....
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Ben visszaesett és ez fájt Brownnal semmi más. Ezzel ugyanis nagyjából eldőlt, hogy SB itt nem lehet és így a nagy arcát minek vette volna vissza. Nekem meg ez erről szól. Ahogy lehet kiverte a balhét végleg és jól eltervezett módon eltáncolt oda, ahol nagy pénzt kap. Ment volna ő a Billsbe is, ha beotlnak neki nagy dellát. Bízott Róziban, hogy megtalálja a megoldást, az "ócsó" trade-eket pedig intézte ő. Így lett kalóz.

Bell pedig más sztori. Ő nagy pénzt, nagy garantálttal akar hosszú időre. Ha megadtuk volna, marad, de az FO nem adja és szerintem jól tette, vagyis teszi. Ez nem Benről szólt tehát, hanem az FO-ról.

Ben 2 éve jelezte, hogy nem biztos a folytatás, nagyjából kiderült, hogy annyit mondott, hogy ő, vagy Hailey. Az FO mellette döntött. Azóta nincs semmilyen tili toli, de előtte sem volt. Ben túltolta a vezérbika szerepet és ez a tavalyi rosszabb idénye után nem jött ki jól, habár akkor is sokszor magára vállalta a sztorit, de nem elégszer és valóban kibeszélni újoncot nem volt elegáns. De ettől még igaz az, hogy Brownt ez nem érdekelt volna, ha nem esik vissza és neki (mármint Brownnak) többet passzol.

Szar ügy nyilván 3. és 5. picket látni érte, de most már előre kell nézni. Persze az NFL még sokáig azon fog csámcsogni hogy a "B" team hogy esett darabokra, és persze felelőst keres és nyilván talál is.

Go Steelers!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 396 — The only discipline that lasts, is self discipline
Majd jövőre végigszopjuk az évet, hogy legyen egy 1/1-es QB 😊
Mondjuk én köszönöm, de ilyet nem kérek, de ízlések és pofonok. Nyilván értem, hogy Pit-ben minden szar, nálatok csak a FO és a HC az/volt az ahogy tetszik...
Klaci79
Jól esik kicsavarni a mondandómat? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Lehet okoskodni, de nem mi ülünk ott döntéshelyzetben.

Annak se lett volna jó üzenete, ha riválishoz "engedjük" tradelni. Húú, mi menne itt....

Mindenkinek ez volt a legjobb, a magánszámmal csak csökkent AB értéke. Nyilvánvaló volt, hogy nem ad érte első kört senki (Bills lehet megadta volna). Olyan biztos nem, aki Tóninak is megfelel.

Csapdába kerültünk, amiből Bell esetén még kimásztunk viszonylag kármentesen, most már nem. Mondjuk nekem ezután 84 már nem kellett volna.

Colberték azt nem fogják bevállalni, hogy fr QB-t kiraknak, senki nem tett ilyet, ha egészséges volt és nem volt utódja.

Ligaszerte nem is volt ilyen nagyon, h két fr arc balhézzon össze (Dez Bryant esete messze volt ettől pl)
Fast Willie
Nem az volt a választás, hogy kirakjuk Bent, hanemhogy idén lejár a szerződése, azt kakukk. Lett volna lehetőségünk egy installált ofenzbe plugint QBt rakni, álá Rudi akár. De ehelyett azt választottuk, hogy együtt halunk Ródliburgerrel, nammindegy. Ez nem tetszet nekem, szerintem szar döntés. Végülis a suckforluckban az Indi kibaszta Manninget, és jól tette. S az Payton Manning vót nemkismacska.
sutianap
Te ennyire leírtad már Big Bent? Hogy vele "halódunk"? Szerinted jobb lenne az offense, ha megadtuk volna Bellnek amit kért, pluszban Brownnak az új szerződést? (Nem kötözködésképpen kérdezem, csupán kíváncsi vagyok a véleményedre.)
teletubby7878
lépjünk hátra kettőt és nézzük meg úgy

van egy öregedő qbnk aki tulajdonosnak képzeli magát
kirugatja az o kordinátort
vastagon benn van a wr1 kiutálásában
s mint többször nyilatkozta rb1 is személyi kérdés volt nála

