Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Amikor lehet, hogy a rossz hír a jó hír.

több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
 twitter.com/RapSheet/status/1173625008180142080?s=19

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
ESPN-en olvasom, hogy állítólag már nem tervezünk ajánlatot adni Fitzpatrick-ért...gondolom gyúrunk a draft pozira...vagy lehet Butlernek ez megfelel. Néha szerintem azt sem tudja, hogy merre támadunk, ó szegény Tuitt, Watt, Heyward...mennyivel többet érdemelnének 😕
Klaci79
Én valahol olvastam, hogy többek között abból is elege van Fitz-nek miamiben, hogy többféle pozicióban kell játszania, S, CB, de ő slot cornerként képzeli el magát... Szóval nekünk meg gondolom safety-nek kellene, igy nem erőltetjük...
kriSTEELan
így érthetőbb lenne...nem kell slot CB Hiltonnal nincs annyi probléma...safety kell mindenképp...sürgősen, mielőtt elmegy a szezon
Klaci79
Ez konkrétan mit jelent? Mi az az eredmény, amire mondhatjuk hogy elment a szezon?
Jan
Szerintem mondjuk az ilyen 0-4es kezdés lenne az, de már 0-3nál is gondban lehetünk.
tenorx
Mit vársz a végére?
Én olyan 8-8 9-7 körüli eredményt. Az még simán összejöhet 0-3-ról is.
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
ESPN-en olvasom, hogy állítólag már nem tervezünk ajánlatot adni Fitzpatrick-ért...gondolom gyúrunk a draft pozira...vagy lehet Butlernek ez megfelel. Néha szerintem azt sem tudja, hogy merre támadunk, ó szegény Tuitt, Watt, Heyward...mennyivel többet érdemelnének 😕
Klaci79
Én valahol olvastam, hogy többek között abból is elege van Fitz-nek miamiben, hogy többféle pozicióban kell játszania, S, CB, de ő slot cornerként képzeli el magát... Szóval nekünk meg gondolom safety-nek kellene, igy nem erőltetjük...
kriSTEELan
így érthetőbb lenne...nem kell slot CB Hiltonnal nincs annyi probléma...safety kell mindenképp...sürgősen, mielőtt elmegy a szezon
Klaci79
Ez konkrétan mit jelent? Mi az az eredmény, amire mondhatjuk hogy elment a szezon?
Jan
Szerintem mondjuk az ilyen 0-4es kezdés lenne az, de már 0-3nál is gondban lehetünk.
több mint 6 éve
Klaci79
kriSTEELan
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Klaci79
kriSTEELan
több mint 6 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Klaci79

több mint 6 éve
ezt az egész dpi-s f@szságot el kell felejteni egy életre....bevezették, mert az ostoba zebra nem vette észre, hogy akkora dpi volt NO-ban, mint egy ház, erre elkezdték az edzők próba cseresznye alapon dobálgatni és persze be is jön...egymás mellett futó/ugró forduló emberek néha összeérnek, ez teljesen természetes és néha egymás kezét is megfogják...de vegyék észre, hogy nyúlik a mez, hogy kilökik a labda alól, hogy nem engedi az elkapást...azért van ott, hogy észrevegye...különben csinálja a polgári szakmáját és takarodjon az nfl közeléből...
vagy akkor lehessen a facemask-et is, az elég látványos és egyértelmű...meg akkor minden mást és alkalmazzanak szájról olvasókat is, aztán repülhet a zászló a csúnya beszédért....

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
...
- Zsírpóx se idén lesz a kedvencem, akkori "hazai" pályát kaptak, hogy szánkózni lehetett volna az oldalvonalak közt
- mi mért nem dobunk mi is pirosat DPI-re? Conneren facemask az nincs? A hogy a hernyó Mekdugald fekvésből felrúg sisakra az mi? Az első fieldgoalnál lejárt az óra? A holding valyon mi, és mi akadályozza a nyugati parti falat, hogy ezt a cselkményt elkövethesse?
...
sutianap
 twitter.com/KDPomp/status/1173322700376485890
no flag
"zsírpóx"
braxa88
15 yard helyett kaptatok 30-at egy kamu miatt...de mi akkor járnánk a legjobban ha el is tiltanak ezt a f@sz Dupreet. Az a DPI meg erősen közös volt. Mindkettő a labdát nézte és egymás kezét fogta, mint két rossz b.zi. Csak a pittsburghi aztán szopott is...(már elnézést)

