Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Nem biztos, hogy a franchise QB sérülése után adnék egy első kört egy CB/S hibridért...
gabokocka
Mi a baj a CB/S hibriddel? Én pont azt gondolom, hogy a mai passzorientált ligában inkább ilyen játékosok fognak kelleni.
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
Nem biztos, hogy a franchise QB sérülése után adnék egy első kört egy CB/S hibridért...
gabokocka
Előre is elnézést, mert valószínűleg nagyképűen hangzik, de én büszke vagyok arra, hogy ez egy olyan csapat, ahol nincs tankolás, meg #suckforLuck vagy #suckforTua. Itt megpróbálják kihozni a maximumot, ami a csapatban van és bár sokat bírálom őket, mert sokszor (szerintem) szarul csinálnak dolgokat, de azt igenis szeretem, hogy nincs feladott mérkőzés, eldobott szezon. Tisztelik annyira a szurkolókat, hogy mindent bedobjanak, amire lehetőség van, aztán meglátjuk mire lesz elég.
Igen, ha 4-12 vagy 6-10 lesz a szezon, akkor egy nagyon drága igazolás volt, ha esetleg 8-8, akkor már kevésbe, főleg látva, hogy azért elég necces első köröket lövünk a secondary-be. Fitzpatrick egy olyan játékos egy olyan poszton, ahol azonnal komoly erősítés lehet, ráadásul kora miatt akár hosszabb távon is. Úgyhogy a FO most megtette amit lehetett, Tomlinon és a csapaton múlik, hogy mi lesz a továbbiakban.
Klaci79
Még véletlenül sem erre céloztam.
Kidőlt a 37 éves franchise irányitód, akit még két evig nem tudsz kirakni a szerződése miatt - vagy legalábbis érdemi helyet felszabaditva nem - lehetőséget kap egy másodéves QB, aki viszont nem tűnt elveszettnek. Itt már elég komoly döntéshelyzetbe kerülhetsz jövőre. Aztán van egy védelmed, amibe elég sok draftcetli lett belelölve, a kapott eredmény ár érték arányban jóval kevesebb. Tehát vagy mindig szart húztok, vagy a tehetséggondozás/edzői munka nem veri az egeket. Ehhez adsz hozzá egy jatékost jövő évi 1/5-25 közötti draftcetliért, aki bár olcsó, és remek prospekt volt, az NFL-re eddig nem rúgta rá az ajtót, és a posztja se tuti. És odaadod egy olyan koordinátor kezébe, aki eddig kb 8-ból 2 az ilyen jellegű játékosokkal...

Akkor inkább Ramseyért mentem volna, mert bár őt hamarabb kell megfizetni, viszont tudod mit kapsz a pénzedért/pickedért.

És ennek semmi köze ahhoz, hogy tankolsz vagy nem, egyszerűen én túl nagy árat/kockázatot érzek ebben az üzletben a várható nyereséghez képest.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Legalább csináltunk valamit. Gondolom, ilyenkor a FO megnézi a jövő évi prospecteket az érintett posztokon, beteszi őket a mit veszítünk serpenyőbe. Húztunk egy Fitzpatrickot a 2020-as drafton, ennyi. Több is veszik majd Mohácsnál.
Mindig mondtam, sikerrátánkat tekintve felejtsük el a DB draftot. Csak drága, bizonyított FA. Nekünk az való Taylor, Polamalu óta.

WR2-nk meg van, ez tisztán kirajzolódik a 2 meccsből. Vance McDonald-nak hívják. (w01-egy darab garbage time rec= 3points, W02=2TD) Érvényben: Visszavonásig.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
A régi motorosoktól kérdem. Amikor Big Ben került a kezdő poziba sok sok évvel ezelőtt hasonló sérülés miatt akkor mi volt az általános vélekedés róla? Gondolom akkor nem volt hurrá optimizmus meg senki nem gondolta hogy idáig jut.
thr_buddha
De nagyon jól szálltbe, s hogy keretes legyen a történet ott is egy retek nagy verést kaptunk az álomsztori befejezése előtt a Pecctől. A motoros balhéig nem volt vele semmi bajom.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Én is érzem a dologban azt, hogy kicsit kapkodás van az állásféltés miatt, de egy pillanatig nem bánom ezt a trade-t, még úgy is, hogy jó esélyjel top 10-es pick lesz.
több mint 6 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120
A régi motorosoktól kérdem. Amikor Big Ben került a kezdő poziba sok sok évvel ezelőtt hasonló sérülés miatt akkor mi volt az általános vélekedés róla? Gondolom akkor nem volt hurrá optimizmus meg senki nem gondolta hogy idáig jut.

