Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Morgan Burnett elküldve.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1109084161279750145
iktriad
éjjenkunkori!
sutianap
meg jo hogy megoldaskent jott tavaly szegeny. : ( De legalabb o kerte hogy vagjuk ki es meg is kapta. Szoval boldog mind a ket fel.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Morgan Burnett elküldve.
iktriad
éjjenkunkori!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Morgan Burnett elküldve.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tényleg az a gáz, hogy Bell megosztja a gondolatait a Steelersről, miután máshová szerződött, és egy évig kussolt, és nem teregette a szaroslepedőt?!?Sobri Jóska
Én is akartam reagálni a gerinctelenség jelzőre, de aztán rájöttem, hogy az egyik szerepe ennek a fandomságnak az, hogy az ember kiereszthesse a fáradt gőzt. 😊 Ha úgy, hogy legerinctelenezi a távozó és beszólogató volt játékost, hát akkor úgy. 😊

(Amúgy ha ez gerinctelen, akkor a fél NFL az, kb. minden évben több tucat játékos dumál "vissza" valamit. Pats, Steelers, Hawks, Broncos, Giants, Browns, mindegy. Tök természetes. Én is fújtam arra a volt melóhelyemre ahonnan vitával jöttem el. Ahogy mindenki.)
peterk2005
Roppant érdekfeszítő, ahogy a véleményemet minősíted, de tévedésben vagy.
Ez az életszemléletem, hogy legyen valami kis rálátásod.😉
A többi csapat meg azok játékosai pedig nem érdekelnek. Béke veled.
zidane99
Félteértettél. Éppen azt mondtam, hogy visszatöröltem a véleményed minősítését mert rájöttem, hogy valószínűleg te sem szó szerint értetted a játékos minősítését.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Tényleg az a gáz, hogy Bell megosztja a gondolatait a Steelersről, miután máshová szerződött, és egy évig kussolt, és nem teregette a szaroslepedőt?!?Sobri Jóska
Én is akartam reagálni a gerinctelenség jelzőre, de aztán rájöttem, hogy az egyik szerepe ennek a fandomságnak az, hogy az ember kiereszthesse a fáradt gőzt. 😊 Ha úgy, hogy legerinctelenezi a távozó és beszólogató volt játékost, hát akkor úgy. 😊

(Amúgy ha ez gerinctelen, akkor a fél NFL az, kb. minden évben több tucat játékos dumál "vissza" valamit. Pats, Steelers, Hawks, Broncos, Giants, Browns, mindegy. Tök természetes. Én is fújtam arra a volt melóhelyemre ahonnan vitával jöttem el. Ahogy mindenki.)
peterk2005
Roppant érdekfeszítő, ahogy a véleményemet minősíted, de tévedésben vagy.
Ez az életszemléletem, hogy legyen valami kis rálátásod.😉
A többi csapat meg azok játékosai pedig nem érdekelnek. Béke veled.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
"Bűnbak, háború, új remények,
biztos boldogok a lelki szegények."
empty taxi
Nem a sajtkészítők boldogok? 🤔😉😊
Klaci79
Nem, a heringek azok.
 coub.com/view/14fubx
iktriad
Mindketten boldogok 😊:
 www.youtube.com/watch?v=x-p_fnI0sQc

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
empty taxi
Klaci79
Nem, a heringek azok.
 coub.com/view/14fubx
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
boldogok a lelki szegények."
empty taxi
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
empty taxi
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
empty taxi
Igen, köszi, az vagyok 😊

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
boldogok a lelki szegények."

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Punci meg ilyet mondott, neki ilyen véleménye van:

kriSTEELan
Az is ben. Csak mar lehet gm kent gondolkodik iranyit, neha oc kent az biztos. De mindegy ez akkor lenne jo es relevans, ha az off tobbi tagja, aki nem ol mondana ezt. Vagy a def.