namost csak egy patkány van a balettben

azt várjuk, hogy mi lesz, én veszett szkeptikus vagyok
sutianap
Az hogy Haley menesztésében konkrét szerepe volt Bennek, az valami ismert tény, vagy csak feltételezés?
Van erről valami tényszerű infó valahol?
Jan
Nincs.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Nem az volt a választás, hogy kirakjuk Bent, hanemhogy idén lejár a szerződése, azt kakukk. Lett volna lehetőségünk egy installált ofenzbe plugint QBt rakni, álá Rudi akár. De ehelyett azt választottuk, hogy együtt halunk Ródliburgerrel, nammindegy. Ez nem tetszet nekem, szerintem szar döntés. Végülis a suckforluckban az Indi kibaszta Manninget, és jól tette. S az Payton Manning vót nemkismacska.
sutianap
Tényleg?! Mit is ért el az Indy Luck-al?
bcsarli
Egy botrány sz*r GM választással, egy közepes-to-hígfos HC választás mellett, sokkal gyengébb rosterrel .... kb. ugyanannyit, mint a Steelers? 4 playoff, 1 konfdöntő (eddig). Ezzel együtt a Colts párhuzam nem volt fair sutitől, mert a Steelersnek nem jött szembe egy Luck a drafton. Egy harmadik körös, a csere QB-val roster spotért hadakozó alternatíva esetén Manning alighanem maradt volna Indyben is.

Másrészt a franchise QB váltás sajna akárki is az igazi hunyó, tényleg durva műtét tud lenni. Időnként évtizedes rehabilitációval, szóval megértem, ha ebben tétova az FO, próbál akár az utolsó esélybe is kapaszkodni. De ettől még szerintem sutinek teljesen igaza van, kettőt hátra lépve egyáltalán nem Brown vagy Bell itt az igazi kérdés, hanem Big Ben. És nem is feltétlenül azért, mert lefőtt neki a kávé. Én legalábbis olyan jeleket, amiket Manning mutatott, vagy idén időnként Brady ill. Brees, nem látok nála. Inkább úgy néz ki a pali (a pályán is ás a megszólalásai is), mint aki nem tudja eldönteni, hogy vajon a Bahamákon lenne-e már szívesebben, vagy még valamit el akar érni a pályán is. Stat paddingon felül. Emiatt meg ugye felmerül a kérdés, hogy vajon ha idén AB is szarul futotta időnként a route-okat, akkor majd jövőre egy fiatal jól fogja? Vagy jövőre majd ő megy a busz alá keddenként? Neadjisten Juju, ha ő lesz a go-to target és kettőzik, és coverage-be fog menni jóval több labda felé? Jövőre vajon végigtolja-e a Raiders meccset, vagy jövőre is "lesérül" egy félidőnyit, ki tudja miért?

De közben megértem, hogy ez egy sokkal zúzósabb feladat, mint találni egy új elkapót. Pitshburghben sem a fán nőnek a HOF irányítók.
peterk2005
Majd jövőre végigszopjuk az évet, hogy legyen egy 1/1-es QB 😊
Mondjuk én köszönöm, de ilyet nem kérek, de ízlések és pofonok. Nyilván értem, hogy Pit-ben minden szar, nálatok csak a FO és a HC az/volt az ahogy tetszik...
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 396 — The only discipline that lasts, is self discipline
sutianap
Tényleg?! Mit is ért el az Indy Luck-al?
bcsarli
Egy botrány sz*r GM választással, egy közepes-to-hígfos HC választás mellett, sokkal gyengébb rosterrel .... kb. ugyanannyit, mint a Steelers? 4 playoff, 1 konfdöntő (eddig). Ezzel együtt a Colts párhuzam nem volt fair sutitől, mert a Steelersnek nem jött szembe egy Luck a drafton. Egy harmadik körös, a csere QB-val roster spotért hadakozó alternatíva esetén Manning alighanem maradt volna Indyben is.

