NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
12
6
19:00
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
New Orleans Saints - New York Jets
5
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
Cleveland Browns - Buffalo Bills
2
2
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
2
2
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Stez cseréinél ennél lényegesen kevesebbért szoktad felemelni a hangot...OFF:
Wyatt
Nem, Stez alapban csal, Laci pedig ezért (is) megkapja a 10 DM-et! 😊
ON:
Szerintem is! 😊
több mint 6 éve
Lol, ne induljunk már ki a Raiders cseréiből, mert azok konkrétan elrettentésnek jók. Belebuzulnak valakibe, aki fél körrel később is elérhető, ezért szarért, húgyért eladják a top pickjüket. Ugyanezt csinálták meg néhány évvel korábban a Miamival...Tavaly Arizona 15+79+152-vel ment fel a 10. helyre. A Buffalo meg egy 3. kört adott egy 6 helyes előrelépésért, még egy 5.-et talán vissza is kapott. De a Ravens is vagy 20 helyet ment előre az első körbe egy 4. körös felcseréért kb...Nem, a táblázat van az IRL cserék alapján 😀nyilván a csapatok nem a draft pick value táblázatot nézik, de aszerint ez reális volt...😀Bezony....ez nagyon ócó volt.... 😊Most néztem Pola tradet!
Felmentünk az 1/16-ra, és adtuk az 1/27 + 3/92 + 6/200! steelwolfNem volt olcsó...Nem? Akkor mindjárt küldök neked valami ajánlatot, ha ez szerinted nem volt kurva olcsó
Klaci79
Wyatt
Klemó
Klaci79
Nem reális volt, hanem marha olcsó nektek 😊
Wyatt
Ha nem top 10-es picket akarsz vagy egy nagy ugrást az első körbe. akkor nem mindig drága ez...bár persze kérdés, hogy az eladónak mi a célja....hol olcsóbb, hol drágább ugyanaz a pick...
Azért küld az ajánlatot...mindent meghallgatok 😉
Klaci79
A Ravens-csere is nagyon releváns, hiszen a Bills pickje is 3. kör végi volt (már amennyiben a 3/1 nálad a kör végét jelenti). Rohadt jó példa amúgy
A Ravens adta 1/16+5/154 (1030 a value charton)
A Bills adta 1/22+3/65 (1045)
Na ennyire óriási eltérések vannak az IRL-cseréknél
4. körös felcsere? Megnéztem, nyilván az 1/32-ről van szó, hiszen ott volt egy 2/52. A két 4. kör valóban benne volt a trade-ben, amit kihagytál, az egy pici 2019/2. De ha neked egy 4. körös felcsere kövi éves 2. körért biznisz, akkor a 4/1 is eladó
No offense, de ennél sokkal, de sokkal rutinosabbnak tartalak, és ha szerinted sokat adtatok az 1/16-ért anno, akkor tényleg keresek valami bizniszt, mert az konkrétan egy 3. körös lehúzás volt a részetekről. Stez cseréinél ennél lényegesen kevesebbért szoktad felemelni a hangot...

több mint 6 éve
Off:Haribó boyok eharapják a gyémántot is, ott a korbács a hátukon
Részlet egy Devin Bush interjúból:
JM: You have so many great teammates at Michigan, but if you could only bring one into battle with you, who would you bring and why?
DB: I’d have to go with Chase Winovich. I have to. Chase is a madman. He’s wild (laughs). He’s gonna attack you regardless of how big you are. He doesn’t care what anyone says about him. He’s gonna fight until the end.
ford:
Sok kiváló csapattársad közül ha egyet kellene választanod, ki lenne az? Kit vinnél magaddal a csatába?
Chase Winovich lenne az. Mindenképpen. Chase őrült, vad. Neked megy akármekkora vagy. Nem érdekli ki mit mond róla. Küzd a végsőkig.
Ez alapján szimpatikus arc ez a Chase, megérdemelte a vacsorát. Főleg, hogy Bush sem mimózalelkű.
