Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Minek ide AB? 😆

youtu.be/Q31p1Pbqprk
több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Bírom Dobbs-ot, de valószínűleg neki a plafonja nem sokkal van feljebb az eddig látott teljesítményétől. Plusz mindezt tétmeccsen, kezdők ellen, úgy hogy készülnek rá...nehezebb dió lenne.
Szerintem Ő egy jó pár évig elvegetálós 2. számú QB lesz néhány csapatnál.
A legjobb amit most tehetnénk hogy eladjuk annyiért amennyit valaki ad érte, és Hodges-t rosteren tartjuk. Benne van fantázia, és hiba lenne ha csak úgy elveszítenénk. Neki pont jól jönne még 1-2 év hogy lássuk mennyi van benne, addig BB mögött úgy is Rudolph-é a színpad.

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Én Rudolph esetében más meccset láttam, de van ilyen. A WR-ei szinte nem voltak a pályán az elején, ami totál érthető volt a múlt hét miatt, amikor pedig ment a passz, akkor egy dropp és egy fumble. Ezt ne írjuk fel az ő számlájára, persze, hogy szenved ilyenkor egy QB. Azután visszajött, szépen nyugodtan játszott és az a kifutás a szélén briliáns volt. Ha kicsit erősebben dobja meg a lasztit az end zone-ba, akkor ma mindenki róla beszél. Így is végigmentek a pályán és egy szintén gyönyörű befutással meglett a TD. Nekem tetszett most is, amit látok. Dobbs kapcsán ugyanaz a mondásom maradt, nekem ő kevés és nagyon remélem, hogy valaki szerelmes lesz belé és ad egy 4. kört, mert akkor vihetik, ugyanis Hodges egyértelmű 3. számú nekem. Cserék ide, vagy oda, ahogy mozog, azt élmény nézni. Végre eljött az idő, amikor a mi 4. QB playerünkre is csettintünk. Bezzeg mikor Landry dobigált 2. számúnak és mögötte meg a mély űr.

Ha pedig WR corp. Nekem Washingtonról a tavalyi Juju jut eszembe. Nagyon tetszik amit csinál, mindenhol ott van, gyors, robbanékony, ruganyos....nem csodálkoznék róla, ha az elején több elkapása is lenne, mint JuJu-nak. Moncrief kapcsán várnék még, egy fumble bár szarul néz ki nem mondanék mást. D. Johnson kapcsán látszik már miért hoztuk. 2TD-ből az egyiket megkaptuk. Spencer erősített be ezen az estén, egyértelműen ő visszahordásban mindenki felett van és látható, hogy open space óriási fegyver lehet, hietetlen milyen gyors. Holton nem segített magán, ahogy Jones sem és mivel nem nagyon van visszahordónk, így Spencer esélyei igencsak nőttek. Érdekes lesz.

A védekezésben fent volt a két kezdő OLB-nk, Dupree szépen néz ki, ahogy Watt is. Skipper megint hozott egy sacket, és visszaszerzett egy lasztit, de kifejezetten néztem meccs alatt, sokszor eltűnik, és ez nem túl jó ómen a nagy játékok mellett. Burns bíztatóan mozgott, szép volt az a fumblis szerelése és összességében azért elmondható, hogy megállítottuk a Mahomes drive-ot.

Ami viszont nagyon felcseszett, az az O pass interference volt. Érzésből benyomták a bírók, merthát egy rookie nem maradhat ennyire üresen....gusztustalan volt.....persze ott volt a keze, mint ahogy minden playben minden elkapónak, de no ha ugyanígy ítélnek majd mindent meg visszanézés után, akkor ugyanott vagyunk, ahol voltunk, vagyis nem anulálják a Saints elleni vicc befújást, csakis a Saints elleni totál evidens elbaszást a konferencia döntőben. Szóval itt felment a pumpa. Persze aztán már nem merték elvenni a sráctól a TD-t az end zone-ban
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Nos nekem is van véleményem 😀

