Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Kicsit átalakítottuk Vince szerződését, hogy idén több maradjon. Lehet valamire készülünk...
több mint 6 éve
James O'Shaughnessy vizitál hamarosan nálatok.twitter.com/FieldYates/status/1107759081757069317
A teljesen átlagos TE bejegyzés mellett az ő képe van illusztrációnak, de azért megbízható. Csodát azért nem kell várni tőle. De nem lesztek vele gyengébbek sem, ha leigazoljátok.
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
bár nem érdemlitek megwww.theringer.com/platform/amp/nfl/2019/3/15/18266458/free-agent-contracts-guaranteed-money-how-long-do-deals-last?__twitter_impression=true

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ez igy igaz. Iden valik el a jo az elittol. Es a duplazas miatt, az hogy mennyire tudja ezt majd elfogadni. Es hogy lesz e jo 2. szamu wr celpontunk. Mert mint tavaly kb az lehet iden is.pbs.twimg.com/media/D180VEVWwAAoL-G.jpg:largeWoodleynak is nagyon jó számai voltak - amíg egy All-Pro volt a másik oldalon.
Klaci79
Jan
Vedd ki a jatekbol ab t, most juju t mint elso szamu elkapo duplazassal. Aztan nezzd meg, hogy a 2. 3. szamu wr ek es conner tud e nyerni ben segitsegevel futas es passzal. Hat iden kevesbe, vagy legalabbis nem nagyon tudtunk.
Igy jovore nezve, nagyon fontos, hogy washington felszivja magat. Es talaljunk egy workhorse olyan elkapot. Aki akar mar az elso eveben is 3. szamu elkapokent, vagy ha kell netan masodik szamukent is a labda masik oldalan bravurozhat mint juju tette ab val a masik oldalon. (keves esely van erre, hogy a rookie hamar be tud epulni megtanulni a routokat es hogy felvegye hamar az nfl szinvonalat). De nekunk kell egy komoly wr, aki tud buntetni mint tavaly tette juju. Ha duplazzak iden jujut. Igy kellene ket jo wr juju mellett. De egy biztosan, akit meg nem latom ki lehetne meg.
Mindegy. Jo szamai voltak jujunak, de ab duplazasa miatt. Ezert nem szabad siman szamokat nezni. Mert ab meg igy is kozel volt juju szamahoz. Es a duplazasok ellenere. Szoval nem csoda hogy kicsit megsertodott a juju mvp cimen. Mert kicsit tobbett kell dolgoznod nr 1 kent. Foleg ahogy ab ellen alltak fel.
De hat azert sziven sem szabadott volna ennyire vennie. De ki orulne, ha dupla annyit dolgozna a munkahelyen, sokkal nehezebb korulmenyek kozott. Es kozel hasonlo eredmenyre jut igy is mint a konnyebb helyzetben levo kollega, de azt nem ismerik el. Es meg a konnyebb helyzetben levot istenitik, hogy vow, mekkorat fejlodott. Ami igaz. De arnyaltan. Mert ketton allt a vasar.
Iden majd lehet nezni mire megy juju, foleg hogy most gyengebb az elkapo sorunk. Valakinek azonnal fel kellene nonie 2. szamunak mint juju tette korabban. De tavaly Washington nem fejlodott, csak egy ket ertelmes elkapasa volt. Eli rogers jo slotban mert gyors, de azert komoly utesek utan tobbszor volt fumble kozeli helyzetben. (de meg igy keves meccsel a hata mogott is jobban teljesitett mint washington, akinek meg lenne minden adottsaga hogy jo legyen) De nem lett. Valamint switzer, ok es gyors. De tavaly is majdnem osszetortek. Tul kicsi es tul torekenynek tunik. Szoval o ra kevesbe lehet szamitani. Foleg hogy kellenek a punt kickoff returnok. Szoval nem lenne jo osszetoretni. Az uj wrt nem tudom mire lehet hasznalni, eleg gaz velemenyek voltak rola a tobbi csapatbol akinel jatszott. Szoval o max 3. szamu wr nek nez ki.