Szerkesztette: thr_buddha
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
gabokocka
Előre is elnézést, mert valószínűleg nagyképűen hangzik, de én büszke vagyok arra, hogy ez egy olyan csapat, ahol nincs tankolás, meg #suckforLuck vagy #suckforTua. Itt megpróbálják kihozni a maximumot, ami a csapatban van és bár sokat bírálom őket, mert sokszor (szerintem) szarul csinálnak dolgokat, de azt igenis szeretem, hogy nincs feladott mérkőzés, eldobott szezon. Tisztelik annyira a szurkolókat, hogy mindent bedobjanak, amire lehetőség van, aztán meglátjuk mire lesz elég.
Igen, ha 4-12 vagy 6-10 lesz a szezon, akkor egy nagyon drága igazolás volt, ha esetleg 8-8, akkor már kevésbe, főleg látva, hogy azért elég necces első köröket lövünk a secondary-be. Fitzpatrick egy olyan játékos egy olyan poszton, ahol azonnal komoly erősítés lehet, ráadásul kora miatt akár hosszabb távon is. Úgyhogy a FO most megtette amit lehetett, Tomlinon és a csapaton múlik, hogy mi lesz a továbbiakban.
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 422 — Steelers fan
gabokocka
Ez egy üzenet, ami arról szól, hogy attól, hogy kidőlt a franchise QB-d, van mögötte egy egész jól bemutatkozó fiatal csereirányítód, aki ha egy megerősített D-től kap segítséget, be lehet jutni a PO-ba. Ez egy motiváló trade a keretnek, lássuk!
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 195 — Steelers fan
gabokocka
vagy akarnak idén még vmit vagy tankolnak. és most a tankolás alatt értelmes racionalizálást értek, nem a dolphin-féle rombolást. ők amellett döntöttek, hogy akarnak még idén vmit. de mi ez a vmi? 8-8-ra már azt mondaná tomlin, hogy ben sérülése után ez jó? egyetlen esetben jó ez a döntés, ha rudi bevállik és hasítanak a po-ba. ha nem sztem óriási bukta ez a koncepció. mert se pick se qb vagy majd ben jó lesz jövőre? ááá nem tudom, ennyire bízni egy sérült, rozsdás qb-ban vagy hogy rudi egy zseni. ez inkább tűnik a problémák elkenésének, mint megoldásnak.
gedam
Gondolom előfordulhat olyan is, hogy nem tudják mi a (jó) megoldás. 😉
Talán x opciót számba vettek, és e mellett döntöttek. Az, hogy mennyire jön be, az majd elválik, de néha az a legrosszabb, han em csinálsz semmit.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Hát igen, ha nagyon szarok leszünk azért ez egy nagyon drága pick lesz - De!
En örülök, nagy tehetség a srác, kellett.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 878
gabokocka
Feltételezem, hogy az FO/stáb hisz Rudolphban hosszútávon és azt mondják, hogy akkor kezdjünk el mellé rakni egy kajak defense-t, mert az O építőkövei megvannak elméletben. A falunk még mindig a jobbak között van, van potens WR1 kaliber, gondolom Washington és Johnson fejlődésében hisznek, van két fiatal, tehetséges RB, TE-t pedig nem látok, aki első kört érne.

Alapvetően Minkah Fitzpatrick első körös tehetségű, sokoldalú, jó képességű játékos, akinek olcsó a szerződése és nagyon fiatal, illetve már van tapasztalata.

Most, hogy jövőre húznánk-e első körben hasonló kaliberű DB-t, azt senki nem tudja, lehet, hogy szokás szerint reachelnének egy Artie Burnst vagy Terrell Edmundsot. Annál egy, a profi ligában már pályára lépett játékos értelmesebb és értékesebb megoldás, főleg, ha a saját csapatom játékosfejlesztésére gondolok. Nézd meg, hogy az elmúlt kb 5 évben mennyi DB-t tudtunk beemelni a rendszerbe = Hilton és Haden, azaz két FA. Namost Minkah alaptehetsége jóval magasabban van, mint Burns vagy Edz.

Másrészt azért a Dolphinsnál full kilátástalan dolgok mennek, ezért az ottani teljesítményéből nem lehet kiindulni (tudom, hogy szar meccseket hozott).

