Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Rudinak még persze bizonyítania kell, de egyáltalán nem volt backup érzése az embernek és ez nagyon jó hír. Különösen az tetszik, ahogy nyomás alatt mit játszott. No és ha látjuk, hogy a killer szerződést kapó Goff mit játszik ma és úgy egyáltalán nyomás alatt, akkor azért ez talán a nap híre.

Egyébként safety oldalon rettenet folyik be a víz nálunk és amíg ennyire ergya a teljesítmény itt addig semmi esélyünk. Pláne, hogy Butler nem hozza könnyű helyzetbe a stábot. Bush láthatóan szét van csúszva, ennél ő jobb játékos szinte biztos vagyok benne és jobb is lesz.
Klemó
Egyetértek Bush kapcsán is. Én nem két meccse látom őt játszani.

Egyetemistaként kifejezetten utáltam, de csak azért, mert jó játékos volt, na meg bunkó, paraszt a kedvenc csapatommal.

Viszont tényleg jó játékos, ezt Saci is elmondta. Sőt azt gondolom, hogy vezetői képességekkel is meg van áldva rendesen.

Azonban nagyon komolyan aggódom, hogy Butler szét ne barmolja itt az elején.

több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Rudinak még persze bizonyítania kell, de egyáltalán nem volt backup érzése az embernek és ez nagyon jó hír. Különösen az tetszik, ahogy nyomás alatt mit játszott. No és ha látjuk, hogy a killer szerződést kapó Goff mit játszik ma és úgy egyáltalán nyomás alatt, akkor azért ez talán a nap híre.

Egyébként safety oldalon rettenet folyik be a víz nálunk és amíg ennyire ergya a teljesítmény itt addig semmi esélyünk. Pláne, hogy Butler nem hozza könnyű helyzetbe a stábot. Bush láthatóan szét van csúszva, ennél ő jobb játékos szinte biztos vagyok benne és jobb is lesz.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A mai meccsről kicsit lehiggadva:

Az egyik szemem sír, mert egy legenda omlik le a szemünk előtt.

A másik nevet, mert amit Ruditól láttam az nagyon tetszett.

Ettől függetlenül nyilván Ben lesz a kezdő, ha egészséges. Ami valahol nagyon fáj, mert szarul játszik-ma is az volt-, ami nagyban hozzá tesz a vereséghez, és ezzel lerombol mindent.

Az edzői stáb kapcsán, annyiban módosítanám a korábban leírtakat, hogy Fichtnernekmég egy kis időt adnék. Ez ma nem volt annyira vállalhatatlan.

Butlernek viszont lefőtt a kávé. Egészen kriminális, amit művel. Értem én, hogy régi bútordarab, de ez a bútor mára tönkrement. 3&18, 2 pont hátrány és hagyjuk Wilsont futni 17 yardot. , hát b*****g.

Moncriefet pedig inkább nem is minősítem, mert annyira trágár szavak jutnak eszembe vele kapcsolatban.

Ja és Minkahért oda kell adni, amit kér a Miami.

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Off:
Patrick Mahomes at the HALF: 18-26, 313 YDS, 4 TDs
December 8-án mekkora meccs lesz ez a Pecc ellen...
több mint 6 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Van benne igazság, kinti fórumból idézet: Pretty sure Ike Taylor has better hands than Moncrief. 😀
CB-nek lehet még beválna amekkora fakezű, Burnst lehet ki is tudná szorítani a keretből.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
NIncs vmi értelmes WR FA?
steelwolf
Par het mulva elerheto lesz Antonio Brown. Ismeri a rendszert.
Stez
Ő a Csontdarálokhoz igazol! 😁
steelwolf
Két pickcetli nem tud passzt elkapni.
Sobri Jóska
De aki jött a cetlin...ma volt egy olyan elkapása, hogy mindenki csak nézett. Nyilván messze van még AB-tól, de első évére nem tűnik rossz befektetésnek. Az a pénz meg jól jön majd. Butler faszságait AB se tudná szebbé tenni.
Klaci79
Akkor meg minek FA WR?
Sobri Jóska
Hogy meglegyünk darabra
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
steelwolf
Stez
steelwolf
Sobri Jóska
De aki jött a cetlin...ma volt egy olyan elkapása, hogy mindenki csak nézett. Nyilván messze van még AB-tól, de első évére nem tűnik rossz befektetésnek. Az a pénz meg jól jön majd. Butler faszságait AB se tudná szebbé tenni.
Klaci79
Akkor meg minek FA WR?

több mint 6 éve
steelwolf
Stez
steelwolf
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.
tenorx
Én odaadnám még Dupree-t is 😉
Klaci79
Off: te elmondod 100 szor hogy szar Edmunds. En elmondom szazszor hogy fszert hoztak ilyen Aron ide Edmunds ot. En es mas nem basztat teged Ezert. Mig te engem allandoan. 😉

En is mondjam Amit nekem mondtal lepj tovabb? Nem. Ha zavar valamit olvasni ne olvasd. De Az gaz hogy Meg kotekedsz is a laposfoldes elmeleteddel.

Wr corpsot is irtam gazak lesznek monikat sem ismerjuk. Valaki azt mondta Jo lesz Moni. Hm.
gabor25
Esküszöm 3x nekifutottam kihámozni mit is akartál mondani, azon felül, hogy páros lábbal szállsz bele Laciba.

Persze az az ember, aki elmondja, hogy itt az elmúlt években O-ra tettünk fel mindent, miközben az elmúlt 5 évben az első körökben a D-be húztunk eléggé mókás. Végre húztunk ugye ILB-t....pofáztad, hogy ez hiányzik és királyság lesz..... Érdekes, ezt nem emeled ki, mert hát a puffogásból akkor mi lenne....hja, ha már kiemelted, hogy Matthew Thomast nem tartottuk meg, az megvan, hogy ő a ligában sincs már. Igen, Sipper elengedése faszság volt, de ugye az is megvan, hogy még első O-k ellen senki nem látta?

Burns bust nem kérdés, de Edmundsra ezt nem mondanám. Hja....ha a leggyorsabb elkapót állítja rá Butler...safety help nélkül(!!)....no abból TD lesz...de az nem feltétlenül a játékos hibája.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
steelwolf
Stez
steelwolf

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
Stez
több mint 6 éve
Attól tartok, hogy ez megint egy ilyen középszar szezon lesz, 8-8, 9-7 körüli eredménnyel, ami ahhoz nem elég rossz hogy Tomlint elküldjék, de pont semmire nem elég, kivéve hogy a szurkolókat idegileg kikészitse. Aztán minden marad ugyanígy.

És értem hogy Butler kb a függetlenségi nyilatkozat óta itt van a csapatnál, és jó ember, jó LB coach, stb... de nem akarom elhinni, hogy a franchisenál egyetlen döntéshozó pozícióban levő ember sem látja, hogy mennyi meccs megy el rajta. És nem történik semmi, ez elképesztő.
több mint 6 éve
Big Ben lehet frencsi irányító volt, de már nem az. Katasztrófa volt a sérülése előtt is majd minden playben. Szinte egy épkézláb passza nem volt. Lehet ha egészséges ő kezd, de tény, hogy Rudival feléledt az O. Kikapni viszont nem emiatt kaptunk ki sajnos. Ha nem balfasz a Hawks, akkor ez a meccs jóval simább, ugyanis a kritikus stoppokat nem tudtuk megcsinálni a második félidőben. Mindent elmond erről, hogy 2 pontos hátrányban(!) nekiment a Hawks a 4-1-nek.

Azon felül, hogy lehet játékosokat szidni, nekem multkor is és most is a két koordinátor jut eszembe, mint fő probléma. Mind a kettő egy jó pozíciós edző, de semmi, de semmi több. Mind az O, mind a D kiismerhető sajnos.

A meccs játéka viszont Butleré....3-18....és az ellenfél közismerten futó QB-ja fut 17 yardot....a 4. negyedben....közelben védő nem volt....vállalhatatlan....
több mint 6 éve
Az az a 3&18 RW futás milyen komoly volt. Butler vajon nem számított rá, hogy futni fog a QB?
Amúgy nem kérdés, hogy BB fog kezdeni. Sokat kell még bizonyítania, hogy eléggé alkalmatlannak tűnik a vezérszerepre. Pedig a szívem vérzik, de rossz nézni a játékunkat.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 590 — Whoops, looks like something went wrong.
steelwolf
Stez
Viszont a rendszer is ismeri őt. 😊
Jan
Na es. Majd megdonti a rendszert is. Meg Big Bent, Jujut, Tomlint es meg par eronleti edzot.
Stez
Vidd a picsába Moncriefet...tudom, hogy előre megmondtad, de azt írtad néha azért jó meccsei is vannak...itt már nem lesznek.
Klaci79
Hat nezd, eddig neha voltak jo meccsei. 8D
Most nem lattam, mit csinalt, de szerinted veletlenul sztrajkoltam ellene mar a harmadik idenyetol kezdve, hogy en egyszeruen nem birom ot nezni es nem akarom nalunk latni?

Sosem az zavart elsosorban, hogy szar es bust, hanem az, hogy akarhanyszor raneztem az arcara, a totalis erdektelenseg es leszaras sugarzott belole.

Ha marad, nyilvan itt is lesz 1-2 korrekt meccse, de mellette annyi agyfaszt okoz majd, hogy mar elore sajnallak titeket.

több mint 6 éve
Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.
tenorx
Én odaadnám még Dupree-t is 😉
Klaci79
Off: te elmondod 100 szor hogy szar Edmunds. En elmondom szazszor hogy fszert hoztak ilyen Aron ide Edmunds ot. En es mas nem basztat teged Ezert. Mig te engem allandoan. 😉

En is mondjam Amit nekem mondtal lepj tovabb? Nem. Ha zavar valamit olvasni ne olvasd. De Az gaz hogy Meg kotekedsz is a laposfoldes elmeleteddel.

Wr corpsot is irtam gazak lesznek monikat sem ismerjuk. Valaki azt mondta Jo lesz Moni. Hm.
gabor25
na jó feladom...némítás vissza
több mint 6 éve
steelwolf
Stez
Jan
Na es. Majd megdonti a rendszert is. Meg Big Bent, Jujut, Tomlint es meg par eronleti edzot.
Stez
Vidd a picsába Moncriefet...tudom, hogy előre megmondtad, de azt írtad néha azért jó meccsei is vannak...itt már nem lesznek.
több mint 6 éve
steelwolf
Stez
Jan

több mint 6 éve
steelwolf
Stez
több mint 6 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?
bcsarli
Ben.
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?
bcsarli
BB-t nem fogjak lecserelni. Ha szerencsenk van, akkor erzi a veszelyt es felszivja magat. Ha a szezon lemegy vele es kuka, akkor valszeg jovore Rudi lesz a kezdo.
több mint 6 éve
steelwolf

több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
(Moncrief cut pls...)
laby
Már azt se értettem hogy miért van még a ligában. Három év alatt három csapatnál bukik meg, remélem több esélyt nem kap.
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Connerról vmi hír?
ThundersNFL
terd, nincs tobb
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Connerról vmi hír?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018