Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Néztem most fk-n ezt:Mijabajj, mindenki aszonta, hogy fiókásítsunk. De jah, a skillek hanyatlottak, ergo biztos, hogy jön egy elkapó drafton.
Így néz ki most a Steelers skill pozíciós rostere
QB: Ben Roethlisberger
RB: James Conner, Jaylen Samuels
WR: JuJu Smith-Schuster, James Washington, Donte Moncrief, Ryan Switzer, Eli Rogers
TE: Vance McDonald
Régen volt a Killer B-s, most ennek kicsit ilyen HELP PLS szaga van 😀😀
tenorx
Gondolom Golden Tate emojija a Steelersről egy pöppet több pénzt takart, mint amire mi gondoltunk a Legyen Ön is Milliomosban, ezért megfeleztük egy Moncriefra a választ.
Nekem ő egyáltalán nem tetszik, tőle sem áll távol a nyavalygás. Valami komolyabb arcnak jobban örültem volna
több mint 6 éve
Néztem most fk-n ezt:Így néz ki most a Steelers skill pozíciós rostere
QB: Ben Roethlisberger
RB: James Conner, Jaylen Samuels
WR: JuJu Smith-Schuster, James Washington, Donte Moncrief, Ryan Switzer, Eli Rogers
TE: Vance McDonald
Régen volt a Killer B-s, most ennek kicsit ilyen HELP PLS szaga van 😀😀
több mint 6 éve
Az én meglátásom szerint most annyira telített tehetséggel a draft, hogy 20. helyen kb egyszinten lévő embert lehet húzni. Ha eltaláljuk a hiányposztot, legyen az EDGE, ILB, CB, S vagy Wr, nekem teljesen mindegy, sőt lehetne BPA nyugodtan, mert mindenhol lehetne ésszerű upgrade vagy jövőépítés a két falon kívül első két körben.Ha csak Marino mockját nézem, akkor a környékünkön Oliver, Ferrell, Polite, Murphy, Bush, Adderley, Gardner-Johnson vagy a két TE valamelyike is elérhető, úgy, hogy AJ Brown nála ki sem ment első körben, ami kb nonszensz.
Az biztos, hogy picket nem adnék most fel senkiért egy felmozgáshoz.
több mint 6 éve
Mi ismerünk egy rövidebb utat...ennyi.csudijó lenne még egy CB az első körben...amikor ILB, EDGE és WR is elférne a keretben bőven...hovatovább safety is...jövöre a Haden/Burns/Hilton egyszerre jár le.
juteszembe mi lehet Burnettel???
kétlem, hogy árulnánk, mert ki az aki ezzel a fizuval átvenné...akkor meg miért nem láttam még repülni vaj?
Klaci79
Haden kifele megy a ligából, 30 lesz ő is
Burns egyáltalán nem szolgált rá az ötödik éves opciójára
Hiltonnak meg Rosenhaus az ügynöke
a Nelson igazolás is inkább ez utóbbinak szólt
Suttont meg várhatjuk várhatjuk
Szóval 20on jó CBt hozni, de imádkozzunk testvérek Darkéz Dennard visszaigazolásáér, mer akkor ha nem megin egy hullámhosszba leszünk a Bengalssza s kiszednek mindenkit előlünk, s akkor jön megint a hüjeség
sutianap
több mint 6 éve
csudijó lenne még egy CB az első körben...amikor ILB, EDGE és WR is elférne a keretben bőven...hovatovább safety is...jövöre a Haden/Burns/Hilton egyszerre jár le.
juteszembe mi lehet Burnettel???
kétlem, hogy árulnánk, mert ki az aki ezzel a fizuval átvenné...akkor meg miért nem láttam még repülni vaj?