Szerintem ez lesz Butler utolsó esélye, ha Fitzpatrickot nem tudja használni, beépíteni és rosszul néz ki a D, akkor neki lapát. A D teljesítményét pedig az elmúlt két meccsen pedig alapvetően a sec húzta le, főleg a safety-k.

Hosszútávon szerintem már Tomlin sem tud tervezni, mivel BB-nek 2021-ig van szerződése és észszerű keretek között is csak 2020 utáni évben lehet kiszállni belőle. Feltételezem, hogy megbeszélték vele, hogy mi a mesterterv. Addig nem tartom indokoltnak egy tapasztalt QB-ért való tradelést.

Persze azt lehet mondani, hogy egy WR-t még hozhattak volna Masonnek.
több mint 6 éve
gedam 6 508
gabokocka
vagy akarnak idén még vmit vagy tankolnak. és most a tankolás alatt értelmes racionalizálást értek, nem a dolphin-féle rombolást. ők amellett döntöttek, hogy akarnak még idén vmit. de mi ez a vmi? 8-8-ra már azt mondaná tomlin, hogy ben sérülése után ez jó? egyetlen esetben jó ez a döntés, ha rudi bevállik és hasítanak a po-ba. ha nem sztem óriási bukta ez a koncepció. mert se pick se qb vagy majd ben jó lesz jövőre? ááá nem tudom, ennyire bízni egy sérült, rozsdás qb-ban vagy hogy rudi egy zseni. ez inkább tűnik a problémák elkenésének, mint megoldásnak.

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 020 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Na az elmúlt néhány óra történéseire néhány gondolat.

Sajnálom , hogy Ben kidőlt,mert sérülés miatt került erre sor. Ugyanakkor meg örülök annak, hogy Rudi megkapja a lehetőséget.

A meccs után én leírtam, hogy amit kér a Dolphins azt meg kell adni Minkahért. Ez is megtörtént.
Személy szerint ezt azért tartottam lényegesnek,mert egyfelől Davishez képest mindenképp előre lépésnek gondolom,márészt így gyakorlatilag minden alap meg lesz-bár már eddig is meg volt- Butler kirúgására. Heyward, Duprí, TJ, Barron,Bush,Burns, Edmunds, Minkah. Csak akik hirtelen eszembe jutottak és 1. körös választottak voltak a drafton. Ehhez képest láttuk,amit láttunk. Eddig sem gondoltam, hogy mindenki ennyire szar, mint amit mutat. Butler viszont látjuk a plafont. Osztva sokak álláspontját, én is úgy látom, hogy egy olyan rendszert akar ráerőszakolni a játékosokra ,ami egyszerűen idegen tőlük. Szerintem egy sokkal agresszívabb rendszerben Burns,vagy Edmunds sem lenne elveszve. B@szki ne 10 yardokra álljunk már az emberektől és nézzük páholyból,ahogy megcsinálják az elkapást.

Az én elvárásaim is megváltoztak -bár Bennel együtt sem gondoltam egy PO-nál többet-, nem fog zavarni , ha negatív lesz a szezon. Nézzük meg, hogy mi van Masonben. Remélem Fichtner elfelejti Moncriefot és elkezdjük nyomatni Washigtont, hamár anno a drafton gyakorlatilag egy komplett játékrészt draftoltunk Rudolph és Washington draftolásával.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 163 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jelzem Ramsey is trade-t kert a Jax-től....meg lenne oldva a sec pár évre 😂
Klaci79
De ő cap problémás, nem?
kishaszi
Nem igazán, főleg idénre nem. Jövőre 5. éves opciója van még. Az $13.7M körüli fizetés.. És valamikor kik kell fizetni. Kb a legjobban fizetett CB lesz, amikor megkapja a 2. szerződését.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Klaci79
De ő cap problémás, nem?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Klaci79
nekik már úgyis adtunk egy konfdöntőt anno...másunk már nincs
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
több mint 6 éve
Lehet Colbert jobban érzi a hőt, mint Tomlin, bár nem tudni ki verte az asztalt ezért a trade-ért. Davis valóban lesérült, ráadásul a torn labrum nem hangzik jól. BB kiesésével ugye Tomlin kapott egy kibúvót arra az esetre, ha meglenne az első negatív szezonja, de azért eddig sem volt egyszerű a helyzete. SB csapatot neki nem sikerült felépítenie. Lassan eltelik az az idő, ami megérlel egy újabb purgálást valamilyen szinten, vagy egyszerűen csak érdemes kipróbálni valami mást. Pár bútordarabot szerintem ki kell dobnunk, és ha azt vesszük, hogy ez legtöbbek szerint a két koordinátor, akkor az felveti a MT kérdést is. Izgalmas évünk lesz, ha a meccseink nem is biztos, hogy azok lesznek. És lesz mit figyelni januárban is, ha az nem is a PO lesz.

