Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Mert egy ilyen is kell...😉Jó, de túl nagy a pofája.Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.A-A, Második körben Jerry Tillery jön😊
De én a magam részéről nagyon örülnék inkább a Gardner-Johnson/Hooker/Layne/Love/Oruvariye/Ya-Sin hatos valamelyik tagjának a 2. körben és erre elég jó esély van...
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 6 éve
Jó, de túl nagy a pofája.Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.A-A, Második körben Jerry Tillery jön😊
De én a magam részéről nagyon örülnék inkább a Gardner-Johnson/Hooker/Layne/Love/Oruvariye/Ya-Sin hatos valamelyik tagjának a 2. körben és erre elég jó esély van...
Klaci79
Spy
több mint 6 éve
Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.A-A, Második körben Jerry Tillery jön😊
Klaci79
több mint 6 éve
Valahol olvasom Békerről, hogy olyan szarokat interjúzik, hogy a végén még a 2. körben is meglehet...ha kell.De én a magam részéről nagyon örülnék inkább a Gardner-Johnson/Hooker/Layne/Love/Oruvariye/Ya-Sin hatos valamelyik tagjának a 2. körben és erre elég jó esély van...
több mint 6 éve
Marquise Brown-ra van esély 2. körben?dedede Rodney Andersont is hozzuk valahol 4-5ön!
Vagy abból a malomból nem hozunk senkit? 😀
steelwolf

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Marquise Brown-ra van esély 2. körben?Vagy abból a malomból nem hozunk senkit? 😀
több mint 6 éve
1. A Hilton ügybe annyit csináltunk, hogy tavaly amikor megpendítette, hohy UDFAként kezdő két éve van, akkor kiraktuk sidelinera, de gyorsan vissza is hoztuk. Két kiszolgált év után kaphatna kiterjesztést, intelligensen rábasztuk a taget, ő meg nem hajlandó apróért játszani.2. Mörfi, azé nézzetek Huskies meccseket, mert ott elég furi defens van, nem egy NFL barát dolog az hótzicher. A nikkel forma ahun "M"-et eldugják mint robbert, onnan pirítja a dolgokat. Ehhez a sémához bivaly NTk kellenek, akik ketten bírják a dupla duplázást a passhappy megölése csak onnan jön. Nekünk mostság inkább a dime menegetne, ha Barom bevállna, meg kurvagyors bighitterekkel raknánk tele.
3. Szóva firstCBnek lehet Bakker kell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
És ez szó szerint így van...egy olyan draft nagyon kellene ahol az első 3 körben legalább 3 olyan játékost sikerül kiválasztani aki évekre meghatározó lesz. Nem reménytelen...'17-ben sikerül a 4/3.Eddig is kellett volna, minden évben. Nagy fejvakarás lett belőle. De idén valóban több poszt játszik. Murphy egy állat, Bush is az lesz, cb,te, olb még maradhat bent. De a draftunk értékét a 2-3 kör szokta/fogja megadni.Akárki a kiszemeltünk, Bengals játékos lesz...Azért most nagy a különbség...kell lennie egy 2. kiszemeltünknek is 😊
Spy
Klaci79
Spy
több mint 6 éve
nevetséges.Nekem az ilyen hozzáállás se tetszik--)Hát amennyire felszopkodják őt, még az 1/9 is kevésnek tűnik, az 1/20-ról felmenni érte pedig egy 3. körrel teljesen sansztalan odáig, ahol még ez esetben bent lenne, de még kövi éves 1. körrel is karcosJa, egyetértek és azért coverage-ben bőven van benne kockázat, nekem ő nem egy no-brainer pick. (azzal persze, hogy ha 10. helyen választanánk örülnék, ha ő jönne)
Wyatt
Klemó
Devin White meg az LSU Pro Day-en leadta a fizetési igényét, és közölte, hogy aki olcsón akarja őt megszerezni, az jobb ha most draftolja, mert 5 év múlva szabadügynökként már legalább 100 milliót fog kérni.
steelwolf
több mint 6 éve
Eddig is kellett volna, minden évben. Nagy fejvakarás lett belőle. De idén valóban több poszt játszik. Murphy egy állat, Bush is az lesz, cb,te, olb még maradhat bent. De a draftunk értékét a 2-3 kör szokta/fogja megadni.Akárki a kiszemeltünk, Bengals játékos lesz...Azért most nagy a különbség...kell lennie egy 2. kiszemeltünknek is 😊
Spy
Klaci79
több mint 6 éve
Akárki a kiszemeltünk, Bengals játékos lesz...Azért most nagy a különbség...kell lennie egy 2. kiszemeltünknek is 😊
Spy
több mint 6 éve
Akárki a kiszemeltünk, Bengals játékos lesz...
