Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
A hozzászólásokat olvasgatva nem történt semmi váratlan, lényegében véve minden szeptemberben hasonlókat lehet itt olvasni a fórumon.
Aztán jön a rózsaszín hónap és a rózsaszín ködben egyből sb contenderek leszünk. 😁
kittli
Szokásos homály szezonkezdet. Persze ez most kicsit szarabbul néz ki, mert pont NE, de igazából nem szeptemberben kell csodát tenni. Ha 6 forduló után legalább 3-3-al állunk, vagy a 8. után 5-3-al, abból még simán lehet PO. Majd menet közben kialakul.
De szvsz amíg Butler a DC, addig lóf.sz lesz itt, nem SB. 😊
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Bushról mi a vélemény?
steelwolf
Mindkettő szar elnök volt.
iktriad
Ez jó poén volt!
Van patreonod?
több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
A hozzászólásokat olvasgatva nem történt semmi váratlan, lényegében véve minden szeptemberben hasonlókat lehet itt olvasni a fórumon.
Aztán jön a rózsaszín hónap és a rózsaszín ködben egyből sb contenderek leszünk. 😁

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
@AdamSchefter: Jaguars trading a 2020 5th-round pick to Pittsburgh for QB Josh Dobbs, per sources.
Bazzani
istenátka eltávozott, csak rimánkodjanak nehogy Minsu megsérüljön
sutianap
Na, lett egy hely az 53-ban? Ki jön fel, lehet tudni valamit?
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Azon gondolkodom, hogy vajon a centert támadó védőfalember hol lehet? Így guggolva megette reggelire a center? Vagy esetleg ott van ő a centerrel szemben (csak nem látjuk), és éppen azon lamentálnak, hogy vajon a többi hova szaladt el olyan nagyhirtelen?

tenorx
peterk2005
a Pats csere Dlinet nem vágom ebből a szögből, - ha nem csere
úgy Collins ott van s valszeg Guyyal küzd a két G középen, meglógott két yardra a gapen

ez az úgynevezett Z gap ami a center meg a posession receiver között vakuálódik

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 280 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú egész sokat kaptatok érte.....
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
@AdamSchefter: Jaguars trading a 2020 5th-round pick to Pittsburgh for QB Josh Dobbs, per sources.
Bazzani
istenátka eltávozott, csak rimánkodjanak nehogy Minsu megsérüljön

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azon gondolkodom, hogy vajon a centert támadó védőfalember hol lehet? Így guggolva megette reggelire a center? Vagy esetleg ott van ő a centerrel szemben (csak nem látjuk), és éppen azon lamentálnak, hogy vajon a többi hova szaladt el olyan nagyhirtelen?

tenorx

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
 twitter.com/TriCHERatops_/status/1170887745738280960
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Na jó ezek zseniálisak 😀

több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Spy
Nekem ez a kép nem stimmel.
Ez így baszott nagy offside vagy false start.
Bazzani
A ritka, de mindig érdekes false start everyone but the center opciót láthattuk, ilyenkor mindig azt látod a bírón, hogy próbálja nem elröhögni, tegnap sem sokon múlt, hogy belenevessen 😀
Wyatt
Nem tudom, hogy ezt hogyan lehet összehozni
Amadeus
A center megadja a jelet a falnak, csak a labda nem mozdul el kozben. De van, hogy karcos esetben direkt inkabb meg is allnak

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 056 — #NoStress

Spy
Bazzani
A ritka, de mindig érdekes false start everyone but the center opciót láthattuk, ilyenkor mindig azt látod a bírón, hogy próbálja nem elröhögni, tegnap sem sokon múlt, hogy belenevessen 😀
Wyatt
Amadeus
Ha meg tudod tartani a játékosaidat, van aki megvalósítsa. 😉

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499

Spy
Bazzani
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Spy
Bazzani

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Azért vagytok kiakadva, mert nem láttátok:
- a Seattle secondaryt.....
- PeteCarroll/ oppenheimer játékhívásait
- Matt Patriciát taktikai dontés közben(mint a gepárd futás közben),
- Josh Allen - Darnold párost,
- HOF FrankGoret,
- adamguse bármely mozzanatát beleértve a teljes Jets o-t,
- adzsélenremzit.
- A dolphinst azért nem is említem mert ott nem edző van, hanem felszámolóbiztos....,
- Browns meg érdekes módon a sokadik 1/1 után is csak a sírásrívást okozza. Nem megy az a kupleráj pedig kicserélték a bútororkat.... 😕
....
A Bears támadójátékát gondolom kiélveztétek
A lista végtelen....
Én olyan dózist kaptam, hogy egy ideig mostnem nézek meccset.

