Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Mi meg hozunk a D-be 6 első köröst, abból 2 jó, 4 nem? Ahol kétszer annyi a rossz/vitatható pick, mint az egyértelműen jó, ott azért már felmerülhet valami rendszerhiba gyanúja.
Jan
A kérdés az h a scouting- vagy a képzési rendszer hibája.
empty taxi
Mindkettő valószínűleg. Mivel Burns, Edmunds és neccesen de azért Jarvis Jones sem volt első koros tehetség, mi mégis lecsaptunk rájuk. Dupree az volt...őt könnyen lehet, hogy nálunk baszták el például.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Mi meg hozunk a D-be 6 első köröst, abból 2 jó, 4 nem? Ahol kétszer annyi a rossz/vitatható pick, mint az egyértelműen jó, ott azért már felmerülhet valami rendszerhiba gyanúja.
Jan
A kérdés az h a scouting- vagy a képzési rendszer hibája.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Én örülök ennek a tradenek. Első körös pickért jött egy első kört érő játékos. Deal.
A J.Jones, Burns, Edmunds, Dupree pickeket nézve ez eddig nem volt kézenfekvő.

De pont ma délelőtt én is azon gondolkodtam, amit páran már írtatok: az se biztos hogy ezek alapból nem jó játékosok. Simán lehet hogy egy megfelelő rendszerben, egy megfelelő coach keze alatt sokkal jobbat mutatnának mint nálunk. Nálunk tényleg csak azok váltak be, akik akkora tehetségek, hogy nem lehet őket elrontani. ( pl. Shazier, Watt)

Eszembejutott mekkora játékostemető volt nemrég a Browns, az képtelenség, hogy az a rengeteg top10-ben húzott játékos aki nem vált be náluk, az mind sz.r lett volna.

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Nem biztos, hogy a franchise QB sérülése után adnék egy első kört egy CB/S hibridért...
gabokocka
Előre is elnézést, mert valószínűleg nagyképűen hangzik, de én büszke vagyok arra, hogy ez egy olyan csapat, ahol nincs tankolás, meg #suckforLuck vagy #suckforTua. Itt megpróbálják kihozni a maximumot, ami a csapatban van és bár sokat bírálom őket, mert sokszor (szerintem) szarul csinálnak dolgokat, de azt igenis szeretem, hogy nincs feladott mérkőzés, eldobott szezon. Tisztelik annyira a szurkolókat, hogy mindent bedobjanak, amire lehetőség van, aztán meglátjuk mire lesz elég.
Igen, ha 4-12 vagy 6-10 lesz a szezon, akkor egy nagyon drága igazolás volt, ha esetleg 8-8, akkor már kevésbe, főleg látva, hogy azért elég necces első köröket lövünk a secondary-be. Fitzpatrick egy olyan játékos egy olyan poszton, ahol azonnal komoly erősítés lehet, ráadásul kora miatt akár hosszabb távon is. Úgyhogy a FO most megtette amit lehetett, Tomlinon és a csapaton múlik, hogy mi lesz a továbbiakban.
Klaci79
Még véletlenül sem erre céloztam.
Kidőlt a 37 éves franchise irányitód, akit még két evig nem tudsz kirakni a szerződése miatt - vagy legalábbis érdemi helyet felszabaditva nem - lehetőséget kap egy másodéves QB, aki viszont nem tűnt elveszettnek. Itt már elég komoly döntéshelyzetbe kerülhetsz jövőre. Aztán van egy védelmed, amibe elég sok draftcetli lett belelölve, a kapott eredmény ár érték arányban jóval kevesebb. Tehát vagy mindig szart húztok, vagy a tehetséggondozás/edzői munka nem veri az egeket. Ehhez adsz hozzá egy jatékost jövő évi 1/5-25 közötti draftcetliért, aki bár olcsó, és remek prospekt volt, az NFL-re eddig nem rúgta rá az ajtót, és a posztja se tuti. És odaadod egy olyan koordinátor kezébe, aki eddig kb 8-ból 2 az ilyen jellegű játékosokkal...

Akkor inkább Ramseyért mentem volna, mert bár őt hamarabb kell megfizetni, viszont tudod mit kapsz a pénzedért/pickedért.

