Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Mondjuk ha ez tudott volt a csapatnál, akkor miért tradeltük el Dobbst? Ki lesz a no3 QB?

Amúgy Ben karrierjében eléggé benne volt, hogy egy sérülés lesz a vége. Csak valahogy nem tudtam elképzelni hogy milyen lesz, és most meglepett a dolog.

Már ha egyáltalán vége... azért arra sem vennék mérget, hogy többet nem látjuk a pályán.
Jan
Hát, Dobbs 3.-nak is csak szódával...Hodges jobb volt az előszezonban, csak őt könnyebben el lehetett süllyeszteni.
Klaci79
Oké, de Rudi + Hodges az csak kettő. Ki lesz a 3? MIndig három van a keretben.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Mondjuk ha ez tudott volt a csapatnál, akkor miért tradeltük el Dobbst? Ki lesz a no3 QB?

Amúgy Ben karrierjében eléggé benne volt, hogy egy sérülés lesz a vége. Csak valahogy nem tudtam elképzelni hogy milyen lesz, és most meglepett a dolog.

Már ha egyáltalán vége... azért arra sem vennék mérget, hogy többet nem látjuk a pályán.
Jan
Hát, Dobbs 3.-nak is csak szódával...Hodges jobb volt az előszezonban, csak őt könnyebben el lehetett süllyeszteni.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Nem akartam igy elbucsuzni BB-tol
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Másképp nem volt erre esély.
Spy
dehogynem lehetett volna maskepp. Tomlin kirugja Butlert, hoz egy fasza DC-t, aki olyan D-t epit egy offseason alatt, akiknek eleg, ha kozepesen dobalgat BB, mint annak idejen Payton. Aztan egy sikeres AFC donto utan egy szoros SB vereseggel visszavonul.
xtaki
Őszintén, ennek a forgatókönyvnek mekkora esélyt szavaztál volna?
Spy
ha a 18-as szezon vegen Butler megy es a D-t megjavitjak, akkor en adtam volna neki 30% eselyt. Amikor ment a nagy nyugi az egesz offseason-ben, akkor gondoltam, hogy most vegre van ido a jatekkal torodni akkor is adtam Bush miatt 20%-t. Az elso meccs utan ez ment a levesbe.
xtaki
Most már tudjuk, nem rozsdás volt, hanem megpróbálták, nem ment.
Spy
Ennek fényében különösen érdekes, hogy hagyták a Rudi-Dobbs harcot és nem jött senki...lehet úgy voltak vagy menni fog így, vagy megyünk Tua-ért a Miamival 😀
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan

több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Csóri Benő, sérüléssel visszavonulni mindig aljas dolog,de gyanítom,hogy az elmúlt két szezon teljesítménye alapján amúgy sem kapna vastapsot..Szemét dolog ez, de megérett a csapat a változásra, ha így, akkor így. Nagy király volt az öreg, de régóta árnyéka önmagának..Innen már csak feljebb van, kitartás.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Big Ben 2020-as szerződése (33M) sérülés esetén garantálttá válik.
Akkor ha nem vonul vissza és mond le önként a delláról, jövőre fixen benne lesz teljes összeggel a könyvekben?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Örülünk, Vincent?
Gorcsev
Nem. Egy sérülésnek sose lehet igazán örülni. Különösen Ben esetén. Tudom, hogy ő is így került pályára, de BB talán HOF lesz egyszer, így azért szar. Még akkor is, ha már legrosszabb önmagát is alulmúlja Ben.
Life's sucks. Sometime....

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Na most Rudi megmutathatja a benne rejlő potenciált. Lehet most lesz a Vasas az a csapat akit màr régóta szerettem volna làtni. Már csak 1 fék van a csapatban az Tomi bá. Ez egy ùj jövő kezdete de hatalmas elöny nálatok a sok fiatal óriási potenciával rendelkező játékos, már csak csapattá igazi csapattá kell összegyúrjni őket.

Szerkesztette: ParadSEC

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Sajnálom Bent. Jóisten áldja, kívánom, hogy épüljön fel rendesen. Akik nem látták, azok nem érthetik az ő legendáját.
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
dehogynem lehetett volna maskepp. Tomlin kirugja Butlert, hoz egy fasza DC-t, aki olyan D-t epit egy offseason alatt, akiknek eleg, ha kozepesen dobalgat BB, mint annak idejen Payton. Aztan egy sikeres AFC donto utan egy szoros SB vereseggel visszavonul.
xtaki
Spy
ha a 18-as szezon vegen Butler megy es a D-t megjavitjak, akkor en adtam volna neki 30% eselyt. Amikor ment a nagy nyugi az egesz offseason-ben, akkor gondoltam, hogy most vegre van ido a jatekkal torodni akkor is adtam Bush miatt 20%-t. Az elso meccs utan ez ment a levesbe.
xtaki
Spy
Igen, erre mondtam, hogy csak ne igy lett volna.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
xtaki
Spy
xtaki
több mint 6 éve
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
xtaki
Spy
több mint 6 éve
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
xtaki
több mint 6 éve
Ez így azért gáz, nem ezt érdemelné!
De mocsok az élet!
steelwolf
A legendáinktól nem szoktunk szépen elköszönni. Persze nem biztos, hogy felakasztja, de nem nagyon van más mód az ilyen váltásokra. Ben is így került a kormány mögé. Meglátjuk legalább Rudolph-ot miből faragták. Mennyire telik meg a gatya, most, hogy van ideje a dolognak leülepednie benne. Beugróként nem tudta túlizgulni a dolgot. Szorítunk neki, más választásunk nincs. De ez nem most jött. Ez napok, hetek óta létezett. Ahogy kinézett oldalra az is azt mondta: " áhh mégsem megy ez gyerekek" szóval sztem csak minket ér váratlanul.

Bár Polamaluékat nem tudtuk pótolni semmilyen szinten azóta. hesstegfingerscrossedforhisHOFnomination
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 280 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gyógyulást, Rudinak meg sok sikert, hogy éljen az eséllyel.

Kíváncsi leszek BB le tud e adni az egoból és segíteni neki?
több mint 6 éve
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
Spy
több mint 6 éve
geleven Pittsburgh Steelers 136
Már nfl.com-on is kint van, igaz itt sincs több infó.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ghqvmgqrc5aaoa1zerld
Steelers' Ben Roethlisberger (elbow) out for the year
Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger will be out for the season, the team announced Monday. He had an MRI on his right elbow and will undergo surgery.

Jöhet a felkészítése Rudinak...ebben jók vagyunk nem? :-/
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 793
Ebből jól is kijöhettek. Rudolph-nak eljött az ideje, valószínű egy rossz szezon lesz nektek, jó draftpozicíóval. Jobb mint egy 8-8 Big Bennel.
KeyG
rossz szezon? hol van még a vége ? 😀
astroid
Lehet, csak azt akarom, hogy ne találjatok magatokra, és legyen egy nyugodt évem egy "Csak a Vasast oda vissza" -val. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ez így azért gáz, nem ezt érdemelné!
De mocsok az élet!
több mint 6 éve
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.
xtaki
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
Ebből jól is kijöhettek. Rudolph-nak eljött az ideje, valószínű egy rossz szezon lesz nektek, jó draftpozicíóval. Jobb mint egy 8-8 Big Bennel.
KeyG
rossz szezon? hol van még a vége ? 😀
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Akkor ez a szezon elment. Rudi szimpi meg minden, de azért csak két intet dobott egy félidő alatt. (meg minden = noncrief)
több mint 6 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 522
Örülünk, Vincent?

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 793

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
ez igy nem volt jo
Viszont Rudi time.