Mert nyilvan minden qb elsodleges szempontja, hogy megvedjek az ol emberek es butak lennenek ha nem lennenek veluk joban. Es nem hiaba mennek meg bradytol sem pl kamion szam hus, vagy masoktol ez meg az extra ajandekba nekik. : )

Lehet viszont meg az ol emberek bejaratosak voltak ben hazaba, vacsorara stbre ab pl nem. Vagy a tobbiek sem. Es ...

több mint 6 éve
Egyemaz tatta finomlelkit

Nem dobok a ZABnak, nyenyenye, mer bepöndörödik.

Jah kérem, akkor vakon vótunk, mikor a 84-es erőltetése kiszúrta a szemünket...meg a 7-eseünk nyaka bemerevedett

Persze Bellel nyertünk vóna, megőt nem zavarta VÓNA, ha a John Connorral kiszúrják a szemit😂 Ő még akár bekap is lett vóna, csak a gyűszű. Külömben a Pecc ellen futott vóna 5 tédét meg fieldgoat is

Az külömben belügy, hogy UTÓLAG terìtjük a szaros lepedőt vagy csak mondott valami nagyot???

Milyen jólértesült barátunk a kanapéról! A szezonban foglalkozott volna ennyit a csapattal, bazmeg!😢

Tisztajafejed tesa?
Fast Willie
Az a helyzet, hogy a frencsi QB kritizálására nincs alkalmas időpont.

Ha még itt van: locker room cancer, szabadulni tőle mindegy mennyiért, csak ne rontsa tovább a csapategységet...

Ha már nincs itt: görény, patkány (tetszőleges kistestű rágcsáló), miért nem akkor szólt mikor még itt volt...

De tessék megnézni a J. Jamest, egy kulturált, értelmes fehér gyerek. Milyen szépen megfogalmazta mikor elment : neki magasabban van a plafonja, de a Steelersnél nem jól használták.
És nem is égetik a mezét, nem is görénypatkányféreg, csak mindenki szép nyugodtan tudomásul veszi, hogy hát igen, elment. 😊
Jan
Ez igy igaz. Egy dolog kulonbozik. Hogy ot kivagtak, szoval igy oda ment, meg akkor amikor akart. Mig a masik ket delikvensnek nehezebb dolga volt. B 1 nek el kellett erni hogy ufa legyen (mint jj), es valahogy mig a csapat nem akarta ezt engedni. Es belementek a lejarato hadjaratba. Es tudom mindenki azt mondja, hogy lehetnek ra mergesek. Meg tobbszor ezt mondta hogy jon, aztan megsem jott. Stb. De ez b 1 el egy haboru volt.

Es mediahaboru fo vs bell kozott. B 1 meg nem ment ebbe bele. Miutan azt mondtak, hogy visszajon es megintcsak 2 hetig nem akartak fizetni neki, szetszedtek a lockerjet nyilvanosan, akkor ki az aki oda tobbet visszament volna oda? Nem sokan. Mindegy. Elerte a pit amit akart. Az egyik legjobb futot lejarattak, igy nem volt gaz meg az sem, hogy nem kaptak semmi ellenerteket erte. Es a "nep" is ezt akarta, mert elertek ezt.

Ha nincs semmi hir B 1 rol a mediaban, csak az hogy amit mondott kiuli az evet ha nem egyeznek meg, nincs ilyen kozutalat. Es tobben kerdeztek volna hogy lehet egy ilyen kaliberu emberrel nem megegyezni. Majd pedig siman elvesziteni. Fo csorba. Igy viszont mindenki boldog volt hogy elment. Nagy kulonbseg. A dramat itt az fo irta. Egeszen addig mig bell ugynoke lehuzta a zarat, hogy nem beszelhetnek tobbet rola...

A B 2 nel meg megintcsak a kotottsegek miatt jott a kamu es erdekellentet. Ott b2 csinalta a dramat, hogy a csapat benyelje azt a penzt. Es ott is 1 kor helyett, meg meg emlegetett esetleg 3 kor helyett mit kaptunk nem sokat. Dm et be kell nyelni. Itt is boldogak az emberek. Meg ugy is hogy a csapatresz legjobb es talan a liga egyik legjobb elkapoja ment el. Szoval fo megint vesztett valaki elitet. De ebbol is jol jottek ki. Es ha billsbe tudjak kuldeni meg meg is buntetik. De hat okosabb volt ab es ugynoke mint ez.

