Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Bushról mi a vélemény?
steelwolf
Mindkettő szar elnök volt.
iktriad
szerintem ő is az lenne...
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Igen, de Brady - lehet alkata is olyan -, nem volt agyba-főbe verve, és sack és sack között is van különbség. Van a földrevivős, meg az, amikor lehet nem is sack, de bazinagyot kap fejre, meg mindehova. Ben, amit kiállt sok-sok éven keresztül, csoda, hogy még mozog. Most már látszik, de persze szerintem páran is mondtuk, hogy meg lesz a böjtje. ... és ugye régen a QB hitből is tengernyi volt.
Plusz Tommiboy okosan is csinálta - meg persze a séma is olyan volt a gyors passzokkal, esély se volt nyomást helyezni rá, ha kellett, akkor meg szabadult hamar a labdától, Beni meg a falunk meg ugye ilyen dédelgetős stílust nyomott, improvizációra ment ki a végén minden, mert a fal az nem fal volt, hanem egy hártya.
kishaszi
Brady kapcsán kihagyod a legfontosabb részletet: az egész pályafutását (mínusz 2014-15) úgy játszotta le h a liga legjobb OL-coacha által edzett fal védte.
empty taxi
2004 Tommy Maddox le, Ben Roethlisberger fel..
Azóta el , visszavonult, unokázik!!!:
Bill Cowher, Ken Wiesenhunt, Dick LeBeau, Soldados, Bruce Arians, Faneca, Joey Porter, Warrior, Casey Hampton, Troy Polamalu, James Harrison, Ike Taylor, FeartheBeard,Coach Hines Ward, Plaxico, Jerome Bettis, Willie Parker, Lawrence Timmons, LaMarr Woodley, Heath Miller., Aaron Smith...

És csak azokat soroltam, akik így vagy úgy ikonok voltak.... és ez a csávó még mindig itt van, és játszik. Mind Ő mind Eli messze túl lettek használva.
Helmut Zimmer
Rivers?
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Igen, de Brady - lehet alkata is olyan -, nem volt agyba-főbe verve, és sack és sack között is van különbség. Van a földrevivős, meg az, amikor lehet nem is sack, de bazinagyot kap fejre, meg mindehova. Ben, amit kiállt sok-sok éven keresztül, csoda, hogy még mozog. Most már látszik, de persze szerintem páran is mondtuk, hogy meg lesz a böjtje. ... és ugye régen a QB hitből is tengernyi volt.
Plusz Tommiboy okosan is csinálta - meg persze a séma is olyan volt a gyors passzokkal, esély se volt nyomást helyezni rá, ha kellett, akkor meg szabadult hamar a labdától, Beni meg a falunk meg ugye ilyen dédelgetős stílust nyomott, improvizációra ment ki a végén minden, mert a fal az nem fal volt, hanem egy hártya.
kishaszi
Brady kapcsán kihagyod a legfontosabb részletet: az egész pályafutását (mínusz 2014-15) úgy játszotta le h a liga legjobb OL-coacha által edzett fal védte.
empty taxi
2004 Tommy Maddox le, Ben Roethlisberger fel..
Azóta el , visszavonult, unokázik!!!:
Bill Cowher, Ken Wiesenhunt, Dick LeBeau, Soldados, Bruce Arians, Faneca, Joey Porter, Warrior, Casey Hampton, Troy Polamalu, James Harrison, Ike Taylor, FeartheBeard,Coach Hines Ward, Plaxico, Jerome Bettis, Willie Parker, Lawrence Timmons, LaMarr Woodley, Heath Miller., Aaron Smith...

