Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Itt nem is feltétlenül a lehetséges eredménytelenségre gondolok. Inkább az érdektelen unalmas csapatra.Szerintetek? Csak én látom így?nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
laby
xtaki
több mint 6 éve
Szerintetek? Csak én látom így?nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
laby
több mint 6 éve
Tegnap beszélgettem a Steelers-ről egy pajtásommal és amikor beszéltem akkor szembesültem azzal, hogy mennyire egy szürke érdektelen csapat vagyunk jelenleg még számomra is. Megtudnátok fogalmazni, hogy miért szeretjük a Steelers-t és miért várjuk a meccseiket?
Természetesen nem cserélném le a csapatot, nekik fogok szurkolni, de annyira semmilyenek vagyunk jelenleg, hogy hazudnék ha azt mondanám hogy úgy várom már a szezont hogy lássam játszani a csapatot hogy hajajjajj...
Gyakorlatilag van egy JuJu (akiről nem tudjuk, hogy első számúként mit tud - szerintem messze nem lesz elit teljesítmény, inkább egy elfogadható korrekt van csak benne), egy Watt-unk aki jó-jó, de nem érzem azt a nagy rajongást iránta sem, egy frankó Heyward, és egy kiöregedő BigBen akit én személy szerint sosem szerettem, és ezen az utóbbi évek sem változtattak, sőt...
Akiért én őszintén rajongtam és szó nélkül bemerném rakni a régi névsorhoz az Shazier.
Régi szoci duma, de hol van már az az idő, amikor a kezdők nagy része mind-mind igazi karakter és sztár alkat volt, betyáros teljesítménnyel is?
Farrior, Harrison, Keisel, Hampton, Smith, Woodley (?), Pola, Ike, Ward, Miller, Holmes is szebb éveiben...stb.
Jelenleg JuJu az egyetlen akit betudnék ide sorolni, de egyelőre Őt is muszájból (Shazier kényszerből kimarad).
Persze rebuild, meg nem lehet összehasonlítani egy korszakos csapattal, de baszki az sem normális, hogy nem tudok tiszta szívvel 3 embert mondani aki hasonló lenne.
Akkor szeressem a franchise-t, vagy az edzőket?
Ahogy bánt a csapat a korábbi sztárjainkkal, ahogy most kezeljük a dolgokat, amilyen a hangulat a csapat körül...stb. Eddig olyan csapat voltunk, ahova sokszor kevesebb lótyiért is jöttek játékosok, csak itt játszhassanak.
Most szerintem a csapatok felébe, ha nem a 2/3-ba szívesebben mennek, mint ide.
(Tudom, hogy nem lehet mindig a csúcson lenni, és nem is várom el, de ez szerintem nem függ össze azzal amiről írtam.)
Szerintetek? Csak én látom így?
több mint 6 éve
Tippek a draftra jatekbol?Igy korabbi draft gondolatomhoz, jon a korai koros cb. Es bpa lehetosege.
De akkor is need CB, ILB, WR, TE, OT gilbert miatt, RB. Szoval igy lehet hogy
1. cb
2. wr
3. ilb(olb)/te
4. rb/olb(ilb)
5. ot
Vagy sima bpa. De cb, wr prioritassal. Bar most ha jott az ilb, az olb need dupree miatt lehet fontosabb.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
én örülök, igen Burnettre rakettát szerelniLacks explosiveness and elite quickness
www.playerprofiler.com/nfl/mark-barron/
Blessed with a knack for making defensive stops in every area of the field. Can legitimately play either linebacker or safety, using his above-average size, great reach, and good speed to break up passes, deliver big hits, pick off errant throws, and step up on the blitz. Covers the middle well and steps up regularly to stuff the run. Lacks explosiveness and elite quickness. Doesn't always take the proper angles, and misses some tackles on occasion. Bites on play fakes. His high-intensity, big-hitting ways bring durability question marks.
Long Range Potential: Super-versatile playmaking star linebacker or safety
sutianap
(Hianyzik belole a gyorsulas es az igazi magas szintu gyorsasag kepessege)
Ezt remeljuk nem nalunk fogja megmutatni, a masik ket uriember mellett. : ) De ha netan tudnank melle hozni egy hasonlo speedy playmaker ilbt. Akit megint ugyanugy ugyis beteszunk wrt/te/hb fogasra stb, akkor arra is jo legyen a draftrol. Meg legyen vegre sebesseg kozeprol az ilb k reszerol. Es ne kelljen imadkozni, hogy ugyan le tud e jonni az egy blokkolorol a harom emberunk s/fs es a ket ilb.