Rudi nem volt különösebben jó, igaz néhány esetben az elkapói is cserben hagyták. JuJu is droppolt (igaz a szép védekezést sem szabad elfelejteni), de Grimble pl tiszta helyzetben ejtett labdát, Moncrief pedig még fumble-t is vétett, amikor nem fogta elég erősen a labdát. Különösebb nyomás nem volt rajta, így dicsérhető az OL, ahonnan Punci és DeCastro is hiányzott végig, így a Villanueva-Foster-Finley-Feiler-Okorafor OL kezdett. Még Okorafor sem volt rossz, legalábbis korábbi önmagához képest, de azért így is legalább egy sacket engedett. Viszont a másik négyestől talán csak egy-egy zászlóhibát láttam.
Dobbs egyébként nem volt meggyőző....első passza egy 40 yardos átadás volt, elképesztő, ahogy be tud állni a meccsbe. Aztán viszont minden szép megmozdulására jut 1,5-2 hiba...ráadásul egyszerű hibák ezek rendre. Nagyon bírom a csókát, de ez egyelőre inkább csak 4. QB-ra elég nálam. Hodges viszont mint valami érett első számú QB játszik...türelmes és többnyire pontos is...persze jó lenne látni legalább 2. számú sec ellen is megtalálná e ezeket a lyukakat.
Amúgy a csere OL is jól teljesített...alig volt nyomás az irányítókon, igaz a futás nem ment, de ez egy 2.-3. számú OL esetében nem meglepő.

Az elkapók az elején bizonytalanok voltak, később viszont egyre jobban belendültek, tulajdonképp amit lehetett azt elkaptak, bár tény, hogy egyedül talán Washington játékával lehet elégedett az ember. Diontae Johnson szép routokat futott, többször is megverte a védőjét...kár, hogy rossz TD-t adtak meg neki. Amit elvettek az nem volt semmi, amit viszont megadtak az vicc volt, simán kijött a labda a melléről és érintette a földet. Annyira, hogy az szerintem incomplete, de a zebrák is talán érezték, hogy kompenzálni kell...Diontae Spencer nagyon szépen hordott vissza...nehéz döntés lesz ez, hogy végül ki marad a keretben.
TE poszton nagy lehet a baj...Meki alig volt pályán, de Grimble azért nem egy első számú TE...bár azért szép dolgai is voltak. Kevin Rader mondjuk elkapott talán minden amit lehetett, két csúnya holding szabálytalansága is volt (4&1-nél pl). Talán nem reménytelen a srác, ha a blokkolásával még dolgoznak egy csomót.
Conner kevés volt, bár nyilván most neki csak a formába lendülés a lényeg, Samuels megint hozott némi extrát, pedig ezúttal még a szokásosnál is kevesebbet volt pályán. Jött Snell, aki a múlt hetinél már jobb volt, voltak biztató megmozdulásai...Edmunds szépen tudja bedobni magát, de igazából semmi több....viszont volt valami Williams gyerek...nagyon tetszett a mozgása...a végén már azt sem tudom ki futott.
A DL ezúttal valóban csöndes volt. Az viszont meglepett, hogy Dupree és Watt az egész félidőt végignyomta...nem rosszul persze. Középen azért Bush hiányában főleg Mata volt aki játszott...hozta amit tud. Tuzar Skipper megint biztosította magának a kerettagságot...
A secben volt két gyengébb teljesítmény...Hilton nagyokat hibázott, pl a kapott TD-nél is simán lerázták, de aztán safety-ként is kipróbálták, nem volt rossz...
Brian Allen viszont....áhh...
Burns-től voltak kifejezetten szép dolgok, ez 3 év szenvedés után szinte már üdítő.
Tetszett még Layne, aki sokkal kevesebb szerepet kapott, Pj Locke és Sutton...
Hirtelen ennyi...
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A három csere qb-ből nekem Hodges játéka tetszik a legjobban, kár hogy kevés időt kapott a végén. Spencert nehéz lesz kihagyni ilyen visszahordások után. Diontae Johnson se lesz rossz, Montcrief hasonló bénázásokkal könnyen kikerülhet a kezdőből.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Nos, Justin Layne TD-t mentett a meccs végén. Ma már voltak jó megmozdulásai, nem volt annyira elveszve. Marcus Allen, PJ Locke és Spilane fumble-re kényszerítette az ellen TE-jét a pálya közepén a 4. negyedben, ez szép volt. Burns FF-t okozott, Davis összeszedte, Hiltonnak voltak szép megmozdulásai FS-ben és slot-ban is, jól blitzelt ismét, sokat játszott.