Másrészt a franchise QB váltás sajna akárki is az igazi hunyó, tényleg durva műtét tud lenni. Időnként évtizedes rehabilitációval, szóval megértem, ha ebben tétova az FO, próbál akár az utolsó esélybe is kapaszkodni. De ettől még szerintem sutinek teljesen igaza van, kettőt hátra lépve egyáltalán nem Brown vagy Bell itt az igazi kérdés, hanem Big Ben. És nem is feltétlenül azért, mert lefőtt neki a kávé. Én legalábbis olyan jeleket, amiket Manning mutatott, vagy idén időnként Brady ill. Brees, nem látok nála. Inkább úgy néz ki a pali (a pályán is ás a megszólalásai is), mint aki nem tudja eldönteni, hogy vajon a Bahamákon lenne-e már szívesebben, vagy még valamit el akar érni a pályán is. Stat paddingon felül. Emiatt meg ugye felmerül a kérdés, hogy vajon ha idén AB is szarul futotta időnként a route-okat, akkor majd jövőre egy fiatal jól fogja? Vagy jövőre majd ő megy a busz alá keddenként? Neadjisten Juju, ha ő lesz a go-to target és kettőzik, és coverage-be fog menni jóval több labda felé? Jövőre vajon végigtolja-e a Raiders meccset, vagy jövőre is "lesérül" egy félidőnyit, ki tudja miért?

De közben megértem, hogy ez egy sokkal zúzósabb feladat, mint találni egy új elkapót. Pitshburghben sem a fán nőnek a HOF irányítók.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
Ezalatt Kaliforniában...

Ford: Kevés emberért ugrok a golyó útjába, ő egyike ezeknek. Imádni fogom az embert, míg 6 láb mélyen nem fexem.,

Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve

Bocs, de nehéz kihagyni...😊
több mint 6 éve
Mondjuk Tate egyedül elvinné a cap space-t. Jóval 10 milla felett akar kapni.
Bazzani
Deitt SB vindó van, meg femiliatmoszfér..ide tizedér jönnek 😊
több mint 6 éve
Golden Tate twitteren reggel: @steelers

A gondolkodó emojit nem tudtam megfejteni mit jelenthet. Nem az én világom.
Sztem csak az agya jár...

btw Zsilber Trade-el semmit nem spóroltunk?

Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A tyúkmellű jövőre statban sem fogja követni JuJut . Hosszú idő után befigyel majd egy jól megérdemelt 1000 Yard alatti szezon az MVP pedig all pro lesz
no flacco
Áldassék!
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Mondjuk Tate egyedül elvinné a cap space-t. Jóval 10 milla felett akar kapni.

több mint 6 éve
A Ravensnek így is több a dead money-ja? 😊

www.spotrac.com/nfl/cap/

Kicsit megváltoztak az arányok:

www.spotrac.com/nfl/positional/breakdown/
több mint 6 éve
Mr Big Chest sr  www.youtube.com/watch?v=i5ayi1Ftuqg
több mint 6 éve
 conservativememes.com/i/j-j-watt-central-michigan-2007-antonio-brown-central-michigan-2007-09-19241770

me.me/i/motivation-antonio-brown-wears-84-because-8x4is-oathleticlactual-32-the-number-8256297
több mint 6 éve
A tyúkmellű jövőre statban sem fogja követni JuJut . Hosszú idő után befigyel majd egy jól megérdemelt 1000 Yard alatti szezon az MVP pedig all pro lesz
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
😀 😀 😀
 twitter.com/TeamJuJu/status/1104775900606808066
Cruyffista
Érdekes kép!
AB a hàttérben, klasszis elkapás, oakland stadion! 😁
több mint 6 éve
Egy ötlet:
1., adjunk szerződést BB-nek, amivel spórolunk idén, és vágjuk ki Burnettet
2. Hozzuk el John Brown, Tyrel Williams vagy Golden Tate hármasból valakit, az se baj, ha pickért beruházunk
3., egy jó LB kellene FA-ról
4., Draftoljunk CB-t és WR-t az elején...
Klaci79
WR:

Én is azt gondolom, hogy egy rutinos elkapó kellene FA-ről, én Davante Parkerben látom azt, aki ilyen WR1/WR2 közötti teljesítményt hoz, pont mint Juju. Jól kiegészítenék egymást, mert Parker hajlandó harcolni az 50/50-es labdákért, odateszi magát és szerintem nagyon alulhasználták a Dolphinsnál. Hátsó körért lehet hozni, mert a Phins újjáépít. Nem könnyű természet ő sem, de szerintem beállna a sorba, mert ő nem primadonna.

