Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
No ennyit ezekről az óriási garantált szövegekről, a részletekben a lényeg. Befixálta magát 2019-re és 2020-ra Bell....aztán 4, azaz 4 milla DM-mel el lehet dobni....na ennyit erről a nagy pofáról, meg nagy szerződésről, meg a bullshitekről...meg hosszú távú garantáltról, meg arról milyen szemét a Steelers.

A fiú eldobott 14,5 millát azért, hogy kereshessen utána 2 év alatt fixen 26-ot, aztán meg, ha szar, vagy lesérül akkor semmit....bravó...bravisszimó....
Klemó
Az a 26 éppen 12 millával több garancia neki, mint a 14.5 volt. Bell egy futó, 5 olyan évvel a lábában, ami 7-nek is elmenne. Neki a 26 garantált kell, a többi nem érdekelte, ahogy a többi futót is az érdekli. Hogy utána még rákereshet majd esetleg némi bónuszt 28+ éves kora után? Vagy igen, vagy nem. Ha bírja mint Gore, akkor elfocizgat, és örül. Ha nem bírja, elrakott biztosan 26-ot és köszöni szépen.

A Rapaportos híresztelt contractokról meg itt áll élesen a példa. Tegnap ez a szerződés még 35 millió fully garantáltat tartalmazott. Mire bekerült a spotrac-be, 25 lett belőle. Node nem csak ez a contract viselkedik ám így. Azt is így vedd készpénznek, amit a Steelers állítólag ajánlott....
peterk2005
Ha egyszer édes istenem látnám, hogy nem a bowl.hu szakírójaként akarnál mindent jobban tudni és elmagyarázni annyira, de annyira jó lenne, de tényleg....

Két évre akart volna Bell fix 26 millió dollláááárt? Ennyi lett volna a célja, hogy egy további élvre biztosítsa magát? Miközben Görli olyan szerződést kötött, amelyből 3 évig nem éri meg kivágni és így 45 millát tuti keres majd? Az a Görli, akinél Csengettyű barátunk előrébb pozícionálta magát, mivel ő WR2....

Kurvára koppant egyet és szerintem még a végén behúzatta azt a 2020-as garantáltat, hogy legalább el lehessen mondani, hogy van benne gari összeg..
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Tobb helyen is olvasom, hogy Houston ide tart. Vagy a Steelers Houstonba? Szerintem elobbi.
Stez
Én is ezt olvastam. Remélem van benne igazság... Tudnék neki örülni. 🙂

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
No ennyit ezekről az óriási garantált szövegekről, a részletekben a lényeg. Befixálta magát 2019-re és 2020-ra Bell....aztán 4, azaz 4 milla DM-mel el lehet dobni....na ennyit erről a nagy pofáról, meg nagy szerződésről, meg a bullshitekről...meg hosszú távú garantáltról, meg arról milyen szemét a Steelers.

A fiú eldobott 14,5 millát azért, hogy kereshessen utána 2 év alatt fixen 26-ot, aztán meg, ha szar, vagy lesérül akkor semmit....bravó...bravisszimó....
Klemó
Az a 26 éppen 12 millával több garancia neki, mint a 14.5 volt. Bell egy futó, 5 olyan évvel a lábában, ami 7-nek is elmenne. Neki a 26 garantált kell, a többi nem érdekelte, ahogy a többi futót is az érdekli. Hogy utána még rákereshet majd esetleg némi bónuszt 28+ éves kora után? Vagy igen, vagy nem. Ha bírja mint Gore, akkor elfocizgat, és örül. Ha nem bírja, elrakott biztosan 26-ot és köszöni szépen.

A Rapaportos híresztelt contractokról meg itt áll élesen a példa. Tegnap ez a szerződés még 35 millió fully garantáltat tartalmazott. Mire bekerült a spotrac-be, 25 lett belőle. Node nem csak ez a contract viselkedik ám így. Azt is így vedd készpénznek, amit a Steelers állítólag ajánlott....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Tobb helyen is olvasom, hogy Houston ide tart. Vagy a Steelers Houstonba? Szerintem elobbi.

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
So whenever you see a report about a player offered or agreeing to an x-year, y-dollar deal, just know it’s bullshit, and in some cases it’s a report that’s been weaponized as a negotiating tactic.

The average annual value has become a popular way of talking about deals. It’s handy for armchair general managers and us media types to compare financials from player to player. But like the overall picture of deal, it’s bullshit for the same reasons.

Unfortunately, there’s no easy way to talk about the actual value of those deals, at least not without a lot of words. Even reports that contain that other essential morsel of NFL contract reporting, the dollars guaranteed, need an asterisk. Bell’s situation leaned heavily on guaranteed money at signing. Then, there’s injury guarantees, guaranteed salary if the player’s on the roster at a certain date, and other mechanisms that mostly let teams have the final determination about the money that’s actually guaranteed for a player.

oszt ugyanúgy uncsi ez a visszafele ócsárolás, szupersztílersz fantasztik még a bekápp ilb is lelép inkább....
sutianap
Azért nem fogok a kardomba dőlni, mert Fort a 7. idényét már nem nálunk kezdi. Mindenképp kell ILB, aki ráadásul az első két körben jön, ergo kezdőként számítunk rá. Mellé pedig Fort is csak az egyik opció. Phillyben kereshet egy kis pénz legalább.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gondolom Golden Tate emojija a Steelersről egy pöppet több pénzt takart, mint amire mi gondoltunk a Legyen Ön is Milliomosban, ezért megfeleztük egy Moncriefra a választ.Fast Willie
Moncrief is egy a sok elkapó közül akinek minden adottsága meg lett volna, hogy akár #1 legyen, osztán elúszott a középerbe, időnként meg középszarba. Amúgy gyors, fizikális, bőven átlag feletti keze van, contested catchekben nagyon jó, RZ-ban nagyon jó, és ha éppen olyanja van, route-ot is jól fut. Hogy mégis miért nem jó? Egyrészt amikor éppen jó lehetett volna mindig lesérült, másrészt "eltűnős". Ahogy Stez írja, egyszer meglepődsz, hogy jéé, aztán két meccsig nem is látod. És ezt keveri még meccsen belül is.

De itt is jó irányítója lesz, ki tudja, hátha találtok neki valami testhez álló szerepet. DHB-ről se gondoltam volna a Coltsos éve után, hogy még 5-6 évet játszik, és tessék.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
So whenever you see a report about a player offered or agreeing to an x-year, y-dollar deal, just know it’s bullshit, and in some cases it’s a report that’s been weaponized as a negotiating tactic.

The average annual value has become a popular way of talking about deals. It’s handy for armchair general managers and us media types to compare financials from player to player. But like the overall picture of deal, it’s bullshit for the same reasons.

Unfortunately, there’s no easy way to talk about the actual value of those deals, at least not without a lot of words. Even reports that contain that other essential morsel of NFL contract reporting, the dollars guaranteed, need an asterisk. Bell’s situation leaned heavily on guaranteed money at signing. Then, there’s injury guarantees, guaranteed salary if the player’s on the roster at a certain date, and other mechanisms that mostly let teams have the final determination about the money that’s actually guaranteed for a player.

oszt ugyanúgy uncsi ez a visszafele ócsárolás, szupersztílersz fantasztik még a bekápp ilb is lelép inkább....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve

Klemó
Nyugtasson a tudat, hogy legalább megtudjuk, hogy mennyire múlt ez a teljesítmény az OL-on 😊
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Fort 3 éves szerződést kapott, ha jól olvastam 10 millát kereshet ennyi idő alatt...mi csak ezeket a vetmin fölötti 2 éveseket ajánlottuk neki.
Fort nem volt rossz, de azért kardomba nem dőlök. Így is úgy is mindenképp kell egy jó ILB. A Bostic Vince meg a másik oszt jónapot.

Arra lennék kíváncsi, hogy igaz e Justin Houston hír, hogy keressük, vagy csak pletyka...

Moncrief:
"All he talks about is the Steelers. Even when I was in Indy and we played the Steelers he said we would root for me, but he was still going for the Steelers to win."

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meg milyen lesz az #O, a #D-ről nem is beszélve!
steelwolf
Hát milyen az O meg a D a Steelersben? Acélos, mit mindig.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Ahogy én látom..

AB trade-vicc h egy 3.+5. körösért elment, minimum 2 db 3. körös picket kellett volna kapnunk, de viszont ki voltunk szolgáltatva!
Moncrief- hát nem vagyok elragadtatva, értem az okokat. T.Williams drága lett volna. (Én mondjuk Garconnak örültem volna, mondjuk ő már 32)
Bell-Nálam Top 5 kedvenc, de volt 1 évem h elfogadjam h már soha nem lesz Steelers játékos! Amúgy itt a szerződése a Jets topicból átemelve!

Details on Le'Veon Bell's #Jets contract:
* $8 million dollar signing bonus
* $25 million fully guaranteed by Sunday
Cash flow: $14.5M through Year 1 / $26M through 2 / $39.5M through 3 / $52.5M through Year 4

Bell has $3 million training camp reporting bonuses in 2021 and 2022, after the guaranteed money runs out.

He can earn up to $1.5M based on rushing + receiving yards and playoff incentives from 2019-2022
From 2020-2022, he can earn $550K for rushing + receiving yards, winning NFL Offensive Player of Year & NFL MVP escalators

Le’Veon Bell’s full guaranteed money runs out after first two years.

2019: $8.5M
2020: $13.5M
2021: $15.5M
2022: $17M

Én amúgy hoznék még RB-t! Conner jó, de ha megint lesérül akkor marad Samu. +Conner sérülése után már nem volt olyan jó, mint előtte!

Fort-most ez komoly? Korrekt szezont hozott, erre meg elmegy!

Draftal úgy voltam h LB lesz mindenáron. De h ki az passz! Devin White elérhetetlen, Devin Bushal mi a gond? (Valaki írta h nem komálja) Mack Wilson 2. körös! De mivel passz orientált a liga így gondoltam jön CB. Byron Murphy nevével találkoztam a legtöbbet mock draftokban. Nekem Deandre Baker szimpibb, míg Greedy Williams szintén elérhetetlennek tűnik( ezek az LSU-s srácok 😕 )
Erre hozták Steve Nelsont, nem nagyon ismerem. bízok benne. Desirnek jobban örültem volna!

Szóval egyáltalán nem látom h ki jön drafton, vagy h milyen posztra! Meg milyen lesz az #O, a #D-ről nem is beszélve!
steelwolf
Jól van, tehát egyrészt Bell eldobott magától 14,5M-t, hogy kiülje a szezont és másrészt 10 millióval* több full garantáltért elhagyott minket, úgy, hogy kétmillióval kevesebb aláírásit kapott végül. A training camp reporting bonuson jót röhögtem. Különben a harmadik évre ugyanúgy kifut a full garantáltja, mint a mi állítólagos ajánlatunknál. Okos... 🙄

*Áhhhh faszom, a vas!rnapot nem néztem. Akkor 8+25, a mi 10+12,5-hez képest

Moncrief WR3-nak elmenne, de elé még kellene egy draftolt.

Steven Nelson faja lehet a rendszerünkbe, mert ő hajtós, alázatos ki playa, aki jól elővételez és tapadni is tud. Desir nem akart menni Indyből.

Bakert és Greedyt esélytelennek tartom, de Murphy leeshet. Nála mondjuk más poszton lenne jobb választás

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ahogy én látom..

AB trade-vicc h egy 3.+5. körösért elment, minimum 2 db 3. körös picket kellett volna kapnunk, de viszont ki voltunk szolgáltatva!
Moncrief- hát nem vagyok elragadtatva, értem az okokat. T.Williams drága lett volna. (Én mondjuk Garconnak örültem volna, mondjuk ő már 32)
Bell-Nálam Top 5 kedvenc, de volt 1 évem h elfogadjam h már soha nem lesz Steelers játékos! Amúgy itt a szerződése a Jets topicból átemelve!

Details on Le'Veon Bell's #Jets contract:
* $8 million dollar signing bonus
* $25 million fully guaranteed by Sunday
Cash flow: $14.5M through Year 1 / $26M through 2 / $39.5M through 3 / $52.5M through Year 4

Bell has $3 million training camp reporting bonuses in 2021 and 2022, after the guaranteed money runs out.

He can earn up to $1.5M based on rushing + receiving yards and playoff incentives from 2019-2022
From 2020-2022, he can earn $550K for rushing + receiving yards, winning NFL Offensive Player of Year & NFL MVP escalators

Le’Veon Bell’s full guaranteed money runs out after first two years.

2019: $8.5M
2020: $13.5M
2021: $15.5M
2022: $17M

Én amúgy hoznék még RB-t! Conner jó, de ha megint lesérül akkor marad Samu. +Conner sérülése után már nem volt olyan jó, mint előtte!

Fort-most ez komoly? Korrekt szezont hozott, erre meg elmegy!

Draftal úgy voltam h LB lesz mindenáron. De h ki az passz! Devin White elérhetetlen, Devin Bushal mi a gond? (Valaki írta h nem komálja) Mack Wilson 2. körös! De mivel passz orientált a liga így gondoltam jön CB. Byron Murphy nevével találkoztam a legtöbbet mock draftokban. Nekem Deandre Baker szimpibb, míg Greedy Williams szintén elérhetetlennek tűnik( ezek az LSU-s srácok 😕 )
Erre hozták Steve Nelsont, nem nagyon ismerem. bízok benne. Desirnek jobban örültem volna!

Szóval egyáltalán nem látom h ki jön drafton, vagy h milyen posztra! Meg milyen lesz az #O, a #D-ről nem is beszélve!
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
@kmeinke: TE Jesse James is here to kick things off at Detroit's free-agent press conference. James feels like he has a higher ceiling than he showed at Pittsburgh because he wasn't used the right way

Remélem igaza van.
Valamiért én nagyon kedvelem a játékát.

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Állítólag Tate is képben van még nálunk...
Gergőke
Kizártnak gondolnám....
Klemó
Rapaport írta, hogy állítólag két csapatra szűkült a sztori Tate kapcsán, ránk és a Patsre. Magam is kételkedem...

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
Hogy valami szívmelengető is jöjjön, Chickillo hasonló szerződést mondott vissza NE-nek, hogy itt maradjon.
több mint 6 éve
Gergőke
Kizártnak gondolnám....
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Igen Moncrief nem csodaszer, de vertikális célpont, tipikus X WR. Igen, Tyrell Williamsnek jobban örültem volna, de ez van és nekem ezzel semmi bajom sincs. Nem fogja megváltani a világot itt és nem is ezért hoztuk. Azért hoztuk, amit mondtam. 4,4 alatti 40 yardot tud és ilyenünk tavaly sem volt és már egyébként is kellett volna. Ahhoz, hogy JuJu-nak legyen hely meg kell nyitni a pályát és Moncrief ha futóverseny van, akkor meg tudja verni a cornerét. (Washington ugyanis nem ilyen)

Fort miatt viszont csalódott vagyok. Nem kapott akkora elismerést, amit érdemelt volna....pedig azt gondolom egy eredeti körös tendert simán megért.....ez nagy hiba, mert stabilitást adott az ST-ben és nagyon megbízható játékos volt.
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
AB is is plakaton kampanyol Brusszel ellen.

twitter.com/MySportsUpdate/status/1106013621857984518
Stez
Rövidesen jönnek Oakland utcáin a Pittsburgh drukkerek plakátjai:
"Köszönjük hogy eltakarodtál"
😜
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
AB is is plakaton kampanyol Brusszel ellen.

twitter.com/MySportsUpdate/status/1106013621857984518

több mint 6 éve
Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...