ON
Spy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ha kiviszik 1/1-en, és utána tolja le ezt a pályafutást amit láttunk, akkor mondaná valaki hogy reach volt?nyilván a csapatok nem a draft pick value táblázatot nézik, de aszerint ez reális volt...😀Bezony....ez nagyon ócó volt.... 😊Most néztem Pola tradet!
Felmentünk az 1/16-ra, és adtuk az 1/27 + 3/92 + 6/200! steelwolfNem volt olcsó...Nem? Akkor mindjárt küldök neked valami ajánlatot, ha ez szerinted nem volt kurva olcsó
Klaci79
Wyatt
Klemó
Klaci79
több mint 6 éve
Így a hiteles 😉És mivel még úgyse szólaltak meg elegen a témában:Najó, hagyjuk Bradshaw-t. Mondott ő Benre csúnyákat is korábban.
Bradshaw on Ben: “I don't understand it, He's a great leader. He is. He's solid."
Klaci79
kishaszi
több mint 6 éve
És mivel még úgyse szólaltak meg elegen a témában:Najó, hagyjuk Bradshaw-t. Mondott ő Benre csúnyákat is korábban.
Bradshaw on Ben: “I don't understand it, He's a great leader. He is. He's solid."
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
És mivel még úgyse szólaltak meg elegen a témában:Bradshaw on Ben: “I don't understand it, He's a great leader. He is. He's solid."
több mint 6 éve
Off:Részlet egy Devin Bush interjúból:
JM: You have so many great teammates at Michigan, but if you could only bring one into battle with you, who would you bring and why?
DB: I’d have to go with Chase Winovich. I have to. Chase is a madman. He’s wild (laughs). He’s gonna attack you regardless of how big you are. He doesn’t care what anyone says about him. He’s gonna fight until the end.
ford:
Sok kiváló csapattársad közül ha egyet kellene választanod, ki lenne az? Kit vinnél magaddal a csatába?
Chase Winovich lenne az. Mindenképpen. Chase őrült, vad. Neked megy akármekkora vagy. Nem érdekli ki mit mond róla. Küzd a végsőkig.
Ez alapján szimpatikus arc ez a Chase, megérdemelte a vacsorát. Főleg, hogy Bush sem mimózalelkű.
ON
több mint 6 éve
Tavaly Arizona 15+79+152-vel ment fel a 10. helyre. A Buffalo meg egy 3. kört adott egy 6 helyes előrelépésért, még egy 5.-et talán vissza is kapott. De a Ravens is vagy 20 helyet ment előre az első körbe egy 4. körös felcseréért kb...Nem, a táblázat van az IRL cserék alapján 😀nyilván a csapatok nem a draft pick value táblázatot nézik, de aszerint ez reális volt...😀Bezony....ez nagyon ócó volt.... 😊Most néztem Pola tradet!
Klaci79
Wyatt
Klemó
Klaci79
Wyatt
Ha nem top 10-es picket akarsz vagy egy nagy ugrást az első körbe. akkor nem mindig drága ez...bár persze kérdés, hogy az eladónak mi a célja....hol olcsóbb, hol drágább ugyanaz a pick...
Azért küld az ajánlatot...mindent meghallgatok 😉
több mint 6 éve
Nem, a táblázat van az IRL cserék alapján 😀nyilván a csapatok nem a draft pick value táblázatot nézik, de aszerint ez reális volt...😀Bezony....ez nagyon ócó volt.... 😊Most néztem Pola tradet!
Klaci79
Wyatt
Klemó
Klaci79

több mint 6 éve
Az, hogy olcsó vagy drága az mindig később dől el.nyilván a csapatok nem a draft pick value táblázatot nézik, de aszerint ez reális volt...😀Bezony....ez nagyon ócó volt.... 😊Most néztem Pola tradet!
Klaci79
Wyatt
Klemó
Klaci79
Poláért több se lett volna drága.
Másért ha csak a 6. Kört adtuk volna az is lehet sok.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
nyilván a csapatok nem a draft pick value táblázatot nézik, de aszerint ez reális volt...😀Bezony....ez nagyon ócó volt.... 😊Most néztem Pola tradet!
Klaci79
Wyatt
Klemó
több mint 6 éve
Bezony....ez nagyon ócó volt.... 😊Most néztem Pola tradet!
