Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Jelzem Ramsey is trade-t kert a Jax-től....meg lenne oldva a sec pár évre 😂nekik már úgyis adtunk egy konfdöntőt anno...másunk már nincs
Klaci79
több mint 6 éve
Jelzem Ramsey is trade-t kert a Jax-től....meg lenne oldva a sec pár évre 😂
több mint 6 éve
Lehet Colbert jobban érzi a hőt, mint Tomlin, bár nem tudni ki verte az asztalt ezért a trade-ért. Davis valóban lesérült, ráadásul a torn labrum nem hangzik jól. BB kiesésével ugye Tomlin kapott egy kibúvót arra az esetre, ha meglenne az első negatív szezonja, de azért eddig sem volt egyszerű a helyzete. SB csapatot neki nem sikerült felépítenie. Lassan eltelik az az idő, ami megérlel egy újabb purgálást valamilyen szinten, vagy egyszerűen csak érdemes kipróbálni valami mást. Pár bútordarabot szerintem ki kell dobnunk, és ha azt vesszük, hogy ez legtöbbek szerint a két koordinátor, akkor az felveti a MT kérdést is. Izgalmas évünk lesz, ha a meccseink nem is biztos, hogy azok lesznek. És lesz mit figyelni januárban is, ha az nem is a PO lesz.Persze benne van, hogy Rudolph repeszt egy hatalmasat, meg is kell neki adni a lehetőséget rá, de kicsi az esélye egy BigBen2 belépőnek. Viszont nekünk tudnunk kell, hogy Rudiban benne van a kezdő potenciál, vagy nem, erre jó lesz ez az év. Ha repeszt, akkor szerintem meggyőzik BB-t, hogy jobb neki így mint anno Polamalu-t. Ha meg nem látható bele semmi, akkor legalább tudjuk, hogy tovább kell keresgélnünk és szvsz BB visszatér megmentő hősként. Ez mentheti meg a staff-ot, mert ha BB visszatér, akkor nincs csere.
De rezeg itt mindenki alatt a léc, mert egy ideje megrekedtünk és -igaz magas szinten- de nyomorgunk. Minkah-t értem Davis miatt, de igen, nem ő a megoldás. Nem gondolnám, hogy mind Off, mind Def oldalon a játékosokkal van a gond. Ha nem megy egy csapatnak, nem a csapatot szokták kirakni. Érdekes lesz a szezonunk, ha nem is azért, amiért gondoltuk.
Steelers promote BB to OC, Nem ártana a 2.éves QB reménységnek egy QB edző sem a fejlődéshez.
több mint 6 éve
no way,No mik vannak.Nem biztos, hogy ennek örülök.
Először feltréd az 1. körben az ex elnökért, most meg elcseréljük a jövő 1. kört. Mintha Colbert nem is Colbert lenne...
Butler kapott elvileg ezzel a 2 húzással 2 ászt a kezébe ha rosszul játsza ki megy a levesbe, Tomlin viszont pár év haladékot, AB, BB, LB nélkül (igaz Bell már tavaly se vót) nincs nemhogy PO kényszerben de még egy 5-11 is simán belefér neki.
kittli
kishaszi
nincs más útja Kolbertnek, 50 misi el lett pacsálva, azt valahol be kell hozni, márpedig csak olcsó szerződésekkel lehet, udfán megtettük a maximumot, asszem tizen valahány embert nyomtunk be a rosterbe, ebből Villanyóra, Fejjel, Hilton, Nix kezdő. Lassan Butler nyakába be kell akasztani a kötelet, mert nem sok kezdő pozíció van a Dben, ahol nem elsőkörös játszik.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
en sem. nem ismerem a jatekost, de csak akkor erne' meg, hogy ketseget kizarolag evekre megoldja a posztot magas szinten. Viszont akkor miert dobtak a delfinek?No mik vannak.Nem biztos, hogy ennek örülök.
Először feltréd az 1. körben az ex elnökért, most meg elcseréljük a jövő 1. kört. Mintha Colbert nem is Colbert lenne...
