Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Kezdő OL-l nincs baj. Ha egy cserének kell beállnia, nem lesz baj. Egységként jók lesznek. A roster vége meg pörög tovább jövőre. Kell egy új Feiler, s ha Foster csatát veszít az idő ellen, kell új kezdő OG, vagy csere OC. Nem volt annyi bíztató jel a 4 PS meccsen, de Sarrett-et ne írjuk le még.

Ki kéne nevezni egy QB edzőt és meg kéne nézni, mit tud az az OLB kócs ott a Toledo egyetemen, amit mi nem.

Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Most jól értem, hogy olyan játékosok teljesítménye miatt megy a szar a tamadofal siránkozás, akik vagy nem lesznek a keretben két nap múlva, vagy ha mégis, akkor se fognak pályát látni éles helyzetben?

Ettől meg lehet szar majd a kezdő sor is, de a 4.pre meccs alapján előrejelzést tenni a szezonra...
somoskovig
Azert is, Meg hogy igy nem lehetett PL Hodges nek eselye jatekra. Mert elozo meccsen ugye nem kapott eselyt.

Meg hat ha rudit dobbsot vagy par rb nket osszetorni hagyjak a cserecsere emberek azokat akik palyan lesznek Az nem jol jott le.

Meg azt probaltuk kihozni. Hogy mekkora lehet a kulonbseg munchak tavozasa elotti falakkal vs Az uj emberek fejlodesi potencialjaval a mostani uj stabbal.

Mert ugye azt azert lathattuk hogy munchak elott mi volt es hogy mi volt amikor itt volt. Valamint hogy kikbol mit faragott. Sima csrekbol kezdot. Erre volt Az utalas. Hogy kesobbiekben ez visszauthet. Egy esetlegesen bekovetkezo serulessek eseteben. Ami azert nem ritka.

Es vele a fal Meg egy csere embert beugrokent siman elbirt. Kettot is bar ott Mar latszott a kisebb visszaeses.

Munchak elott a kezdo fal al is volt gaz, korai koros pickekkel is. Stb. Nemhogy ha valakikezdo leserult. Szoval Az a stabilitas Ami volt lehet nem ugy lesz.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Érdekes. A depot szakírói konszenzusos módon keretbe tették Holtont, Gilbertet és Skippert is. Cserébe Rogerst kivágták (vagy trade), és 8OL-es felállást prognosztizálnak Johnson kivágásával (vagyis PS-be). Nem gondolom viszont, hogy ez reális, nem hiszem, hogy 10LB-vel, de 8OL-lel megyünk neki a szezonnak. Hamarosan meglátjuk viszont, a trade-eknek ma-holnap jönni kell.
Klemó
Csikillo, Ola sérült
sutianap
Ola elvileg 2-4 hét, amiből 2 hét eltelt és Csiki sérülése nem súlyos. Egyébként Bud is kisebb sérüléssel bajlódik, így a teljes. Szeretném, ha így döntenénk, mondom, vagyis nekem tetszik a depot iránya ám.
Klemó
Huvelykuj serulese van ha jol emlekszem dupreenek. Ekkor mondtak Meg ola utan, hogy Skipper bejatszotta magat Az 53 ba, de ugye nem szoktak csak ugy vinni csereket ha nem jatszanak spec teamben.

Erre mondta Skipper, hogy o tud jatszani es jol is spec teamet es nem erti miery nem tettek eddig be Oda. Most Megtettek. Es igy teljes Lett elvileg Az elvaras Ami Az 53 hoz kellhet. Foleg a serulessek miatt is.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Érdekes. A depot szakírói konszenzusos módon keretbe tették Holtont, Gilbertet és Skippert is. Cserébe Rogerst kivágták (vagy trade), és 8OL-es felállást prognosztizálnak Johnson kivágásával (vagyis PS-be). Nem gondolom viszont, hogy ez reális, nem hiszem, hogy 10LB-vel, de 8OL-lel megyünk neki a szezonnak. Hamarosan meglátjuk viszont, a trade-eknek ma-holnap jönni kell.
Klemó
Csikillo, Ola sérült
sutianap
Szep. Olanak nincs szerencseje, vagy nekunk vele. Ezert is Meg Dupree miatt is lesz extra lb.
több mint 6 éve
Nehéz a QB-król egy ilyen meccs után bármit is mondani, amikor a teljes backup OL egy kalap szar volt. Annyit persze mégis, hogy Rudolph egyértelmű numero kettes és ezt jó látni. Még azt is látom benne, hogy ha tovább fejlődik, akár első számú is legyen. (persze nem biztos, hogy itt) Dobbs kapcsán, ha kapunk egy 7. kört én dobnám, egyébként nekem ő sima cut, de nekem van olyna érzésem, hogy Hodges lesz kivágva és PS-re visszahozva (persze, ha visszajön).

