Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
“do not listen to any NFL player who haven’t got paid yet!. They will do and say anything to make sure they going to get paid even if it’s compromising integrity or anything ! sad but true

Nem fogok Brownnal foglalkozni többet, de ez a (re)tweet mindennél többet mond el az elmúlt napokról és arról, hogy ki mit mondott és kinek mit kellett (volna) elhinni. Úgy nagyjából Én így gondoltam mindig, vagyis tudatos sárdobálásnak Brown mondatait, de így, hogy ez most (JuJu lojális tweetjére válaszul) be is bizonyosodott.

Ettől még tudom, hogy Ben a locker room cancer mindenáron, csak gondoltam beidézem a mondatot, mert tudom vannak akik szeretik olvasni a fórumot a tények és információk végett is.... 😊
Klemó
En mondtam hogy szerintem tudatosan orult meg es nem csak veletlen. Es amugy is tudta, hogy azt csinal amit akar. Nem nagyon veszthet. Az meg hogy most kb csak a "bohockodassal akasztott le ennyi penzt" az nfl ben az gaz. De mashol celebek keresnek ennyit es semmit sem tesznek le az asztalra. O mar jatszott bizonyitott legalabb.

A kerdes, hogy most mar hogy tudja kb az van amit o akar, innen be all e a sorba jatszani a csapataba. Es mivel megkapta amit akart, akkor a produkcioihoz kepes normalis lesz. Vagy sem. Penz megvan, jo kornyezetbe koltozes (kalifornia) megvan.

Koszonjuk a musort. Sokan elhittek. Vagy azt gondoltak a pit is majd jol moresre tanithatja (kuldi sziberiaba-billsbe), vagy mint bellt (ujra fr tag ra) is...Vagy hogy elso koros es meg egyeb trade ertekeket kaphatunk ertuk.

De hat, az eletben, ha a csapat sarokba volt szoritva, sok valasztas hijan ket lehetoseg van ilyenkor. Mindenaron megprobalunk valamit kapni erte, es engedunk az elso koros hamis illuziokbol. Vagy amire a nagyobb halak vartak, hogy esetleg cut es akkor ok irjak a szerzodest es nem segitenek feleslegesen a pit nek. Mert az nekik nem jo. Es megtehetik.

Mindegy Mostmar jo lenne ha a csapattal kapcsolatban vegelenne a babszinhaznak, vetitesnek.

Utoirat: azert annak sem nagyon szabad hinni, akinek meg fizetnek es a csapatnal jatszik. Marmint a velemenyere. Mert rosszat ugysem mondhat. Csak jot. Meg teljes igazsagot sem surun. Es csak fenyezheti magat, hogy ez a legjobb frachise orulok hogy ide draftoltak, vagy ide igazoltak. Stb.

Hihetoek. Peldaul, amikor nem iden, ( mert iden lehet browns jobb lesz), de ket eve valakit brownsba, meg egyeb csoda jo helyre draftoltak mondjuk mehette'l floridabol billsbe, vagy kaliforniabol ugyanigy valmilyen kevesbe jo kornyezetbe. A jatekosok hany szazaleka orult annak hogy kihuztak drafton es hany mondta, hogy mekkora megtiszteltetes bla bla bla pont ennel a csapatnal jatszani. Es hany szazalek mondott igazat?

Most is ez lesz a drafton. Annak orulnek hogy kihuztak, de azert probalnak meg azt mondani, mint eli mondta, hogy nem megy ide vagy oda oszinten. Nem sok jo szarmozna belole. Valszeg udfa, vagy ha kihuztak es mondja hogy oda nem akkor lehet sehova sem mehetne stb. Szoval minden showban es bizniszben van ilyen. Nem varhatunk mast toluk. Egyik feltol sem teljes igazsagot. Sem csapat. Sem jatekos. Meg fizetett tvs riporterektol sem. Max valakitol a youtube, twittteren stbn, aki nem hajt ismertsegre, nincs fizetve... Vagy attol aki csak szivarogtatni akar...