Klaci79
Haden kifele megy a ligából, 30 lesz ő is
Burns egyáltalán nem szolgált rá az ötödik éves opciójára
Hiltonnak meg Rosenhaus az ügynöke
a Nelson igazolás is inkább ez utóbbinak szólt
Suttont meg várhatjuk várhatjuk
Szóval 20on jó CBt hozni, de imádkozzunk testvérek Darkéz Dennard visszaigazolásáér, mer akkor ha nem megin egy hullámhosszba leszünk a Bengalssza s kiszednek mindenkit előlünk, s akkor jön megint a hüjeség

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Én inkább nem is foglalkozom a drafttal Steelers oldalról, mert úgyis kibaszott nagy csalódás lesz a vége.Szerintem ott jön ki a legjobban, hogy mennyire passzív, töketlen módon intézzük ezeket az ügyeket - nem is az, hogy nem akarunk (bár lehet ez is benne van), de egyszerűen nem tudunk tradelni.
Kb. annyi a stratégia, hogy reménykedünk, hogy hátha lecsúszik a kiemeltünk, ha pedig - meglepetés - nem csúszik le, akkor reachelünk egy ordast.
Ilyen letrade ha nincs bent senki jó, vagy esetleg feltrade ha kell valaki - na az nem létezik.
Idén tuti valami 4. körre várt cornert húzunk majd első körben.
több mint 6 éve
Nem csak szart bele, a fo problema ott volt, hogy miutan fosul jatszott es nem ment a csapatnak sem, elkezdett masokra mutogatni es nyomta az eloadast, hogy itt mindenki mennyire szar.Sokan hozták fel a Colts topikban, mikor hozzánk került, hogy mikor szarul álltak a Colts szénája, látványosan szart bele a dolgokba. Ez alapján system fit itt. 😊Mondjuk azt azért tegyük hozzá az igazsághoz, hogy abban az egy évében amikor a csillagok igazán jól állhattak volna, Luck mindössze 7 meccset játszott...Amikor Luck dobált neki akkor is csak 1× került 500 elkapott yard felé.Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
pfefe8
iktriad
Amúgy én nem lelkesedem annyira ezért, de nm dúskálunk anyagiakban, hogy jobbat kapjunk...nézzük meg mit tud BB-vel, ráadásul ellenünk mindig jó, úgyhogy legalább most nem szerez TD-t a Steelers ellen 😊
Klaci79
Nálunk mondjuk csak szimplán eltűnt a meccsek többségén.
iktriad
A faszi munkamoralja nem eleg jo, lusta, nem tesz meg mindent a palyan. Lesznek jo meccsei, mert egyebkent nem egy total vilagtalan jatekos, de nem gondolom, hogy meccsenkent 1-2 elkapasnal tobbre hasznalhato lesz, nem egy megbizhato valaki, aki gyakran elszakad, meg akire lehet dobalni a labdat, hiaba a jo meretei, egyaltalan nem kapja el jo szazalekban az 50-50-es labdakat.
Lesznek villanasai, majd 2-3 meccsekre eltunik es a nevet is alig fogjatok hallani. Ha o lesz az egyik kezdo itt, akkor azert en nem lennek majd boldog a helyetekben.
több mint 6 éve
csudijó lenne még egy CB az első körben...amikor ILB, EDGE és WR is elférne a keretben bőven...hovatovább safety is...juteszembe mi lehet Burnettel???
több mint 6 éve
tessön Marino lastAkkor bocsánat én ,ilyet még nem olvastam...mondjuk rohadt sok most a meló. Ami biztos, hogy a Spartans az utóbbi időben nem adott rossz CB-ket a ligának. Waynes, Dennard is azért bevált. Szóval akik az utóbbi időben kezdő CB-k voltak a MSU-ban,azok később meg is állták a helyüket az NFL-ben.de mán simán irogatják 1-2 körbe, jó lett a kombájn isUnatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Kár, hogy ez nem fog megvalósulni... 😕. Az első három embert bármikor elfogadnám.
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
52. A.J. Brown, WR, Mississippi
66. Rock Ya-Sin, CB, Temple
83. Damien Harris, RB, Alabama
122. Parris Campbell, WR, Ohio State
141. Foster Moreau, TE, LSU
175. Gary Johnson, LB, Texas
192. Justin Layne, CB, Michigan State
207. Mecole Hardman, WR, Georgia
219. T.J. Edwards, LB, Wisconsin
Klaci79
Viszont látom a 192. pickkel e szerint Justin Layne-t húznánk. Én személy szerint örülnék neki. Ő a karrierjét WR-ként kezdte az MSU-n, aztán lett átképezve CB-nek. 2 évet játszott CB-ként a Spartansban. Tavaly 72 szerelés 15 leütött passz és egy pick fűződött a nevéhez. Aztán számomra meglepetésként bejelentette, hogy nem a marad a végzős szezonjára. Azt gondolom, hogy 5. körnél magasabban nem fog kimenni, de ő egy olyan játékos lehet akiben még bőven potenciál. Tavaly az Spartans D az ország legjobb védelmei között volt, és ebben a védelemben Layne egy biztos pont volt, korekt teljesítménnyel. Természetesen meg van a lehetősége , hogy semmi nem lesz belőle, hiszen a top pickekből is lehet ordas nagy bukta, de ő hajlandó volt posztot váltani és kezdő CB lett a Spartansban.
Gergőke
sutianap
Gergőke
thedraftnetwork.com/articles/marino-s-2019-nfl-mock-draft-6.0

több mint 6 éve
Majd Benő helyrerakja, ha nem tud rendesen elkapniSokan hozták fel a Colts topikban, mikor hozzánk került, hogy mikor szarul álltak a Colts szénája, látványosan szart bele a dolgokba. Ez alapján system fit itt. 😊Mondjuk azt azért tegyük hozzá az igazsághoz, hogy abban az egy évében amikor a csillagok igazán jól állhattak volna, Luck mindössze 7 meccset játszott...Amikor Luck dobált neki akkor is csak 1× került 500 elkapott yard felé.Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
pfefe8
iktriad
Amúgy én nem lelkesedem annyira ezért, de nm dúskálunk anyagiakban, hogy jobbat kapjunk...nézzük meg mit tud BB-vel, ráadásul ellenünk mindig jó, úgyhogy legalább most nem szerez TD-t a Steelers ellen 😊
Klaci79
iktriad
több mint 6 éve
Mondjuk azért pont a WR-einket nem érheti az a vád, hogy szarnának bele...Sokan hozták fel a Colts topikban, mikor hozzánk került, hogy mikor szarul álltak a Colts szénája, látványosan szart bele a dolgokba. Ez alapján system fit itt. 😊Mondjuk azt azért tegyük hozzá az igazsághoz, hogy abban az egy évében amikor a csillagok igazán jól állhattak volna, Luck mindössze 7 meccset játszott...Amikor Luck dobált neki akkor is csak 1× került 500 elkapott yard felé.Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
pfefe8
iktriad
Klaci79
iktriad
Nem tudom mennyit adunk neki, de valaki kellett és nagyon nem ugrálhattunk. Colberték meg valamiért szeretik az ilyen húzásokat...
több mint 6 éve
Sokan hozták fel a Colts topikban, mikor hozzánk került, hogy mikor szarul álltak a Colts szénája, látványosan szart bele a dolgokba. Ez alapján system fit itt. 😊Mondjuk azt azért tegyük hozzá az igazsághoz, hogy abban az egy évében amikor a csillagok igazán jól állhattak volna, Luck mindössze 7 meccset játszott...Amikor Luck dobált neki akkor is csak 1× került 500 elkapott yard felé.Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
pfefe8
iktriad
Klaci79
több mint 6 éve
Én pfefével értek egyet,talán Fincser tudja majd használni.---
Egy ilyen arccal pedig csak nyerni lehet:
m.imdb.com/title/tt0109676/fullcredits/cast?ref_=m_tt_cl_sc
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Mondjuk azt azért tegyük hozzá az igazsághoz, hogy abban az egy évében amikor a csillagok igazán jól állhattak volna, Luck mindössze 7 meccset játszott...Amikor Luck dobált neki akkor is csak 1× került 500 elkapott yard felé.Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
pfefe8
iktriad
több mint 6 éve
Akkor bocsánat én ,ilyet még nem olvastam...mondjuk rohadt sok most a meló. Ami biztos, hogy a Spartans az utóbbi időben nem adott rossz CB-ket a ligának. Waynes, Dennard is azért bevált. Szóval akik az utóbbi időben kezdő CB-k voltak a MSU-ban,azok később meg is állták a helyüket az NFL-ben.de mán simán irogatják 1-2 körbe, jó lett a kombájn isUnatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Kár, hogy ez nem fog megvalósulni... 😕. Az első három embert bármikor elfogadnám.
