NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
12
6
19:00
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
New Orleans Saints - New York Jets
5
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
Cleveland Browns - Buffalo Bills
2
2
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
2
2
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
na köpjétek a neveket gyorsanNézd meg @Teresa_Varley Tweetjét: twitter.com/Teresa_Varley/status/1114320599394996224?s=09

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Birmingham Iron-ból jött Jack Tocha (Cb) és J.C. Hassenauer (C)!
több mint 6 éve
Találkozunk Justin Layne-nel is. Na, ha őt kihúznánk azt nagyon tetszetős lenne számomra. 🙂
több mint 6 éve
Szóval inkább emberileg van kifogásod ellene, bár a mérete is kérdéseket vet fel. Értem.
Köszönöm az infót.🙂
zidane99
Politikai ellen nezetek allnak a hatterben. Ket dudas nem ferhet meg egy csardaban.
több mint 6 éve
Szóval inkább emberileg van kifogásod ellene, bár a mérete is kérdéseket vet fel. Értem.Köszönöm az infót.🙂
több mint 6 éve
Ehhez csak annyit, hogy Bush itt bizony vendég volt. Mindez a Spartans Stadionban történt. A Spartansnál pedig ez tradícíó, hogy meccs előtt a játékosok egymásba karolva végigmennek a pályán. Bush pedig nagyvalószínűséggel ezzel a hagyománnyal pontosan tisztában volt/van tekintve a mind a Michigan mind pedig a Spartans ugye BIG10 csapat.Azért no....tudom úgy kezdődött, hogy visszaütött, de azért az, amikor az ellenfél csapata sisakban, összekulcsolt kezekkel végigmasírozik a pályán definicio szerűen letarolva a melegítő ellenfelet azt én provokációnak nevezem és nem kicsit. Bush felült rá és nyilván ez is volt a cél, de ha csak ez lett volna a gond Burficttel ohhhh semmi gond nem lett volna...Bush játéka kapcsán azt tudom mondani, hogy azt kell ismerem, hogy a játék számos elemében jól teljesít, legalábbis egyetemi szinten jó volt. Azt gondolom, hogy pl. a TE védekezéssel viszont lesz gondja a profik között.Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Az első körös választásunk:
| Chase Winovich, OLB, Michigan |
Klaci79
Gergőke
A mock draftokban ha nem cb-t és nem wr-t írnak hozzánk, akkor a legtöbbször az ő neve van.
Mivel nem ismerem egyik egyetemi játékost sem, csak a nevüket, kíváncsi vagyok a véleményedre.🙂
Hol a hiba nála? Köszi.
zidane99
Viszont nekem személyes ellentétem van vele 😀. konkrétan egy büdös, nagy parasztnak tartom.
Ilyen "csodás " dolgokra képes amúgy:
www.youtube.com/watch?v=n_KIprtE1-E
Nálam ez ilyen, Burficti mélységek. 😀
Gergőke
Klemó
több mint 6 éve
Azért no....tudom úgy kezdődött, hogy visszaütött, de azért az, amikor az ellenfél csapata sisakban, összekulcsolt kezekkel végigmasírozik a pályán definicio szerűen letarolva a melegítő ellenfelet azt én provokációnak nevezem és nem kicsit. Bush felült rá és nyilván ez is volt a cél, de ha csak ez lett volna a gond Burficttel ohhhh semmi gond nem lett volna...Bush játéka kapcsán azt tudom mondani, hogy azt kell ismerem, hogy a játék számos elemében jól teljesít, legalábbis egyetemi szinten jó volt. Azt gondolom, hogy pl. a TE védekezéssel viszont lesz gondja a profik között.Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
A mock draftokban ha nem cb-t és nem wr-t írnak hozzánk, akkor a legtöbbször az ő neve van.
Mivel nem ismerem egyik egyetemi játékost sem, csak a nevüket, kíváncsi vagyok a véleményedre.🙂
Hol a hiba nála? Köszi.
zidane99
Viszont nekem személyes ellentétem van vele 😀. konkrétan egy büdös, nagy parasztnak tartom.
Gergőke
több mint 6 éve
Bush játéka kapcsán azt tudom mondani, hogy azt kell ismerem, hogy a játék számos elemében jól teljesít, legalábbis egyetemi szinten jó volt. Azt gondolom, hogy pl. a TE védekezéssel viszont lesz gondja a profik között.Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
Hol a hiba nála? Köszi.
zidane99
több mint 6 éve
Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
Hol a hiba nála? Köszi.