És ennek semmi köze ahhoz, hogy tankolsz vagy nem, egyszerűen én túl nagy árat/kockázatot érzek ebben az üzletben a várható nyereséghez képest.
gabokocka
Sok mindenben igazad van, de akkor adok más szempontokat:

1.) Ha csak az Offot nézem, akkor JUJU, Conner, D. Johnson és Washington a komplett fiatalcsomag, oda nem tudsz már több rookiet belerakni a jövő évi draftról, az luxus. (Más kérdés, hogy Moncrief helyett kb bármilyen másik veterán FA elkapó jöhetne)
2.) AZ OL-ben Pouncey Benhez kötött, s úgy számolnak, hogy jövőre BB-nek van esélye visszajönni, ergó cenya még nem kell. A két guard hasít, a LT olcsó és jól teljesít (most kopogtam le) és vannak mögöttük fiatalok (Chucks, Finney), illetve már Feilert bevetettük. (Ettől függetlenül én a 2020-as második kört IOL-re lőném el)
3.) Davis torn labrum, ami egy safety-nél nem életbiztosítás. Mögötte van egy Kelly, aki UDFA szint, egy Dangerfield, aki UDFA szint és egy Edmunds, akinek nincsenek ösztönei, gyenge az elővételezése = ha előtte zajlik a történés, akkor nem kerül zavarba, de ha a feje fölé kerül a labda, akkor megzavarodik.
Mark Barron Vinny Williams sérülése miatt ILB-nek van használva.
4.) Edmunds egy tiszta SS/LB, viszont mellé egy olyan karakterű FS kell, akinek van visionje, labdaérzéke, és jól helyezkedik, nagy területen is tud lefedni és nem jön zavarba, ha single highba kerül = Fitz.
5.) Minkah 1/11 volt, szóval kb TOP10, akit a jövő évi drafton húzunk, ha nagyon szarok leszünk. Vagyis kb. értékében van az első kör, akkor is, ha rossz lesz a szezonmérleg.
6.) A DB beválási arányról már szóltam és igazat adok neked a képzésünk kérdésességében is, de talán a tiszta tehetség ezt kompenzálja. Csak kikiáltott első körösöket húztak a sec-be, valamennyi ember ordas reach volt, ezt mindenki tudja. Minkah talán mindegyiknél jobb alapképességekkel rendelkezik.
7.) Jalen Ramsey-re nincsen pénzünk, őt hosszútávon nem tudjuk lekötni. Nála kinéz egy hold out egy ötödik éves opció lehívása esetén, és nem gondolom azt sem, hogy még egy Antonio Brown2.0 vagy Bell2.0 szerződéses saga-t akarunk a csapatnak (Tomlin és a GM biztosan nem).
8.) CB-t ennek ellenére kell majd húznunk jövőre Haden mögé, még akkor is, ha Cam Sutton beválik.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Az egy kicsit más szitu volt több szempontból.
Adott volt egy elég jó D anyag, mellé egy futásra felépített fallal (Faneca, mint vezér), egy Bettissel, és e mellé egy run heavy mind és gameplan. Ben akkor game manager QB-ként kellett beszálljon, kvázi kisebb rizikó volt. Most ebből elég sok a hiányzó elem, és így Rudin nagy lesz a nyomás kimondva-kimondatlanul.

A régi motorosoktól kérdem. Amikor Big Ben került a kezdő poziba sok sok évvel ezelőtt hasonló sérülés miatt akkor mi volt az általános vélekedés róla? Gondolom akkor nem volt hurrá optimizmus meg senki nem gondolta hogy idáig jut.
thr_buddha
kishaszi
Így gondolom Én is. Rudinak nagyon nem egyszerű a dolga, mert a minőségi falon kívül a WR/TE szettje nem elit. Pont a Minkah trade annak is szólt, hogy nincs mese a D-nek elő kell lépnie.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
1.) Ben már nem volt a régi és nekünk van egy épített prospectünk. Én egy percig nem gondoltam most QB draftra, mert Én Rudiban bízom, pláne azután, amit eddig láttam. Láttuk, hogy mennyire félre lehet nyúlni a drafton QB-val is, egy Rosen, a Trubisky a béka segge alatt van, és Murray eddig nagyjából egy egyenlítő drive-ot pakolt össze 1/1-ként.