Szoval igy iden megint bele kell talalnunk egy jo elkapoba, aki elso eveben jo is lehet. Es nem ugy mint washington volt tavaly. De hat ha marad korai korben normalis elkapo, akkor az lesz gondolom prioritas.
Szoval wr rangsor kb igy nezhet ki.
Juju
washington-fa veteran
fa veteran-eli rogers
Es ebbol jujun kivul kb mind csak 3. eronek nez ki most. Es kevesnek igazi 2. szamu veszelyes elkaponak. Remeljuk ezt a drafton megoldjuk. Valamint a tobbiek foleg wash be tud epulni es vegre azt adja amiert huztuk. Eli bizonyitott mar, hogy nem rossz 3. szamu. De azert o sem az, akire epiteni lehetne egy 3. and 5 wr passzot. Es hogy ezt az elkapast 65% nal jobban meg tudna oldani.
több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/D180VEVWwAAoL-G.jpg:largeWoodleynak is nagyon jó számai voltak - amíg egy All-Pro volt a másik oldalon.
Klaci79
több mint 6 éve
szóvaBigBen lehet gecca de legalább nem sápulsz be a meccsen egy kvitesszenciális faktor a faszi bármilyen irányba
Juju a Begalsosoktó tudjuk rothadék, mint egy szipolyos franciabulldog, deari
Conner/ Washington a bluekollar a jómunkásember csupaszív melósok
Gyönnek a kis színes fánkok, most Fitch előszedheti az exotic bookját, Eli Rogers és majd a zsírúj átképzett Trey Griffen rakettázhat a Svájcibicskával
Meg lesznek új kamionsofőrök a falban, Fejler legalábbis
A HHT már most imádnivaló dörmögők
Watt a védelem parasztgatyája
látni fogjuk Marcus Allent, s ha Davisnek kijönne az év széptalicska knokouter lehet a védelembe, a nemokos de odabashz, csak ne híjjon sok covert
szóva jólesz, móka kacagás, Winovich.....
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
gedam
6 267
jujuval milyen jó kis edzéseket nyomnánakHál' Istennek Burficktet kivágták a cicák.Majd ti felszeditek 😛 😉
Gergőke
dande
több mint 6 éve
Én mondjuk Bud "4év alatt 20 sack" Dupree miatt nézem a meccseket! 🤣
több mint 6 éve
Megy a Raidershez 😂Hál' Istennek Burficktet kivágták a cicák.Majd ti felszeditek 😛 😉
Gergőke
dande
több mint 6 éve
Hál' Istennek Burficktet kivágták a cicák.Majd ti felszeditek 😛 😉
Gergőke
több mint 6 éve
Hál' Istennek Burficktet kivágták a cicák.
több mint 6 éve
gedam
6 267
lolAh, gondoljuk ezt át azért hamar és ne dőljünk be a hypenak. Jelen állás szerint:Szerintetek? Csak én látom így?nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
laby
xtaki
Bengals: szóra sem érdemes, a pozitív szezonra is csak akkor van esélyük, ha az új HC csodát tesz.
Ravens: Nincs irányítójuk, a védelmük jelen állás szerint gyengült. A rájátszás megmutatta ellenük a megfelelő taktikát, már csak a copy-paste a feladat a többi csapatnak.
Browns: Mayfieldről most már vannak felvételek, egy egész offseason rendelkezésre áll kielemezni. Vajon hogy fog működni a Gregg Williams nélküli védelem? Mi lesz, ha Kitchens gyenge HC? Megoldották vajon a tavalyi O-fal problémát?
Steelers: távozott az első számú elkapó (kétségtelenül nagy érvágás) és egy tucat TE, viszont erősödött a CB és az ILB poszt. Ez a hatalmas gyengülés?
