Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Vajon mi adtunk Bellnek ajánlatot az utolsó napokban?
Szokol
Nem gondolom, hogy leültek volna Colbertékkel, annyira messze voltak az igényeik. Ráadásul láthatták, hogy AB trade után mekkora dead money maradt benn nálunk, illetve azt is, hogy végső soron a saját elképzeléseiből nem enged az FO. A Steelersnél ezért nem számíthatott sokkal jobb ajánlatra, mint évi 12-13 milla és arra sem számíthatott, hogy az új szerződése túlteljesítésekor ugrándozhat nagyobbért.

Azt, hogy a piac végül beárazta erre a szintre, szerintem az ügynökével sem gondolták előre. Az én saját véleményem, hogy nem tett jót neki a kihagyott év, és lehetett valami az infókban, hogy "out of shape" az ürge. Ezért nem volt érte komolyabb verseny, maximum három csapat lehetett konkrétabban szóban: Jets, Raiders, esetleg Bucs vagy Texans. (Ravenst, Redskinst és Eaglest kb kizárnám az aktuális és hosszútávú cap helyzetük miatt, Wash-nál különösen a Collins szerződés és Alex Smith bennragadt pénzének tükrében, Baltimorenál Flacco deadje, a Phillynél pedig Wentz közelgő nagy dealje miatt).

A Jetshez képest a Raiders kézenfekvőbb lett volna csapaterősség szempontjából, viszont nem tudom, hogy Cable hogyan rak ott össze egy outside ZBS falat - már ha az lesz - Gruden rendszeréhez ekkora zsírdisznókból, mint Trent Brown és Kolton Miller. Meg amúgy sem ért az OL emberek rendszerbe illesztéséhez és fejlesztéséhez.

A Jetsnél (s egyébként a Houstonnál) pedig konkrétan nincsen OL, ami blokkoljon előtte, érdekes lesz nézni, hogy másodvonalbeli emberekből mit hoznak ki, de ez legyen Bellék baja. Az ő játékstílusa mellé egy ingadozó fal nem a legjobb párosítás.
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Vajon mi adtunk Bellnek ajánlatot az utolsó napokban?
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
NFL-ben emlékeztek nagyobb pofára esésre, mint amit Bell kapott most ezzel a deallel? Nagyjából felesleges volt kiülnie és tüntiznie otthonról.
több mint 6 éve
gedam 6 266
Jaj de megszivta Bell 😀 nagyon jó.
Azon kívül h rosszabb ajánlatot kapott, mint tőlünk azt se felejtsétek el, hogy elbukta a tavalyi fizujat teljesen, szóval minimum annyival többnek kellett volna lenni az új szerződésének, hogy megerje.
tenorx
meg ugye ő azért sem játszott, mert fosott, hogy amíg nincs meg az új szerződés lesérül. ilyen szempontból nem volt sok választása.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
Tomlint lehet elővenni az elmúlt időszakért, de hogy fiatalnak ne adna esélyt, azért ne. Nagyjából Deebo ezért is orrolt meg rá (Watt priorizálása okán), ami vicces, mert anno Tomlin adta meg azt az esélyt neki, amivel élni tudott. Olaf is meg fogja kapni az esélyt, de azért mert volt egy-két előszezon meccse ne gondoljuk már, hogy csoda játékosról beszélünk. Ettől még lehet, hogy future HOF lesz belőle, de most azért ne tegyünk úgy. Ami Olaf dolgát nehezíti az az, hogy egy dimenziós passz siettető. Sem ST-ben, sem igazán coverage-ban nem igazán jó. Ettől még persze kell nekünk így igazán jó OLB playmaker, nem vitás, de Én nem látok semmilyen depthet most amitől neki tartania kellene.

Bushnak Én nem örülnék. Atletikus, erős, de pont ott gyenge, ahol most is sebezhetőek vagyunk. Egy spread O ellen, amikor embereznie is kell abban verni fogják..
Klemó
Én nem látom, hogy bárhol is Tomlin-t emlegettem volna bármi kapcsán. Olaf pedig kedvenc Redman díj várományos, senki nem gondolja, hogy ő a poszt jövője, legalábbis senki nem erre épít, még itt sem. Viccesnek gondolt megjegyzés.
Nyugi, béke van.