2.) Persze Ramsey jó volna, de ugye vele kapcsán ugye senki nem gondolja komolyan, hogy jövőre "hagyja" hiszti nélkül, hogy sima 5. éves opcióban játszon? Ilyen cap helyzettel mi nem engedhetjük ezt meg magunknak őt az evidens, hiába jobb játékos, mint Minkah

3.) Mi vakon vagyunk a végeken, az FS pozícióban. Minkah ráadásul eléggé sokoldalú, vagyis a különböző felállásokhoz is tudjuk variálni őt.

4.) Én azért is örülök ennek, mert világos az üzenet. A D-nek kell előlépni és ehhez a GM odatette azt ami "hiányzott". Butler vizsgaévben van innentől és ha nem hasít a D, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy váltás is lesz év végén.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 154 — Steelers fan
Az egy kicsit más szitu volt több szempontból.
Adott volt egy elég jó D anyag, mellé egy futásra felépített fallal (Faneca, mint vezér), egy Bettissel, és e mellé egy run heavy mind és gameplan. Ben akkor game manager QB-ként kellett beszálljon, kvázi kisebb rizikó volt. Most ebből elég sok a hiányzó elem, és így Rudin nagy lesz a nyomás kimondva-kimondatlanul.

A régi motorosoktól kérdem. Amikor Big Ben került a kezdő poziba sok sok évvel ezelőtt hasonló sérülés miatt akkor mi volt az általános vélekedés róla? Gondolom akkor nem volt hurrá optimizmus meg senki nem gondolta hogy idáig jut.
thr_buddha

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
Nem biztos, hogy a franchise QB sérülése után adnék egy első kört egy CB/S hibridért...
gabokocka
Mi a baj a CB/S hibriddel? Én pont azt gondolom, hogy a mai passzorientált ligában inkább ilyen játékosok fognak kelleni.
Bruce
Nálunk hétvégén jó lett volna 1. Láttuk mi lett!
több mint 6 éve
gedam 6 478
max. ha nem jön be rudolph rácsörögtök rosenre, hogy kérjen tradet és odaadjátok rudit meg egy 3. kört.
több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 753 — Salus populi suprema lex esto
gabokocka
Mi a baj a CB/S hibriddel? Én pont azt gondolom, hogy a mai passzorientált ligában inkább ilyen játékosok fognak kelleni.
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
gabokocka
Előre is elnézést, mert valószínűleg nagyképűen hangzik, de én büszke vagyok arra, hogy ez egy olyan csapat, ahol nincs tankolás, meg #suckforLuck vagy #suckforTua. Itt megpróbálják kihozni a maximumot, ami a csapatban van és bár sokat bírálom őket, mert sokszor (szerintem) szarul csinálnak dolgokat, de azt igenis szeretem, hogy nincs feladott mérkőzés, eldobott szezon. Tisztelik annyira a szurkolókat, hogy mindent bedobjanak, amire lehetőség van, aztán meglátjuk mire lesz elég.
Igen, ha 4-12 vagy 6-10 lesz a szezon, akkor egy nagyon drága igazolás volt, ha esetleg 8-8, akkor már kevésbe, főleg látva, hogy azért elég necces első köröket lövünk a secondary-be. Fitzpatrick egy olyan játékos egy olyan poszton, ahol azonnal komoly erősítés lehet, ráadásul kora miatt akár hosszabb távon is. Úgyhogy a FO most megtette amit lehetett, Tomlinon és a csapaton múlik, hogy mi lesz a továbbiakban.
Klaci79
Még véletlenül sem erre céloztam.
Kidőlt a 37 éves franchise irányitód, akit még két evig nem tudsz kirakni a szerződése miatt - vagy legalábbis érdemi helyet felszabaditva nem - lehetőséget kap egy másodéves QB, aki viszont nem tűnt elveszettnek. Itt már elég komoly döntéshelyzetbe kerülhetsz jövőre. Aztán van egy védelmed, amibe elég sok draftcetli lett belelölve, a kapott eredmény ár érték arányban jóval kevesebb. Tehát vagy mindig szart húztok, vagy a tehetséggondozás/edzői munka nem veri az egeket. Ehhez adsz hozzá egy jatékost jövő évi 1/5-25 közötti draftcetliért, aki bár olcsó, és remek prospekt volt, az NFL-re eddig nem rúgta rá az ajtót, és a posztja se tuti. És odaadod egy olyan koordinátor kezébe, aki eddig kb 8-ból 2 az ilyen jellegű játékosokkal...

