Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Nem értem ez az okfejtést, hogy ha Rudi nem válik be, akkor drága lesz a S igazolás. Miért is? Ha nem válik be, akkor sem biztos, hogy QB-t húznánk 1. körben. Sőt, inkább valószínű, hogy megkapja az új DC és lehet, hogy épp egy FS-t húznánk, mert tele vagyunk 1. körösökkel a def-ben, akikre "várunk". WR-t, meg tudunk később is húzni. (eddig tudtunk). Ha nincs Frencsájz QB-d akkor más posztra jó játékost hozni felesleges? Helló? A Sec évek óta gyenge, Taylor, Polamalu, Clark kivonulása után nem sikerült erősítenünk rajta egy szem Haden kivételével. Miért is baj, hogy ha lehetőségünk van rá, lesérül a kezdő FS-nk, akivel amúgysem biztos, hogy akarunk hosszabbítani, elérhető egy korábbi Liebling a leggyengébb posztunkon, aki occóér játszik még 2-3évig, akkor ne lépjál, mert lesérült a frencsájz qb-d és nem biztos, hogy az utódja tolja le a szezont?

Részemről minden DB draftcetli helyett hozhatnak egy FA-t, amilyen a sikerrátánk a poszton. Bármikor. Se kiválasztani, se kinevelni nem sikerül. A zsenik meg ritkák és 32 csapat várja őket. Bár mi mind a FA-kat, mind a zseniket képesek vagyunk lerontani ezzel a rendszerrel.
Spy
Drága! Szerintem aki ezt mondja úgy érti, hogy azért 1/5-ön, ha annyira szarok lennénk jöhetett volna mondjuk Delpit az LSU-ról is(most úgy tűnik a legjobb védő lehet a jövő évi drafton), újonc szerződéssel. Szerintem csak így drága. De amúgy én örülök neki! Es legyen Rudi jó, adjuk a Dolphinsnak egy 1/20-25-öt 😊
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/67957517_471789517004668_2044917462444539904_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=zazyRfA9U6wQ7kNvwGU0Iap&_nc_oc=AdkQ_9xUI5bziZR2HtEt82DFZPlUAfjujMYzI-prUgGrlHRLz_1DQ-avo3tmFk_-17M&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=5YK4n9DPdd8NElbC-R_Q3A&oh=00_AfvsCbv_rSNtwiHFRzM5abOhF23zh-C5OEAwXpjmyehg5g&oe=69A168CF
261.360 Aufrufe · 5.423 Reaktionen | Minkah Fitzpatrick speaks with Missi about his trade to Pittsburgh, Coach Tomlin, playing safety and more. | Pittsburgh Steelers
Minkah Fitzpatrick speaks with Missi about his trade to Pittsburgh, Coach Tomlin, playing safety and more.

Szimpi a srác nekem.

Egyébként fun fact, ő már a második alabamai első körös safety a rosterünkön 😀
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Nem értem ez az okfejtést, hogy ha Rudi nem válik be, akkor drága lesz a S igazolás. Miért is? Ha nem válik be, akkor sem biztos, hogy QB-t húznánk 1. körben. Sőt, inkább valószínű, hogy megkapja az új DC és lehet, hogy épp egy FS-t húznánk, mert tele vagyunk 1. körösökkel a def-ben, akikre "várunk". WR-t, meg tudunk később is húzni. (eddig tudtunk). Ha nincs Frencsájz QB-d akkor más posztra jó játékost hozni felesleges? Helló? A Sec évek óta gyenge, Taylor, Polamalu, Clark kivonulása után nem sikerült erősítenünk rajta egy szem Haden kivételével. Miért is baj, hogy ha lehetőségünk van rá, lesérül a kezdő FS-nk, akivel amúgysem biztos, hogy akarunk hosszabbítani, elérhető egy korábbi Liebling a leggyengébb posztunkon, aki occóér játszik még 2-3évig, akkor ne lépjál, mert lesérült a frencsájz qb-d és nem biztos, hogy az utódja tolja le a szezont?