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azt hittem, hogy valami izgalmasabb sztori, nekem ez a scenario nem jön be. Akkor inkább a NE pick.
no flacco

Én is azt hittem, hogy Whitért megyünk fel. Egyébként csak akkor lehet ilyen szkenárió, ha a mostani állás szerint csúsznak (valamiért) az ILB-k, így 5-6 hely ugrás elég lehet. Tudom Laci nem adna meg ennyit sem, de Én azt mondom, hogy a Raiders 3. kör elejét erre bedobnám és a csapat is bedobná.
Klemó
10 választásunk van az idei drafton. Van muníció felmenni és remélem mozgunk is majd felfelé.
pfefe8
A 9. pick környékére fellépésért (Broncos elé) a 2. és 3. körünket (eredetit) is oda kellene adnunk, vagy egy 2020-as első kört. Ezt ha White csúszik talán megpróbáljuk, de ez is óriási felár lenne. Bush kapcsán óriási bakinak mondanám. (ebben egyetértek Lacival)
Klemó
A top 10-et én sem erőltetném, mondjuk én alapból ILB-nél nagyon szívnám a fogam. De egy 1/16 körül már simán jó érték lehet, egy 3/20 beáldozásával pedig az gond nélkül beáldozható. Bár igazából most hoztatok LB-t, meg van még egy jól fizetett nálatok, szal így nem annyira látom ezt

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
 www.instagram.com/p/Bveepw7B_RK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1swu9t7y3aw8f

“I set standards.” Elégedett magával.
vpi
Egészen biztosan. Persze, amikor a OBJ hosszabbítási számokat meglátja majd, akkor lehet megint hisztike, meg tüntike lesz... 😊

Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Azt hittem, hogy valami izgalmasabb sztori, nekem ez a scenario nem jön be. Akkor inkább a NE pick.
no flacco

Én is azt hittem, hogy Whitért megyünk fel. Egyébként csak akkor lehet ilyen szkenárió, ha a mostani állás szerint csúsznak (valamiért) az ILB-k, így 5-6 hely ugrás elég lehet. Tudom Laci nem adna meg ennyit sem, de Én azt mondom, hogy a Raiders 3. kör elejét erre bedobnám és a csapat is bedobná.
Klemó
10 választásunk van az idei drafton. Van muníció felmenni és remélem mozgunk is majd felfelé.
pfefe8
A 9. pick környékére fellépésért (Broncos elé) a 2. és 3. körünket (eredetit) is oda kellene adnunk, vagy egy 2020-as első kört. Ezt ha White csúszik talán megpróbáljuk, de ez is óriási felár lenne. Bush kapcsán óriási bakinak mondanám. (ebben egyetértek Lacival)
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
 www.instagram.com/p/Bveepw7B_RK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1swu9t7y3aw8f

“I set standards.” Elégedett magával.

Szerkesztette: vpi
több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
no flacco

Klemó
pfefe8
White-ért felmenni a 10 se lenne elég. Bush-ért meg ne menjünk! Pláne ne menjunk ha többe kerül mint egy 3.kör. De azért beszéljenek róla, az sosem baj. Legalább jó terelésnek. Aztán vigyük Maxx Crosby-t. Két nagy fehér állat jól nézne ki a front7 két végén. 😊
Klaci79
Sehol nem fér be az első 100-ba, legalábbis ahol néztem.
De ez nálunk nem kizáró ok, ezt tudjuk.🙂
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
no flacco

Klemó
pfefe8
White-ért felmenni a 10 se lenne elég. Bush-ért meg ne menjünk! Pláne ne menjunk ha többe kerül mint egy 3.kör. De azért beszéljenek róla, az sosem baj. Legalább jó terelésnek. Aztán vigyük Maxx Crosby-t. Két nagy fehér állat jól nézne ki a front7 két végén. 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
no flacco

Klemó

Steelers fan
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
“do not listen to any NFL player who haven’t got paid yet!. They will do and say anything to make sure they going to get paid even if it’s compromising integrity or anything ! sad but true

Nem fogok Brownnal foglalkozni többet, de ez a (re)tweet mindennél többet mond el az elmúlt napokról és arról, hogy ki mit mondott és kinek mit kellett (volna) elhinni. Úgy nagyjából Én így gondoltam mindig, vagyis tudatos sárdobálásnak Brown mondatait, de így, hogy ez most (JuJu lojális tweetjére válaszul) be is bizonyosodott.