Akkor inkább Ramseyért mentem volna, mert bár őt hamarabb kell megfizetni, viszont tudod mit kapsz a pénzedért/pickedért.

És ennek semmi köze ahhoz, hogy tankolsz vagy nem, egyszerűen én túl nagy árat/kockázatot érzek ebben az üzletben a várható nyereséghez képest.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Legalább csináltunk valamit. Gondolom, ilyenkor a FO megnézi a jövő évi prospecteket az érintett posztokon, beteszi őket a mit veszítünk serpenyőbe. Húztunk egy Fitzpatrickot a 2020-as drafton, ennyi. Több is veszik majd Mohácsnál.
Mindig mondtam, sikerrátánkat tekintve felejtsük el a DB draftot. Csak drága, bizonyított FA. Nekünk az való Taylor, Polamalu óta.

WR2-nk meg van, ez tisztán kirajzolódik a 2 meccsből. Vance McDonald-nak hívják. (w01-egy darab garbage time rec= 3points, W02=2TD) Érvényben: Visszavonásig.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
thr_buddha
De nagyon jól szálltbe, s hogy keretes legyen a történet ott is egy retek nagy verést kaptunk az álomsztori befejezése előtt a Pecctől. A motoros balhéig nem volt vele semmi bajom.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Én is érzem a dologban azt, hogy kicsit kapkodás van az állásféltés miatt, de egy pillanatig nem bánom ezt a trade-t, még úgy is, hogy jó esélyjel top 10-es pick lesz.
több mint 6 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120

Szerkesztette: thr_buddha
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
gabokocka
több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
gabokocka
Ez egy üzenet, ami arról szól, hogy attól, hogy kidőlt a franchise QB-d, van mögötte egy egész jól bemutatkozó fiatal csereirányítód, aki ha egy megerősített D-től kap segítséget, be lehet jutni a PO-ba. Ez egy motiváló trade a keretnek, lássuk!
több mint 6 éve
gabokocka
vagy akarnak idén még vmit vagy tankolnak. és most a tankolás alatt értelmes racionalizálást értek, nem a dolphin-féle rombolást. ők amellett döntöttek, hogy akarnak még idén vmit. de mi ez a vmi? 8-8-ra már azt mondaná tomlin, hogy ben sérülése után ez jó? egyetlen esetben jó ez a döntés, ha rudi bevállik és hasítanak a po-ba. ha nem sztem óriási bukta ez a koncepció. mert se pick se qb vagy majd ben jó lesz jövőre? ááá nem tudom, ennyire bízni egy sérült, rozsdás qb-ban vagy hogy rudi egy zseni. ez inkább tűnik a problémák elkenésének, mint megoldásnak.
gedam
Gondolom előfordulhat olyan is, hogy nem tudják mi a (jó) megoldás. 😉
Talán x opciót számba vettek, és e mellett döntöttek. Az, hogy mennyire jön be, az majd elválik, de néha az a legrosszabb, han em csinálsz semmit.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Hát igen, ha nagyon szarok leszünk azért ez egy nagyon drága pick lesz - De!
En örülök, nagy tehetség a srác, kellett.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
gabokocka
Feltételezem, hogy az FO/stáb hisz Rudolphban hosszútávon és azt mondják, hogy akkor kezdjünk el mellé rakni egy kajak defense-t, mert az O építőkövei megvannak elméletben. A falunk még mindig a jobbak között van, van potens WR1 kaliber, gondolom Washington és Johnson fejlődésében hisznek, van két fiatal, tehetséges RB, TE-t pedig nem látok, aki első kört érne.

Alapvetően Minkah Fitzpatrick első körös tehetségű, sokoldalú, jó képességű játékos, akinek olcsó a szerződése és nagyon fiatal, illetve már van tapasztalata.

Most, hogy jövőre húznánk-e első körben hasonló kaliberű DB-t, azt senki nem tudja, lehet, hogy szokás szerint reachelnének egy Artie Burnst vagy Terrell Edmundsot. Annál egy, a profi ligában már pályára lépett játékos értelmesebb és értékesebb megoldás, főleg, ha a saját csapatom játékosfejlesztésére gondolok. Nézd meg, hogy az elmúlt kb 5 évben mennyi DB-t tudtunk beemelni a rendszerbe = Hilton és Haden, azaz két FA. Namost Minkah alaptehetsége jóval magasabban van, mint Burns vagy Edz.