Bush-hoz meg annyit, hogy ha LB emberezik TE-n, WR-en az alap mismatch, akárki is az LB. Ha neki kell emberezni egy non-RB ellen, akkor az egy elcseszett playcall vagy missed adjustment.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Tomlint lehet elővenni az elmúlt időszakért, de hogy fiatalnak ne adna esélyt, azért ne. Nagyjából Deebo ezért is orrolt meg rá (Watt priorizálása okán), ami vicces, mert anno Tomlin adta meg azt az esélyt neki, amivel élni tudott. Olaf is meg fogja kapni az esélyt, de azért mert volt egy-két előszezon meccse ne gondoljuk már, hogy csoda játékosról beszélünk. Ettől még lehet, hogy future HOF lesz belőle, de most azért ne tegyünk úgy. Ami Olaf dolgát nehezíti az az, hogy egy dimenziós passz siettető. Sem ST-ben, sem igazán coverage-ban nem igazán jó. Ettől még persze kell nekünk így igazán jó OLB playmaker, nem vitás, de Én nem látok semmilyen depthet most amitől neki tartania kellene.

Bushnak Én nem örülnék. Atletikus, erős, de pont ott gyenge, ahol most is sebezhetőek vagyunk. Egy spread O ellen, amikor embereznie is kell abban verni fogják..
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Azon kívül h rosszabb ajánlatot kapott, mint tőlünk azt se felejtsétek el, hogy elbukta a tavalyi fizujat teljesen, szóval minimum annyival többnek kellett volna lenni az új szerződésének, hogy megerje.
tenorx
„Utolag okosnak lenni pont annyit er, mint elotte hulyenek.”

Szep dolog a karorom.
Stez
Hát hogyne, abban is reménykedem, hogy Brown szar lesz 😀
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
tenorx
„Utolag okosnak lenni pont annyit er, mint elotte hulyenek.”

Szep dolog a karorom.

több mint 6 éve
Chikillo 2 év 8millio, csak nekem kicsit sok ez?
astroid
nem, de egy korrekt kis szerződés...nincs senki Watt és Dupree mögött mélységnek és nem fog olcsóbban aláírni ide egy passzsiettető se...állítólag a Pecc is hasonló ajánlattal kereste meg
Klaci79
De. Ott van Olaf. Csak őt még nem szeretitek.
Spy
Én imádnám...Butlernek kéne szeretnie...de most megint bizonyíthat előszezonban és akkor semmi nem menti meg, hogy kiszorítsa a fakezűeket.
Steven Nelson. Nagyon örülök ennek az igazolásnak. Nem egy sut down cornerről beszélünk azt azért most tegyük helyre, de megvan benne az a playmaker ability, ami nálunk borzalmasan hiányzott. Szóval örülök az igazolásnak nagyon. Ezzel tolódtunk/tolódunk a WR/TE draft felé, ami nekem nagyon nem tetszene. (legfeljebb úgy, hogy lefelé mozgunk az 1/20-ból)

A Burnett release ezzel az igazolással szinte biztos és ha Csikilló 2 évet hozzápakolom, nekem sehogy se jön ki a CAP space. Nekem az az érzésem, hogy Dupree-vel is hosszúzunk....
Klemó
Dupree hosszú állítólag már szóba került valóban, de nem akarja Dupree úgy tudom. Nyilván az eddigi teljesítménye alapján nagyon messze lennének az elképzelések egymástól. És ő bízik benne, hogy Fordozik majd egyet.
Klaci79
Szegény Olafnak sztem megint lefő a kávé, mert húzunk valakit elé, aki a jobb pedigré miatt majd megkapja helyette a lehetőséget. Olaf még bukdácsolni fog egy darabig a státusza miatt aka Deebo anno. Hacsak nem teszi magát kivághatatlanná a játékával.
Spy
Ezzel csak annyiban vitatkoznék, hogy szerintem neki Dupreet kell/kéne lenyomnia. Elé nem gondolom, hogy draftolni fogunk, ha LB draft lesz akkor az ILB lesz.
Gergőke
Én nem tartom ördögtől valónak, ha BPA egy EDGE lesz 1/20-on vagy a 2. körben. Bud utolsó esélyét tapossa. De én is azt szeretném, ha Watt fejlődésével Bud is feljönne, mint a talajvíz, meg mint anno Lamar Woodley Harrison másik oldalán.

