Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Oké, de Rudi + Hodges az csak kettő. Ki lesz a 3? MIndig három van a keretben.Mondjuk ha ez tudott volt a csapatnál, akkor miért tradeltük el Dobbst? Ki lesz a no3 QB?Hát, Dobbs 3.-nak is csak szódával...Hodges jobb volt az előszezonban, csak őt könnyebben el lehetett süllyeszteni.
Amúgy Ben karrierjében eléggé benne volt, hogy egy sérülés lesz a vége. Csak valahogy nem tudtam elképzelni hogy milyen lesz, és most meglepett a dolog.
Már ha egyáltalán vége... azért arra sem vennék mérget, hogy többet nem látjuk a pályán.
Jan
Klaci79
több mint 6 éve
Mondjuk ha ez tudott volt a csapatnál, akkor miért tradeltük el Dobbst? Ki lesz a no3 QB?Hát, Dobbs 3.-nak is csak szódával...Hodges jobb volt az előszezonban, csak őt könnyebben el lehetett süllyeszteni.
Amúgy Ben karrierjében eléggé benne volt, hogy egy sérülés lesz a vége. Csak valahogy nem tudtam elképzelni hogy milyen lesz, és most meglepett a dolog.
Már ha egyáltalán vége... azért arra sem vennék mérget, hogy többet nem látjuk a pályán.
Jan
több mint 6 éve
Ennek fényében különösen érdekes, hogy hagyták a Rudi-Dobbs harcot és nem jött senki...lehet úgy voltak vagy menni fog így, vagy megyünk Tua-ért a Miamival 😀Most már tudjuk, nem rozsdás volt, hanem megpróbálták, nem ment.ha a 18-as szezon vegen Butler megy es a D-t megjavitjak, akkor en adtam volna neki 30% eselyt. Amikor ment a nagy nyugi az egesz offseason-ben, akkor gondoltam, hogy most vegre van ido a jatekkal torodni akkor is adtam Bush miatt 20%-t. Az elso meccs utan ez ment a levesbe.Őszintén, ennek a forgatókönyvnek mekkora esélyt szavaztál volna?dehogynem lehetett volna maskepp. Tomlin kirugja Butlert, hoz egy fasza DC-t, aki olyan D-t epit egy offseason alatt, akiknek eleg, ha kozepesen dobalgat BB, mint annak idejen Payton. Aztan egy sikeres AFC donto utan egy szoros SB vereseggel visszavonul.Nem akartam igy elbucsuzni BB-tolMásképp nem volt erre esély.
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
xtaki
Spy
xtaki
Spy
több mint 6 éve
Mondjuk ha ez tudott volt a csapatnál, akkor miért tradeltük el Dobbst? Ki lesz a no3 QB?Amúgy Ben karrierjében eléggé benne volt, hogy egy sérülés lesz a vége. Csak valahogy nem tudtam elképzelni hogy milyen lesz, és most meglepett a dolog.
több mint 6 éve
Csóri Benő, sérüléssel visszavonulni mindig aljas dolog,de gyanítom,hogy az elmúlt két szezon teljesítménye alapján amúgy sem kapna vastapsot..Szemét dolog ez, de megérett a csapat a változásra, ha így, akkor így. Nagy király volt az öreg, de régóta árnyéka önmagának..Innen már csak feljebb van, kitartás.
több mint 6 éve
Big Ben 2020-as szerződése (33M) sérülés esetén garantálttá válik.Akkor ha nem vonul vissza és mond le önként a delláról, jövőre fixen benne lesz teljes összeggel a könyvekben?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Örülünk, Vincent?Nem. Egy sérülésnek sose lehet igazán örülni. Különösen Ben esetén. Tudom, hogy ő is így került pályára, de BB talán HOF lesz egyszer, így azért szar. Még akkor is, ha már legrosszabb önmagát is alulmúlja Ben.
Gorcsev
Life's sucks. Sometime....
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Na most Rudi megmutathatja a benne rejlő potenciált. Lehet most lesz a Vasas az a csapat akit màr régóta szerettem volna làtni. Már csak 1 fék van a csapatban az Tomi bá. Ez egy ùj jövő kezdete de hatalmas elöny nálatok a sok fiatal óriási potenciával rendelkező játékos, már csak csapattá igazi csapattá kell összegyúrjni őket.
Szerkesztette: ParadSEC
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Sajnálom Bent. Jóisten áldja, kívánom, hogy épüljön fel rendesen. Akik nem látták, azok nem érthetik az ő legendáját.
több mint 6 éve
Igen, erre mondtam, hogy csak ne igy lett volna.Most már tudjuk, nem rozsdás volt, hanem megpróbálták, nem ment.ha a 18-as szezon vegen Butler megy es a D-t megjavitjak, akkor en adtam volna neki 30% eselyt. Amikor ment a nagy nyugi az egesz offseason-ben, akkor gondoltam, hogy most vegre van ido a jatekkal torodni akkor is adtam Bush miatt 20%-t. Az elso meccs utan ez ment a levesbe.Őszintén, ennek a forgatókönyvnek mekkora esélyt szavaztál volna?dehogynem lehetett volna maskepp. Tomlin kirugja Butlert, hoz egy fasza DC-t, aki olyan D-t epit egy offseason alatt, akiknek eleg, ha kozepesen dobalgat BB, mint annak idejen Payton. Aztan egy sikeres AFC donto utan egy szoros SB vereseggel visszavonul.Nem akartam igy elbucsuzni BB-tolMásképp nem volt erre esély.