Azaz s akit kibillentenek az egyensulyabol es utana meg a tul koran bevago ilb elszall az altala fogott hb mellett az los mogott. Valamint a megblockolt ilbnk, meg csak all es var, hatha magatol leszakad rola az ellen huzo Guard ja. Mint azt sokszor lattuk.
Vagy azt, hogy Egy sima wr es egy g szetszedett egy oldalt. Vagy ami meg ennel is borzalmasabb volt, hogy egy sima wr blokkolta eloszor egymaga az S-t, majd bostic ot. Wince meg negykezlab probalt atmenni a wr es bostic paros blockjan, mert atesett rajtuk. Persze sikertelenul. Igy egy wr blokkolt es kivett a jobb oldalunkrol 3 kulcs embert. Egy sima wr.
Ez csak azert maradt meg, mert klaci betette azt a 4 def felalas gifet, hogy miket jatszunk. Es 4 bol 3 szor holt homaly lb jatekok jottek sima 10 yard + futassal. : (
több mint 6 éve
gabi meghallgattak az égbenA vicc az az, hogy a K. G. az az en nevem monogrammja. : ) Igy mar, ha bevalik az emberunk egyertelmu, hogy miert mertuk elengedni fort ot. De ebben nem biztam, hogy most tudunk hozni valakit fa rol. Akirol masok meg azt is mondjak hogy ok.
twitter.com/ThatDudeKG16/status/1107397309116174336?s=19
twitter.com/RedZoneInsider/status/1107397301864144899?s=19
sutianap
Csak 1.5 evet csusztunk vele. De jobb kesobb mint soha. Es igy talan nem lesz gaz a wr te elso ket kor gondolom. : ) Vagy valami hasonlo mulatsag. Amitol egyebkent "faztam". Es mivel meg rb is ment. Hozza egy rb is.
Szoval ha ez nincs, akkor jott volna kb egy lb, aki lehetett volna akar olb is dupret latva. Aztan utana meg mondjuk ket off huzas. Wr, TE/RB.
Amitol igy hogy mondjuk egy lecsuszott 1. olb 2. Wr. 3 Rb/TE ettol kicsit morcos maradtam volna.
De talan ha igy lesz most mar nem lesz annyira fura. Vagy akar kotott sem a pozicionk. Ami jo. Mert nem jo hogy ugy megyunk neki mindenki tudja ki kell nekunk es arra behuzunk valakit, amire senki se szamit. : ) Mert mar kivittek azt a ket embert akit akartunk mondjuk ilb poszton.
A wr teren, igazi 2. szamu megbizhato wr nek huztuk washingtont. De mivel meg nem bizonyitott, igy ahogy gondoltam, hogy az lesz hogy korai koros wr es egy vet fa wr. A fele meg van. Szoval meg valoszinuleg igy is lesz a masik fele korai koros wr el.
De ha nem is elso koros, hanem masodik. Es elso korben olb. Akkor megint egesz evben bostic williams parost nezve, lehet csak az offenset neznem. Na jo csak viccelek.
De mivel van ket gyenge kezdo, de jo beugro emberunk az ilb poszton. Plusz a mostani igazolas. Igy ha netan lecsuszik valaki, aki nem lesz saci tudom de remelhetoleg majd be merjuk vallalni. Es mivel van itt az uj igazolas, akar egy friss es talan jobb ilb sor is osszejohetne. Nem ugy mint korabban.
Es ha mind a ketten bevalnak rookie es o, akkor talan williams es bostic mentes, vagy legalabbis kevesbe oket tartalmazo vedelem lenne. Es meglenne a melyseg es a rotalas lehetosege is.
Igy korabbi draft gondolatomhoz, jon a korai koros cb. Es bpa lehetosege.
De akkor is need CB, ILB, WR, TE, OT gilbert miatt, RB. Szoval igy lehet hogy
1. cb
2. wr.
3 ilb/te
4 rb/olb
Es akkor talan nem is olyan gaz, ha jo embereket talalnank. Vagy sima bpa. De cb, wr prioritassal.
több mint 6 éve
hát kábé három darab LB aki normális lesz a drafton Bush Wilson White, azzal hogy 11en húz a Cinci meg is van pecséteve, hogy 20on nem lesz benn egyikse, a számunkra elérhető legjobbat húztunk. Brown meg Collins nagyon nem a mi sémánk.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
én örülök, igen Burnettre rakettát szerelniwww.playerprofiler.com/nfl/mark-barron/
Blessed with a knack for making defensive stops in every area of the field. Can legitimately play either linebacker or safety, using his above-average size, great reach, and good speed to break up passes, deliver big hits, pick off errant throws, and step up on the blitz. Covers the middle well and steps up regularly to stuff the run. Lacks explosiveness and elite quickness. Doesn't always take the proper angles, and misses some tackles on occasion. Bites on play fakes. His high-intensity, big-hitting ways bring durability question marks.