Watt, Dupree végigtolta az első félidőt, nem voltak rosszak, de cserék ellen villogtak. Mögöttük szinte senki nem volt Olaf kiesésével Chick-en és Skipperen kívül + az új camp body Kuntz. Skipper a végén már villogott, összeszedett egy fumble-t.

Matek kezdett, Ulysse sokat játszott, most csendesebb volt, nem is blitzeltették sokat.
Spilane most sem volt elveszve.

DL-nak csendes meccse volt, most sok villanást nem láttam tőlük, de nem is őket figyeltem, még meg kell őket is néznem.

QB-k, kb. mint múlt héten. Rudi kezdett, szenvedett , de mielőtt lement, egy drive-ot sikerült összeraknia. Dobbs szintén szenvedés + egy drive + egy RZ Int. + egy TD, amit elvettek a ref-k.
Hodges ismét bejött a végére, neki ment egyből a játék. Nyilván a maga szintjén, de ő mintha melegebb kézzel jött volna be, mint a két wannabe 2sz. qb.
Ő is megajándékozta Johnson-t az első NFL TD-jével, ezt már nem vették el a bírók. Bár nem volt túl pontos dobás.

A WR-ektől nem vártam sokat ezen a meccsen a történtek után, szétesve is játszottak. Diontae Johnson 2x is elkapta első NFL TD-jét, Dobbs dobása szép volt, de elvették OPI miatt, amit Tomlin challenge-elt, de hiába. Szerintem nem volt erő a kölcsönös kézmozdulatban,de a bírók másképp látták. Hodges újra feldobta neki és már sikerült megtartania a TD-t. Sajnáltam is már mert a visszahordás nem ment neki a meccs elején, elég bizonytalannak tűnt. Juju nem jeleskedett, Crief egy FF-t vétett, utána nem is láttam, Switz csak a vége felé került fel, nem sok szerepet kapott, Rogers sem, de őket már ismerik. Diontae Spencer viszont segített magának ismét, veszélyes volt visszahordásban és volt egy szép futása motion-ből. Nehéz lesz a Switz, Rogers, Spencer kérdés. De ez jó dolog.

TE játékunk nem meggyőző, Grimble sem, Rader elkapott párat, de hibázott is, itt továbbra is baj van. Az új Camp body-t nem láttam.

OL: Nem figyeltem, de nagyon sok büntetésünk volt ismét, ahogy múlt meccsen is 30körül jártunk, holding, false start stb.

RB-k nagy lyukakat nem kaptak, Conner kicsit rozsdás volt, sok checkdown-t nem kaptak, Trey Edmuncc Lassúnak, Malik Williams viszont fürgének tűnt.

Sokkal előrébb nem vagyunk. Bush, Bince nem játszott, Barron is alig. Kezdő DL nem volt, ismét csak Hargrave tolta, ő is inkább 2DL-ban.

Ennyi.
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Úgy hallom, Spaeth is járt a táborban, és dolgozott az új TE-kel a blokkolási technikájukon. Gentry pedig Pouncey-t kereste meg tanácsokért, technikáért.

Jó ez a KDKA közvetítés, kár, hogy regular-ban nincs.
Spy
Hat sajnos, Cbs teve csatornaja, de most a helyi adot latod rajta, Ami a KDKA 2 Pittsburgh bol. Ez Az, Amit mondok altalaban nektek hogy Jo meccsek utan. Vagy locker roomban. Stb. Es persze infok teren is jok. /vagy ugyanigy a Pittsburghi meccs kozvetito, vagy sport radio.../

Es az is, hogy van jo sok info, valamint belsos info is toluk, mint par volt ma is. De ez az ur vezeti Az egyik ilyen black and gold zone nevu aftershowt ,a C. Batch melletti kommentator ur. Amik szerintem jok. Es eleg belelatast adnak barkinek. Es erthetoen.

Erre mondtam hogy Kar hogy ezt otthon nem tudjak igy leadni. Sok dolgot elmondanak. Meg sok fontos dologra ravilagitanak barmi is Az.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Úgy hallom, Spaeth is járt a táborban, és dolgozott az új TE-kel a blokkolási technikájukon. Gentry pedig Pouncey-t kereste meg tanácsokért, technikáért.

