Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
TJ Edwards jöhetne...mondjuk inkább valahol a 4.korben, bár nem biztos, hogy a 3.-ban reach lenne. Mondjuk ha addig nem tudjuk megoldani a posztot, már lehet kapkodunk össze vissza
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Évek óta szopunk ezzel az ILB poszttal és nem tudjuk Saci helyét betölteni. Nem is könnyű persze, őt a 15. helyen draftoltuk. Tavaly Edmunds (a jobbik) a 16., LVE a 19. helyen ment ki.
Nincs kétségem, hogy a 20. helyen már nem lesz a két kiemelkedő:
A Bengals legnagyobb need-je, ha a Broncos megelégszik az olasz csődörrel akkor ott is nagy need (márpedig nincs feltételn jobb lehetőség nekik), és akkor még ott a Buccaneers, aki lehet aztán már rögtön az elején kiszedi White-ot.
Úgyhogy mindenképp kell a "B" terv és oda egyébként egy jó CB nem is ártana. Mondjuk ha ebből az lesz, hogy valami tökömtudja milyen CB-t előkapunk valamelyik egyetemről, mert szépen ebédelt, akkor kapok agyhugykövet.
Klaci79
Tampa, Cincinnati, Green Bay, Giants, Philadelphia (Rams) mind sanszosak ILB-re, persze mindegyiknél tudnék nagyobb need-re bökni, kivéve az Eagles-nél.

Visszanézegetve néhány highlight videót egyébként a mi rendszerünkbe LvE illet volna leginkább a tavaly húzott LB-k közül. Futás ellen pusztított, gap-eket tömte ezerrel, blokkról leválik, nincs sok elrontott szerelése, TE elleni coverje elég patent és még passrusholni is tud, így OLB-t is tudott volna játszani.

Leonard is nagyon jó játékos, de a mi sémánkban nem lett volna annyira jó, mint a Colts-éban, mert nagyobb területeken kellett mellé egy Walker-típusú emberke, ami nekünk nincsen. Passz ellen pedig Leonard sebezhető volt, nekem a blitzei is átlagosak, mert többször láttam, hogy valahogy "megtörik a lendülete" a LOS-hoz érve, lehet, hogy elkezdett hezitálni (? - rookie hiba?).

Evansből nem sokat láttam, Josey Jewell rushdef-ben jó volt, de tőlük extrákat nem láttam, kevés kulcsjátékuk volt, eléggé beleszürkültek a csapataikba.

Roquan Smith felépítésre és játékstílusra nekem inkább 4-3 WLB, szerintem ő középen elveszett volna, mert nincs meg hozzá az agya, de ez csak az én véleményem, lehet, hogy nincs igazam. Mondjuk őt Butler úgyis WR-eken embereztette volna coverben, szóval tökmindegy.

Az idei prospectek közül a két kiemelkedő (White és Bush) mellett számomra Tre Lamar, TJ Edwards és Te'Von Coney érdekesek, Wilsontól én fázok, a második-harmadik körben inkább utóbbiakból húznék.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
És igen 😀
The #Raiders are signing LB Vontaze Burfict to a one-year contract, sources tell me and @RapSheet.

twitter.com/ProFootballTalk/status/1108165109321478145
Klaci79
No azért azt is megnéztem volna, amikor Brown megtudja, hogy Burficttel egy csapatban lesz. Node mi ez ahhoz képest, amikor edzésen lesz majd egy kis pif-puf....azért ez pikáns no... 😊
Klemó
Sztem meg lepacsiznak, dumálnak egyet, aztán röhögnek egy jót rajta, hogy mekkora gyökerek voltak.
peach
Ja, lehet....ha Hines Ward lenne Brown, akkor ennek adnék nagyobb oddsot Én is.....meglátjuk.....
több mint 6 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 319
unatkoztam úgyhogy draftoltam nektek
keresdahibát!

122: R4P20
S JOHNATHAN ABRAM
MISSISSIPPI ST
141: R5P3
CB JUSTIN LAYNE
MICHIGAN ST

sutianap
Abram meg Layne sosenemleszmáritt elérhető... 😕

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
És igen 😀
The #Raiders are signing LB Vontaze Burfict to a one-year contract, sources tell me and @RapSheet.

