Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Na, ha már nem sokára meccs, akkor egy pár kérés: ne legyen kulcs sérülésünk, szerezzünk legalább 20 pontot, 30-nál többet sokkal többet ne kapjunk és csaljon a Pats, hogy tudjam sajnáltatni magam.
Szokol
A sérülés rész bejött.

| bocsánat, nehéz volt kihagyni. Peace |
vpi
Bár bejött volna, de 4 sérült van. JuJu, Pouncey, Haden és Watt...ez sem jött be
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Na, ha már nem sokára meccs, akkor egy pár kérés: ne legyen kulcs sérülésünk, szerezzünk legalább 20 pontot, 30-nál többet sokkal többet ne kapjunk és csaljon a Pats, hogy tudjam sajnáltatni magam.
Szokol
A sérülés rész bejött.

vpi
Ah, semmi gond. Ilyen szar poénért/fricskáért nem kell bocsánatot kérned! 😀
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Szokol
A sérülés rész bejött.

több mint 6 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Azért világ vége ne legyen már 1 meccs után! Csúnya volt az tény, feljetsük el és készüljünk a következő meccsre. Majd ha 5-6-7 ik meccsen is ugyan ez van akkor érdemes ennyire temetni mindent és mindenkit😊
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Sajnálom srácok, az én hibám, túl nagy elvárásokat fogalmaztam meg a meccs előtt. Teljesen felesleges pánikolni, mert:
- az 1. fordulóban,
- a Pats,
- a Rókalyukban

volt az ellenfél. A háromból számunkra bármelyik zakógyanús körülmény, a kettő kombinációja már-már tuti, ha pedig mindhárommal találkozunk, akkor felesleges reménykedni, akár csak egy percig is. Aranyos volt Ricsi és Hori a stúdióban, ahogy adták a hülyét, hogy szorosabb meccsre számítottak! 😊

Amíg BB a QB, addig van Tomlin. És amíg van Tomlin, addig van Butler. Vártam, hogy hátha most, a negyedik évében végre látszik majd a keze munkája a csapaton. Hát nem, na majd talán a következő fordulókban. Fichtner nem a szívem csücske, de Rozsdás Bennel ennyit lehet kezdeni.

Szóval tudtuk, hogy mi a második fordulóban indítjuk a bajnokságot 0-1-ről, nincs para. Továbbra is tartom, hogy ez egy elpazarolt év lesz (a Tomlin-BB párossal itt már nem lesz AFC-döntő, így gyakorlatilag mindegyik év elpazarolt), 9-10 győzelemmel.
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Azért vagytok kiakadva, mert nem láttátok:
- a Seattle secondaryt.....
- PeteCarroll/ oppenheimer játékhívásait
- Matt Patriciát taktikai dontés közben(mint a gepárd futás közben),
- Josh Allen - Darnold párost,
- HOF FrankGoret,
- adamguse bármely mozzanatát beleértve a teljes Jets o-t,
- adzsélenremzit.
- A dolphinst azért nem is említem mert ott nem edző van, hanem felszámolóbiztos....,
- Browns meg érdekes módon a sokadik 1/1 után is csak a sírásrívást okozza. Nem megy az a kupleráj pedig kicserélték a bútororkat.... 😕
....
A Bears támadójátékát gondolom kiélveztétek
A lista végtelen....
Én olyan dózist kaptam, hogy egy ideig mostnem nézek meccset.