És CB-t szeretnék első körben...nem Burns-t, hanem aztatudodkit. Bár kövezzetek meg, de minél többet olvasok Devin Bush-ról, nekem annál inkább bejön. Szóval ő cica lesz.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
astroid
nem, de egy korrekt kis szerződés...nincs senki Watt és Dupree mögött mélységnek és nem fog olcsóbban aláírni ide egy passzsiettető se...állítólag a Pecc is hasonló ajánlattal kereste meg
Klaci79
Spy
Én imádnám...Butlernek kéne szeretnie...de most megint bizonyíthat előszezonban és akkor semmi nem menti meg, hogy kiszorítsa a fakezűeket.
Steven Nelson. Nagyon örülök ennek az igazolásnak. Nem egy sut down cornerről beszélünk azt azért most tegyük helyre, de megvan benne az a playmaker ability, ami nálunk borzalmasan hiányzott. Szóval örülök az igazolásnak nagyon. Ezzel tolódtunk/tolódunk a WR/TE draft felé, ami nekem nagyon nem tetszene. (legfeljebb úgy, hogy lefelé mozgunk az 1/20-ból)

A Burnett release ezzel az igazolással szinte biztos és ha Csikilló 2 évet hozzápakolom, nekem sehogy se jön ki a CAP space. Nekem az az érzésem, hogy Dupree-vel is hosszúzunk....
Klemó
Dupree hosszú állítólag már szóba került valóban, de nem akarja Dupree úgy tudom. Nyilván az eddigi teljesítménye alapján nagyon messze lennének az elképzelések egymástól. És ő bízik benne, hogy Fordozik majd egyet.
Klaci79
Szegény Olafnak sztem megint lefő a kávé, mert húzunk valakit elé, aki a jobb pedigré miatt majd megkapja helyette a lehetőséget. Olaf még bukdácsolni fog egy darabig a státusza miatt aka Deebo anno. Hacsak nem teszi magát kivághatatlanná a játékával.
Spy
Ezzel csak annyiban vitatkoznék, hogy szerintem neki Dupreet kell/kéne lenyomnia. Elé nem gondolom, hogy draftolni fogunk, ha LB draft lesz akkor az ILB lesz.

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Nelsonnak a tavalyi volt az első igazán jó éve, igaz előtte pont sérült volt, sophomore évében meg ott volt még Peters is...szerintem jó döntés...igazából aki jobb az drágább is lett volna...sajnálom, hogy Roby inkább ezt az egy éves szerződést választotta, de elég szar éve volt, úgyhogy bízik magában.
több mint 6 éve
astroid
Klaci79
Spy

Klemó
Klaci79
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
több mint 6 éve
Ha jól emlékszem Bell azt mondta, hogy a Jetsben még 100 milláért sem játszana. Ezek szerint pont a felére gondoltak, hogy az már jó lesz 😀 😀.

Amúgy azt gondolom, hogy az ügynöke is jól megszívatta. Szerintem sokkal nagyobb piacra számítottak, ehhez képest meg ez sült ki belőle.
Gergőke
Még van neki úgy 9 milla ösztönző a szerződésében, vagyis így jön ki neki a 15 milla per annum szűken és épphogy' csak. Még Én megvárnám a garantált 35 millió elosztását, mert sok függ attól, hogy osztották azt el. Ha ugyanis egyenletesen, akkor így talán (de nagyon talán) jobban járt, ha a 4. év biztonsága volt a cél.

Az OBJ trade value-t azért döbbenetes látni, még az életkor különbséget látva is. No és egyébként hm igen, érdekes ez. Manning még egy fokkal gyengébb volt, mint Ben, sőt és Én nem hallotam óriási hisztikét....