Long Range Potential: Super-versatile playmaking star linebacker or safety
Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
Az egyik legjobb volt a rams Dben az sbn. Na o egy hibrid LB/SS, en orulok neki, Burnett utan/helyett. Nagyon jo coverage-ben.Burnett igy mehet termeszetesen.
több mint 6 éve
gabi meghallgattak az égbenNeki lehet örülni?
twitter.com/ThatDudeKG16/status/1107397309116174336?s=19
sutianap
több mint 6 éve
Lényegében játékra nézve 27M, sérülésre nézve 35M a teljesen garantált aláíráskor. Ez játékra nézve picit kevesebb, min Gurley pénze, sérülésre viszont több. De számára felteszem az volt a lényeg, hogy sokkal több, mint a 14.5 millió, főleg a sérüléses pénz.Itt vannak Bell szerződésének végleges számai:ez egy példás szerződés ugyhogy minden lépcsőt beleraktak a gixerek elkerülése végett, mégis csak kihagyott egy évet ugyhogy havonta jelenkezhet státuszra
profootballtalk.nbcsports.com/2019/03/17/the-full-details-of-the-leveon-bell-contract/
Klaci79
sutianap

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
gabi meghallgattak az égbentwitter.com/ThatDudeKG16/status/1107397309116174336?s=19
Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
Itt vannak Bell szerződésének végleges számai:ez egy példás szerződés ugyhogy minden lépcsőt beleraktak a gixerek elkerülése végett, mégis csak kihagyott egy évet ugyhogy havonta jelenkezhet státuszra
profootballtalk.nbcsports.com/2019/03/17/the-full-details-of-the-leveon-bell-contract/
Klaci79

több mint 6 éve
B.J. Finney-t pletykáljàk Unger helyére!ja egy második kört kapnánk értea
steelwolf

több mint 6 éve
Vagy olyan szar lesz a fal, mint volt, kiderül, hogy azért egy elit fal mögött csak könnyebb volt a dolga, visszaesik 4-es átlag alá és kivágják, mert ennyit az nem érÍgy van. Egy jó fal mögött mindenki nagyon jó, még Brady is.....😀
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Itt vannak Bell szerződésének végleges számai:profootballtalk.nbcsports.com/2019/03/17/the-full-details-of-the-leveon-bell-contract/
több mint 6 éve
Részemről most már draft. (illetve egyéb offseason)Meglepődnék ha aktívan cserélgetnénk, a Landry Jones pick óta nem is emlékszem komolyabb feltrade-re tőlünk.
Ha a JuJu, Moncrief, Washington, Switzer, Rogers ötösfogatot és a McDonald, Grimble TE kettőst nézem, akkor sokkal inkább TE pickre számítok az első 3 kör valamelyikében és sokkal kevésbé WR draftra.
Érdekes draftunk lesz biztos. Nem hiszem, hogy 10 játékost hozunk be, sokkal inkább megyünk majd előre az egyes körökben.
Klemó
Ha tippelnék, akkor 1. kör D (LB vagy DB), 2. kör O (TE vagy WR), aztán simán el tudom képzelni hogy végig BPA. Bár ha lesz olyan csúszás, akkor falembert sem tartok kizártnak, emlékezve anno hogy húztuk be Heywardot...
több mint 6 éve
Részemről most már draft. (illetve egyéb offseason)Ha a JuJu, Moncrief, Washington, Switzer, Rogers ötösfogatot és a McDonald, Grimble TE kettőst nézem, akkor sokkal inkább TE pickre számítok az első 3 kör valamelyikében és sokkal kevésbé WR draftra.
Érdekes draftunk lesz biztos. Nem hiszem, hogy 10 játékost hozunk be, sokkal inkább megyünk majd előre az egyes körökben.
több mint 6 éve
4 honapja (meg korabban is persze de) le irtuk, hogy mi az oka annak valoszinuleg hogy bell nem irt ala. 1 garantalt penz keveslese. 2 hogy ez miatt ezenfelul meg konnyen ki is rakhato volt. Idezem, csak hogy ne az legyen, hogy nem irtuk.Igen, csak nem tudod még most sem, hogy melyik ajánlat mit garantált sérülésre és mit nem.Pont ez a lényeg, hogy nem ülhet a seggén 4 évig, mert kicsapják, mint a huzat. Pedig pont azt akarta, higy biztos állása legyen 5 évre.Fast WillieNem biztos állást akart, azt úgyse kapta volna meg. Azt senki sem kapja meg, irányítók sem. Ő garantált pénzt akart, hogy ha az első OTA-n elszakítja a szalagját és soha nem léphet többet pályára, akkor is vastag legyen. És lehetőleg ne tizenpár milliónyira legyen vastag, hanem huszon- vagy harmincmilliónyira. Amennyire csak lehet. Ezért ment és ezt megkapta. Ha annyit lett amennyit szeretett volna, ha kevesebb, az biztos, hogy több, mintha 1 évente rizikózik tizenpár milláért.
