Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Connor játszik?McGregor? Vagy John Connor?
steelwolf
---
Practicing fully on Friday for the Steelers were inside linebacker Mark Barron (not injury related), cornerback Joe Haden (shoulder), tight end Vance McDonald (back), outside linebacker Bud Dupree and running back James Conner (knee). None of those five players received game status designations on Friday so all are expected to play Sunday against the 49ers.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Connor játszik?
több mint 6 éve
Azert jobb lenne egy kicsit tobbre hasznalni ot. 😊Diontae Johnson lesz a másik kezdő WR JuJu-val!Ezaz, csak tökösen! A hosszú meg mehet Washingtonnak. 🙂
Klaci79
Gergőke
több mint 6 éve
BigBen megtöcskölte szénnékokózva, és Brownie úgy látszik bipoláris lett a papásmamás pepitától.Beszarás ez az egész ami megy AB körül! 😁☻🤡Mi történhetett nálatok tavaly az öltözőben, hogy az addig teljesen normális sztárelkapót egy idény alatt agyhalottá amortizáltátok?
steelwolf
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Business is not boomin' anymore
több mint 6 éve
Csak maradt utána egy ,,kicsi" halott pénz...AB ismét FA...😉😂😀 😀
Elférne meg Moncrief helyén, No5-ként
Klaci79
MI legalább kaptunk érte 2 picket, mindenki más csak szívott vele.
Nem gondoltam volna hogy ez lesz a vége, de tényleg úgy néz ki, hogy mi jöttünk ki legjobban a történetből.
Amúgy vissza is jöhetne, már nem Ben a QB, Rudival meg nincs rosszban. 😀
Jan
több mint 6 éve
Beszarás ez az egész ami megy AB körül! 😁☻🤡Mi történhetett nálatok tavaly az öltözőben, hogy az addig teljesen normális sztárelkapót egy idény alatt agyhalottá amortizáltátok?
steelwolf
több mint 6 éve
AB ismét FA...😉😂😀 😀
Klaci79
MI legalább kaptunk érte 2 picket, mindenki más csak szívott vele.
Nem gondoltam volna hogy ez lesz a vége, de tényleg úgy néz ki, hogy mi jöttünk ki legjobban a történetből.
Amúgy vissza is jöhetne, már nem Ben a QB, Rudival meg nincs rosszban. 😀
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Beszarás ez az egész ami megy AB körül! 😁☻🤡
több mint 6 éve
AB ismét FA...😉😂örülhet, ha szabadlábon marad.
Klaci79
több mint 6 éve
Diontae Johnson lesz a másik kezdő WR JuJu-val!Ezaz, csak tökösen! A hosszú meg mehet Washingtonnak. 🙂
Klaci79
több mint 6 éve
Diontae Johnson lesz a másik kezdő WR JuJu-val!
több mint 6 éve
Egy dolog tudni, hogy mi lesz, egy másik sikeresen tenni is ellene.Persze az is döbbenet, hogy a nickel blitzek "hatékonysága": 6/7 72 yards, 1 TD 5 Firs down.ez élőben nézve is teljesen kiszámítható volt...azon agyaltunk, hogyha mi látjuk/tudjuk h blitz lesz, akkor RW valószínűleg még inkább...bízunk benne, hogy ez Davis kiesésével megváltozik
Többször kritizáltuk itt a D-t, de, ha a fentieket látja az ember, akkor mégis szörnyülködik...
Klemó
thebeke
UFC-ben is mindenki tudja, hogy Nurma mit fog csinálni, azt is csinálja, és 28 meccséből 28-t nyert.
Szóval azért ehhez Wilson zsenije is kellett.
több mint 6 éve
Persze az is döbbenet, hogy a nickel blitzek "hatékonysága": 6/7 72 yards, 1 TD 5 Firs down.ez élőben nézve is teljesen kiszámítható volt...azon agyaltunk, hogyha mi látjuk/tudjuk h blitz lesz, akkor RW valószínűleg még inkább...bízunk benne, hogy ez Davis kiesésével megváltozik
Többször kritizáltuk itt a D-t, de, ha a fentieket látja az ember, akkor mégis szörnyülködik...
Klemó
több mint 6 éve
Néztem az elemzést a D-ről a Hawks elleni meccsünkről a hosszú yardos szituknál. Ezt ott a meccsen éreztem is, de mégis döbbenets tapasztalni, hogy ezeket a szitukat MIND megcsinálta a Hawks és ez nem lehet egyéni koncentrálás kérdése. Persze az is döbbenet, hogy a nickel blitzek "hatékonysága": 6/7 72 yards, 1 TD 5 Firs down. Többször kritizáltuk itt a D-t, de, ha a fentieket látja az ember, akkor mégis szörnyülködik...
több mint 6 éve
A tied jobb persze. De lehetne meg egy gyerekes almodozas (mese) is ez, mint nekunk (vagy barmely masik csapatnak) az uj(abb) sb gyozelem.youtu.be/w_DKWlrA24kEz a Rainbow Warrior ez olyan, mint a csillámpóni?A Hawaii Rainbow Warriors szurkolók kurvára bajban lehetnek a nevekkel és rövidítésükkel.hajj amikor Wildfires fullszerelésben csapattam koncerten, hallod ez Saaanyi!!!!Félelmetes egy csapat van itt. Azon csodálkozom még senkit nem szerződtettek közületek GM-nek vagy HC-nak. Komolyan ennél alacsonyabb pozíciót nem érdemel egyikőtök se. Olyan profin osztjátok a pénzt, felállást és taktikát mint akinek megvan hozzá mindene. Még viccesek is, remélem azért vissza olvassátok magatok néha napján. A mindenkit ostoba nevekkel való megnevezés, tán viccesnek szánt becenevek pedig hát....... nem érik el céljukat. Igaz ha az értelmetlenség az akkor igen.Kétszer szóltak a Pécs Gringostól, de inkább feloszlottak, mielőtt bármit válaszoltam volna
prérifarkas
Fast Willie
sutianap
Pedig gondolkodtam rajta, hogy nekik szurkolok, mert Vili The Warrior a mascotjuk😁
Fast Willie
empty taxi
naagy harcos naaagy szív
sutianap
www.youtube.com/watch?v=9HmFg0WYx34
több mint 6 éve
youtu.be/w_DKWlrA24kEz a Rainbow Warrior ez olyan, mint a csillámpóni?A Hawaii Rainbow Warriors szurkolók kurvára bajban lehetnek a nevekkel és rövidítésükkel.hajj amikor Wildfires fullszerelésben csapattam koncerten, hallod ez Saaanyi!!!!Félelmetes egy csapat van itt. Azon csodálkozom még senkit nem szerződtettek közületek GM-nek vagy HC-nak. Komolyan ennél alacsonyabb pozíciót nem érdemel egyikőtök se. Olyan profin osztjátok a pénzt, felállást és taktikát mint akinek megvan hozzá mindene. Még viccesek is, remélem azért vissza olvassátok magatok néha napján. A mindenkit ostoba nevekkel való megnevezés, tán viccesnek szánt becenevek pedig hát....... nem érik el céljukat. Igaz ha az értelmetlenség az akkor igen.Kétszer szóltak a Pécs Gringostól, de inkább feloszlottak, mielőtt bármit válaszoltam volna
prérifarkas
Fast Willie
sutianap
Pedig gondolkodtam rajta, hogy nekik szurkolok, mert Vili The Warrior a mascotjuk😁
Fast Willie
empty taxi
naagy harcos naaagy szív

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ez a Rainbow Warrior ez olyan, mint a csillámpóni?A Hawaii Rainbow Warriors szurkolók kurvára bajban lehetnek a nevekkel és rövidítésükkel.hajj amikor Wildfires fullszerelésben csapattam koncerten, hallod ez Saaanyi!!!!Félelmetes egy csapat van itt. Azon csodálkozom még senkit nem szerződtettek közületek GM-nek vagy HC-nak. Komolyan ennél alacsonyabb pozíciót nem érdemel egyikőtök se. Olyan profin osztjátok a pénzt, felállást és taktikát mint akinek megvan hozzá mindene. Még viccesek is, remélem azért vissza olvassátok magatok néha napján. A mindenkit ostoba nevekkel való megnevezés, tán viccesnek szánt becenevek pedig hát....... nem érik el céljukat. Igaz ha az értelmetlenség az akkor igen.Kétszer szóltak a Pécs Gringostól, de inkább feloszlottak, mielőtt bármit válaszoltam volna
prérifarkas
Fast Willie
sutianap
Fast Willie

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A Hawaii Rainbow Warriors szurkolók kurvára bajban lehetnek a nevekkel és rövidítésükkel.hajj amikor Wildfires fullszerelésben csapattam koncerten, hallod ez Saaanyi!!!!Félelmetes egy csapat van itt. Azon csodálkozom még senkit nem szerződtettek közületek GM-nek vagy HC-nak. Komolyan ennél alacsonyabb pozíciót nem érdemel egyikőtök se. Olyan profin osztjátok a pénzt, felállást és taktikát mint akinek megvan hozzá mindene. Még viccesek is, remélem azért vissza olvassátok magatok néha napján. A mindenkit ostoba nevekkel való megnevezés, tán viccesnek szánt becenevek pedig hát....... nem érik el céljukat. Igaz ha az értelmetlenség az akkor igen.Kétszer szóltak a Pécs Gringostól, de inkább feloszlottak, mielőtt bármit válaszoltam volna
prérifarkas
Fast Willie
sutianap
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
hajj amikor Wildfires fullszerelésben csapattam koncerten, hallod ez Saaanyi!!!!Félelmetes egy csapat van itt. Azon csodálkozom még senkit nem szerződtettek közületek GM-nek vagy HC-nak. Komolyan ennél alacsonyabb pozíciót nem érdemel egyikőtök se. Olyan profin osztjátok a pénzt, felállást és taktikát mint akinek megvan hozzá mindene. Még viccesek is, remélem azért vissza olvassátok magatok néha napján. A mindenkit ostoba nevekkel való megnevezés, tán viccesnek szánt becenevek pedig hát....... nem érik el céljukat. Igaz ha az értelmetlenség az akkor igen.Kétszer szóltak a Pécs Gringostól, de inkább feloszlottak, mielőtt bármit válaszoltam volna
prérifarkas
Fast Willie

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Félelmetes egy csapat van itt. Azon csodálkozom még senkit nem szerződtettek közületek GM-nek vagy HC-nak. Komolyan ennél alacsonyabb pozíciót nem érdemel egyikőtök se. Olyan profin osztjátok a pénzt, felállást és taktikát mint akinek megvan hozzá mindene. Még viccesek is, remélem azért vissza olvassátok magatok néha napján. A mindenkit ostoba nevekkel való megnevezés, tán viccesnek szánt becenevek pedig hát....... nem érik el céljukat. Igaz ha az értelmetlenség az akkor igen.Kétszer szóltak a Pécs Gringostól, de inkább feloszlottak, mielőtt bármit válaszoltam volna
prérifarkas
több mint 6 éve
Én nem erőltetném be Wattot a blind side-ra, mert ő még Glincsi oldalán is képes nyomást generálni, egy újonccal szemben pedig Düprínek is lehetnek momentumai. Mint pl tavaly a Browns ellen is korrekt meccset nyomott. Ő csak akkor van teljesen elveszve, ha nem egy újonc az ellenfél, tehát a liga csapatainak 90%-val szemben. 😕Nyeh, szerintem már az Erdőirtó (DeForest Buckner), a Rocksteady (Arik Armstead) meg a BosaBoy (Nick Bosa) hazacsapja a reményeinket, káragőzért a melegeknek. Én a poén kedvéért beküldeném Paxton Lynchet (Paxton Lynch), hadddögöljön meg nyugati idő szerint. Különben se tudták kivideózni sose.🤣
Valamit viszont mindenképp ki kell találni Kittle ellen. Adná magát, hogy a loson azonnal megütni, de ezt valamiért nem csináljuk. Bush-nak sincsenek olyan cover képességei, hogy megállítsa, pláne most még 2 meccs után, Brady2 pedig megtalálja a zónahatárokat majd. Ráadásul mindezt nyilván nem Fitz-el nyomjuk majd még, így nagyon fel lesz kötve a gatya középen az ILB mögött.