Jó ez a KDKA közvetítés, kár, hogy regular-ban nincs.
több mint 6 éve
A vihar most Mar elment. Szoval nemsokara kezdodik. Latrobnal is messzebb jar mar most kb.

több mint 6 éve
 scienceandtechnology.xyz/17150/ pittsburghi kommentarorral link. KDKA 2 ado. 1080p

atrie burns vs cam sutton csata a negyedik cb helyert varhato. Haden Nelson kezdo. Hilton 3. cb. Es majd megprobaljak hogy burns vs sutton lesz e a befuto...
gabor25
ez jó, köszi
Spy
Nincsmit. conner is jatszik egy drive ot. Valamint ola helyett skipper lesz meg erdekes...

több mint 6 éve
 scienceandtechnology.xyz/17150/ pittsburghi kommentarorral link. KDKA 2 ado. 1080p

atrie burns vs cam sutton csata a negyedik cb helyert varhato. Haden Nelson kezdo. Hilton 3. cb. Es majd megprobaljak hogy burns vs sutton lesz e a befuto...
gabor25
ez jó, köszi
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Na azt a repulest a Blue Angel El en is kiprobalnam. Csak en biztos eldobnam magam/elajulnek. Szoval egyenlore alairasom van a hetes angyaltol.

Mindegy vissza a meccsre. Na mostmar melegitenek. Lesz itt mecs. Remelhetoleg.

több mint 6 éve
 photos.app.goo.gl/r7ixvwXpxfPMGajs9 ezert van a keses. Fura de itt sutott a nap.

photos.app.goo.gl/LpE6cw2uoKHDK9zGA Eddig...

y6stream.club/watch/kansas-city-chiefs-vs-pittsburgh-steelers/ ez a link mar megy...

Egy oras lesz a keses, minimum. 8.30 itteni ET ido szerinti valoszinuleg kezdodik, hacsak az anyatermeszet bele nem szol megint. Mert csak most kezdik majd a 45 perc warm up ot. Addig nem jonnek ki a jatekosok, amig villamlas van kozelben, fenti kep. Es a nezok is most kezdtek visszajonni/kezdtek visszaengedni mert elalt az eso. Vihar is halad Philly fele kelet fele es picit eszakra is.

több mint 6 éve
 www.reddit.com/r/nflstreams/comments/crtg7g/game_thread_kansas_city_chiefs_pittsburgh/
több mint 6 éve
 reddit.app.link/oc6hjWWPeZ
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Kb 45 percet kesunk időjárás miatt

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
 buffstreamz.com/watch/nfl.php browns colts addig.
több mint 6 éve
lesz aki nezi a pit pre meccset ma?
gabor25
Ha lesz értelmes stream! 😁
Remélem Rudolf ma hasít! 😉
steelwolf
reddit steelers en szoktak linkek fentlenni. Igy hirtelen.  www.reddit.com/r/nflstreams/
több mint 6 éve
gabor25
steelwolf
Legyen az rudi es hodges es washington. Na es persze a ket ILB bush es a masik is. Es akkor nem lennenk rosszul.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
gabor25
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Memba Daryl Drake
 twitter.com/JWerner247/status/1162812186525413376?s=19

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Steelers LB Ola Adeniyi out 2-4 weeks with meniscus tear
steelwolf
tuzarskkipper má főkészült, predátorok előre!
sutianap
mi ujsag a masik "kisebb csodanak" kikialtott lb vel ugy olvasom hogy szabad ugynok lett a ravensbol aug 1 el? Matthew Thomas ha jol olvasom? O is jo eloszezont tolt tavaly. Ha jol emlekszem es ola meg ot vartak/tuk sokan JJ utan, meg bud dupree atmozgatasa elott kisebb "megvaltonak". De legalabb friss es ude foltnak.

Es egy talan nem szokvanyos kijelentes. Ami fajo egyik oldalrol sajnos, de a jovore nezve es tovabblepes miatt viszont jol hangzik. Egyik szemunk sir, mig a masik vegre talan nevethet picit. Go saci vs bush.

steelerswire.usatoday.com/2019/08/15/steelers-mike-tomlin-devin-bush-ryan-shazier/?utm_source=smg&utm_medium=wasabi&utm_content=recirc-most-popular

több mint 6 éve
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Steelers LB Ola Adeniyi out 2-4 weeks with meniscus tear
steelwolf
tuzarskkipper má főkészült, predátorok előre!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak