Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
A mai edzésen Kellyt és Hiltont rotálták safety posztonHilton nem ,kicsi' a poszthoz?
Klaci79
több mint 6 éve
A mai edzésen Kellyt és Hiltont rotálták safety poszton
több mint 6 éve
Körszakáll az maradt, de fura Snoop Dogg így meghízva.
Utólag azért mindig kiderül, hogy véletlenek azért nincsenek. Vagy legalábbis nagyon sokat kell dolgozni rajtuk. Juju tweet-je az apjáról. Snoop Dogg kapcsolódását a Steelershez pedig nem kell bemutatni...
Spy
több mint 6 éve

Utólag azért mindig kiderül, hogy véletlenek azért nincsenek. Vagy legalábbis nagyon sokat kell dolgozni rajtuk. Juju tweet-je az apjáról. Snoop Dogg kapcsolódását a Steelershez pedig nem kell bemutatni...
több mint 6 éve
official 😍megerte melozni vele 😉
twitter.com/Steelersdepot/status/1168903412441853952?s=19
sutianap
több mint 6 éve
official 😍twitter.com/Steelersdepot/status/1168903412441853952?s=19

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Fasza,köszi!hogy nem hívták föl, hogy ne izguljon, emmeg nem mert lélegezni se míg nem váltak hivatalossá a keretszűkítés listáitwitter.com/WillGravesAP/status/1168574968394846209?s=19Magyarul mire gondol az író?
sutianap
steelwolf
sutianap
több mint 6 éve
hogy nem hívták föl, hogy ne izguljon, emmeg nem mert lélegezni se míg nem váltak hivatalossá a keretszűkítés listáitwitter.com/WillGravesAP/status/1168574968394846209?s=19Magyarul mire gondol az író?
sutianap
steelwolf

több mint 6 éve
twitter.com/WillGravesAP/status/1168574968394846209?s=19Magyarul mire gondol az író?
sutianap
több mint 6 éve
twitter.com/WillGravesAP/status/1168574968394846209?s=19

több mint 6 éve
ward meg a jetsnel kezd edzoskodni.
több mint 6 éve
Ezek szerint próbáltunk TE-t hozni, csak a Browns lenyúlta...The Steelers put in a claim on former Cardinals TE Ricky Seals-Jones, who wound up in Cleveland with the Browns. https://t.co/aeHgPbF0nY
— Field Yates (@FieldYates) September 2, 2019
több mint 6 éve
www.newyorkjets.com/news/hines-ward-joins-jets-staff-as-full-time-offensive-assistant

több mint 6 éve
De az a lényeg, hogy Holton ide írt alá és ez azért fontos. Azt is gondolom, hogy az egyeztetve van, hogy ha felvinné valaki a rosterbe, akkor nekünk lesz/lenne utolsó hívás jogunk. Ezek szerint így megyünk neki az első meccsnek. Amúgy is Holton lett volna inaktív, így ennek nincs jelentősége most, aztán pedig lehet változtatni.Holton to PSAz nem az 53-as keret. Az 5WR kérdés marad.
astroid
Spy
10 LB van rosteren, így LB oldalon egy hely van és ez Spillane és Én ennek örülök nagyon, mert Én Mata kiváltását látom jövőre benne. (szeretem szmörét, de Spillane jóval gyorsabb) Sutton Smith kapcsán nekem nem változott a véleményem. Volt egy két jó megmozdulása a futottak még emberek ellen, de ez nekem nagyon kevés és alátámasztja azt amit gondoltam róla, hogy OLB-ként az NFL-ben nem lesz kerettag. (esetleg LB/safety poziban)
több mint 6 éve
Steelers’ players voted on Monday for the captains and this year’s team captains are Ben Roethlisberger and Maurkice Pouncey on offense, Cameron Heyward on defense and Roosevelt Nix on special teams.
több mint 6 éve
Sutton Smith-nek szerintetek van esélye a PS-re?Ha lett volna, ott lenne szerintem. Nem látom, hogyan kerülhetne oda. Főleg 5db OLB-vel az 53-ban. Az ő esete, amit Klemó írt. Nem volt szerencséje. Talán valahol megragad valahol, vagy jövőre.
bl2008
több mint 6 éve
Sutton Smith-nek szerintetek van esélye a PS-re?
több mint 6 éve
Holton to PS
több mint 6 éve
3 safety lenne akor rosteren úgy, hogy Layne is sérült. Ezt Én nem gondolom, hogy bevállalnánk. Nekem a Layne IR tűnik a legreálisabbnak, ő amúgy is inaktív lett volna egész évben.A roster bubble szerintem Dangerfield, mer Barom meg Hilton is feszt széftit játszott TCn, szóval ott lehet likatvágni. A másik pedig Bugz gyerek egy kamu IR-re. Egy kéne Holtonnak, meg ha találnánk egy tájtendet, bár akkor inkább Grimblit kék kiszórni.Eddig minden évben 6WR-rel mentünk, további kettővel a PS-ben. Most mindösszesen 6 emberünk van. Így Én még azt is gondolom, hogy Jones és Spencer mellett Holtont végül az 53-ba akarjuk....(IR után) Én nem gondolom viszont, hogy Gilbert annyira kapós lenne a piacon.Johnny Holton5 WR rosteren, egyet hozunkna PSbe, ez gázgézaMég egy hely kiadó a PS-ben, mivel állítólag Christian Scotland-Williamson nem számít bele a hivatalos számba.
sutianap
Két verzió van nyilván. Az, hogy Holton nem írt alá nekünk, vagy az, hogy visszahozzuk az 53-ba hétfőn. Az előbbi eset azért lenne fura, mert nálunk elég nagy esély lenne az 53-ba egy-egy WR sérüléssel, miután 5 WR van rosteren. Szóval Én azzal számolok, hogy Holtonnal az 53-ba terveztünk.
Klemó
@Johnno_uc3
Damn I love Pittsburgh 🙌🏾
BTSC szerint Twittere alapján Holton maradt volna. Spencert akartuk PS-ba, de lepakolták előttünk.
Farhan Lalji
✔
@FarhanLaljiTSN
Former #bclions punter Ty Long has made the #chargers. Former #redblacks Rec Diontae Spencer has been offered a practice roster spot with the #steelers. @CFLonTSN @NFLCanada @TSN_Sports @SportsCentre
Elképzelhető, hogy Holton visszatér, mivel PS-be nem jött össze Spencer. Kérdés, hogy Jones mellé, vagy helyette akartuk. Ha mellé, akkor lehet, jön még Holton, de az akkor az szvsz Gilbert törlését jelentené, sztem ő a 53th player jelenleg. Őt sztem elvinnék, de így Spillane maradhatna. És maradna egy üres helyünk továbbra is. De sztem ma kiderül, hogy nem így lesz. (Jön Hodges 😊) Ha Spencer helyett jött Tevin Jones, akkor is jöhet még Holton, de sztem akkor is Gilbert lesz aki kikerül.
Spy
Klemó
sutianap
Nem most lesz viszont nehéz ez az ügy, hanem akkor, ha sérül valaki tovább a következő meccseken. Ott lehetnek már fájdalmas döntések, mint ahogy voltak is mindig. Skippernek és Gilbertnek is tehát bizonyítania kell éles first team O-k ellen is mihamarabb.
több mint 6 éve