Szóval Srácok, én csak azt akartam mondani, nem vagytok egyedül 😊 😊
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Pozitív gondolatok az éjjeliről:

- Aludtam egy jót.
- A Chicago Bears egy nagyon masszív, playoff esélyes csapat - és mi a labda egyik oldalán üzembiztosan hoztuk az ő teljesítményüket.
- Nem kell aggódni (1), a Patsnek ez a maximuma, innen már elindulnak a lejtőn, hiszen az alvó ügynökünknek adtunk extra motivációt az öltözőjük szétverésére. Már úgy rendesen a szétverésére. (This is what you came for).
- Nem kell aggódni (2), idén biztosan nem játszunk többet Bostonban.
- Nem kell aggódni (3), a zseniális edzői stábunk egy nagyon intenzív, pörgős edzést tartott a csapatnak. Annyira hozzáértők, hogy meccskörülmények között készültünk a hétfő esti rangadóra, még kamerák is voltak.
- Nem kell aggódni (4). Látszott, hogy Tomlin, Fichtner és Butler már márciusban megírta a gameplan-t és számolt azzal, hogy Antonio Brown BÁRMELYIK csapatban BÁRMIKOR pályára léphet.
- Nem kell aggódni (5), márciusra sokkal jobb állapotban lesz a csapat és a cap space is.
- Juju Smith-Schuster sokkal jobb ember, mint Antonio Brown.
- Mike Tomlin coolabbul néz ki, mint Bill Belichick és ő rendet tart az öltözőben - mindig kitakarít maga után és még a WC-t is lehúzza.
- Gondoltam, hogy Charlie Batch még nem fog jól kinézni az első éles meccsén, ahhoz képest a tehetségét igazolta.
- Az NFL engedélyével nekünk meghosszabbodott a preseason, nem kell ezt a Hall of Fame meccset olyan komolyan venni.
- Felrobbant az internet (legalábbis nálunk az éjszakai viharban)

Összegzés: Igazság szerint letolták a gatyát, bevazelinezték magukat, lehajoltak .... és a Pats még meg sem akarta dugni, csak megujjazta őket. A HÜJE BUZIK

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Minden rosszindulatú hozzászólás megérdemelt, kurva gáz ez a Steelers. Gyorsan megnézem majd a sajtótájékoztatót, ahol a nagy lőcs elmondja, hogy jobbnak kell lennünk, meg fejlődnünk kell, meg a hasonló bullshitek. Igazából nem is kellene felhúznom magam, bár az fáj, hogy a szokásos első fordulós és a szokásos bostoni játékunk otvozetenel is kiábrándítóbb teljesítményt tettünk le az asztalra. A védelemre meg kevésbé vagyok kibukva, ott csak a secondary volt gyalázatos, de az nagyon. Edmunds...ahogy a 3.negyedben egy hosszú labdánál próbált szerelni, már kabaréba illett.
Az offense ami bosszantó volt. 3-4 emberrel is nyomást tudtak generálni, és közben persze 7db-vel esélytelenek voltunk, főleg pontos labdák hiányában. Na és persze az elkapók sem villogtak...főleg Moncrief tűnt teljesen indiszponáltnak. Futás persze alig alig, és ezek a 3.kísérletek 😱 És mit akartunk 3.negyedben az 1 yardos vonalról...FG???!!!

Elképesztően könnyű ellenfél vagyunk a Peccnek, tényleg ráférne már az amerikai főműsoridős sportkozvetitesekre, ha nem Roethlisbergert meg Trubisky-t kellene nézniük...
Klaci79
Én annyit szeretnék ehhez hozzátenni, hogy számomra rosszindulat és negatív kritika között azért bőven van különbség. A negatív kritika nagyon hasznos tud lenni,sőt kifejezetten építő jellegánek gondolom,ha mgefelelő heyen, időben és módon fogalmazódik meg. A rosszindulatú megjegyzés viszont ettől nagyon távol áll.

Én sosem mentem más csapatok topikjaiba elmondani, hogy mennyire szarok voltak. elég baj az az adott csapat szurkolóinak. Pedig azért futott itt 0-16 a Lions vagy a Browns is.

A meccsre visszatérve siralomház volt az egész és legkevésbé a D miatt, mindamellett, hogy ott is megvoltak a hibák bőven. Én a hibai fő okát viszont Butlerben látom a D részéről. Egyszerűen nem képes felnőni a feladatához.