Szóval szerintem sokkal több kérdés van a Varjaknál és a Barnáknál, mint nálunk. Annyiban értek egyet, hogy ha a Clevelandnél minden összeáll, akkor övék a csoport. Viszont ez esetben az AFC döntő is.
Szokol
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Igen, sajnos jogos! Az amúgy is maximum átlagos edzői karunk tovább gyengült.AB mellett én még Munchak-ot is megemlíteném, ami szintén nagy érvágás (lehet) a csapatnak.Ah, gondoljuk ezt át azért hamar és ne dőljünk be a hypenak. Jelen állás szerint:Szerintetek? Csak én látom így?nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
laby
xtaki
Bengals: szóra sem érdemes, a pozitív szezonra is csak akkor van esélyük, ha az új HC csodát tesz.
Ravens: Nincs irányítójuk, a védelmük jelen állás szerint gyengült. A rájátszás megmutatta ellenük a megfelelő taktikát, már csak a copy-paste a feladat a többi csapatnak.
Browns: Mayfieldről most már vannak felvételek, egy egész offseason rendelkezésre áll kielemezni. Vajon hogy fog működni a Gregg Williams nélküli védelem? Mi lesz, ha Kitchens gyenge HC? Megoldották vajon a tavalyi O-fal problémát?
Steelers: távozott az első számú elkapó (kétségtelenül nagy érvágás) és egy tucat TE, viszont erősödött a CB és az ILB poszt. Ez a hatalmas gyengülés?
Szóval szerintem sokkal több kérdés van a Varjaknál és a Barnáknál, mint nálunk. Annyiban értek egyet, hogy ha a Clevelandnél minden összeáll, akkor övék a csoport. Viszont ez esetben az AFC döntő is.
Szokol
Dodó
több mint 6 éve
Szerintem nagy részünk a Def miatt kedvelte meg a csapatot anno, aki később jött, ők lehet BB és a Killer Bs-hez vonzódtak, meg a high powered offense-hez.Magam részéről mindig szeretem nézni a meccseket, ilyenkor sikerül visszanézni egy csomót. Tegnapelőtt pl. elvertük a későbbi bajnok NE-t a TV-mben. Minden meccsben lehet találni olyan megmozdulásokat, hívásokat, amiket korábban nem vesz észre az ember.
Én kifejezetten szeretem nézni a DL játékát. És újra eljön a kánaán, ha újra a csapat erőssége lesz a LB sor, ezáltal a front7. (Figyelmbe véve a sikereinket a DB-kkel, ez az egyetlen járható út 😊 ). Én is várom, mikor lesz újra csontzene minden meccsünk, de ez egyáltalán nem biztos, hogy még bekövetkezik a mai offense-eket és a szabályokat nézve. De egy-egy karakter simán jöhetne én LB-ből hiányolok nagyon egy igazi mean attitűdöt. Lehet Laby is erre utalt, csak más jött ki 😊.
Az Off-ban én mindig jómunkásember párti voltam. De annyira nem hoz lázba. Najó az OL és a FB munkája, talán a futójáték igen.
Én nézem most is a híreket, olvasom őket, és mindig van egy Redman award várományos kevdencem is, egy UDFA kedvencem, akinek szurkolok, és nyilván a fiataloknak is, hogy előre tudjanak lépni. Én eddig sem AB és LB miatt néztem a meccseinket, BB miatt főleg, de szurkolok az utódjaiknak nagyon, annál is inkább, mert emberileg közelebb állnak hozzám.
Lehet szürkülünk a nagy sztárok távoztával sokak szemében, de én egy dolgot hiányolok (amit a vezetőség is egyébként) az a Defensive splash playek. És talán keresi az identitását a Def, de remélem, meglesz.
És ahogy mondta egy okos ember: Mindenki a hegycsúcson akar élni, mert nem értik, hogy az élet az odavezető út. Élvezzük az utat.