Mindenesetre most a D-n a sor és ha Tomlin nem tudja a gárdát összeszedni, akkor köszönjük meg neki az év végén...de eddig joggal hihettük, hogy Tomlin ebben (az egyben) legalább elit.
Mondjuk az elméletet megeszi a fene, ha Hilton blitznél senki nem vált be a helyére és nevetséges 15 yardokat engedünk az ellenfeleknek. Sutton viszont nagyon tetszett, többet kellene játszatni őt, bár Nelson és Haden is megbízható, szóval szerintem itt egyértelmű, hogy az Edmunds/Davis, Edmunds/Kelly párosoknál bűzlik a hal...illetve muszáj lesz 4 emberrel is hatékonyan támadni, mert a futójáték átjön az OL-en megint szarban lehetünk. Ha Garop megver minket, akkor ezzel nehéz mit csinálni, de a futójátékot és a TE-et ki kell venni. Ez utóbbit mi kurvára nem tudom, hogy fogjuk csinálni...
Ami az offense-t illeti. Most megkapjuk a komplett csomagot a Rudi-Washington OSU duóból. Lássuk mire volt jó ez az 5 év együtt. Elvileg 1-2 esetben azért képesek lehetnek nagy dolgokra és ez JuJu dolgát is könnyíti, de most meglátjuk mi van ha Sörminátor ellen kell meccselnie...anno a csúcsformában lévő levette a pályáról AB-t is. Futni kéne igazából, de Nix ugyebár nix, úgyhogy a jó DeCastro blokkokban bízhatunk, meg abban, hogy nem lesz totálisan egysíkú az offense. A Sea ellen az első félidő végén volt egy szép drive-ja még Bennek, osztogatta a labdát megfelelően, utána a második félidőben Rudi is szépen csinálta ezt...tehát remény van, de így az utazás miatt azt gondolom, hogy messze nem mi vagyunk az esélyesek.
Klaci79
Komolyabban ecce homo, tömörülni kell: bunchformálás, double penetration, Castrum (David DeCastro) blokádok. Megnézném, hogy Samuelson (Jaylen Samuels) és JohnConnor (James Conner) tud-e többirányban egyszerre futni, Montecuccolit (az ő nevét nem vagyok hajlandó leírni😊 ) pedig büntiből csak blokkolni küldeném, ott talán csak a szeméből folyik a drop, nem a kezéből.
Juju (Juju Smith-Schuster) menjen jobbra, pazaroljuk csak JWash-t (James Washington) Sherm the Worm-re (Richard Sherman), hátha megfirkálja go route-on (vagy a körúton)
Marcel Kittel (George Kittle) kb annyi kárt fog okozni mint a Dizzly (Will Dissly), ő az új Gronk (Rob Gronkowski). Nem ellene kell védekezni, hanem szítszednyi a rythm&bluest darabjaira, hogy a bőrbogyó hereINTirányban jöjjön.
Staley (Joe Staley) üres helyét kell penetrálni, hadd érezze a kezdőb&zee a Gőzwattot (TJ Watt). Bushmannak (Devin Bush) Breidablikkal (= Matt Breida, ez különben egy izlandi település- közérdekű ismeretterjesztő rovatunkat látták) kell utaznia, lépjen a sarkára bátran, mogyorózza csak bőszen, hátha felköpi a mogyit, mint Carson City (Chris Carson).
Több Aranyásót nem ismerek, a feleségem biztos örül😂
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Félelmetes egy csapat van itt. Azon csodálkozom még senkit nem szerződtettek közületek GM-nek vagy HC-nak. Komolyan ennél alacsonyabb pozíciót nem érdemel egyikőtök se. Olyan profin osztjátok a pénzt, felállást és taktikát mint akinek megvan hozzá mindene. Még viccesek is, remélem azért vissza olvassátok magatok néha napján. A mindenkit ostoba nevekkel való megnevezés, tán viccesnek szánt becenevek pedig hát....... nem érik el céljukat. Igaz ha az értelmetlenség az akkor igen.
Harcra Fel Győzni Kell!!