Holton érdekes kérdés lesz. Ahogy DHB is cementbe kötve sokáig ott volt rosteren, pont ezért neki van ezen meccs után a legnagyobb esélye odakerülni. Mélységi célpont szép YAC lehetőséggel és gunnernek is tökéletes. Ha igazak a pletyik, akkor WR-TE cserét fontolgatunk is, így pedig ott is lehet, Én Rogerst áldoznám fel egyértelműen.

Skipper végre játszott ST-ben és nem is rosszul, 2 tackle-lel vagyis bizonyította, hogy ez nem lesz szűk keresztmetszet. Az világos, hogy van Gilbert, vagy ő lehet az aki rosteren lesz, de nekem itt van egy olyan érzésem Gilbertet visszük és PS-be kockáztatjuk Skippert. Mondom ezt, hogy a kis fantasy játékban nálam van a srác és tetszik is.

Kérdés még, hogy Layne sérülése mennyire komoly, de itt akkor lesz változás, ha mondjuk IR-re kerülne Én azt gondolom, hiszen Layne láthatóan nagyon nincs még kész inactive lenne ő a meccsek nagy részében.

Aki nekem még nagyon tetszik az Spillane. Én nagyon remélem, hogy a PS-be hozzánk ír alá, mert benne lehet még sok minden. Én azt sajnálom még nagyon, hogy Christian Scotland-Williamson (TE) sérülés miatt nem tudott bemutatkozni, mert a camp-ben nagyon jókat mondtak róla. PS-be valszinű ő is bekerül majd, így remélem jövőre meg tudja mutatni.

Egy negatív dolog viszont van. Nekem Snell nem NFL ready RB. Visszaigazol mindent, amit anno írtak róla, de Én még a third down backket sem látom benne. Láthatóan neki fogyni kellene és gyorsulni, mert ez így nagyon kevés lesz az NFL-hez.
Klemó
Nekem is hasonlo volt Az erzesem. De a tc utan nagyon felhoztak. Amikor most nem is emlekszem ki is felhott aztan siman tdt futott balra korabbi meccsen. Meg tobbszor is jobban mozgott Nala.

De megse orola aradoztak hanem Snell rol. Hogy milyen jol blokkol, a back on backers eken is Meg milyen jol latott a palyan. Stb. Meg

Az elso meccse elott. Aztan a palyan azt lattam 4 bol haromszor kb vedobe futott. Vagy szenvedett mint a Hal a szarazfoldon. De Meg azok utan is hoztak felfele a kommentatorok. Lehet ok scout oltak vagy nem tudom. Mert a tobbit dologban nem szoktak ilyen kamuszeruek lenni. 😁 Lehet rokon vagy valami hatszeles, vagy bell utan az rb posztot csak dicserni lehet.

Hogy ne legyen a hianya a fejekben. Mert azt is mondtak Conner 1200 yardos lesz. Semmi ha kiegeszitessel. Ami pedig tudvan hogy mikor tudott lehozni egy egeszseges szezont, Na Az alapjan igy tunhet kicsit soknak. Ha hozzateszik serules nelkul ugy ok. De nem volt.
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 130 — Chiefs GM
Most jól értem, hogy olyan játékosok teljesítménye miatt megy a szar a tamadofal siránkozás, akik vagy nem lesznek a keretben két nap múlva, vagy ha mégis, akkor se fognak pályát látni éles helyzetben?

Ettől meg lehet szar majd a kezdő sor is, de a 4.pre meccs alapján előrejelzést tenni a szezonra...