Nekem a csapatépítés évről-évre ugyanolyan érdekes történet, mint maga a szezon.
több mint 6 éve
AB mellett én még Munchak-ot is megemlíteném, ami szintén nagy érvágás (lehet) a csapatnak.Ah, gondoljuk ezt át azért hamar és ne dőljünk be a hypenak. Jelen állás szerint:Szerintetek? Csak én látom így?nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
laby
xtaki
Szokol
több mint 6 éve
Az a helyzet, hogy összességében még egyet is értek veled (azt leszámítva, hogy több mint a fele nem volt all pro). 😊Hat nem azert, de jot mosolyogtam, amikor felsoroltal csupa all-time ikont, akiket imadtal. De vajon abba belegondoltal, hogy ennek a nevsornak a fele azert nem egy ev alatt lett olyan karakter, amilyen, nem az elso-masodik idenyetol kezdve nyalaztal ra, hogy hu, o a csapat lelke.Szerintetek? Csak én látom így?nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
laby
xtaki
Az meg baromsag, hogy nincsen kiert nezni a meccseket. A csapatert. Nekem, aki kb. a vilag legnagyobb Luck-fanja, vajon milyen erzes volt nezni a Coltsot nelkule, ugy, hogy Brissett dobalt es a keret annyira szanalmas volt, hogy sirni lehetett minden meccs utan? De talaltam mast, akit figyeltem. Amikor jatekos nem volt, neztem a stab munkajat, a semat, a rendszert, a hivasokat, stb.
Kongatod a veszharangot, amikor meg igy is jobb helyzetben van a Steelers, mint a liga fele. Es eszedbe sem jut, hogy eleg egy jo draft, aztan mar teljesen mas kepet mutat a csapat. A Coltsban egy holt szezon eleg volt arra, hogy figyelni akartam Nelson minden megmozdulasat, Leonard minden vedekezeset, Desir minden jatekat, aztan lehetne meg sorolni.
Komolyan mondom, en semleges szurkolokent rohadtul varom a Steelers meccseit, mert latni akarom, hogy a stab hogyan birkozik meg az elmult honapok balheival, Big Ben mit alkot AB nelkul, JuJu megbirkozik-e azzal, hogy mar ra figyel a vedelem fele, nem vonja el mas.
Es akkor ehhez jon majd a draft, marpedig az eddigi nevek az ujoncokrol, akiket itt szoba hoztak a Steelersszel, mind-mind olyan faszik voltak, akikert mar egyedul megeri leulni es megnezni a meccseket, hogy mit alkotnak. Akar a kozepso LB, akar Murphy/Baker, akar WR-ek.
Nem latsz semmit, ami vonzo a jelenlegi csapatban? Keress es talalj.
Ismetlem, azok az ikonok, akiket te itt felsoroltal, nem egy ev alatt valtak a Pittsburgh arcava, hanem sok ev alatt. Es azoknak a jatekosoknak a java nem ugy robbant be a ligaba, hogy egyik evrol a masikra alaztak, hanem konstans, megbizhato teljesitmennyel, mikozben sok-sok evig a csapatnal maradtak es csondben dolgoztak.
Ez a kijelentesed tulajdonkeppen annyira van egyben, mint amikor valaki hatalmas bustnak konyvel el olyan jatekost, aki csak egy eve van a ligaban es nem jatszott jol (a'la Goff).
Stez
Elég markáns véleményt fogalmaztam meg, és úgy tudtál rá jókat reagálni hogy nem mentél át személyeskedésbe és kioktatóba, ami ritka, szóval pacsi. 😊
12-13 éve minden Steelers meccset megnézek (meg is fogok), szinte mindig élőben, úgyhogy nem érzem koca szurkolónak magam, és igazából nem is a vereségektől tartok mert nem ver földhöz, persze nem élvezem.
Valahogy mégis kicsit ilyen semmilyen érzésem van a csapat körül.
A draft persze ezen fog változtatni, de most számomra olyan érdektelen az egész keret.