JJ nel egyertelmu volt. Ha ezt csinaljak B1 es B2 nel (cut ufa), nincs semmi gond. Avagy ha B1 eseteben meg tudnak allapodni. Szoval nem lehet egy kalap ala venni teljesen.

De a lenyeg az persze igaz. De ot nem kialtotta ki az fo, aztan csapat stb kozellensegnek, vagy jaratta le mint masik esetben. Igy konnyebb volt jj nek szepen fogalmazni. : ) Es bell egyet tehet, meg minden jatekos egyet tehet, ha nem tudnak megegyezni holdout. Es meg is mondta hogy ez lesz. Itt nem kellett volna szivatni ot.

A b 2 bohoc dolog meg egyertelmu miert volt.

Osszesitve fo ket mostani elit ember elveszteset ugy tudta lekommunikalni, hogy jonak tunjenek. Es hogy ok nem tehetnek rola. Pedig tehet a csapat is. Mind a ket esetben. Es ez lett a vege. Egyik kutya masik eb. De ha nincs botrany es ehhez hasonlitjuk a csapatot, hogy milyen volt meg amikor a harom b egyutt jatszott, hiaba mondjak hogy nem, pedig nagy veszteseg erte a csapatot. A palyan az offban.

Hogy kinek melyik huzasa tetszik. Mit akar. Az meg sajat dontes. A hogolyo lavinat csinalt. Es ez lett a vege. Most meg mar megy a bb tamadas is. Szoval lehet ert volna annyi garantaltat bell, hogy ne omoljon ossze a futas kb az utolso elotti helyre es bb b1 kapcsolata is mas lehetett volna. Mint fenykorukban. Mindegy ez van.

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
De tessék megnézni a J. Jamest, egy kulturált, értelmes fehér gyerek. Milyen szépen megfogalmazta mikor elment : neki magasabban van a plafonja, de a Steelersnél nem jól használták.
És nem is égetik a mezét, nem is görénypatkányféreg, csak mindenki szép nyugodtan tudomásul veszi, hogy hát igen, elment. 😊
Jan
Ki égetné? Saját anyja csak nem égeti az egyetlen eladott J.James mezt...
laby
Nem adott az anyjának mezt inkább hagyta, hogy vegyen egyet a kis pénzén!? Hát én is kiraktam volna a szemtelen kölyköt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Jan
Ki égetné? Saját anyja csak nem égeti az egyetlen eladott J.James mezt...

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Egyemaz tatta finomlelkit

Nem dobok a ZABnak, nyenyenye, mer bepöndörödik.

Jah kérem, akkor vakon vótunk, mikor a 84-es erőltetése kiszúrta a szemünket...meg a 7-eseünk nyaka bemerevedett

Persze Bellel nyertünk vóna, megőt nem zavarta VÓNA, ha a John Connorral kiszúrják a szemit😂 Ő még akár bekap is lett vóna, csak a gyűszű. Külömben a Pecc ellen futott vóna 5 tédét meg fieldgoat is

Az külömben belügy, hogy UTÓLAG terìtjük a szaros lepedőt vagy csak mondott valami nagyot???

Milyen jólértesült barátunk a kanapéról! A szezonban foglalkozott volna ennyit a csapattal, bazmeg!😢

Tisztajafejed tesa?
Fast Willie
Az a helyzet, hogy a frencsi QB kritizálására nincs alkalmas időpont.

Ha még itt van: locker room cancer, szabadulni tőle mindegy mennyiért, csak ne rontsa tovább a csapategységet...

Ha már nincs itt: görény, patkány (tetszőleges kistestű rágcsáló), miért nem akkor szólt mikor még itt volt...