És csak azokat soroltam, akik így vagy úgy ikonok voltak.... és ez a csávó még mindig itt van, és játszik. Mind Ő mind Eli messze túl lettek használva.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Roethlisberger....szavakat sem érdemes rá fecsérelni. Tragédia. A hosszú labdái egészen kriminálisak. Futtattuk Washingtont a nagy büdös semmiért. Esküszöm, ha ezt a produkcót Rudi hozza a le a Pecc ellen semmit nem szólok, bár lehet, hogy Rudi néhány labdája Washington kezében kötött volna ki. Egyszerűen annyira rossz volt nézni. Tudom, hogy állandóan azt hangoztatja, hogy még évek vannak benne, de szerintem nincsenek és sokkal boldogabb lennék, ha jövőre Rudi játszana QB1-et. Azt gondolom, hogy akármi is lesz ennek a szezonnak a vége, negatív szezon vagy SB győzelem, le kéne tenni a lantot , vagy le kéne vele tetetni.
Gergőke
A másik ezer éves Steelers legenda, még jó 5-6 évről ez előttről, mikor hulladék volt a fal, Bent ütötték verték.

Akkoriban ment a duma, hogy mekkora vasember, ő bírja, lám semmi baja, simán dobál 400+ yard mellett 3-4TD-t, nincs itt semmi látnivaló, aki mást mond az hülye.

Most látszik, hogy igenis volt látnivaló, Ben már egy ideje nagyon nem a régi. Persze, nem a tehetség kopott meg, még mindig képes egy pár meccsen villanni, de az idő és az ütések igencsak nyomot hagytak rajta.

És ez nem ezen a meccsen látszott először.
Miles
Hát meg 37 éves baszki.
Nyilván van egy-két iron man (főleg Tom Brady) aki tud ilyen idősen is elit szinten teljesíteni, de Ben évek óta nagyon gyorsan esik lefelé produktumban - akkor is ha a tavalyi számai jól néztek ki, én már nem bízok benne, hogy megfordít egy meccset.
tenorx
kishaszi
Azért itt nagyon látszott a scramble drilleknél, hogy nagyon nincs meg az a kémia, ami AB-vel megvolt. 4-5mp-ket is toporgott miközben egyik WR-je sem tudta magát tisztára játszani. Ez nagyon látszott most is, szenvedett is az OL miatta, reméljük ez csak szezon elején nyomja rá a bélyegét a RZ és 1st down hatékonyságunkra, kialakul valamelyik WR-el némi kémia.Tavaly ott volt Juju, de idén egy új arcnak kell szintet lépnie. Jelenleg talán Washington-ban lehet ennek szikrája. BB szerintem Crief-nek szánta ezt a szerepet, de az is lehet végül Holton lesz a kedvenc, de új kedvenc kell, mert Juju el lesz foglalva mással.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
kishaszi

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 595 — Whoops, looks like something went wrong.
Minden rosszindulatú hozzászólás megérdemelt, kurva gáz ez a Steelers. Gyorsan megnézem majd a sajtótájékoztatót, ahol a nagy lőcs elmondja, hogy jobbnak kell lennünk, meg fejlődnünk kell, meg a hasonló bullshitek. Igazából nem is kellene felhúznom magam, bár az fáj, hogy a szokásos első fordulós és a szokásos bostoni játékunk otvozetenel is kiábrándítóbb teljesítményt tettünk le az asztalra. A védelemre meg kevésbé vagyok kibukva, ott csak a secondary volt gyalázatos, de az nagyon. Edmunds...ahogy a 3.negyedben egy hosszú labdánál próbált szerelni, már kabaréba illett.
Az offense ami bosszantó volt. 3-4 emberrel is nyomást tudtak generálni, és közben persze 7db-vel esélytelenek voltunk, főleg pontos labdák hiányában. Na és persze az elkapók sem villogtak...főleg Moncrief tűnt teljesen indiszponáltnak. Futás persze alig alig, és ezek a 3.kísérletek 😱 És mit akartunk 3.negyedben az 1 yardos vonalról...FG???!!!