Szerkesztette: laby
több mint 6 éve
Nick Easton ment végül, inkább nem adtak 2. kört egy értelmes centerért. Nekik jó, mert ugyan szar a játékos, de nem kell érte adni csak évi 6 milliót, nekünk szintén, mert marad egy jó backup ha baj van 😊B.J. Finney-t pletykáljàk Unger helyére!ja egy második kört kapnánk értea
steelwolf
sutianap
több mint 6 éve
Ah, gondoljuk ezt át azért hamar és ne dőljünk be a hypenak. Jelen állás szerint:Szerintetek? Csak én látom így?nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
laby
xtaki
több mint 6 éve
Hat nem azert, de jot mosolyogtam, amikor felsoroltal csupa all-time ikont, akiket imadtal. De vajon abba belegondoltal, hogy ennek a nevsornak a fele azert nem egy ev alatt lett olyan karakter, amilyen, nem az elso-masodik idenyetol kezdve nyalaztal ra, hogy hu, o a csapat lelke.Szerintetek? Csak én látom így?nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
laby
xtaki
Az meg baromsag, hogy nincsen kiert nezni a meccseket. A csapatert. Nekem, aki kb. a vilag legnagyobb Luck-fanja, vajon milyen erzes volt nezni a Coltsot nelkule, ugy, hogy Brissett dobalt es a keret annyira szanalmas volt, hogy sirni lehetett minden meccs utan? De talaltam mast, akit figyeltem. Amikor jatekos nem volt, neztem a stab munkajat, a semat, a rendszert, a hivasokat, stb.
Kongatod a veszharangot, amikor meg igy is jobb helyzetben van a Steelers, mint a liga fele. Es eszedbe sem jut, hogy eleg egy jo draft, aztan mar teljesen mas kepet mutat a csapat. A Coltsban egy holt szezon eleg volt arra, hogy figyelni akartam Nelson minden megmozdulasat, Leonard minden vedekezeset, Desir minden jatekat, aztan lehetne meg sorolni.
Komolyan mondom, en semleges szurkolokent rohadtul varom a Steelers meccseit, mert latni akarom, hogy a stab hogyan birkozik meg az elmult honapok balheival, Big Ben mit alkot AB nelkul, JuJu megbirkozik-e azzal, hogy mar ra figyel a vedelem fele, nem vonja el mas.
Es akkor ehhez jon majd a draft, marpedig az eddigi nevek az ujoncokrol, akiket itt szoba hoztak a Steelersszel, mind-mind olyan faszik voltak, akikert mar egyedul megeri leulni es megnezni a meccseket, hogy mit alkotnak. Akar a kozepso LB, akar Murphy/Baker, akar WR-ek.
Nem latsz semmit, ami vonzo a jelenlegi csapatban? Keress es talalj.
Ismetlem, azok az ikonok, akiket te itt felsoroltal, nem egy ev alatt valtak a Pittsburgh arcava, hanem sok ev alatt. Es azoknak a jatekosoknak a java nem ugy robbant be a ligaba, hogy egyik evrol a masikra alaztak, hanem konstans, megbizhato teljesitmennyel, mikozben sok-sok evig a csapatnal maradtak es csondben dolgoztak.
Ez a kijelentesed tulajdonkeppen annyira van egyben, mint amikor valaki hatalmas bustnak konyvel el olyan jatekost, aki csak egy eve van a ligaban es nem jatszott jol (a'la Goff).
több mint 6 éve
Szerintem menjetek Arizona, Buffalo, vagy Tampa szurkolónak és akkor nem kell azon gondolkozni, hogy miért szeretitek a Steelers.
több mint 6 éve
Először írtam egy csomót, aztán rájöttem, hogy felesleges...hülye kérdésre csak hülye válaszok vannak...
több mint 6 éve
Tegnap beszélgettem a Steelers-ről egy pajtásommal és amikor beszéltem akkor szembesültem azzal, hogy mennyire egy szürke érdektelen csapat vagyunk jelenleg még számomra is.Szerintem ez abban gyökerezhet, hogy pont az az egység lett rosszabb, ami miatt sokan Steelers fanok lettünk.