Klaci79
Wyatt
több mint 6 éve
Most néztem Pola tradet!
Felmentünk az 1/16-ra, és adtuk az 1/27 + 3/92 + 6/200! steelwolf
Nem volt olcsó...Nem? Akkor mindjárt küldök neked valami ajánlatot, ha ez szerinted nem volt kurva olcsó
Klaci79

több mint 6 éve
White szépen feltornázta magát ez tény. Nagyon jól sikerült a combine és a pro day is és - most már hagyományosan - nagyon szűk a 3 downos ILB-k mezőnye és nagy hype-ot is csaptak körülötte szépen, DE nekem a két mackó (Williams, Simmons), Bosa, Allen, Gary egyértelműen előtte van és akkor nem beszéltünk arról, hogy hagyományosan QB-k elöl mennek. Top15 talent, de azért nekem reach lenne top5-ben egyértelműen.Szerintem is az 1/4 vagy 1/5 a reális.Nem volt olcsó...meg is érte...de ha most 10 helyet szeretnél felmenni, az minimum a 2. és a 3. körünkbe kerülne. Mondjuk nekünk a 9. kellene, ha a Tampa nem ILB-t vinne (bár ez szerintem már eleve kizárja, hogy White tovább essen)a legújabb pletykák, insider infók szerint White 1/4 vagy 1/5 lehet, de egyébként a Giants és a Lions is simán viheti szerintem. Miért zárod ki őket?
A Giants, Jax, Lions hármas nem fog vinni ILB-t, ahogy a Bills sem, de ha White még mindig mara a Broncos hülye lenne átadni nekünk, az ott már rendesen steal White-ot. Ahogyan utána már a Bengals se engedné el, de ők szerintem már Bush-t se.
Klaci79
katonadani
Nálam a detroiti sec komolyan problémás, nyilván ettől még ha lejön egy potenciális top 5, ráadásul a 2. körben is kiválóan megoldható a sec probléma, akkor vihető az az ILB, de azért Wiggins sem egy életbiztosítás.
A Giants-nél azért még a QB-t is hamarabb kinézem, hogy a védőfalról ne is beszéljek.
Mondjuk 6. picktől kezdve aki BPA-zik az mind viheti.
Klaci79
több mint 6 éve
Lionsnél sztem jóval nagyobb lyuk az LB mint a CB (Slay és Coleman egyik szélső és a slot megoldva, a másik szélsőre persze lehetne még erősíteni), plusz CBt idén nem is éri meg top8ban húzni. Safetyt meg főleg nem.Szerintem is az 1/4 vagy 1/5 a reális.Nem volt olcsó...meg is érte...de ha most 10 helyet szeretnél felmenni, az minimum a 2. és a 3. körünkbe kerülne. Mondjuk nekünk a 9. kellene, ha a Tampa nem ILB-t vinne (bár ez szerintem már eleve kizárja, hogy White tovább essen)a legújabb pletykák, insider infók szerint White 1/4 vagy 1/5 lehet, de egyébként a Giants és a Lions is simán viheti szerintem. Miért zárod ki őket?
A Giants, Jax, Lions hármas nem fog vinni ILB-t, ahogy a Bills sem, de ha White még mindig mara a Broncos hülye lenne átadni nekünk, az ott már rendesen steal White-ot. Ahogyan utána már a Bengals se engedné el, de ők szerintem már Bush-t se.
Klaci79
katonadani
Nálam a detroiti sec komolyan problémás, nyilván ettől még ha lejön egy potenciális top 5, ráadásul a 2. körben is kiválóan megoldható a sec probléma, akkor vihető az az ILB, de azért Wiggins sem egy életbiztosítás.
A Giants-nél azért még a QB-t is hamarabb kinézem, hogy a védőfalról ne is beszéljek.
