Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Petersont igazán elhozhatnànk 1 évre!
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Mármint ha kimegy Devin White, ami szinte biztos.
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Pedig TE vagy WR első kör lesz
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Jesse a Lionsband
sutianap
Akkor hátsó körös TE-draft pipa.
Szokol
lesz az top100 is
sutianap
Mekdönci és Grimble mellé?? Be is baszna..
Szokol
ki a szarnak is kéne ennél erősebb TE sor?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 610
A Jags is jó üzletet csinált a tavalyi Bortles szerződéssel, ahogy mi is AB-vel. Értem én mások az okok, no de a végeredmény az bukó akárhogy is nézem.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
CB Bradley Robynak örülnénk? Szerintem előrébb lennénk vele, kár hogy coachingot nem tudnánk alárakni.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Bellről van vmi infó?
steelwolf
Jets, 49...
altoreg79
Bears, Eagles, Raiders
prérifarkas
Köszi!
több mint 6 éve
Bellről van vmi infó?
steelwolf
Jets, 49...
altoreg79
Bears, Eagles, Raiders

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Jesse Jamest sajnálom, ugyanakkor nem mutatott eleget.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Jesse a Lionsband
sutianap
Szokol
lesz az top100 is
sutianap
Mekdönci és Grimble mellé?? Be is baszna..
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Remélem Colbertéknek van annyi humora, hogy az első körben kihúzzák majd wr Marquise Brownt. Tudom-tudom védelem, de ezt a froclit ne hagyjuk már ki! 😀
Szokol
Igen és büntetésből 4 év practice squad
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Jesse a Lionsband
sutianap
Szokol
lesz az top100 is

több mint 6 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
Bellről van vmi infó?
steelwolf
Jets, 49...
több mint 6 éve
Jesse a Lionsband
sutianap
több mint 6 éve
Bellről van vmi infó?
több mint 6 éve
Jesse a Lionsband

több mint 6 éve
Remélem Colbertéknek van annyi humora, hogy az első körben kihúzzák majd wr Marquise Brownt. Tudom-tudom védelem, de ezt a froclit ne hagyjuk már ki! 😀
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
 pbs.twimg.com/media/D1ZLASpX4AAweoT.jpg:large
Amúgy ez Conner-től van 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Mindenhol lehúznak minket a Brown trade ellenértéke miatt és számos oldalon és számos fórumzó is azt hozza fel, hogy X évig nem volt gond az öltözői moráljával, csak az elmúlt évben kattant meg.

És mi van, ha ez valami mentális betegség kezdete? Az előző offseasonben már voltak komoly kilengései, devianciája (két "erőszakos" cselekmény+gyorshajtás), nem hinném, hogy BB nyáron is kicsinálta az idegeit. Szerencsétlen Jovan Belcher is pillanatok alatt kattant tovább, mint a társadalmilag elvárt szint...

A szememben Brown egy időzített bomba, persze elfogadom, hogy a saját nézőpontjából a cirkusz hasznos volt. Floyd Mayweatherrel spanolni mondjuk az álmoskönyvek szerint nem életbiztosítás (ugye több utcai lövöldözésben érintett volt a "sleppje"), én nem lennék nyugodt, nem egy "handsome guy". Az irány, amit Mr Business Brown követ, hát kérdéses...

Azért remélem, hogy AB észhez tér és jól teljesít, csak nyerjünk mi😁

Vélemény? Ti láttok a meghülyülésében többet, mint az egoharc vagy a jelek arra mutatnak, hogy mélyebb dologról van szó?
Fast Willie
Egyre lejjebb es lejjebb...

több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
Nagyon szomorú ez az AB történet. Az első évben még a kényszerbetegségével küzdött, snap előtt mindig buzerálta a kesztyűjét. Aztán ezt sikerült leküzdeni hála a sok edzésnek és csak a sportra koncentrált. Aztán jöttek a sikerek, de az akkori nyilatkozatokba még BB-t méltatta és akkor el sem tudtam volna képzelni, hogy nem Steelers-ként vonul vissza. Aztán jött az új szerződés, majd a luxuskocsik, helikopter, stb. Az elég bosszantó volt, mikor vesztésre állt a csapat akkor is ott nyomta a poénokat és a Tomlin féle öltözői videó. Ezzel a mostanival megkoronázta az eddigieket.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Mindenhol lehúznak minket a Brown trade ellenértéke miatt és számos oldalon és számos fórumzó is azt hozza fel, hogy X évig nem volt gond az öltözői moráljával, csak az elmúlt évben kattant meg.

És mi van, ha ez valami mentális betegség kezdete? Az előző offseasonben már voltak komoly kilengései, devianciája (két "erőszakos" cselekmény+gyorshajtás), nem hinném, hogy BB nyáron is kicsinálta az idegeit. Szerencsétlen Jovan Belcher is pillanatok alatt kattant tovább, mint a társadalmilag elvárt szint...

A szememben Brown egy időzített bomba, persze elfogadom, hogy a saját nézőpontjából a cirkusz hasznos volt. Floyd Mayweatherrel spanolni mondjuk az álmoskönyvek szerint nem életbiztosítás (ugye több utcai lövöldözésben érintett volt a "sleppje"), én nem lennék nyugodt, nem egy "handsome guy". Az irány, amit Mr Business Brown követ, hát kérdéses...