Nem tudni, Kovács Dani kócs elégedett-e a coverage team-jével, mert ez ST-n fog múlni. Veszélymező alap ST játékos és Gilbert is jól szerepelt ezekben az egységekben, blokkolt is, INT-je is volt a sebessége szerintem vonzó lehet. Nem tudni, mennyire szempont ez most, de ebben is tudna Holton is segíteni. TE-t nem látok, olyant, aki upgrade lenne, Scott Orndoff már knows the system 😊. Egyelőre az empty set 5wr-je és az Ace dupla TE-je is elég kényszeredettnek tűnik még a 3 elkapó RB mellett is.A roster bubble szerintem Dangerfield, mer Barom meg Hilton is feszt széftit játszott TCn, szóval ott lehet likatvágni. A másik pedig Bugz gyerek egy kamu IR-re. Egy kéne Holtonnak, meg ha találnánk egy tájtendet, bár akkor inkább Grimblit kék kiszórni.Eddig minden évben 6WR-rel mentünk, további kettővel a PS-ben. Most mindösszesen 6 emberünk van. Így Én még azt is gondolom, hogy Jones és Spencer mellett Holtont végül az 53-ba akarjuk....(IR után) Én nem gondolom viszont, hogy Gilbert annyira kapós lenne a piacon.Johnny Holton5 WR rosteren, egyet hozunkna PSbe, ez gázgézaMég egy hely kiadó a PS-ben, mivel állítólag Christian Scotland-Williamson nem számít bele a hivatalos számba.
sutianap
Két verzió van nyilván. Az, hogy Holton nem írt alá nekünk, vagy az, hogy visszahozzuk az 53-ba hétfőn. Az előbbi eset azért lenne fura, mert nálunk elég nagy esély lenne az 53-ba egy-egy WR sérüléssel, miután 5 WR van rosteren. Szóval Én azzal számolok, hogy Holtonnal az 53-ba terveztünk.
Klemó
@Johnno_uc3
BTSC szerint Twittere alapján Holton maradt volna. Spencert akartuk PS-ba, de lepakolták előttünk.
Farhan Lalji
✔
@FarhanLaljiTSN
Former #bclions punter Ty Long has made the #chargers. Former #redblacks Rec Diontae Spencer has been offered a practice roster spot with the #steelers. @CFLonTSN @NFLCanada @TSN_Sports @SportsCentre
Elképzelhető, hogy Holton visszatér, mivel PS-be nem jött össze Spencer. Kérdés, hogy Jones mellé, vagy helyette akartuk. Ha mellé, akkor lehet, jön még Holton, de az akkor az szvsz Gilbert törlését jelentené, sztem ő a 53th player jelenleg. Őt sztem elvinnék, de így Spillane maradhatna. És maradna egy üres helyünk továbbra is. De sztem ma kiderül, hogy nem így lesz. (Jön Hodges 😊) Ha Spencer helyett jött Tevin Jones, akkor is jöhet még Holton, de sztem akkor is Gilbert lesz aki kikerül.
Spy
Klemó
sutianap
több mint 6 éve
A roster bubble szerintem Dangerfield, mer Barom meg Hilton is feszt széftit játszott TCn, szóval ott lehet likatvágni. A másik pedig Bugz gyerek egy kamu IR-re. Egy kéne Holtonnak, meg ha találnánk egy tájtendet, bár akkor inkább Grimblit kék kiszórni.Eddig minden évben 6WR-rel mentünk, további kettővel a PS-ben. Most mindösszesen 6 emberünk van. Így Én még azt is gondolom, hogy Jones és Spencer mellett Holtont végül az 53-ba akarjuk....(IR után) Én nem gondolom viszont, hogy Gilbert annyira kapós lenne a piacon.Johnny Holton5 WR rosteren, egyet hozunkna PSbe, ez gázgézaMég egy hely kiadó a PS-ben, mivel állítólag Christian Scotland-Williamson nem számít bele a hivatalos számba.
sutianap
Klemó
@Johnno_uc3
Farhan Lalji
✔
@FarhanLaljiTSN
Spy
Klemó

több mint 6 éve
Eddig minden évben 6WR-rel mentünk, további kettővel a PS-ben. Most mindösszesen 6 emberünk van. Így Én még azt is gondolom, hogy Jones és Spencer mellett Holtont végül az 53-ba akarjuk....(IR után) Én nem gondolom viszont, hogy Gilbert annyira kapós lenne a piacon.Johnny Holton5 WR rosteren, egyet hozunkna PSbe, ez gázgézaMég egy hely kiadó a PS-ben, mivel állítólag Christian Scotland-Williamson nem számít bele a hivatalos számba.
sutianap
Klemó
@Johnno_uc3
Farhan Lalji
✔
@FarhanLaljiTSN
Spy
több mint 6 éve
Johnny Holton5 WR rosteren, egyet hozunkna PSbe, ez gázgézaMég egy hely kiadó a PS-ben, mivel állítólag Christian Scotland-Williamson nem számít bele a hivatalos számba.
sutianap
Klemó
@Johnno_uc3
Farhan Lalji
✔
@FarhanLaljiTSN