Részemről minden DB draftcetli helyett hozhatnak egy FA-t, amilyen a sikerrátánk a poszton. Bármikor. Se kiválasztani, se kinevelni nem sikerül. A zsenik meg ritkák és 32 csapat várja őket. Bár mi mind a FA-kat, mind a zseniket képesek vagyunk lerontani ezzel a rendszerrel.
több mint 6 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
BB re sokmindent lehet mondani csak azt nem, hogy draftguru lenne. Semmivel sem jobb mint az átlag és erről a róla készült kis filmben is beszél jócskán a számok is ezt mutatják. Náluk annyival jobb a helyzet hogy egy középszer játékos is tud systemfit lenni nálunk meg nem.
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Nem értek egyet azzal, hogy egy első körös pick ne lehetne bust. A College és az NFL között sebességben, tömegben óriási a különbség és nagyon sokan más rendszerben is játszanak, így mindig van egy transition mind technikában, mind erőben, mind fejben, amit nem mindenki tud meglépni. Pont Willie posztját érdemes olvasgatni mennyi biztosnak mondott, vagy agyonhypeolt prospect lett totális bust.

Mindig van olyan player, amelynél magasabb a padló, alacsonyabb a plafon, vagyis a beválás biztosabb, mint az, hogy pro bowler playmer lesz, de van ez fordítva is akár addig, hogy bust or pro bowl kategória. Csapata válogatja, hogy ki mit szeret éppen, ki miben mit lát bele és ezek mennyire reálisak, de a top10-en kívül, de talán lehet ezt a top5-re is mondani nem nagyon van olyan pick, amibe ne lenne valamilyen kockázat edzői/scout hiba nélkül is.

Persze igen, vannak a szerelmek, amikor az edzői stáb belelát valakibe valamit, vagyis a plafont magasra teszi, miközben ennek semmilyen magyarázata nincs. Ilyen Burns is, vagy akár Edmunds, akik mindösszesen adottságaikban voltak kiemelkedőek, de semmi másban nem.
Klemó
Természetesen lehet bust, csak az nem biztos hogy a játékos hibája. Illetve én azt gondolom, hogy biztosan a csapat hibája. Mert a rendelkezésre álló rengeteg és végtelenül részletes információt nem voltak képesek helyesen értelmezni.

Példa: Farrior. Collegeben ILB volt, behúzta a Jets 1/8-on(!), és OLB-t játszattak vele. Gyenge volt, elengedték. Egyértelmű bust.

Átjött hozzánk, LeBeau betette az eredeti helyére ILB-nek, és ProBowl, AllPro, Team MVP, meg amit akarsz. Ugyanaz a játékos. Egyik helyen bust, másik helyen húzóember. Akkor ez min múlik?
Jan
Nem akarok vitát generálni, de a valaha volt legfelkészültebb edzői, háttér - és scout stábbal, valamint kiforrott és végletekig begyakorolt szisztémával rendelkező New England sem húz arányaiban kevesebb bustot az 1-3. körökben, mint pl mi.

Gondolom BB-nek a napi teendők mellett már nem marad annyi ideje scoutolni 200 prospectet, hanem lövöldöz össze-vissza (lásd folytonos hátracserélést). BB is FA-ről és csereberéléssel szerzi meg az embereit, nem drafton. Nyilván a renomé segít, meg Kraft elkötelezettsége, meg a szakmai stáb. UDFA-ból meg kiegészíti és mélyíti a keretet.

Nekünk persze luxus az első köröket elszórni, de nem tudom, hogy mennyivel lett volna jobb mondjuk CB Burns helyett egy Noah Spence vagy egy Reggie Ragland, illetve Edz helyett mondjuk egy Harold Landry.

Természetesen húzhattunk volna Sony Michelt Conner mellé vagy Kirk-öt Juju és AB mellé, de attól még inkább agyfaszt kaptam volna, bármennyire is jók lennének
Fast Willie
Belli Papa ugyesen trukkozve cserel hatra. Inkabb mint mi hogy reach eljen korai korben.

Es ezt tokeletesen csinalja es mivel igy tobb draft picket szerez toldozni foltozni is jobban tudja a csapatat. Mert nem akar egy ismeretlen embert sem agyon fizetni csak mert elso koros. Valamint Az elso korosnek ha lenne sem lennenek kivaltsagai.

Es o nagyon jol nyomja draft kesei korokben, vagy fa vagy barhonnan ahonnan lehet. Inkabb bevalt emberekkel.

De ezt kezdte Az elso koros pickje elvetele utan foleg. Bar elotte is kenyszerbol. Mert allandoan PO-S a csapata. Es hatul draftol. Mint mi.

Szoval kidolgozott egy Jo szisztemat. Meg mi kotottuk a rogot a falhoz. Bustokat huztunk. Es utana fa n sem oldittuk Meg. Vagy azt is tobbnyire eltoltuk.