Az O viszont minden szinten katasztrófa. Play hívás és kivitelezés siralmas. Moncriefot soha többé nem akarom meglátni a pályán-bár biztosan nagyon elégedett volt vele az edzői stáb, mert 10 alkalommal is célba lett véve. 3 elkapás 7 yard a produktuma. Megfogható kulcs labdákat ejtett el zsinórban.

Roethlisberger....szavakat sem érdemes rá fecsérelni. Tragédia. A hosszú labdái egészen kriminálisak. Futtattuk Washingtont a nagy büdös semmiért. Esküszöm, ha ezt a produkcót Rudi hozza a le a Pecc ellen semmit nem szólok, bár lehet, hogy Rudi néhány labdája Washington kezében kötött volna ki. Egyszerűen annyira rossz volt nézni. Tudom, hogy állandóan azt hangoztatja, hogy még évek vannak benne, de szerintem nincsenek és sokkal boldogabb lennék, ha jövőre Rudi játszana QB1-et. Azt gondolom, hogy akármi is lesz ennek a szezonnak a vége, negatív szezon vagy SB győzelem, le kéne tenni a lantot , vagy le kéne vele tetetni.

több mint 6 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Ha csak egy hazai törzsszurkoló (láz) álma lett volna éveken át, hogy nálunk minden csapatrész elit, főként a FO, akkor nem tartana itt a csapat.

Sajnos kint is elhitték ezt, pedig az edzői stáb, élén Tomlinnal évek óta nem képes átlépni a saját árnyékát, nem csak BB játszadozik velük meccsről meccsre, hanem az összes komoly ellenfél a fontos meccseken.

Kifogást persze mindig lehet találni, hogy az elit csapat éppen miért kapott ki (bár természetesen jobbak voltunk az ellenfélnél).

Persze, itthon a sok éves “elitezés” után felhúzott orral el lehet andalogni, de remélem a vezetés kint végre belátja, hogy ez így sehova nem vezet, az nem eredmény, ha az amúgy nem túl kemény csoportot nyerjük, vagy a nagy tivális cicákat, hollókat elkapjuk, közben meg a PO környékén a nagyfiúk haza küldenek két tockossal

Ps: most sem a vereség a baj a Pecctől, hanem a szokásos, hogy az ő eléggé megtépázott edzői karuk megint footballt oktat Tomlinnak (sokadik alkalommal is), egy olyan meccsen, ami igazából nem is élet halál kérdés.
több mint 6 éve
Minden rosszindulatú hozzászólás megérdemelt, kurva gáz ez a Steelers. Gyorsan megnézem majd a sajtótájékoztatót, ahol a nagy lőcs elmondja, hogy jobbnak kell lennünk, meg fejlődnünk kell, meg a hasonló bullshitek. Igazából nem is kellene felhúznom magam, bár az fáj, hogy a szokásos első fordulós és a szokásos bostoni játékunk otvozetenel is kiábrándítóbb teljesítményt tettünk le az asztalra. A védelemre meg kevésbé vagyok kibukva, ott csak a secondary volt gyalázatos, de az nagyon. Edmunds...ahogy a 3.negyedben egy hosszú labdánál próbált szerelni, már kabaréba illett.
Az offense ami bosszantó volt. 3-4 emberrel is nyomást tudtak generálni, és közben persze 7db-vel esélytelenek voltunk, főleg pontos labdák hiányában. Na és persze az elkapók sem villogtak...főleg Moncrief tűnt teljesen indiszponáltnak. Futás persze alig alig, és ezek a 3.kísérletek 😱 És mit akartunk 3.negyedben az 1 yardos vonalról...FG???!!!

Elképesztően könnyű ellenfél vagyunk a Peccnek, tényleg ráférne már az amerikai főműsoridős sportkozvetitesekre, ha nem Roethlisbergert meg Trubisky-t kellene nézniük...
Klaci79
Engem Tomlin félidős nyilatkozata idegesített fel, mikor azt merte mondani az első félidőre, hogy nincs baj a játékokkal, a sémával, csak a kivitelezésekkel, mikor néha azt se tudtuk hol a laszti.