Persze benne van, hogy Rudolph repeszt egy hatalmasat, meg is kell neki adni a lehetőséget rá, de kicsi az esélye egy BigBen2 belépőnek. Viszont nekünk tudnunk kell, hogy Rudiban benne van a kezdő potenciál, vagy nem, erre jó lesz ez az év. Ha repeszt, akkor szerintem meggyőzik BB-t, hogy jobb neki így mint anno Polamalu-t. Ha meg nem látható bele semmi, akkor legalább tudjuk, hogy tovább kell keresgélnünk és szvsz BB visszatér megmentő hősként. Ez mentheti meg a staff-ot, mert ha BB visszatér, akkor nincs csere.
De rezeg itt mindenki alatt a léc, mert egy ideje megrekedtünk és -igaz magas szinten- de nyomorgunk. Minkah-t értem Davis miatt, de igen, nem ő a megoldás. Nem gondolnám, hogy mind Off, mind Def oldalon a játékosokkal van a gond. Ha nem megy egy csapatnak, nem a csapatot szokták kirakni. Érdekes lesz a szezonunk, ha nem is azért, amiért gondoltuk.

Steelers promote BB to OC, Nem ártana a 2.éves QB reménységnek egy QB edző sem a fejlődéshez.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 906 — capitaine du château de Vienne 1487
No mik vannak.
Először feltréd az 1. körben az ex elnökért, most meg elcseréljük a jövő 1. kört. Mintha Colbert nem is Colbert lenne...
Butler kapott elvileg ezzel a 2 húzással 2 ászt a kezébe ha rosszul játsza ki megy a levesbe, Tomlin viszont pár év haladékot, AB, BB, LB nélkül (igaz Bell már tavaly se vót) nincs nemhogy PO kényszerben de még egy 5-11 is simán belefér neki.
kittli
Nem biztos, hogy ennek örülök.
kishaszi
no way,
nincs más útja Kolbertnek, 50 misi el lett pacsálva, azt valahol be kell hozni, márpedig csak olcsó szerződésekkel lehet, udfán megtettük a maximumot, asszem tizen valahány embert nyomtunk be a rosterbe, ebből Villanyóra, Fejjel, Hilton, Nix kezdő. Lassan Butler nyakába be kell akasztani a kötelet, mert nem sok kezdő pozíció van a Dben, ahol nem elsőkörös játszik.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813
No mik vannak.
Először feltréd az 1. körben az ex elnökért, most meg elcseréljük a jövő 1. kört. Mintha Colbert nem is Colbert lenne...
Butler kapott elvileg ezzel a 2 húzással 2 ászt a kezébe ha rosszul játsza ki megy a levesbe, Tomlin viszont pár év haladékot, AB, BB, LB nélkül (igaz Bell már tavaly se vót) nincs nemhogy PO kényszerben de még egy 5-11 is simán belefér neki.
kittli
kishaszi
en sem. nem ismerem a jatekost, de csak akkor erne' meg, hogy ketseget kizarolag evekre megoldja a posztot magas szinten. Viszont akkor miert dobtak a delfinek?
olyan erzesem van, mintha minden mindegy lenne, mert az utolsokat rugja TM.
több mint 6 éve
No mik vannak.
kittli

több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 951 — Steelers fan
No mik vannak.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Sajnos ez mind igaz...több csapat is gyengébb képességű, de sokkal jobb teljesítményű játékosokkal épít komoly védelmet....mondjuk azt már kint is tudják, hogy nem Butler a megoldás, de nálunk a türelem nagyon komolyan van véve. Néha talán túl komolyan is, ha valakiről úgy gondolják megérdemli és Butler, amikor vitték volna, maradt. Bár ment volna...
Klaci79
Az a baj, hogy folyamatosan Butlerről beszélünk, miközben mégis csak az kezd igazolódni, hogy Tomlin jól elmenedzselgetett egy korszakos védelemmel, a liga egyik legnagyobb D-mind coachával ever és azért offense terén is nem kevés tehetséggel megáldott csapatot.
Na most meglátjuk milyen motivátor a játékosfelrúgó.

több mint 6 éve
gedam 6 508
Jött : Minkah Fitzpatrick
Ment: Az első körösötök.
 twitter.com/RapSheet/status/1173781134439780357
iktriad
lamar jackson liked this