A többi nem számít, az majd kialakul. Ha egészséges tud maradni és teljesíteni tud még, akkor örül és elteszi a harmadik éves pénzt is. De az már bónusz. De az is lehet, hogy holdoutol ismét, ha az infláció miatt megint kevésnek érzi. Mint Earl Thomas és a többiek.
Ilyen az NFL most. Az NFL szerződések - az NBA, MLB szerződésekkel ellentétben - virtuális szerződések. A húzd meg - ereszd meg játék mindenhol arról szól, hogy csak az előre fizetett ill. garantált rész a fontos, a többi meskete, melléklet a lényeghez. Mindegy, hogy Bellnek híjják, Macknek híjják, Earl Thomasnak híjják, akárkinek híjják, mindenki biztos pénzt akar, mert az NFL a legbizonytalanabb sport a földön, bármelyik nap véget érhet a karriere bárkinek. A nem garantált az csak egy égre fölírt szám, főleg, ha majd 2-3 év múlva lesz esedékes.
Az új CBA valószínűleg majd módosít ezen. Ha igen, onnantól megint azt jelentheti a szerződés amit bele van írva, de addig ez van. Menni fog a huzakodás, hiszen nagy pénzekről van szó.
peterk2005
Tavaly ilyenkor itt arról ment a diskurzus, hogy a PIT ajánlatát azért adta vissza, mert kevés deaddel kivágható lett volna rövid időn belül. Szerintem ez nem változott. Ha a végigjátszott fr tagjét hozzáveszem az ajánlathoz, akkor meg nem sok a pénzbeli különbség
Fast Willie
kishaszi 4 honapja:
"
Nemvolt 14.5 3év ajánlat?
Nekem rêmlik h ez volt csak Bell több garantáltat akart.
Ha kamu, akkor igaza van
Ha nem, akkor pöcs, gabi"
Gabor 4 honapja valasz erre:
"
Es meg egy az hogy mi az ajanlat es mi a garantalt. Az nagyban elterhet egymastol. Es ez volt az egyik ok. Lasd mostani helyzetet. Ha visszajott volna bell az elvileg garantalt 14 milliobol, a pit a ket hetes opciot rateve, az elvileg keszpenznek vett heti 872 ezer dollar koruli penzebol, ket hetit el tudott volna venni.
Meg ugy is hogy ha visszajott volna. Ez jol tukrozi, az elvileg "garantalt" penzt, vs real life.
Szoval a garantalt, akkor garantalt csak, ha megkapod, amikor alairsz. Es ez keves volt neki. Es az, hogy mennyit kereshet, ugy hogy jatszik es hogy mi mihez volt kotve megint kenyes dolog. Es ez volt a masik ok marmint az aranya ezeknek, ami megintcsak nem volt meggyozo elegge ahhoz neki, hogy alaiirja.
Szoval az szepen hangzik, hogy mondjuk a pit azt mondta ok 50 milliot adtak volna. De csak akkor, ha a nem hianyzik egy meccsrol sem. B mondjuk nem hagy ki egy eddzest sem. C po ba jutnak. D es igy tovabb. Az a max osszeg. Es ezek eloszlasa, meg hogy konnyen megszabadulhattak volna tole nem tetszett neki. Ez van.
Szoval hiaba jon ki a kb 14 milla nem garantalt, hanem max megkeresheto osszeg egy evre, ha nem kapja meg mert kirakjak, leserul stb.
Persze ez olyan mint a piac, a vevo nem akar semmit fizetni szinte az aruert, vagy csak annyit amennyit tenyleg kell. Azaz 0 at. Mig az elado meg a leheto legtobbet, csillagos eget is el akarja kerni a vevotol. : ) Mindig igy van. Elsonek mindegy mi az ar, ugy is sok lesz a vevonek tok mindegy mit mondanak. Ugyis alkudni akar..."