Szerkesztette: somoskovig

több mint 6 éve
Hosszú évek óta nem láttam ilyen gyalázatos OL-t. Félek Munchak hiánya itt fog kijönni. Akikkel eleget dolgozott, rendben lesznek, de most jól lehetett látni, ha valaki megsérül hatalmas szarban leszünk.
Klaci79
Ez El is lopta a showt. Orultem, hogy vegre kap eselyt Hodges egy fel idonyit. Es ha nem is lesz itt ps vagy 53 ban de legalabb dobbanthat.

Na ere katasztrofa volt mind Dobbs szenvedeset mind Hodges szenvedeset nezni.

Ha Az ol nem lesz Jo, vagy barkinek Baja lesz azt mind Ben mind Conner nagyon megszivhatja.

Nem hianyoznak az ilyen 1.5 mp alatt majdnem odaernek osszetornek szituk. Halasak lehetunk hogy munchak rendbe tette a falunkat. Akarkibol kihozta a maximumot. Aki eppen itt volt.

Most ha ol gazabb lesz. A def jobb mint eddig. A wr ek kevesbe megbizhatoak. Akkor megint erdekes mix lesz csapaton belul. Es a jatekunkban. Kellenek a regi munchak altal kikepzett ol embereink. A tobbiek nem tudom mit csinaltal egesz meccsen. Lehet aludtak amikor roster is be kerulesrol volt szo? Vagy csak vigyaztak magukra, de a qbra rb rb re nem? Erdekes.

A wr eket a tragedia szerintem Meg fejben, termeszetesen erthetoen de meg mindig zavarja. Vagy PL a te passzat lehozza de elviszi elole egy fele olyan Eros ember. Elofordul. De erdekes volt Az is. Ha elejti ok. Devhogy see nem kapja El se nem teszi le a folder es Meg int is Lett fura volt latni.

Hibazik mindenki persze. Es ebbol lehet tanulni. De ha nincs a def td. Eleg gyalazatos off es eredmennyel zarunk.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Már 3...Henry Mondeaux ... de ugye olyan 30 felett kezdődik némi izgulás..mármint nekünk...
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Már kettő van, TE Wood, S Branch...
Klaci79
Mondó is, bár ő PS jelölt ,gyön a dugdosás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Már kettő van, TE Wood, S Branch...
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Vannak már kinn értelmezhető tightendek, Luke Wilson, Logan Paulsen - csak okosan mer lökdösődés lesz a Peccel meg a Jaxxel.

több mint 6 éve
Klemó
Csikillo, Ola sérült
sutianap
Ola elvileg 2-4 hét, amiből 2 hét eltelt és Csiki sérülése nem súlyos. Egyébként Bud is kisebb sérüléssel bajlódik, így a teljes. Szeretném, ha így döntenénk, mondom, vagyis nekem tetszik a depot iránya ám.
Klemó
a depot két hete azt szajkózza, hogy nem volt specteam snapje, azt nem lesz helye. Tegnap odanyomott kettő nemgyengét, de mindegy aszonta úgy játszik, hogy ne lehessen kihagyni az 53ból, a többi Colberten meg Tomlinon múlik, ő oda tette magát.

több mint 6 éve
Klemó
Csikillo, Ola sérült
sutianap
több mint 6 éve
Klemó
Csikillo, Ola sérült