Elképesztően könnyű ellenfél vagyunk a Peccnek, tényleg ráférne már az amerikai főműsoridős sportkozvetitesekre, ha nem Roethlisbergert meg Trubisky-t kellene nézniük...
Klaci79
Mondtam neked, Moncrief ilyen. Mivel a drafton anno felfujtak a csodas meretei miatt, igazabol evek ota azon megy a nyalzas, hogy ez a csodagyerek mikor lep szintet, de arra aztan varhatsz. Lesz egy-egy jo meccse, de osszessegeben megkaptad azt, amit o nagyjabol tud. Allando dekoncentraltsag, rengeteg elejtett labda, nem tul eles utvonalak, a legidegesitobb viszont megis az, hogy nem latod es erzed, hogy ez az ember kimegy a palyara es nyerni akarna, igazan kuzdene. O csak ugy van. Ezert orultem nagyon, amikor elengedtuk, es Ballard sem veletlen celozgatott anno, hogy o nem szeretne ilyen jatekost az oltozobe. Mi nem ezt a mentalitast keressuk. Lesznek szep dolgai es villanasai, de tul keves, raadasul minden ilyenre jut majd egy-ket meccs, ahol a nevet is alig hallod majd, meg hibak.

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Roethlisberger....szavakat sem érdemes rá fecsérelni. Tragédia. A hosszú labdái egészen kriminálisak. Futtattuk Washingtont a nagy büdös semmiért. Esküszöm, ha ezt a produkcót Rudi hozza a le a Pecc ellen semmit nem szólok, bár lehet, hogy Rudi néhány labdája Washington kezében kötött volna ki. Egyszerűen annyira rossz volt nézni. Tudom, hogy állandóan azt hangoztatja, hogy még évek vannak benne, de szerintem nincsenek és sokkal boldogabb lennék, ha jövőre Rudi játszana QB1-et. Azt gondolom, hogy akármi is lesz ennek a szezonnak a vége, negatív szezon vagy SB győzelem, le kéne tenni a lantot , vagy le kéne vele tetetni.
Gergőke
A másik ezer éves Steelers legenda, még jó 5-6 évről ez előttről, mikor hulladék volt a fal, Bent ütötték verték.

Akkoriban ment a duma, hogy mekkora vasember, ő bírja, lám semmi baja, simán dobál 400+ yard mellett 3-4TD-t, nincs itt semmi látnivaló, aki mást mond az hülye.

Most látszik, hogy igenis volt látnivaló, Ben már egy ideje nagyon nem a régi. Persze, nem a tehetség kopott meg, még mindig képes egy pár meccsen villanni, de az idő és az ütések igencsak nyomot hagytak rajta.

Miles
Hát meg 37 éves baszki.
Nyilván van egy-két iron man (főleg Tom Brady) aki tud ilyen idősen is elit szinten teljesíteni, de Ben évek óta nagyon gyorsan esik lefelé produktumban - akkor is ha a tavalyi számai jól néztek ki, én már nem bízok benne, hogy megfordít egy meccset.
tenorx

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 727 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bushról mi a vélemény?
steelwolf
Mindkettő szar elnök volt.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Bushról mi a vélemény?
több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Gergőke

Miles
Hát meg 37 éves baszki.
több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Én félidőben

több mint 6 éve
Miles Pittsburgh Steelers 12
Gergőke

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487

én csak ültem tátott szájjal, bazmeg ez a totális véres gennyes megsemmisülés

-ha az első driveban megy Connernek, mi retkes hugyér váltunk Samuelre egy teljes kilátástalan drive-val? Vagy Conner is megsérült?
-jól nézett ki a prebe az O, de ott Rudi vót nem Ben
-mijen pakettekkel készültünk? volt Conneres drive, Sámueles meg Monkrifes, mi tököm ez, ez nem playhívás, ez még mindig pre meccs
-aszittem Sóndévisz szar, visszavonom, egy gyémánt bazeg egy buzinagygyémát az a gyerek, néha fére megy de ez a Kamkeli oboázás neversohavissza
-Haden lapuljon a hónapban, kisírta a lóvét, azt mindentbevesz, mint az egyszeri nyugdíjas
-Monkrif koponyáját válasszuk két egyenlő darabra, vagy faragjunk ivókürtöt beőle
-a beszari Tomlin ugyanazt hozza, mint a tökös Tomlin, katasztróka
-azé, azé mikor az egyenlítő driveba mentünk volna mijen szépen kisárgáztak, észresevettétek, Ali kamu holdingja alatt majdnem leszakadt a gothami pája
- bekaphassamindenki