Mert nalunk nincs Fa, nalunk nincs trade csak a draft. Ez jo is volt. Amig tudtuk kit hozunk. Vagy bevaltak. Vagy tudtuk udfa k al mint harrison, lepattanokkal mint farrior potolni a csapat hianyossagait. De ez egy jo ideje mar nem megy.

Nem mindig huztunk bust okay, ez igaz. De tobbnyire valakibe beleszerelmesedtunk lasd J.jones, Dupree, Edmunds es vartuk toluk a megvaltas es nem mindig jott be.

Ami nem lenne baj, ha mashonnan jonnenek fa, udfa, stb helyekrol ( mint a regi szep idokben) a meglepetes, de Jo emberek.
De nem jonnek. Mig belli papanal Meg igen. Szoval nalunk a scouting Al is baj van. Nem a wr ek teren.

De cb lb s stb. Nal biztos. Es eddzoi szinten is utana.
A wr draftjaink voltak altalaban jok, vagy azt tudtak az eddzok jol felhozni. Meg munchak az ol embereket.

De most mar ideje volt lepni. Bar kicsit keson tettek, mert mig bell ben brown trio volt, ha van jo def lett volna sb esely.

Most hogy kiesett Ben, bealdoztunk egy elso kort, egy cb/s re, ami most megint tuzoltasnak tunik. Hala istennek bizunk, bizok rudiban. De mi van ha nem jon o be. Nekem itt van akkor is a masodik kedvenc Hodgesem. De neki az eselyei hogy bevalik kozelit a nullahoz. Szoval lehet draga lesz az az elso kor. Mert ha tudtak volna mar 4 meccs utan hogy rudi jo elso szamu qb akkor ok. De igy megint steelerses lutri nekem.

Butler amugysem muzsikal. Most egy S re van a jo def pl a 2005 os vagy valami hasonlo jo teljesitmenyu deftol? Nem hinnem. Mig az off ban ben lehet szogre akasztja. Es ha felsul/leserul rudi mi lesz. Erre 50% az esely vagy igy lesz vagy nem. Akkor megy minden a levesbe es nezhetunk jovo evi drafton. Mert nem lesz eselyunk qbt huzni, erre az esetre, mivel most megkotottunk a kezunket. Szoval orulok a lepesnek, jobb mintha mi huzunk egy korai cbt/s t. Es Kivanom hogy jojjon be. De sokat kockaztatunk vele. Nem az elso kor miatt. Hanem a qb kerdes bizonytalansaga miatt.

De ha kozkazat nelkul nincs nyereseg. Csak tudni kell hogy mikor erdemes kockaztatni. 1 talan kezdo qb val a keretben, aki meg nem bizonyitott, nem biztos hogy a legjobb alaklom volt. De igy legyen. Ha nem jon be legalabb akkor hodgest is meglatom jatszani. : )

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Nem értek egyet azzal, hogy egy első körös pick ne lehetne bust. A College és az NFL között sebességben, tömegben óriási a különbség és nagyon sokan más rendszerben is játszanak, így mindig van egy transition mind technikában, mind erőben, mind fejben, amit nem mindenki tud meglépni. Pont Willie posztját érdemes olvasgatni mennyi biztosnak mondott, vagy agyonhypeolt prospect lett totális bust.

Mindig van olyan player, amelynél magasabb a padló, alacsonyabb a plafon, vagyis a beválás biztosabb, mint az, hogy pro bowler playmer lesz, de van ez fordítva is akár addig, hogy bust or pro bowl kategória. Csapata válogatja, hogy ki mit szeret éppen, ki miben mit lát bele és ezek mennyire reálisak, de a top10-en kívül, de talán lehet ezt a top5-re is mondani nem nagyon van olyan pick, amibe ne lenne valamilyen kockázat edzői/scout hiba nélkül is.

Persze igen, vannak a szerelmek, amikor az edzői stáb belelát valakibe valamit, vagyis a plafont magasra teszi, miközben ennek semmilyen magyarázata nincs. Ilyen Burns is, vagy akár Edmunds, akik mindösszesen adottságaikban voltak kiemelkedőek, de semmi másban nem.
Klemó
Természetesen lehet bust, csak az nem biztos hogy a játékos hibája. Illetve én azt gondolom, hogy biztosan a csapat hibája. Mert a rendelkezésre álló rengeteg és végtelenül részletes információt nem voltak képesek helyesen értelmezni.