Szoval most alairaskor megkapja azt amit akart. Es elerte amit akart. Meg ha nem is ubercsodamagassagokban. De megkapta. A magas garantalt osszeget alairaskor. Nem egy sokat kereshetunk 5 ev alatt ha ez+az. Ennyi.
több mint 6 éve
A Michigan pro dayen majdnem a takarító is ott van. Bush, Winovich, Long itt a célpontok. Nagyon azt érzem, hogy ha bent lesz az előbbi, akkor elvisszük. Márpedig Bush nem top15 playa, nagyon valószínű, hogy ott lesz.Busht nem szeretném a gyenge man to man képességei miatt, de azért azt látom benne, hogy a futkorászó QB-k ellen hatékony fegyver lehet. No és ugye Jackson mi csoportunkban játszik és Mayfield is szereti sokat tartani a lasztit.
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
www.sny.tv/jets/news/leveon-bell-names-his-price-to-become-a-jet-100-million/266060026Asszem zárhatjuk ezt. Szerintem mindent elmond az idézett cikk és a tartalom arról, hogy mit akart és mit nem Bell, dehát itt szerintem , ha vetminért aláír az is be lenne bizonyítva, hogy mennyire fasza. Én nekem ez volt az utolsó, Bellről.
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Igen, csak nem tudod még most sem, hogy melyik ajánlat mit garantált sérülésre és mit nem.Pont ez a lényeg, hogy nem ülhet a seggén 4 évig, mert kicsapják, mint a huzat. Pedig pont azt akarta, higy biztos állása legyen 5 évre.Fast WillieNem biztos állást akart, azt úgyse kapta volna meg. Azt senki sem kapja meg, irányítók sem. Ő garantált pénzt akart, hogy ha az első OTA-n elszakítja a szalagját és soha nem léphet többet pályára, akkor is vastag legyen. És lehetőleg ne tizenpár milliónyira legyen vastag, hanem huszon- vagy harmincmilliónyira. Amennyire csak lehet. Ezért ment és ezt megkapta. Ha annyit lett amennyit szeretett volna, ha kevesebb, az biztos, hogy több, mintha 1 évente rizikózik tizenpár milláért.
A többi nem számít, az majd kialakul. Ha egészséges tud maradni és teljesíteni tud még, akkor örül és elteszi a harmadik éves pénzt is. De az már bónusz. De az is lehet, hogy holdoutol ismét, ha az infláció miatt megint kevésnek érzi. Mint Earl Thomas és a többiek.
Ilyen az NFL most. Az NFL szerződések - az NBA, MLB szerződésekkel ellentétben - virtuális szerződések. A húzd meg - ereszd meg játék mindenhol arról szól, hogy csak az előre fizetett ill. garantált rész a fontos, a többi meskete, melléklet a lényeghez. Mindegy, hogy Bellnek híjják, Macknek híjják, Earl Thomasnak híjják, akárkinek híjják, mindenki biztos pénzt akar, mert az NFL a legbizonytalanabb sport a földön, bármelyik nap véget érhet a karriere bárkinek. A nem garantált az csak egy égre fölírt szám, főleg, ha majd 2-3 év múlva lesz esedékes.
Az új CBA valószínűleg majd módosít ezen. Ha igen, onnantól megint azt jelentheti a szerződés amit bele van írva, de addig ez van. Menni fog a huzakodás, hiszen nagy pénzekről van szó.
peterk2005
Tavaly ilyenkor itt arról ment a diskurzus, hogy a PIT ajánlatát azért adta vissza, mert kevés deaddel kivágható lett volna rövid időn belül. Szerintem ez nem változott. Ha a végigjátszott fr tagjét hozzáveszem az ajánlathoz, akkor meg nem sok a pénzbeli különbség
több mint 6 éve
És a falunk azért volt jó, mert annyira ügyes játékosok, vagy Munchaktól volt jó?A fal kurvajó! De Conner nem olyan jó, mint Bell, ez egyértelmű!Miért basznak rá? Befoltozzák az #O falát, aztán hozza az 1500+scrimmage yardos a szezonokat!Meglátjuk.
steelwolf
Szuper tehetségesnek gondoltam Bellt, amíg azt nem láttam, hogy Conner hozza kb ugyanazokat a számokat. Akkor vagy az van, hogy óriási érzékkel húzzuk be a szupertehetséges RB-ket, vagy hogy Munchak mester fala mögött nem kell annak lenni, hogy elit futónak nézzen ki valaki.
Idén megnézzük Bellt NY-ban, Connert nálunk, meg Lindsayt Denverben, aztán már tudni fogjuk hogy valójában ki hány kiló.
Jan
steelwolf
Idén ezt is megtudjuk.
Tök jó lesz az idei szezon, egy csomó mindent meg fogunk tudni. 😊