Ettől még tudom, hogy Ben a locker room cancer mindenáron, csak gondoltam beidézem a mondatot, mert tudom vannak akik szeretik olvasni a fórumot a tények és információk végett is.... 😊
Klemó
Lehet, hogy Beni fiú mostantól kisangyal lesz, hogy sehéli se bróni, csak nehogy visszanyaljon a fagyi és ne úgy sikerüljön a oldman mark stat performansziő, ahogy ő azt elképzeli...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
no flacco

több mint 6 éve

több mint 6 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/lb5urbejer4y3nbvhpy8
Two trades that could shake up the first round of the 2019 NFL Draft
NFL Network's Bucky Brooks and Lance Zierlein explore two potential trades that could shake up the first round of the 2019 NFL Draft.
Steelers az egyik...Spoiler...

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Sanders meg azt mondta, hogy Peyton csilliószor nagyobb leader,mint BB. Mindezt negyed idény után kb...
kishaszi
a kállai? ejjj..
sutianap
Sanders meg azt mondta, hogy Peyton csilliószor nagyobb leader,mint BB. Mindezt negyed idény után kb...
kishaszi
a kállai? ejjj..
sutianap
Nyema Bandita,
Neájuljel Szandi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Kolbert Sternberger meg Trayweon Williams nézőbe van, egy az ízlésünk na..
sutianap
Sternberger draftolásának tudnék örülni. 🙂
Gergőke
melyik körben ugye

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
sutianap
Sternberger draftolásának tudnék örülni. 🙂

több mint 6 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
kishaszi
a kállai? ejjj..
sutianap
Calcium Sandoz András?
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
kishaszi
a kállai? ejjj..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 254
Landry Jones közben kikötött Oaklandben.
több mint 6 éve
Nem túl meglepő módon megerősítették, hogy Butler személyesen edzi majd külön az OLB-ket. Lehet ha nem lesz a védelemben összességében javulás, akkor meg is van az új munkája...de reméljük lesz persze, az lenne a jobb forgatókönyv.
több mint 6 éve
Persze ezt Harrison kapcsán már nem annyira értem, de mindegy, ő meghülyült...
Ennyi értelme van ennek a vitának...
Facebookon követve Big Ben-t feltűnt, hogy egyre többször oszt meg csapattársai által mondott dícsérő szavakat. (Conner, Pouncey, Foster)

És már kezdett kicsit "büdös" lenni, hogy valami nagy mosdatás megy itt a social média nyilatkozat háborúban Bell és AB felé, de ez a Harrison videó helyretette a dolgokat, hiszen James-nek nem sok oka van már védeni Bent és a csapatot, főleg ha azt vesszük ő hogyan távozott nemrég.

- Deebo tényleg meghülyült 😊
- vagy lefizették, és ezért mond szépeket Benről 😊
- vagy tényleg nem ér ennyit az egész hiszti, amit AB és Bell generált a hülyeségeivel, és ideje a következő idényre fókuszálni.
Big B
Ők nagyon bírták egymást Bennel. Emlekszem minden meccs előtt arra a boxolast imitáló mozdulatsorukra...
több mint 6 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Facebookon követve Big Ben-t feltűnt, hogy egyre többször oszt meg csapattársai által mondott dícsérő szavakat. (Conner, Pouncey, Foster)

És már kezdett kicsit "büdös" lenni, hogy valami nagy mosdatás megy itt a social média nyilatkozat háborúban Bell és AB felé, de ez a Harrison videó helyretette a dolgokat, hiszen James-nek nem sok oka van már védeni Bent és a csapatot, főleg ha azt vesszük ő hogyan távozott nemrég.

- Deebo tényleg meghülyült 😊
- vagy lefizették, és ezért mond szépeket Benről 😊
- vagy tényleg nem ér ennyit az egész hiszti, amit AB és Bell generált a hülyeségeivel, és ideje a következő idényre fókuszálni.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
JuJu:
"I was so blessed to enter the league and play with a Hall of Fame QB as a 20-year old. Ben has taught me so much, he’s a true Leader and I can’t wait to rock with my guy this season."

Nyilván nem akarja kirúgatni magát 😀
Ha egy értelme lesz ennek a dolognak, hogy egy kicsit összezárnak a srácok Ben körül és csapatként tudnak küzdeni egymásért (és legalább a drafton megoldunk 1-2 problémát), akkor nem lesz ez az év annyira rossz 😉

| Illetve rossz lesz hát persze 4-12 vagy 6-10...😊 |
Klaci79
Én 3-4 győzelmet terveztem, de azt a PO-ban! A többi részletkérdés 😊