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
No ebből még lehet akármi is:
 profootballtalk.nbcsports.com/2019/09/16/report-ben-roethlisberger-surgery-decision-expected-monday/
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
...
- Zsírpóx se idén lesz a kedvencem, akkori "hazai" pályát kaptak, hogy szánkózni lehetett volna az oldalvonalak közt
- mi mért nem dobunk mi is pirosat DPI-re? Conneren facemask az nincs? A hogy a hernyó Mekdugald fekvésből felrúg sisakra az mi? Az első fieldgoalnál lejárt az óra? A holding valyon mi, és mi akadályozza a nyugati parti falat, hogy ezt a cselkményt elkövethesse?
...
sutianap
no flag
"zsírpóx"
braxa88
Ebben a játékban kaptatok 30 yardot 2. és 20-ra egy véleményes, piros zászlós PI-ért. Kellett volna még ezért is 15, nem? Ez abban a drive-ban volt, amikor DK a TD-t szerezte.
Szokol
Dehogy, nem ezt mondom hogy kellett volna érte bármi, az is irrelelváns, hogy TD drivebol idézett pillanat. Annyi, hogy nemhogy nem lejtett a pálya, de még zászlót se dobtak egy ilyen esetre.
Kiállítást is megért volna amúgy. Szóval ilyenek után szerintem nem érdemes bírózni.

(DPIre meg ment a piros, visszanézték, lehet véleményesnek tartani, de eltolta Lockettet a védő, nem nagy kontakt ellenére ez DPI)
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
...
...
sutianap
no flag
"zsírpóx"
braxa88
Ebben a játékban kaptatok 30 yardot 2. és 20-ra egy véleményes, piros zászlós PI-ért. Kellett volna még ezért is 15, nem? Ez abban a drive-ban volt, amikor DK a TD-t szerezte.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
...
...
sutianap
no flag
"zsírpóx"

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
több okádék dolgot szeretnék feljegyezni, ezér a csilláutosok tekerjenek tovább
- hogy a csába jöhetett létre az a konstelláció, hogy egyszerre veszítsük el a kezdő irányítót a kezdő futóval együtt? Csak picslogtam, mint halaszatyorban, hogy nemá, hogy nem kibaszásból küldjük fel Rudit Conner nélkül, ráadásul Dontcatch-cse, és már nem nem csak a hegyek sírnak.
- ezt a láncos gedva lukaskezű senkiházit hajtsuk már el oda ahova való
- kezdjünk el Miamiba telefonálgatni, mer Polamalu átka fog megvalósulni, szégyen ez a széfti sor
- Mi az a tacke? Kedves rostermaradék, hosszabbított Csikiló, mi a tököm az a tackle?
sutianap
Bírózni már nincs is kedvem. Én addig nem fogom komolyan venni a szezont, amíg a csapat sem veszi komolyan
több mint 6 éve
Rudinak még persze bizonyítania kell, de egyáltalán nem volt backup érzése az embernek és ez nagyon jó hír. Különösen az tetszik, ahogy nyomás alatt mit játszott. No és ha látjuk, hogy a killer szerződést kapó Goff mit játszik ma és úgy egyáltalán nyomás alatt, akkor azért ez talán a nap híre.

Egyébként safety oldalon rettenet folyik be a víz nálunk és amíg ennyire ergya a teljesítmény itt addig semmi esélyünk. Pláne, hogy Butler nem hozza könnyű helyzetbe a stábot. Bush láthatóan szét van csúszva, ennél ő jobb játékos szinte biztos vagyok benne és jobb is lesz.
Klemó
Egyetértek Bush kapcsán is. Én nem két meccse látom őt játszani.

Egyetemistaként kifejezetten utáltam, de csak azért, mert jó játékos volt, na meg bunkó, paraszt a kedvenc csapatommal.

Viszont tényleg jó játékos, ezt Saci is elmondta. Sőt azt gondolom, hogy vezetői képességekkel is meg van áldva rendesen.