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Hosszú évek óta nem láttam ilyen gyalázatos OL-t. Félek Munchak hiánya itt fog kijönni. Akikkel eleget dolgozott, rendben lesznek, de most jól lehetett látni, ha valaki megsérül hatalmas szarban leszünk.
Klaci79
Azért szeritem a full back up az mindenhol ilyen. Van 1-2 igazi tartalék a többi meg kuka. Különben nem lenne back up.
Gyurci77
Full backup az ellenfél is....különben ha kezdők ellen csináljak ezt nem erdekel...
több mint 6 éve
Klaci79
Laci, azért azt lássuk be, hogy nem mi voltunk az a csapat, akihez érdemes volt OL depthként aláírni. Emellett ott volt Hawkins is, akit még ő draftolt ugye és dolgozott vele szépen. Nem mondom, hogy nem fog hiányozni, de azért, mert egy negyedik meccsen a totál backup srácok nem állnak össze nem kiálltsunk ördögöt...
Klemó
Ez számomra nem egy elfogadható dolog, hogy nem ide volt értelme aláírni. Volt itt egy Feiler is pl, aki nem volt nagy tehetség, de Munchak úgy tűnik focistat faragott belőle.
Korábban ilyen kontraszt a kezdők és a backupok között nem volt. Hawkins pedig állandóan sérüléssel bajlódott, így sokat vele sem lehetett foglalkozni.
Egyebkent nem azt írtam, hogy vége a szezonnak, ha már ördögöt emlegetsz, mindössze azt hogy baj lesz ha sérülések lesznek. Persze 1-2 ember meg akad, de 9 épkézláb ember itt nincs....
Klaci79
Finney, Okorafor, Banner, Johnson a négy backupunk a kezdőkön felül. Ebből lehet aztán utóbbi nem kerül rosterre, de nagyon szép campet mondhat magának azzal persze, hogy még fejlődnie kell. Node Banner éppen Okorafort kezdte el kiszorítani a 3. meccsen, Finney pedig center és/vagy guard poszton a biztos cserénk, szóval Én meg pont azt gondolom, hogy 9-ig nagyon is rendben vagyunk. Az már persze nem jó hír, hogy ezen 9 embert nem nagyon van más, aki szorongassa. Ez jogos, de erre mondtam azt, hogy nálunk a swing tackle és a guard is megvan és legfeljebb a 8-9 lineman a kérdéses, ellenben vannak olyan sorok az NFL-ben, ahol simán a kezdő hiányzik nem, hogy a backup. A drafton már 2012(!!) óta az első 3 körben nem draftoltunk támadó fánkot. Punci és Foster maradt, így idén sem kényszerültünk rá, sőt a 7. körben hoztunk ugye egy prospectet azzal, hogy közben Gilbertet elengedtük. Lehet jövőre kell majd előrébb kicsit hoznunk, hogy tartsuk a szinvonalat, de Én még nem törnél pálcát Sarrett felett, már csak azért sem, mert azért jó hyrek jönnek róla.

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Klaci79
Laci, azért azt lássuk be, hogy nem mi voltunk az a csapat, akihez érdemes volt OL depthként aláírni. Emellett ott volt Hawkins is, akit még ő draftolt ugye és dolgozott vele szépen. Nem mondom, hogy nem fog hiányozni, de azért, mert egy negyedik meccsen a totál backup srácok nem állnak össze nem kiálltsunk ördögöt...
Klemó
Ez számomra nem egy elfogadható dolog, hogy nem ide volt értelme aláírni. Volt itt egy Feiler is pl, aki nem volt nagy tehetség, de Munchak úgy tűnik focistat faragott belőle.
Korábban ilyen kontraszt a kezdők és a backupok között nem volt. Hawkins pedig állandóan sérüléssel bajlódott, így sokat vele sem lehetett foglalkozni.
Egyebkent nem azt írtam, hogy vége a szezonnak, ha már ördögöt emlegetsz, mindössze azt hogy baj lesz ha sérülések lesznek. Persze 1-2 ember meg akad, de 9 épkézláb ember itt nincs....
Klaci79
Hát reméljük 6-7 elég lesz. 😀
több mint 6 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Klaci79
Azért szeritem a full back up az mindenhol ilyen. Van 1-2 igazi tartalék a többi meg kuka. Különben nem lenne back up.
több mint 6 éve
Az OL teljesítményt abszte meghatározta az elejétő Dobsz, mer kettő nincs abba a fijúba - tehetség meg alkalom, egyszerűen csak leeszi a másodperceket. Teljesen megvátozott a játék mikor Rudi beszállt, onnatól volt ofenz, de igen kirívó eset az egymás utáni 3 holdingot bedobni ( na így lassult meg Rudi ) úgy hogy persze a másik oldalon teljesen szabályosan csüng a gárd Tüzér hátán pölö. Snellt is Dobsz .aszta szét, mer Rudival már jobban muzsikált, annyira nem lett volna ez ótvarszar, ha Rudi kezd teljesen más tempóba van a gyerek, mit ez a hüje kopasz.
sutianap
na ezzel mondjuk lényegében egyet lehet érteni...
több mint 6 éve
Az OL teljesítményt abszte meghatározta az elejétő Dobsz, mer kettő nincs abba a fijúba - tehetség meg alkalom, egyszerűen csak leeszi a másodperceket. Teljesen megvátozott a játék mikor Rudi beszállt, onnatól volt ofenz, de igen kirívó eset az egymás utáni 3 holdingot bedobni ( na így lassult meg Rudi ) úgy hogy persze a másik oldalon teljesen szabályosan csüng a gárd Tüzér hátán pölö. Snellt is Dobsz .aszta szét, mer Rudival már jobban muzsikált, annyira nem lett volna ez ótvarszar, ha Rudi kezd teljesen más tempóba van a gyerek, mit ez a hüje kopasz.