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
1db 1. körös + 1db 3. körös pickel meddig lehetne feltradelni?
steelwolf
Itt lehet matekolni tájékoztató jelleggel:

walterfootball.com/draftchart.php
több mint 6 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 319
Punci meg ilyet mondott, neki ilyen véleménye van:

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Azon már nem is csodálkozom, hogy Bell azon nyilatkozata, ami a hezitálásra vonatkozott és azt írta le, hogy igenis folyamatában döntötte el mi legyen még kommentet sem kapott.....pedig a csapat szemszögéből ez a lényeg.

Elmondta Bell (ha kell idézem), hogy úgy volt jön az első napra....hát nem jött....aztán úgy volt, hogy jön a bye week után....és hát kiderült, hogy nem kell játszania, hogy feljebb lépjen a frencsi tag szinten, így nem jött. (itt volt vitám fél éve, hogy ez nem igaz, a menedszer meg mindenki tudta a cba részleteit)

Szóva ezek után ki lehet akadni, hogy néhány csapattársa megjegyzést tesz, de ha hitegetem a csapattársaimat, hogy ott leszek, aztán hozok egy tisztán üzleti döntést a kiüléssel, akkor ne csodálkozzak már azon, ha páran beszólnak. A vasárnapi háborúba ugyanis 53 helyett 52-en mentünk ki....
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Tényleg az a gáz, hogy Bell megosztja a gondolatait a Steelersről, miután máshová szerződött, és egy évig kussolt, és nem teregette a szaroslepedőt?!?
Még tán azt is eljátszotta, hogy őt csak a pénz érdekli, miközben behányt az egész szarrakástól, túltengó qb-egótól, és a töketlen hc-csicskától, de nem mondta, csak várta, hogy tiplizhessen bárhova, bármennyiért, csak megszabaduljon ettől a kicsinyes, önsorstontó dudvakupactól.
Mintha lett volna nem is olyan régen valaki, aki már akkor nekifogott a bálványdöntögetésnek és a fospancsolásnak, míg a család alkalmazásában dolgozott.
Akkor az volt a gáz.
Hát nektek már semmi se jó?!
Sobri Jóska
Nem!
Elérte amit mindennél jobban szeretett volna. Ilyenkor már olyan szánalmasnak tűnik ez az egész. Bell azért nem egy olyan szintű játékos, aki 3 snappet töltött a pályán és egy lehetőséget kapott volna, amit a gonosz BB elfámblizott. Így utólag inkább röhejes az egész. Kapott egy sokkal rosszabb szerződést, mint amit szeretett volna, de az ügynöke helyett inkább volt csapatára lő. Mivel a fizetéssel a Steelers elment a falig, itt nem tud elérni semmit....akkor piszkáljuk meg a volt csapattársat?!
Nem kérdem én, hogy BB messze nem tökéletes, de ez megint hisztinek tűnik, egy olyan játékostól, akinek már tök mindegy. Ennél a rapsztárok azért szókimondóbbak szoktak lenni.
több mint 6 éve
Bellt egyszerűen csak az zavarta,hogy valaki felvilágosította Big Ben az nem az óra, hanem a nagy harang a toronyban.
Egy csengő sosem lesz akkora mint egy harang...
Még 2 B kitálalását várom.
Martövis a BB által okozott traumát vezette le vidám cigivel, Boswell szerződése is bántotta Beni fiú szemét ezért telekinézissel zavarta meg rúgás közben.
A maradék B-k, (Burns, Burnett) meg egyszerűen csak szarok.
kittli
Egy B mind felett... 😊

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
steelwolf
5-6 helyet köbö, mondjuk 15.re smég mimdig előttünk a Cinci meg a Denver

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 6 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 131
Sok volt a dudás a csárdánkban. Az maradt, amelyiknek van két gyűrűje. Pont. Egyébként Terry Bradshaw-ról miket írkáltak volna a csapattársai ha akkoriban lett volna twitter? Négy gyűrűvel az ujjacskáin viszont homályba vész mekkora díva is volt anno...