Klaci79
No azért azt is megnéztem volna, amikor Brown megtudja, hogy Burficttel egy csapatban lesz. Node mi ez ahhoz képest, amikor edzésen lesz majd egy kis pif-puf....azért ez pikáns no... 😊
Klemó
Sztem meg lepacsiznak, dumálnak egyet, aztán röhögnek egy jót rajta, hogy mekkora gyökerek voltak.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
És igen 😀

Klaci79
több mint 6 éve
Miles Boykin jön private workout-ra...
DB Mike Edwards volt hasonlón
több mint 6 éve
És igen 😀

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
keresdahibát!

20: R1P20
CB BYRON MURPHY
WASHINGTON
52: R2P20
WR HAKEEM BUTLER
IOWA STATE
66: R3P2
LB TRE LAMAR
CLEMSON
83: R3P19
RB DAVID MONTGOMERY
IOWA STATE
S JOHNATHAN ABRAM
MISSISSIPPI ST
CB JUSTIN LAYNE
MICHIGAN ST
175: R6P2
EDGE DEWAYNE HENDRIX
PITT
192: R6P19
DL JONATHAN LEDBETTER
GEORGIA
207: R6P34
TE FOSTER MOREAU
LSU
219: R7P5
EDGE D'ANDRE WALKER
GEORGIA
sutianap
Csak egy van vele, tul sok a def jatekos. Marpedig ben igy nem lesz boldog. Es az off heavy liga/csapatunk sem. Igy barmennyire orulnek is neki, hogy def en van a hangsuly. En azt gondolom minimum 50% lesz vagy tobb a draft az off javara. Mert 2. wr kell, ot csere/project kell, te kell, rb kell.

De a posztokat/sorrendet nezve csak hasonlora gondolok en is. De az nem surun jott be. Foleg nem nalunk a bpa, avagy a legnagyobb hianyossagok sokszor figyelmen kivul hagyasa miatt. Kb 10 ev cb hiany, most kb 6 ev lb bust ok kiveve watt. Stb.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Winovicsot etettük eddig

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Évek óta szopunk ezzel az ILB poszttal és nem tudjuk Saci helyét betölteni. Nem is könnyű persze, őt a 15. helyen draftoltuk. Tavaly Edmunds (a jobbik) a 16., LVE a 19. helyen ment ki.
Nincs kétségem, hogy a 20. helyen már nem lesz a két kiemelkedő:
A Bengals legnagyobb need-je, ha a Broncos megelégszik az olasz csődörrel akkor ott is nagy need (márpedig nincs feltételn jobb lehetőség nekik), és akkor még ott a Buccaneers, aki lehet aztán már rögtön az elején kiszedi White-ot.
Úgyhogy mindenképp kell a "B" terv és oda egyébként egy jó CB nem is ártana. Mondjuk ha ebből az lesz, hogy valami tökömtudja milyen CB-t előkapunk valamelyik egyetemről, mert szépen ebédelt, akkor kapok agyhugykövet.
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
Justin Layne a 141. helyen ??? Jól eldugtad 😀 Van ahol első körös. Tre Lamar meg nagyon korai . Ezt olvastam róla: Coverage Skills –Non-existent, ez nem túl hízelgő. És nem túl gyors. Az első 2 jelölt az tecccik. Nézve az előttünk lévő csapatok helyzetét lehet elég szép CB palettából tudunk válogatni. Moreau 207.-en jöhet.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
keresdahibát!

20: R1P20
CB BYRON MURPHY
WASHINGTON
52: R2P20
WR HAKEEM BUTLER
IOWA STATE
66: R3P2
LB TRE LAMAR
CLEMSON
83: R3P19
RB DAVID MONTGOMERY
IOWA STATE
S JOHNATHAN ABRAM
MISSISSIPPI ST
CB JUSTIN LAYNE
MICHIGAN ST
175: R6P2
EDGE DEWAYNE HENDRIX
PITT
192: R6P19
DL JONATHAN LEDBETTER
GEORGIA
207: R6P34
TE FOSTER MOREAU
LSU
219: R7P5
EDGE D'ANDRE WALKER
GEORGIA

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ne szarozzunk már Benny babával meg Vincével, egy dolog kell: pápá Bud, helló Houston. Aztán részünkről jöhet a draft.
Szokol
Szerintem Houston elkér éves tíz misit 4 évre, nekünk az sok.

