Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
NIncs vmi értelmes WR FA?
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?
bcsarli
Ha játékra alkalmas állapotban van, akkor BB kezd. De nem vagyok meggyőződve arról, hogy végigviszi a szezont.
több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?
bcsarli
Egyértelműen BB. Ennél sokkal (!) több dolognak kéne történnie, hogy ne Ő kezdjen.
Egyelőre sajnos ez az Ő csapata, Ő a franchise irányító és 1,5 meccs után nem fogják lecserélni Rudira. Főleg, hogy habár jó volt, és határozottan tetszik amit csinál, de azért egyelőre nem hozta le Jézust.

több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Tudom, hogy ilyet nem szabad mondani, de a legjobb dolog ami történhetett a csapattal, hogy BigBen lesérült. Remélem jó pár hétig pihen majd. Rudi a langyos vízből egyből tüzet csinált az offense-ben.
(Moncrief cut pls...)

több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
😁

m.facebook.com/photo.php?fbid=10215291391979068&id=1262984760&set=a.1099700053712&source=48
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
 www.youtube.com/watch?v=QRu9junyhYE youtube 720 stream link
több mint 6 éve
 www.reddit.com/r/nflstreams/comments/d4lj1j/game_thread_seattle_seahawks_pittsburgh_steelers/
több mint 6 éve
 y6stream.club/watch/seattle-seahawks-vs-pittsburgh-steelers/
több mint 6 éve
 bfst.to/watch/nfl-8.php stream live linkek
több mint 6 éve
És mielőtt félre értene valaki, nem negatív vagyok, én lennék a legboldogabb, ha rámcáfolna az edzői stáb a csapattal együtt, de kurvára hiányolom a "gyilkos ösztönt". Az teljesen eltűnt az évek alatt.
Lehet, hogy az emberanyag nem megfelő, lehet, hogy az edzői stáb ergya, kevés, de hogy valami nem működik megfelelően az biztos.
De mindezek ellenére a Steelers a csapatom és akármilyen szarok kitartok melettük és várom a csodát.🙂
zidane99
En csak annyit mondok, most fogjuk meglatni mi lesz a ket gyilkos terrort hozo top rb es top wr hianyaban. Zavartalan felkeszules volt ev elejen. De hol van a wr sor? Dupree miert csak pre seasonban tud jol jatszani. Ola vs skipper vs matthew thomas vegre talalunk valakit aki igeretes es siman elviszik tolunk. Meg mi ilyen monika showbol valo wrt igazolunk. Free agentekkel felsulunk. A drafton meg sokszor elso korben ertelmetleneket hozunk. Edmunds JJ es meg hany olyan van akivel felsultunk.

Na ezek utan, draftrol kevesek vagyunk. Fa- rol benezzuk az embereket. Aki a tuzet tartotta a csapatban azt meg valamilyen modon nem tudjuk akarjuk megtartani es elmarjuk tolunk. Miert is ment el ab.

Mert kb volt esze hogy itt akkor lesz SB az afc dontonk utan. Ha piros ho esik ilyen osszesegeben gaz(kozepes) offal. Es ugyanilyen kozepes(par kivetelevel) vedokkel. Es a spec team is langyos.

Ez van. Ez egy ilyen ev lesz. Mire osszeszoknak majd a wr ek. Ha ossze tudnak ben el es ben is felebred mar po esely is messze lehet. De po is folosleges volt az elmult evekben 2008 ota. Mert nincs def es agyon szivatnak.

Ez van. Mindent az offra tettunk fel. Es most ebbol az offbol elment a ket kulcs ember. Marad ben, aki meg lehetne jo, de latszin nem tett jot neki a pre season beli kihagyasa. Azt mondtak, fenyeztek itt hogy soha ilyen atletikus nem volt meg big ben mint iden. Es a pre seasonban is hasitottunk. Aztan ertem en hogy pets de azert par pont nem artott volna.

Hova mentek a dobasai, hol es meddig volt az off a palyan. Sajnos elvesztette a csapat a killer beez mivoltat. Es lett belole en sajat magat kereso mehecske. De hat ez van. Csak akkor ne jojjunk mindig ezzel a contender a csapat szoveggel. Mert mindig azok voltunk. De mindig kikaptunk valamiert hol elso hol masodik korben. Es nem csak a patstol. Akitol po ban sem gaz. Tim tibow stb.