Másrészt azért a Dolphinsnál full kilátástalan dolgok mennek, ezért az ottani teljesítményéből nem lehet kiindulni (tudom, hogy szar meccseket hozott).

Szerintem ez lesz Butler utolsó esélye, ha Fitzpatrickot nem tudja használni, beépíteni és rosszul néz ki a D, akkor neki lapát. A D teljesítményét pedig az elmúlt két meccsen pedig alapvetően a sec húzta le, főleg a safety-k.

Hosszútávon szerintem már Tomlin sem tud tervezni, mivel BB-nek 2021-ig van szerződése és észszerű keretek között is csak 2020 utáni évben lehet kiszállni belőle. Feltételezem, hogy megbeszélték vele, hogy mi a mesterterv. Addig nem tartom indokoltnak egy tapasztalt QB-ért való tradelést.

Persze azt lehet mondani, hogy egy WR-t még hozhattak volna Masonnek.
több mint 6 éve
gedam 6 478
gabokocka
vagy akarnak idén még vmit vagy tankolnak. és most a tankolás alatt értelmes racionalizálást értek, nem a dolphin-féle rombolást. ők amellett döntöttek, hogy akarnak még idén vmit. de mi ez a vmi? 8-8-ra már azt mondaná tomlin, hogy ben sérülése után ez jó? egyetlen esetben jó ez a döntés, ha rudi bevállik és hasítanak a po-ba. ha nem sztem óriási bukta ez a koncepció. mert se pick se qb vagy majd ben jó lesz jövőre? ááá nem tudom, ennyire bízni egy sérült, rozsdás qb-ban vagy hogy rudi egy zseni. ez inkább tűnik a problémák elkenésének, mint megoldásnak.

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Na az elmúlt néhány óra történéseire néhány gondolat.

Sajnálom , hogy Ben kidőlt,mert sérülés miatt került erre sor. Ugyanakkor meg örülök annak, hogy Rudi megkapja a lehetőséget.

A meccs után én leírtam, hogy amit kér a Dolphins azt meg kell adni Minkahért. Ez is megtörtént.
Személy szerint ezt azért tartottam lényegesnek,mert egyfelől Davishez képest mindenképp előre lépésnek gondolom,márészt így gyakorlatilag minden alap meg lesz-bár már eddig is meg volt- Butler kirúgására. Heyward, Duprí, TJ, Barron,Bush,Burns, Edmunds, Minkah. Csak akik hirtelen eszembe jutottak és 1. körös választottak voltak a drafton. Ehhez képest láttuk,amit láttunk. Eddig sem gondoltam, hogy mindenki ennyire szar, mint amit mutat. Butler viszont látjuk a plafont. Osztva sokak álláspontját, én is úgy látom, hogy egy olyan rendszert akar ráerőszakolni a játékosokra ,ami egyszerűen idegen tőlük. Szerintem egy sokkal agresszívabb rendszerben Burns,vagy Edmunds sem lenne elveszve. B@szki ne 10 yardokra álljunk már az emberektől és nézzük páholyból,ahogy megcsinálják az elkapást.

Az én elvárásaim is megváltoztak -bár Bennel együtt sem gondoltam egy PO-nál többet-, nem fog zavarni , ha negatív lesz a szezon. Nézzük meg, hogy mi van Masonben. Remélem Fichtner elfelejti Moncriefot és elkezdjük nyomatni Washigtont, hamár anno a drafton gyakorlatilag egy komplett játékrészt draftoltunk Rudolph és Washington draftolásával.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jelzem Ramsey is trade-t kert a Jax-től....meg lenne oldva a sec pár évre 😂
Klaci79
De ő cap problémás, nem?
kishaszi
Nem igazán, főleg idénre nem. Jövőre 5. éves opciója van még. Az $13.7M körüli fizetés.. És valamikor kik kell fizetni. Kb a legjobban fizetett CB lesz, amikor megkapja a 2. szerződését.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Jelzem Ramsey is trade-t kert a Jax-től....meg lenne oldva a sec pár évre 😂
Klaci79
De ő cap problémás, nem?