Klaci79
Giantsnél meg Gettleman imádja az LBket, emlékezzünk csak Kuechly, Thomas Davis, Shaq Thompson trióra. Náluk szerintem esélyesebb egy edge, de nem lepne meg ha kivinnék White-ot (ha bent lesz még)
több mint 6 éve
Szerintem is az 1/4 vagy 1/5 a reális.Nem volt olcsó...meg is érte...de ha most 10 helyet szeretnél felmenni, az minimum a 2. és a 3. körünkbe kerülne. Mondjuk nekünk a 9. kellene, ha a Tampa nem ILB-t vinne (bár ez szerintem már eleve kizárja, hogy White tovább essen)a legújabb pletykák, insider infók szerint White 1/4 vagy 1/5 lehet, de egyébként a Giants és a Lions is simán viheti szerintem. Miért zárod ki őket?
Klaci79
katonadani
több mint 6 éve
Arra írtam, hogy mennyire elégedett most magával. Az nem kérdés, hogy új standardot teremtett és az sem, hogy az összes WR örül ennek. Én arra utaltam, hogy az elégedettsége mennyire lesz tartós, ha új standardokat raknak le az előbb említett urak....Akkor igaza lesz, mert tényleg standardet teremtett. (Trade után fizetés emelés, erről szól a tweet.)www.instagram.com/p/Bveepw7B_RK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1swu9t7y3aw8fEgészen biztosan. Persze, amikor a OBJ hosszabbítási számokat meglátja majd, akkor lehet megint hisztike, meg tüntike lesz... 😊
“I set standards.” Elégedett magával.
vpi
Klemó
Egyébként nem csak OBJ, de J.J. is valószínűleg örül a dolognak. Ezek után az ő hosszabbítása is a 20 per évet fogja simogatni. Vagy akár meg is haladni. (Mike Evans is lelkesen fogadta a hírt pár napja, ő is látja már a számlálót a lelki szemei előtt fölfelé pörögni. 😊 )
peterk2005
több mint 6 éve
Nem volt olcsó...meg is érte...de ha most 10 helyet szeretnél felmenni, az minimum a 2. és a 3. körünkbe kerülne. Mondjuk nekünk a 9. kellene, ha a Tampa nem ILB-t vinne (bár ez szerintem már eleve kizárja, hogy White tovább essen)a legújabb pletykák, insider infók szerint White 1/4 vagy 1/5 lehet, de egyébként a Giants és a Lions is simán viheti szerintem. Miért zárod ki őket?
Klaci79
több mint 6 éve
Nem unatkoznak mostanában az edzők, scoutok stb. Repkednek az USA-ba bele a tutiba...na de mik az érdekesek?March 5th
Miami (OH) – Area Scout Dan Colbert
Notable Prospects – SS De’Andre Montgomery, WR James Garnder, OG Jordan Rigg, QB Gus Ragland
Purude – Scout (possibly BLESTO’s Chidi Iwuoma)
Notable Prospects – QB David Blough, SS Jacob Thieneman, TE Cole Herdman
March 6th
Colorado – Unknown Scout
Notable Prospects – LB Drew Lewis, WR Juwann Renfree, S Evan Worthington
Northern Illinois – Unknown Scout (possibly Dan Colbert)
Notable Prospects – OLB Sutton Smith, OT Max Scharping, C Luke Shively
March 7th
UAB – Area Scout Mark Gorscak
Notable Prospects – DE Jamell Garcia-Williams, DT Anthony Rush, OG Justice Powers, WR Xavier Ubosi, OG James Davis
Nebraska – Area Scout Mike Butler