Példa: Farrior. Collegeben ILB volt, behúzta a Jets 1/8-on(!), és OLB-t játszattak vele. Gyenge volt, elengedték. Egyértelmű bust.

Átjött hozzánk, LeBeau betette az eredeti helyére ILB-nek, és ProBowl, AllPro, Team MVP, meg amit akarsz. Ugyanaz a játékos. Egyik helyen bust, másik helyen húzóember. Akkor ez min múlik?
Jan
Nem akarok vitát generálni, de a valaha volt legfelkészültebb edzői, háttér - és scout stábbal, valamint kiforrott és végletekig begyakorolt szisztémával rendelkező New England sem húz arányaiban kevesebb bustot az 1-3. körökben, mint pl mi.

Gondolom BB-nek a napi teendők mellett már nem marad annyi ideje scoutolni 200 prospectet, hanem lövöldöz össze-vissza (lásd folytonos hátracserélést). BB is FA-ről és csereberéléssel szerzi meg az embereit, nem drafton. Nyilván a renomé segít, meg Kraft elkötelezettsége, meg a szakmai stáb. UDFA-ból meg kiegészíti és mélyíti a keretet.

Nekünk persze luxus az első köröket elszórni, de nem tudom, hogy mennyivel lett volna jobb mondjuk CB Burns helyett egy Noah Spence vagy egy Reggie Ragland, illetve Edz helyett mondjuk egy Harold Landry.

Természetesen húzhattunk volna Sony Michelt Conner mellé vagy Kirk-öt Juju és AB mellé, de attól még inkább agyfaszt kaptam volna, bármennyire is jók lennének
több mint 6 éve
Én örülök ennek a tradenek. Első körös pickért jött egy első kört érő játékos. Deal.
A J.Jones, Burns, Edmunds, Dupree pickeket nézve ez eddig nem volt kézenfekvő.

De pont ma délelőtt én is azon gondolkodtam, amit páran már írtatok: az se biztos hogy ezek alapból nem jó játékosok. Simán lehet hogy egy megfelelő rendszerben, egy megfelelő coach keze alatt sokkal jobbat mutatnának mint nálunk. Nálunk tényleg csak azok váltak be, akik akkora tehetségek, hogy nem lehet őket elrontani. ( pl. Shazier, Watt)

Eszembejutott mekkora játékostemető volt nemrég a Browns, az képtelenség, hogy az a rengeteg top10-ben húzott játékos aki nem vált be náluk, az mind sz.r lett volna.

Mi meg hozunk a D-be 6 első köröst, abból 2 jó, 4 nem? Ahol kétszer annyi a rossz/vitatható pick, mint az egyértelműen jó, ott azért már felmerülhet valami rendszerhiba gyanúja.
Jan
Vicces azért így utólag olvasgatni:

Jarvis Jones, mint az egyik legmagasabban értékelt college pass rusher

(Itt is erős mezőny az Ogletree, Jelani Jenkins - DE-nél ugye Dion Jordan, Ansah, MIngo - még Jamie Collins néz ki a legjobban, mondjuk Belichick rendszerében)

bowl.hu/prospect-ismertetok/2013

Alvin Dupree, mint a legtetején lévő DE (persze nem jelenti, hogy az ismertető írója szerint a legjobb is):
 bowl.hu/prospect-ismertetok/2015/defensive-end

(Mondjuk a vetélytársai, mint Odhigizuwa, Kikaha, Shane Ray, Gregory, vagy Dante Fowler is sokra vitték)

Minkah:

bowl.hu/prospect-ismertetok/2018/safety
Fast Willie
emlékeim szerint Jarvis Jones kb tuti picknek nézett ki.
Amadeus
Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de azt hiszem többen (Vass Ádi?, Klaci?) fanyalogtunk azon, hogy a csávó első lépése gyors, de utána meg kipukkan, mint egy lufi. Mindig is az erejével kapcsolatban voltak kételyeim és akit James Harrison nem tud felgyúrni 3-4 offseason alatt, az bizony bust. Az ismertetőben is írt degeneratív betegség pedig nem tudni, hogy mennyire volt hatással a mozgására, de biztosan nem tett jót neki.

