Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
pofasnak tunt a csapat az elso negyedben.Voltak elkapasok, Juju birni fogja a WR1 nyomast. Washington jo lesz wr2-nek. A tobbi meg majd kiegeszito lesz.
Rudi lesz a QB2 szerintem biztos. Dobbs vagy cut, vagy trade ha lesz jelentkezo
Hodges? meg sem neztek a harmadik meccsen.
Conner rengeteget lesz a palyan es cipelni fogja a csapatot.
A def nekem meg jobban tetszett 😊 talan az egy Burns-tol eltekintve, aki jobbnak nezett ki mint eddig barmikor, de meg mindig megforgatjak.
A nyomas nagyon tetszett. Ha menni fog ez kozeprol, oldalrol, LB sorbol, akkor lesz nemulass 😊
Talan az elso def playben fogott Bush egy futast melyen a NZ mogott, hogy az valami csodas volt.
Bizakodom a szezonra.
több mint 6 éve
Kik? Hol?Eléggé lelkesednek Kelly-ért, olyannyira, hogy már-már Brissett helyén emlegetik, szóval sztem nem kell nekik.Csak szeretnénk ha valaki értéket adna Dobbs-ért...szerintem nem fog senkiRészemről egy 6. kör is érték.
Klaci79
laby
Spy
Még a rosterrekerülése se biztos.
több mint 6 éve
Eléggé lelkesednek Kelly-ért, olyannyira, hogy már-már Brissett helyén emlegetik, szóval sztem nem kell nekik.Csak szeretnénk ha valaki értéket adna Dobbs-ért...szerintem nem fog senkiRészemről egy 6. kör is érték.
Klaci79
laby
Más:
Bud Dupree hüvelykujj, Sean Davis boka, Buggs egyelőre nem ismert sérüléssel jött le. Davis állítólag jól van, de ezt ő mondja, nem az orvosok.
Snell és Diontae Johnson tudott volna játszani fizikálisan, ha nem hagytak volna ki annyi edzésidőt a héten.
több mint 6 éve
Csak szeretnénk ha valaki értéket adna Dobbs-ért...szerintem nem fog senkiRészemről egy 6. kör is érték.
Klaci79
több mint 6 éve
Csak szeretnénk ha valaki értéket adna Dobbs-ért...szerintem nem fog senki
több mint 6 éve
Van egy Dobbs -> Colts tippem Luck miatt, szerintetek?Hasonló karakter, mint Brissett.
Gondolom vele letolják ezt a szezont aztán hacsak nem dobbant meglepően nagyot, akkor új QB után néznek. Addig Dobbs ideális lenne mögé, egész olcsóért megszerezhetnék szerintem és hasonló gameplan-t lehetne mindkettőre alakítani.
több mint 6 éve
Here is what Ben said about AB about that Denver INT on his radio show.
“I talked to AB, like ‘AB, you have to come flat."
#Steelers
beszarszbehugyozó 😂
sutianap
Here is what Ben said about AB about that Denver INT on his radio show.
#Steelers
beszarszbehugyozó 😂
sutianap
Here is what Ben said about AB about that Denver INT on his radio show.Ben nem tunt teljesen oszintenek ab vel kapcsolatban. Visszafogott is volt. De azert most mondja hogy Kar hogy nem tudja Meg nem tortenne tenni a wr challenge jet...mostmar mindegy. Lol.
#Steelers
beszarszbehugyozó 😂
sutianap
UI: Spencer is megerne egy miset a cfl bol. Van benne upside. Dobbs erzi hogy talan elveszti a nr 2 spotot es Meg szetszortabb picit. Erdekes volt latni allni szotlanul Az esoben, amikor Rudi menetelt.
Skipper Meg szorfozteti rendesen Az oline embereket.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Here is what Ben said about AB about that Denver INT on his radio show.“I talked to AB, like ‘AB, you have to come flat."
#Steelers
beszarszbehugyozó 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Az eleje azert vedelmekrol szolt jobban. Es nem akarom elszolni, de vegre ugy nez ki van/lehet hogy lesz vegre vedelmunk.Most per pillanat inkabb pit dominalt eddig. De innen Mar csak Rudi es a rookie k a lenyegek. Nekem Meg Hodges.
Az egyik nem titkos kedvencem. Dobbst vihetnek indybe. Es akkor lenne allasa Hodges nak. Szep tortenete volna. Kb mint a vizesnyolcas kezdte Hodges.
Jo lenne ha legalabb valahova beferne. Rudi ugy is jobb mint Dobbs szemre most. Hodges Meg 3. Nak Jo lenne. Dobbst Meg elcserelni valahova.
UI: Nana erre Rudi intet dob. Ne kezdje El utanozni dobbsot.
Skipper megint "kihagyja" a tamadofalembereket Es TO t csinal. 😁
több mint 6 éve
naKonner ász
Mekkdöncinek üdvözlöm anyukáját
Ben szépen döcög ijen futósegítséggel
JuJu zsír
az OL remek
a frontseven leírhatatlanul jó
bünti nélkül meg se mozdult a Tits
Vrabel jól érzékelte, hogy megesszük Mariskát
még a spec team is teccik
ÉS Rudi a numberZwei 😆

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Jó ez a kameraállás.
több mint 6 éve
www.reddit.com/r/nflstreams/comments/cvex8o/game_thread_pittsburgh_steelers_tennessee_titans/Steelers preseason game 3 stream links...
bfst.to/watch/nfl.php
Valaki nezi majd?
több mint 6 éve
Benolajozzák, hogy Rötyi legyen a szezonra 😁💪👍Ben játszik?Igen...egy drive-ot biztosan...átmozgatják az öreget...