Notable Prospects – S Aaron Williams, OG Tanner Farmer, RB Devine Ozigbo, ILB Dedrick Young, DT Freedom Akinmoladun
Samford – Area Scout Mark Gorscak, Unknown Personnel Member
Notable Prospects – QB Devlin Hodges, OLB Ahmad Gooden, WR Kelvin McKnight
March 8th
Alabama St – Senior Scout Rick Reiprish
Notable Prospects – OT Tytus Howard, DB Kurron Ramsey
March 11th
Arkansas – Unknown Personnel Member (possibly Brandon Hunt)
Notable Prospects – OG Hjalte Froholdt, DT Armon Watts, CB Ryan Pulley
Illinois – Unknown Personnel Member (possibly Bruce McNorton)
Notable Prospects – QB AJ Bush, WR Sam Mays, K Chase McLaughlin, LB Del’Shawn Phillips
Middle Tennessee State – Senior Scout Rick Reiprish
Notable Prospects – OL Chandler Brewer, OL Carlos Johnson, CB Darryl Randolph, LB Darius Harris, QB Brent Stockstill
Tennessee State – Senior Scout Rick Reiprish
Notable Prospects – OT Chidi Okeke, WR Devon Johnson, WR Treon Harris
Troy – Area Scout Mark Gorscak
Notable Prospects – CB Blace Brown, DL Deontae Crumite, WR Damion Willis, S Cedarius Rookard
Canada – Area Scout Dave Pettet
Notable Prospects – OL Samuel Thomassin, DL Mathieu Betts
March 12th
New Mexico State – Area Scout Mark Bruener
Notable Prospects – ILB Terrill Hanks
Northwestern – Unknown Personnel Memeber
Notable Prospects – QB Clayton Thornson, WR Flynn Nagel
Oklahoma State – Brandon Hunt
Notable Prospects – RB Justice Hill, QB Taylor Cornelius, WR Tyron Johnson, OG Larry Williams
Vanderbilt – Senior Scout Rick Reiprish
Notable Prospects – CB JoeJuan Williams, QB Kyle Shurmur, OL Bruno Reagan, RB Khari Blasingame, DL Dare Odeyingbo
March 13th
Wisconsin – Assistant OL coach Adrian Klemm
Notable Prospects – OL Michael Deiter, OL Nate Trewyn, LB T.J. Edwards
Buffalo – Brandon Hunt
Notable Prospects – QB Tyree Jackson, WR Anthony Johnson
Georgia Southern – Unknown Personnel Member
Notable Prospects – LB Jacorey Belvin, DE Deshon Cooper, OL Jeremiah Culbreth, S Sean Freeman, S Joshua Moon
Marshall – Unknown Personnel Member
Notable Prospects – S Malik Gant, WR Tyre Brady, LB Frankie Hernandez, WR Marcel Williams
Oklahoma – Bruce McNorton
Notable Prospects – QB Kyler Murray, RB Rodney Anderson, K Austin Seibert, OL Cody Ford, WR Hollywood Brown
March 14th
Clemson – Mike Tomlin, Kevin Colbert, Karl Dunbar, Jerry Olsavsky, Rick Reiprish
Notable Prospects – CB Trayvon Mullen, ILB Tre Lamar, DL Christian Wilkins, DL Clelin Ferrell, WR Hunter Renfrow
Central Michigan – Unknown Personnel Member (possibly area scout Dan Colbert)
Notable Prospects – DB Xavier Crawford, CB Sean Bunting
Tennessee – Area scout Mark Gorscak
Notable Prospects – DB Micah Abernathy, DL Alexis Johnson, DL Shy Tuttle, DL Kyle Phillips
March 15th
Georgia State – Area Scout Mike Butler
Notable Prospects – WR Penny Hart
Michigan – Kevin Colbert, Mike Tomlin, Keith Butler, Danny Smith, Jerry Olsavsky, James Daniel, Teryl Austin, Dan Rooney Jr.