Butler kapott elvileg ezzel a 2 húzással 2 ászt a kezébe ha rosszul játsza ki megy a levesbe, Tomlin viszont pár év haladékot, AB, BB, LB nélkül (igaz Bell már tavaly se vót) nincs nemhogy PO kényszerben de még egy 5-11 is simán belefér neki.
kittli
kishaszi
olyan erzesem van, mintha minden mindegy lenne, mert az utolsokat rugja TM.
több mint 6 éve
No mik vannak.Nem biztos, hogy ennek örülök.
kittli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
No mik vannak.Először feltréd az 1. körben az ex elnökért, most meg elcseréljük a jövő 1. kört. Mintha Colbert nem is Colbert lenne...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Sajnos ez mind igaz...több csapat is gyengébb képességű, de sokkal jobb teljesítményű játékosokkal épít komoly védelmet....mondjuk azt már kint is tudják, hogy nem Butler a megoldás, de nálunk a türelem nagyon komolyan van véve. Néha talán túl komolyan is, ha valakiről úgy gondolják megérdemli és Butler, amikor vitték volna, maradt. Bár ment volna...Az a baj, hogy folyamatosan Butlerről beszélünk, miközben mégis csak az kezd igazolódni, hogy Tomlin jól elmenedzselgetett egy korszakos védelemmel, a liga egyik legnagyobb D-mind coachával ever és azért offense terén is nem kevés tehetséggel megáldott csapatot.
Klaci79
Na most meglátjuk milyen motivátor a játékosfelrúgó.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
gedam
6 478
Jött : Minkah Fitzpatricklamar jackson liked this
Ment: Az első körösötök.
twitter.com/RapSheet/status/1173781134439780357
iktriad
több mint 6 éve
Jött és ment pár pick a Minkah trade során:Szóval nem lesz QB első kör.
twitter.com/RapSheet/status/1173795370121551873
iktriad
több mint 6 éve
1967!!!Az utolsó év amikor nem volt első körünk....
Assuming the team doesn’t make a trade up into the first round next year, they’ll be without a 1st round pick for the first time since 1967, two years prior to Chuck Noll being hired.
több mint 6 éve
Hát nem volt az olcsó, de ennyi...Megsérült Big Ben és a Miami rögtön adta is 😀
Az biztos, hogy Davis-hez képest ez óriási upgrade lesz, mondjuk a pali megint megsérült, hetekig nem lesz, Kelly pedig első két meccsén hát finoman szólva sem váltotta meg a világot.
Az egyetlen igazán nagy félelmem, hogy milyen kezekbe került a pali...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Na sok ima Friciért meghallhatásra talált...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Sajnálom Bent. Jóisten áldja, kívánom, hogy épüljön fel rendesen. Akik nem látták, azok nem érthetik az ő legendáját.www.youtube.com/watch?v=FUcDGLHCOi4
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Nen hiszem h ő a megoldás!
több mint 6 éve
Jött és ment pár pick a Minkah trade során: twitter.com/RapSheet/status/1173795370121551873
több mint 6 éve
Jött : Minkah FitzpatrickMent: Az első körösötök.
twitter.com/RapSheet/status/1173781134439780357
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
valaki emléxik Maddox meccsekre, mer én már nem, sprórtévésevótEs kordell stewart mint qb. Az elso wr/futo tipusu (ala vick) jatekos aki mint qb jatszott. De tobbnyire futokent jatszotta magat inkabb mint passzolo ember. : ) De meg igy is jo meccseink voltak. Es volt jo def es jo rugo, aki meccs donto volt. Akar messzirol is. 13-3 vagy meg annal is jobb eredmennyel.
hát milyen meccset nézni BigBennel
lejógázod a fejed, megeszel egy kanál őrölt fahéjat és egy kanál mosószódát fogsz egy marék dunakavicsot, megmikrózod 3 percre majd rágás nélkül lenyeled, majd vársz, hogy mikor tör ki belőled valamilyen irányba, mer mindig jön a homály, csak nem tudod mikor
sutianap
több mint 6 éve
Rudi tamogatasa 100% osan. Es letesztelni minden keppen. Hogy lehet e ra epiteni a jovoben/jovore 1 szamukent.Oké, de Rudi + Hodges az csak kettő. Ki lesz a 3? MIndig három van a keretben.Mondjuk ha ez tudott volt a csapatnál, akkor miért tradeltük el Dobbst? Ki lesz a no3 QB?Hát, Dobbs 3.-nak is csak szódával...Hodges jobb volt az előszezonban, csak őt könnyebben el lehetett süllyeszteni.