Megtudnátok fogalmazni, hogy miért szeretjük a Steelers-t és miért várjuk a meccseiket?
Természetesen nem cserélném le a csapatot, nekik fogok szurkolni, de annyira semmilyenek vagyunk jelenleg, hogy hazudnék ha azt mondanám hogy úgy várom már a szezont hogy lássam játszani a csapatot hogy hajajjajj...
Gyakorlatilag van egy JuJu (akiről nem tudjuk, hogy első számúként mit tud - szerintem messze nem lesz elit teljesítmény, inkább egy elfogadható korrekt van csak benne), egy Watt-unk aki jó-jó, de nem érzem azt a nagy rajongást iránta sem, egy frankó Heyward, és egy kiöregedő BigBen akit én személy szerint sosem szerettem, és ezen az utóbbi évek sem változtattak, sőt...
Akiért én őszintén rajongtam és szó nélkül bemerném rakni a régi névsorhoz az Shazier.
Régi szoci duma, de hol van már az az idő, amikor a kezdők nagy része mind-mind igazi karakter és sztár alkat volt, betyáros teljesítménnyel is?
Farrior, Harrison, Keisel, Hampton, Smith, Woodley (?), Pola, Ike, Ward, Miller, Holmes is szebb éveiben...stb.
Jelenleg JuJu az egyetlen akit betudnék ide sorolni, de egyelőre Őt is muszájból (Shazier kényszerből kimarad).
Persze rebuild, meg nem lehet összehasonlítani egy korszakos csapattal, de baszki az sem normális, hogy nem tudok tiszta szívvel 3 embert mondani aki hasonló lenne.
Akkor szeressem a franchise-t, vagy az edzőket?
Ahogy bánt a csapat a korábbi sztárjainkkal, ahogy most kezeljük a dolgokat, amilyen a hangulat a csapat körül...stb. Eddig olyan csapat voltunk, ahova sokszor kevesebb lótyiért is jöttek játékosok, csak itt játszhassanak.
Most szerintem a csapatok felébe, ha nem a 2/3-ba szívesebben mennek, mint ide.
(Tudom, hogy nem lehet mindig a csúcson lenni, és nem is várom el, de ez szerintem nem függ össze azzal amiről írtam.)
Szerintetek? Csak én látom így?
laby
Nálam Shazier lett az All-time No.1. Imádtam ,ahogy a pali játszott.
A mostani csapatból nálam egyértelműen JuJu favorit. De én például kifejezetten kedvelem Villanuevat,Connert, Wattot, Tuittot,Heywardot, Hargravet.
Nálam viszont van egy ember, aki böki a csőrömet, hogy még itt van. Én örültem volna neki, ha visszavonul. Tudom, hogy játszottunk vele 3 SB-t, kettőn nyertünk is vele,de engem idegesít már a pali. Nyilván emiatt nem fogok elkezdeni más csapatnak szurkolni, sőt ugyanolyan hévvel fogok leülni minden meccs elé, és ugyanolyan csalódott leszek a kudarcoknál, de boldog lettem volna, ha visszavonul.
több mint 6 éve
Talán meglesz a dobogó a North-ban 😊Szerintetek? Csak én látom így?nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
laby
xtaki
több mint 6 éve
nyilvan, de a ketto kez a kezben jar.Itt nem is feltétlenül a lehetséges eredménytelenségre gondolok. Inkább az érdektelen unalmas csapatra.Szerintetek? Csak én látom így?nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
laby
xtaki
laby
Amikor steelers fun lettem, akkor alig vartam, hogy az O befejezze a szarakodast es a D arathasson. Mindig volt valami nagyon erdekes dolog. Agyonsack...most meg semmi.