Nyilván azt hozzá kell tenni, hogy a másik oldalon minden ment, minden ült, de ugyanakkor azt is, hogy ez a Pats a második félidőben félgőzzel játszott. Egészen szánalmas teljesítményt nyújtottunk, ezen nincs mit szépíteni.

Én még ilyet mióta Steelers meccset nézek nem láttam sem első fordulóban sem máskor. Azt már megszoktam, hogy Tomlin meccsein az látszik, hogy nincs félkészülve a csapat egy-egy periódusban, de hogy végig, az űbergáz.

Elemzést talán hagyjuk, nincs értelme....
Klemó
Na-na...2011 Ravens-Steelers 35-7 volt asszem..na az sem volt pite nyitánynak. Vagy akkor még nem néztél Steelers meccset?
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862

Klaci79
Engem Tomlin félidős nyilatkozata idegesített fel, mikor azt merte mondani az első félidőre, hogy nincs baj a játékokkal, a sémával, csak a kivitelezésekkel, mikor néha azt se tudtuk hol a laszti.

Nyilván azt hozzá kell tenni, hogy a másik oldalon minden ment, minden ült, de ugyanakkor azt is, hogy ez a Pats a második félidőben félgőzzel játszott. Egészen szánalmas teljesítményt nyújtottunk, ezen nincs mit szépíteni.

Én még ilyet mióta Steelers meccset nézek nem láttam sem első fordulóban sem máskor. Azt már megszoktam, hogy Tomlin meccsein az látszik, hogy nincs félkészülve a csapat egy-egy periódusban, de hogy végig, az űbergáz.

Amit még kiemelnék. Elmegy az első számú WR-ed és mit játszol? Hát igen, biztonságit az első számú TE-t sokszor használva. Ohhhhh wait.....vazze....McDonald felé írd és mond nem ment labda az elsőben....és csak a végén valamikor a szemetes időben....nem is értettem.

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
És ha még ez a fos nem lett volna elég, de megsérül Haden, JuJu, Watt és Pouncey is.
több mint 6 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Montcriefet ki kell rakni a kezdőből. A D is hozhatna már 1-2 nagy játékot. Ha nem ezeknél a buziknál játszana, a Gordont már 100 évre eltiltották volna
no flacco
Ohh de bájos hsz lett ez

több mint 6 éve
Szivacs Chicago Bears 177
Nyilváán, nagyon jól megy minden, csak nyílt színen megy a szenvedés. De nem a te hibád, okold a Patset. Nem érdemeltek főműsor időt.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
csukjátok be a boltot, kurvagáz
Szivacs
Gratulálok, ehhez a " rendkívül magas" színvonalú hozzászóláshoz.

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szivacs
Köszönjük!
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A ti 3 pontotok is az volt. Tiétek a liga legszarabb qbja
több mint 6 éve
Szivacs Chicago Bears 177
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Montcriefet ki kell rakni a kezdőből. A D is hozhatna már 1-2 nagy játékot. Ha nem ezeknél a buziknál játszana, a Gordont már 100 évre eltiltották volna
több mint 6 éve
Végtelenül szánalmas ez az offense...ez a playcalling, Ratyi is...és olyan érzésem van, mintha igazából nem is aggódnánk. Komolyan nem tudom, hogy sírni kellene vagy nevetni...mondjuk összességében kb erre számítottam, de mégis rossz a kilátástalanság. Na majd jövő héten...
több mint 6 éve
Monster8 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 17
Hát, jó ez a Patriots.
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
 topstreams.info/nfl/nbc
több mint 6 éve
 bfst.to/watch/nfl-5.php
több mint 6 éve
 www.reddit.com/r/nflstreams/comments/d1hwgo/game_thread_pittsburgh_steelers_new_england/ meccs nezeshez linkek...