RUDOLPHISCOMMING vagy ha nem hát aldolf...

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nézzétek, egy nagyon ronda meccs volt, ráadásul úgy, hogy a Pats ellen mindig szopunk - szerintem nem kell túlreagálni.

Én alapvetően annyit várok, hogy kiderül, hogy volt ez a két zseni - akik sajnos mindketten leléptek - és kiderül, hogy akkor is ilyesmi volt a felkészültség meg a skill level, csak éppen mivel annyira jók voltak, egyedül megoldották.

Hát most nincs egyik se, úgyhogy kicsit lehull a lepel, és jobban kijönnek a hibák, mert nincs aki elrejtse őket.

Remélhetőleg tanul ebből mindenki, és playoff-ért fogunk versenyezni.
tenorx
És meg bőven volt olyan is, hogy a két zseni se segítsen a csapaton. De a bajom az, hogy miért nálunk van ez és nem a Chiefs-nél vagy a Ravens-nél, bár ez most a Dolphins miatt nem a legjobb példa.
Klaci79
Na.... azért mi is tudunk alkotni.. Perriman vagy Elam jó példa
több mint 6 éve

Spy
Nekem ez a kép nem stimmel.
Ez így baszott nagy offside vagy false start.
Bazzani
A bíróknak sem tetszett, és jól látod. De szerintem ez vicces kép lett így. És tényleg mindent elmond a meccsről egy képben.
több mint 6 éve
Arról nem is beszélve, hogy mások nem húznak akkor faszságokat drafton, mint mi Edmunds-al.tenorx
Húznak. 😊 A a "mások" a Pats, akkor is, csak ott minden másban csinálnak kevesebb hibát. Ha a "mások" a másik 30 csapat, akkor meg megvan máshol is minden. A behajolós megujjazás is időnként.

A meccset nem láttam, aludnom kellett, hogy ma bírjam a napot. Úgy látszik nem sokat vesztettem. Ju-ju sérülése szerencsére ahogy hallom apróság. Ez legalább egy jó hír. És az se rossz, hogy úgy néz ki a csoport dream teamje is letolta és behajolt. Ti legalább egy agyontetkózott, kétméteres bandafőnök előtt tettétek, őket egy sima smasszer kínálta meg.
peterk2005
Úgy néztem az eredményeket, sok helyez vetkőztek zoknira, jópár csapatnak nem jött jól a szezonkezdet. Köztük voltunk, ennyi. Látjuk ezeket a meccseinket minden évben, most legalább egy Nostradamus által is előrejelzett L-t töltöttünk meg tartalommal, nem rontottunk szerintem a predesztinált mérlegünkön még. A stílus, na az fáj, de ezt is szokjuk egy ideje. Beterpesztésnél jobban tetszik, ha azért kapnak el, mert gyorsabban fut a melák.

Dolgozni kell a visszavágón.
több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Arról nem is beszélve, hogy mások nem húznak akkor faszságokat drafton, mint mi Edmunds-al.tenorx
Húznak. 😊 A a "mások" a Pats, akkor is, csak ott minden másban csinálnak kevesebb hibát. Ha a "mások" a másik 30 csapat, akkor meg megvan máshol is minden. A behajolós megujjazás is időnként.