Amúgy Ben karrierjében eléggé benne volt, hogy egy sérülés lesz a vége. Csak valahogy nem tudtam elképzelni hogy milyen lesz, és most meglepett a dolog.
Már ha egyáltalán vége... azért arra sem vennék mérget, hogy többet nem látjuk a pályán.
Jan
Klaci79
Jan
Hodgest mivel en szeretem, hoznam masodik szamunak. Es egy veterant olcsot arra az esetre, ha rudival lenne valami es hodges is felsulne.
De mivel most igy adta es van ket szimpatikus es talan nem is rossz qb, harmadiknak hoznek csak vet qbt. Bar hodges szerintem max 3. lesz a veteran qb lesz masodik.
De a wr sor eddigi teljesitmenye alapjan, amugy is arra szamitottam, hogy az elso 4-5 meccs arrol fog szolni, hogy kideruljon ki lehet a 2. szamu wr. Es nem lesz nagy villogas feloluk. Es 2 meccs utan meg most sem lehet latni ki a megbizhato. Igy hagynam, hogy ne idenre, de jovore tudjak donteni, hogy rudi vs ben.
Es sajnos a serules miatt, mar inkabb oc vagy egyeb korben szamitanek benre. Ha rudi iden bevalik. Ha nem akkor meg jovore ugy is kellett volna korai koros QB. De most rudi picit az eselytelenek nyugalmaval es vegre az igazi tuzzel hevvel jatszva jo volt nezni.
Szoval ha lenne 3 jo es most jo wr a csapatban, az mas lenne. Valamint ha a def is jo lenne iden. Akkor nagyobb terhet kellene pakolni rudira. Most en csak szimplan az o fejlodesere forditanam az idot energiat. Es hogy kideruljon megerdemli e az 1. qb helyet. Es ha igen. Ezen haladnek tovabb.
De van meg min epiteni. Wr corps. Def cb/safety poszt. Szoval 0-2 utan a lenyeg, hogy ne torjuk le rudit, vagy ne toressuk ossze. Es szeretnem latni ezt a jatek szeretetet tobbszor. Es hogy ne vegye el ezt tole senki. PL a nagy elvaras. Nagy teher. Uj veteran qb val valo nr 1 posztert harc stb.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Ahogy várható volt Hodges jött Rudi mögé. Ami jó hír, hogy Conner sérülése talán nem komoly. Csikló csizmában csálingált. Lehet csak bebeszélem, mikor Rudi feljött a falban is több energia volt. Decastrot is rég láttam így blokkolni. Persze ez a DEF-en nem segít...
több mint 6 éve
valaki emléxik Maddox meccsekre, mer én már nem, sprórtévésevótSzerintem ne erőlködj ez már ilyen gabistar szint és kb köszönőviszonban sincsen a valósággal és csak fröcsögsz.
lejógázod a fejed, megeszel egy kanál őrölt fahéjat és egy kanál mosószódát fogsz egy marék dunakavicsot, megmikrózod 3 percre majd rágás nélkül lenyeled, majd vársz, hogy mikor tör ki belőled valamilyen irányba, mer mindig jön a homály, csak nem tudod mikor
sutianap
több mint 6 éve
valaki emléxik Maddox meccsekre, mer én már nem, sprórtévésevótOké, én sem voltam szerelmes belé, de azért túltolni nem kell.
sutianap
Egyébként visszavonulásról nem esett szó konkrétan, csak annyi, hogy ebben a szezonban már nem játszik. Ha ő nem jelenti be hogy vissza akar vonulni, akkor jövőre élő szerződésünk van vele, nem is kicsi.
több mint 6 éve
twitter.com/Steelersdepot/status/1173678528803430401?s=19

több mint 6 éve
valaki emléxik Maddox meccsekre, mer én már nem, sprórtévésevóthát milyen meccset nézni BigBennel