Én akkoriban Keenan Allen akartam, mondván, hogy WR-rel úgysem tudunk mellényúlni és első körben menjünk biztosra. A védők közül meg Manti Teo-t hypeoltam, hát az sem lett volna sokkal célravezetőbb, mint JJ
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
 twitter.com/steelblitzburgh/status/1173798670581587969?s=21
több mint 6 éve
ez vajon mehetne a viccek topicba?
 twitter.com/AdamSchefter/status/1173986273767362561
Negritis
Ezen Én is röhögtem egy nagyot! 😀 😀

Itt van no rögtön...első körös választott volt 3 éve, most meg örül, hogy kap egy PS helyet nálunk és legalább edzhet.
Klemó
Nem tudom, Hölgyek és Urak, hogy látjuk-e, de elindultunk a Belichickizmus útján. Szedegessük befelé az első körös buckalakókat
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346

Klemó
Üresfejű atléták. Ez Tomlin fétisch
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan

Klemó

több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Steelers placed S Sean Davis on the Reserve/Injured List (shoulder),
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Negritis
Ezen Én is röhögtem egy nagyot! 😀 😀

Itt van no rögtön...első körös választott volt 3 éve, most meg örül, hogy kap egy PS helyet nálunk és legalább edzhet.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 468 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Igenis jó nevekből(többségében) és jó erőkből áll ez a védelem. Ebből a keretből egy jó védelmet ki tudna hozni egy jó koordinátor. Én a legnagyobb féknek ezt a dolgot tartom.

Steelers fan
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 498
Én örülök ennek a tradenek. Első körös pickért jött egy első kört érő játékos. Deal.

De pont ma délelőtt én is azon gondolkodtam, amit páran már írtatok: az se biztos hogy ezek alapból nem jó játékosok. Simán lehet hogy egy megfelelő rendszerben, egy megfelelő coach keze alatt sokkal jobbat mutatnának mint nálunk. Nálunk tényleg csak azok váltak be, akik akkora tehetségek, hogy nem lehet őket elrontani. ( pl. Shazier, Watt)

Eszembejutott mekkora játékostemető volt nemrég a Browns, az képtelenség, hogy az a rengeteg top10-ben húzott játékos aki nem vált be náluk, az mind sz.r lett volna.

Mi meg hozunk a D-be 6 első köröst, abból 2 jó, 4 nem? Ahol kétszer annyi a rossz/vitatható pick, mint az egyértelműen jó, ott azért már felmerülhet valami rendszerhiba gyanúja.
Jan

(Itt is erős mezőny az Ogletree, Jelani Jenkins - DE-nél ugye Dion Jordan, Ansah, MIngo - még Jamie Collins néz ki a legjobban, mondjuk Belichick rendszerében)

bowl.hu/prospect-ismertetok/2013

Alvin Dupree, mint a legtetején lévő DE (persze nem jelenti, hogy az ismertető írója szerint a legjobb is):
 bowl.hu/prospect-ismertetok/2015/defensive-end

(Mondjuk a vetélytársai, mint Odhigizuwa, Kikaha, Shane Ray, Gregory, vagy Dante Fowler is sokra vitték)

Minkah:

bowl.hu/prospect-ismertetok/2018/safety
Fast Willie
emlékeim szerint Jarvis Jones kb tuti picknek nézett ki.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Minka: szóva kinn voltunk anno a proday-en, Dunbar meg Colbert megerősítve Tomlinnal, azt tutti pick, csak nem csúszott le hozzánk, be volt scuotulva.

Annyit fűznék hozzá, mivel a Tomlin hosszabbítás előtt is szoros volt a nadrág, ezér Colbertnek életbevágó volt, hogy a befektetett drafpickek be is váljanak. Így a Tomlin-féle elsőkörös szerelempickeket, amiket ellövöldözött az űrbe luxussá nyilvánították és Colberté a draft ez Watt óta vagyon így, persze ide-oda egy kicsit sántít, mer Saci hátulrólmellbe találat, az Edmundsot meg mai napig nem tudom értelmezni, de ez magán a drafton is látszott. Szóval a Tomlin pickek hanyatlottak, Colbert pedig mivel módja van rá kiköszörüli az Edmunds csorbát.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve

Jan

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Minkah:

több mint 6 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Fitzpatrick összességében király húzás volt.