Szóval Srácok, én csak azt akartam mondani, nem vagytok egyedül 😊 😊
Helmut Zimmer
Mondjuk ez jogos. Annyi volt a szar teljesítmény a tegnapi napon, hogy ebből még akár rájátszás is lehet... 😊
több mint 6 éve
Igen, de Brady - lehet alkata is olyan -, nem volt agyba-főbe verve, és sack és sack között is van különbség. Van a földrevivős, meg az, amikor lehet nem is sack, de bazinagyot kap fejre, meg mindehova. Ben, amit kiállt sok-sok éven keresztül, csoda, hogy még mozog. Most már látszik, de persze szerintem páran is mondtuk, hogy meg lesz a böjtje. ... és ugye régen a QB hitből is tengernyi volt.
Plusz Tommiboy okosan is csinálta - meg persze a séma is olyan volt a gyors passzokkal, esély se volt nyomást helyezni rá, ha kellett, akkor meg szabadult hamar a labdától, Beni meg a falunk meg ugye ilyen dédelgetős stílust nyomott, improvizációra ment ki a végén minden, mert a fal az nem fal volt, hanem egy hártya.
kishaszi
Brady kapcsán kihagyod a legfontosabb részletet: az egész pályafutását (mínusz 2014-15) úgy játszotta le h a liga legjobb OL-coacha által edzett fal védte.
empty taxi
Meg a legjobb HC irányította a csapatát mindvégig. És mindig volt védelme, így beoszthatta, hogy mikor kell hősködnie. És a 20 év alat elfogyasztott kb. 3 OC-t. De igazából másfelet, a többi olyan keveset volt. Úgyhogy a támadó rendszer már a génjeibe ette magát.

Ha megvan minden supportod, könnyebb teljesíteni. Lásd Goff. És könnyebb vigyázni is magadra. Ha nincs, akkor megnehezedik. És azért szerettyük Arianst, mert egy jó coach és remek ember, de valljuk be, ő egy QB gyilkos. Amit ő kér az irányítóitól, abban nincs benne 20 évnyi karrier. Ha egy fiatal irányító Arians-t kapja meg elsőként, belevésődhet a hero ball. Luck is így járt. Illetve ő még rosszabbul.
peterk2005
Arians alapvetően RB killa, a qb kill skill csak járulékos veszteség

dö Tömlin öngöm öl mög, Söndörök,,,,,

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Bushról mi a vélemény?
steelwolf
iktriad
szerintem ő is az lenne...
Klaci79
Kiégtem. 😀 😀 Szerintem mára bezár a zinternet.
kishaszi
Mivel ma Overreaction Monday van, lehet jól teszed, pláne egy olyan csapatnál, amely nem úgy szerepelt, mint az a szurkolói várták. 😊
iktriad
Kis öröm is öröm.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Redditen pörög az optimizmus a Steelers fanoktól 😀

"Ain't nobody shuts out the Steelers, baby!

33 to what?

33 to what?

Not zero, bitches!"
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bushról mi a vélemény?
steelwolf
iktriad
Klaci79
kishaszi
Mivel ma Overreaction Monday van, lehet jól teszed, pláne egy olyan csapatnál, amely nem úgy szerepelt, mint az a szurkolói várták. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Bushról mi a vélemény?
steelwolf
iktriad
Klaci79

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Igen, de Brady - lehet alkata is olyan -, nem volt agyba-főbe verve, és sack és sack között is van különbség. Van a földrevivős, meg az, amikor lehet nem is sack, de bazinagyot kap fejre, meg mindehova. Ben, amit kiállt sok-sok éven keresztül, csoda, hogy még mozog. Most már látszik, de persze szerintem páran is mondtuk, hogy meg lesz a böjtje. ... és ugye régen a QB hitből is tengernyi volt.
Plusz Tommiboy okosan is csinálta - meg persze a séma is olyan volt a gyors passzokkal, esély se volt nyomást helyezni rá, ha kellett, akkor meg szabadult hamar a labdától, Beni meg a falunk meg ugye ilyen dédelgetős stílust nyomott, improvizációra ment ki a végén minden, mert a fal az nem fal volt, hanem egy hártya.
kishaszi
Brady kapcsán kihagyod a legfontosabb részletet: az egész pályafutását (mínusz 2014-15) úgy játszotta le h a liga legjobb OL-coacha által edzett fal védte.
empty taxi
Meg a legjobb HC irányította a csapatát mindvégig. És mindig volt védelme, így beoszthatta, hogy mikor kell hősködnie. És a 20 év alat elfogyasztott kb. 3 OC-t. De igazából másfelet, a többi olyan keveset volt. Úgyhogy a támadó rendszer már a génjeibe ette magát.

Ha megvan minden supportod, könnyebb teljesíteni. Lásd Goff. És könnyebb vigyázni is magadra. Ha nincs, akkor megnehezedik. És azért szerettyük Arianst, mert egy jó coach és remek ember, de valljuk be, ő egy QB gyilkos. Amit ő kér az irányítóitól, abban nincs benne 20 évnyi karrier. Ha egy fiatal irányító Arians-t kapja meg elsőként, belevésődhet a hero ball. Luck is így járt. Illetve ő még rosszabbul.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
kishaszi
empty taxi
2004 Tommy Maddox le, Ben Roethlisberger fel..
Azóta el , visszavonult, unokázik!!!:
Bill Cowher, Ken Wiesenhunt, Dick LeBeau, Soldados, Bruce Arians, Faneca, Joey Porter, Warrior, Casey Hampton, Troy Polamalu, James Harrison, Ike Taylor, FeartheBeard,Coach Hines Ward, Plaxico, Jerome Bettis, Willie Parker, Lawrence Timmons, LaMarr Woodley, Heath Miller., Aaron Smith...

És csak azokat soroltam, akik így vagy úgy ikonok voltak.... és ez a csávó még mindig itt van, és játszik. Mind Ő mind Eli messze túl lettek használva.
Helmut Zimmer
Haley is takarodott
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Bushról mi a vélemény?
steelwolf
iktriad