Azért remélem, hogy AB észhez tér és jól teljesít, csak nyerjünk mi😁

Vélemény? Ti láttok a meghülyülésében többet, mint az egoharc vagy a jelek arra mutatnak, hogy mélyebb dologról van szó?
több mint 6 éve
no tessék a depot dolgozik máson is, ime
 twitter.com/Steelersdepot/status/1105098676760924160?s=19
devinbussal a közepin, márakinek ez teccik, abszte lokerrumfredli a pasas 😂

...de nem kell aggódni Kozora még sose talált el soha semmit...

több mint 6 éve
Most, hogy nincsen de Brown se Bell nekimegyünk Ben nek?😊 Szépmunka😀 Nem zörög a haraszt... Remélem a következő valami gyerek molesztálási ügy lesz mondjuk a Rooney családban😀 Nevetséges és egyben szánalmas.
Razi
Yoreggelt. Eddig sem mindenki kezelte szent tehénként többek között itt sem. Azért imádni csak nem kötelező... Az érdemei elismerése mellett obviously.
Spy
Ez ok, csak hogyha rohadjon meg Brown, rohadjon meg Bell, rohadjon meg Ben ésamúgy Tomlin és a menedzsment is elmehet a francba akkor végülis ki miért is szurol ennek a csapatnak? Mert 7-8-10 éve minden jobb volt és minden szebb? Ne már😊
Razi
Isten ments, hogy megrohadjon bármelyik is. Bell kapjon megadeal-t ha egy mód van rá az NFC-ben, hogy kapjunk érte egy 3. kört. (Az idei FA vadászatunk szerintem az elvárások ellenére nem fogja veszélyeztetni a matekot) AB legyen sikeres ahol van, lapozzon, nem volt szép, de sosem tudjuk meg, hogy ki volt a hunyó. Valószínűleg mindkét fél kezelhette volna a helyzetet, ha akarta volna. BB meg lehet szimpi, unszimpi tény, hogy kiemelkedő FR QB. Ettől még érthető, hogy vannak akik előbb érzik úgy hogy már nem éri meg...
Előfordul ez egy öltözőben is, nemhogy szurkolók között 😊.

El tudom fogadni, ha bármelyik kedvenc játékosa bárkinek és meg is értem a teljesítményük miatt. Nem akarom meggyőzni az ellenkezőjéről. De nem kell sorvezetőt követni, az egyik így érzi, a másik úgy. (De valóban nem miattuk szerettem meg a csapatot) De már az én kutyám kölkei és azok maradnak.

Ha uncsi, akkor meg tessék a proday-ekről, prospectekről, draftról, jövőről stb. írni, Én szívesen olvasom azt is, sőt. De lehet, hogy ott sem fogunk egyetérteni mindenben 😊.

PS: Egyébként pont 10éve minden szebb és jobb volt 😊
Spy
Pl 10 éve pont 10 évvel fiatalabb voltam 😊
bcsarli
és jóképű is!

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
Most, hogy nincsen de Brown se Bell nekimegyünk Ben nek?😊 Szépmunka😀 Nem zörög a haraszt... Remélem a következő valami gyerek molesztálási ügy lesz mondjuk a Rooney családban😀 Nevetséges és egyben szánalmas.
Razi
Yoreggelt. Eddig sem mindenki kezelte szent tehénként többek között itt sem. Azért imádni csak nem kötelező... Az érdemei elismerése mellett obviously.
Spy
Ez ok, csak hogyha rohadjon meg Brown, rohadjon meg Bell, rohadjon meg Ben ésamúgy Tomlin és a menedzsment is elmehet a francba akkor végülis ki miért is szurol ennek a csapatnak? Mert 7-8-10 éve minden jobb volt és minden szebb? Ne már😊
Razi
Isten ments, hogy megrohadjon bármelyik is. Bell kapjon megadeal-t ha egy mód van rá az NFC-ben, hogy kapjunk érte egy 3. kört. (Az idei FA vadászatunk szerintem az elvárások ellenére nem fogja veszélyeztetni a matekot) AB legyen sikeres ahol van, lapozzon, nem volt szép, de sosem tudjuk meg, hogy ki volt a hunyó. Valószínűleg mindkét fél kezelhette volna a helyzetet, ha akarta volna. BB meg lehet szimpi, unszimpi tény, hogy kiemelkedő FR QB. Ettől még érthető, hogy vannak akik előbb érzik úgy hogy már nem éri meg...

El tudom fogadni, ha bármelyik kedvenc játékosa bárkinek és meg is értem a teljesítményük miatt. Nem akarom meggyőzni az ellenkezőjéről. De nem kell sorvezetőt követni, az egyik így érzi, a másik úgy. (De valóban nem miattuk szerettem meg a csapatot) De már az én kutyám kölkei és azok maradnak.

Ha uncsi, akkor meg tessék a proday-ekről, prospectekről, draftról, jövőről stb. írni, Én szívesen olvasom azt is, sőt. De lehet, hogy ott sem fogunk egyetérteni mindenben 😊.

Spy
bcsarli
tessék, még egy közös vonás
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Razi
Spy
Razi

Spy