Ha Rudolph bejön, akkor megvan a franchise QB és korrekt lesz az offense, ergó első kör mehet a védelembe, leginkább a secondary-ba. Ott most kaptunk egy olyan játékost, akit valószínűleg nem tudnánk húzni a drafton. Illetve valószínűbben nem, minthogy igen. 😊
Ráadásul ami nagyon fontos, hogy ez az 1. körös pick alapból repked a virtuális világban, de idén nem ad hozzá a csapathoz, most hogy befektettük Fitzpatrick-ba már idén is erősíti a keretet, nem csak jövőre.

Ha Rudolph nem jön be, akkor BigBen sérülésből úgy is visszajön. Ez a szerencsétlenebb helyzet, mert lesz egy nem bevált Rudolph a padra, meg egy BigBen aki elvegetál majd jövőre, és drafton kellene kiválasztani az utódot. Mivel első körösök sem akkora tutik általában, így nem látom hogy akkorát buknánk ezzel.

Sokkal több pozitívum van ebben a dologban, mint amit bukni tudunk. Ráadásul remélhetőleg bejön amit az edzői stáb gondol és amennyire én is hiszek Rudolph-ba és állat lesz a srác hosszabb távon. Így adta magát a trade.

Ramsey téma meg szóba sem került még akkor amikor már Fitzpatrick-ért ment a licitálgatás. Ami nem is baj, mert alapból állat játékos, de nincs lótyi rá.

több mint 6 éve
Hja és még valami és ez az amit Laci is említett. Nálunk nincs elveszett szezon, megyünk tovább Ben nélkül is. Világos és tiszta üzenet ez az FO oldaláról egy nagy befektetéssel és Én ezt nagyon birom és nagyon tudok vele azonosulni, mint szurkesz.

Lehet, hogy nem lesz meg a PO, de olyan erőt jelent ez szerintem minden edzőnek, játékosnak belül és kívül egyaránt, amit nem ír felül egy top5 draft, vagy sok első körös draft cetli, amelyekből szinte tuti egy-egy bust lesz majd és így lehet kezdeni mindent előről.
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Teljesen egyetértek veled Klaci, de tényleg az a bajom, hogy évek óta látszik, hogy nem vagyunk jók talent kezelésben (kivéve az OL Munchak alatt).
Nagyon meglátszik, hogy valaki 50%-os játékosokból is 70%-eset csinál, vagy 80%-osból is csak 50%-ot tud kihozni.
tenorx
Azért a WR képzésünk kiemelkedő volt. Wallace, Sanders, AB középső-hátsó körösök, és mindegyikből legitim no1 WR-t csináltunk. Martavis Bryant is NFL elkapónak nézett ki nálunk, stb...
Jan
Jogos, a WR képzésünk is kiváló.
több mint 6 éve
Teljesen egyetértek veled Klaci, de tényleg az a bajom, hogy évek óta látszik, hogy nem vagyunk jók talent kezelésben (kivéve az OL Munchak alatt).
Nagyon meglátszik, hogy valaki 50%-os játékosokból is 70%-eset csinál, vagy 80%-osból is csak 50%-ot tud kihozni.
tenorx
Azért a WR képzésünk kiemelkedő volt. Wallace, Sanders, AB középső-hátsó körösök, és mindegyikből legitim no1 WR-t csináltunk. Martavis Bryant is NFL elkapónak nézett ki nálunk, stb...
több mint 6 éve
Jan
A kérdés az h a scouting- vagy a képzési rendszer hibája.
empty taxi
Komolyan gondolkodtam ezen is. (ma délelőtt nagyon ráértem 😊)

Azt gondolom, hogy az 1 körös prospectek óriási mértékben fel vannak térképezve,
-rengeteg kielemezhető play, különböző ellenfelek ellen
-orvosi előzmények, sérülések, stb...
-fizikai felmérések adatai
-tanulmányi és egyéb tesztek eredményei
-mentális tulajdonságok
-családi háttér, magánéleti dolgok
-combine

Gyakorlatilag minden hozzáférhető, elemezhető, kiértékelhető. Ha ez sem elég lehet egyéni workout, elbeszélgetés, szóval egy 1 körös prospect semmilyen értelemben nem szabadna hogy zsákbamacska legyen.

Ha ezek után mégis sikerül olyat húzni, aki haszontalan lesz az adott csapatban, az nálam egyértelműen a csapat (edzői stáb) hibája.

A scouting rendszerben is lehet hiba, de szvsz jellemzően nem olyan, hogy extra tehetséget látnak valakibe, akiben nincs, hanem a fordítottja: valakiben van, de nem veszik észre. Ugye a híres 6. körösök: Brady, AB,
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi