Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
A Pats nekem azert csoda mert ossze tudja rakni a kirakost kis emberekbol is. Tiszta szivvel kivanom innentol hogy a Pats ugy bukjon iden hogy Brown elejt egy lasztit vagy rajta szereznek labdat....ezert szurkolok majd.detto, de szerintem a szurkolok 90%-a ezt kivanja. Csak epp nem igy szokott tortenni.
Go Steelers!
Klemó
több mint 6 éve
Az ugynoke nyilvan felhivta a patset. Ez nem zsivanysag. A gaz az hogy ennek messzemeno kovetkezmenyei lehetnek. Mar Blount kapcsan nalunk is mondtam de Brown premium jatekos igy ez meginkabb ervenyes...nagy zsivány az ügynökeNa mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...Most vagy RózsaháZ a zseni vagy a majom vagy mindkettő.
Klaci79
Rögtön visszaszívom, amit mondtam.
Lehet Brown rájött, hogy BB-vel soha nem nyerhet csak, ha egy másik BB-hez megy ahol van egy TB is. Szépen felépítették a sztorikat és ez volt a végcél.
kishaszi
gedam
A Pats nekem azert csoda mert ossze tudja rakni a kirakost kis emberekbol is. Tiszta szivvel kivanom innentol hogy a Pats ugy bukjon iden hogy Brown elejt egy lasztit vagy rajta szereznek labdat....ezert szurkolok majd.
Go Steelers!
több mint 6 éve
gedam
6 478
nagy zsivány az ügynökeNa mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...Most vagy RózsaháZ a zseni vagy a majom vagy mindkettő.
Klaci79
Lehet Brown rájött, hogy BB-vel soha nem nyerhet csak, ha egy másik BB-hez megy ahol van egy TB is. Szépen felépítették a sztorikat és ez volt a végcél.
kishaszi
több mint 6 éve
Vándorol az ügynökünk fórumról fórumra.Ja mindenhol kikémlel mindent és trade deadline előtt visszatér hozzátok 😁😁😁😁
Spy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Vándorol az ügynökünk fórumról fórumra.
több mint 6 éve
dhorn (@dylanhorn44) tweetelte:just taking out the trash today🔥🗑 #Antoniobrown #AntonioClown lol drama queen t.co/5CRnGtAPY4 twitter.com/dylanhorn44/status/1170509665819480064?s=17
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Pedig milyen szép lett volna:És mi lenne egy Pecc-Raiders meccsen ezután. 😂
- Tomlin úr, fognak vadászni Antoniora a Pats elleni meccsükön?
- A válasz: Ugyan miért tennénk ilyet!?
- B, B, B...
Matthew99
több mint 6 éve
Pedig milyen szép lett volna:- Tomlin úr, fognak vadászni Antoniora a Pats elleni meccsükön?
- A válasz: Ugyan miért tennénk ilyet!?
- B, B, B...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Na mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...Most vagy RózsaháZ a zseni vagy a majom vagy mindkettő.
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Meg azért még Brownról sem hiszem, hogy 1 nap alatt bekajálná a Pats ismerten nem könnyű playbookját.Igen, pikáns. De a Steelers ellen nem igazán van rá szüksége még a Patriotsnak, elég markánsan esélyes a Pats nélküle is. (5.5-6 körül van a spread és háromra kapsz négyet direkt fogadásnál.)
Pedig pikáns sztori lett volna rögtön a Steelers ellen kezdeni. 😊
peterk2005
több mint 6 éve
Meg azért még Brownról sem hiszem, hogy 1 nap alatt bekajálná a Pats ismerten nem könnyű playbookját.Mert hétfőn lesz csak hivatalos az igazolás.Nem tudom, miért ne játszhatna....de amúgy nem hiszem, hogy 1 nap után pályára küldenekNa mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...
Klaci79Na mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...Ha jól tudom az Week 1-en nem játszhat?
Klaci79
steelwolf
Klaci79
Burkus
Pedig pikáns sztori lett volna rögtön a Steelers ellen kezdeni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Mert hétfőn lesz csak hivatalos az igazolás.Nem tudom, miért ne játszhatna....de amúgy nem hiszem, hogy 1 nap után pályára küldenekNa mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...
Klaci79Na mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...Ha jól tudom az Week 1-en nem játszhat?
Klaci79
steelwolf
Klaci79
több mint 6 éve
Biztos csak a tavalyi playbook miatt igazoltuk 😉
több mint 6 éve
Raiders topicba, mintha olvastam volna vmit 🤔Nem tudom, miért ne játszhatna....de amúgy nem hiszem, hogy 1 nap után pályára küldenekNa mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...
Klaci79
steelwolf
Klaci79
Lehet h az a büntiről szólt!
Ja azt gondoltam h nem játszik ellenünk!
több mint 6 éve
Nem tudom, miért ne játszhatna....de amúgy nem hiszem, hogy 1 nap után pályára küldenekNa mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...
Klaci79
steelwolf
több mint 6 éve
Na mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...
Klaci79
Na mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...Ha jól tudom az Week 1-en nem játszhat?
Klaci79
több mint 6 éve
Na mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...
több mint 6 éve
Ezt add ossze...Holton 53ba es Skipper release....lehet arra jatszunk hogy 1 nappal vasarnap elott senki nem fogja rosterre rakni, de ezt akkor sem ertem....Én se nagyon, de talán ez azt jelenti, hogy Ola biztosan aktív. Baromira sajnalnam, ha Skipper nem tudna nálunk bizonyítani...
Klemó
több mint 6 éve
Ezt add ossze...Holton 53ba es Skipper release....lehet arra jatszunk hogy 1 nappal vasarnap elott senki nem fogja rosterre rakni, de ezt akkor sem ertem....
több mint 6 éve
gedam
6 478
Tippem Pats, Ravens, Browns vagy 9ers!nálunk elkapnia se kell, csak lemarnak blokkolni
Klaci79
több mint 6 éve
Minek? Kukásnak...Grudenék kirakták Brownt 😂😂😆😆Kár érte. Kiváló ügynök volt.
Gergőke
Visszahozzátok? 😊 😊 😊
iktriad
Amilyen zseni, olyan hasmenés végtermék van a fejében. Kb. paprikát árulhatna a Határ út metró aluljáróban
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Én meg nem gondolom, hogy nem az lenne az NFL szemszögéből a legjobb, ha a GM-ek szolidaritást vállalva nem vennék fel a telefont. A csávó láthatóan kezelhetetlen, saját szabályai szerint játszik és ha netán zabolázni szeretnék, akkor szétbasz mindent. Persze mindig van egy kétségbeesett csapat, akit elvarázsol az, hogy az emberünk mekkora "hard worker", de az külön messze vezetne, ha megint a Pats lenne egy balhés ember végállomása...
több mint 6 éve
Tippem Pats, Ravens, Browns vagy 9ers!49ers-t mondanám. Patsnél szerintem BB-nek nem hiányzik ez, Ravensnél több ész van a FO-ban, Brownsba nem kell Beckham mellé, Lynch pedig elég nagy madár az öböl másik felén, és költöznie sem kellene AB-nek.
Klaci79
több mint 6 éve
Tippem Pats, Ravens, Browns vagy 9ers!
több mint 6 éve
Csak nehogy elvigyétek Javon Hargrave-et márciusban a felszabaduló pénzből cserébe.