Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Sima bukót várok. De ahogy már írta zidane99, a szezonra is.A jinxelést hagyd rám. 😉 😊 Simán ott lesztek a playoff környékén a végén, lehet még be is juttok. Szerintem a csoport simán hozható, a Browns közel sem tűnik Dream Teamnek, a Ravens meg a liga leggyengébb csapatát intézte el, ti meg a legerősebbel játszottatok idegenben. Szvsz egy súlycsoportban van mindhárom AFC North div. győzelemre esélyes gárda, ami majd a csoportmeccseken ki is fog majd ütközni (szoros meccsekre számítok a 3 csapat egymás közötti találkozóin). Az első hetet meg sose érdemes túlreagálni, mert általában úgy se az lesz a jellemző a szezonban. Kivéve, ha Patriots (vagy idén Dolphins) fan az ember.
Nem lennék meglepve, ha top10-es draft lenne ebből - a top5-öt csak az menti meg, hogy nem vagyunk annyira diszfuncionális franchise mint némelyik 😊
tenorx
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Sima bukót várok. De ahogy már írta zidane99, a szezonra is.Nem lennék meglepve, ha top10-es draft lenne ebből - a top5-öt csak az menti meg, hogy nem vagyunk annyira diszfuncionális franchise mint némelyik 😊
több mint 6 éve
Én lényegesen több Seahawks-pontot, mint a legutóbbi két pittsburghi látogatás során 😊)Épp mos nézem a Sport 1 Patriots elleni mérkőzésetek.Nem lehet hogy csak szezon eleji forma ?Sziasztok mit vártok a vasárnapi mérkőzéstől?Én szkeptikus vagyok, de az egész szezonra kivetítve. Legalábbis amíg ez az edzői stáb meg BB van.
Rózsa Sándor (betyár)
zidane99
Mert Pl. Mi mindig szarok vagyunk szeptemberben de aztán össze csiszolodunk.Lehet nálatok is csak simán ez a helyzet.
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 6 éve
Kéne egy kis Ómassa ha már acélváros.és három éve mondják hogy változtassuk meg a D signalt mer az ellenfél segédezői is kívülről fújjákAzt azért tegyük ide gyorsan, hogy coach D fire zone rendszerét úgy szedte szét majd mindig Brady, hogy "öröm" volt nézni, vagyis Coach D sem talált ki semmi mást a Pats ellen, de ezekre a playekre egész egyszerűen nincs magyarázat, ez nettó hozzá nem értést jelez..Ez a Butler tényleg egy gyökér...pedig mint OLB edző tisztában lehetne a képességekkel!Annak idején, amikor ki lett nevezve nagyon bíztam benne, hogy Coach Dad mellett a köszön kívül más is ragadt rá és jó DC lesz belőle.
twitter.com/steelblitzburgh/status/1171180480399589376?s=21
Klaci79
Aztán rá kellett jönnöm, hogy az tekintet amivel a meccs eseményeit bámulja az az összkapacitását jelenti.
Hihetetlen, hogy amikor valaki egy olyan lángelme mellett lehet, mint Lebeau, gyakorlatilag semmit nem képes átvenni a tudásából, a mentalitásából.
Itt amúgy behoznám, az általam sokszor védett Tomlin felelősségét is, mert még két ilyen sótlan, ízetlen felfogású cordinatort ki evezni, mint Fitchner, meg Butler. Annyira kreatívak a playek megalkotásában és hívásában, hogy lehet, hogy a 3 éves kislányom jobb playeket tudna felrajzolni, mint ők.
Szóval azt érzem most, hogy a cordinatori posztokon nagyon - nagyon el vagyunk maradva és ehhez hozzá jön egy jó esetben átlagos, vagy már inkább az átlag alá eső Big Ben is.
Gergőke
Klemó
sutianap
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ben ótvar szar volt, ez nem is kérdés és ezt ő maga sem vitatta. Nekem a dobásain kívül a lassú totyogás volt még ami kétségbeejtő volt, mert legalább lábbal eddig mindig megoldotta.Csak nehogy 4 meccs múlva is pont itt tartsunk...
Washington ügy szerintem sincs, ha van ügy, akkor legfeljebb Moncrief ügy van, de egy meccs után őt sem fogjuk kitenni. Többet fogjuk Johnsont használni és/vagy Holtont cserébe és remélem Mcdönci is több szerepet kap, főleg a check down passzoknál.
Egyetértek azzal, hogy végső következtetést a Pats elleni meccsből nem szabad levonni, sokkal inkább 4 meccs után lehet majd következtetni hol a helyünk.
Klemó
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
A Pats nem mérvadó, ellenük vakon vagyon mindíg.Épp mos nézem a Sport 1 Patriots elleni mérkőzésetek.Nem lehet hogy csak szezon eleji forma ?Sziasztok mit vártok a vasárnapi mérkőzéstől?Én szkeptikus vagyok, de az egész szezonra kivetítve. Legalábbis amíg ez az edzői stáb meg BB van.
Rózsa Sándor (betyár)
zidane99
Mert Pl. Mi mindig szarok vagyunk szeptemberben de aztán össze csiszolodunk.Lehet nálatok is csak simán ez a helyzet.
Rózsa Sándor (betyár)
A nagyob gond már egy ideje, hogy a hc, dc együttesben én nem látom a fejlődést. A oc még képlékeny, mert friss.
És akkor ott van még egy öregedő BB, aki az istenek közé szeretne emelkedni, csak nem veszi észre, hogy már levágták a szárnyait.🙂
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Épp mos nézem a Sport 1 Patriots elleni mérkőzésetek.Nem lehet hogy csak szezon eleji forma ?Sziasztok mit vártok a vasárnapi mérkőzéstől?Én szkeptikus vagyok, de az egész szezonra kivetítve. Legalábbis amíg ez az edzői stáb meg BB van.
Rózsa Sándor (betyár)
zidane99
több mint 6 éve
Sziasztok mit vártok a vasárnapi mérkőzéstől?Én szkeptikus vagyok, de az egész szezonra kivetítve. Legalábbis amíg ez az edzői stáb meg BB van.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok mit vártok a vasárnapi mérkőzéstől?
több mint 6 éve
Micsoda emberfogás!!Butler biztos sokat töprenghetett, mire kitalálta ezt a playt. 😊
Hilton és Nelson vigyáztak egymásra 😂
twitter.com/alex_kozora/status/1171791178402017281?s=21
Klaci79
több mint 6 éve
Micsoda emberfogás!!Hilton és Nelson vigyáztak egymásra 😂
twitter.com/alex_kozora/status/1171791178402017281?s=21
több mint 6 éve
Közben Nix állítólag hetekre kidőlt...ahogy Haden is...remek hírek
több mint 6 éve
Csak elkésett a dublőr. A terv volt a talpsérülés, a távolmaradás és a Helmet hiszti.Közben folytatódott AB "parádés" szezonja, felnyomták szexuális erőszakért ...Hirtelen ez is kiderült 😊
Gergőke
Valami oaklandi iskoláslányra gyanakszom. De előbb utóbb összeadódnak ezek és csak elmeszelik bármekkora sztár.
bcsarli
B terv volt a "megcsapunk valami köztiszteletben állót a csapatnál"
Ha ez sem jön össze akkor ott lesz C tervnek, hogy jön Ceccílija és ceccuálissan meggyanusít. Ceccíliának elfelejtettek szólni, hogy mégis bejött a B terv.
több mint 6 éve
Ben ótvar szar volt, ez nem is kérdés és ezt ő maga sem vitatta. Nekem a dobásain kívül a lassú totyogás volt még ami kétségbeejtő volt, mert legalább lábbal eddig mindig megoldotta. Washington ügy szerintem sincs, ha van ügy, akkor legfeljebb Moncrief ügy van, de egy meccs után őt sem fogjuk kitenni. Többet fogjuk Johnsont használni és/vagy Holtont cserébe és remélem Mcdönci is több szerepet kap, főleg a check down passzoknál.
Egyetértek azzal, hogy végső következtetést a Pats elleni meccsből nem szabad levonni, sokkal inkább 4 meccs után lehet majd következtetni hol a helyünk.
több mint 6 éve
Közben folytatódott AB "parádés" szezonja, felnyomták szexuális erőszakért ...Hirtelen ez is kiderült 😊
Gergőke
Valami oaklandi iskoláslányra gyanakszom. De előbb utóbb összeadódnak ezek és csak elmeszelik bármekkora sztár.
több mint 6 éve
Közben folytatódott AB "parádés" szezonja, felnyomták szexuális erőszakért ...
több mint 6 éve
Elfogytak a jelek. Most majd jönnek az NCAA-ből ismert Family Guy, Donald Trump meme és Tom&Jerry táblákés három éve mondják hogy változtassuk meg a D signalt mer az ellenfél segédezői is kívülről fújjákAzt azért tegyük ide gyorsan, hogy coach D fire zone rendszerét úgy szedte szét majd mindig Brady, hogy "öröm" volt nézni, vagyis Coach D sem talált ki semmi mást a Pats ellen, de ezekre a playekre egész egyszerűen nincs magyarázat, ez nettó hozzá nem értést jelez..Ez a Butler tényleg egy gyökér...pedig mint OLB edző tisztában lehetne a képességekkel!Annak idején, amikor ki lett nevezve nagyon bíztam benne, hogy Coach Dad mellett a köszön kívül más is ragadt rá és jó DC lesz belőle.
Klaci79
Aztán rá kellett jönnöm, hogy az tekintet amivel a meccs eseményeit bámulja az az összkapacitását jelenti.
Hihetetlen, hogy amikor valaki egy olyan lángelme mellett lehet, mint Lebeau, gyakorlatilag semmit nem képes átvenni a tudásából, a mentalitásából.
Itt amúgy behoznám, az általam sokszor védett Tomlin felelősségét is, mert még két ilyen sótlan, ízetlen felfogású cordinatort ki evezni, mint Fitchner, meg Butler. Annyira kreatívak a playek megalkotásában és hívásában, hogy lehet, hogy a 3 éves kislányom jobb playeket tudna felrajzolni, mint ők.
Szóval azt érzem most, hogy a cordinatori posztokon nagyon - nagyon el vagyunk maradva és ehhez hozzá jön egy jó esetben átlagos, vagy már inkább az átlag alá eső Big Ben is.
Gergőke
Klemó
sutianap
több mint 6 éve
A Washington témánozŐszintén szólva nem is hiszem, hogy van Washington téma....annyira egyértelmű, hogy BB szarul dobja a labdákat. Majd lesz megint valamikor egy 4-5-6 TD-s meccse és Tomlin azt hiszi ennyire fasza, maradhat...
nem Wash nem tudja elkapni Ben labdáit, hanem Ben nem tudja odadobni, ahogy Rudi...
lényeges különbség
sutianap
| Más:
Antonio Brown Accused of Rape in a Lawsuit
The Patriots receiver is accused of three incidents of sexual assault, in 2017 and 2018, against a woman who attended college with him. |
több mint 6 éve
Marcus Gilbert IR-re került a Cardinals-nál...ez egy talált 6.kör volt...gyors volt
Klaci79
több mint 6 éve
Nézzük a jó oldalát. Mi is 3 pontot értünk el, meg a SB vesztes Rams is! 😀Skipper meg ígéretes volt, de Matthew Thomas is az volt!
több mint 6 éve
Marcus Gilbert IR-re került a Cardinals-nál...ez egy talált 6.kör volt...
több mint 6 éve
Teljesen igazad van, de nem is a mostani meccsre gondoltam. A hibák gyakran előjöttek a védekezésből, meg a drafton is..2-3 évente full olyan pali, akit mindenki 3. körbe várna, aztán ki is derül, hogy nem lesz belőle olyan játékos, amilyet Tomlinék szerettek volna.Azért nem egy felturbózott Pats ellen kell értekelni a szezon első meccse alapján általánosságban.Mondjuk a tompa2-t már máshol is szopatják, de nálunk valahogy ezt kurvára nem veszik észre....az bassza még a csőröm, hogy a CB-k milyen távolságra állnak a WR-ektől...esélyük sincs levédekezni a passzokat és akkor jön Edmunds és visszahúzott kézzel szerel, nehogy kiüsse a labdát a WR kezéből. De ha ez innen tisztán látszik, onnan miért nem??? A kérdés persze költői...amíg a draft pillanatában bust Burns és Edmundokat húzunk az első körben....Ez a Butler tényleg egy gyökér...pedig mint OLB edző tisztában lehetne a képességekkel!Hát....ebben a playben azért több a gond.... az ILB-k 1 méterre vannak a LOS-tól az FS pedig a picsába Jeruzsálem közelébe, az az igazán röhejes ennek tetejébe.
Klaci79
Mert az vicc, hogy még lehetne akár Dupree is Edelman-en, ha csapdázni akarnánk ,vagyis legalább az egyik ILB bevágódna középre a slant útvonalra, vagy Jeruzsálem közeléből Kelly visszajönne Dabas környékére. De vazze....nem.....így Edelmann választhat, hogy a tuti slant útvonalan futja, vagy a hosszabb elkapás kedvéért slant útvonalat választ, kívülről a mi jó Budunkat megkerülve.
No és ennek fényében gáz Tomlin azon véleménye, hogy a sémával minden rendben volt, csak a kivitelezés volt gyökér....hát ja....nem tudok mást mondani, mint azt, hogy BB-nél a másik oldalon egy ilyen play és a DC megy a levesbe, mert kiderül(t) alkalmatlan.....
Klemó
Klaci79
Én nem tartom jó HC-nak Tomlint, de pont ez az egy meccs ezt se nem cáfolta, se nem igazolta, mert nem volt mérvadó ilyen tekintetben.
Idén a Pats és a Chiefs kb. le fogja tarolni az alapszakaszt. Nem ellenük kell a PO-t kiharcolni, hanem a csoportmeccseken. És a PO-ban meg csak egy jó nap kell ellenük is.
Sobri Jóska