A meccset nem láttam, aludnom kellett, hogy ma bírjam a napot. Úgy látszik nem sokat vesztettem. Ju-ju sérülése szerencsére ahogy hallom apróság. Ez legalább egy jó hír. És az se rossz, hogy úgy néz ki a csoport dream teamje is letolta és behajolt. Ti legalább egy agyontetkózott, kétméteres bandafőnök előtt tettétek, őket egy sima smasszer kínálta meg.
peterk2005
Nézd, a Bengals meglepően jó volt (vagy a Seahawks meglepően rossz).
A Browns-nak szerintem kellett ez a pofon, mert már elhitték, hogy ők playoffban lesznek tuti, akármti csinálnak.
A Ravens meg gyakorlatilag tökéletesen játszott, hozzáteszem egy gimis csapat szintjén lévő entitás ellen - szóval jövő héten meglátjuk mit tudnak ténylegesen - de Lamar dobásai határozottan szépek voltak.

Ezek alapján én annyira nem lepődnék meg a csoport utolsó helyen, de szerintem most így talent level alapján a 3. a reális talán.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley

Spy
Nekem ez a kép nem stimmel.
Ez így baszott nagy offside vagy false start.

több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
Nézzétek, egy nagyon ronda meccs volt, ráadásul úgy, hogy a Pats ellen mindig szopunk - szerintem nem kell túlreagálni.

Én alapvetően annyit várok, hogy kiderül, hogy volt ez a két zseni - akik sajnos mindketten leléptek - és kiderül, hogy akkor is ilyesmi volt a felkészültség meg a skill level, csak éppen mivel annyira jók voltak, egyedül megoldották.

Hát most nincs egyik se, úgyhogy kicsit lehull a lepel, és jobban kijönnek a hibák, mert nincs aki elrejtse őket.

tenorx
És meg bőven volt olyan is, hogy a két zseni se segítsen a csapaton. De a bajom az, hogy miért nálunk van ez és nem a Chiefs-nél vagy a Ravens-nél, bár ez most a Dolphins miatt nem a legjobb példa.
Klaci79
Azért a Chiefsre is rájár a rúd Hunt + Hill-el, de ott még mindig van egy Mahomes + Kelce aki megoldja.

Nálunk az a baj, hogy igazából JuJu-t tartom offense oldalról tehetségnek, meg a fal egy részét, de mindenki más átlagos, vagy bőven alatta lévő.
Szerintem Ben is már a második kategória sajnos.

Arról nem is beszélve, hogy mások nem húznak akkor faszságokat drafton, mint mi Edmunds-al.
Az az igazság, hogy vele úgy vagyok, hogy fel se húzom magam azon ahogy játszik, mert day 1 elkönyveltem bustnak.

Szerintem a talent levelünk simán túl alacsony jelenleg, ha ez így folytatódik, akkor valszeg valamennyire rebuild jön.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883

tenorx
több mint 6 éve
tenorx 14 100 — fő libsi

több mint 6 éve

Ez nagyonnagy 😊 Szerintem mindent el is mond a felkészültségünkről Nem voltunk készek rá, hogy meccset játsszunk. Régen volt, hogy nem néztem végig egy meccset, de ezt itt már csak hallgattam. Sajnos ez benne van az egész szezonunkban is. Ligautolsók ellen is képesek vagyunk így felmenni. És lehet, szorosabb meccsen, de tőlük is kikapunk. Ez már feature Tomlin csapatánál. Kezdtünk így szezont csoportmeccsen is BAL ellen. Tavaly X a CLE ellen. Tudnak ezek a meccsek lenni a mérleg nyelve sajnos, láttuk ezt is tavaly. Nagyon lejjebb nem tudunk menni, szóval csak pozitívan. Valószínűleg a szezon közepén is bukó lett volna ez a meccs a rókalyukban, max. tisztességesebb játékkal.Tökéletes szezont már buktuk. A sérültekért meg görbüljenek az ujjak. Azért a védőket már sajnáltam a második félidőben.
több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Nyilván viccnek szánta az mtks