steelwolf
Klaci79
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Harmadik meccs, elso felideje vagy elso resze eddzotol fuggoen, hogy meddig tart, de Az elso foproba a csapatnak.Ben játszik?Igen...egy drive-ot biztosan...átmozgatják az öreget...
steelwolf
Klaci79
Mintha elesben jatszanak. Igy ilyenkor szoktak jatszatni kezdoket es tovabb mint egyeb meccseken. De valtozo hogy meddig. Hctol es a latott produkciotol is fugg.
több mint 6 éve
Ben játszik?Igen...egy drive-ot biztosan...átmozgatják az öreget...
steelwolf
több mint 6 éve
Ben játszik?
több mint 6 éve
Akkor nem hiaba irtam fel oldalt, hogy mi volt ab vel. Haha. Gondoltam, ha nem latod siman megerte leirni igy, ja nem. : )Köszi Nektek. 😊
Miért ne látnám? 😮
kishasziArra utal, hogy lehet, hogy páran előző életében bannolták. De az még Gabistar néven történt, a reinkarnáció előtt 😊
SpyIgy igaz. 😁De én nem. 😊
gabor25
kishaszi
több mint 6 éve
Köszi Nektek. 😊
Miért ne látnám? 😮
kishaszi
Arra utal, hogy lehet, hogy páran előző életében bannolták. De az még Gabistar néven történt, a reinkarnáció előtt 😊
Spy
Igy igaz. 😁De én nem. 😊
gabor25
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Igy igaz. 😁Arra utal, hogy lehet, hogy páran előző életében bannolták. De az még Gabistar néven történt, a reinkarnáció előtt 😊Köszi Nektek. 😊A lenyeg hogy brown sisakjat betiltottak es nem jatszhat abban, amiben eddig jatszott. Es kellett keresnie egy ujat. Mert nem jatszhatsz az nfl ben 10 evesnel idosebb ha jol emlekszem sisakban. De jatszhatsz ugyanilyen minden parameteruben, ami akar egy evvel is fiatalabb. Erdekes szabaly.Na AB tovább feszíti a húrt...anno emlekszem, hogy ment mindenfelé, hogy Ben a hibás, nem lehet vele együtt dolgozni...meg jöttek persze az elfeledett perememberek, akik néhány dollárért meg pár perc hírnévért elmondtak, hogy már 10 éve is ilyen volt...omg...Most mi a hiszti pontosan, összefoglalnád? Köszi. 😀
Klaci79
/Nincs energiám most utánajárni, csak valami sisak ügy.../
kishaszi
Aztan fellebezett ez ellen. Mondvan, hogy eddig is ezt a sisakot hasznalta. Es hogy ez utan is ezt szeretne. Az o sisakja kb 1.6 kg az uj 2.0 kg az, amit ajanlottak ujonan neki. De azt mondta hogy o koszoni meglenne a regivel.
Nfl targyalas stb azt mondtak neki, hogy nem hasznalhatja a regit mert a szabaly az szabaly.
Talalt egy uj sisakot. Ami olyan mint az o regi sisakja es nem volt tilto listan. Erre leteszteltek ezt es mondtak neki, miutan visszaallt jatszni, hogy es a sisak nem felel meg az uj szabalyoknak. Nem ment at a teszten.
Igy most megint sisak nelkul maradt. Es erre most o megint fellebez, hogy Tom bradynek is, Aron rogers nek is volt egy eve, hogy talaljon egy ujat. Akkor neki is adjanak. Es Brady a szabalytalan, regiben nyert SBt. Ez extra info.
Szoval most itt tart, hogy o is kerne egy evet, hogy jatszhasson a regiben, mivel mentsegere szolva az o sapkaja az ha fiatalabb. Akkor elvileg ugyanabban jatszhat, ugyanaz a gyarto, minden ugyanaz. Csak fiatalabbnak kell lennie a sapkanak. (bar attol meg nem lenne tobb vedelem rajta)
Csakhogy 2011 ben beszuntettek ennek a sapkanak a gyartasat. Igy most o a twitteren is irta, hogy ha van valakinek egy Large meretu sisak ebbol az evjaratbol ettol a gyartotol stb, akkor azt elcserelne egy alairt ab raiderses sisakra.
Elotte meg volt egy trukkje, hogy probalt bemenni eddzesre a regi, mar kitiltott sapijaban, amit o atfujt. De hat kiszurtak es elvettek a jatekat. Marmint nem eddzhetett benne stb.
Nem tudom, baj e hogy en irtam le. Avagy azt sem tudom egyatalan latod e mit irtam. Ha nem igy jartam. : )
gabor25
Miért ne látnám? 😮
kishaszi
Spy
több mint 6 éve
Csak az alapszakaszban ne legyen ez, vagy ne a Pats meccsein^^A vasárnap éjjeli meccsünkön a TEN ellen, a skycam view lesz default-ként az elsődleges kameraállás. Szokjátok.Volt már ilyen valamikor és a mi meccsünkön pont. Kis Madden feeling.. 😊
Spy
Klemó

több mint 6 éve
A vasárnap éjjeli meccsünkön a TEN ellen, a skycam view lesz default-ként az elsődleges kameraállás. Szokjátok.Volt már ilyen valamikor és a mi meccsünkön pont. Kis Madden feeling.. 😊
Spy
több mint 6 éve
youtu.be/tnkvgvvFZL0Milyen fura Robert Trujillo zakóban. 😀
steelwolf
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Annyira JuJu! m.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2561106963952671/?type=3&source=48