Hát akkor most a Brown erősen bejelentkezett az AFC North trónért. Lehet mondani, hogy hosszú időre, de ha így mennek a trade-ek és fizetések 1-2 év és ott is eljön a CAP hell...
Klemó
Néztem a cap részét, de olyan vagyont görgettek össze az évek során, hogy ezt míg akkor is bírják jó ideig, ha nem fejezik be a bevásárlást. Inkább az érdekes, hogy a sok dudás hogyan fog megférni egymás mellett.
A gond majd csak akkor jöhet, ha jön a 17-es, 18-as év hosszabbításai...de addig akár el is lehetnek ezen az áron.
Klaci79
Álomcsapat épült már pár a ligában. A kérdés, hogy a staff mit fog építeni ebből a matériából. Kő- vagy Kártyavárat.

Bell meg jó helyre került, a nagy alma nagy piac, a világ egyik közepe. És szeretik a rap-zenét is, ha nem jönne össze. De most bizonyíthatja, hogy önmagában gamechanger/gamewrecker.

Nelsonnak akkor örülünk? Bevallom, utána kell néznem, ki ő, bár a neve rémlik a PO meccsről. Még kéne 6 CB valahonnan most, hogy itt van a csoportban OBJ is, hátha egy megragad CB1-2-nek.

Peppersért vihették volna AB-t is 😊
több mint 6 éve
astroid
Klaci79
Spy

Klemó
több mint 6 éve
Ha jól emlékszem Bell azt mondta, hogy a Jetsben még 100 milláért sem játszana. Ezek szerint pont a felére gondoltak, hogy az már jó lesz 😀 😀.

Amúgy azt gondolom, hogy az ügynöke is jól megszívatta. Szerintem sokkal nagyobb piacra számítottak, ehhez képest meg ez sült ki belőle.
Gergőke
Még van neki úgy 9 milla ösztönző a szerződésében, vagyis így jön ki neki a 15 milla per annum szűken és épphogy' csak. Még Én megvárnám a garantált 35 millió elosztását, mert sok függ attól, hogy osztották azt el. Ha ugyanis egyenletesen, akkor így talán (de nagyon talán) jobban járt, ha a 4. év biztonsága volt a cél.

Az OBJ trade value-t azért döbbenetes látni, még az életkor különbséget látva is. No és egyébként hm igen, érdekes ez. Manning még egy fokkal gyengébb volt, mint Ben, sőt és Én nem hallotam óriási hisztikét....

Hát akkor most a Brown erősen bejelentkezett az AFC North trónért. Lehet mondani, hogy hosszú időre, de ha így mennek a trade-ek és fizetések 1-2 év és ott is eljön a CAP hell...
Klemó
Néztem a cap részét, de olyan vagyont görgettek össze az évek során, hogy ezt míg akkor is bírják jó ideig, ha nem fejezik be a bevásárlást. Inkább az érdekes, hogy a sok dudás hogyan fog megférni egymás mellett.
A gond majd csak akkor jöhet, ha jön a 17-es, 18-as év hosszabbításai...de addig akár el is lehetnek ezen az áron.
több mint 6 éve
astroid
Klaci79
több mint 6 éve

több mint 6 éve

Gergőke

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Steve Nelson érkezett 3 év/25.5 millió $!
steelwolf
Ez viszont számomra tetszetős megoldás. Nelson egész korrekt szezont tolt tavaly Kansasben. A 4 pickje mellett volt még 68 szerelése és 15 leütött passza is. Egy egész jó megoldásnak tűnik most.
Gergőke
Meg 2 forszdfumbi 1 rekoveri vagy fordítva 😊. CB-nél az is ritkább.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
steelwolf
Ez viszont számomra tetszetős megoldás. Nelson egész korrekt szezont tolt tavaly Kansasben. A 4 pickje mellett volt még 68 szerelése és 15 leütött passza is. Egy egész jó megoldásnak tűnik most.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
astroid
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
több mint 6 éve
steelwolf
a sok szarság mellett az ilyen híreken el sem gondolkodik az ember...rég volt olyan, hogy a 2. nap hoztunk valakit a piacról...de a Haden-Nelson-Hilton hármas nem hangzik rosszul. Nyilván Roby-ban több volt talán a potenciál, de tavaly például Nelson egészen korrekt volt.
A Steelersnek tavaly 8 int-je volt, Nelsonnak egyedül 4. És legalább Burns-el nem játsszuk el azt amit Dupree-vel játszunk most. Év végén lehet mehet a piacra...