Notable Prospects – ILB Devin Bush, OLB Chase Winovich (had dinner with), CB David Long, TE Zach Gentry
Oregon State – Unknown Personnel Member
Notable Prospects – WR Timmy Hernandez, LB Jonathan Willis, DT Kalani Vakameilalo
Arizona – Unknown Personnel Member
Notable Prospects – WR Shawn Poindexter, S Demetrius Flannigan-Fowles
March 18th
Temple – Unknown Personnel Member
Notable Prospects – CB Rock Ya-Sin, RB Ryquell Anderson
Michigan State – Area Scout Dan Colbert, Multiple Other Unknown Personnel Members
Notable Prospects – RB LJ Scott, CB Justin Layne, TE Matt Sokol
PSAC Regional Pro Day – Area Scout Mark Gorscak
March 19th
Alabama – GM Kevin Colbert, DL Karl Dunbar, DC Keith Butler, ILB coach Jerry Olsvasky
Notable Prospects – ILB Mack Wilson, RB Josh Jacobs, S Deionte Thompson, OT Jonah Williams, OLB Christian Miller
Penn State – DB coach Tom Bradley
Notable Prospects – CB Amani Oruwariye, RB Miles Sanders, OLB Shareef Miller
Toledo – ST coordinator Danny Smith, WRs coach Darryl Drake
Notable Prospects – WR Cody Thompson, WR Diontae Johnson, WR Jon’Vea Johnson, K Jameson Vest
March 20th
Ohio State – Asst OL coach Adrian Klemm, Off asst Matt Symmes, Area Scout Dan Colbert
Notable Prospects – QB Dwayne Haskins, WR Parris Campbell, WR Terry McLaurin, WR Johnnie Dixon, OG/C Mike Jordan, DL Dre’Mont Jones, DE Nick Bosa
Northwestern State – Area scout Mark Gorscak
Notable Prospects – WR Jazz Ferguson
Notre Dame – GM Kevin Colbert, Defensive asst Teryl Austin, College Scouting Coordinator Phil Kreidler, Player Personnel Director Dan Rooney Jr.
Notable Prospects – CB Julian Love, WR Miles Boykin, LB Drue Tranquill, LB Te’Von Coney, DL Jerry Tillery
Georgia – DC Keith Butler, Senior Scout Rick Reiprish, OC Randy Fichtner
Notable Prospects – CB Deandre Baker, WR Terry Godwin, WR Mecole Hardman, TE Isaac Nauta, RB Elijah Holyfield, WR Riley Ridley
Boston College – Area Scout Dave Pettet
Notable Prospects – S Will Harris, DE Zach Allen, CB Hamp Cheevers, TE Tommy Sweeney, OG Chris Lindstrom, OLB Wyatt Ray
Duquesne – Scouting Intern Dennis MacInnis, Ryan Shazier
Notable Prospects – WR Nehari Crawford
Pitt – Scouting Intern Dennis MacInnis, Ryan Shazier, RB coach Eddie Faulkner
Notable Prospects – RB Darrin Hall, QB Qadree Allison, FB George Aston
USC – Area Scout Mark Bruener, Unknown Personnel Member
Notable Prospects – CB Iman Marshall, S Marvel Tell III, OT Chuma Edoga, LB Porter Gustin, LB Cameron Smith
Wake Forest – Area Scout Mike Butler
Notable Prospects – WR Greg Dortch
Western Kentucky – Unknown Personnel Member (possibly College Scout Bruce McNorton)
Notable Prospects – DB DeAndre Farris, TE Mik’Quan Deane, DL Evan Sayner, CB Marquez Sanford (Murray State)
March 21st
West Virginia – GM Kevin Colbert, HC Mike Tomlin, ILB coach Jerry Olsavsky
Notable Prospects – WR David Sills V, WR Gary Jennings, ILB David Long
Missouri – College Scouting Coordinator Phil Kreidler
Notable Prospects – WR Emmanuel Hall, QB Drew Lock, TE Kendall Blanton
South Carolina – Unknown Personnel Member (possibly Dan Rooney Jr. or Mike Butler)
Notable Prospects – WR Deebo Samuel, OL Zack Bailey, OT Dennis Daley, TE K.C. Crosby
Tulane – Unknown Personnel Member
Notable Prospects – CB Donnie Lewis Jr. OT Noah Fisher
Western Michigan – Area Scout Dan Colbert
Notable Prospects – C John Keenoy, TE Odell Miller, RB Jamauri Bogan, DE Eric Assoua
March 22nd
LSU – GM Kevin Colbert, HC Mike Tomlin, ILB Coach Jerry Olsavsky, Player Personnel Director Dan Rooney Jr.
