Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
NIncs vmi értelmes WR FA?
több mint 6 éve
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?Ha játékra alkalmas állapotban van, akkor BB kezd. De nem vagyok meggyőződve arról, hogy végigviszi a szezont.
bcsarli
több mint 6 éve
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?Egyértelműen BB. Ennél sokkal (!) több dolognak kéne történnie, hogy ne Ő kezdjen.
bcsarli
Egyelőre sajnos ez az Ő csapata, Ő a franchise irányító és 1,5 meccs után nem fogják lecserélni Rudira. Főleg, hogy habár jó volt, és határozottan tetszik amit csinál, de azért egyelőre nem hozta le Jézust.
több mint 6 éve
Tudom, hogy ilyet nem szabad mondani, de a legjobb dolog ami történhetett a csapattal, hogy BigBen lesérült. Remélem jó pár hétig pihen majd. Rudi a langyos vízből egyből tüzet csinált az offense-ben.(Moncrief cut pls...)
több mint 6 éve
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?
több mint 6 éve
És mielőtt félre értene valaki, nem negatív vagyok, én lennék a legboldogabb, ha rámcáfolna az edzői stáb a csapattal együtt, de kurvára hiányolom a "gyilkos ösztönt". Az teljesen eltűnt az évek alatt.En csak annyit mondok, most fogjuk meglatni mi lesz a ket gyilkos terrort hozo top rb es top wr hianyaban. Zavartalan felkeszules volt ev elejen. De hol van a wr sor? Dupree miert csak pre seasonban tud jol jatszani. Ola vs skipper vs matthew thomas vegre talalunk valakit aki igeretes es siman elviszik tolunk. Meg mi ilyen monika showbol valo wrt igazolunk. Free agentekkel felsulunk. A drafton meg sokszor elso korben ertelmetleneket hozunk. Edmunds JJ es meg hany olyan van akivel felsultunk.
Lehet, hogy az emberanyag nem megfelő, lehet, hogy az edzői stáb ergya, kevés, de hogy valami nem működik megfelelően az biztos.
De mindezek ellenére a Steelers a csapatom és akármilyen szarok kitartok melettük és várom a csodát.🙂
zidane99
Na ezek utan, draftrol kevesek vagyunk. Fa- rol benezzuk az embereket. Aki a tuzet tartotta a csapatban azt meg valamilyen modon nem tudjuk akarjuk megtartani es elmarjuk tolunk. Miert is ment el ab.
Mert kb volt esze hogy itt akkor lesz SB az afc dontonk utan. Ha piros ho esik ilyen osszesegeben gaz(kozepes) offal. Es ugyanilyen kozepes(par kivetelevel) vedokkel. Es a spec team is langyos.
Ez van. Ez egy ilyen ev lesz. Mire osszeszoknak majd a wr ek. Ha ossze tudnak ben el es ben is felebred mar po esely is messze lehet. De po is folosleges volt az elmult evekben 2008 ota. Mert nincs def es agyon szivatnak.
Ez van. Mindent az offra tettunk fel. Es most ebbol az offbol elment a ket kulcs ember. Marad ben, aki meg lehetne jo, de latszin nem tett jot neki a pre season beli kihagyasa. Azt mondtak, fenyeztek itt hogy soha ilyen atletikus nem volt meg big ben mint iden. Es a pre seasonban is hasitottunk. Aztan ertem en hogy pets de azert par pont nem artott volna.
Hova mentek a dobasai, hol es meddig volt az off a palyan. Sajnos elvesztette a csapat a killer beez mivoltat. Es lett belole en sajat magat kereso mehecske. De hat ez van. Csak akkor ne jojjunk mindig ezzel a contender a csapat szoveggel. Mert mindig azok voltunk. De mindig kikaptunk valamiert hol elso hol masodik korben. Es nem csak a patstol. Akitol po ban sem gaz. Tim tibow stb.
Szoval a ket emberrel ben is volt hogy jol felszivta magat. Es mehetett a legi es foldi tamadas. Most mi van. Se legi se foldi terror. Ez hianyzik. Es bell vs conner megmutatkozik. Ahogy ab nr 1 wr vs juju nr 1 wr is. Juju segitseg nelkul kozeleben sem lesz ab tavalyi szamainak. Vagy ha igen akkor ben nek megint jon egy rekordot donto passz eve. Csak foleg a vesztes meccseink miatt. Szoval Ab es juju egyutt jo volt foleg foldi tamogatassal. Most nincs senki akitol az ellen csapatanak tartania kellene.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.Ryanért ? 😀
tenorx
több mint 6 éve
Haha.Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.Én odaadnám még Dupree-t is 😉
tenorx
Klaci79
Dörpit egy fél literes málnaszódáért is odaadnám. Mondjuk többet nem is ér.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.Az Edmunds és Burns húzásainkat látva ez a gyerek két első kört is érne.
tenorx
Steelers fan
több mint 6 éve
Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.Én odaadnám még Dupree-t is 😉
tenorx
több mint 6 éve
Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.
több mint 6 éve
Egyetértek, szerintem is kibillent az egyensúlyából, talán még egy-két yard lett volna benne, mielőtt végleg kiesik a pályáról. De amúgy ennél a támadásnál a Steelers ennek ellenére is eljutott az egyyardosig, szóval aligha ezen múltNa viszont ezen az egész meccsen az 1 yardos kísérleteink kudarca...na az durva volt...
Wyatt
több mint 6 éve
Egyetértek, szerintem is kibillent az egyensúlyából, talán még egy-két yard lett volna benne, mielőtt végleg kiesik a pályáról. De amúgy ennél a támadásnál a Steelers ennek ellenére is eljutott az egyyardosig, szóval aligha ezen múlt

több mint 6 éve
Érdekes...nagyon sok különböző esetet visszanéztem, de ez nem volt közte, annyira az jött le (és ezek szerint mindenki másnak is a kinti újságírók közül), hogy Washington miután visszanézett már nem volt teljesen ura a testének és simán elvesztette az egyensúlyát. Láttunk már ilyet nem 1-2-t, persze lehet, hogy AB végigszaladt volna a pályán, nyilván Washington még nem az a szint, de ebben az esetben pont semmi negatívat nem láttam...Szerintem a legjobb pillanatban mostak fel velünk a padlót! Ha van ebben a csapatban valami pozitív, akkor rövidesen kiderül, ha nincs akkor elkezdtem nézegetni Burrow-t, mi lenne ha ot draftolnank jövőre szemmel 😊A vasárnapi meccsről egy play nagyon megmaradt bennem. Hosszú passzjáték Washington felé, a játékos elkapja, két védő van rajta, a cornert már lehagyta, középről érkezik a safety, de még 4-5 yardra van ő is. És olyan szögben érkezik, hogy ránézésre Washington simán le tudná őt is hagyni, és onnantól tiszta az út az endzone-ig. És erre Washnington egyszerűen kilép az oldalvonalon. Az óra nem számit, nem kellett megállaítani, semmi érthető oka nem volt a kilépésnek. A legrosszabb esetben is benne volt még 10-15 yard a játékban, jobb esetben pedig sima TD. Nem értem, nem tudom miért adta ott föl a plusz yardokat.
Klaci79
peterk2005
több mint 6 éve
Szerintem a legjobb pillanatban mostak fel velünk a padlót! Ha van ebben a csapatban valami pozitív, akkor rövidesen kiderül, ha nincs akkor elkezdtem nézegetni Burrow-t, mi lenne ha ot draftolnank jövőre szemmel 😊A vasárnapi meccsről egy play nagyon megmaradt bennem. Hosszú passzjáték Washington felé, a játékos elkapja, két védő van rajta, a cornert már lehagyta, középről érkezik a safety, de még 4-5 yardra van ő is. És olyan szögben érkezik, hogy ránézésre Washington simán le tudná őt is hagyni, és onnantól tiszta az út az endzone-ig. És erre Washnington egyszerűen kilép az oldalvonalon. Az óra nem számit, nem kellett megállaítani, semmi érthető oka nem volt a kilépésnek. A legrosszabb esetben is benne volt még 10-15 yard a játékban, jobb esetben pedig sima TD. Nem értem, nem tudom miért adta ott föl a plusz yardokat.
Klaci79
Na, én ilyennek látom az utóbbi években a Steelerst. A keretben - én az ideiben is ezt látom - minden további nélkül benne van a playoff, a jó szereplés. Onnantól pedig akármi. De. A sok XY takaroggy - ami párszor meg is történt - után is az az össz-benyomása az embernek, hogy ez a csapat legalább 5-6 éve képtelen kihozni magából azt, ami benne van. Időnként peches is, de nem elégszer ahhoz, hogy arra lehessen fogni. Időnként vannak nagyon jó meccsek is, de nem elégszer, hogy azt lehetne mondani a többire, hogy törvényszerű, hogy jön egy-egy rossz meccs is. A tavaly őszi Saints elleni idegenbeli "élethalál" meccsen például én egy bajnoki erősségű Steelerst láttam. Kva jól játszó, nagyon erős csapatot. Nem sikerült nyerni, részben a rossz bíráskodás miatt, de ha ez a csapat tud úgy játszani, akkor hogy a fenébe állt 0.500-as mérleggel? Miért volt az a meccs élet-halál meccs?
Nem tudom mi hiányzik hét közben, ami miatt vasárnaponként ez van, de ez van. Valami mindig akad, amin elcsúszik a sztori. Nem chokerség ez, mert nem elchokerkedésről van szó. Nem is clutch-ság hiánya, mert tud bőven clutch lenni egy csomó játékos. Leginkább talán mentális, motivációs felkészülési hiánynak tűnik, de ez se feltétlenül igaz. De valami oka van annak, hogy ilyen oldalra kilépést mint vasárnap, el nem tudom képzelni, hogy Pats, Saints, Eagles, Rams, Chiefs játékostól lássak. Elrontani ők is elrontanak playeket, mert mindenki ront. De nem lövi lábon magát self inflicted, kihasználatlan lehetőségekkel. De legalábbis sokkal ritkábban.
Szerintem egyébként ez az idei keret még mindig bőven playoff keret. Sőt, bizonyos szempontból nekem ez a keret idény előtt jobban tetszett a tavalyinál is. De, hogy ebben a Tomlin féle Steelers világban ebből kijön-e egy playoffnyi, azt nem érzem. Playoffnál többet meg végképp nem...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ki az a 7 ?🤔Biztos más cikket olvastál, mert n 7 csapat erdeklodeserol tudok.Minkah Fitzpatrick cserét kert a csapatától, akik megfelelő ellenertekert cserébe el is passzolnak. Nem tudom van e nekünk ilyen ellenérték, de örülnek neki, ha megprobalnank. Egy fiatal, komoly játékerőt mutató safety...Érdeklődünk, ahogy másik 31 csapat is.
Csak azért írom, mert állítólag érdeklődünk iránta, bár ezt meg megerősítve nem láttam...
Bocsánat, hogy offolom a témát, amit 1-2 havonta imádtok megbeszélni.
Klaci79
Spy
Klaci79
Rózsa Sándor (betyár)
Nem tudom mindet felsorolni most, de a Sea és a Dallas tuti köztük van, velünk együtt.Ki az a 7 ?🤔Biztos más cikket olvastál, mert n 7 csapat erdeklodeserol tudok.Minkah Fitzpatrick cserét kert a csapatától, akik megfelelő ellenertekert cserébe el is passzolnak. Nem tudom van e nekünk ilyen ellenérték, de örülnek neki, ha megprobalnank. Egy fiatal, komoly játékerőt mutató safety...Érdeklődünk, ahogy másik 31 csapat is.
Csak azért írom, mert állítólag érdeklődünk iránta, bár ezt meg megerősítve nem láttam...
Klaci79
Spy
Klaci79
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ki az a 7 ?🤔Biztos más cikket olvastál, mert n 7 csapat erdeklodeserol tudok.Minkah Fitzpatrick cserét kert a csapatától, akik megfelelő ellenertekert cserébe el is passzolnak. Nem tudom van e nekünk ilyen ellenérték, de örülnek neki, ha megprobalnank. Egy fiatal, komoly játékerőt mutató safety...Érdeklődünk, ahogy másik 31 csapat is.
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 6 éve
Biztos más cikket olvastál, mert n 7 csapat erdeklodeserol tudok.Minkah Fitzpatrick cserét kert a csapatától, akik megfelelő ellenertekert cserébe el is passzolnak. Nem tudom van e nekünk ilyen ellenérték, de örülnek neki, ha megprobalnank. Egy fiatal, komoly játékerőt mutató safety...Érdeklődünk, ahogy másik 31 csapat is.
Klaci79
Spy
több mint 6 éve
Idézetbajnokok:Ha egy kicsit nagyobbat lépsz, akkor már máshova érsz!
Gyászold a vereséget, mert számos, de örvendj a győzelemnek, mert ritka. (Fiúk a klubból) = mondta a Browns GM (10 évig)
A seb beforr, a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad. (Cserecsapat), gondolta Ben Roethlisberger, miközben egy fűzfát előzött
Az adrenalin, ami szuperhőssé tesz, ugyanaz, ami a bűncselekmény elkövetésébe hajszol. (Oz) = vallotta a templomban OJ Simpson a(z ex)nejének
Egy napon mindenki veszít, előbb-utóbb jön valaki és kirúgja a lábad. Öreg vagy, vagy rossz napod van, mindegy, mi az oka, de végül mindenkit legyőznek, legfeljebb reménykedhetsz, hogy minél később. (Vitathatatlan) = írta életvezetési tanácsadásról szóló könyvében Tom Brady, miután 475 rookie QB halt meg mögötte a padon és inkább mindenki feladta.
A legjobbat kell legyőzni, hogy a legjobb légy. (Felejthetetlen) - idézte Mike Tomlin, miután 0-40-es karriermérleggel végzett a Pats ellen
Fast Willie