Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Stez cseréinél ennél lényegesen kevesebbért szoktad felemelni a hangot...
Wyatt
OFF:

Nem, Stez alapban csal, Laci pedig ezért (is) megkapja a 10 DM-et! 😊

ON:

Szerintem is! 😊
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most néztem Pola tradet!
Felmentünk az 1/16-ra, és adtuk az 1/27 + 3/92 + 6/200! steelwolf
Nem volt olcsó...
Klaci79
Nem? Akkor mindjárt küldök neked valami ajánlatot, ha ez szerinted nem volt kurva olcsó
Wyatt
Bezony....ez nagyon ócó volt.... 😊
Klemó
nyilván a csapatok nem a draft pick value táblázatot nézik, de aszerint ez reális volt...😀
Klaci79
Nem, a táblázat van az IRL cserék alapján 😀
Nem reális volt, hanem marha olcsó nektek 😊
Wyatt
Tavaly Arizona 15+79+152-vel ment fel a 10. helyre. A Buffalo meg egy 3. kört adott egy 6 helyes előrelépésért, még egy 5.-et talán vissza is kapott. De a Ravens is vagy 20 helyet ment előre az első körbe egy 4. körös felcseréért kb...
Ha nem top 10-es picket akarsz vagy egy nagy ugrást az első körbe. akkor nem mindig drága ez...bár persze kérdés, hogy az eladónak mi a célja....hol olcsóbb, hol drágább ugyanaz a pick...
Azért küld az ajánlatot...mindent meghallgatok 😉
Klaci79
Lol, ne induljunk már ki a Raiders cseréiből, mert azok konkrétan elrettentésnek jók. Belebuzulnak valakibe, aki fél körrel később is elérhető, ezért szarért, húgyért eladják a top pickjüket. Ugyanezt csinálták meg néhány évvel korábban a Miamival...

A Ravens-csere is nagyon releváns, hiszen a Bills pickje is 3. kör végi volt (már amennyiben a 3/1 nálad a kör végét jelenti). Rohadt jó példa amúgy
A Ravens adta 1/16+5/154 (1030 a value charton)
A Bills adta 1/22+3/65 (1045)

Na ennyire óriási eltérések vannak az IRL-cseréknél

4. körös felcsere? Megnéztem, nyilván az 1/32-ről van szó, hiszen ott volt egy 2/52. A két 4. kör valóban benne volt a trade-ben, amit kihagytál, az egy pici 2019/2. De ha neked egy 4. körös felcsere kövi éves 2. körért biznisz, akkor a 4/1 is eladó

No offense, de ennél sokkal, de sokkal rutinosabbnak tartalak, és ha szerinted sokat adtatok az 1/16-ért anno, akkor tényleg keresek valami bizniszt, mert az konkrétan egy 3. körös lehúzás volt a részetekről. Stez cseréinél ennél lényegesen kevesebbért szoktad felemelni a hangot...

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Off:
Részlet egy Devin Bush interjúból:

JM: You have so many great teammates at Michigan, but if you could only bring one into battle with you, who would you bring and why?

DB: I’d have to go with Chase Winovich. I have to. Chase is a madman. He’s wild (laughs). He’s gonna attack you regardless of how big you are. He doesn’t care what anyone says about him. He’s gonna fight until the end.

ford:
Sok kiváló csapattársad közül ha egyet kellene választanod, ki lenne az? Kit vinnél magaddal a csatába?

Chase Winovich lenne az. Mindenképpen. Chase őrült, vad. Neked megy akármekkora vagy. Nem érdekli ki mit mond róla. Küzd a végsőkig.

Ez alapján szimpatikus arc ez a Chase, megérdemelte a vacsorát. Főleg, hogy Bush sem mimózalelkű.

ON
Spy
Haribó boyok eharapják a gyémántot is, ott a korbács a hátukon

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Most néztem Pola tradet!
Nem volt olcsó...
Klaci79
Nem? Akkor mindjárt küldök neked valami ajánlatot, ha ez szerinted nem volt kurva olcsó
Wyatt
Klemó
nyilván a csapatok nem a draft pick value táblázatot nézik, de aszerint ez reális volt...😀
Klaci79
Ha kiviszik 1/1-en, és utána tolja le ezt a pályafutást amit láttunk, akkor mondaná valaki hogy reach volt?
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
És mivel még úgyse szólaltak meg elegen a témában:
Bradshaw on Ben: “I don't understand it, He's a great leader. He is. He's solid."
Klaci79
Najó, hagyjuk Bradshaw-t. Mondott ő Benre csúnyákat is korábban.
kishaszi
Így a hiteles 😉
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Bradshaw on Ben: “I don't understand it, He's a great leader. He is. He's solid."
Klaci79
Najó, hagyjuk Bradshaw-t. Mondott ő Benre csúnyákat is korábban.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
Off:
Részlet egy Devin Bush interjúból:

JM: You have so many great teammates at Michigan, but if you could only bring one into battle with you, who would you bring and why?

DB: I’d have to go with Chase Winovich. I have to. Chase is a madman. He’s wild (laughs). He’s gonna attack you regardless of how big you are. He doesn’t care what anyone says about him. He’s gonna fight until the end.

ford:
Sok kiváló csapattársad közül ha egyet kellene választanod, ki lenne az? Kit vinnél magaddal a csatába?

Chase Winovich lenne az. Mindenképpen. Chase őrült, vad. Neked megy akármekkora vagy. Nem érdekli ki mit mond róla. Küzd a végsőkig.

Ez alapján szimpatikus arc ez a Chase, megérdemelte a vacsorát. Főleg, hogy Bush sem mimózalelkű.

ON
több mint 6 éve
Most néztem Pola tradet!
Nem volt olcsó...
Klaci79
Wyatt
Klemó
Klaci79
Wyatt
Tavaly Arizona 15+79+152-vel ment fel a 10. helyre. A Buffalo meg egy 3. kört adott egy 6 helyes előrelépésért, még egy 5.-et talán vissza is kapott. De a Ravens is vagy 20 helyet ment előre az első körbe egy 4. körös felcseréért kb...
Ha nem top 10-es picket akarsz vagy egy nagy ugrást az első körbe. akkor nem mindig drága ez...bár persze kérdés, hogy az eladónak mi a célja....hol olcsóbb, hol drágább ugyanaz a pick...
Azért küld az ajánlatot...mindent meghallgatok 😉
több mint 6 éve
Most néztem Pola tradet!
Nem volt olcsó...
Klaci79
Wyatt
Klemó
Klaci79

több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Most néztem Pola tradet!
Nem volt olcsó...
Klaci79
Wyatt
Klemó
Klaci79
Az, hogy olcsó vagy drága az mindig később dől el.
Poláért több se lett volna drága.
Másért ha csak a 6. Kört adtuk volna az is lehet sok.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Most néztem Pola tradet!
Nem volt olcsó...
Klaci79
Wyatt
Klemó
több mint 6 éve
Most néztem Pola tradet!
Nem volt olcsó...
Klaci79
Wyatt
több mint 6 éve
Most néztem Pola tradet!
Nem volt olcsó...
Klaci79

több mint 6 éve
Nem volt olcsó...meg is érte...de ha most 10 helyet szeretnél felmenni, az minimum a 2. és a 3. körünkbe kerülne. Mondjuk nekünk a 9. kellene, ha a Tampa nem ILB-t vinne (bár ez szerintem már eleve kizárja, hogy White tovább essen)
A Giants, Jax, Lions hármas nem fog vinni ILB-t, ahogy a Bills sem, de ha White még mindig mara a Broncos hülye lenne átadni nekünk, az ott már rendesen steal White-ot. Ahogyan utána már a Bengals se engedné el, de ők szerintem már Bush-t se.
Klaci79
a legújabb pletykák, insider infók szerint White 1/4 vagy 1/5 lehet, de egyébként a Giants és a Lions is simán viheti szerintem. Miért zárod ki őket?
katonadani
Szerintem is az 1/4 vagy 1/5 a reális.
Nálam a detroiti sec komolyan problémás, nyilván ettől még ha lejön egy potenciális top 5, ráadásul a 2. körben is kiválóan megoldható a sec probléma, akkor vihető az az ILB, de azért Wiggins sem egy életbiztosítás.
A Giants-nél azért még a QB-t is hamarabb kinézem, hogy a védőfalról ne is beszéljek.
Mondjuk 6. picktől kezdve aki BPA-zik az mind viheti.
Klaci79
White szépen feltornázta magát ez tény. Nagyon jól sikerült a combine és a pro day is és - most már hagyományosan - nagyon szűk a 3 downos ILB-k mezőnye és nagy hype-ot is csaptak körülötte szépen, DE nekem a két mackó (Williams, Simmons), Bosa, Allen, Gary egyértelműen előtte van és akkor nem beszéltünk arról, hogy hagyományosan QB-k elöl mennek. Top15 talent, de azért nekem reach lenne top5-ben egyértelműen.
több mint 6 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Nem volt olcsó...meg is érte...de ha most 10 helyet szeretnél felmenni, az minimum a 2. és a 3. körünkbe kerülne. Mondjuk nekünk a 9. kellene, ha a Tampa nem ILB-t vinne (bár ez szerintem már eleve kizárja, hogy White tovább essen)
A Giants, Jax, Lions hármas nem fog vinni ILB-t, ahogy a Bills sem, de ha White még mindig mara a Broncos hülye lenne átadni nekünk, az ott már rendesen steal White-ot. Ahogyan utána már a Bengals se engedné el, de ők szerintem már Bush-t se.
Klaci79
a legújabb pletykák, insider infók szerint White 1/4 vagy 1/5 lehet, de egyébként a Giants és a Lions is simán viheti szerintem. Miért zárod ki őket?
katonadani
Nálam a detroiti sec komolyan problémás, nyilván ettől még ha lejön egy potenciális top 5, ráadásul a 2. körben is kiválóan megoldható a sec probléma, akkor vihető az az ILB, de azért Wiggins sem egy életbiztosítás.
A Giants-nél azért még a QB-t is hamarabb kinézem, hogy a védőfalról ne is beszéljek.
Klaci79
Lionsnél sztem jóval nagyobb lyuk az LB mint a CB (Slay és Coleman egyik szélső és a slot megoldva, a másik szélsőre persze lehetne még erősíteni), plusz CBt idén nem is éri meg top8ban húzni. Safetyt meg főleg nem.
Giantsnél meg Gettleman imádja az LBket, emlékezzünk csak Kuechly, Thomas Davis, Shaq Thompson trióra. Náluk szerintem esélyesebb egy edge, de nem lepne meg ha kivinnék White-ot (ha bent lesz még)
több mint 6 éve
Klaci79
katonadani
több mint 6 éve
 www.instagram.com/p/Bveepw7B_RK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1swu9t7y3aw8f

“I set standards.” Elégedett magával.
vpi
Egészen biztosan. Persze, amikor a OBJ hosszabbítási számokat meglátja majd, akkor lehet megint hisztike, meg tüntike lesz... 😊
Klemó
Akkor igaza lesz, mert tényleg standardet teremtett. (Trade után fizetés emelés, erről szól a tweet.)

Egyébként nem csak OBJ, de J.J. is valószínűleg örül a dolognak. Ezek után az ő hosszabbítása is a 20 per évet fogja simogatni. Vagy akár meg is haladni. (Mike Evans is lelkesen fogadta a hírt pár napja, ő is látja már a számlálót a lelki szemei előtt fölfelé pörögni. 😊 )
peterk2005
Arra írtam, hogy mennyire elégedett most magával. Az nem kérdés, hogy új standardot teremtett és az sem, hogy az összes WR örül ennek. Én arra utaltam, hogy az elégedettsége mennyire lesz tartós, ha új standardokat raknak le az előbb említett urak....
több mint 6 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Klaci79
több mint 6 éve
Nem unatkoznak mostanában az edzők, scoutok stb. Repkednek az USA-ba bele a tutiba...na de mik az érdekesek?

March 5th

Miami (OH) – Area Scout Dan Colbert

Notable Prospects – SS De’Andre Montgomery, WR James Garnder, OG Jordan Rigg, QB Gus Ragland

Purude – Scout (possibly BLESTO’s Chidi Iwuoma)

Notable Prospects – QB David Blough, SS Jacob Thieneman, TE Cole Herdman

March 6th

Colorado – Unknown Scout

Notable Prospects – LB Drew Lewis, WR Juwann Renfree, S Evan Worthington

Northern Illinois – Unknown Scout (possibly Dan Colbert)

Notable Prospects – OLB Sutton Smith, OT Max Scharping, C Luke Shively

March 7th

UAB – Area Scout Mark Gorscak

Notable Prospects – DE Jamell Garcia-Williams, DT Anthony Rush, OG Justice Powers, WR Xavier Ubosi, OG James Davis

Nebraska – Area Scout Mike Butler

Notable Prospects – S Aaron Williams, OG Tanner Farmer, RB Devine Ozigbo, ILB Dedrick Young, DT Freedom Akinmoladun

Samford – Area Scout Mark Gorscak, Unknown Personnel Member

Notable Prospects – QB Devlin Hodges, OLB Ahmad Gooden, WR Kelvin McKnight

March 8th

Alabama St – Senior Scout Rick Reiprish

Notable Prospects – OT Tytus Howard, DB Kurron Ramsey

March 11th

Arkansas – Unknown Personnel Member (possibly Brandon Hunt)

Notable Prospects – OG Hjalte Froholdt, DT Armon Watts, CB Ryan Pulley

Illinois – Unknown Personnel Member (possibly Bruce McNorton)

Notable Prospects – QB AJ Bush, WR Sam Mays, K Chase McLaughlin, LB Del’Shawn Phillips

Middle Tennessee State – Senior Scout Rick Reiprish

Notable Prospects – OL Chandler Brewer, OL Carlos Johnson, CB Darryl Randolph, LB Darius Harris, QB Brent Stockstill

Tennessee State – Senior Scout Rick Reiprish

Notable Prospects – OT Chidi Okeke, WR Devon Johnson, WR Treon Harris

Troy – Area Scout Mark Gorscak

Notable Prospects – CB Blace Brown, DL Deontae Crumite, WR Damion Willis, S Cedarius Rookard

Canada – Area Scout Dave Pettet

Notable Prospects – OL Samuel Thomassin, DL Mathieu Betts

March 12th

New Mexico State – Area Scout Mark Bruener

Notable Prospects – ILB Terrill Hanks

Northwestern – Unknown Personnel Memeber

Notable Prospects – QB Clayton Thornson, WR Flynn Nagel

Oklahoma State – Brandon Hunt

Notable Prospects – RB Justice Hill, QB Taylor Cornelius, WR Tyron Johnson, OG Larry Williams

Vanderbilt – Senior Scout Rick Reiprish

Notable Prospects – CB JoeJuan Williams, QB Kyle Shurmur, OL Bruno Reagan, RB Khari Blasingame, DL Dare Odeyingbo

March 13th

Wisconsin – Assistant OL coach Adrian Klemm

Notable Prospects – OL Michael Deiter, OL Nate Trewyn, LB T.J. Edwards

Buffalo – Brandon Hunt

Notable Prospects – QB Tyree Jackson, WR Anthony Johnson

Georgia Southern – Unknown Personnel Member

Notable Prospects – LB Jacorey Belvin, DE Deshon Cooper, OL Jeremiah Culbreth, S Sean Freeman, S Joshua Moon

Marshall – Unknown Personnel Member

Notable Prospects – S Malik Gant, WR Tyre Brady, LB Frankie Hernandez, WR Marcel Williams

Oklahoma – Bruce McNorton

Notable Prospects – QB Kyler Murray, RB Rodney Anderson, K Austin Seibert, OL Cody Ford, WR Hollywood Brown

March 14th

Clemson – Mike Tomlin, Kevin Colbert, Karl Dunbar, Jerry Olsavsky, Rick Reiprish

Notable Prospects – CB Trayvon Mullen, ILB Tre Lamar, DL Christian Wilkins, DL Clelin Ferrell, WR Hunter Renfrow

Central Michigan – Unknown Personnel Member (possibly area scout Dan Colbert)

Notable Prospects – DB Xavier Crawford, CB Sean Bunting

Tennessee – Area scout Mark Gorscak

Notable Prospects – DB Micah Abernathy, DL Alexis Johnson, DL Shy Tuttle, DL Kyle Phillips

March 15th

Georgia State – Area Scout Mike Butler

Notable Prospects – WR Penny Hart

Michigan – Kevin Colbert, Mike Tomlin, Keith Butler, Danny Smith, Jerry Olsavsky, James Daniel, Teryl Austin, Dan Rooney Jr.

Notable Prospects – ILB Devin Bush, OLB Chase Winovich (had dinner with), CB David Long, TE Zach Gentry

Oregon State – Unknown Personnel Member

Notable Prospects – WR Timmy Hernandez, LB Jonathan Willis, DT Kalani Vakameilalo

Arizona – Unknown Personnel Member

Notable Prospects – WR Shawn Poindexter, S Demetrius Flannigan-Fowles

March 18th

Temple – Unknown Personnel Member

Notable Prospects – CB Rock Ya-Sin, RB Ryquell Anderson

Michigan State – Area Scout Dan Colbert, Multiple Other Unknown Personnel Members

Notable Prospects – RB LJ Scott, CB Justin Layne, TE Matt Sokol

PSAC Regional Pro Day – Area Scout Mark Gorscak

March 19th

Alabama – GM Kevin Colbert, DL Karl Dunbar, DC Keith Butler, ILB coach Jerry Olsvasky

Notable Prospects – ILB Mack Wilson, RB Josh Jacobs, S Deionte Thompson, OT Jonah Williams, OLB Christian Miller

Penn State – DB coach Tom Bradley

Notable Prospects – CB Amani Oruwariye, RB Miles Sanders, OLB Shareef Miller

Toledo – ST coordinator Danny Smith, WRs coach Darryl Drake

Notable Prospects – WR Cody Thompson, WR Diontae Johnson, WR Jon’Vea Johnson, K Jameson Vest

March 20th

Ohio State – Asst OL coach Adrian Klemm, Off asst Matt Symmes, Area Scout Dan Colbert

Notable Prospects – QB Dwayne Haskins, WR Parris Campbell, WR Terry McLaurin, WR Johnnie Dixon, OG/C Mike Jordan, DL Dre’Mont Jones, DE Nick Bosa

Northwestern State – Area scout Mark Gorscak

Notable Prospects – WR Jazz Ferguson

Notre Dame – GM Kevin Colbert, Defensive asst Teryl Austin, College Scouting Coordinator Phil Kreidler, Player Personnel Director Dan Rooney Jr.

Notable Prospects – CB Julian Love, WR Miles Boykin, LB Drue Tranquill, LB Te’Von Coney, DL Jerry Tillery

Georgia – DC Keith Butler, Senior Scout Rick Reiprish, OC Randy Fichtner

Notable Prospects – CB Deandre Baker, WR Terry Godwin, WR Mecole Hardman, TE Isaac Nauta, RB Elijah Holyfield, WR Riley Ridley

Boston College – Area Scout Dave Pettet

Notable Prospects – S Will Harris, DE Zach Allen, CB Hamp Cheevers, TE Tommy Sweeney, OG Chris Lindstrom, OLB Wyatt Ray

Duquesne – Scouting Intern Dennis MacInnis, Ryan Shazier

Notable Prospects – WR Nehari Crawford

Pitt – Scouting Intern Dennis MacInnis, Ryan Shazier, RB coach Eddie Faulkner

Notable Prospects – RB Darrin Hall, QB Qadree Allison, FB George Aston

USC – Area Scout Mark Bruener, Unknown Personnel Member

Notable Prospects – CB Iman Marshall, S Marvel Tell III, OT Chuma Edoga, LB Porter Gustin, LB Cameron Smith

Wake Forest – Area Scout Mike Butler

Notable Prospects – WR Greg Dortch

Western Kentucky – Unknown Personnel Member (possibly College Scout Bruce McNorton)

Notable Prospects – DB DeAndre Farris, TE Mik’Quan Deane, DL Evan Sayner, CB Marquez Sanford (Murray State)

March 21st

West Virginia – GM Kevin Colbert, HC Mike Tomlin, ILB coach Jerry Olsavsky

Notable Prospects – WR David Sills V, WR Gary Jennings, ILB David Long

Missouri – College Scouting Coordinator Phil Kreidler

Notable Prospects – WR Emmanuel Hall, QB Drew Lock, TE Kendall Blanton

South Carolina – Unknown Personnel Member (possibly Dan Rooney Jr. or Mike Butler)

Notable Prospects – WR Deebo Samuel, OL Zack Bailey, OT Dennis Daley, TE K.C. Crosby

Tulane – Unknown Personnel Member

Notable Prospects – CB Donnie Lewis Jr. OT Noah Fisher

Western Michigan – Area Scout Dan Colbert

Notable Prospects – C John Keenoy, TE Odell Miller, RB Jamauri Bogan, DE Eric Assoua

March 22nd

LSU – GM Kevin Colbert, HC Mike Tomlin, ILB Coach Jerry Olsavsky, Player Personnel Director Dan Rooney Jr.

Notable Prospects – CB Greedy Williams, ILB Devin White, TE Foster Moreau, RB Nick Brossette, K Cole Tracy

Kentucky – Defensive asst Teryl Austin, RB Coach Eddie Faulkner

Notable Prospects – RB Benny Snell Jr, SS Mike Edwards, CB Lonnie Johnson, S Darius West, OLB Josh Allen, TE C.J. Conrad

Akron – Pro Scouting Coordinator Brandon Hunt

Notable Prospects – EDGE Jamal Davis, ILB Ulysees Gilbert III

Delaware – DB Coach Tom Bradley

Notable Prospects – FS Nasir Adderley

Eastern Michigan – Area Scout Dan Colbert

Notable Prospects – EDGE Maxx Crosby, WR Blake Banham, EDGE Jeremiah Harris

Youngstown State – Scouting Intern Dennis MacInnis

Notable Prospects – OT Charles Baldwin, RB Tevin McCaster, OG Gavin Wiggins

March 25th

Iowa – Unknown Personnel Member

Notable Prospects – TE Noah Fant, TE T.J. Hockenson, S/Dime Amani Hooker, OC/G Keegan Render

March 26th

UCF – Unknown Personnel Member

Notable Prospects – DT Trysten Hill

Duke – Area Scout Mike Butler

Notable Prospects – QB Daniel Jones, LB Joe Giles-Harris

Florida International – Area Scout Dave Pettet

Notable Prospects – DE Anthony Johnson, CB Emmanuel Lubin, P Stone Wilson

Iowa State – Unknown Personnel Member (possibly either Bruce McNorton or Brandon Hunt)

Notable Prospects – WR Hakeem Butler, RB David Montgomery, CB Brian Peavy

Texas A&M – GM Kevin Colbert

Notable Prospects – DL Kingsley Keke, NT Daylon Mack, TE Jace Sternberger, C Erik McCoy, RB Trayveon Williams

March 27th

Arizona State – WRs coach Darryl Drake

Notable Prospects – WR N’Keal Harry, DL Renell Wren

Maryland – Pro Scouting Coordinator Brandon Hunt

Notable Prospects – S Darnell Savage Jr, LB Tre Watson, RB Ty Johnson

Texas – GM Kevin Colbert

Notable Prospects – LB Gary Johnson, WR Lil’Jordan Humphrey, CB Kris Boyd, DE Charles Omenihu

Florida – Senior Assistant Rick Reiprish

Notable Prospects – LB Vosean Joseph, S Chauncey Gardner-Johnson, OT Jawaan Taylor, RB Jordan Scarlett

Memphis – Area Scout Dave Pettet

Notable Prospects – RB Darrell Henderson, RB Tony Pollard, OL Trevon Tate, LB Curtis Atkins

Mississippi State – Player Personnel Director Dan Rooney Jr.

Notable Prospects – DE/OLB Montez Sweat, S Jonathan Abram, DE Gerri Green, QB/TE Nick Fitzgerald, DL Jeffrey Simmons