Notable Prospects – CB Greedy Williams, ILB Devin White, TE Foster Moreau, RB Nick Brossette, K Cole Tracy
Kentucky – Defensive asst Teryl Austin, RB Coach Eddie Faulkner
Notable Prospects – RB Benny Snell Jr, SS Mike Edwards, CB Lonnie Johnson, S Darius West, OLB Josh Allen, TE C.J. Conrad
Akron – Pro Scouting Coordinator Brandon Hunt
Notable Prospects – EDGE Jamal Davis, ILB Ulysees Gilbert III
Delaware – DB Coach Tom Bradley
Notable Prospects – FS Nasir Adderley
Eastern Michigan – Area Scout Dan Colbert
Notable Prospects – EDGE Maxx Crosby, WR Blake Banham, EDGE Jeremiah Harris
Youngstown State – Scouting Intern Dennis MacInnis
Notable Prospects – OT Charles Baldwin, RB Tevin McCaster, OG Gavin Wiggins
March 25th
Iowa – Unknown Personnel Member
Notable Prospects – TE Noah Fant, TE T.J. Hockenson, S/Dime Amani Hooker, OC/G Keegan Render
March 26th
UCF – Unknown Personnel Member
Notable Prospects – DT Trysten Hill
Duke – Area Scout Mike Butler
Notable Prospects – QB Daniel Jones, LB Joe Giles-Harris
Florida International – Area Scout Dave Pettet
Notable Prospects – DE Anthony Johnson, CB Emmanuel Lubin, P Stone Wilson
Iowa State – Unknown Personnel Member (possibly either Bruce McNorton or Brandon Hunt)
Notable Prospects – WR Hakeem Butler, RB David Montgomery, CB Brian Peavy
Texas A&M – GM Kevin Colbert
Notable Prospects – DL Kingsley Keke, NT Daylon Mack, TE Jace Sternberger, C Erik McCoy, RB Trayveon Williams
March 27th
Arizona State – WRs coach Darryl Drake
Notable Prospects – WR N’Keal Harry, DL Renell Wren
Maryland – Pro Scouting Coordinator Brandon Hunt
Notable Prospects – S Darnell Savage Jr, LB Tre Watson, RB Ty Johnson
Texas – GM Kevin Colbert
Notable Prospects – LB Gary Johnson, WR Lil’Jordan Humphrey, CB Kris Boyd, DE Charles Omenihu
Florida – Senior Assistant Rick Reiprish
Notable Prospects – LB Vosean Joseph, S Chauncey Gardner-Johnson, OT Jawaan Taylor, RB Jordan Scarlett
Memphis – Area Scout Dave Pettet
Notable Prospects – RB Darrell Henderson, RB Tony Pollard, OL Trevon Tate, LB Curtis Atkins
Mississippi State – Player Personnel Director Dan Rooney Jr.
Notable Prospects – DE/OLB Montez Sweat, S Jonathan Abram, DE Gerri Green, QB/TE Nick Fitzgerald, DL Jeffrey Simmons
Utah State – Unknown Personnel Member
Notable Prospects – TE Dax Raymond
Sötét színnel jelölve, ha valamelyik edző/HC/OC/DC/GM/Rooney Jr. ment
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Nem volt olcsó...meg is érte...de ha most 10 helyet szeretnél felmenni, az minimum a 2. és a 3. körünkbe kerülne. Mondjuk nekünk a 9. kellene, ha a Tampa nem ILB-t vinne (bár ez szerintem már eleve kizárja, hogy White tovább essen)A Giants, Jax, Lions hármas nem fog vinni ILB-t, ahogy a Bills sem, de ha White még mindig mara a Broncos hülye lenne átadni nekünk, az ott már rendesen steal White-ot. Ahogyan utána már a Bengals se engedné el, de ők szerintem már Bush-t se.
Utánuk pedig van 8 olyan csapat, akinek van fontosabb need-je is...persze sokáig azzal sem várhatunk, hiszen a Ravens is bejöhet elénk, ha éppen úgy látják.
Szóval a feltrade jogos, de nem tartom reálisnak, hogy 2+3-at adjunk egy Bills helyére való ugrással...ha ez egyáltalán elég lenne! A Bills mondjuk abból a szempontból jó helyzetben van, hogy DL-ben és OL-ben is erős a mezőny...megtalálja a számítását 1/20-on is, főleg 2 újabb értékes pick-el.
