Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
A Pats nekem azert csoda mert ossze tudja rakni a kirakost kis emberekbol is. Tiszta szivvel kivanom innentol hogy a Pats ugy bukjon iden hogy Brown elejt egy lasztit vagy rajta szereznek labdat....ezert szurkolok majd.

Go Steelers!
Klemó
detto, de szerintem a szurkolok 90%-a ezt kivanja. Csak epp nem igy szokott tortenni.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Na mit mondtam!!! Bostonban van gyógyszer Brown számára...
Klaci79
Most vagy RózsaháZ a zseni vagy a majom vagy mindkettő.
Rögtön visszaszívom, amit mondtam.
Lehet Brown rájött, hogy BB-vel soha nem nyerhet csak, ha egy másik BB-hez megy ahol van egy TB is. Szépen felépítették a sztorikat és ez volt a végcél.
kishaszi
nagy zsivány az ügynöke
gedam
Az ugynoke nyilvan felhivta a patset. Ez nem zsivanysag. A gaz az hogy ennek messzemeno kovetkezmenyei lehetnek. Mar Blount kapcsan nalunk is mondtam de Brown premium jatekos igy ez meginkabb ervenyes...

A Pats nekem azert csoda mert ossze tudja rakni a kirakost kis emberekbol is. Tiszta szivvel kivanom innentol hogy a Pats ugy bukjon iden hogy Brown elejt egy lasztit vagy rajta szereznek labdat....ezert szurkolok majd.

Go Steelers!
több mint 6 éve
gedam 6 478
Klaci79
Lehet Brown rájött, hogy BB-vel soha nem nyerhet csak, ha egy másik BB-hez megy ahol van egy TB is. Szépen felépítették a sztorikat és ez volt a végcél.
kishaszi
nagy zsivány az ügynöke
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Vándorol az ügynökünk fórumról fórumra.
Spy
Ja mindenhol kikémlel mindent és trade deadline előtt visszatér hozzátok 😁😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Vándorol az ügynökünk fórumról fórumra.
több mint 6 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 385
dhorn (@dylanhorn44) tweetelte:
just taking out the trash today🔥🗑 #Antoniobrown #AntonioClown lol drama queen  t.co/5CRnGtAPY4  twitter.com/dylanhorn44/status/1170509665819480064?s=17

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Pedig milyen szép lett volna:
- Tomlin úr, fognak vadászni Antoniora a Pats elleni meccsükön?
- A válasz: Ugyan miért tennénk ilyet!?
- B, B, B...
Matthew99
És mi lenne egy Pecc-Raiders meccsen ezután. 😂
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
Pedig milyen szép lett volna:
- Tomlin úr, fognak vadászni Antoniora a Pats elleni meccsükön?
- A válasz: Ugyan miért tennénk ilyet!?
- B, B, B...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Klaci79

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 056 — #NoStress
Meg azért még Brownról sem hiszem, hogy 1 nap alatt bekajálná a Pats ismerten nem könnyű playbookját.

Pedig pikáns sztori lett volna rögtön a Steelers ellen kezdeni. 😊
peterk2005
Igen, pikáns. De a Steelers ellen nem igazán van rá szüksége még a Patriotsnak, elég markánsan esélyes a Pats nélküle is. (5.5-6 körül van a spread és háromra kapsz négyet direkt fogadásnál.)

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Klaci79
Klaci79
Ha jól tudom az Week 1-en nem játszhat?
steelwolf
Nem tudom, miért ne játszhatna....de amúgy nem hiszem, hogy 1 nap után pályára küldenek
Klaci79
Mert hétfőn lesz csak hivatalos az igazolás.
Burkus
Meg azért még Brownról sem hiszem, hogy 1 nap alatt bekajálná a Pats ismerten nem könnyű playbookját.

Pedig pikáns sztori lett volna rögtön a Steelers ellen kezdeni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Klaci79
Klaci79
steelwolf
Nem tudom, miért ne játszhatna....de amúgy nem hiszem, hogy 1 nap után pályára küldenek
Klaci79
Mert hétfőn lesz csak hivatalos az igazolás.
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Biztos csak a tavalyi playbook miatt igazoltuk 😉
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
Klaci79
steelwolf
Klaci79
Raiders topicba, mintha olvastam volna vmit 🤔
Lehet h az a büntiről szólt!
Ja azt gondoltam h nem játszik ellenünk!
több mint 6 éve
Klaci79
Klaci79
steelwolf
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
Klaci79
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Ezt add ossze...Holton 53ba es Skipper release....lehet arra jatszunk hogy 1 nappal vasarnap elott senki nem fogja rosterre rakni, de ezt akkor sem ertem....
Klemó
Én se nagyon, de talán ez azt jelenti, hogy Ola biztosan aktív. Baromira sajnalnam, ha Skipper nem tudna nálunk bizonyítani...
több mint 6 éve
Ezt add ossze...Holton 53ba es Skipper release....lehet arra jatszunk hogy 1 nappal vasarnap elott senki nem fogja rosterre rakni, de ezt akkor sem ertem....
több mint 6 éve
gedam 6 478
Tippem Pats, Ravens, Browns vagy 9ers!
Klaci79
nálunk elkapnia se kell, csak lemarnak blokkolni
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Grudenék kirakták Brownt 😂😂😆😆
Gergőke
Kár érte. Kiváló ügynök volt.

Visszahozzátok? 😊 😊 😊
iktriad
Minek? Kukásnak...

Amilyen zseni, olyan hasmenés végtermék van a fejében. Kb. paprikát árulhatna a Határ út metró aluljáróban

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Én meg nem gondolom, hogy nem az lenne az NFL szemszögéből a legjobb, ha a GM-ek szolidaritást vállalva nem vennék fel a telefont. A csávó láthatóan kezelhetetlen, saját szabályai szerint játszik és ha netán zabolázni szeretnék, akkor szétbasz mindent.

Persze mindig van egy kétségbeesett csapat, akit elvarázsol az, hogy az emberünk mekkora "hard worker", de az külön messze vezetne, ha megint a Pats lenne egy balhés ember végállomása...
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Klaci79
49ers-t mondanám. Patsnél szerintem BB-nek nem hiányzik ez, Ravensnél több ész van a FO-ban, Brownsba nem kell Beckham mellé, Lynch pedig elég nagy madár az öböl másik felén, és költöznie sem kellene AB-nek.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Csak nehogy elvigyétek Javon Hargrave-et márciusban a felszabaduló pénzből cserébe.