Azonban nagyon komolyan aggódom, hogy Butler szét ne barmolja itt az elején.
Gergőke
Butlert egyszerűen nem értem, hogy miért van még itt.

Nálam a 13-3-as szezon után leírta magát. Az tényleg egy contender csapat volt, NE-el egy szinten voltunk végig, az egymás elleni meccsen is hangyafasznyi döntött, akkor nagyot guríthattunk volna. Akkora talent level nem egyhamar lesz itt megint. És az egész elúszik azon, hogy Shazier megsérül, és Butler -ha jól emlékszem- 4 hét alatt nem tud kitalálni semmi értékelhetőt. Úgy, hogy gyakorlatilag tét nélküli meccseken próbálkozhatott, miközben az rögtön az elején látszott, hogy amire gondolt (hogy Spence-t berakja egy az egyben ugyanabba a szerepkörbe) az NEM működik.

És akkor jön a PO, ahol hazai pályán 40 fölött kapunk egy olyan csapattól, ahol nem Brady, nem P. Manning, nem Brees az irányító, hanem Blake Bortles. És az első negyedben 0-21. Nem is tudom akkor hogy úszta meg a tv-m hogy beleb.sszak egy dobozos sört...

És abból is látszik, hogy mekkora fogalmatlan vakhangya az ember, hogy miközben 1ILB kiesésétől neki bedől az egész védelme, pl a NE olyan minőségű LB sorral tudott SB-ba jutni, ahol a nálunk backup (se) Harrison egyből kezdő tud lenni. És! Azon a SB-on kitömték őket, és 1 év múlva milyen D lett ott? Akik 3 ponton tartották a Rams O-t. 1 év alatt lett egyikből a másik. Nálunk milyen előrelépést tud Butler felmutatni? Nem egy év alatt, hanem kompletten mióta itt van? MIndezt úgy, hogy évek óta a D-be megy a 1st round pick, és FA is jött.

Egyáltalán mi az elképzelése? Mi ennek a D-nek az identitása? Ahogy LeBeau idejében egyértelmű volt hogy mi a filozófia, mi az elvárás az egységtől - most ki tudja megmondani hogy ez milyen D? Ha azt nézem hogy hányszor tartotta meccsben a D a csapatot, és hány meccs ment el rajtuk, akkor Butler komoly negatívban van- ez azért is kínos, mert az egyik legnagyobb 3-4 szakitól tanulhatott éveken keresztül. Komplett szezonok mennek el ezen az emberen, és mozdíthatatlan. Nem bírom felfogni. Na ennyit Butlerről... magánvélemény, természetesen.
Jan
A Butleres résszel teljesen egyetértek. A Patsnél azért minden idők defensive mastermindja áll. Rajta kívül én sehol nem láttam felépülni a poraiból egy védelmet: Fangionak és Wade Phillipsnek is kelleni szokott 1-2 év, mire látható változások vannak.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Én már csak azt kérem, hogy egyszer a Tomlin érában legyen a Hard Knocks Pittsburgben, mert nagyon kíváncsi vagyok erre a felkészülésnek nevezett valamire.

Persze, Edmunds ergya, de hogy maradhatott egy az egyben Metcalffal? Csikló se egy Harrison, de hol volt a segítség?

Várom a Noncrief cutot, de nagyon.
Szokol
A Metcalf dolog úgy helyes, hogy ha már egyedül maradt miért nem volt safety a végeken. Olyan számtalanszor van, hogy az O változtatja a felállást és missmatch adódik. De ezt kell olvasni hátul és ennek megfelelően változtatni.

Egyébként az jutott eszembe, hogy csakis Watt sisakjában van mikrofon, de a lelkem ugye ott van a LOS-on állandóan. Ezt úgy nem is nagyon értem.....
Klemó
Tavaly volt Heywardon is, - milyen volt a koncert? egy percet se láttam, lenn voltam a darálóban

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Én már csak azt kérem, hogy egyszer a Tomlin érában legyen a Hard Knocks Pittsburgben, mert nagyon kíváncsi vagyok erre a felkészülésnek nevezett valamire.

Persze, Edmunds ergya, de hogy maradhatott egy az egyben Metcalffal? Csikló se egy Harrison, de hol volt a segítség?