több mint 6 éve
Én tartok tőle, hogy nem lenne Saci utódja ő sem. Nem is baj...ő egyedi volt. White biztosan jó, de hogy két első kört nem adnék érte, de személy szerint egy 1+3-at se az biztos. Én azt látom, hogy most például egy CB-vel még mi is nehezen tudnánk mellélőni. Az a Burns pick egy borzalmas húzás volt, kb a 3. körre lehetett várni. De akkor elvitték a kiszemeltet előlünk és rosszul döntöttünk, de nem fogunk mindig rosszul dönteni. Van 6-7 olyan CB is aki jöhetne, ebből az első körben tényleg 4 olyan, akit nem bánnék. Ha mindegyiket kivinnék előlünk, akkor meg jöhetne Watt másik oldalára egy jó játékos. Nagyon kellene a passrush végre két oldalról és azt se felejtsük el, hogy Watt futás ellen is hatékony. Én nagyon nem erőltetném ezt a felcserét...
több mint 6 éve
Nem csak első körben nem tudunk CB-t draftolni, hanem úgy generálban.White-al kapcsolatban meg én nem bánnám, ha megtalálnák Saci utódját. Akkor is ha ez egy plusz első körbe kerülne.
több mint 6 éve
Értem, amit írsz, de nem nagyon draftoltunk mi első körben CB-t összehasonlítva sok csapattal. Az a Burns pick az első kör majdnem legalján az egyedüli kivétel és az a pick, amellett, hogy finoman fogalmazva is bust lett/lesz, azért arról szólt, hogy fizikai paramétereket néztünk, bízva a fejlődésben és nem teljesítményt. Murphy esetében pont fordítva van ez. A teljesítmény, az IQ, az érzék ott van, de a fizikai paraméterek korlátozottak, főleg a végsebesség kapcsán. Ezért kockázat ő szélső CB-nek, de azért láttuk már sokszor, hogy nem (feltétlenül) ez dönt a pályán, ezért gondolnám őt jó választásnak.Egyébként nekem meg a Hilton ügyből az látszik, hogy nem vagyunk elégedettek a nickel CB poszttal. Ha pedig így van, akkor a Murphy picknek lehet értelme az első körben.Én valahogy fázok a CB drafttól az első körökben.
Tavaly Hilton visszaesett és amúgy sem egy ballhawk CB-ről beszélünk, és középen (is) nagyon kellene a labdaérzék és Murphy középen életveszélyes lehet.
Barron, Edmunds, Murphy, Hilton, Haden, Nelson 6 DB szett dime felállásban nem hangzana rosszul, pláne úgy, hogy Barron már sokkal inkább LB, mint DB.
Bush lehet, akire sanszunk lenne, de szerintem fel kellene menni érte is annyi az LB need előttünk.
Klemó
Kicsit olyan érzésem van mint ahogy a Barnák QB-t draftoltak x éven keresztül és sosem akart összejönni.
Egyébként nekem kocaszurkolóként Murphy szimpatikus opció lenne.
kittli
Ami viszont lényeges. Eddig minden évben voltak meglepetés pickek előttünk és le-le csúszik valaki, akit sokkal feljebb vártak/várnak. Idén az is elképzelhető, hogy valahol körülöttünk kezdődik az első WR, vagy az első CB pick. Metcalf, Grredy Williams is akár bent lehet, nem csak Brown, vagy Murphy.
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Egyébként nekem meg a Hilton ügyből az látszik, hogy nem vagyunk elégedettek a nickel CB poszttal. Ha pedig így van, akkor a Murphy picknek lehet értelme az első körben.Én valahogy fázok a CB drafttól az első körökben.
Tavaly Hilton visszaesett és amúgy sem egy ballhawk CB-ről beszélünk, és középen (is) nagyon kellene a labdaérzék és Murphy középen életveszélyes lehet.
Barron, Edmunds, Murphy, Hilton, Haden, Nelson 6 DB szett dime felállásban nem hangzana rosszul, pláne úgy, hogy Barron már sokkal inkább LB, mint DB.
Bush lehet, akire sanszunk lenne, de szerintem fel kellene menni érte is annyi az LB need előttünk.
Klemó
Kicsit olyan érzésem van mint ahogy a Barnák QB-t draftoltak x éven keresztül és sosem akart összejönni.