Viszont azt sem zárom, ki, hogy ha White mondjuk elérhető 1/9-en, akkor a Bengals ugorjon egyet a Broncos elé. Ez szerintem egy teljesen jó forgatókönyv a Bengals és a Bills számára is. Így is a Bengals adna egy 3, picket, de viheti a legjobb ILB-t. Persze a Broncos is léphet, bár nekik egy jó IOL mindenképp leesik és 2. kör elején vihetik akár az ILB-jüket.
Én az első körben CB-re számítok...Haden utolsó éve lesz. Hiltonnal ki tudja mi lesz, Burns pedig bár nyilván kap még egy lehetőséget, de nincs benne semmi amiért ne egy ordas nagy bust lenne.
több mint 6 éve
Most néztem Pola tradet!Felmentünk az 1/16-ra, és adtuk az 1/27 + 3/92 + 6/200!
Régen se volt egyszerű felmenni!
Mondjuk nem kicsit érte meg! 😁
több mint 6 éve
Akkor igaza lesz, mert tényleg standardet teremtett. (Trade után fizetés emelés, erről szól a tweet.)www.instagram.com/p/Bveepw7B_RK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1swu9t7y3aw8fEgészen biztosan. Persze, amikor a OBJ hosszabbítási számokat meglátja majd, akkor lehet megint hisztike, meg tüntike lesz... 😊
vpi
Klemó
Egyébként nem csak OBJ, de J.J. is valószínűleg örül a dolognak. Ezek után az ő hosszabbítása is a 20 per évet fogja simogatni. Vagy akár meg is haladni. (Mike Evans is lelkesen fogadta a hírt pár napja, ő is látja már a számlálót a lelki szemei előtt fölfelé pörögni. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
De azert kevesen vannak, akik 6. koros valasztottkent, wr kent csinaltak ezt. Erre gondolhatott, amit irt. Meg arra, hogy mindenki azt mondta neki nfl elott. Hogy soha sem lesz nfl jatekos.www.instagram.com/p/Bveepw7B_RK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1swu9t7y3aw8fEgészen biztosan. Persze, amikor a OBJ hosszabbítási számokat meglátja majd, akkor lehet megint hisztike, meg tüntike lesz... 😊
vpi
Klemó
De jo nfl jatekos meg foleg nem.
Es ha ezt igy osszeadjuk. Akkor mar elert valamit. Mert nem elso koros sztarkent jott a red carpeton az nfl be. De felkuzdotte magat a legjobbak koze. Legjobban fizetettek koze is. Es ez is eredmeny.
Meg a bohockodasa is megert josok penzt. : ( Csak mi szivtunk.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Persze mennyiseg van, de mondj ket jo jatekos nevet a csapatunkban lb poszton. 😊 En nem tudok....A top 10-et én sem erőltetném, mondjuk én alapból ILB-nél nagyon szívnám a fogam. De egy 1/16 körül már simán jó érték lehet, egy 3/20 beáldozásával pedig az gond nélkül beáldozható. Bár igazából most hoztatok LB-t, meg van még egy jól fizetett nálatok, szal így nem annyira látom eztA 9. pick környékére fellépésért (Broncos elé) a 2. és 3. körünket (eredetit) is oda kellene adnunk, vagy egy 2020-as első kört. Ezt ha White csúszik talán megpróbáljuk, de ez is óriási felár lenne. Bush kapcsán óriási bakinak mondanám. (ebben egyetértek Lacival)10 választásunk van az idei drafton. Van muníció felmenni és remélem mozgunk is majd felfelé.Azt hittem, hogy valami izgalmasabb sztori, nekem ez a scenario nem jön be. Akkor inkább a NE pick.
no flacco
Én is azt hittem, hogy Whitért megyünk fel. Egyébként csak akkor lehet ilyen szkenárió, ha a mostani állás szerint csúsznak (valamiért) az ILB-k, így 5-6 hely ugrás elég lehet. Tudom Laci nem adna meg ennyit sem, de Én azt mondom, hogy a Raiders 3. kör elejét erre bedobnám és a csapat is bedobná.
Klemó
pfefe8
Klemó
Wyatt
Van egy Watt es a tobbi kerdojel. Es ha ILB re megyuk akkor ott mar watt sincs. : (
Szerkesztette: gabor25