Utah State – Unknown Personnel Member

Notable Prospects – TE Dax Raymond

Sötét színnel jelölve, ha valamelyik edző/HC/OC/DC/GM/Rooney Jr. ment

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Utánuk pedig van 8 olyan csapat, akinek van fontosabb need-je is...persze sokáig azzal sem várhatunk, hiszen a Ravens is bejöhet elénk, ha éppen úgy látják.
Szóval a feltrade jogos, de nem tartom reálisnak, hogy 2+3-at adjunk egy Bills helyére való ugrással...ha ez egyáltalán elég lenne! A Bills mondjuk abból a szempontból jó helyzetben van, hogy DL-ben és OL-ben is erős a mezőny...megtalálja a számítását 1/20-on is, főleg 2 újabb értékes pick-el.
Viszont azt sem zárom, ki, hogy ha White mondjuk elérhető 1/9-en, akkor a Bengals ugorjon egyet a Broncos elé. Ez szerintem egy teljesen jó forgatókönyv a Bengals és a Bills számára is. Így is a Bengals adna egy 3, picket, de viheti a legjobb ILB-t. Persze a Broncos is léphet, bár nekik egy jó IOL mindenképp leesik és 2. kör elején vihetik akár az ILB-jüket.
Én az első körben CB-re számítok...Haden utolsó éve lesz. Hiltonnal ki tudja mi lesz, Burns pedig bár nyilván kap még egy lehetőséget, de nincs benne semmi amiért ne egy ordas nagy bust lenne.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Most néztem Pola tradet!
Felmentünk az 1/16-ra, és adtuk az 1/27 + 3/92 + 6/200!
Régen se volt egyszerű felmenni!
Mondjuk nem kicsit érte meg! 😁
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline

vpi
Egészen biztosan. Persze, amikor a OBJ hosszabbítási számokat meglátja majd, akkor lehet megint hisztike, meg tüntike lesz... 😊
Klemó
Akkor igaza lesz, mert tényleg standardet teremtett. (Trade után fizetés emelés, erről szól a tweet.)

Egyébként nem csak OBJ, de J.J. is valószínűleg örül a dolognak. Ezek után az ő hosszabbítása is a 20 per évet fogja simogatni. Vagy akár meg is haladni. (Mike Evans is lelkesen fogadta a hírt pár napja, ő is látja már a számlálót a lelki szemei előtt fölfelé pörögni. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158

vpi
Klemó
De azert kevesen vannak, akik 6. koros valasztottkent, wr kent csinaltak ezt. Erre gondolhatott, amit irt. Meg arra, hogy mindenki azt mondta neki nfl elott. Hogy soha sem lesz nfl jatekos.
De jo nfl jatekos meg foleg nem.

Es ha ezt igy osszeadjuk. Akkor mar elert valamit. Mert nem elso koros sztarkent jott a red carpeton az nfl be. De felkuzdotte magat a legjobbak koze. Legjobban fizetettek koze is. Es ez is eredmeny.

Meg a bohockodasa is megert josok penzt. : ( Csak mi szivtunk.

Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Azt hittem, hogy valami izgalmasabb sztori, nekem ez a scenario nem jön be. Akkor inkább a NE pick.
no flacco

Én is azt hittem, hogy Whitért megyünk fel. Egyébként csak akkor lehet ilyen szkenárió, ha a mostani állás szerint csúsznak (valamiért) az ILB-k, így 5-6 hely ugrás elég lehet. Tudom Laci nem adna meg ennyit sem, de Én azt mondom, hogy a Raiders 3. kör elejét erre bedobnám és a csapat is bedobná.
Klemó
10 választásunk van az idei drafton. Van muníció felmenni és remélem mozgunk is majd felfelé.
pfefe8
A 9. pick környékére fellépésért (Broncos elé) a 2. és 3. körünket (eredetit) is oda kellene adnunk, vagy egy 2020-as első kört. Ezt ha White csúszik talán megpróbáljuk, de ez is óriási felár lenne. Bush kapcsán óriási bakinak mondanám. (ebben egyetértek Lacival)
Klemó
A top 10-et én sem erőltetném, mondjuk én alapból ILB-nél nagyon szívnám a fogam. De egy 1/16 körül már simán jó érték lehet, egy 3/20 beáldozásával pedig az gond nélkül beáldozható. Bár igazából most hoztatok LB-t, meg van még egy jól fizetett nálatok, szal így nem annyira látom ezt
Wyatt
Persze mennyiseg van, de mondj ket jo jatekos nevet a csapatunkban lb poszton. 😊 En nem tudok....

Van egy Watt es a tobbi kerdojel. Es ha ILB re megyuk akkor ott mar watt sincs. : (

Szerkesztette: gabor25