Pittsburgh Steelers

USER PICK

20. Devin White, LB, LSU
52. A.J. Brown, WR, Mississippi
66. Rock Ya-Sin, CB, Temple
83. Damien Harris, RB, Alabama
122. Parris Campbell, WR, Ohio State
141. Foster Moreau, TE, LSU
175. Gary Johnson, LB, Texas
192. Justin Layne, CB, Michigan State
207. Mecole Hardman, WR, Georgia
219. T.J. Edwards, LB, Wisconsin
Klaci79
Kár, hogy ez nem fog megvalósulni... 😕. Az első három embert bármikor elfogadnám.

Viszont látom a 192. pickkel e szerint Justin Layne-t húznánk. Én személy szerint örülnék neki. Ő a karrierjét WR-ként kezdte az MSU-n, aztán lett átképezve CB-nek. 2 évet játszott CB-ként a Spartansban. Tavaly 72 szerelés 15 leütött passz és egy pick fűződött a nevéhez. Aztán számomra meglepetésként bejelentette, hogy nem a marad a végzős szezonjára. Azt gondolom, hogy 5. körnél magasabban nem fog kimenni, de ő egy olyan játékos lehet akiben még bőven potenciál. Tavaly az Spartans D az ország legjobb védelmei között volt, és ebben a védelemben Layne egy biztos pont volt, korekt teljesítménnyel. Természetesen meg van a lehetősége , hogy semmi nem lesz belőle, hiszen a top pickekből is lehet ordas nagy bukta, de ő hajlandó volt posztot váltani és kezdő CB lett a Spartansban.
Gergőke
de mán simán irogatják 1-2 körbe, jó lett a kombájn is
sutianap
Akkor bocsánat én ,ilyet még nem olvastam...mondjuk rohadt sok most a meló. Ami biztos, hogy a Spartans az utóbbi időben nem adott rossz CB-ket a ligának. Waynes, Dennard is azért bevált. Szóval akik az utóbbi időben kezdő CB-k voltak a MSU-ban,azok később meg is állták a helyüket az NFL-ben.
Gergőke
tessön Marino last
 thedraftnetwork.com/articles/marino-s-2019-nfl-mock-draft-6.0
sutianap
Köszi, ma volt egy kis időm és valóban már jóval feljebb írják őt.

több mint 6 éve
Elvesztettük Fort-ot. Sas lett.

Cula +Eli Rogers marad 1-1 évre.
Spy

Spy
Máig nem tudom, hogy Culágert hova fejlesztjük. A faszi pont úgy néz ki, mint négy éve, ugyanazt tudja, ugyanúgy mozog, ugyanúgy kibillen. A legnagyobb előnye, hogy olcsó, de szerintem többet költünk neki vitaminra, mint amennyi a fizuja.

edit: Még az lehet, hogy Zach Bannerrel párban illegális szumóversenyeken indítjuk egy kis cap spacért cserébe
Fast Willie
F@sza...eddig a mai nap termése, hogy jött Moncrief, de minek, viszont ment Fort. Jó egy szar nap. Fort kifejezetten jól tolta tavaly, üde színfolt nekem ebben a nem túl acélos LB sorban- bocs, Wattot leszámítva. Erre már ő sincs. Nem tudom Colberték mit csinálnak , de ez a nap eddig nagyon mínuszos nálam. Saci elvesztése után teljesen szétpereg a poszt. Nagyon remélem, hogy az idei 1. kör az ILB posztra megy, csak ne Devin Bush legyen belőle.

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
Egyelőre darabra megyünk. Baj akkor lesz, ha ez nyárig sem változik.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940

Spy
Máig nem tudom, hogy Culágert hova fejlesztjük. A faszi pont úgy néz ki, mint négy éve, ugyanazt tudja, ugyanúgy mozog, ugyanúgy kibillen. A legnagyobb előnye, hogy olcsó, de szerintem többet költünk neki vitaminra, mint amennyi a fizuja.

edit: Még az lehet, hogy Zach Bannerrel párban illegális szumóversenyeken indítjuk egy kis cap spacért cserébe

Szerkesztette: Willie Parker