több mint 6 éve
Klaci79
Klemó
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Klaci79
Klemó
Gray, Prince, Morris, Hassenauer nem zavar annyira, náluk ez benne van, Most Fred Johnson is beleszürkült kicsit a meccsbe, de jobban zavar, hogy Chukwa és Banner sem vitézkedett, pedig ők csere OT-k lennének vagy legalábbis valami olyasmi.

Snell viszont hatalmas pancake-et nyomott egy play-ben. 😊 Ha jól emlékszem.

CSW fent volt, egyszer meg is célozták, de nem sikerült észrevétetnie magát. Neki azért az exempt státusz miatt nagyot kellett volna villantania, hogy rosterre kerüljön. De van még egy éve. Reméljük jövőre szerencsésebb lesz
több mint 6 éve
Klaci79
több mint 6 éve
Nehéz a QB-król egy ilyen meccs után bármit is mondani, amikor a teljes backup OL egy kalap szar volt. Annyit persze mégis, hogy Rudolph egyértelmű numero kettes és ezt jó látni. Még azt is látom benne, hogy ha tovább fejlődik, akár első számú is legyen. (persze nem biztos, hogy itt) Dobbs kapcsán, ha kapunk egy 7. kört én dobnám, egyébként nekem ő sima cut, de nekem van olyna érzésem, hogy Hodges lesz kivágva és PS-re visszahozva (persze, ha visszajön).

Holton érdekes kérdés lesz. Ahogy DHB is cementbe kötve sokáig ott volt rosteren, pont ezért neki van ezen meccs után a legnagyobb esélye odakerülni. Mélységi célpont szép YAC lehetőséggel és gunnernek is tökéletes. Ha igazak a pletyik, akkor WR-TE cserét fontolgatunk is, így pedig ott is lehet, Én Rogerst áldoznám fel egyértelműen.

Skipper végre játszott ST-ben és nem is rosszul, 2 tackle-lel vagyis bizonyította, hogy ez nem lesz szűk keresztmetszet. Az világos, hogy van Gilbert, vagy ő lehet az aki rosteren lesz, de nekem itt van egy olyan érzésem Gilbertet visszük és PS-be kockáztatjuk Skippert. Mondom ezt, hogy a kis fantasy játékban nálam van a srác és tetszik is.

Kérdés még, hogy Layne sérülése mennyire komoly, de itt akkor lesz változás, ha mondjuk IR-re kerülne Én azt gondolom, hiszen Layne láthatóan nagyon nincs még kész inactive lenne ő a meccsek nagy részében.

Aki nekem még nagyon tetszik az Spillane. Én nagyon remélem, hogy a PS-be hozzánk ír alá, mert benne lehet még sok minden. Én azt sajnálom még nagyon, hogy Christian Scotland-Williamson (TE) sérülés miatt nem tudott bemutatkozni, mert a camp-ben nagyon jókat mondtak róla. PS-be valszinű ő is bekerül majd, így remélem jövőre meg tudja mutatni.

Egy negatív dolog viszont van. Nekem Snell nem NFL ready RB. Visszaigazol mindent, amit anno írtak róla, de Én még a third down backket sem látom benne. Láthatóan neki fogyni kellene és gyorsulni, mert ez így nagyon kevés lesz az NFL-hez.

Szerkesztette: Klemó