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
Viszont látom a 192. pickkel e szerint Justin Layne-t húznánk. Én személy szerint örülnék neki. Ő a karrierjét WR-ként kezdte az MSU-n, aztán lett átképezve CB-nek. 2 évet játszott CB-ként a Spartansban. Tavaly 72 szerelés 15 leütött passz és egy pick fűződött a nevéhez. Aztán számomra meglepetésként bejelentette, hogy nem a marad a végzős szezonjára. Azt gondolom, hogy 5. körnél magasabban nem fog kimenni, de ő egy olyan játékos lehet akiben még bőven potenciál. Tavaly az Spartans D az ország legjobb védelmei között volt, és ebben a védelemben Layne egy biztos pont volt, korekt teljesítménnyel. Természetesen meg van a lehetősége , hogy semmi nem lesz belőle, hiszen a top pickekből is lehet ordas nagy bukta, de ő hajlandó volt posztot váltani és kezdő CB lett a Spartansban.
Gergőke
sutianap
több mint 6 éve
de mán simán irogatják 1-2 körbe, jó lett a kombájn isUnatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Kár, hogy ez nem fog megvalósulni... 😕. Az első három embert bármikor elfogadnám.
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
Gergőke

több mint 6 éve
Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...Kár, hogy ez nem fog megvalósulni... 😕. Az első három embert bármikor elfogadnám.
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU
Klaci79
több mint 6 éve
Moncrief jött két évre...Ez meg most minek...Életében kétszer, ha 500 yard felé jutott. Évenként van benne kb. 3 TD. Ezt az igazolást felesleges pénzkidobásnak érzem. Amennyire örültem tegnap Nelsonnak, ezt most annyira nem díjazom.
Klaci79
több mint 6 éve
Lehet, hogy ennyi elég is lesz tőle. Ab távozásával el lehet osztani szépen a feladatokat az elkapók között és ez majd jót tesz a csapatnak is.Amikor Luck dobált neki akkor is csak 1× került 500 elkapott yard felé.Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
pfefe8
iktriad
Steelers fan
több mint 6 éve
Amikor Luck dobált neki akkor is csak 1× került 500 elkapott yard felé.Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
pfefe8
több mint 6 éve
Itt meg lehet ,hogy fordított lesz az arány. Azért ez támadósor masszívabb mint a tiétek.Moncrief jött két évre...Tavaly volt Bortlesszel is 2-3 jó meccse. De sokszor masszívan csinálta a semmit. Itt is ez lesz majd.
Klaci79
iktriad
Steelers fan
több mint 6 éve
Moncrief jött két évre...
több mint 6 éve
Basszus Dani! Megfogtal...Már fogalmam sincs, de ha ezt tudom legközelebb csekkolom jobban 😂ez TDN? és predictive board alapján?Az a pláne, hogy ez pont az volt...a fanspeaké szar szerintem, de ez sem tűnik életszerűnek. Ok, mondjuk tetszik ez a leosztas😂Unatkoztam, megnéztem mit ehet kihozni...sajnos csalódás, mert ilyen nem lesz...próbáld ki a draftnetwork szimulátorát, szerintem sokkal jobb, mint a fanspeaké (nyilván ebben is találni érdekességeket)
Pittsburgh Steelers
USER PICK
20. Devin White, LB, LSU