Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
Már Roby sem lesz a mienk!
több mint 6 éve
Visszajön kérni 14-et😉😬😂
Klaci79
Vége lesz ma mit gondoltok?
prérifarkas
Itteni vagy a kinti idő szerint?
több mint 6 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 610
Visszajön kérni 14-et😉😬😂
Klaci79
Vége lesz ma mit gondoltok?

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Állítólag nem kap annyit Bell, mint szeretne
Egyes infók szerint $11-12 milliós ajánlatok érkeztek Bellért, ezért lehet a nagy összevisszaság. Illetve a Jets állítólag ultimátumot adott Bellnek, ezenkívül Ravens, Raiders jöhet még szóba
prérifarkas
Állitólag a Ravens akarja..
steelwolf
Állítólag igen, ami nem baj. Hisz ismerjük a játékát a mozgását a gesztusait,amennyiben ügyesek vagyunk csak hasznunk lehet belőle. Tudnunk kell hogyan lehet megfojtani a játékát. Amúgy a Ravensnek a mostani irányító mellé kell a futás mert passzban nem erős ahogy mondja mindenki.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Visszajön kérni 14-et😉😬😂
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Egyes infók szerint $11-12 milliós ajánlatok érkeztek Bellért, ezért lehet a nagy összevisszaság. Illetve a Jets állítólag ultimátumot adott Bellnek, ezenkívül Ravens, Raiders jöhet még szóba
prérifarkas
Állitólag a Ravens akarja..
több mint 6 éve
4 év 25 millió jesse james...kemény!!!
Klaci79
Ez brutális. Én bírtam Jesset, de ennyire azért nem jó.

Egyébként is elképesztő milyen szerződések kötettnek. Mosley, Collins, Alexander, Barr....hihetetlen mi pénzeket adnak nekik. Nyilván nagyon jó játékosokról beszélünk, de azért az évi 15-17 milla egészen durva.
Gergőke
Röpködnek a számok, ez ugyan menyiben köszönhető az emelkedő salary capnak?
Szerintem nem csak annak köszönhető, egyszerűen elgurult a gyógyszer, az idő pedig megadja a választ kinek mennyire jönnek össze a gigaszerződések.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
Bell meg állítólag Ravens...
Klaci79
Baszki... Neeee. Miatta lettem MSU fan, erre elmenne a Top 3 legutáltabb csapat egyikéhez.
Gergőke
Bell sztem van annyira "motivált", hogy csoporton belül menjen.
több mint 6 éve
már azt hittem, hogy igaz....
több mint 6 éve
Tán még irányítani is ő fog?
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Hat Parker nem jön el Miami-ból az biztos.

Klaci79
Az azért kemény lenne!
80%-ban futás menne! 😁
steelwolf
Jah, minket meg szétfutna, hogy öröm nézni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Klaci79
Baszki... Neeee. Miatta lettem MSU fan, erre elmenne a Top 3 legutáltabb csapat egyikéhez.

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Klaci79
Az azért kemény lenne!
80%-ban futás menne! 😁
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Klaci79
Ez brutális. Én bírtam Jesset, de ennyire azért nem jó.

Egyébként is elképesztő milyen szerződések kötettnek. Mosley, Collins, Alexander, Barr....hihetetlen mi pénzeket adnak nekik. Nyilván nagyon jó játékosokról beszélünk, de azért az évi 15-17 milla egészen durva.

több mint 6 éve
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Speedster ja, az ötlet jó, csak Ben nem tudja már ezeket a képességeket kihasználni, szóval róka fogta csuka.
kishaszi
Pontosan azért kell a speedster, hogy nagyobb range-be dobhasson. Tavaly 4.5 alatt 40 yardot teljesítő WR-ünk nem volt csak jelzem....egyébként pedig ha azt feltételezzük, hogy Ben leépül, akkor igen, mindegy, hogy milyen WR corpot rakunk fel, de igazából nem szeretném ezt a diskurzust folytatni.
Klemó
Nem értem hol nem érződik az ellentmondás. Ben pontatlan, mint a részeg karmester. Kár, hogy amikor vissza akart vonulni, de mégsem tette (amikor belebegtette, hogy neki ennyi volt, én frankón megijedtem, hogy mi lesz utána, örültem, hogy nem tette végül), akkor nem azzal törődött, hogy fittebb legyen, rágyúrjon rendesen a szezon előtt, benne legyen a kezében a testénben a mozgás rendesen. Aztán kaptuk, amit.
Tőlem aztán jöhet speedster, de nem leszünk előrébb vele.
kishaszi
Az biztos, hogy hiba volt, hogy a nyaralása kicsit hosszúra sikerült, de ha fakezű lenne akkor nem tudott volna hibátlan meccset lehozni a Panthers ellen és nem a 4. lett volna a QB rating-ben (ESPN) a statisztikák alapján
 www.espn.com/nfl/qbr
Majd meglátjuk milyen hatással lesz AB hiánya a 2019-es szezonra, csak addig sajnos még sokat kell várni..
astroid
Jó, de te is tudod, hogy ez olyan, mint a garbage time TD-k. Kis statvadász barátunk, ha nem dob annyi INT-et, a hős vagyok és leszek HOF üzemmódban, akkor PO is lehetett volna.
kishaszi
Ja meg ha a zebrák bedobják. Etc...
Gyurci77
Nem vagyok egy zebra fan és általánosan többet látok a kárunkra - más kérdés, hogy nem nagyon szoktam emlegetni - de azért van az a közhely is, hogy van 16 meccsed elérni a PO-t, akkor kár 3-4 rossz bírói döntésre mutogatni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Shazier megkapta az új szerződését! Állítólag 805.000USD a base salary

Szerintem jelenthet valamit, hogy Bell profilja zöldre váltott a twitterén...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Na ennyi volt a nagy Brown agyvesztés. Ahogy megkapta amit szeretett volna egyből minden visszaállt ahogy kell. Nagyon dühítő hogy igy palira vett mindenkit csak hogy elhúzzon innen.
thr_buddha
Engem már nem tud érdekelni...jön majd a karma 😉
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
Na ennyi volt a nagy Brown agyvesztés. Ahogy megkapta amit szeretett volna egyből minden visszaállt ahogy kell. Nagyon dühítő hogy igy palira vett mindenkit csak hogy elhúzzon innen.
thr_buddha
thr_buddha
Azért azt várjuk majd meg amikor nem megy annyi labda felé és nem lesznek olyan jók a számai , akkor is ilyen nyugodt marad-e?

Steelers fan
több mint 6 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120
több mint 6 éve
Így különösen...Bell Raiders mezben:
 twitter.com/GGGano_/status/1105273052475154433
több mint 6 éve
na Burnett a twitterén már megszabadult a Steelers jeltől...kelleni is fog az a pénz, ha komolyan gondoljuk Roby-t...
fél tucat csapat érdeklődik még mindig Bell-ért...de úgy látszik nem akarják megadni neki a 60 milla garantáltat....
Klaci79
Gurleyből kiindulva koppanni fog!
több mint 6 éve
na Burnett a twitterén már megszabadult a Steelers jeltől...kelleni is fog az a pénz, ha komolyan gondoljuk Roby-t...
fél tucat csapat érdeklődik még mindig Bell-ért...de úgy látszik nem akarják megadni neki a 60 milla garantáltat....