A Barron-Burnett tandem meg egymás klónja, csak az a gond, hogy egysejtűek
Fast Willie
Jól sejtem, hogy Bud barátunk 5. éves opciója is 10 milla körüli összeg lehet? Akkor nincs min gondolkozni...
Szokol
9.232 millió
több mint 6 éve
Nos...volt egy kis Alabama pro dayecske itten, fél szemem Mack Wilsonon, aki egy 4,74-et futott 40-en.
Hogy ez jó vagy rossz, jöhetne a kérdés: Tavaly LVE (6'04" 256 volt a súlya) futott egy 4,65-öt. Leonard pedig (6'02" 234) 4,70-et.
Idén Devin White (6' 237) 4,42-t repesztett, Bush pedig (5'11" 234) 4,43-at. Űridők voltak ezek....ebből is látszik.
Wilson amúgy 6'01 és 240
Nem mondom, hogy azonnal megoldás lenne a srác, mert futás ellen vannak hiányosságai, de mivel a két top ILB-t gyakorlatilag kivehetjük a rendszerből, Wilson szerintem még így is sokkal kisebb reach lenne, mint amit Burns vagy Edmunds volt korábban. 2. kör elejénél tovább nem fog csúszni.
Klaci79
Én 4,72 és 4,65 első és második 40 yardost olvastam. Evans 4,63-at teljesített, ez így rendben van nekem. Sokkal inkább az aggaszt, hogy a tavalyi évében nem igazán emelkedett ki, sőt és nem tartom pont ezért véletlennek, hogy hezitált, hogy jelentkezzen-e most a draftra egyáltalán. Egy bamai LB nekem mindig nagy kockázat és bár az érzékei jók, a 2017-es videók meggyőzőek, de Én vele nem kockáztatnék...

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Ne szarozzunk már Benny babával meg Vincével, egy dolog kell: pápá Bud, helló Houston. Aztán részünkről jöhet a draft.
Szokol

Fast Willie
Jól sejtem, hogy Bud barátunk 5. éves opciója is 10 milla körüli összeg lehet? Akkor nincs min gondolkozni...
több mint 6 éve
Nos...volt egy kis Alabama pro dayecske itten, fél szemem Mack Wilsonon, aki egy 4,74-et futott 40-en.
Hogy ez jó vagy rossz, jöhetne a kérdés: Tavaly LVE (6'04" 256 volt a súlya) futott egy 4,65-öt. Leonard pedig (6'02" 234) 4,70-et.
Idén Devin White (6' 237) 4,42-t repesztett, Bush pedig (5'11" 234) 4,43-at. Űridők voltak ezek....ebből is látszik.
Wilson amúgy 6'01 és 240
Nem mondom, hogy azonnal megoldás lenne a srác, mert futás ellen vannak hiányosságai, de mivel a két top ILB-t gyakorlatilag kivehetjük a rendszerből, Wilson szerintem még így is sokkal kisebb reach lenne, mint amit Burns vagy Edmunds volt korábban. 2. kör elejénél tovább nem fog csúszni.
több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Ha Barron 10 meccset le tud játszani, már több lesz, mint Burnett.
Aki mintha itt sem lett volna tavaly.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Szokol

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Szokol
Félek nem fogjuk megtenni...egyértelműen elismernék ezzel, hogy újabb első körös bust...majd jövőre még egy....
Klaci79
Ennek azért nem sok értelme lenne, hogy azért nem küldünk el valakit, mert azzal elismerjük hogy bust -amit egyébként mindenki tud, a mi elismerésünk nélkül is.

Amúgy annyira nem fogalmatlan mint Jarvis Jones volt, szóval ha ő volt a totál bust, akkor Bud csak félig-meddig az. 😊
több mint 6 éve
Szokol
Félek nem fogjuk megtenni...egyértelműen elismernék ezzel, hogy újabb első körös bust...majd jövőre még egy....
több mint 6 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Szerintetek? Csak én látom így?
laby
nem, ez teljes igy van. Nem is igen latom, hogy mi ment meg majd minket egy divizio 3. helytol.
xtaki
LEmar Jackson 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
több mint 6 éve
Közben Burfict ha jól olvastam Oaklandban tárgyal...remélem jó lesz a hangulat edzésen 😀
AB<-->Burfict
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Kicsit átalakítottuk Vince szerződését, hogy idén több maradjon. Lehet valamire készülünk...
Klaci79
Nekem még a Burnett sztori is rejtély, hogy mit akarunk vele... Jött Barron, akinek gondolom nagyon hasonló szerepet szánunk. Ehhez képest Morgan még mindíg a fedélzeten.