több mint 6 éve
Tudom. 🙃Bocsánat,nem voltam egyértelmű.Én Bushra gondoltamGaryt legtöbb helyen 1. körbe írják! 😉3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
steelwolf
a "kedves csapattárs" alatt. 😀
Gergőke
több mint 6 éve
Bocsánat,nem voltam egyértelmű.Én Bushra gondoltamGaryt legtöbb helyen 1. körbe írják! 😉3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
steelwolf
a "kedves csapattárs" alatt. 😀
több mint 6 éve
Mert a Steelers egy nagy család, nem tudtad?!Ugyanígy gondolom, szvsz elképzelhetetlen, hogy bármikor is profi sportot űzhessen megint, viszont pont emiatt max respect a Steelersnek, ahogyan kezeli ezt az ügyet.Annyi a kiegészítés, hogy segítség nélkül jár, sőt már a gyerekével futás is volt. Ettől még a mozgásán látszik a sérülés és nagyjából az a best case szkenárió, hogy tud járni, futni majd, mint egy hétköznapi ember, de ennyi a maximum és ez is már óriási eredmény ahhoz képest, ami a műtétek utáni sejtés volt.Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?Nem nagyon van semmi, ebben a szezonban nem fog játszani, viszont a szezonra adtok neki szerződést, és aztán meglátjátok mi lesz.
steelwolf
kapitnono
A célja, hogy visszatér sokkal inkább motiváció, vízió és Én azt gondolom, hogy a valóság az, hogy cirka egy év múlva fog majd hivatalosan visszavonulni (és itt nálunk edzői munkát kapni).
Klemó
PEEtör
több mint 6 éve
Garyt legtöbb helyen 1. körbe írják! 😉3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
Gergőke
több mint 6 éve
3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Klaci79
több mint 6 éve
3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉Az első körös választásunk:
több mint 6 éve
Ugyanígy gondolom, szvsz elképzelhetetlen, hogy bármikor is profi sportot űzhessen megint, viszont pont emiatt max respect a Steelersnek, ahogyan kezeli ezt az ügyet.Annyi a kiegészítés, hogy segítség nélkül jár, sőt már a gyerekével futás is volt. Ettől még a mozgásán látszik a sérülés és nagyjából az a best case szkenárió, hogy tud járni, futni majd, mint egy hétköznapi ember, de ennyi a maximum és ez is már óriási eredmény ahhoz képest, ami a műtétek utáni sejtés volt.Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?Nem nagyon van semmi, ebben a szezonban nem fog játszani, viszont a szezonra adtok neki szerződést, és aztán meglátjátok mi lesz.
steelwolf
kapitnono
A célja, hogy visszatér sokkal inkább motiváció, vízió és Én azt gondolom, hogy a valóság az, hogy cirka egy év múlva fog majd hivatalosan visszavonulni (és itt nálunk edzői munkát kapni).
Klemó
több mint 6 éve
Annyi a kiegészítés, hogy segítség nélkül jár, sőt már a gyerekével futás is volt. Ettől még a mozgásán látszik a sérülés és nagyjából az a best case szkenárió, hogy tud járni, futni majd, mint egy hétköznapi ember, de ennyi a maximum és ez is már óriási eredmény ahhoz képest, ami a műtétek utáni sejtés volt.Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?Nem nagyon van semmi, ebben a szezonban nem fog játszani, viszont a szezonra adtok neki szerződést, és aztán meglátjátok mi lesz.
steelwolf
kapitnono
több mint 6 éve
Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?Nem nagyon van semmi, ebben a szezonban nem fog játszani, viszont a szezonra adtok neki szerződést, és aztán meglátjátok mi lesz.
steelwolf

több mint 6 éve
2. körben Holmes, míg a 3.-ban Keisel jelenti be a draftoltunkat!
több mint 6 éve
Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?
több mint 6 éve
Kozora mock draftját meg ne nézzétek....gondolom már a smoke screen része 😀Jinx stratégia, szinte egészen biztos. 😊
| Round One (20th Overall): Mack Wilson/ILB Alabama- 6’1/1 240 |
Klaci79
De a szomorú azért az, hogy szépen levezeti, hogy ennek igenis van realitása, ugyanis nagyjából Burns is így került kiválasztásra.
több mint 6 éve
Kozora mock draftját meg ne nézzétek....gondolom már a smoke screen része 😀| Round One (20th Overall): Mack Wilson/ILB Alabama- 6’1/1 240 |
több mint 6 éve
Ahogy egyébként elnéztem az elmúlt napok történéseit kicsit mégis több esélyt látok erre a Bush 1/20-as választásra. Bush a combine előtt nem volt magasra értékelve, de az áttörést hozott neki. Azóta viszont páran igencsak komoly teljesítményt mutattak a pro day-eken, így aztán mások értéke is jelentősen megnőtt...lehet éppen Bush kárára.Azért a Bengals szépen mind White-ot, mind Busht elhozza vizitre. Szerintem Bush smokescreen, mert nem tartom reálisnak, hogy 10-re bevállalják.
Klaci79
több mint 6 éve
Nálam az 1. kör az elérhetőség függvényében :a., Devin Bush ILB
b., T.J. Hockenson TE
c., Greedy Williams CB
d., M. Brown WR (ez nagyon pikáns lenne, kivéve, ha a f@sz unokabátyja hatása alatt áll)
e, Murpy v. Baker CB
Az a. a neednek szól, b-e a saját kívánságlista