Szokol
A Metcalf dolog úgy helyes, hogy ha már egyedül maradt miért nem volt safety a végeken. Olyan számtalanszor van, hogy az O változtatja a felállást és missmatch adódik. De ezt kell olvasni hátul és ennek megfelelően változtatni.

Egyébként az jutott eszembe, hogy csakis Watt sisakjában van mikrofon, de a lelkem ugye ott van a LOS-on állandóan. Ezt úgy nem is nagyon értem.....
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kis öröm a szarban!

m.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2607720939291273/?type=3&source=48
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
több okádék dolgot szeretnék feljegyezni, ezér a csilláutosok tekerjenek tovább
- hogy a csába jöhetett létre az a konstelláció, hogy egyszerre veszítsük el a kezdő irányítót a kezdő futóval együtt? Csak picslogtam, mint halaszatyorban, hogy nemá, hogy nem kibaszásból küldjük fel Rudit Conner nélkül, ráadásul Dontcatch-cse, és már nem nem csak a hegyek sírnak.
- ezt a láncos gedva lukaskezű senkiházit hajtsuk már el oda ahova való
- kezdjünk el Miamiba telefonálgatni, mer Polamalu átka fog megvalósulni, szégyen ez a széfti sor
- Mi az a tacke? Kedves rostermaradék, hosszabbított Csikiló, mi a tököm az a tackle?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Állítólag Ben-nek már ez egy régebbi sérülése, amivel már hetek óta küzd. Egy teniszkönyök szerű gyulladás lehet. Érdekes, hogy erről nem beszéltek eddig.
több mint 6 éve
Pozitív gondolatok az esti meccsről:

- Ezt a meccset láttam.
- Nem aggódom, mert azt láttam a képernyőn, amit előzetesen vártam, tehát profi vagyok és értem a csapat koncepcióját.
- Mike Tomlin egy dörzsölt edző: ránézett a sorsolásra és rutinból felkészült a Seahawksból. Kissujjból ráztuk ki az eredményt.
- Az offense kirakósa már majdnem teljesen készen van, már csak egy valid WR1 hiányzik a képletből. Azt gondolom, hogy Antonio Brown remek fit lenne, szerintem vele szárnyalnánk és BB-vel is meglenne a kémia, ami az explosionhöz kell. Gondolom egy 3+5. körért mozdítható, hiszen Bostonban több ezer yardos szezonja is volt, de kicsit elfogyott körülötte a levegő.
- A defense is majdnem kész van, Butlet csodálatos tervet eszelt ki. A területvédekezést, a tolódást és a zónaátadást már nagyon tudják a fiúk, most már csak a TD-k ellen kell megtanulni védekezni.
- A Steelers a '60-as évek óta a futásra építő csapat, ezért szerettem meg őket. Ma is láttam EGYSZER egy counter trap run-t, amivel olyan sikeresek vagyunk.
- Charlie Batch egy bounce back game-t hozott a múlt hetihez képest, sokkal jobban mozgott a keze a zsebében. A pocket presence tehát már megvan, kár, hogy az alkarja elzsibbadt munka közben.
- A helyére beálló Ben Roethlisbergernek sokat kell még tanulnia, de van benne potenciál. A benne égő tűz minden szűzlányt felhevít Pittsburgh 500 mérföldes vonzáskörzetében és még ki sem tette az asztalra a playbookját.
- Megértem az edzői stábot, hogy óvatos volt a passzjátékkal, hiszen az ellenfélnél játszott a liga legjobb shutdown cornere: Donte Moncrief. Alig mertünk felé passzolni, elkapás nem jött róla és még INT-et is fogott.
- Megértő vagyok 2.0: Azért Russell Wilson ellen sem lehetett könnyű Butlernek, hiszen mégiscsak a liga legjobb fala volt előtte, és mégis volt rajta nyomás. Szegény DC-től nem várhatjuk el, hogy még teljesen váratlan, soha nem látott QB runokra is felkészüljön. Én láttam egyébként a srácokon az igyekezetet, érezték, hogy mi következik, tehát az intuíció már bennük van.
- Csak a tehetség hiányzik, de az pótolható jó edzői képzéssel. Nyugodt vagyok, hiszen játékosfejlesztésben mindig is elitek voltunk, különösen DB poszton. A ligában a legerősebb edzői stáb a mienk, hiszen ex-DB és ex_LB is van köztük.
- Nem véletlen, hogy még lyukas a roster: 6 -szoros SB győztesként folyton hátul kell húznunk. És azért gondoljunk bele, hogy milyen nehéz lehet kihúzni egy első körös cetlit egy szűk lyukból hat gyűrűvel az ujjadon!!!
- A Heinz Field még mindig a legszebb sárga-fekete stadion a ligában!
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Kurvára csalódott leszek, ha nem küldjük el Butlert a szezon közben, vagy legkésőbb a végén.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Rudinak még persze bizonyítania kell, de egyáltalán nem volt backup érzése az embernek és ez nagyon jó hír. Különösen az tetszik, ahogy nyomás alatt mit játszott. No és ha látjuk, hogy a killer szerződést kapó Goff mit játszik ma és úgy egyáltalán nyomás alatt, akkor azért ez talán a nap híre.