Egyébként nekem kocaszurkolóként Murphy szimpatikus opció lenne.
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Rózsavíz mentorálja őt is?Nekem az ilyen hozzáállás se tetszik--)Hát amennyire felszopkodják őt, még az 1/9 is kevésnek tűnik, az 1/20-ról felmenni érte pedig egy 3. körrel teljesen sansztalan odáig, ahol még ez esetben bent lenne, de még kövi éves 1. körrel is karcosJa, egyetértek és azért coverage-ben bőven van benne kockázat, nekem ő nem egy no-brainer pick. (azzal persze, hogy ha 10. helyen választanánk örülnék, ha ő jönne)
Wyatt
Klemó
Devin White meg az LSU Pro Day-en leadta a fizetési igényét, és közölte, hogy aki olcsón akarja őt megszerezni, az jobb ha most draftolja, mert 5 év múlva szabadügynökként már legalább 100 milliót fog kérni.
steelwolf
Akkor lehet már a harmadik évet kiüli. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Egyébként nekem meg a Hilton ügyből az látszik, hogy nem vagyunk elégedettek a nickel CB poszttal. Ha pedig így van, akkor a Murphy picknek lehet értelme az első körben.Tavaly Hilton visszaesett és amúgy sem egy ballhawk CB-ről beszélünk, és középen (is) nagyon kellene a labdaérzék és Murphy középen életveszélyes lehet.
több mint 6 éve
Nekem az ilyen hozzáállás se tetszik--)Hát amennyire felszopkodják őt, még az 1/9 is kevésnek tűnik, az 1/20-ról felmenni érte pedig egy 3. körrel teljesen sansztalan odáig, ahol még ez esetben bent lenne, de még kövi éves 1. körrel is karcosJa, egyetértek és azért coverage-ben bőven van benne kockázat, nekem ő nem egy no-brainer pick. (azzal persze, hogy ha 10. helyen választanánk örülnék, ha ő jönne)
Wyatt
Klemó
több mint 6 éve
Hát amennyire felszopkodják őt, még az 1/9 is kevésnek tűnik, az 1/20-ról felmenni érte pedig egy 3. körrel teljesen sansztalan odáig, ahol még ez esetben bent lenne, de még kövi éves 1. körrel is karcosJa, egyetértek és azért coverage-ben bőven van benne kockázat, nekem ő nem egy no-brainer pick. (azzal persze, hogy ha 10. helyen választanánk örülnék, ha ő jönne)
Wyatt
több mint 6 éve
Hát amennyire felszopkodják őt, még az 1/9 is kevésnek tűnik, az 1/20-ról felmenni érte pedig egy 3. körrel teljesen sansztalan odáig, ahol még ez esetben bent lenne, de még kövi éves 1. körrel is karcos

több mint 6 éve
Én meg mindig inkább Lee-t hoznam el valahogy, mint két első kort adják egy aztán NFL-ben ki tudja hogyan beváló ILB-ért...Az extra harmadik körünket gondolom beáldoznánk erre. Ezzel 4-5 helyet tudnánk felfelé menni, de ez Whitért nem hiszem, hogy elég lesz. A Broncos elé kellene menni, hogy nagyjából biztos lehess ebben, ami a 9. hely a drafton. Ide már bezony nagy ellenérték kellene, ami szerintem sem érné meg White-ért. Az OLB class nagyon jó és nekünk azt gondolom az is need, ha komolyan gondolkodunk, így lesz ott a 20. helyen is jó érték.
Klaci79
több mint 6 éve
Én meg mindig inkább Lee-t hoznam el valahogy, mint két első kort adják egy aztán NFL-ben ki tudja hogyan beváló ILB-ért...
több mint 6 éve
twitter.com/brodyamiller/status/1109128767157473280?s=21"Jerry Olsavsky, ILB Coach Steelers, ran extra drills with Devin White. With Kevin Colbert and Mike Tomlin on the field. They don't do that unless he's on the short list."
Szóval lehet, hogy ezek mi vagyunk - amit nem is bánnék, még ha be is kellene áldozni a jövő évi első körünket.
több mint 6 éve
Ezt már szeretem Gabi, amikor ennyit írsz. 😀 😀 😀meg jo hogy megoldaskent jott tavaly szegeny. : ( De legalabb o kerte hogy vagjuk ki es meg is kapta. Szoval boldog mind a ket fel.Morgan Burnett elküldve.éjjenkunkori!
twitter.com/AdamSchefter/status/1109084161279750145
iktriad
sutianap
gabistar
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."