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
xtaki
Spy
xtaki
Spy
több mint 6 éve
Most már tudjuk, nem rozsdás volt, hanem megpróbálták, nem ment.ha a 18-as szezon vegen Butler megy es a D-t megjavitjak, akkor en adtam volna neki 30% eselyt. Amikor ment a nagy nyugi az egesz offseason-ben, akkor gondoltam, hogy most vegre van ido a jatekkal torodni akkor is adtam Bush miatt 20%-t. Az elso meccs utan ez ment a levesbe.Őszintén, ennek a forgatókönyvnek mekkora esélyt szavaztál volna?dehogynem lehetett volna maskepp. Tomlin kirugja Butlert, hoz egy fasza DC-t, aki olyan D-t epit egy offseason alatt, akiknek eleg, ha kozepesen dobalgat BB, mint annak idejen Payton. Aztan egy sikeres AFC donto utan egy szoros SB vereseggel visszavonul.Nem akartam igy elbucsuzni BB-tolMásképp nem volt erre esély.
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
xtaki
Spy
xtaki
több mint 6 éve
ha a 18-as szezon vegen Butler megy es a D-t megjavitjak, akkor en adtam volna neki 30% eselyt. Amikor ment a nagy nyugi az egesz offseason-ben, akkor gondoltam, hogy most vegre van ido a jatekkal torodni akkor is adtam Bush miatt 20%-t. Az elso meccs utan ez ment a levesbe.Őszintén, ennek a forgatókönyvnek mekkora esélyt szavaztál volna?dehogynem lehetett volna maskepp. Tomlin kirugja Butlert, hoz egy fasza DC-t, aki olyan D-t epit egy offseason alatt, akiknek eleg, ha kozepesen dobalgat BB, mint annak idejen Payton. Aztan egy sikeres AFC donto utan egy szoros SB vereseggel visszavonul.Nem akartam igy elbucsuzni BB-tolMásképp nem volt erre esély.
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
xtaki
Spy
több mint 6 éve
Őszintén, ennek a forgatókönyvnek mekkora esélyt szavaztál volna?dehogynem lehetett volna maskepp. Tomlin kirugja Butlert, hoz egy fasza DC-t, aki olyan D-t epit egy offseason alatt, akiknek eleg, ha kozepesen dobalgat BB, mint annak idejen Payton. Aztan egy sikeres AFC donto utan egy szoros SB vereseggel visszavonul.Nem akartam igy elbucsuzni BB-tolMásképp nem volt erre esély.
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
xtaki
több mint 6 éve
Ez így azért gáz, nem ezt érdemelné!A legendáinktól nem szoktunk szépen elköszönni. Persze nem biztos, hogy felakasztja, de nem nagyon van más mód az ilyen váltásokra. Ben is így került a kormány mögé. Meglátjuk legalább Rudolph-ot miből faragták. Mennyire telik meg a gatya, most, hogy van ideje a dolognak leülepednie benne. Beugróként nem tudta túlizgulni a dolgot. Szorítunk neki, más választásunk nincs. De ez nem most jött. Ez napok, hetek óta létezett. Ahogy kinézett oldalra az is azt mondta: " áhh mégsem megy ez gyerekek" szóval sztem csak minket ér váratlanul.
De mocsok az élet!
steelwolf
Bár Polamaluékat nem tudtuk pótolni semmilyen szinten azóta. hesstegfingerscrossedforhisHOFnomination
több mint 6 éve
Gyógyulást, Rudinak meg sok sikert, hogy éljen az eséllyel.Kíváncsi leszek BB le tud e adni az egoból és segíteni neki?
több mint 6 éve
dehogynem lehetett volna maskepp. Tomlin kirugja Butlert, hoz egy fasza DC-t, aki olyan D-t epit egy offseason alatt, akiknek eleg, ha kozepesen dobalgat BB, mint annak idejen Payton. Aztan egy sikeres AFC donto utan egy szoros SB vereseggel visszavonul.Nem akartam igy elbucsuzni BB-tolMásképp nem volt erre esély.
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
több mint 6 éve
Már nfl.com-on is kint van, igaz itt sincs több infó.Jöhet a felkészítése Rudinak...ebben jók vagyunk nem? :-/
több mint 6 éve
Lehet, csak azt akarom, hogy ne találjatok magatokra, és legyen egy nyugodt évem egy "Csak a Vasast oda vissza" -val. 😀Ebből jól is kijöhettek. Rudolph-nak eljött az ideje, valószínű egy rossz szezon lesz nektek, jó draftpozicíóval. Jobb mint egy 8-8 Big Bennel.rossz szezon? hol van még a vége ? 😀
KeyG
astroid
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Ez így azért gáz, nem ezt érdemelné!De mocsok az élet!
több mint 6 éve
Nem akartam igy elbucsuzni BB-tolMásképp nem volt erre esély.
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
több mint 6 éve
Ebből jól is kijöhettek. Rudolph-nak eljött az ideje, valószínű egy rossz szezon lesz nektek, jó draftpozicíóval. Jobb mint egy 8-8 Big Bennel.rossz szezon? hol van még a vége ? 😀
KeyG
több mint 6 éve
Akkor ez a szezon elment. Rudi szimpi meg minden, de azért csak két intet dobott egy félidő alatt. (meg minden = noncrief)
több mint 6 éve
Örülünk, Vincent?
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Ebből jól is kijöhettek. Rudolph-nak eljött az ideje, valószínű egy rossz szezon lesz nektek, jó draftpozicíóval. Jobb mint egy 8-8 Big Bennel.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!