Egyébként safety oldalon rettenet folyik be a víz nálunk és amíg ennyire ergya a teljesítmény itt addig semmi esélyünk. Pláne, hogy Butler nem hozza könnyű helyzetbe a stábot. Bush láthatóan szét van csúszva, ennél ő jobb játékos szinte biztos vagyok benne és jobb is lesz.
Klemó
Egyetértek Bush kapcsán is. Én nem két meccse látom őt játszani.

Egyetemistaként kifejezetten utáltam, de csak azért, mert jó játékos volt, na meg bunkó, paraszt a kedvenc csapatommal.

Viszont tényleg jó játékos, ezt Saci is elmondta. Sőt azt gondolom, hogy vezetői képességekkel is meg van áldva rendesen.

Azonban nagyon komolyan aggódom, hogy Butler szét ne barmolja itt az elején.
Gergőke
Butlert egyszerűen nem értem, hogy miért van még itt.

Nálam a 13-3-as szezon után leírta magát. Az tényleg egy contender csapat volt, NE-el egy szinten voltunk végig, az egymás elleni meccsen is hangyafasznyi döntött, akkor nagyot guríthattunk volna. Akkora talent level nem egyhamar lesz itt megint. És az egész elúszik azon, hogy Shazier megsérül, és Butler -ha jól emlékszem- 4 hét alatt nem tud kitalálni semmi értékelhetőt. Úgy, hogy gyakorlatilag tét nélküli meccseken próbálkozhatott, miközben az rögtön az elején látszott, hogy amire gondolt (hogy Spence-t berakja egy az egyben ugyanabba a szerepkörbe) az NEM működik.

És akkor jön a PO, ahol hazai pályán 40 fölött kapunk egy olyan csapattól, ahol nem Brady, nem P. Manning, nem Brees az irányító, hanem Blake Bortles. És az első negyedben 0-21. Nem is tudom akkor hogy úszta meg a tv-m hogy beleb.sszak egy dobozos sört...

És abból is látszik, hogy mekkora fogalmatlan vakhangya az ember, hogy miközben 1ILB kiesésétől neki bedől az egész védelme, pl a NE olyan minőségű LB sorral tudott SB-ba jutni, ahol a nálunk backup (se) Harrison egyből kezdő tud lenni. És! Azon a SB-on kitömték őket, és 1 év múlva milyen D lett ott? Akik 3 ponton tartották a Rams O-t. 1 év alatt lett egyikből a másik. Nálunk milyen előrelépést tud Butler felmutatni? Nem egy év alatt, hanem kompletten mióta itt van? MIndezt úgy, hogy évek óta a D-be megy a 1st round pick, és FA is jött.

Egyáltalán mi az elképzelése? Mi ennek a D-nek az identitása? Ahogy LeBeau idejében egyértelmű volt hogy mi a filozófia, mi az elvárás az egységtől - most ki tudja megmondani hogy ez milyen D? Ha azt nézem hogy hányszor tartotta meccsben a D a csapatot, és hány meccs ment el rajtuk, akkor Butler komoly negatívban van- ez azért is kínos, mert az egyik legnagyobb 3-4 szakitól tanulhatott éveken keresztül. Komplett szezonok mennek el ezen az emberen, és mozdíthatatlan. Nem bírom felfogni. Na ennyit Butlerről... magánvélemény, természetesen.