Nekem John Brown one trick pony, akit BB úgysem tudna kihasználni a mély passzokkal (alá Martavis Bryant). Golden Tate jó arc, de ugyanazt tudja, mint Juju, és én azért vmi fiatalabbra számítanék. Tyrell Williams egy érdekes eset, mert a LAc-nál őt sem futtatták, pedig egy csomó route-ot tud, tőlem ő jöhet ilyen közepes szerződéssel.

Drafton meg érkezhetne tőlem Parris Campbell.

A capben 11-16 millió között vagyunk (attól függően, hogy top51-et vagy mindenkit nézek), egy ember megfizetése belefér, mert a Burnett cut nálam no brainer.

LB-ben nem vagyok biztos, hogy van system fit arc FA-n, ráadásul ott nem fizetnék túl senkit. Talán-talán egy Stephon Anthony-Deone Buccanon projektet megnéznék OTA-ig prove it deallel, de Fortot vissza kellene hozni.

A draftot viszont a védelembe lőném: LB, CB és DL mélyítés elengedhetetlen, O-ba esetleg elgondolkodnék egy domináns TE-n, ha lecsúszik Fant vagy TJH.

Chauncey Gardnert csipáznám leginkább, mert őt sok poszton próbálgathatod.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Még annyit, hogy azért nálunk rendesen beütött a Madden átok. Nem elég a szar szezon, de a borítós csávónk úgy meghülyült, hogy már nincs is nálunk. 😀

több mint 6 éve

Annak se lett volna jó üzenete, ha riválishoz "engedjük" tradelni. Húú, mi menne itt....

Mindenkinek ez volt a legjobb, a magánszámmal csak csökkent AB értéke. Nyilvánvaló volt, hogy nem ad érte első kört senki (Bills lehet megadta volna). Olyan biztos nem, aki Tóninak is megfelel.

Csapdába kerültünk, amiből Bell esetén még kimásztunk viszonylag kármentesen, most már nem. Mondjuk nekem ezután 84 már nem kellett volna.

Colberték azt nem fogják bevállalni, hogy fr QB-t kiraknak, senki nem tett ilyet, ha egészséges volt és nem volt utódja.

Ligaszerte nem is volt ilyen nagyon, h két fr arc balhézzon össze (Dez Bryant esete messze volt ettől pl)
Fast Willie
sutianap
Jó. és mi a garancia, hogy Bell és Antonio nem másztak volna a rookie QB fejébe? Vagy a gálaelőadás csak a Lőcsnek szólt?

A magam részéről Bell és Ben nélkül mentem vona tovább, de a front ezt sosem lépi meg, mert féltik az állásukat, ugyanis Rudolph visszaesést fog hozni.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 413 — Steelers fan

Fast Willie
sutianap
Te ennyire leírtad már Big Bent? Hogy vele "halódunk"? Szerinted jobb lenne az offense, ha megadtuk volna Bellnek amit kért, pluszban Brownnak az új szerződést? (Nem kötözködésképpen kérdezem, csupán kíváncsi vagyok a véleményedre.)
teletubby7878
lépjünk hátra kettőt és nézzük meg úgy

van egy öregedő qbnk aki tulajdonosnak képzeli magát
kirugatja az o kordinátort
vastagon benn van a wr1 kiutálásában
s mint többször nyilatkozta rb1 is személyi kérdés volt nála

namost csak egy patkány van a balettben

azt várjuk, hogy mi lesz, én veszett szkeptikus vagyok
sutianap
Az hogy Haley menesztésében konkrét szerepe volt Bennek, az valami ismert tény, vagy csak feltételezés?
Van erről valami tényszerű infó valahol?
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Egy ötlet:
1., adjunk szerződést BB-nek, amivel spórolunk idén, és vágjuk ki Burnettet
2. Hozzuk el John Brown, Tyrel Williams vagy Golden Tate hármasból valakit, az se baj, ha pickért beruházunk
3., egy jó LB kellene FA-ról
4., Draftoljunk CB-t és WR-t az elején...
Klaci79
Egyetértek teljesen.

Jöjjön Tate, egy jó LB, és draftoljuk Murphyt.