Szoval a ket emberrel ben is volt hogy jol felszivta magat. Es mehetett a legi es foldi tamadas. Most mi van. Se legi se foldi terror. Ez hianyzik. Es bell vs conner megmutatkozik. Ahogy ab nr 1 wr vs juju nr 1 wr is. Juju segitseg nelkul kozeleben sem lesz ab tavalyi szamainak. Vagy ha igen akkor ben nek megint jon egy rekordot donto passz eve. Csak foleg a vesztes meccseink miatt. Szoval Ab es juju egyutt jo volt foleg foldi tamogatassal. Most nincs senki akitol az ellen csapatanak tartania kellene.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.
tenorx
Ryanért ? 😀
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.
tenorx
Én odaadnám még Dupree-t is 😉
Klaci79
Haha.
Dörpit egy fél literes málnaszódáért is odaadnám. Mondjuk többet nem is ér.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
tenorx
Az Edmunds és Burns húzásainkat látva ez a gyerek két első kört is érne.

Steelers fan
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
tenorx
Én odaadnám még Dupree-t is 😉
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
több mint 6 éve
Egyetértek, szerintem is kibillent az egyensúlyából, talán még egy-két yard lett volna benne, mielőtt végleg kiesik a pályáról. De amúgy ennél a támadásnál a Steelers ennek ellenére is eljutott az egyyardosig, szóval aligha ezen múlt
Wyatt
Na viszont ezen az egész meccsen az 1 yardos kísérleteink kudarca...na az durva volt...
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyetértek, szerintem is kibillent az egyensúlyából, talán még egy-két yard lett volna benne, mielőtt végleg kiesik a pályáról. De amúgy ennél a támadásnál a Steelers ennek ellenére is eljutott az egyyardosig, szóval aligha ezen múlt

több mint 6 éve
Szerintem a legjobb pillanatban mostak fel velünk a padlót! Ha van ebben a csapatban valami pozitív, akkor rövidesen kiderül, ha nincs akkor elkezdtem nézegetni Burrow-t, mi lenne ha ot draftolnank jövőre szemmel 😊
Klaci79
A vasárnapi meccsről egy play nagyon megmaradt bennem. Hosszú passzjáték Washington felé, a játékos elkapja, két védő van rajta, a cornert már lehagyta, középről érkezik a safety, de még 4-5 yardra van ő is. És olyan szögben érkezik, hogy ránézésre Washington simán le tudná őt is hagyni, és onnantól tiszta az út az endzone-ig. És erre Washnington egyszerűen kilép az oldalvonalon. Az óra nem számit, nem kellett megállaítani, semmi érthető oka nem volt a kilépésnek. A legrosszabb esetben is benne volt még 10-15 yard a játékban, jobb esetben pedig sima TD. Nem értem, nem tudom miért adta ott föl a plusz yardokat.

peterk2005
Érdekes...nagyon sok különböző esetet visszanéztem, de ez nem volt közte, annyira az jött le (és ezek szerint mindenki másnak is a kinti újságírók közül), hogy Washington miután visszanézett már nem volt teljesen ura a testének és simán elvesztette az egyensúlyát. Láttunk már ilyet nem 1-2-t, persze lehet, hogy AB végigszaladt volna a pályán, nyilván Washington még nem az a szint, de ebben az esetben pont semmi negatívat nem láttam...
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem a legjobb pillanatban mostak fel velünk a padlót! Ha van ebben a csapatban valami pozitív, akkor rövidesen kiderül, ha nincs akkor elkezdtem nézegetni Burrow-t, mi lenne ha ot draftolnank jövőre szemmel 😊
Klaci79
A vasárnapi meccsről egy play nagyon megmaradt bennem. Hosszú passzjáték Washington felé, a játékos elkapja, két védő van rajta, a cornert már lehagyta, középről érkezik a safety, de még 4-5 yardra van ő is. És olyan szögben érkezik, hogy ránézésre Washington simán le tudná őt is hagyni, és onnantól tiszta az út az endzone-ig. És erre Washnington egyszerűen kilép az oldalvonalon. Az óra nem számit, nem kellett megállaítani, semmi érthető oka nem volt a kilépésnek. A legrosszabb esetben is benne volt még 10-15 yard a játékban, jobb esetben pedig sima TD. Nem értem, nem tudom miért adta ott föl a plusz yardokat.

Na, én ilyennek látom az utóbbi években a Steelerst. A keretben - én az ideiben is ezt látom - minden további nélkül benne van a playoff, a jó szereplés. Onnantól pedig akármi. De. A sok XY takaroggy - ami párszor meg is történt - után is az az össz-benyomása az embernek, hogy ez a csapat legalább 5-6 éve képtelen kihozni magából azt, ami benne van. Időnként peches is, de nem elégszer ahhoz, hogy arra lehessen fogni. Időnként vannak nagyon jó meccsek is, de nem elégszer, hogy azt lehetne mondani a többire, hogy törvényszerű, hogy jön egy-egy rossz meccs is. A tavaly őszi Saints elleni idegenbeli "élethalál" meccsen például én egy bajnoki erősségű Steelerst láttam. Kva jól játszó, nagyon erős csapatot. Nem sikerült nyerni, részben a rossz bíráskodás miatt, de ha ez a csapat tud úgy játszani, akkor hogy a fenébe állt 0.500-as mérleggel? Miért volt az a meccs élet-halál meccs?

Nem tudom mi hiányzik hét közben, ami miatt vasárnaponként ez van, de ez van. Valami mindig akad, amin elcsúszik a sztori. Nem chokerség ez, mert nem elchokerkedésről van szó. Nem is clutch-ság hiánya, mert tud bőven clutch lenni egy csomó játékos. Leginkább talán mentális, motivációs felkészülési hiánynak tűnik, de ez se feltétlenül igaz. De valami oka van annak, hogy ilyen oldalra kilépést mint vasárnap, el nem tudom képzelni, hogy Pats, Saints, Eagles, Rams, Chiefs játékostól lássak. Elrontani ők is elrontanak playeket, mert mindenki ront. De nem lövi lábon magát self inflicted, kihasználatlan lehetőségekkel. De legalábbis sokkal ritkábban.

Szerintem egyébként ez az idei keret még mindig bőven playoff keret. Sőt, bizonyos szempontból nekem ez a keret idény előtt jobban tetszett a tavalyinál is. De, hogy ebben a Tomlin féle Steelers világban ebből kijön-e egy playoffnyi, azt nem érzem. Playoffnál többet meg végképp nem...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
gedam 6 478
steelers, packers, broncos, raiders, seahawks, cowboys, jets

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Minkah Fitzpatrick cserét kert a csapatától, akik megfelelő ellenertekert cserébe el is passzolnak. Nem tudom van e nekünk ilyen ellenérték, de örülnek neki, ha megprobalnank. Egy fiatal, komoly játékerőt mutató safety...
Csak azért írom, mert állítólag érdeklődünk iránta, bár ezt meg megerősítve nem láttam...
Bocsánat, hogy offolom a témát, amit 1-2 havonta imádtok megbeszélni.
Klaci79
Érdeklődünk, ahogy másik 31 csapat is.
Spy
Biztos más cikket olvastál, mert n 7 csapat erdeklodeserol tudok.
Klaci79
Ki az a 7 ?🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Minkah Fitzpatrick cserét kert a csapatától, akik megfelelő ellenertekert cserébe el is passzolnak. Nem tudom van e nekünk ilyen ellenérték, de örülnek neki, ha megprobalnank. Egy fiatal, komoly játékerőt mutató safety...
Csak azért írom, mert állítólag érdeklődünk iránta, bár ezt meg megerősítve nem láttam...
Klaci79
Spy
Klaci79
Ki az a 7 ?🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Nem tudom mindet felsorolni most, de a Sea és a Dallas tuti köztük van, velünk együtt.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Klaci79
Spy
Klaci79
Ki az a 7 ?🤔
több mint 6 éve
Klaci79
Spy
több mint 6 éve
Idézetbajnokok:

Gyászold a vereséget, mert számos, de örvendj a győzelemnek, mert ritka. (Fiúk a klubból) = mondta a Browns GM (10 évig)

A seb beforr, a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad. (Cserecsapat), gondolta Ben Roethlisberger, miközben egy fűzfát előzött

Az adrenalin, ami szuperhőssé tesz, ugyanaz, ami a bűncselekmény elkövetésébe hajszol. (Oz) = vallotta a templomban OJ Simpson a(z ex)nejének

Egy napon mindenki veszít, előbb-utóbb jön valaki és kirúgja a lábad. Öreg vagy, vagy rossz napod van, mindegy, mi az oka, de végül mindenkit legyőznek, legfeljebb reménykedhetsz, hogy minél később. (Vitathatatlan) = írta életvezetési tanácsadásról szóló könyvében Tom Brady, miután 475 rookie QB halt meg mögötte a padon és inkább mindenki feladta.

A legjobbat kell legyőzni, hogy a legjobb légy. (Felejthetetlen) - idézte Mike Tomlin, miután 0-40-es karriermérleggel végzett a Pats ellen
Fast Willie
Ha egy kicsit nagyobbat lépsz, akkor már máshova érsz!